Katrin får kritik för sitt festande

🎶När man festar, festar man och då festar man rejält! 🎶

Katrin Zytomierska skriver ett svar på tal-inlägg till alla som kritiserar henne för att behöva alkohol för att ha kul och som utgår ifrån att det är därför hon går på klubb. Hon skriver att de som kritiserar henne för det här är bittra avundssjuka och missnöjda människor som förmodligen sitter hemma i soffan och hinkar betydligt mer alkohol än hon gör på klubb.

Personligen kan jag ha kul utan alkohol, men jag tröttnar betydligt snabbare på fulla människor idag, än när jag var en av dem. 😁Hur är det för dig?

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag dricker ibland. Andra gånger har jag kul nykter. Vet inte varför det finns en bild av att man aldrig kan ha kul utan alkohol om man någon gång ändå dricker. Antingen eller. Svart eller vitt.

    Man är alkoholist som inte klarar av en nykter kväll i sällskap eller så är man nykterist som inte rör en droppe och har roligt i exakt alla sällskap ändå.

    Hon är en så oerhört speciell människa verkligen.

    Nä hon går ju bara ut för att bli av med kalorier, förstås. Maken till människa att vara fixerad vid att vara smal

      Gå ut för att bli av med kalorier?

        Ja hon skriver ju det. ”Jag älskar att röra mig till bra musik och som bekant är jag mån om att kalorierna ska lämna min kropp helst snabbare än de kommer in”

    Är det aldrig inlägg 5.30 och 21 längre?

      Hon har väl inte hunnit men snart så

    Jag känner ingen som inte kan ha kul utan alkohol. Om man tror att folk måste ha alkohol för att ha kul, vad lever man i för bubbla då? Skrattar ni aldrig på jobbet? Till en film? Har ni aldrig roligt annat än i ”festliga” sammanhang?

    Eller, så ÄLSKAR folk att känna sig förmer och det finns inga som anser sig vara bättre, mer moraliska och duktigare människor än nykterister. De slår till och med frikyrkliga på fingrarna i sin självbelåtenhet.

      Här inne är man alkoholist om man tar ett glas vin till middagen på fredagkväll. Har man dessutom barn så bör man snarast socanmälas.

        Så sant

        Ja, enligt attityden här dricker man inte för att man vill utan för att man inte kan avstå.

        jaja det vet ju alla att barn ”märker skillnad på en efter ett glas vin” snacka om att vi hört det till leda.

          fast just den biten är i och för sig sann. Sen kan man diskutera huruvida det påverkar barnet på något vis att de märker skillnad men det är ytterligare en möjlighet att bli oense.

      Det är ju tvärtom här inne? Någon som inte dricker får knappt säga det för då kommer alla kommentarer om moral och att hen tror sig vara bättre, och kanske det egentligen är de som har problem om de känner att de måste avstå 😂

    När jag fick barn försvann mitt intresse för att gå ut och festa. Fast jag kan förstå att det är annorlunda som singel. Men med K vet man aldrig, imorgon kan hon chocka med att hon börjat med OF, räkningarna ska ju in😀

      Varför är det annorlunda som singel menar du? Personligen tycker jag nog tvärtom och likställer inte gå ut och festa med att gå ut och ragga.
      Ofta går man väl ut för att ha kul i det sällskap man är i, inte för att hitta nån för kvällen? Även om det andra alternativet självklart oxå finns. Men att tro att utekvällar främst är för singlar, nej det har jag aldrig upplevt under de senaste 20 åren i alla fall.

        Har jag sagt att man går ut och raggar för att man går ut? Man kanske vill gå ut och dansa och surra med folk osv. Men jag ville vara hemma med mina barn, tråkig som jag var. Ring och orosanmäl..

    En patetisk medelålders kvinna som borde kliva ner från den egengjorda piedestalen kräks 🤮

      Vad är det som är patetiskt med henne? Att hon verkar leva sitt liv på ett sätt som hon trivs med?

        Det som är patetiskt med henne, tycker jag, är att hon är övertygad om att de hemma i soffan bälgar i sig alkohol, att det är bittra människor som kritiserar henne och att hon måste se till att kalorierna lämnar henne snabbt. Medelålders kvinnor har lika stor rätt att roa sig på krogen som alla andra och om hon har roligt så grattis till henne. Sedan har jag förstås en stilla undran om livet runt Stureplan då jag tycker det verkar rätt ytligt och utseendefixerat, men det är förstås min egen erfarenhet och det är några år sedan.

