Jonna Lundell ryter ifrån på Instastory

Tidningen Hänt publicerade det här inlägget om Jonna Lundell med caption ”Jonna Lundells förvandling genom åren – så såg hon ut innan operationerna”.
Det föranledde en del kommentarer om Jonnas utseende och valet att operera sig, någonting hon själv var inne och besvarade i kommentarsfältet.
Nu har hon även delat det här inlägget på Instastory där hon skriver att hon ”spyr på sånt här”.

Bildkälla: Jonna Lundell Instastory

Jonnas svar på en av kommentarerna lät så här:

Det som var bra? Mina magmuskler satt inte ihop pga graviditeter, mina bröst var så stora, tunga och hängde att jag fick ryggproblem som gjorde att jag vissa stunder inte ens kunde ta hand om mina barn. Där av förminskade jag dom och gjorde la i ilägg så att dom sitter på plats.
Sluta kalla mig söt och få ingreppen att handla om utseendet när det inte är fallet. Tänk om man kunde gå på fakta och varför jag gjorde ingreppen istället. Nu är jag mer rörlig, trivs bättre i mig själv, kan fokusera mer på barnen, har inte ont och är en bättre mamma. Oavsett om du tyckte jag var sötare innan.

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon hade även så ont när hon satt på sin rumpa att hon behövde göra en bbl. Tycker att hon är fin, men att enbart skylla operationerna på krämpor när det är tydligt att de till stor del är estetiska känns bara dumt. Folk ser ju igenom det här. Har alltid tyckt att hon är så genuin, men blev besviken på att hon inte kan stå för att hon vill förbättra sitt utseende.

   Ja precis, hon borde inte gått in och kommenterar som hon gjort nu för det ringer ganska falskt. Sånt här blåser över. Alternativt borde hon stått för att hon gjort flera av ingreppen pga utseende, och inte pga krämpor eller funktion. Skämmigt.

    Exakt, hon kunde nämnt allt.
    Men vad jag inte förstår är att hon inte fått tandreglering för hon verkar ju ha sugit mycket på napp eller tumme som barn

     Hade hon fixat tänderna hade folk klagat på det också eller krävt att hon skulle berätta.

     Väldigt onödig kommentar, håll sådana tankar för dig själv.

   Japp dessutom så ont när hon skulle byta på barnen att hon behövde göra flertalet ingrepp i sina läppar. Fyllt på och tagit bort då det blev ojämna och hängde ner över tänderna (yes även varit öppen med det). Kom igen Jonna sluta hyckla och stå för att du gjort ingrepp för att du tyckte du blev snyggare!. Nu ska hon låta som om allt handlar om ont i kroppen och ta hand om barnen

    Gjorde hon inte läpparna på grund av en nervskada som orsakades av en tidigare misslyckad piercing?

     Menar du att hon gjorde fillers i över och underläpp för att hon fått nervskada av piercing? Lägg ned hon har varit öppen med fillers i läpparna. Läs på innan uttalande

      Kanske ska du läsa på lite själv innan du yttrar dig och lägga ner kan du göra själv…
      För övrigt så skrev jag ingenting om att JL har dolt ingreppet med fillers i läpparna…
      För övrigt så betyder ett ”?” i slutet av en mening att man ställer en fråga…

      ”Då Jonna har en tidigare nervskada och asymmetrier blir hennes läppar extra utmanande. Jag har även behandlat hennes haka med filler. Planen är att successivt bygga upp Jonnas läppar med både fillers kombinerat med botox”.

      ”Jonnas egna ord om ingreppen
      Nu skriver Jonna själv för första gången om ingreppen efter graviditeten. På Instagram story visar hon även upp resultatet.”

      ”Jag har haft sådana sjuka komplex för mina läppar då mina nerver på ena sidan inte existerar efter ett misslyckat piercingförsök i tonåren. Därför har mina läppar sedan dess varit sjukt sneda och jag har därför bara kunna ’prata’ med ena sidan av läppen”, skriver Jonna.

      Vidare uttrycker Jonna Lundell den glädje hon känner över att ha fått raka läppar igen.

      ”Ingen är lyckligare än jag! Detta betyder verkligen mycket för mig då jag filmar mig själv dagligen i mitt jobb och tvingas då att både se mig själv och visa mig för andra”.

