Anklagelserna mot Johanna Bladh

Johanna Bladh offentliggjorde under gårdagen att hennes bok som kommer släppas på internationella kvinnodagen fått namnet ”Tjejbibeln” och jag skrev om det här. 
Det här föranledde Amir Akouti att posta ett gäng inlägg på Instastory där han riktar ganska allvarliga anklagelser mot henne, som bland annat involverar mobbing på arbetsplatsen.

När ska vi prata om att en bok med denna titel, alltså släpps av samma kvinna som på föredetta arbetsplats blev utreds för mobbning pga hur elak hon var mot andra kvinnor? 🤡🤡🤡

Skulle aldrig posta något sånt här utan säker källa. Känner någon som jobbat med henne. Tycker det är så gränslöst att profitera på andra kvinnors komplex och osäkerheter, när man bakom stängda dörrar är ett svin mot kvinnor. Stackars alla naiva som kommer köpa boken.
Boken släpps på internationella kvinnodagen. Vad sägs om att flytta fram releasen till 1a april? 🤡

En annan person jag känner har också en vän som jobbat på samma arbetsplats som Johanna. Den personen postade detta förrut. Väntat med att dela detta för att jag inte vill råka outa personen som skickade detta till mig men har nu fått ”klartecken” på att posta det:

”Hej, jag vill bara säga att du har helt rätt i allt du skriver om Johanna Bladh. Jag har själv blivit utsatt av mobbning av henne när vi jobbade på samma arbetsplats. Alla tjejer som var antingen snygga eller riktigt grymma på jobbet (eller än värre, båda delar) valde hon att totalt frysa ut, trycka ner, mobba. Jag var inte ensam. Vi var flera tjejer som råkade ut för samma sak. Hon valde aktivt att förstöra andra tjejers projekt, stal idéer, allt för att komma framåt i karriären. Hon är en fullständig psykopat som går över lik för att bli känd. Vi kom flera gånger på henne att ljuga om allvarliga saker (—- info som Amir inte fick dela—-)

Hon säger sig stå upp för tjejer men är den värsta kvinnohataren av alla. Jag är livrädd för henne efter allt hon utsatte mig för.”


Hållt inne detta om Johanna och nu blev det bara att jag exploderade. Men tror alla som vet sanningen om henne, kan hålla med om hur osmakligt och rent av äckligt det är att hon ska tjäna pengar på naiva kvinnor som tror att de lägger pengar på något bra. Rent av sorgligt? // Amir

Jag bad Johanna om en kommentar till dessa skärmdumpar och hon svarade så här till mig: 

Hej Camilla 💘
Det tog lite tid att svara för jag är ärligt talat väldigt chockad och ledsen över dessa grova anklagelser.
Jag känner inte alls igen mig i det Amir skriver och tar givetvis jätteallvarligt på uppgifter om att någon skulle ha känt sig illa behandlad av mig, även om detta handlar om en tid som ägde rum för många år sedan. Så vitt jag vet har jag aldrig varit föremål för någon hr-utredning kring vuxenmobbning, det borde jag väl i så fall känt till. Mitt största fokus är och har alltid varit kvinnors bästa och jag blir bestört av att höra dessa anklagelser.
Jag har kontaktat Amir för att försöka förstå och se om det finns något att reda ut men inte fått något svar än.

163 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hade inte ens tänkt läsa boken under pistolhot. Nu tänker jag ännu mer inte läsa den.

      ännu mindre

        Readn’t

          Skrek 💀

            Samma!!!!

      Undrar vem som är hennes målgrupp? Vet endast vem hon är ”tack vare” den här bloggen och av det jag sett verkar det så offentligt pinsamt, tillgjort och uppmärksamhetstörstande.Skulle inte ens läsa boken om jag så fick betalt. Är inte heller förvånad om hon skulle varit en mobbare tidigare. Hon känns riktigt falsk och obehaglig, av det lilla jag sett.

      Har hon inte snott den titeln från Fi Lindfors dessutom? Såsom massvis av hennes inlägg om tex kroppen efter graviditet och offentlig amning osv. Kopierat rakt av.

    Inte förvånad

      Går i linje med att hon hittar på problem för en påverkningsbar grupp (gravida kvinnor o amning).

        När man dessutom hittar på att man råkat trampa sönder ett fågelägg i ett fågelbo på balkongen och har lagt dit ett trasigt hönsägg för uppmärksamhet…

          Hahahahahaha VA?!

