Jupp

Jupp! Jag minns och skäms fortfarande för att ha betalat pengar för att få ”crazy frog” som ringsignal.

Jupp! Försöker inte ens inne utan kör rakt igenom med konstgjorda växter i fönstren.

Jupp! Girl math!

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag köpte en ny ringsignal på itunes för bara typ ett halvår sen. 🙂 Har introt till The Office som ringsignal på min telefon och älskar när det ringer, blir så glad! Sen svarar jag kanske inte ändå. :p

   Varför betalade du för en när man lätt kan göra den själv???

    För att det var sprättlätt och kostade typ 30 kronor. Jag har råd med det.

     Det är inte speciellt coolt att vara ekonomiskt oansvarig. Du betalade 30kr för något som skulle ta dig 2 minuter att få till själv.
     Du värderade alltså någon annans tid till att kosta motsvarande en månadslön på 144.000kr netto. 👍👍

      Men uuuuuööööö

      Så kan man tänka med allt. Tänk all take away-mat man kunde ha lagat själv, jag köpte diskmaskin när jag lika bra kunde ha diskat för hand, alla som går på manikyr när de lika bra kan måla naglarna hemma osv osv.
      Låt folk göra vad de vill med sina pengar. Det är ju inte dina trettio kronor som betalade det. Varför beter du dig som om det vore det?

       Varför blir du så upprörd? Kände du dig träffad eller?

        Den enda upprörda är väl personen som börjar tjafsa om vad någon annan lägger 30kr på 😂

         Helt galen person! Jag har bra ekonomi och lägger bra mycket mer än trettio kronor på helt onödiga saker, varje månad.

        Nej, jag har aldrig köpt en ringsignal. Gjorde egna på Nokia 3310-tiden. Lät förjävligt men var kul.

        Däremot lägger jag pengar på annat. Köpte lunch på jobbets restaurang för 120 kronor idag. Var lätt värt den tiden jag sparade när jag slapp laga matlåda igår kväll och kunde ligga i soffan den tiden. So sue me.

      Ekonomiskt oansvarig? Vi pratar 30 spänn…

      Men överdriv lite till. Det handlar om 30kr, ibland orkar man inte krångla till det. Personen hade ju råd. Tror nog du också lagt pengar på onödiga saker någon gång

      Orka bråka om vad någon lägger 30 spänn på. Måste man tjafsa om precis allting?!?

       Bråkar? Det är ingen som bråkar här.
       Kan det vara du som vill att det ska vara bråkigt?

        Nu räcker det ☺️

        Men vad är ditt problem egentligen?! 😅😅

      Men orka. Jag hade Freestyler med Bomfunk MC på min Nokia 3310 förr. Älskade när en äldre tant på mitt jobb störde sig på signalen (som inte ens var speciellt bra ljudmässigt då)😀

       Det slog dig aldrig att folk störde sig på den monotona versionen av spåret? 🙂🙂🙂

        Nej, hon fick hörapparat efteråt😀

      Det är inte 2006 längre… Uppmana inte människor till upphovsrättsbrott.

       He he, tror detta var 2002. Nu har jag bara Televerkets väggfasta telefon kvar. Man hänger väl med😉

     Berätta hur man gör!

      Ladda ner låten du vill ha som ringsignal. Öppna den i appen Garageband. Spara ner den som ringsignal. Färdigt!

       Ladda ner låten kostar väl pengar?

       Alla kanske inte kände till det. Är ju inte hela världen att hon betalade 30kr

       Hur laddar man ner låtar? Detta hade inte tagit mig två minuter 😅 hade nog hellre betalat 30kr (om det var ett engångstillfälle)

        Det tar ju inte heller 2 minuter att hitta en plattform som säljer ringsignaler. Hitta rätt ringsignal för att sedan betala för att kunna ladda ner den?

         Itunes?!

          Okej, har noll koll. Använder bara Spotify, så har aldrig behövt ladda ner något till telefonen

       App app, att ladda ner är bara gratis om man stjäl. Annars kostar det också. So much för ditt spartips din snåljåp😊😊

      1. Hitta låten på youtube
      2. Googla fram ”youtube to mp3 converter”
      3. Konvertera tublänken till mp3
      4. Lägg in mp3-filen i din telefon, välj som ringsignal.

  Åh vad coolt att ha telefonen på ljudlöst! Tuff tjej!

