Borttagen tatuering?Jag har fått lite frågor om huruvida Gabriella Joss Posslers man Zebastian tagit bort den tatuering han gjorde av sonens hand i sin handflata. 

Den saknas nämligen på nyare bilder och videos.
Jag gjorde därför slag i saken, som den Bloggbevakare som jag är, och ställde frågan och svaret lyder som följer:

Den har helt enkelt skavts bort, och det är kanske inte så konstigt. Handflator och fotsulor är ju de hudytor som utsätts för mest ”slitage” och tatueringar där verkar försvinna ganska snabbt.
Så Zebastian har alltså inte medvetet tagit bort den, utan den har nötts bort helt enkelt.
You’re welcome! 😁

Ps: Jag fyller år idag och har dragits med på lite överraskningsäventyr. Vi hörs i eftermiddag. 🥳

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag fattar inte varför man frivilligt vill se så kladdig ut.

   De fattar nog inte varför man frivilligt vill se så basic och tråkig ut.

    Kanske en ”unpopular opinion” men jag tänker att mycket tatueringar = mer basic nu för tiden än att vara utan…?

     Haha ja, har faktiskt hört detta, framförallt när man dejtat men även annars, att man är unik som är helt fri från tatueringar😊

      Ja jag har två små jag inte direkt gillar. Är lite avis på min man och flera vänner som är helt tatueringsfria! Vet inte hur jag hittat sådana ovanliga typer. 😉

      Är det han som har en jätteful dödskalle på ryggen. Sexigt hell NO.

       Haha nä, de som sagt att det är unikt har varit tatueringslösa. Har träffat några med tatueringar och de har snarare försökt få mig att skaffa en tatuering så min egen undersökning säger att tatuerade män vill få över oss otatuerade på deras sida😁😂

    Det är väl klart att det finns jättesnygga tatueringar också, men vissa har ju bara som en svart sörja över hela armarna.

     Ja? Så länge den sörjan inte sitter på din arm är väl det inget du behöver ägna en tanke åt?

      Är inte 11:41, men helt ovanligt att ha åsikter om tatueringar är det ju inte.

     Deras val ändå tänker jag.

      FAst dom vill ju att andra människor ser dom.
      Happy födelsedag camilla. 1😊😻

       Ja, jättemycket GRATTIS Camilla. Hoppas du haft en fin dag.

   Man behöver inte fatta allt, vi människor är olika. Han tycker väl det är snyggt.

   Ambassadör för psykisk ohälsa.

   Man lever ett liv, låt folk se ut hur dom vill och bry dig om vettigare saker.

    Rätt så svårt att diskutera nåt annat än tatueringar och åsikter om dem under ett inlägg om tatueringar 😄

    Alla får så klart se ut som de vill, men om man har en synlig bild på kroppen ska man inte bli förvånad om folk lägger märke till den och har en åsikt om den. Jämför med om du kommer in i ett rum med tavlor på väggarna.

  Grattis på födelsedagen Cam!

  Tur, den var verkligen inte bra gjord.

   Såg ju ut som en svart klump. Horribelt gjort! Inte för att jag någonsin sett en snygg tatuering men den där handen var fruktansvärd.

  Ganska bortkastade pengar att tatuera i handflatan.

  Grattis på födelsedagen!

  Oj hade ingen aning. Försvinner de helt i handflatan, eller blir det typ grått kladd? Jag önskar mina tatueringar bara försvann. Kommer nog lasra bort när jag inte är gravid längre.

   Huden på händerna byts ju ut på ett annat sätt än på resten av kroppen. Extra mycket om man arbetar med händerna eller lyfter/klättrar osv. Det blir inget kvar alls till sist, inte heller grått kladd.

    Jag har tatuering på samma ställe som han, inte en chans att den skavts bort så mycket så fort. Dessutom helt jämt bortskavd. Nä vafan han kan säga som det är bara, han tog bort den för den va rövful! Ingen kommer döma 🙂

  Så om jag gnussar massa på min tatuering försvinner den då?