      Källa: Hänt.se

   Bröstimplantaten är ju också totalt skitsnack. Om hon hade ont p.g.a. stora bröst så räcker en förminskning för att göra livet lättare. Att köra in silikon som skapar inflammation i kroppen är ALDRIG medicinskt motiverat.

    Skräm inte upp folk i onödan. Har en vän som var typ helt platt i högstadiet, blev kallad plankan osv. Hon vågade aldrig vara med någon kille pga detta. Senare gjorde hon en operation, normalstorlek. Hon blev en helt annan människa. Som sagt, låt folk göra som de vill.

     Att du hade en vän som kallades plankan har väl inget med de faktiska riskerna att spruta in silikon i kroppen att göra?

      Man ”sprutar” inte in silikon i kroppen, det är som en kudde som läggs in. OMG…

      Finns faktiskt kuddar av saltlösning också. Har jag som numera äntligen iaf kan fylla en A kupa…..

     Men herregud! Ska vi LJUGA för att folk ska få vara ”glada”? Vilket trams.
     När man väljer att göra en operation så tycker jag att man har rätt att få ALL information om biverkningar, komplikationer, risker m.m. Det är ren fakta att implantat kan läcka, att de kan orsaka cancer (rör sig om en ovanlig typ av lymfom och ja kvinnor i Sverige har dött av detta), att inflammationsmarkörer ökar o.s.v. Kroppen vill skydda dig mot främmande föremål som förs in och därav starka kroppsliga reaktioner.
     En operation ska ske efter att ett välinformerat beslut har fattats. Jag tycker det verkar som att många plastikkirurger inte ger all fakta och det är INTE okej enligt mig. Anledningen till att jag är påläst om detta är för att jag själv funderade på att sätta in implantat för många år sedan. När jag insåg vilka faror det innebär så skippade jag det. Läser man på ordentligt så kan man få sig en riktig tankeställare – Vad är det för skit vi kvinnor sysslar med för att vara attraktiva? :/

      Hon fick all info tack. Jag var med. Hon mådde så dåligt att hon övervägde självmord så hon valde detta. Hon gjorde det för att det fick henne att känna sig fin och attraktiv, vad är fel med det? Du verkar bitter, tror du skulle vara mycket gladare om du gjorde operationen. Främmande föremål? Då kan man enl dig inte sätta in en spiral el få en ny höftled. Har du tatuering där färgen inte är bra för kroppen. Vaccinerat dig för Covid, vem vet vad som visar sig med det vaccinet i framtiden? Går du över gatan?

       Det viktiga är att man har fått all information. Många med bröstimplantat har blivit förvånade när jag tagit upp dessa punkter och de har inte haft en aning om höjda inflammationsnivåer eller cancerrisk. Det är det jag vänder mig emot. Om valet är totalt självmordsbenägen eller göra en operation som denna så är det ju mer drastiskt än för de flesta kvinnor. Då hoppas jag det är värt det för din vän i längden och att hon slipper allvarliga komplikationer.
       Hur du får det till att jag är bitter när jag lätt kan lägga pengar på en sådan operation men väljer att avstå förstår inte riktigt. Du kan förneka att det är ett främmande föremål i kroppen som kroppen försöker göra sig av med/skydda sig mot, men det är ren fakta så vet inte riktigt vad du vill bråka om där. 🙂 Jag är inte förespråkare av spiral nej. Ny höftled i titan är en annan sak än silikonimplantat. Du kanske inte vet det men titan läcker inte såsom silikon gör = inte samma effekt på kroppen. Det pågår forskning vid Lunds Universitet om tatueringar kan orsaka hudlymfom så jag ångrar faktiskt de två jag gjorde när jag var 20. Onödig risk att ta och de blir trista i färg och form efter några år. Men nu blir det ju bara svamligt…. Självklart tar alla risker i livet, men frågan är hur välinformerade de är. Plastikkirurgi är en stor marknad och det skrämmer mig att alla kvinnor inte får all fakta.

        Hon mår alldeles utmärkt, gift och 2 stora barn nu. Vet du hur mycket PFAS vi får i oss i kroppen av mat och vatten? Ska kanske sluta äta och dricka för säkerhets skull..

         Whataboutism.

        Höftled, metall OCH plast.

