Slut mellan Elin Härkönen och Anthony Yigit

Paret, som träffades under inspelningen av ”Elitstyrkans hemligheter” förlovade sig i början av året, går nu skilda vägar. 
I ett gemensamt inlägg de att de alltid varit varandras ”största support och bästa vänner” men att visionen för deras respektive framtider ser olika ut.

Vi är inte längre ett par men älskar varandra mer än ord kan beskriva och hoppas på att vi i framtiden kan mötas och bli vi igen.

Elin arbetar idag som influencer medan Anthony satsar på en karriär inom boxning.

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem? Var min första tanke, vem, inga namn jag kände igen men kom på sen att det är hon som var ihop med Paolo.

   Jag kände inte till Elin förrän Paolo ertappades med byxorna nere.
   Men började följa henne på insta och tog del av hennes historia. Från att ha tävlat på elitnivå i voltige, ramla av hästen och bröt nacken, bli stelopererad och sängliggande till att komma tillbaka från den skadan till att vara på den nivån hon är på idag med rörlighet och styrka mm

   För mig är hon så mycket mer än bara Paolo Robertos ex flickvän. Hon är stark, driven och jag blir inspirerad av henne.

  Grejen är att älskar man varandra mer än ord kan beskriva så gör man inte slut. Det är bara för att inte säga som det är man säger så: att en eller båda inte vill fortsätta förhållandet och vill vara fri att träffa nästa partner.

   Håller med. Samtidigt känns båda väldigt ambitiösa så det kan ju också handla om logistik och tid, typ en vill bo i Usa, den andra i Sverige. En vill ha vi-tid från 19 varje kväll och den andra vill träna 24/7. En vill ha barn inom 3 år, den andra inom 10 osv.
   Hoppas de blir lyckliga på varsitt håll ❤️

    Tycker det är så märkligt att så många par som gör slut skriver att de hoppas att de ska hitta tillbaka till varandra senare… som om de liksom ska lägga livet på paus och INTE försöka hitta någon annan seriös partner under tiden, osv. Eller ska man go on och hitta en ny kärlek, kanske skaffa barn, köpa hus, men ändå liksom lämna en öppning för att kanske gå tillbaka till exet när tiden känns rätt?

    Det gör man ju inte, normalt sett. Men att skriva så känns typ lite ”orättvist” både mot framtida personer man börjar träffa, men också mot ett ex som eventuellt faktiskt hoppas på att det ska bli så, och själv liksom ”pausar lite” för att se om det faktiskt kan bli så tillslut. Orättvist är väl fel ord, men ni kanske fattar vad jag menar?

    Alltså jag förstår såklart att folk i de allra flesta fall snarare säger det som något antingen symboliskt, eller att det är något man kanske på riktigt känner för stunden men som senare kommer kännas helt otänkbart, men tycker bara att det är konstigt. Om man nu inte faktiskt menar det, då är det väl fair, men har personligen svårt att sätta mig in i att man känner sig helt okej med att gå skilda vägar och träffa andra och veta att den man kanske då är kär i också träffar andra, för att sedan gå tillbaka till en själv. 😝 Jag menar, okej om det bara blir så, att man av en händelse hittar tillbaka till varandra, jättefint. Men att liksom aktivt separera med den inställningen känns, igen, FÖR MIG, jättekonstig. För jag antar att vi inte snackar celibat liksom.

    Men det här är alltså mina personliga känslig och inget som någon eller några behöver ta hänsyn till eller på något sätt använda som riktlinje för sitt nuvarande eller framtida förhållande. Så var det också sagt. Har jag friskrivit mig tillräckligt nu? 😂

     Mina personliga känslor *

   Det finns ju vissa punkter där man faktiskt måste vara överens för att den ena inte ska köras över fullkomligt – barn till exempel. Vill den ena ha barn och den andra inte kan jag förstå att man väljer att bryta upp även om man älskar varandra. Eller om man vill bo i olika världsdelar. Eller om den ena vill ha en hemmafru/hemmaman och den andra inte. Finns mycket man kan upptäcka efter att förälskelsen börjat lägga sig som rimmar illa med ens egna vision av livet.