   Kan nog spela roll att just handflator (och fotsulor) är lite unika jämfört med resten av huden då de saknar hår och pigment. Bara en gissning, annars hade jag gärna försökt gnugga bort mina tatueringar…

   Vad jag förstår så har det inte med att det skavs bort utan att det har med läkningen att göra. Har man en väl läkt hand- fottatuering kommer den inte skavas bort om några år utan i så fall sker det under läkningsprocessen att tatueringen inte ”fäster”, vilket på händer och fötter tenderar att ske mer ofta än resten av kroppen.

  Grattis Cam😊

  Tack och lov att den försvann, den såg fruktansvärd ut.

  Grattis på födelsedagen! 🥳

  Tips Camillla? Reflektion…

  För ett antal år sedan publicerade Nyheter 24 en studie om förekomsten av alkohol i bloggar. Egoina hamnade på en 5:e plats där 11% av inläggen innehöll alkohol. Idag är hon mamma till en tvååring och det skrivs fortfarande massor om alkohol, AW, vin, alkoholintag med vänner, vin samtidigt som sonen badar (ett inlägg publicerat här om dagen) etc. Tycker mig se något alkoholrelaterat varje vecka..

  Jag vet inte om det är jag som överreagerar men det skaver lite… Jag är själv småbarnsförälder och jag hade aldrig tänkt tanken att jag skulle kunna dricka så ofta/mycket med barnen närvarande. Nu dricker jag visserligen aldrig alkohol, men ändå.

  Jag är uppvuxen med en missbrukande förälder och det är något jag aldrig kommer glömma. Det spelar ingen roll om det var ett glas eller tio. Barn märker av skillnaden mellan nykter och lätt berusad (även efter en liten mängd). Kanske är det mina uppväxtår som sätter spår, jag vet inte. Men jag får då en klump i magen av att se så många alkoholrelaterade inlägg.

  Hur tänker ni andra? Ser det ut såhär i andra familjer? Dricker alla alkohol varje lediga helg? Även om det bara är något glas? Som sagt har jag nog en lite skev bild om vad som är normalt och inte med tanke på min erfarenhet från barndomen.

  Givetvis handlar inte alkoholintag eller ej inte om något om man är en trygg förebild för sitt barn eller inte. Är ju många andra faktorer som spelar in. Man kan vara nykterist och ändå vara en usel förälder. Ja, som sagt. En reflektion bara…

   Men snälla………

    Kände du dig träffad, eller vad hände i ditt huvud?

     Nej, är så trött på nykterister som räknar och håller koll på hur folk dricker och kommer med massa pekpinnar.
     Man kan dricka lite vin varje vecka och vara mamma. Det är ok.

      Det är skillnad på nykterister och folk som vuxit upp med alkoholiserade föräldrar.

      Det låter som att du är rätt oförstående för vad en sådan uppväxt gör med en människa. Som TS skriver, det sätter spår, och man har inget som helst perspektiv på vad som är normalt och inte.
      Är man uppvuxen med missbruk så vet man inte om det är okej att dricka lite vin varje vecka som förälder.

      Nu när TS faktiskt öppnat upp och berättat om att dennes kompass förstördes av föräldrarna så är det minsta man kan göra att visa lite förståelse. INTE komma med en snäsig kommentar. Låt bli att säga något då istället, då du fått veta att de du trötta på inte är vad det handlar om här.

       Ja alla har vi vår skit. Men varför är det okej att hon antar att Egoina har ett problem eller blir orolig? Som sagt hon skriver att hon är ”skadad” så då borde hon kanske inte analysera en influensers alkoholvanor, en person hon inte känner.

        Har du läst allt? Hon skriver att hon får en klump i magen av att se många alkoholrelaterade inlägg.

        Det här är ju rätt komplicerad psykologi. Diskussionen om det här gör sig inte riktig rättvis i ett kommentarsfält.

        Om du är genuint intresserad av alla problem man får av att växa upp med missbrukande föräldrar så rekommenderar jag dig att läsa på.
        Istället för att ifrågasätta någon som inte riktigt vet varför och hur den reagerar som den gör.

         Nog du som känner dig träffad här.
         Men ja, då får hon nog stänga av internet och kolla på en disneyfilm istället. Det finns inget som indikerar på att hennes son far illa eller att hon inte kan hantera alkohol. Folk dricker vin ibland, det är okej. End of discussion.