       Och på tal om höftleder eller att ta emot donerade organ så tänker jag igen att det handlar om att överväga risker. Får man ingen ny njure så dör man, då är det så klart värt det att gå på immunsuppression resten av livet. Men sätter man inte in silikonbröst så är konsekvenserna fysiskt typ inga? Egentligen konstigt att jämföra operationer som görs inom vanliga vården för att man har tappat funktion i kroppen, och rent estetiska som görs av fåfänga.

       Jag önskar att den som vill begå självmord pga platt byst besöker en psykolog, inte en kirurg.

        Hon gjorde det, hjälpte inte tyvärr.

        Jo, men jag håller helt med. Reagerade också på formuleringen om att personen, efter operationen, känner sig mer attraktiv. P.g.a. ett par fejkade bröst? Samtiden är sorglig.

         Tycker det är mer sorgligt att folk mobbar en människa för att hon är platt så hon blir så ledsen och deprimerad att hon inte vill gå till skolan, hellre vill dö. Det är sorgligt!!! Jag gillar när kvinnor är nöjda med sitt utseende och känner sig attraktiva.

         Det är inte sorgligt att en tjej önskar sig att kunna ha en bikini, ett enkelt linne.
         Att inte ha bröst och sen få ”fejkade bröst” som du säger, är en lycka som du uppenbarligen inte kan förstå.

    Det är inte alltid säkert att det räcker med förminskning. Jag har 70H och var på konsultation för en förminskning. Fick då rådet att lägga i inplantat för att få ett bra resultat
    Mvh hängpatten

     Och för att de ska få mer klirr i kassan…

     Vadå räcker? Du och hon bekräftar ju att det visst är pga utseende! Man lägger liksom inte in silikon om syftet med operationen enbart var att få mindre bröst. Väljer man att även lyfta och/eller få implantat så handlar det 100% om utseende och inget annat. Tycker inte det är fel med plastikkirurgi, men sluta ljug och påstå att ni har silikontuttar pga ont i ryggen…

      Jag har inte silicontuttar. Valde att inte genomföra operationen just pga silicon. Konsultationen var via landstinget så det handlade inte heller om att någon skulle tjäna pengar på mig.

  Sluta uppmärksamma sånt här. Hon behöver inte ge några skäl varför!

   Ne det är ju just det, hon behöver inte uppge några skäl. Hon skulle inte ens kommenterat varför. Man respekterar ju henne mer om hon inte skulle dementera att det är olika skönhetsingrepp.

  Läpparna då? Arslet? Hon ljuger ju lika bra själv.

   Oj vilken solstråle du är. Trevlig också.

  Det intressanta tycker jag med folk som hävdar att vissa operationer grundar sig i krämpor osv och inte alls utseende, det är att de efter operationen ändå är ”snyggare” än innan. Det är ingen som gör brösten mindre för att ryggen gör ont och ändå låter dem vara naturligt hängiga. Och det behöver man ju inte, men då fanns det ju estetiska anledningar också.

   Jo det finns en som gjorde OP och bad om hängiga bröst. Lady Dahmer.

    Skål för LD, ett bra exempel! ☺️ jag har två kompisar som också hade riktigt stora bröst som de förminskade efter graviditeter, och lät dem vara hängiga. Men de kompisarna är ju inte offentliga personer så de kände väl inget behov av att ha bröstvårtorna i höjd med hakan.

     Om jag förminskade tuttsen skulle jag passa på att även lyfta dom om de hängde. För min egen skull, inget fel med det. LD, behövde ni påminna mig om hennes Pridefoto med tofsvipporna😳 Men smaken är som baken…

      Alla gör det ”för min egen skull”

       Ja, rakar du benen t ex för någon annans skull?

        Jag rakar inte benen

         (Men som mer seriöst svar på din fråga. Jag skulle nog varken byta från pyjamas, kamma mig eller ens duscha så ofta om det inte vore för andras skull. Hade det varit socialt accepterat och okej så hade jag gått runt i pyjamas på mitt jobb, och DET hade jag gjort för min egen skull.)

          Ok, så om du luktar svett duschar du inte ens för din egen skull? Intressant, är väl ingen mening med att fråga om du rakar under armarna el ansar bävern. Använder du deodorant?