  När man sätter jaget framför laget. Känns som om det ligger i tiden att folk ofta väljer bort kärleken till någon annan och prioriterar kärleken till sig själv.

   Jag tycker inte det är fel att välja att prioritera kärleken till sig själv. Kan man älska sig själv, kan man älska andra.

   Kanske laget sög och jaget behövde hitta ett annat lag
   Vissa lag är hopplösa, du passar ju bollen till den du vet kan ta emot den, och kan ingen så vad göra

  Folk har aldrig älskat varandra så mkt som i göra-slut-inlägg på Instagram!

  När dom skriver såna här inlägg funderar jag verkligen om någon bryr sig? Alltså som inte är närstående.

  Kan inte låta bli att känna att sånna här inlägg är så fulla av bs.

   Håller med. Och min personliga erfarenhet är att det är svårt att börja om igen om det en gång tagit slut, känner ingen som lyckats. Maggan är väl också ett exempel på att hylla exet, den som får honom får världens bästa kille! Ja, tjena. Hon har förresten tagit bort fotot med bläckan nu som någon undrade om. Om han är så bra vän varför har han inte åkt hem till henne någon gång och hjälpt henne nu när hon är så dålig. Elin kanske kan ragga på Niclas W nu, han är väl singel samt gillar ju också träning.

  Idag så gör alla slut, eftersom det finns 10 miljarder andra människor bara ett klick bort, på en miljard olika kontaktsidor, dejtingsajter, sociala medier, osv. Alla verkar hela tiden tänka ”Det finns säkert någon bättre någonstans”. Alla verkar hela tiden vilja ha någonting annat/någonting nytt. Det är ju bara titta på när man skriver med någon på nån kontaktsida på nätet, jag är med på en ”pen pal”-sida t ex. Folk skriver 1-3 gånger och sen så är de borta, poff! så bara försvann dom. Så är det väl säkert på dejtingsidor också kan jag tänka mig. Folk har så mycket möjligheter idag och verka tänka hela tiden att det finns säkert något bättre bakom något annat hörn.

  Lite märkligt att man blir känd på grund av en prostitutions-härva, som ju Elin blev, men idag så kan man ju bli känd för precis vad som helst.

   Kanske beror på vad den andre skriver också tänker jag.

  Förvånande att en relation som startar i otrohet inte håller ….

   Bläddrade och hoppades att jag skulle hitta denna kommentaren 😂
   Så sant som det är sagt, så chockerande.. 🫢

   Vem var otrogen fattar ej

    Anthony träffade Elin på elitstyrkans hemligheter och blev hennes vän och de tränade ihop och blev kära medan han hade en flickvän som satt hemma…

   spill the tea!

    Han hade väl tjej när programmet spelades in? Ellinor tror jag hon hette.

  Anonym 22:26.
  Jag har för länge sedan gjort slut med min stora kärlek för att det Jag behövde just då var något helt annat än vad han behövde. Ingen av oss mådde bra av att leva den andres liv. Så han flyttade till vår förra bostadsort och tog sitt gamla jobb och jag bodde kvar. Så jag kan absolut känna igen mig i deras ord.

  ”Vi har alltid varit varandra support och bästa vänner”

  Nja, under er tid tillsammans kanske. För innan dess var det sexköparen.

   Ja svårt att vara någons stöd innan man har träffats? Det där är ju bara att märka ord

  Tycker detta par och i synnerhet hon är de mest ointressanta på nätet. Hon är känd och kom ”fram” för att hon var ihop med en torsk och fick sympatier.

   Tycker att Elin Härkyönen är intressant för att hon har gått igenom så mycket och har visat enorm styrka för att ta sig igenom det. Hon har all min beundran.

   Hon fick väl ett uppsving i följare efter Paolo… men sen fortsätter man väl inte att följa någon om man inte tycker denna är intressant på egen hand?!

  Han var ju med i en dokumentär på SVT om ätstörningar med så kanske dom inte haft det så lätt ändå.

  Ätstörningar han fått pga sin idrott. 💔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.