          Håller med. Det här känns mer som en ”förtäckt” anledning till att diskutera hennes påstått olämpliga alkoholintag kring barnet. Totalt onödigt med tanke på att det inte finns tecken alls på att barnet far illa.

           Eller så rör det sig om personer som har helt olika synsätt och erfarenheter. Där dessa olikheter blir en perfekt storm för missförstånd.

           Hur skulle det vara att inte vara så misstänksam, anta att folk hittar på och istället försöker förstå varandra?
           Jag vet, 🤯🤯

           Du kan börja med det själv kanske😜

          Men sluta larva dig.
          Pratar du så där drygt med dina vänner, bekanta och folk i allmänhet när du står mot dem ansikte mot ansikte också?

          Jag försökte enbart förklara, kanske med lite hopp om att göra någon lite mer snällare och förstående.

       Egoina har inte på något sätt uppvisat att hon inte skulle klara av mammarollen eller att hennes alkoholvanor på något sätt skulle vara problematiska. Så tycker det är väldigt dömande och elakt att sitta och skriva sånt här. Finns inget som tyder på att vi borde vara oroliga.

        Finns väl ändå någonting att undra över när man måste dricka ett glas vin medan man badar sin 2 åring?
        Det är väl en viss typ av människor som gör så, låter barnen växa upp med minnet av att mamma luktar alkohol?
        För jo, barn märker, även om du inte är full.

       Jag är också uppvuxen med föräldrar som har/hade alkoholproblem. Men det betyder inte jag måste projicera min olyckliga barndom på personer jag enbart ”känner” via blogginlägg och foton på nätet. Det är ett jäkla otyg att diagnosticera/bedöma folk baserat på dessa extremt lösa grunder.

        Inte heller betyder det att alla kommit lika långt i sin läkeprocess som du har gjort

         På det viset är det ju bra att personen luftade sina funderingar och kan se svar och tips här nu.

      Det är heeeelt ok att hävda att någon har problem med alkohol om de dricker ett glas vin på fredagen men man får aaaaabsolut inte säga något kring att någon är nykterist.

       Va? Kan du skriva det du egentligen menar istället för att prata i gåtor?

        Tror att människan är ironisk och menar på dubbelmoralen att det är okej att påpeka någons alkoholvanor men att säga att någon är nykterist är inte okej.

         Precis, tack 😁👍

          🙏🏼❤️

         Men det stämmer ju inte. Vad är det för nonsens?

       Hur tänkte du där?

      Lite? Finns dom som bloggar som i 3-4 inlägg i veckan dricker vin och drinkar.

   Ja jag dricker alkohol varje fredag, lördag eller söndag. Inga mängder max 2 glas per gång. På helgen när jag ansträngt mig att laga lite finare mat vill jag förhöja smaken av den med ”rätt” vin till. Vidare älskar jag på fredag att efter jobbet ta ett glas vin och prata lite före det att vi lagar mat. Ja vi kan prata utan vinet men det är mysigt och härligt. Nej jag ser inget problematiskt med detta även om vi har barn.

    Jag började dricka i tonåren och drack fram till medelåldern. Slutade dricka för att jag inte såg någon vinst med det, inte för att jag hade beroendeproblematik.

    Jag var nyligen på en 50-årsfest, där jag var helt nykter. Barn var närvarande. Det var ingen suparfest. Däremot märkte jag tydlig skillnad på hur de vuxna på festen betedde sig precis när de kommit (och var helt nyktra) och efter 1-2 glas vin. Det går inte att säga att barn inte märker skillnad. Jag kände inte ens majoriteten av personerna och jag märkte skillnad. Kan garantera att barnen också gjorde det.

     Eller så var det för att alla blev mer bekväma i varandras sällskap och samtalen lättnade upp.

      (Speciellt om det är en grupp där man inte riktigt känner varandra sedan innan, kan ofta vara lite stelt i början)

      Nej, jag märkte tydligt att det berodde på alkoholen. Det är så lätt att se för någon som inte dricker. Hade jag inte druckit hade jag inte reflekterat över det.