          Hahaha wtf

          Hahaha va, berätta mer😂

      Även i podden ”Alltid lika mysigt” pratade de för ett tag sedan om om hur skenheligt beteende det är av Johanna som ska ha mobbat (?) och hängt ut många tjejer när hon jobbade på nyhetssajten.

        Vet du vilket avsnitt?

        Ja, var kan man höra mer om detta?

    Är det bara förtal när kvinnor ”hänger ut” män som begått sexuella övergrepp, annars borde väl detta falla under samma kategori?Sant eller ej men jag förstår inte när man går ut på det här sättet med att totalsåga en person (nope, inget fan av Johanna), skulle jag göra det så skulle det åtminstone krävas att jag har solida fakta och bevisning att slänga fram, inte ”min kompis har en kompis som…” trodde vi kommit lite längre i sociala medier-mogenhet.

      Detta kan nog falla under förtal, ja.

      Samma när det var flera inlägg här inne om hur en känd svensk kvinna skulle ha legat med en anställd. Då var det aldrig tal om något förtal trots att inläggen skrevs väldigt klandervärt.

        Va vem?

          Isabella Löwengrip och livvakten, som det ryktades om?

      Inlägget är godkänt av min chefredaktör.

        Ja, det utgick jag egentligen att du hade funderat på redan innan du publicerade. Sen undrar jag varför man VILL sprida sånt här innan det finns någon slags kött på benen? Lite fakta, ett mobbingoffer som är beredd att stå för anklagelserna. Inte bara nåt som känns som en illasinnad visklek, oavsett om det som viskas är sant eller ej. Johanna är jag helt ointresserad av och även Amir, men det enda det här gjorde var att etablera honom som nån form av hämndlysten skvallertacka

          Det är precis vad han är ju. Hur kan man lita på ett ord av vad han säger efter att han outade pink room- videon för några år sen o sa ”åh här är precis det JUICY jag letade efter” när han kom till ett inlägg med outade förövare. Vidrig människa.

        Jag är lite förvånad att det blev det. Är det för att Johanna är ”känd”? Tycker det blir konstigt när man gör skillnad på folk och folk.

        Din chefsredaktör är en sexist.

          Är hon?

      Förtal gäller enbart om det kommer från en vit cis-person med heterosexuell läggning.

        Amir har woke-veto

      https://www.aklagare.se/om-brottsligheten/olika-brottstyper/fortal-och-forolampning/

      Det är inte förtal alltid. Men finns ju andra brottsbenämningar beroende på.

      Har läst sönder om dessa lagar sista dagarna och kunde till sist anmäla för falsk tillvitelse.

      Lagen är sjukt svår att läsa o förstå

      Ska man komma med allvarliga anklagelser bör man träda fram med namn.

      Det här är förtal, men Camilla tror att det bara är män som kan förtalas.

        Det var det dummaste jag hört. 🤦🏼‍♀️

    Är inte förvånad ett dugg. Hon är samma skrot och korn som Linnea, (har känt henne tidigare) och det är ingen ödmjuk och snäll tjej kan jag säga.

      Tell me more….. 🫖

        Ja, vad ska man säga. Osympatisk, näsan i vädret, tyckte alltid hon var snyggast, bäst, vackrast. En sån som ville ha alla killars uppmärksamhet, inkl äldre män som kanske är 20 år äldre liksom när man själv är en ungdom. Alla historier hon dragit upp nu tror jag är situationer hon själv tagit initiativ till som hon nu istället försöker leka att hon var offret i, eller så har de aldrig hänt. Hon var väääldigt PICK ME då iallafall.

      Men snälla jaaaaa. Linnea är den mest otrevliga falska människa jag träffat. Usch. Kliar i hela kroppen när jag ser hur hon framställer sig själv och hur folk hyllar henne när man själv vet sanningen. Får exakt samma känsla av Johanna men har inget belägg för det. Hoppas att jag inte har rätt

      Vilken Linnea?

        Claesson

    Ingen skräll.

    Hon HAR blivit utredd men självklart lätt för henne att förneka det. Därför blev hon flyttad från vanlig redaktion till där hon nu är anställd, sponsavdelningen. Finns så otroligt mycket mer att ta upp om denna kvinna och hennes beteende. Hon kan inte vara chockad heller för allting har ju redan dragits upp flera ggr hos andra stora Instagramprofiler.

      Berätta allt! Vill dyka ner i det här kaninhålet känner jag.

