Vad tycker ni om…?

Wet look? 
Jag känner kluven, men man ska aldrig säga aldrig innan man provat.
Jag tycker det är skitsnyggt som jag sett det på vissa, och gillar själva looken på mig själv direkt jag kommit ur duschen och håret ser tämjt ut, men att sen ”skapa” själva looken i ett torrt hår?
Hmmm…..

Monokroma outfits? 
Jag tycker det kan vara skitsnyggt, särskilt i roligare färger än svart och beige ,och som Angelica gjort här – med bara två plagg visserligen – får 👍🏻👍🏻 av mig.

Kladdkakans dag? 
Jag gillar den, men inte lika mycket som Gertrude Tornvall som skickar ut kladdkaksbud tillsammans med Bröd & Salt. 😉
Camilla Hamids kladdis här uppe låter för övrigt som en dröm. 😍

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Den enda demokratin i Mellanöstern”
  Låt oss göra det klart för oss varken USA eller Europa har rätt att läxa upp oss gällande demokrati. Vi lever i ett demokratiskt samhälle endast när det passar narrativet.

  https://www.instagram.com/reel/CzUv2__IK-D/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

  Detta skedde 2009, bakom stängda dörrar. Då fanns inget att skylla på.

   På tal om vad ?

    Kladdkaka?

   Vad triggade dig? Wet look, lady in red eller kladdkaka x2?

  Jag är personligen inget fan av wet look, och jag är även osäker på om det är socialt accepterat att exempelvis ha det på kontoret? Känns som att det mer skulle tolkas som smutsigt hår om jag kom så till jobbet haha

   Ja är det kutym? Jag vet ju att man INTE får ha blött hår på flyget.

    Får man inte ha blött hår på flyget? Är det någon form av ”trevnadsregel” eller av säkerhetsskäl? Haha

    Men ja, vad gäller den blöta looken så är kanske en förutsättning för att det ska uppfattats som något fräscht att man är medveten om att det är avsiktligt, alternativt att man bara träffar personen en kort stund och således bara antar att den nyligen kommit ur duschen? Skulle någon på kontoret komma in så på morgonen och håret fortfarande såg blött ut vid lunch skulle jag nog bara anta att personen hade extremt flottigt hår?

   När mitt hår ser ut sådär tar jag på en mössa om jag inte hinner tvätta håret.

   Jag tycker håret ser flottigt och smutsigt ut. Nä, inget för mig.

    Instämmer. Tycker det vara ser flottigt och äckligt ut. Skulle aldrig falla mig in att ha det så.

   På mitt jobb hade definitivt inte varit okej. Hade blivit hemskickad för att torka håret.

    På mitt jobb hade det inte varit några problem alls

    Oj! Nyfiken på vad du jobbar med? Hemskickad låter väldigt drastiskt.

  Jag har en undran om ekotipset på insta. Till en början tyckte jag hon gjorde vettiga inlägg och tipsade om bra eko-alternativ och förslag på saker som finns hemma som kan ersätta att köpa nytt. Men nu? Känns som hela eko-tänket är borta när tipsen uppmanar till köp av nytt och använda produkter för andra ändamål än vad det är tillverkat för. Jag menar ex bitsocker, är det inte i förlängningen bättre att använda en stålboll att rengöra sin plåt än ett halvt paket bitsocker? Måste ju kosta massa för klimatet att tillverka massa socker till rengöring? Nu finns ”mirakelmedlet” (som f.ö är ett urgammalt recept på fönsterputs) att köpa på flaska? Que? Det är vatten och ättika med diskmedel? Hur kan det vara eko-tänk att köpa den produkten istället för att blanda eget? Förstår ni vad jag menar? Är jag ute och cyklar?

   Du är inte ute och cyklar!

   Gissar att hen blev pengakåt som dom flesta influencer!

   Tycker typ alla konton är bättre när de drivs på ”hobbynivå”. Känns som att så många får någon slags hybris 😅 Känner samma sak om hemnetknarkarna som blev så sjukt överdrivet och tråkigt till slut.