     Barn märker även skillnad på föräldrarna beroende på humör. Betyder det att man aldrig ska visa när man är ledsen, besviken, arg, trött eller annat ”negativt”?

      Hur läser du in att jag inte tycker föräldrar ska visa känslor? Det skrev jag inte. Jag antydde det inte heller. Hur är det med läsförståelsen?

      Uppenbarligen är det här med alkohol ett känsligt ämne för föräldrar. Jag har själv barn och därför dricker jag inte. Jag vill kunna vara ett gott föredöme och visa att man inte behöver alkohol. Inte ens 1 glas. Ingen måste dricka alkohol. Är man så fäst vid att öppna den där flaskan på fredagskvällen har man problem. Kan man inte koppla av efter arbetsveckan på andra sätt än genom ett glas vin, har man åtminstone ett mentalt beroende.

       Men igen är det ett otroligt svart-vitt tankesätt som syns här. Om jag dricker ett glas vin en fredag så betyder det varken att jag
       1. Blir påverkad (då det kan ta mig två timmar att dricka ett glas, jag väger inte under 40 kg, och jag äter gärna middag under tiden som jag sippar på vinet).
       2. Eller att jag ”behöver alkohol” för att slappna av eller liknande. Jag tycker det smakar gott och ofta förhöjer smaken av maten jag äter.

       Att du har en åsikt om att något glas vin varje fredag betyder att man är alkoholist är helt irrelevant och ovetenskapligt. Riskbruk definieras såhär i Sverige: ”10 standardglas eller mer per vecka. 4 standardglas eller mer per dryckestillfälle (så kallad intensivkonsumtion) en gång i månaden eller oftare.”. Du projicerar din rädsla för missbruk på andra när du hävdar att de dricker alkoholhaltig dryck för att de MÅSTE och annars inte kan koppla av. Se utanför din egen värld istället för att döma och peka finger.

       Jag drack ett par glas vin och en cocktail en dag förra helgen när vi umgicks med några släktingar och vänner. När jag blåste i alkoholmätare vid läggdags vid 01-tiden så hade jag 0 promille 😊 Man behöver inte bli påverkad eller förändras beteendemässigt bara för att man dricker alkohol, speciellt inte om man dricker långsamt.

     Usch att ha en vän man bjuder in på fest som självgod sitter och räknar antal glas vin varje person dricker för att sedan utvärdera om de ”förändras” av det och sen rapportera. Är du ens säker att alla hade alkohol i glaset? Att det ens var alkoholen som gjorde att personerna förändrades så till den grad att barnen märker?

    Håller helt med dig. Jag tar gärna ett glas vin på fredag och på lördag, förutom nu när jag är gravid och självklart inte dricker alkohol alls. Jag kommer från ett hem där föräldrarna drack för mycket och för ofta, men jag vägrar ha en helt svart-vit syn på alkohol. Det ÄR skadligt för ens barn om man regelbundet är berusad runt dem, beter sig olämpligt och annat som hör till berusning. Men det är bara en särskild sorts ”fröken duktig” som tror att ett glas rött vin betyder att man sluddrar, snubblar, skriker och slåss… Mängden alkohol spelar STOR roll, så är det bara. Det är anledningen till att gränsen för riskbruk eller missbruk räknas i antalet enheter man dricker per vecka. Alla som gillar öl/vin/drinkar är inte alkoholister helt enkelt.

     Det finns absolut ingenting som tyder på att man har problem med alkohol för att man dricker ett glas vin på fredagskvällen.

     Däremot märker jag (som helt slutat dricka) hur personer som druckit 1-2 glas vin förändras utan att själva inse det. Det innebär inte att de sluddrar eller inte kan stå upp, men de beter sig inte likadant som när de inte har druckit. Skillnaderna är subtila. Man har absolut inte alkoholproblem om man dricker 1-2 glas vin till maten, men det är fel att säga att barn inte märker av skillnaden på sina föräldrar. För det garanterar jag att barnen gör. Och just den subtila förändringen kan vara obehaglig för barn.

      Ja, skillnaden kan bland annat handla om att man känner sig mer avslappnad och vågar prata istället för att stå och trycka i ett hörn.