          Då kanske du ska läsa hennes text igen, ja den är ganska hetsig, men hon skriver att de som kritiserar henne för att vara patetiska är de som sitter hemma och dricker mer. Hon menar inte att alla som sitter hemma bara är patetiska.
          Hmm jag hänger en del på Stureplan och tycker det är trevligt. Det är människor som har kul med varandra. Du tycker inte själv du kanske kastar sten i glashus med den sista kommentaren eller?

            Nej det tycker jag inte. Jag talar av egen erfarenhet men andra kan ju tycka annorlunda, du till exempel och Katrin.

              Fast hahah, kalla inte någon patetisk för en åsikt och sen ha egna nedvärderande åsikter om andra. Det är det det handlar om, inte innehållet i vad man tycker.

      Håller med , men kan tycka att hon är lite underhållande också.
      Komiskt att hon tror att alla med annan åsikt än henne är avundssjuka.
      Tveksamt att många vill vara Katrin och leva hennes liv.

        Det är väl inte alla med annan åsikt hon pratar om utan de som kritiserar henne och påstår att hon inte kan ha kul utan alkohol. Jag är av annan åsikt än henne men känner inget behov av att skriva det till henne heller. Så jag tar inte åt mig.

    Stackars barn. Kul för dem att lärare, klasskamrater och föräldrar kan läsa hennes texter.

    Är det ett normalt sätt för henne att skriva? Ser ut som att Anna Book skrivit det minus alla emojis.

      Det var ändå en komplimang till Anna.

    Klart man kan ha roligt utan alkohol! Däremot kanske just krogmiljö blir roligare med alkohol än utan, det tycker i alla fall jag.

      Precis! Finns massa grejor jag gärna gör nykter: tränar, läser, frilufsar och så vidare men just krogliv (och fest är allmänhet) helst lite salongs åtminstone.

    Fan va jobbig hon e..

    Btw inget om LD’s hamasvurmande på insta….

      Helst inte.

        Ja du har nog rätt! Glöm ja fråga : )

          De som vill har ju diskuterat det under andra inlägg och kan fortsätta med det då ot om flunsor är ok och det kommer ett öppet spår ikväll också.

    Jag skulle nog säga att allt som i grunden är roligt är lika roligt utan alkohol men fördragsamheten med tråkiga tillställningar och människor (liksom berusade människor) ökar med alkohol.

    Jag förstår mindre och mindre hur Katrin och Alex Schulman kunde vara ett par. Hon är HELT osammanhängande?

      Håller med! Jag tänker på det ibland, jag tycker så mycket om Alex, och han och Amanda är kanske mitt favoritkändispar i Sverige. Amanda och han är nog ganska olika också, men Amanda verkar åtminstone snäll och varm. Undrar hur Alex hade varit idag om han och Katrin fortsatt vara ett par. Hon är ju unhinged.

        Va? Alex Schulman är ju olidlig! Så extremt självupptagen att man måste detoxa efter att ha läst någon av hans texter. Podden orkar jag överhuvudtaget inte lyssna på.
        Hans framgång är för mig ännu obegripligare än Filip och Fredriks framgång.
        Tre stela urtråkiga män.

          Lägg till sigge så har du fyra.

          Varför läser du hans texter och lyssnar på hans podd om det är så hemskt för dig? 😅 Hoppas du inte lever under tvång!

        Amanda som drog sin valp efter sig i sand och grus då den var trött och inte ville gå. Vilken elak människa. Undra om dom tagit livet av hunden?

          Men snälla… vad har du för problem du uppenbarligen akut behöver ta tag i? Bistår gärna med hjälp.

      Jag tyckte de passade rätt så bra ihop. Kaka söker maka.

      Mer hur falkes pappa o hon kunde va ihop 😂😂

        Känner du Falkes pappa?

        De höll inte så länge, Falke var inte ens ett år,när de gick skilda vägar.

      På den tiden betedde de sig på exakt samma sätt. Har folk glömt bort att det var Alex som bredde banan för Katrin? Att det var hon som tog efter honom?

      Amanda har 100% att göra med att han blev ”snäll”. Medans Katrin inte träffade sin ”Amanda” utan bara fortsatte i samma spår.

    ”Rör mig som en leopard till mjuka toner att vi bumpabumpa” – vad betyder det?