          Men hade du verkligen det? Jag rakar benen för att det är skönt och snyggare (enligt mig). Att klä på mig fina kläder och sminka mig gör jag gärna även om jag bara ska gå hemma en hel dag, det får mig att känna mig pigg och går jag omkring i pyjamas en hel dag (vilket händer på helger ibland) så hamnar jag lätt i en deppighet och tar mig inte för någonting.
          Jag gillar även att ha det fint omkring mig även om det bara är jag som ser det. Bäddar alltid sängen och ser till att allt är iordning varje dag för att få njuta av det själv.

           Ja det hade jag. Varför skulle jag ljuga om det? Jag bäddar bara sängen om jag väntar besök. Blir inte alls deppig av pyjamas, älskar det och byter om till det sekunden jag kommer hem.

           Jag hävdar inte att du ljuger, jag frågade bara om du verkligen gör allt bara för andras skull.

           Ja den typen av saker gör jag för andras skull och pga sociala normer.

           Alla är vi olika…

           Fråga dig i stället varför du tror att du tycker att hårfria ben är snyggare. Eller varför du känner dig piggare och fräschare med fina kläder och smink. Är det helt utan påverkan av sociala normer tror du?

        Haha om något är det just benen jag rakar för andras skull. Det mesta annat kan jag faktiskt säga att jag gör delvis för egen skull och delvis för omvärlden, men rakade ben i en kjol är ju i närmaste ett krav på kvinnor.

        Det är ju sociala normer som gör att du tycker att rakade ben är ”bättre” än orakade, eller att smink får dig att känna dig bättre/fräschare/piggare, även om du tror att du gör det ”för din egen skull”

       Jag hade med lyft för min egen skull. Det är skitjobbigt att ha stora och hängiga bröst. För mig är det just själva hänget som är jobbigast i nacken. Hade brösten suttit högt så hade det inte varit lika tungt.

        Men de är ju inte stora om du har förminskat dom?! Hur tungt är tex en a-kupa som hänger?

         Det kan jag inte svara på för det har jag aldrig haft 😂 men hänget är ju jobbigt på andra sätt med, det blir svettigt och kan bli eksem i vecket. Nu kanske just a-kupa är lite väl litet om man ska göra en bröstförminskning från en enorm byst utan att lyfta. Då hade det väl bara varit hud kvar? Jag vet inte utan gissar. Jag hade nog personligen velat ha en c-kupa om jag skulle förminska mina bröst och då hade jag velat lyfta för min egen skull.

          Man kan ju alltid fråga sig varför man vill ha just en viss storlek, inte häng osv. Antagligen är det ändå normer i slutändan. Och det är helt ok. Jag har själv stora hängiga bröst, störs inte fysiskt av dom men hade jag fått välja i guds bröstlåda hade jag tagit något snyggare. Är för rädd för att våga operera men hade absolut gjort det av estetiska skäl i så fall.

           Jag hade valt just c för att det är det största jagade velat ha eftersom det är jobbigt med större bröst (enligt mig). D hade säkert med gått bra. Men samtidigt har jag alltid haft stora bröst så att ha a eller b hade känts konstigt för mig.

           Alltså för mig får alla operera sig bäst de vill. Förstår bara inte varför man inte kan vara ärlig med att man vill ha något snyggt. Vill man inte ha små påsar så fine. Det hade inte jag heller valt om jag skulle operera. Inte snyggt enligt mig och ska jag operera så varför inte göra det snyggt också?!

         Jag har en b-kupa som hänger efter tt ha fått barn. Har stora vårtgårdar som är tunga och trycker nedåt. Det är extremt obekvämt, brösten skaver, jag svettas jättemycket under brösten och måste hela tiden rätta till dem i BH därför att vårtgårdarna böjer sig över sig själva – antingen uppåt eller nedåt. Jag kan inte gå utan BH trots små bröst därför att de ligger på ett obekvämt sätt. Jag är 35 och har haft fula bröst som jag ogillar hela mitt liv, men inte valt att operera därför att jag inte tyckt att det spelar så stor roll. Efter barn är de dock fysiskt obekväma och störande.

         Nu kommer jag att operera så fort barnet är så pass stort att jag inte behöver bära honom jämt. Det kommer bli snyggare, men jag kan med handen på hjärtat säga att det inte är därför jag gör det. I så fall hade jag gjort det för länge sedan.

