På och av-paret är på det igen…

Den 12:e november postade jag det här inlägget om Molly Rustas och Ross Andrew Paquette, där det såg ut som att paret åkt på en gemensam resa till solen. De blivande tvåbarnsföräldrarba följde även varandra på Instagram igen, efter otaliga turer fram och tillbaka.
Har du missat dessa tidigare turer så kan du klicka här. Paret har gäckat influencer-Sverige med sin tysta krigföring på Instagram och nu är de igång igen.

Duon verkar tillbaka från den gemensamma resan och har – som traditionen bjuder – avföljt varandra igen på Instagram. 
Ska vi gissa på att de inte planerar att fira de annalkande högtiderna tillsammans eller kommer de hinna följa och avfölja varandra ett dussin gånger till innan tomten kommer? 🎅🏻

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bådas flöden är ju så tråkiga att klockorna stannar, så förstår om de inte följer varandra.

   😂😂

   Tack för dagens skratt!!

  😂 Jag skäms över alla som sitter och kollar vilka som följer och inte följer varandra på sociala medier, drar för stora slutsatser av det, tycker dom har gjort ett bra gräv och sedan kör igång djungeltrumman. 🥁 🐒

   Förstår vad du menar och visst finns det grader i helvetet men är vi inte alla lite potato potato? Vi sitter alla här inne och läser, blir lite extra excited över något ”kul drama” och diskuterar den ena än den andre. Alltså, egentligen är vi väl alla samma skrot och korn!

    Nej, jag är faktiskt här inne för att jag tycker att bevakning av influencers behövs och därmed hoppas jag på bevakningsinlägg. I avsaknad av vettiga inlägg kan det istället ibland komma vettiga kommentarer.

    Ett inlägg som enbart uppmuntrar till spekulation, alltså skvaller, är raka motsatsen. Jag blir inte ett dugg ”excited ” över att någon grävt fram att två influencers inte följer varandra, vi är med andra ord inte samma skrot och korn.

     Du verkar ha en ”jag är bättre än alla andra här inne”-attityd men att the end of the day så läser du trots allt en skvallerblogg, det händer att det dyker upp ett mer djupt och grävande inlägg men med tanke på att du skäms(!) över att hur en annan läsare (som säkert är i majoritet av de som läser här) spenderar sin tid så kanske den här bloggen inte är för dig?

     Det är såklart 100% upp till dig vad du vill läsa och om du trots allt tycker att bloggen absolut är för dig, jag baserar det endast på att du känner skam åt andra ☺️

      Kul att du bestämmer vad bloggen är för något. När blogginnehavaren själv beskriver bloggen som ”mer bevakning, mindre skvaller”.
      Det vill säga att det faktiskt INTE är menat som en skvallerblogg.

      Men det förstås, man kan välja hur fina ord som helst som beskrivning. När allt kommer till kritan så är den beskrivningen bara en reklamskylt, och vi vet ju alla hur missvisande reklamskyltar oftast är.

       Ber om ursäkt över att det lät som att jag bestämde vad bloggen är för något – Jag är inte ägaren så det är såklart inte upp till mig. Personligen, som läsare och baserat på vad andra kallar bloggen så är det 9 out of 10 times just skvallerblogg och majoriteten av inläggen är väl just… skvaller?

       Du sa det väldigt bra själv i ditt sista stycke så jag har inget att tillägga där.

       Förr hävdade iallafall Camilla bestämt att detta inte var en skvallerblogg, men verkar ha ändrats.

        Det vill jag nog påstå att det har! Men kanske Camillas bok är mer i smak för de som vill ha djupare analyser och gräv? Den verkar väldigt bra baserat på de korta utdrag som jag har sett 🙂

      Tack för den oombedda analysen av mig men jag har inte skrivit att jag skäms över andra. Att man blandar ihop alla Anonym är lätt att förstå men vi har inte ens samma nick.

      Som jag skrev, i avsaknad av vettiga inlägg kommer det ibland vettiga kommentarer. Och precis som en annan anonym skrev så beskriver Camilla själv bloggen som en bevakningsblogg. Jag är alltså ute efter bevakning.

      Naturligtvis är det jag som väljer vad jag läser, tyckte du verkligen att du behövde påpeka det självklara?

       Haha, behövde kolla två gånger för att se skillnaderna i nick, så ber om ursäkt för det!

       Faktum kvarstår ju dock att det är mer mot en skvallerblogg än en djupt grävande bevakning 😃

       Påpekandet var mer en bekräftelse på att jag såklart är medveten om att det är upp till dig, då om jag Inte hade sagt det säkert hade fått det till svar.

        Fast jag håller med om detta, jag läser också denna blogg för att kommentarerna ibland är intressanta och vassa och vissa inlägg granskar branschen. Struntar fullständigt i vem Molly och hennes snubbe är.

    Absolut inte. Finns dom som vill bråka och vara elaka här. Tyvärr. Man kan framföra sina kommentarer utan att vilja provocera.

     Var till 13.05.

   Det är det nya nu, det är så ungdomarna gör så det är bara att hänga med. 🙂

    Ross är dock i 40 -årsåldern, vilket gör det hela ännu märkligare.

  Jag tycker denna typ av bevakning är osmaklig.