    Hybris eller helt rimligt att tjäna pengar på sitt jobb?
    Att vara bra i soc medier tar otroligt mkt tid och engagemang. Det är få som kan göra det och ha ett heltidsjobb.

     Men dom är ju inte ens så bra?! 😅

   Stör mig orimligt mkt på ekotipset. Dels att hon liksom promotar ”mirakelmedlet” som att hon har uppfunnit det själv. Men också det här med sockerbitarna som riskerar att skada mer än göra nytta. Undrar hur många som har sabbat sina glashällar pga det.

   Det är väl det som blir problemet för alla konton som vill göra skillnad -eko, hållbart, veganskt, second hand. Om man ska försörja sig på att höra samarbeten så kommer det förmodligen bli sådär. Bästa vore ju om hon hittade ett annat sätt att tjäna pengar på sitt konto än genom vanliga samarbeten.

   Nej såg det också idag, kände bara va?

   Jag gick in på kommentarerna här i hopp om att någon delade mina tankar. Känns ju knappast EKO med rengöringsmedel man lika gärna kan göra själv. Tycker hen har tappat hela sin profil

   Slutade följa efter inläggen där handfatet plötsligt ”råkat” gå sönder och en fåtölj ”råkat” bli nerspilld med kaffe, för att nämna några saker. Nog för att man kan spilla/ ha sönder saker ibland men en del kändes bara så fejk.

   Jag håller helt med dig där.
   Ställer mig även undrande till det hon hävdar om produkten hon lanserat, att den är tillverkad i en ”klimatneutral fabrik”. Jag undrar vad det innebär. Är det så bra som det låter, eller är det bara lite gammal hederlig greenwashing?
   Har ställt frågan till henne, men så klart inte fått något svar…

  Lite konstigt att tipsa om daimcheesecake på kladdkakans dag? 😂

   Varför? det är ju en variant av kladdkaka

   Du såg inte kladdkakan under toppingen?

   Ja, en kladdkaka med daimcheesecake är ju precis som att säga att man har på sig gummistövlar med sneakers.
   Eller ätit makaroner med spaghetti. Man har rest med tåg med bil. Man har druckit kaffe med kaffe. Man har gjort en prinsesstårta med marängtårta.

    Det där var dåliga exempel. Jag hade tråkigt hela tiden jag läste din kommentar.

     Jaha? Och vad vill du att jag ska svara på den?
     Mådde du bättre av att vara dryg?

    Nej det handlar om en kladdkaka på ett annorlunda sätt.

     Jo, kaka på kaka är minst sagt ett annorlunda sätt. Precis som att man gjort en prinsesstårta med marängtårta

  Jag har ingen åsikt om wet looken i håret (förutom att min egen hårbotten skulle klia sönder om jag använde allt detta kladd och spray), men personligen har jag svårt för det flottiga ansiktet som kallas att det har glow.

   Ja ska man nu försöka tvätta håret så sällan man kan så verkar det onödigt att applicera en massa produkter man ändå måste tvätta ur innan man lägger sig.

   Tycker över lag att alla glansiga och feta produkter i håret är läbbigt.
   Och riktigt trött på att behöva tvätta av bänkar på gymmet INNAN jag använder dom för att någon med hårvax/gelé varit där innan.

   Jag har också alltid undrat varför det är inne att se svettig och blank ut i nobban.

    Kan man lägga det fint ser det inte flottigt ut i ansiktet. Det skimrar och är jättefint.

  Så trött på Shandrhras putande med läpparna. Plus att 70% av de uppsättningar och grejer hon gör funkar inte på mig som har tjockt hår.

   Hon kan väl inte hjälpa att du har ett annat sorts hår.

   Hon är så monoton.

   Är du allvarlig? Trodde du att det var dig hon gjorde håruppsättningar till? 🙂 🙂 🙂

  Så trött på hennes kladdkaka dom dyker fan upp överallt .

   +1!!! Så satans stolt som om hon uppfunnit hjulet.