          Råkar bara vara en slump att alla bröstoperationer som görs av krämpor också blir snyggare samtidigt. Som någon sa ovanför, man vill ju inte ”bara ha hud” kvar.

           Men det är ändå förståeligt? Om man måste operera sin blindtarm så vill man väl ha ett diskret platt ärr, istället för ett stort, ojämnt, rött, brett och buckligt? Tycker inte det är konstigt. Men jag vänder mig emot att man måste köra in silikon för att man förminskat brösten. Det görs enbart av estetiska skäl och inte alls för att underlätta för nacke o.s.v.

           Ja alltså är det också estetiskt viktigt. Varför inte bara säga det?! Är väl inte konstigt att man vill ha det snyggt också.

           Använder man ens silicon idag?

          Enklast vore väl att ta bort brösten helt (inte du specifikt utan generellt). Inga svettningar, inga skavande bhar, inga ryggproblem osv osv. Men det gör man ju inte.

           Vad hindrar dig?

           Jag har inte funderat på operation alls av mina bröst. Men jag hade nog inte tagit bort brösten helt främst av estetiska anledningar.

           Ja, det hade varit absolut skönast! Men jag har ju en estetisk preferens OCKSÅ – Däremot har den estetiska preferensen aldrig varit anledning nog att operera, det har jag inte tyckt har varit värt det. Obehaget som upplever nu efter att brösten förändrats däremot tycker jag är anledning nog.

   Alla som opererar brösten finansierat av regionen?

    Även regionens plastikkirurgen strävar såklart också efter ett estetiskt fint resultat. Dock får man såklart inga inlägg som magiskt håller allt på plats.

     Förminskar man brösten pga ryggproblem betyder det väl ändå inte att man gjort det för utseendets skull bara för att kirurgen varit noggrann när hon sydde ihop det.

      Måste man lyfta för att kunna förminska?

       Nej, man kan låta de hänga ner till knäna om man föredrar det.

   Hehe Gina som opererade sin näsa p.g.a. ”svårt att andas” och plötsligt var den typ 2 cm kortare än förut. Märkligt hur det hjälpte andningen…

    Jag antar att du är kirurg som har så mycket kunskap. Varför hånar du en människa som hade ful näsa? Om hon säger att hon andas bättre så gör hon väl det.

     Hånar absolut inte hennes näsa, varken nu eller då. Hon är vacker och har alltid varit det. Det jag skojar om är att hon så uppenbarligen ljög om sin näsoperation. Det finns inga näsoperationer som på ett snyggt sätt förminskar näsan om de beror på typ polyper eller trånga gångar.
     Nej jag är inte kirurg men arbetar inom vården så därav kunskap och intresse för dessa ämnen.

   Har hon gjort en förminskning?
   Jag följer inte alls dem, så har ingen koll men jag tycker brösten är stora på bilden här ovan. Eller upplevs de som stora för att de fått ett lyft?

   Jag drömmer själv om ett lyft/förminskning men skulle aldrig våga eller kunna lägga pengar på det.

    Förminskning plus implantat enligt vad hon påstår. Så hon ville nog snarare bli av med ”häng” än själva storleken…

  Det är väl egentligen bara läpparna som ändrat hennes utseende mot ”förr”
  (Jag räknar då inte bröst och rumpa till utseende)
  Annars är det väl var förändringar som händer i utseende mellan 20 och 30 och barnafödande.

   Ok…..

   Varför räknar du inte bröst och rumpa till utseende? 🤔 jag undrar alltså på riktigt.

    Kan man undra på låtsas? 🤔

     Ja

      Hur går det till? Antingen undrar man, eller så gör man det inte.

      Det är som att säga att ”man tar en halv tugga”. Antingen tar man en, eller så gör man det inte. Det är fysiskt omöjligt att bara tugga halvt.

       Vet inte om du spelar dum men givetvis kan man ställa en fråga med andra intentioner än att man faktiskt undrar. Men skit samma, jag frågade ts och inte dig ändå 😁

        Oj, vaknat på fel sida? 🤨
        Jag kanske bara undrade på låtsas 😉

         Du får nog läsa mina kommentarer med en annan ton om du tror att jag vaknat på fel sida idag 😊

          Du får nog ta och öva lite på att utrycka dig i skrift istället för att försöka gaslighta de du skriver till

           Ok, vi säger så då 😊👍

       Det är inte alls samma sak. Man kan lådsas att man undrar något. Varför skulle man inte kunna göra det, man kan ju lådsas vad som helst?