      Kanske åt hållet som Wikipedia säger: ”Cougar is a slang term for a woman who seeks romantic or sexual relationships with significantly younger men.” Byt ut leopard mot puma.

      Hon tror hon dansar sexigt. 🤢

        Hon har noll taktkänsla så det är helt omöjligt. Iallafall till musik.

      Bumpabumpa = sex, tänker jag.

        Eller Bolibompa … massa barn och en drake

          klockren!!!
          Synd den inte uppmärksammades av fler här inne

    Jag kommer genast att bli stämplad som alkoholist här, men varsågod jag bjuder på det!
    Jag är gravid så dricker ingen alkohol alls just nu och upptäckte när jag var på bröllop i höstas att det inte är riktigt lika roligt att festa utan 2 glas vin under skjortan (ja, tro det eller ej, jag dricker i vanliga fall inte mycket mer än så). Kände mig så självmedveten och hade svårt att dansa loss. Lite pinsam insikt på något vis? Vill ju tro att nyktert är lika roligt som onyktert… Överlag var det ett otroligt kul bröllop och jag hade många roliga samtal med vänner och bekanta, men just dansbiten var lite trist att inte gilla längre.

      Det är en lite annan grej men man kan öva på det! Jag började gå ut en del nykter för några år sen och först var det ungefär som du beskriver. Men liksom ”tränade upp mig” i att kunna släppa loss och efter ett tag kunde jag nå nåt slags state of mind där även jag drogs med och kände mig lite lös och ledig, utan alkohol. Men förstår verkligen varför folk som testar det ett par ggr kommer fram till att det inte är så kul, det krävdes flera ggr och medveten övning för min del.

        Kan faktiskt tänka mig att det är en vanesak. 🙂 Jag har helt tröttnat på att festa då jag festade jättemycket när jag var 20-26 år, så enda gången jag hamnar på dansgolv är när folk gifter sig.

        Håller med. Jag dricker fortfarande alkohol men kör vit månad med jämna mellanrum pga träning och de första gångerna jag gjorde det så tänkte jag att det var sjukt trist men sen så vande man sig. Tror man måste gå in med en lite annan inställning och lite mer ansträngning men man vänjer sig.

          Haha glöm inte att i detta kommentarsfält är vit månad = alkoholist! 😉

            Det är väl mer så att om du dricker sällan, så finns ju ingen anledning att ta en vit månad.

      När din bebis väl kommer och med åren vill skaka rumpa, då lär du dansa obehindrat igen, som om ingen annan ser dig än ditt barn 😍 Allt och alla andra kommer spela mindre/ingen roll. Det är otroligt befriande 😌

    Man kan ha roligt nykter och man kan ha tråkigt fast man är full som vi säger i min släkt. Men jag förstår inte riktigt vad hon skriver, stycket som börjar med ”rör mig som en leopard till mjuka toner att vi bumpabumpa”. Vi bumpabumpa?

    Kan inte tänka mig någon värre person än någon med Katrins personlighet, spetsad med en massa alkohol, hybris och i tron att hon är en sexig katt🤮 dansandes runt bland ungdomarna på Stureplan där hon tror att hon har DET!
    För att sen dagen efter i sin obefintliga 🙄 bakfylla skälla ut läraren för att han inte uppfostrar hennes barn. 😅

      SEEEEE miiiig allihopa WOHOOOOOOOooOo im a sexy CAAAAAT, flytta på er alla tjocka losers här kommer jaaaag, ni är så avundsjuka på mig för jag är en TUFF TJEJJA som dessutom är den snyggaste i världen!!! Ps köp mitt knäckebröd för 18272718 kr kilot och hitta min bil pls! SKÅL!

      Ja, fy fan! Gitta! Hon är ju hotfull:
      -”spanar efter mitt byte”

        ”Jag blir inte dålig dagen efter heller så det borde väl också vara ett tydligt tecken på att jag just ägnar mig åt det ni beskyller mig för att inte göra: Hälsa”
        Sen verkar det mest som hon skriver detta till sin bror😁
        Men fortsätt leva ditt liv du, så fortsätter vi andra stackars satar som är fyllda med avund mot dig, att leva våra helt vanliga liv och att hälsa på folk.

          Det kan ju lika gärna betyda att hon har hög alkoholtolerans. Jag blir fan bakis på ett glas vin.