        Fanns en hel del liknande och mkt värre historier om henne tidigare i omlopp på Instagram, för ett par år sedan. Jag har jobbat tillsammans med henne och kan bekräfta/berätta en hel del, MEN vill inte att hon ska kunna räkna ut vem det är som lämnar uppgifter så jag skriver/säger aldrig något specifikt i offentligheten. Dock tur för oss att hon har gjort något mot MÅNGA så att hon aldrig förhoppningsvis kan peka ut en enskild. För hon är någon som är väldigt hämndlysten och inte drar sig för att skriva otrevligt i DM osv till många av sina forna ”kollegor” (hon ser dem som konkurrenter).

          Kan också intyga att hon är extremt hämndlysten. Hon kan nästan bli besatt. Jag gjorde misstaget att ryta ifrån en gång när hon betedde sig illa. Hon var på riktigt besatt av att förstöra både jobb och mitt sociala liv i typ två år efter det. Hon är verkligen psykopat.

            Men fy vad obehaglig.

        Jag hörde också i en podd (av två som jag anser trovärdiga och som knappt är i rampljuset längre) att hon har utsatt främst unga kvinnor för mobbning och trakasserier. Jobbade väl som journalist (?) på nyheter24 (?) förut och delade massor riktigt osmakliga artiklar tills det var någon som satte stopp för henne.

    Vad skulle hon svara liksom. Jo, det stämmer att jag var en mobbare😂

    Varför skulle det ha blivit en HR-utredning? Bara för att det inte funnits någon betyder inte det att det där inte stämmer. Alla har vi väl nån kollega som är dum i huvudet och beter sig märkligt och skulle gå över lik för att höja sig själv och sänka andra. Inte springer man till HR för det.

      Menar alltså att hennes ”svar på tal” är en DÅLIG förklaring!!!!

      Är väl ett svar på att Amir skriver att det gjorts en utredning.

      Det görs väl absolut om det är någon som notoriskt beter sig illa? Då har du inte en välfungerande HR på din arbetsplats.

    Intressant. Brukar det inte ofta vara så här. De som blev kamratstödjare i skolan var mobbarna, kapten klänning som var på kvinnornas sida (ska absolut inte jämföra Bladh med hans hemska övergrepp såklart)
    Upplever verkligen att Bladh skulle kunna ljuga om typ allt för fame men kan ju också vara så att några är avundsjuka på hennes framgång.

      Ja det är verkligen så. Ted Bundy arbetade på en självmordslinje och stöttade polisen i arbetet med våldtagna kvinnor och han var USAs värsta seriemördare.

    Det där är ett inte helt sällsynt fenomen; människor som vill ge sken av att vara godhjärtade och vänliga och empatiska och kärleksfulla … men som bakom kulisserna är riktigt jävliga mobbare mot alla utom de Utvalda, som i sin tur inte vågar säga ett pip som kan uppfattas fel och sen själva bli utfrusna och mobbade. De är envåldshärskare och naturligtvis, under ytan, väldigt osäkra och eländiga.

      Kakan är ett annat exempel. Hon är en riktig mobbare – mot andra kvinnor. Men världens feminism och för systerskaaaap och alltihop utåt sett.

        Ett annat exempel är ammie Bramme sey. Mobbar dock både kvinnor och män 🙂

          Så sant. Hon är bland de värsta.

            Berätta mer

          Hon som jag tycker verkar SÅ mysig. Bara sett inpå spåret men fick så fin bild av henne där

      Det är ett tydligt tecken på personlighetsstörning.
      Ex Narc är så. Bara att läsa på.
      Vet tyvärr allför väl går i terapi för allvarligt medberoende med just narcs. Japp det kan ha också och välja toppen män.

      typ han johannes cullberg på insta 😀

    Klarar inte av JB
    Men vi får väl ändå göra skillnad på detta å att åka runt med väskan full av bondage-leksaker å ligga med småtjejer när man är Polischef

    Jamen det är väl klart att hon betett sig illa på jobbet. Människan är ju olidlig.

    Växte upp med Johanna i Karlskrona (samma årskull) och känner många som håller med, hon har alltid varit otroligt otrevlig och självisk. Absolut ingen spokes person för tjejer som hon själv vill få det till.
    För övrigt tycker jag Sara Wimmerkrantz inlägg om just offentlig amning är så otroligt spot on till den löjliga debatt som Johanna försökt skapa. Johanna får det att låta som att det är hemskt att vara ammande kvinna (eller typ bara kvinna), när det i själva verket inte alls är så och typ ingen identifierar sig med hennes påståenden. Är så trött på att hon får luft och undrar genuint vilka som följer henne.