       Man kan lådsas ta en tugga också, för den delen.

       Vanligt att lådsas ställa en fråga men egentligen inte ha något man undrar, utan man vill bara framhålla det korkade i någons resonemang.

        Jag undrar på riktigt vad det är för ”lådsats” du skriver om? Ska du göra eget vin el🍷

         Wow, hen skrev inte ens lådSATS utan lådSAS. Vad bra det gick när du skulle vara taskig där!

          Vad betyder lådsas då? Förklara för en mindre vetande..

         Du undrar på låtsas vad jag menar när jag stavar låtsas fel när jag argumenterat för att man kan låtsas undra saker. Fyndigt av dig faktiskt, mer fyndigt än det med vinet.

         Tyckte inte det var elakt, det är väl fint att folk engagerar sig i rättstavning. Nu slipper jag råka skriva lådsas typ på jobbet.

          Ja, tacka mig om du får löneförhöjning nu pga detta😀

   Hon har väl fillers och botox i ansiktet också, på flera olika ställen och inte bara i läpparna

    Hon hade svårt faktiskt att byta blöja pga det. Hon fick också ont i arslet innan sin BBL

    Botox på grund av migrän då eller?

   Allt som syns är väl utseende? Om jag har A-kupa och plötsligt kör in silikon som ger mig en F-kupa så förändras väl ändå mitt utseende?!

  Nej, jag tycker inte det är någon sorts rättighet för offentliga personen är visa upp sitt opererade (eller retuscherade, eller sminkade) utseende för allmänheten utan att förändringar/ ingrepp får nämnas.

  I synnerhet inte om man riktar sig mot och försöker sig på att beundras av minderåriga.

  Man måste kunna framhålla vad som gör att man ser ut sådär, för att ge särskilt unga en realistisk bild av verkligheten.

  I ett annat yrke än Jonnas vore det en annan sak.

   Eller så låter vi bara människor få göra vad de själva vill med sina egna kroppar🤔

    Det kan man göra men man får räkna med att folk kommenterar

    Jag tycker faktiskt att L inte har helt fel.
    Vi behöver inte svälja allt med hull och hår. Är man offentlig, speciellt en influencer, så får man tåla att bli ifrågasatt. Utseendeförändringar inkluderat.

     Ja, de får tåla att bli ifrågasatta men man kan inte kräva att de vill svara på allt. Ska vi fråga hur ofta de har 6 också? Fråga iofs Bibbi, hon svarar nog😀

      Ingen här har väl krävt ett svar?
      Det vi diskuterar är att de får tåla att bli ifrågasatta, inget annat.

    De får göra som de själv vill med sina kroppar, men när de arbetar med att visa upp sitt utseende i olika vinklar kombinerat med att marknadsföra skönhetsprodukter, har barn som främsta målgrupp och tjänar rejält med pengar på det dessutom, får de enligt mig stå ut med att man uppmärksammar hur de retuscherade sina bilder, gör skönhetsingrepp eller för den delen sminkar sig.

    Jonna får självklart operera brösten eller använda mascara men jag tycker liksom inte hon behöver bli upprörd över att någon påtalar detta. Det har inget med att det är ”hennes kropp” att göra, det är hittepå-feminism att börja babbla om hennes kropp, ingen har ifrågasatt hennes rätt att operera sig exakt som hon vill.

   Samma gäller alla som arbetar på förskola och skola. Arbetar man med och runt barn måste man kommentera varför man ser ut som man gör så de får en realistisk bild av ens utseende.

    Förhoppningsvis är det väl inte främst sitt utseende man använder för att inspirera barn när man jobbar som lärare
    Tycker iaf det verka vara fler ungar som tjatar om att de vill se ut som Bianca Ingrosso än som sin mattelärare.

    Men visst, om lärarna börjar avsätta klassrumstid för att sälja på barnen skönhetsprodukter kan vi överväga detta.

     Nej men de ska veta vad som ligger bakom att kvinnor ser ut som de gör

    Fyra stycken uppenbart efterblivna idioter.