    Som nån skrev här ovan, man kan ha kul utan alkohol men just på krogen… nä. Men varför skulle det vara nåt dåligt så, förutsatt att man inte har problem med drickandet?
    Det finns ju dessutom inget så peppigt och härligt som att dricka sig salongsberusad på bubbel och dansa med kompisar på krogen. Och det kommer från mig som inte druckit en droppe på 1,5 år, så länge som jag försökt bli gravid, var gravid och nu ammar. Och innan dess drack jag ett glas vin kanske varannan månad. Dvs vi har inte en vana att dricka vin till maten eller för att slappna av hos oss. Men älskar det lilla berusningspirret när det väl sker. Det gör vi väl allihop, annars hade ingen druckit överhuvudtaget? Alltså ett glas vin kan ju vara jättegott men det brukar ju inte smaklökarna uppskatta innan man ”övat” sig en himla massa gånger på själva alkoholen innan dess…

    Avundsjuk på vad, att gå ut på krogen? Ja det känns ju omöjligt för de flesta😆

    Det finns väll inget hos henne man är avundsjuk på. Vem tror hon att hon är?

      Men ni går på hennes grej allihop. Hon provocerar. Hon säger allt det hon vet att ni retar er på. Det är ju det hon lever på.
      Och ni alla går bananas precis som hon önskar.

    Jag tillhör skaran som knappt har kul utan alkohol. Skulle aldrig besöka nattklubbar eller krogar utan alkohol. Det lockar mig helt enkelt inte.
    Men det sagt kan jag ha kul i andra miljöer utan alkohol.
    Om Katrin tar några drinkar på uteställen när hon har lust ser jag som löjligt att kommentera, hon har gott om folk i hennes närhet som hade tagit det med henne. Utanför sociala medier.

      Fan vilket jobbigt liv ändå.

        Varför är det jobbigt? Jag skulle inte sätta min fot på en nattklubb nykter. Ska jag dansa krävs det mycket shots . Men det är ju främst för att jag inte tycker det är kul, om jag inte är på riktigt bra humör, med ett stort kul sällskap och full. Men på en bar/krog/restaurang har jag inga problem med nykterhet.

          U said it!

        Det är nog ett väldigt normalt liv. Personen skriver ju att hon kan ha kul i andra miljöer utan alkohol, så det är ju inte så att hon sitter och deppar när hon inte är full på krogen. Jag själv har nyss varit gravid, jag hade jättekul under de nio månaderna på många sätt. Härliga middagar med kompisar och familj, spelkvällar, pubquiz, karaokekvällar etc. Men var absolut noll procent lockad av att gå ut på en nattklubb och behöva vara nykter bland fulla människor i en stökig miljö.

      Håller faktiskt med, tycker inte det är konstigt att inte gilla att gå ut på nattklubb nykter. Det betyder väl inte att man inte kan ha kul utan alkohol i andra sammanhang. Känns bara som ett sätt att trycka till andra.

        Jag kan hålla med på sätt och vis. Men egentligen enbart för att fulla människor är så jävla pestiga att vara omkring att det krävs att du själv är onykter för att stå ut.

    Fast det där är ju ändå individuellt. Jag har druckit på olika sätt under livet: gärna och ofta, inte alls, sparsamt. Men aldrig har berusningen varit det enda jag vill åt. Jag har alltid (ända sen jag var tonåring och fick smaka vitt, torrt vin första gången) gillat smaken. Inte på allt, men det som är gott. Har ofta varit nöjd med ett halvt glas, att smutta på ett gott rödvin, ta en sipp cognac eller whisky. Förr kunde jag dricka en hel del och gillade att känna mig lite mjuk i kanterna och avslappnad men det var verkligen inte alltid syftet med att dricka utan just att det var gott. Till maten till exempel. Numera är jag noll intresserad av att känna mig berusad. Känns bara obehagligt. Stoppar innan. Men vill verkligen inte avstå det där goda glaset rödvin till middagen eller att läppja på en cognac/whisky vid brasan.

      Var ett svar till C men hamnade fel.

    Jag dricker inte över huvud taget. Mina kollegor säger alltid: Va? Varför inte? Hur kan du INTE dricka? När svaret är: Nej för att min svåra sjukdom gör att jag äter starka mediciner som inte får blandas med alkohol. Men jag brukar säga att jag är roligare utan. Kan folk sluta fråga blir så jävla trött.

      Det är så dåligt att folk ska hålla på att tjata på och t o m tycka att folk är tråkiga om de inte dricker. Finns folk som har problem med alkohol och har svårt att stå emot om folk tjatar.