      Jag håller med och känner själv att vi kvinnor ibland har orimliga krav på oss osv. MEN jag känner aldrig igen mig i det som JB tar upp, har tex aldrig kännt någon press att uppdatera sociala medier eller att offentlig amning skulle vara så big deal som hon gör sken av.

        Jag tror tvärtom att de flesta känner igen sig i att offentlig amning är känsligt och ser man i diskussioner om detta finns det alltid många åsikter om hur barn ammas på ”rätt” sätt i offentligheten. Många är det som drar över sig en sjal eller försöker hitta ett undanskymt hörn. Sedan tar ju Johanna det till nya nivåer som jag tror det är få som känner att det är ett sådant problem som hon målar upp. Detsamma gäller hennes övriga påståenden, det är liksom sådant man kanske skulle känna igen sig i om hon inte tog det till sådana överdrifter att det blir absurt.

          Det finns ju alltid de som är extrema i sina åsikter och skriker högt men det är ju online, tex någon som tycker amning borde ske på toaletten. Men i verkliga livet är det ju inte så? Klart man kanske kan stöta på någon men inte så att den allmänna uppfattningen är negativ. Men så kan det ju vara i alla möjliga situationer, alltid någon som stör sig och man tycker olika. Men minns hur jag oroade mig mer innan än vad det faktiskt var jobbigt sen. Så man behöver ju inte förstora upp problematiken, det hjälper ju knappast gravida och de med ammande bebisar?

            Det känns lite som Johanna anammat den kontext och diskussion kring amning som det finns i USA. För där är det absolut så på många håll, att amning är ”gå och sätt dig på toaletten” och folk som blir synligt upprörda och t.o.m. skäller på ammande mammor. Och det diskuteras av olika konton på IG, X, TikTok och olika sub-Reddits. Men det är inte alls riktigt samma extrema grejer kring amning i Sverige, som Johanna vill få det till. Har säkert hänt någon, någon gång i Sverige. Men inte som att det är ett allmänt fenomen likt i USA.

              Fast helt taget från luften är det ju inte, hon kritiserades ju helt galet för att ha ammat i morgonsoffan?

                Kritiken handlade väl mer om att hon skulle göra det till en stor grej, än att hon bara ammade sitt barn.

                Hon kritiserades väl mer för att hon ammade barnet som inte verkade hungrigt, bara för att.

                  Li – hon gjorde det väl inte till en stor grej att hon ammade, snarare tvärtom. Barnet blev kinkigt och hon erbjöd tutte. Det var väl ändå reaktionerna på händelsen som blev oproportionerligt stora? Eller hur menar du? Hon tog väl inte upp det innan ”kritiken kom”?

                  Julia – hur menar du att det skiljer sig från att kritisera amning i stort. Det blir ju en absurd diskussion att någon som via teven ”ser att bebisen inte är hungrig” …. Ett sånt argument kan inte vara någon annat än ”amningfientligt” . Förstår du hur jag menar?

                    Vilka reaktioner var detta…? Minns EN journalistgubbe som raljerade lite över det men han blev snabbt tystad

                      Hon blev ju inbjuden till programmet IGEN för att diskutera den hatstorm som uppstod… så EN gubbe var det nog inte bara

                    Grejen var att barnet inte var kinkigt, det var nöjt. Och så skulle hon ändå statuera något exempel. Vilket blev så krystat och tillgjort. Och det går att se om det barn är nöjt eller inte.
                    Det handlar inte om amningsfientlighet.
                    Hade hon behövt amma så hade hon. Men det är ju det att hon typ skapar problem som inte finns.

                    Jag följde johanna ett bra tag innan hon blev gravid. Kul att se inte bara perfekta bilder på ig. Men det blir så extremt tjatigt med johanna. Samma med amningen, jag har själv barn jag ammat. Men det var ju non stop. Tjat om denna amning hela tiden. Skulle bara provocera kändes det som. Jag var inte ett dugg förvånad att hon ammade sitt barn i direktsändning. Jag misstänker att hon avsiktligt såg till att barnet skulle bli hungrig just då (som sagt har jag ammat 2 barn och jag hade själv sett till att amma just innan så att barnet hade varit mätt, det var inte en lång intervju). Men där orkade jag inte med hennes tjat mer. Hon har gjort det till en grej, det behöver inte vara någon som kritiserar, men tycker hon upp brösten tillräckligt långt upp i någons ansikte så kommer hon att få reaktioner. Reaktioner som hon sen använder till kontent. Avföljde samma dag som hon var med i nyhetsmorgon.