   Men oj vilken cool kommentar och attityd, tuff tjej!

   Haha känner ingen som inte har barn på förskola som har ljud på sin telefon? Inte tufft, vara standard eller?

    Jag och de flesta jag känner (som inte är mina 65+föräldrar) har alltid mobilen på ljudlöst. Enda gången jag sätter på ljud är när när jag vet att någon kommer att ringa på min porttelefon och jag inte vill missa det.

     Ja, verkligt gränslöst beteende att ha ljud på telefonen.

      Kände att det lät drygt eller ironiskt men jag menar alltså allvar.

       Haha! Det är ju JÄTTESTÖRANDE! Man känner ju när telefonen ringer eller så ringer man väl upp om man missar samtalet.

        Fast att ha på vibration är väl minst lika störande? Gör ju höga ljud om telefonen ligger på hårt underlag….?

         Går att stänga av.

         Är ett himla påhitt att vi ska vara nåbara på sekunden. Folk kan vänta en kvart tills jag ser det missade samtalet och ringer upp. Sitter jag med mobilen bredvid mig så ser jag om skärmen lyser upp när det ringer. Annars är jag upptagen och de får vänta en liten stund.

          Hahahaha, så töntigt att inte ha ljudet på. Jag vill gärna svara för jag tycker om att prata med familj och vänner.

     Håller helt med dig. Mina föräldrar är skröpliga, har redan haft stroke och hjärtstopp, så jag stänger enbart av mobilljudet under jobbmöten, annars är det alltid på. Och nej, det är inte alltid ”bara att ringa tillbaks” när en Akutmottagning har försökt nå en för att ens förälder har fått återupplivas. Härligt för de som slipper oroa sig för sådant, men jag föredrar det säkra framför det osäkra.

      Då tillhör du ju uppenbarligen samma undantag som ”föräldrar med barn på förskola” – om du har en anledning att alltid vara nåbar och kunna svara direkt är det såklart rimligt?

    Jag har också alltid mobilen på ljudlöst, och har även stängt av vibrationen. Men känner mig inte det minsta cool för det 🤔

   Eeh va!?
   Jag har haft min mobil på ljudlös sen 2014. Inte för att vara tuff 🙂
   Ringer det så vibrerar min klocka på armen, jag kan se vem det är och plocka upp mobilen om jag vill svara.
   Bara störande med en massa ljud.

    Störande med ljud. Då har du ju lite problem.

  Mammasanningar och Carin da Silvas nya humor får mig att må illa. Mvh Tuff tjej

   Deras humor har alltid fått mig att må illa.

   Det är Ellen Bergström-humor. Hysteriskt, överdrivet å jobbigt. Tycker Carin är jättehärlig så synd att hon tagit efter mammasanningar. Tyvärr är det ju sånt som funkar i stugorna. Folk är dumma i huvudet å har dålig humor.
   Ramla på ett bananskal -HA HA HA!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

    Är man dum i huvudet för att man inte har samma humor som du? 😂

     Såklart inte!
     Man kan skratta åt olika saker, men skrattar man åt kiss å bajs som ett barn så anser jag inte det vara humor. Det är bara trams

    Du låter lite som en sådan där torr person som sitter i svenska Akademien och tycker att fulkultur inte är riktig kultur..

     Kan avslöja att jag kollar mkt standup på youtube, samt ”humorprogram” där det absolut skämtas om allt från kön till hbtq så skulle inte kalla mig torr å tråkig precis, men det är ju komiker som ligger bakom de programmen- riktiga komiker.

      Problemet med dig är ju att du inte kan förstå att andra inte tycker som du.

    Verkligen urkass humor.

   Allt är ju snott.

    Carin la ju ut senast i dagarna en ”sketch” om att hennes man inte hittar något. Det är ju rakt av en kopia. Behöver man inte hänvisa till originalet då? Eller åtminstone hinta om att det är taget.

    Jag skäms å hennes vägar!

     Alla gör så, går ju massa trender. Ingen brukar hänvisa till orginalet eller ens veta vem som gjort originalet

     Genuin fråga, ni avskyr Carina, varför gå in och kolla på hennes ”larv” då?

   Buskishumor. Blä.

   Jaa! ”Mammasanningar” (urk för namnet) är så jävla tråkig!