        Ja ibland blir jag verkligen arg. Varför tror de att de har rätt till att ställa sådana här frågor hela tiden?

      Ja, det är ju som att man inte är tillräckligt rolig och trevlig utan alkohol. Känner att det inte är såna människor jag vill umgås med. Duger jag inte som jag är, med eller utan alkohol, så får det vara med den vänskapen.

        Håller helt med ❤️

      Ja håller med sluta fråga, för vissa är det som ett uppdrag att ta reda på varför man inte dricker alkohol. Man kanske inte vill ha bara eller inte tycker det är gott, finns hur många anledningar som helst och mam behöver inte ens ha en anledning heller.

      En gång så sa en person; ”Gud vad du är duktig som inte dricker” jag sa: ”Det är inga problem för mig, dricker rätt sällan”

      Men oj.
      Vad är det för umgängen ni är i undrar man ju då.
      Upplever att det blir mer och mer normaliserat att INTE dricka och att man snarare ifrågasätts om man faktiskt vill dricka alkohol vid olika sociala event.
      Ungdomar dricker ju allt mindre alkohol så det kanske är en generationsgrej också….

        Inga speciella. Kollegor bara som anmärker under AW

    Tycker det är lite uppfriskande att se någon som är äldre och fortfarande roar sig som man kanske främst tänker att ungdomar gör! Det är härligt att inte alla blir ”sitta-ensamma-hemma-och-sticka-tanter” på ålderns höst, utan att det finns alternativ för alla 🙂

      Det ör inte Katrins ålder jag stör mig på, bara att se henne och höra vad hon säger🙂

    Eftersom det finns alkoholism i min släkt och jag själv höll på att utveckla ett alkoholberoende i tonåren så är jag nykterist numera. Jag saknar inte att gå på krogen och gillar inte att vara omgiven av berusade människor, och är så glad för att den livsstilen och de åren i mitt liv är över.

    Dricker typ en gång per år. Mest för att jag aldrig har tid eller för att jag inte gillar det. Men vem bryr sig vad hon gör? Hon är en vuxen kvinna, tränar och äter bra mat.

    Folk ska då kommentera på allt.

    Opupulär åsikt här.
    Kenza asså vad är det med hennes besatthet av landet? Innan hennes hus var färdigt så la hon ut bilder o #landetlivet #aldrig känt sånt lugn som på landet…. jätte konstigt, jag bodde på landet i hus och visst var det mysigt men det är inte som att jag skrek de över sociala medier och berätta för alla… En till åsikt jag har med haha att Klara tanby är avunsjuk på kenza ! och har glidit på räkmacka av att vara BÄSTIS med
    KENZA . Sen ger hon henne under radarn pikar om att hon aldrig skulle vilja ha en pushgift och gud va löjligt när hon vet att Kenza och bring har fått det från sina män.

      Tror inte att det är en impopulär åsikt faktiskt. Däremot blir jag ganska mörkrädd över hur upphängda somliga människor är på andras liv. Skit konstig sak att bry sig om, både vad det gäller Kenza och Klara.

        Nej inte om dom är kändisar i Sverige folk ger hela tiden påhopp på bianca som du också säkerligen har gjort men om de handlar om kenza eller klara så ska man vara tyst va ?

          Folk vet inte ens vilka dom är ju.

    Sist jag var ute på klubb skrattade ungdomarna där åt oss och filmade oss och pekade. De kallade oss för patetiska gamlingar. Vi var ett gäng i tidiga 30-årsåldern som ville dansa lite efter en möhippa. Vi gjorde verkligen inget anmärkningsvärt, utan stod typ i ett hörn och smådansade lite. Normalt klädda och diskreta.

    Jag undrar hur Katrin blir bemött, som är äldre än oss och ganska långt ifrån diskret. Eller så hade vi bara otur som hamnade på samma dansgolv som ohyfsade människor.

      Ni hade nog otur med tråkiga människor

      Haha va? Låter jättekonstigt. Ni kanske gick till ett ställe för väldigt unga personer?

        Det var väldigt konstigt. Skulle vara ”90-talskväll” men alla andra var typ 18-20, så vi var tydligt äldst. Väldigt märklig upplevelse, men skönt att höra att det inte är så överallt 🙂

    Min tanke är att hon självmedicinerar med både det ena och andra.
    Men som sagt bara en tanke.

      Såna tankar bör man nog inte säga högt. Otrevligt faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.