              Jag kan hålla med, med exempel från Spanien. Här ammas det väldigt öppet och bröstet ska INTE skylas. Men så blev heller aldrig toppless på stranden omodernt här efter åttiotalet. Oavsett ålder. Spanien är ju dit svenskar åker på semester så det borde ligga närmare till hands än USA som jämförelse.

      Kanske hon har bestämt sig för att företräda en viss typ av kvinnor i sin self-love, och ”mobbar” eller fryser ut de hon inte tycker platsar? Typ de som hon anser vara snyggare än henne, som då enligt henne inte får uttala sig om self-love eller vad det kan vara. Bara en tanke, men visst låter det narcissistiskt att liksom utse sig till företrädare för kvinnor och själv definiera deras upplevelser av att vara kvinna, mamma etc i ett visst sammanhang.

    Jag har en kollega som ger sken av att vara så snäll mot alla, bry sig om alla, MEN som inte tvekar på att snacka skit så fort hen får chansen. Jag har sett hur vissa faller för personen och tror att hen är så snäll och oskyldig men vad dom inte vet är att hen egentligen är ganska elak.

      Har en kvinnlig (tyvärr) kollega som är exakt likadan.
      Pratar skit om den som inte är i rummet, varje gång.

    Låter som min mamma. Feminist sen decennier (enligt henne själv). Men när jag råkat ut för sexuella trakasserier har hon ”inte orkat höra om det” och när min man var otrogen och ett svin ringde hon upp HONOM och frågade hur han mådde… Så feminismen slår inte igenom överallt så att säga. Hon älskar att prata skit om andra kvinnor.
    Dessa personer är fan de värsta. Som har en bild utåt som många tror på men som egentligen är något helt annat och drivs av en annan agenda…

      Känns som om du missförstått ordet feminism. Det betyder inte att alla kvinnor ska hålla med varandra bara för att det är kvinnor. Feminister står bl.a för att kvinnor ska ha samma rättigheter som män.

        Nejdå. Jag har koll. Precis, dålig mamma OCH dålig feminist. Jag skrev inte att alla ska hålla med alla.

      Din mamma är ett as, oavsett feminist eller inte. Feminism vill ha lika rättigheter mellan kvinnor och män. Feminism innebär inte att man 100% alltid står på kvinnans sida i privata angelägenheter. Man kan tycka illa om kvinnliga individer och samtidigt vilja ha lika rättigheter i grunden. I det här fallet har du en dålig mamma helt enkelt som inte ställt upp för dig.

        Självklart behöver man inte som feminist alltid stå till 100 procent på kvinnans sida, men jag tycker nog ändå att man är en rätt dålig feminist om man inte ens orkar lyssna på och stötta sin egen dotter när hon råkat ut för sexuella trakasserier.

    Jag visste inte vad som var sant tills jag läste Johannas kommentar till det hela. Vill utge mig själv som att vara en expert på att avslöja lögner 🙋🏻‍♀️
    1. Hon skriver att hon ”så vitt hon vet inte varit under någon utredning hos HR”. Detta är direkt avslöjade för att hon dels lämnar det lite ”osagt” och refererar till att om det hänt, så vet hon inte om det. Dvs, det kan ha hänt, men då vet hon inte om det. Alltså lämnar hon ryggen lite fri.
    2. Skriver att hon isf borde känt till det. Någon som ljuger kommer komma med direkt motargument. Jag hade tex ett ex jag anklagade för att vara otrogen. Han var väldigt upptagen och hade 1000 bollar i luften. Istället för att bara svara ”nej”. Så sa han: ”Hur skulle jag ha tid med det?” Visade det sig sen att han hade en affär? Ja, det gjorde det.

      Dessutom nämner inte Amir någon HR-utredning, det är hon som gör.
      Lite som när någon försvinner och den misstänkte får frågan: ”vet du vad som har hänt med den försvunne?”
      Mördaren svarar: ”Jag har inte dödat någon!”
      Vem sa att den försvunna var död?…

        Det BLEV ett HR-ärende, detta vet jag helt säkert. Hon har flyttats och jobbar inte längre som journalist vilket hon gjorde förut.

          Men det nämdes inte i kommentaren hos Amir..