      SKANDAL

       Bara inte barnen ser det😱

      Nja, du upplever att du märker skillnad. Men gör du verkligen det? Eller inbillar du dig?

      Jag märker ingen skillnad trots att jag oftast håller .kg helnyker.

       Det märks. Om du inte tror oss, kolla upp forskning kring hur omdömet påverkas efter enbart något glas.

    Barn märker skillnaden direkt. Efter 2 glas vis är man påverkad av alkoholen och börjar bete sig annorlunda.

     Mitt barn har flera gånger trott jag druckit alkoholfritt fast jag druckit alkohol resp. trott jag druckit alkohol fast jag inte gjort det. Jag påverkas av sinnesstämning, tillfälle, sällskap o s v.

   De flesta vuxna människor kan dricka ett glas vin i rimlig takt utan att bli berusade. Jag tror att din uppväxt färgar din syn på det hela.

   Ja du är nog skadad. Har man ett sund förhållande med alkohol är det väl verkligen ingen fara att ta några glas vin i veckan. Ligger hon redlös och kan inte ta hand om sitt barn eller? Hon dricker vin till maten eller en kväll för att det är gott. Jesus.

   Du måste förstå att alla inte har en traumatisk relation till alkohol. Det är alltid någon som skriver på såna här inlägg att barn märker skillnad och nämner klumpen i magen. Men den associationen kommer ju från tidigare trauma med alkohol. Jag förstår verkligen inte varför ett barn som inte har det skulle få en klump i magen av att mamma dricker ett glas vin till middagen.
   Det är naturligtivis jättetråkigt att du haft den upplevelsen (även jag har levt med missbrukande föräldrar så jag förstår dig och sympatiserar stort) men det har ju inget med någon annan att göra.
   Det är inte meningen att låta otrevlig men jag tycker att folk måste sluta applicera sina egna trauman på alla andra.

   Jag förstår inte det enorma hatet kring att vuxna människor ALDRIG NÅGONSIN kan ta en öl eller dricka lite vin i närheten av barn, så länge man dricker ansvarsfullt och inte super sig full är det väl inget konstigt överhuvudtaget? Alkohol har alltid druckits och kommer alltid drickas, tyvärr. Man kan välja att avstå det helt men man kan inte bajsa på andra som ser det som en relativt vanlig integrerad del av livet, i måtta. Notera mitt ord, MÅTTA. Jag pratar alltså inte om missbruk eller att supa sig spyfull. En vanlig människa blir ju knappast berusad av en mellanöl nån gång i veckan.

    Men, det där med att klaga på människor som dricker alkohol gäller ju på andra sidan också? Vi som aldrig dricker alkohol blir också ifrågasatta p.g.a. våra val. Det är ju bara att se till det här kommentarsfältet när den ena efter den andra pratar om det fantastiska med att dricka ett glas vin eftersom det förhöjer maten/får en att slappna av osv. Överlag skulle jag skriva, att oavsett bakgrund och relation till alkohol så har svenskar ett skevt synsätt vilket också ofta visar sig utomlands när man har tillfälle till billig alkohol. Gör vad fan du vill, är min åsikt, men att prata om alkohol som något bra är bara riktigt dumt.

    Då skulle alla barn i Frankrike, Spanien, Italien och andra länder där man dricker vin som en daglig måltidsdryck vara helt traumatiserade. Det faller ju på sin egen orimlighet.

   Innan jag blev förälder så trodde jag verkligen att jag skulle vilja dricka ett glas vin till maten på helgerna. Men varken jag eller min man dricker någonting längre om det inte är folk över. Det passar helt enkelt inte med vårt familjeliv. Ärligt så blir man ju helt sänkt av 1-2 glas. Förstår inte hur folk pallar dricka och sen gå upp tidigt och vara pigg? Och ja vi drack en del innan kids.

    ”Man” blir inte sänkt av ett glas vin. Du kanske blir det men det är inte någon generell sanning.

    Beror ju lite på också om man sveper två glas vin eller om man dricker ett under middagen och ett framför teven på kvällen, dvs två glas under kanske 4-5 timmar.

     Inte för mig.
     Jag blir sänkt ändå. Mycket på grund av att jag sover skitdåligt. Oavsett hur långsamt jag dricker.