  Jag har testats Gertruds kladdkaksrecept men tycker den är alldeles för söt! Har provat att minska på sockret men då förstörs hela konsistensen. Har letat i flera år men hittar inget recept som är perfekt. Den ska liksom vara hög och kladdig i mitten men torrare i kanten! Gertruds kladdkaka blir liksom kladdigt rakt igenom och behöver stå i kylen typ en dag annars är den helt rinnig, så länge orkar jag inte vänta. Snälla dela om någon har ett dunderrecept!

   Grädda längre?

   Alla kladdkakor tror jag blir bäst av att stå i kylen, eller frysen. Ett fantastisk sak att ha i frysen är kladdkakemuffins. Det är bara att äta direkt! Är nästan som kola i konsistensen ❤️

    Äta fryst muffins?

     Jättegott!

   Mias kladdkaka. Googla. Jag tycker det blir som du tänker.

   https://www.tasteline.com/recept/kladdkaka-grande/

   Detta recept brukar jag köra på och det tycker jag blir som du beskriver. Jag brukar dock behöva ha kakan inne några minuter längre än det står i receptet 🙂

  Att detta sänds på tv? För skattebetalarnas pengar? Man blir ju inte heller förvånad av att man bara hör män som skrattar åt det.. Vad tycker ni om detta? Bör det få sändas på svt?
  https://www.tiktok.com/@svthumor/video/7298439109209623840?lang=sv-SE

   Skitkul ju 😂😂
   Varför skulle det inte få sändas ?

   Tyckte också det var skitkul. Och jag är kvinna. Förstår inte alls varför det inte skulle få sändas.

   Inte min typ av humor… 👎

   Va varför inte?

  I TikTokvideon lägger Gertrude hela håret i alla kladdkakor minst 2 gånger. Superfräscht. Verkligen.
  Sen bortförklarar hon det med att det är en demo… men tvek på att de slänger alla dom färdiga kladdkakorna för det var ju ”bara” en demo

   Oavsett om de säljs eller inte känns det inte så fräsht. Man blir inte så sugen.

   Fick ett hårstrå i en av deras mandelbullar. 🥴 Blä…

    Jag blir så äcklad när man får hår i maten. En gång i en pastasallad hos en kompis, en gång i bålen hos en kompis och en gång i en macka på ett café. Min gubbe har jobbat på restaurang och berättat sunkiga saker hur det kan gå till i köket🤮

  Har alldeles för tunt hår för wet look. Ser skallig ut. De flesta hårtips som influencers ger passar aldrig mig.

  Jag tycker att Wetlook är fult. Det ser bara fettigt ut. Vet att Molly Sandén körde mkt på det ett tag, och det ser bara ofräscht ut i mina ögon. Har aldrig heller gillat det blanka ansiktet som kallas glow. Men så är jag en gammal omodern tant också, så det är kanske inte så konstigt att det inte faller mig i smaken 🙂

   Som Benjamin

    Ja, varje gång jag ser honom tänker jag, snälla, tvätta håret.

  Sådär ser jag ut efter en timme på gymmet 🙂 Tyckte inte det var toppensnyggt men smaken e som baken. Har sett väldigt coola wetlooks men gjorda av proffs på modeller eller kändisar. Tror inte vi vanlisar får till det, kommer bara se konstigt ut

   Det handlar ju inte om att ”få till det” eller om det ”gjorts av proffs”, det är just det att det ser fett och kladdigt ut. Ofräscht.

  Soul Glow

  Ni som vet ni vet och är troligtvis också från den fasta telefonens era.

   Jaaa! Love it! 🤴🏾🗽📼 😄😄

  Stör mig orimligt mycket på alla som skriver ihop kladdkakans dag. Och alla andra. Kanelbullensdag. Farsdag. Morsdag. I vanliga fall särskrivs det hejvilt, men när det faktiskt är två ord – då skriver man ihop det? Kan inte heller komma på en bra anledning till det, då man ju inte uttalar det som ett ord?

   Ja! Detsamma gäller ”allahjärtans dag” och ”bästavän”

  Ett organiskt fall? 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.