     Och resten förstår inte raljerande

  Varför fäller alla som gjort skönhetsingrepp ut taggarna direkt om det uppmärksammas?
  Varför skulle folk och fä inte få kommentera att deras utseende förändrats? Man kommenterar ju ofta när någon kompis el arbetskamrat gjort något nytt med håret.
  Jag tycker att Cher är en intelligent och cool kvinna rent allmänt. Hon brukar säga när skönhetsingrepp kommer på tal att hon helt enkelt är fåfäng och bryr sig om sitt utseende och så är det bra med det.

   Visst är det märkligt, utseendet är så viktigt att man t o m opererar sig men sen ska folk låtsas som att inget av det syns? Helt plötsligt kommer en person man umgås med varje dag och brösten har dubblats i storlek eller läpparna exploderat och man ska bara humma och gå vidare. Om nån helt plötsligt klipper av sitt långa hår, eller färgar det grönt så brukar man ju kommentera, men skönhetsingrepp ska man inte låtsas om. Och nej, blanda inte in naturliga utseendeförändringar pga ålder/graviditet/sjukdom här, det är inte samma sak.

  Kommentarsfältet är väl lika illa som skvallerpressen så som folk kommenterar operationer. Vem bryr sig liksom?! Låt folk leva och göra vadfan de vill med sina kroppar. Oavsett anledning.

   Tjejer mår piss. Vi löser inte det genom att låta alla göra vad de vill utan att ifrågasätta. Det leder till fler och fler ingrepp och ännu fler tjejer som mår piss, tjejer som belånar sig för att operera sig, tjejer som får men för livet osv osv. Försök se längre än vad näsan är lång.

    👏🏼👏🏼👏🏼

    Lite skillnad på att ifrågasätta operationer i allmänhet och att kritisera tjejerna som gör dem.

    Om näsan är lång kan man göra en operation 😀

  Varför kommenterar vi ens någon annans skönhetsingrepp, är det inte upp till var och en?

   Men tänk på baaaarnen!!!!

   Plastikoperationer behöver diskuteras och debatteras. Att göra en BBL är inte som att gå och färga håret. Detta är farliga ingrepp som kan äventyra hälsan både på kort och lång sikt.

    Hårfärgningsmedel innehåller mycket giftigt skit. Rengöringsmedel som vårdpersonal använder till de gröna madrasserna som sprutas har gjort att lungcancer ökat bland personalen. De är vuxna myndiga människor, är de villiga att ta den risken med rumpoperationer låt de. Själv tycker jag dessa stora rumpor är skitfula men alla tycker vi olika.

     Men det är ju ingen här som säger att man inte ska få operera sig. Däremot måste det ju vara okej att ifrågasätta en miljardindustri som faktiskt är relativt farlig och tjänar pengar på något så onödigt som utseende.
     Mig veterligen är det ingen som dött av att färga håret eller ögonbrynen men det har däremot folk som gjort skönhetsoperationer.

      Med tanke på hur mycket sminkindustrin säljer så verkar det inte som att folk tycker det är onödigt med utseende. Men om du stör dig, sätt dig och limma framför klinikerna. Och folk kräver faktiskt här att J ska redovisa sina ev ingrepp. För det har ju absolut vi med att göra.

  Borttaget på Hänt.se eller?

  Hade JL skrivit att hon gjort ingreppen endast för utseendets skull, ja då hade folk ”gått i taket” för det…

  Jag var klasskompis på gymnasiet med en numera halvkänd träningsprofil och gymägare. Hon var platt som en pannkaka och så åkte hon iväg på semester och hade gått från platt till B kupa. Då frågade alla om hon gjort silikonbröst men hon nekade i sten. Har funderat många gånger varför hon skämdes så mycket? Alla fattade ju att hon opererat brösten, det blev bara löjligt. Sen opererade hon dem större och större en massa gånger efter det och då var hon tillslut ärlig med det. Men var det för att hon blev missnöjd över storleken först? Kan det vara därför folk också skäms, för att operationen inte blev så bra som de hade hoppats på.

   Tror bara det är högre status att vara naturligt snygg än att vara opererat snygg.

   Vem?

   För att folk har så jävla mycket fördomar om kvinnor som opererar sig antagligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.