     //inte TS

      Ja men det beror ju på att du är trött

       Jag är trött för att jag sover skitdåligt med alkohol i kroppen.
       Då är det ju ändå alkoholen som gör mig sänkt. När jag utan alkoholen skulle ha sovit hur bra som helst.

        Ja man påverkas ju såklart olika. Har en kompis som inte heller kan sova när hon druckit, medans jag sover som en stock och känner mig aldrig bakfull dagen efter.

         Ju oftare och ju fler glas man dricker, ju mer tål man.

     Och hur starkt vinet är.

      Och om man dricker vin ur ölglas 😅

    Jag blir inte helt sänkt av 1-2 glas vin och känner inte av det överhuvdtaget dagen efter även om jag vaknar tidigt.

   Mina föräldrar är nykterister och det är inte för än i vuxen ålder jag insett att det är en ganska unik upplevelse och hur tacksam jag är för det. Är inte nykterist själv.

    Varför är du tacksam för att du växte upp med nykterister?

     För att slippa vara runt sammanhang med alkohol som barn. Jag förstår vad folk skriver ovan om att det inte är traumatiskt för ett barn när mamma eller pappa dricker ett glas vin till maten och jag håller med om det. Samtidigt är jag tacksam för att mina föräldrar gav mig en helt alkoholfri barndom. Vi umgicks bara med andra nyktra familjer så stötte inte på det i andra sammanhang heller och är glad för att jag slapp hantera ”skumma” vuxna när jag hört om andras uppväxter.

      Min mamma som jag växte upp med är också nykterist. Betyder ju inte att vi aldrig gick på tillställningar där alla var nykterister och ingen tog ett glas vin. Det enda som skilde min uppväxt från andras var väl att det inte fanns något med alkohol att stjäla hemifrån när vi var tonåringar 😁

   Ja du överreagerar. Grovt.

    Tycker inte att det är överdrivet alls.

   Du är nog färgad av din uppväxt. Försök att läka dina sår i stället för att projicera såren på andra.

   Ja, du är skadad. Själv är jag uppvuxen med föräldrar som gärna ordnade middagar och tillställningar i större omfattning där det både var barn och vuxna närvarande och det dracks alkohol. Jag minns de stunderna med värme – vi barn lekte, kom upp och spexade för de vuxna med kanske något spexnummer med utklädning vi kommit på, alla var glada, de vuxna skrattade, lyssnade på musik och vi satt runt hörnet och kunde fnissa år hur roligt vi tyckte att de dansade för att sen dansa med dem. Ingen flippade, ingen spydde/bråkade eller annat negativt. Taxi hem om vi var hos någon annan, eller så fick man lägga sig sent om det var hos oss. Dagen efter vaknade man lite innan föräldrarna och tittade på tv, sen var det väl uppe om jag gissar kring 9. Det var alltid städat till dagen efter dessutom, kanske någon disk som mamma eller pappa tog på förmiddagen. Varför är det något negativt att barn skulle märka skillnad? Jag märkte att de vuxna blev annorlunda, men det var inget negativt eller positivt heller för den delen över huvud taget. Det var liksom bara fest och den stämningen? Har inget problem med alkohol själv idag, tar gärna något glas till maten till och med mitt i veckan (hör och häpna!). Vid midsommar, kräftskivor osv dricker jag som jag brukar vid fest, även fast mina yngre barn är närvarande. Och precis som på mina föräldrars fester är det då ingen som flippar/bråkar/tappar kontrollen. Vi har det TREVLIGT helt enkelt samtidigt som vi dricker alkohol och blir glatt salongsberusade. Funkar för oss!

    Men alltså… en ganska lång utlägging om dina erfarenheter. Du förstår säkert att olika människor har olika erfarenheter? Och det där med ”glatt salongsberusade” är så intressant. Eftersom det är den uppfattning DU har i det tillståndet. Medan andra, kanske inte alls ser dig på det sättet. Det är knappast en hemlighet att människor som blir det minsta påverkade av alkohol får en skev uppfattning om sig själva.