            Nej precis, det står utredning. Det är hon som försäger sig…

              Men var skulle det bli en utredning om inte hos HR om det gäller en person på en arbetsplats?

                Det är ingen som ifrågasätter det

                På min arbetsplats finns ingen hr-avdelning. Tror vi är sammanlagt runt 200 anställda iaf så det är inte ett pyttelitet ställe. Istället är det gruppchefer som är första instans för den här typen av problem.

                Det kan väl utredas med närmsta chef t.ex?

      Jag reagerade på detta ”även om detta handlar om en tid som ägde rum för många år sedan”.

        Ja, hur vet hon att detta handlar om en tid som ägde rum för några år sedan? Ingenting har ju ägt rum alls??

          Kan ju dock vara så att hon inte haft ett jobb med kollegor på ett antal år (men jag kan ha fel, har ingen aning om hur hennes jobbsituation ser ut idag)

      Vart någonstans har hon bemött detta? Det ingenting på storys?

        Det står i detta inlägget.. 🙃

      Åh skulle behöva dig nu för rådgivning!!!
      Går igenom material som ska skickas till JO för utredning. Det är en person i dessa papper som är otroligt bra på att ljuga och jag har inte sån förmåga 🙁

        JO? Åh fy. Tyvärr är det ju klara bevis att kunna se/tro sig veta att någon ljuger 😕 Har man tur kan man hitta luckor i en lögn och därmed motbevisa.

          Men.. jag snubblade på tangenterna. Skulle stå ”tyvärr är det ju INTE klara” 😅

          Ja jag hoppas på att hitta dem

        Nu kanske detta är överkurs för dig, men i USA har man specialister vid mordfall som bedömer text och kan göra en bedömning av vad som är lögn och vad som egentligen pågår. Statement analysis kallas det. Sök på Youtube, himla intressant. Peter Hyatt har bla en intressant analys av försvinnandet av lilla flickan Madeleine Mccann.

      Jag tänkte samma, men eftersom hon sa (typ) jag har absolut inte gjort det här som ifall jag hade gjort det hade varit väldigt länge sedan. Tydligt tecken på att hon ljuger.

    Inte förvånad – med tanke på att hon kopierar andra influensers rakt av och gör content på det ngn annan skapat utan att ge någon som helst cred till annan part.

      Lol precis som Bisse

    Utseendet behöver man ju dock inte hoppa på, då är du inte bättre/snällare själv om du sjunker till den nivån.

    Klart att det kan hända att det uppstår konflikter på en arbetsplats, så exakt vad som hänt där finns det nog väldigt olika uppfattningar om. Att JB däremot verkar göra allt för att bli känd är däremot uppenbart, och säger väl lite om vilken person hon kan vara. Söker enkla godhetspoäng hela tiden = narcissistisk personlighet

    ”Det tog lite tid att svara för jag är ärligt talat väldigt chockad och ledsen”
    samtidigt som hon lägger ut skämtsamma stories med skrattemojies på Instagram

    Jag kan faktiskt förstå henne.,Det är riktigt tufft att jobba ihop med tjejer som är yngre/snyggare/bättre eller allting det, det ligger ju i kvinnors natur att kämpa om uppmärksamheten med hjälp av vår ungdom och skönhet och då fryser vi ju ut de tjejerna som är yngre/snyggare/bättre. Det är ingenting vi kan hjälpa, vi är ju bokstavligen djur, människan är ju ett djur som gör enligt naturens lagar. Så här har det ju alltid varit, det här beteendet har ju tjejer redan på förskolan när de är små barn, det sitter i vårt DNA, något vi föds med. Jag har själv fått en 18-årig (!) trådsmal fotomodell-söt flicka på mitt jobb nu, och det är ett rent helvete, jag måste kämpa för livet för att inte bli otrevlig mot henne, jag kan knappt vara i närheten av henne, jag vill bara kasta ut henne genom fönstret typ. Jag klarar bara av att jobba med kvinnor som är äldre och fetare än mig, samma med privat umgänge, om jag ska ha en kvinnlig vän så måste hon vara ”fulare”/fetare/äldre än mig annars så funkar det inte.

      Stackars dig!

      Lina, jag skulle vilja forska på dig hur du tänker. Du får sluta sno och glufsa i dig lax och räkor på jobbet om dagarna så kanske du blir smalare om det stör dig🦐

      Ett djur kan inte sitta och trolla vid tangentbordet dagarna i ända. Så nej, du är inget djur – eller jo ett troll då om de nu räknas som djur…

      Men hjälp. Har du alltid varit så?