   Så in i ! Men det är ju vad denna sida står för gotta sig andra människors misslyckanden..

    Det behöver iofs inte vara ett misslyckande att man separerar. Tycker mer synd om de som aldrig hittat någon.

     Vill bara inflika att det såklart inte behöver vara ett misslyckande att aldrig leva i tvåsamhet. Det är naturligtvis det är synd om dem som längtar efter det men aldrig får chansen att göra det, men det är inte allas målbild. 😊

      Självklart😀

   Det här är extremt osmakligt. Förstår inte hur Camilla tar sig rätten att använda sin stora plattform för den här typen av skräp-bevakning. Fine att ”bevaka” själva influenceriet men deras privatliv känns otroligt osmakligt.

    Men snälla, hon bevakar vad som händer på olika bloggar.

  Det är inget annat än kvinnohat att Ross inte följer EN ENDA Molly

   det gör inte jag heller? oj vad jag hatar kvinnor

    Anonym ovan skojade nog lite bara!

  Ska man gissa de blev osams efter Spanien? Hon trodde de skulle återförenas och bli rik igen… noterade även hon skrev att hon inte kommer vara mammaledig den här gången. ”No. Not this time…”

   Vet inte hur hennes inkomst ser ut men maxtaket på föräldrapenningen är ju ca 33k efter skatt. Nice ändå om man inte klarar sig på den summan 😂

    Kan ju finnas andra anledningar än att man inte skulle klara sig på det man får ut.

    33480:- före skatt är det. Ändå lite skillnad.

     Det var fan en bra föräldrapenning skulle jag säga. Gäller den i alla kommuner eller?

      Tror du det är kommunerna som slår fast och betalar ut föräldrapenning? Herregud

      Fast det gäller att du tar ut 7 dagar i veckan för att få den högsta summan under föräldraledigheten, vilket gör att föräldradagarna äts upp snabbt. Många väljer därför att ta ut förre dagar i veckan för att kunna vara hemma längre, vilket nästan är ett måste då barnet knappt hinner fylla 1 år om man tar ut maxdagar i veckan. Så, så jäkla mycket blir det inte kvar.

      Sedan kan man ju ha tillägg via sin arbetsgivare. Tror vi har + 10 % under det där beloppet på 40 k nånting och + 90 % av lönen över 40 k nånting. Ändå generöst!

    Ganska rimligt att hon som ensam äger ett boende i Stockholms innerstad och har en dyr livsstil inte klarar sig på den summan. Plus att den bara gäller om man tar ut full föräldraledighet, vilket väldigt få gör.

  Väldigt kryptiska svar på hennes story nu också. ”No mental support, dont loose journaler for someone, always listen to your intuition” osv

   Absolut inte tappa bort dina journaler för någon annan!

    Haha jävlaaa autocorrect, yourself ska de va🤥

     😂😂❤️ Det blev ju kul i alla fall!

   Finns de borttappade journalerna på 1177?

   Ja man får verkligen intrycket av att det inte blev en bra reunion i Spanien. De verkar ha stora problem i kommunikationen som känner behov av att dela citat som framstår som att de anspelar på varandras brister… det där Obamatalet exempelvis.

    Haha ja, varför vill de kommunicera ut den andras brister genom stories? Kan man väl bara säga till varann?

     Verkligen! Väldigt toxiskt

  Lite som mina döttrar som, när de var mindre och ovänner, skrek:
  – NU FÅR DU INTE KOMMA PÅ MITT KALAS!

  🤣

  Kan man inte göra en omröstning på något sätt?!
  De som tycker som jag – att det är under lägstanivån att kolla upp vem som följer varandra på Insta, och av det dra slutsatser om ett förhållande – kan ju GILLA detta inlägg.
  (Jag har gillat alla som redan verkar tycka sp.=

   Men ni som kommenterar att det är så låg nivå att kolla upp sånt här.. Vad förväntar ni er för nivå av en skvaller blogg? 😅 Jag är verkligen så genuint nyfiken . Och gång på gång klagas det på nivån men ändå fortsätter ni klicka er in och läsa. Det ör väl fritt fram öppna en egen blogg och sätta sin egna nivå på vad man gillar som skvaller isf?☺️

  Föräldrapenningen baseras på din lön. Finns en lägsta och en högsta-nivå.
  33k innan skatt är vad man som mest kan få ut.

   Hamnade fel🤠

  Är det Molly som spoilerkontot på IG pratade om för ett tag sedan? Gravid och inte tillsammans med pappan längre var ledtråden och det var inte Nicci.

   Jag antog att det var Molly. Det stod väl, att hon ej åt P-piller medans mannen trodde det va eller nått sånt?

   Ja för hon la ut en bild på RUSTA efteråt.

  Kan vi inte låta detta bli det sista inlägget med innehåll om förändringar i hur par/ex-par följer varandra på Instagram? Nyhets-/bevaknings-och skvallervärdet är verkligen exakt noll.

  Tydligen går inte bra med ”familjeresa”. Hon trodde han skulle förändras för henne och barnen. Han ville inte hamna i ett fängelse igen och har 0 respekt till henne. De bråkade, han stack till andra destinationer och lämnade Molly ensam med barnet igen. Asså, de är inte bra för varandra, den här kommer aldrig funka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.