     Ja, precis som med ALLT annat så är upplevelser högst individuella. Därför är det väl också intressant hur de som förespråkar ”vit jul” m.m. får de som vill ta sig glögg, vin och snaps till julafton att framstå som värsta alkoholisterna som väljer ”AlkOhOLEn frAmFöR BaAArnEn!” trots att det då är deras negativa erfarenheter som talar, utan insikt att alla faktiskt inte har negativa erfarenheter kring alkohol. Nykteristerna sätter sig själva på så höga piedestaler och ääälskar att se ner på alla som inte gör som dem, även fast majoriteten av vuxna faktiskt kan hantera att njuta av några glas vin samtidigt som man har barn i närheten samtidigt som barnen tar noll skada av det.

   Jag tar gärna ett glas mitt i veckan! Ofta när jag lagar mat och sen kanske lite när barnen sover och jag ser på tv… det är ingenting som stör livet med mina barn.

   Jag känner likadant.

   Menar du på riktigt att detta är ett TIPS till Cam att skriva ett inlägg om? Att inför tusentals läsare spekulera i om en influencer är alkoholist för att hon häromdagen la upp ett foto på sig själv med ett glas vin? Har du hört talas om förtal…?

   Jag håller med, jag har själv en tvååring och tycker inte alls att det är lämpligt att dricka vin medans mitt barn exempelvis badar såsom Egoina och hennes vän gör. Under våra badstunder så leker vi med badleksaker och både jag (mamma) och pappa är närvarande.

  Tycker det var så synd att Gabjoss tipsade om vattenflaskor från Shein på hennes IG. Känns som ingen borde uppmuntra att handla därifrån.

   Tror såda muggar kan innehålla mycket gifter. Hon verkar beställa kläder därifrån med. Nej tack till det.

  Nej tatueringar i handflatan skavs inte bort, detta är en myt.

  Stort grattis till dig, Camilla. Underbart med överraskningsäventyr.

  Förlåt men det finns inte mycket som är tråkigare än en diskussion om huruvida man är alkis eller inte om man tar ett glas vin till middagen.

  Det skulle väl vara att höra någon berätta om vad de drömde natten innan.

   Hamnade som vanligt fel. Nåja.

    Älskar det där ”nåja” på slutet. Så Tove Janssonskt <3

   Precis vad en alkis skulle säga…

    🙄

   Amen.

  Ännu ett tecken på att tatueraren som han gjorde den hos inte riktigt vet vad den gör. En välgjord tatuering hos en kunnig tatuerare sitter kvar även i handflatan, det nöts absolut eller bleknar litegrann, men inte så att den försvinner.

   Jo tatueringen nöts bort helt tillslut om du tatuerar handflatan

    Nej kära du, jag har själv tatuerat handflatorna för ca 7 år sedan och varje linje sitter kvar, dock mer blekta än övriga tatueringar.

   Märkligt ändå att hexagonen finns kvar i handen, men inte tatueringen av handen. Antingen väldigt dåligt gjord eller så har han tagit bort den. Har aldrig hört att tatueringar kan nötas bort så fort på kroppen

    Den kan ju ha nötts bort väldigt ojämnt, eller blivit så blek att det såg jättekonstigt ut att ha kvar den, och så tog han bort resterna.
    Eller så insåg han att den där tatueringen var fläckig och ful och tog bort den. Det spelar väl egentligen ingen roll hur och varför den är borta?

     Läste igenom min kommentar och insåg att den kanske lät dryg. Det var inte meningen! I mitt huvud var det bara ett lättsamt försök att konversera 😆

     Nej, det spelar ingen roll, men nåt kan man väl diskutera under ett sånt här inlägg också. Du är ju också här och läser.

    Ja, sonen föddes väl förra året så tatueringen kan inte ha varit så gammal.

     Ja men det går fort, därför är det många tatuerare som inte gör tatuerar där för att det blir fult/försvinner efter några månader.

  Grattis på födelsedagen😊

  Grattis på födelsedagen!

  Grattis på födelsedagen Camilla

  Grattis Camilla

   Grattis Camilla! 🥳

  Skönt att den har nötts bort även om jag inte tror på det. Kan ha varit den fulaste tatueringen någonsin, det ser inte alls ut som en han, kom direkt att tänka på Gollum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.