      Igår var du kock

        Som alltid slickade sig om fingrarna för att sedan stoppa ner dom i maten.
        Fast det är klart, de andra som jobbar där Lina jobbar är äldre och fulare än Lina. Det är kanske därför Lina rör sig inom så många olika verksamheter och roller. Ständigt sökande efter äldre och fulare.

      Hahahaha LINA är det du igen lille tokis

      Camilla, kan du inte sätta Lina på en paus. Tror det skulle vara bra för henne också att hitta lite nya hobbys än att göra trötta försök till att trolla här inne.

      Lina du är inte ens rolig, endast tröttsam.

      Trodde du skulle börja dejta tjejer?! Eller blev det inget av det?

        Blir väl tjejer som är äldre, fetare och fulare då.

      Heja Lina

    En mobbare som hänger ut en annan mobbare 😂

      Amir är ingen mobbare, och om du syftar på mig så kommer du aldrig kunna hitta en kollega som skulle känna sig mobbad av mig. 😊

        Var har du gömt deras kroppar? 😁

          Bakom hönshuset! 😁

        Syftade på Amir och har upplevt att han har haft dålig attityd genom åren. Kolla bara hans storys idag på Instagram typ ”önskar alla en bra dag förutom Johanna B”. Han kan väl iaf försöka vara en bättre medmänniska än henne 🤷🏽‍♀️

          Ja, jag såg det och håller med dig om nivån på det.

            Och kommer inte min kommentar med här så är det nog svar nog på mina frågor.

              Men då kanske man inte ska slå sig själv för bröstet så utan konstatera att vi alla är människor och att vi alla gör misstag ibland.

        Får jag fråga en fråga då. Så som Anna Book har hängts ut och hånskrattats åt här på denna blogg, väldigt många gånger under åren, är inte det mobbing??

        Även Tyra Sjöstedt blev rätt rejält hårt utmålad på denna bloggen?

    Var ju inte många år sedan hon hängde ut flera tjejer på sin Instagram pga av att de opererat sig och valde vara med i PH.

      Berätta!!!!!!

    Kolla gärna hennes senaste tiktok video. Den är HYSTERISKT rolig i sammanhanget och i denna diskussion 😊😂
    It didn’t age well och det var bara en dag sedan🤣

    Din förr kommentar blev bortaplan av anledning, du är inte ett dugg bättre som går på utseendet.

      Borttagen av en anledning*

      Haha jag lade ingen värdering i huruvida det är positivt eller negativt, menar att Pontus är sjuk i huvudet likväl som Johanna utifrån inlägget påstås vara. Det är något som gör att det är extra roligt att dom är lika varandra utseendemässigt.

    😂😂😂

    Ett så otroligt konstigt svar av Johanna som verkligen får en att hon vet exakt vad detta gäller. Nästan lite gas-lightning vibbar.

    Det där skulle lika gärna kunna vara jag som skrivit. Har varit med om exakt samma sak. Kan intyga varenda sak som Amir skrivit. Blev varnad för Johanna redan innan jag började på samma arbetsplats som henne. Många som sa ”akta dig för henne för hon gillar inte framgångsrika tjejer”. Jag försökte verkligen vara snäll och gullig mot henne från start men det funkade inte och jag blev totalt utfryst av henne. Hon försökte dessutom förstöra olika jobb och projekt för både mig och mina kvinnliga kollegor. När hon omplacerades firade vi. Och vi har ofta efter det pratat om hur sjukt det är att en så stor kvinnohatare profiterar på feminism. Glad att detta kommer fram nu.

    Varför är det såhär..? de förment goda, som utåt ska vara den som räddar världen, är den som är minst tolerant, mest fördomsfull och otrevlig? Tycker jag känner igen detta.

    Där ser man. Vilken arbetsplats är det? Ja det är skrämmande att mobbare får utrymme i media nuförtiden. Beskrivningen av henne som den tidigare kollegan skriver låter exakt som en annan man känner till, märkligt träffande.

      Och inte bara det, hon får en bok publicerad på Bonniers. Jag vet inget om henne med efter vad jag läser här förvånas jag över att förlaget inte kunnat gräva fram något innan beslut.

    Så hon vet inte vad det gäller. Men hon vet att det handlar om något som skedde för många år sedan?

