Att det ska vara så svårt?

Vems markering är absolut sämst? 
I mina ögon är det hugget som stucket, rent märkningsmässigt, men jag kan inte låta bli att tycka att det är en smula mer problematiskt att försöka dölja reklam inom området pengar och bitcoin, än reklam för energidryck.

Vad tycker ni?


En bubblare:

Och nej, Matilda Djerf har inte ens försökt. 🤦🏼‍♀️

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Händer la inte så mycket för de mindre influencerna, men trist att Djerf inte gör bättre.

  Så länge ingen blir straffad, händer inget.

   Väntar in det slutgiltiga beslutet för kaoz-Katrin.

  Vad händer om du eller ngn anmäler? Inget?

  OT – Vanessa Lindblad går på event fast hon är sjuk, där bland annat en höggravid kvinna deltar. Varför kan hon inte hålla sig hemma när hon är sjuk? Vill man verkligen ta risken att smitta ner andra. Sen skriver hon att hon ska hem och vila så att hon kan vara med och fira svärmors 60-årsdag med familjemiddag ikväll. Fräscht!

   Vad pratar vi för sjukdom nu?

    Virus av något slag, hon sa igår att hon kände sig förkyld.

     Känner man sig bara förkyld kan man röra sig ute i samhället som vanligt enligt FHM.

      Symptom på covid-19 är vanliga förkylningssymptom, vilket gör att man bör stanna hemma om man känner sig sjuk. FHM utfärdar inga rekommendationer avseende förkylning, utan influensa och covid-19. Var och en får ju göra en egen bedömning, men personligen tycker jag att det är själviskt röra sig ute bland folk om man har förkylningssymptom, underförstått sprida smitta. Olika personer kan reagera helt olika på samma virus. Finns också exempel på personer som trott sig ha en vanlig förkylning, och inte stannat hemma, som sedan visar sig vara covid-19. Varför ta den risken undrar jag? Det är väldigt många som är sjuka just nu, så att försöka hålla spridningen nere är väl bara sunt förnuft.

       Eller så får folk bara jobba på att ha ett bra immunförsvar.

        Går inte alltid att påverka, en del är känsligare vad man än gör. Varför kan man inte bara va hemma om man är sjuk istället för att rämna runt, vad är problemet??

         Eller så kan man vara hemma om man är gravid? Ändå självförvållat

          Äh fy fan vilken sunkig kommentar.

          Sa inget om att va gravid.
          Det är orimligt även för dem att stanna hemma i 9 månader.
          Det rimligaste vore väl att bara va hemma när man är sjuk? Varför tycker man man har rätt att smitta ner andra?

         Om man som jag och en hel del andra går på immunhämmande läkemedel pga njursjukdom i mitt fall så går det tyvärr inte att påverka. Lever otroligt hälsosamt på alla plan annars.

          As

   Synd att folk inte lärde sig något av en flera år lång pandemi suck…

    Eller hur, nu är allt som innan igen.. 😢

  Om jag hade skött mitt jobb lika dåligt som de gör, hade jag blivit omplacerad…

  Matilda Djerf har en övervägande amerikansk publik, och det är även DA’s största kundkrets. Skulle hon behöva rätta sig efter svensk lag då bara för att hon är svensk medborgare? I så fall borde väl all amerikansk marknadsföring i sociala medier behöva markeras enligt svensk lag? Kan Konsumentverket ringa Kim K och hota med vite? Hur löser vi det här tjejer?!

   Nu följer hon varken svensk eller amerikansk lagstiftning i sitt inlägg så det är en ickefråga här.

    Behöver amerikanare också reklammarkera?
    Det borde någon verkligen i sådana fall berätta till Ryan Reynolds eller Dwayne Johnson.

    Fast det är väl en jätteviktig fråga? Om man kritiserar att någon gör fel borde man rimligtvis också kunna säga hur man gör det korrekt.

   Jag hoppas verkligen för din egen skull att du skämtar.

  Jag är så sinnessjuktless på s.k. influänsers. Vi konsumerar deras content men om vi har minsta fråga – för att inte nämna om det är något som är det minsta ifrågasättande – så IGNORE. Inget svar. I bästa fall en passivt aggressiv utskällning om att man inte får ifrågasätta. Minsta fråga.

  Finns ett par sk. kändisar som orkar bemöda sig med att svara, om än kort, och för det ska de ha all cred. Alla Lofsan, Tjofsan, gör er beredda för Arbetsförmedlingen. Gratispartyt börjar lukta mer än lagligt ruttet.

  Gällande reklam markering, borde Louis Jorge säga att hon gör reklam i yt samt ha på instagram reklammarkering då hon jobbar för det företag hon nu har massa kläder ifrån? Hon sa också i nyaste yt att hon fått en massa sampels som hon ska bära på hennes arbetsresa och bara använder deras kläder osv 🤔

   Tänkte detsamma.

  Måste ju kommentera Aftonbladets artikel om AI influensers!

  Hur kommer AI-influensers att göra jobbet är våra nuvarande flänsers? Förmodligen 500 procent bättre, då såväl reklaminslag som bilder kommer att överglänsa våra kött-fluänsers med råge. Intressant att de vad senare ska hitta på som motvikt mot AI… ?

   ”Titta vad duktig jag är som skaffar ett riktigt jobb!”

   en ai har inga känslor så ingen kommer bry sig om de förstår att det är en ai

  ni som blir triggade och arga över sånt här, varför bryr ni er? asså jag skiter fullständigt i hur ett inlägg ser ut, jag vet att allt de lägger är reklam på ett eller annat sätt.. jag vill förstå anledningen bakom beteendet?
  jag frågar inte för att vara spydig eller något men vart är det skon klämmer liksom? vill jättegärna förstå haha, jag förstår inte. jag

   Dom bryter mot lagen. Det är problemet. Lagar är till för att följas oavsett vad man tycker om dom och det gäller alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.