  OT. Men Niinis Facebook-inlägg. ”Igår var jag inbjuden till en lunch av Medieakademin för att de skulle presentera makthavarna i de största sociala medierna. Där berättades det för mig att min sida här på Facebook är 3:e störst av alla sidor som finns, företag, organisationer osv”

  Absolut, det stämmer, men det är inom kategorin ”Mat”. Känns bara som att försköna sanningen. Och nej, jag vet inte varför jag stör mig 🙈

   Var Camilla bjuden?

    För att förtydliga, detta var alltså från Niinis facebook.

   Märkligt att den är så stor. Det är ju knappt några inlägg och aldrig några kommentarer.

   Då kanske hon inte behöver skriva längre att hon kom 9a i en tårttävling för 20 år sedan.

    Av 10 tävlande eller?

  Det enda jag tänker på när jag ser Karin är den gången hon berättade att hennes mobbare från skolan hörde av sig nu när hon är känd och ville göra nåt samarbete, och hon bara svarade nåt om mobbningen och hängde ut honom istället som den mobbare han är. Kan inte glömma det. Fantastiskt gjort! 👊👊👊👊👊 Vilken dröm att få göra så!

  Plast-/konstväxter är bland det absolut fulaste man kan ha. Om du inte kan hålla liv i en växt så ha inga alls.

   Går att hitta fina om man letar. Har själv det och kommer inte slänga dom för att någon annan skulle tycka dom är fula

    Nej det ser bara billigt ut. Även de som är ”fina” och dyra.

     JAG tycker att mina är fina 🙂 är väl upp till mig vad jag tycker är snyggt och väljer att ha i mitt hem. Du gör som du vill hos dig. 🤷🏼‍♀️

   Har hellre plastväxter än inga alls. Vad ska du göra åt det? Gripa mig? 😁😁 du får gärna tycka att det är fult, men det ändrar inget.

   Håller med, så beigt med konst/plastväxter. Skulle aldrig skaffa en dildo av plast t ex. Kan jag inte få äkta vara kan jag vara utan. Kan du inte hålla liv i en pillevitt så skaffa ingen ful plastdildo😉

  Jag förstår inte hur man kan lyckas ha ihjäl sina växter. Jag kan ingenting om blommor och vet knappat vad jag har i krukorna här hemma, men de står i fönstret och får en skvätt vatten då och då. Så himla svårt är det ju inte?

   Exkat! Så svårt är det inte. Man behöver ju inte välja de växter som är svåra.

   Alla fungerar olika, glömmer alltid mina eller bara skjuter upp det. Därför har jag slutat köpa riktiga, bara slöseri med pengar i mitt fall 😅

   Kan skilja sig åt beroende hur man bor med. Jag har ibland fått någon planta från gäster, som inte varit kompatibel med hur mycket/lite sol som kommer in och då spelar det ingen roll om man vattnar exakt lagom… :/
   Det som förvånar mig är att orkidéer påstås vara känsliga av många, men mina klarar sig superbra utan att jag gör ett dugg med dem. Tänker de borde behöva omplanteras efter 10 år men ser fina ut så orka…

    Jag var rosvakt åt en vän ett par gånger. Vattnade helt enligt hennes ”schema” men de verkade trivas mycket bättre hos mig än hos henne.

    Jag fick en orkidé i studentpresent. Har aldrig planterat om den eller gjort något särskilt med den och den blommar typ jämt och är jättefin.

    Jag tog studenten 2008, så den har hängt med ett tag.

   Jag reser mycket i jobbet. Har bytt ut alla växter mot konstväxter då de riktiga alltid dog under resorna. Vägrar lämna ansvar till någon som ska känna sig tvungen att ta hand om dom åt mig.

   Sen så har jag liten lägenhet med bara söderläge. Kanske är det inte optimalt för alla växter och jag är helt ärligt för ointresserad för att anpassa växter efter mitt hem.

   Inte jag heller, men allt jag rör dör. Vad gör jag för fel?

  Camilla snälla rara kan du ta bort pop up reklamen?

   Det kan hon inte. Är nog ett väldigt medvetet val av Nyheter24 att ha den här på bloggen

    Aha oki tack då vet jag 🙂

     Men håller med om att den är störande, typ ingen annan blogg har väl en sån reklam bland kommentarerna. Men de lär ju tjäna en del med tanke på att kommentarsfältet ofta är aktivt.

    Så klart är det ett medvetet val att lägga ut reklam där den syns. Vad trodde du, att dom skulle lägga ut den på en sida som ingen går in på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.