      Kan ju dock vara så att hon inte haft ett jobb med kollegor på ett antal år (men jag kan ha fel, har ingen aning om hur hennes jobbsituation ser ut idag)

        Hon har ett jobb hon är mammaledig från, men hon har blivit omplacerad till en annan avdelning pga att hon mobbade andra.

          Jag kontaktade företaget häromdagen med en förfrågan osv. Majoriteten av adresserna jag skrev till bouncade. När jag fick svar till slut lärde jag mig att dom sagt upp typ 30 pers. Johanna fanns med på hemsidan då, det gör hon inte längre. Så tror inte hon är kvar.

          Men ja, förstår inte vem som följer henne. Otroligt obehagligt innehåll att försöka skapa problem som inte finns.

            Hon är kvar pga mammaledig men har ingen roll att gå tillbaka till

    Jag är inget stort fan av Johanna Bladh, men har svårt att tro på Amir. Om det är någon influencer som sprider skit och försöker skapa drama, så är det väl han. 😅

    Så typiskt! Som en influencer jag vet som predikar om narcissister… verkar själv vara en 😅

    Blir alltid skeptisk till såna här historier, många som gärna överdriver när de upplever sig vara attackerade.

    Tycker man ser det i hennes ögon. Fönstret till själen sägs det ju. Bilden de valt som omslag får jag kalla kårar av. Hennes intensiva uppspärrade blick?

      Får exakt samma vibbar av hennes blick, tänkte direkt denna donna känns INTE SNÄLL

      Tänkte precis samma!

    Skrev i en tidigare tråd men kan bekräfta allt skit om Johanna. Är en av tjejerna som utsattes för henne på Aller Media 2017 och det finns visst HR-utredningar. Känner inte att jag behöver säga mer än så för att stödja det som Amirs vittne redan skrivit.

    Har aldrig gillat henne. Något känns galet från hennes sida. Men ändå är hon gift med barn så hon är väl inte så elak som folk påstår.

      Du vet att Helge Fossmo, Peter Madsen, Johanna Möller, Ted Bundy, Elisabeth Holmes, Lori Vallow – ja men typ alla sorters totala galningar både har relationer å barn så inget vidare argument till att man skulle va en bra person.

        Hahahahahahaha perfekt svar. Dessutom behandlar hon åtminstone sitt ex fruktansvärt så vem säger att hon behandlar den nuvarande bra?

          Oh, berätta mer!! 🫖

    Har alltid fått dåliga vibbar av Johanna, hon känns väldigt obehaglig och falsk. Så känns inte alltför konstigt att hon får dessa anklagelserna mot sig, jag tror absolut de stämmer.

    Är 44 år själv 3 barn och stor krets med tjejer som fått barn under de sista 20 åren. Ingen har fått negativ anklagelse om offentlig amning. Någon enstaka som flaskmatat har fått men då av anhöriga.
    Inte varit något konstigt förrän nu när det görs till ett problem från kvinnor i sociala medier….

    Dessutom tror jag att om de får negativa kommentarer via sina sociala medier så beror det nog 99% på att de i varenda upplägg har tutten ute men inte att tutten syns i sig utan snarare på att det görs med ”flit” för att……av olika anledningar tex för att framstå som ”härlig”, ”normalisering”, göra ”en sak av något”. Att det är liksom är känslan av uträknat och förutbestämt.. tror liksom inte att man ser bröstet är grejen i sig faktiskt

    Tycker mer att det kan få nyblivna att bli rädda för att amma offentligt när man överöses av hur mycket hat man får av att amma offentligt när det kanske inte är så stort.Lite som Sara Wimmercrnz är inne på i ett av sina instagraminlägg… Blir liksom omvänd effekt. Att man inte kan duscha osv, sambon/maken får väl ta barnet när den kommer hem så mamman kan duscha då.
    Själv har jag lyckats duscha med tre barn under 6 år varav en nyfödd därmed inte sagt att alla kan det såklart.. men varför göra allt så stort o nästan avskräckande? Är väl ingen som tror att det är en dans på rosor med glitter o glamour med barn?

    Man ser ju bara på blicken att hon är total psykopat. Hon försöker inte ens dölja det 🤣

    Det här känns ju helt sjukt. Om anklagelserna mot Johanna stämmer, vilket känns trovärdigt då många verkar ha liknande erfarenheter, så är det väldigt märkligt att hon får skriva den här boken. Kan tänka mig att det känns obehagligt för dem som har blivit utsatta för hennes beteende. En tjejbibel skriven av en tjejmobbare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.