Tiingelinn slut shame:as

Hora. Slampa. Snart tre barn med tre olika pappor. đŸ€ąđŸ€ź
Sterilisera eller ta livet av dig efter din förlossning.
Usch.
JÀvla Àckel.
đŸ€ąđŸ€ąđŸ€ąđŸ€źđŸ€źđŸ€ź

Du borde skÀmmas. SÀrar pÄ benen för vem som helst din lilla hora. Tre barn och 25 Är, hoppas du skÀms.

Det hĂ€r Ă€r alltsĂ„ kommentarer som Linn ”Tiingelinn” Andersson fĂ„tt ta emot frĂ„n mĂ€nniskor som har Ă„sikter om att hon har tre barn med tre olika pappor.

Visst Àr det fascinerande? En man hade ALDRIG fÄtt fÄtt höra sÄn hÀr skit!
Jag minns nÀr Britney Spears blev tillsammans med Kevin Federline.
Han lĂ€mnade sin gravida fĂ€stmö – som var i Ă„ttonden mĂ„naden – för att följa med Britney pĂ„ hennes vĂ€rldsturnĂ©. Trots det var det Britney som fick höra att hon var en ”home wrecker”, nĂ€r sanningen var den att det var K-Fed som lĂ€mnat sin familj bakom sig för att testa det nya, grönare grĂ€set pĂ„ andra sidan staketet.
Att han idag har sex barn med tre olika kvinnor Àr det ingen som ens höjer pÄ ögonbrynen Ät, men sÄ Àr han ocksÄ en man.

đŸ€Ź

113 kommentarer

Kommentarerna Àr omodererade sÄ du stÄr sjÀlv för vad du skriver sÄ hÄll dig pÄ mattan!

    Jag har fyra barn med tre pappor.
    NĂ€r jag hade tre barn med tvĂ„ pappor tyckte min bror att jag var en riktig slampa som ”kn*llat runt”. Att han var en knarkande 3-barnspappa var visst inte sĂ„ farligt enligt honom.
    Har ingen kontakt med honom idag. Undrar hur han ser pĂ„ att jag fĂ„tt ett barn till, med en pappa till? 😂

      Vidrigt att kalla en kvinna för slappa, speciellt ens bror…men jag tycker Ă€ndĂ„ att det finns nĂ„got som skaver nĂ€r en kvinna har 4 barn med 4 olika mĂ€n.
      Efter andra barnet bör man frÄga sig sjÀlv om de mÀn man vÀljer att ligga med utan skydd förtjÀnar att sprida sin sÀd med en sjÀlv som inkuberingsmaskin.

      Även om alla 4 pappor Ă€r underbara mĂ„ste man frĂ„ga sig varför du inte skaffade alla 4 barn med första mannen. Du behöver inte svara, jag skriver bara hur jag sjĂ€lv tĂ€nker kring detta.

        HÄller med! Jag undrar vad det Àr som gör att man sÄ desperat kÀnner att man behöver skaffa barn med varje ny man man trÀffar?

        Tre pappor, tre!

      Jag har 5 barn och har ofta fÄtt frÄgan om det Àr samma pappa.
      Tycker det Àr extremt frÀckt att frÄga det. Nu rÄkar det vara samma pappa till alla men jag har tyckt att det har varit mycket nÀrgÄnget att ens stÀlla frÄgan.

        Du hade inte tagit illa upp om du inte sÄg ned pÄ beteendet. Du tycker att det Àr frÀckt för att du inte vill framstÄ som en kvinna med mÄnga olika pappor till dina barn dÄ detta Àr nÄgot vi kvinnor ser som skÀmmigt och ovÀrdigt.

          Ojoj dÀr ser man vad du vet om mig. DÄ kan jag sÀga att du tror totalt fel.
          Snarare tvÀrtom! Det Àr personer som stÀller en sÄdan frÄga som Àr dömande. Hur kommer man ens pÄ tanken.

            Varför Àr de dömande om frÄgan inte Àr laddad?
            Om jag frĂ„gar ”skiner solen” dĂ„ blir du inte sur dĂ„ frĂ„gan inte har en negativ laddning.
            Du Àr den som ser det negativa i frÄgan, den som stÀllde den kanske inte ens bryr sig. Du tog illa upp.

              Är du ett troll eller?

          SÄ har jag aldrig tÀnkt pÄ det. Jag har bara tvÄ barn, men jag fick de vÀldigt ung och fÄr ofta frÄgan om jag fortfarande Àr tillsammans med pappan. MÄnga tar illa upp över en sÄdan frÄga, men jag har aldrig förstÄtt varför jag skulle göra det. Det Àr för mig en helt logisk frÄga:)

        Haha, jag har bara tvÄ barn men vid nÄgot tillfÀlle hade min barnaskara utökats med diverse kusiner och nÄn extra kompis. Fick de faktiskt helt random frÄgan om alla barnen hade samma pappa. De har de sÄklart inte och jag nöjde mig med att faktiskt bara svara nej pÄ frÄgan. Men personen var inte nöjd utan ville veta vilka som hade samma pappa. Den sÄg vÀldigt förbryllad ut eftersom barnen Äldrar gör att de mÄste ha framstÄtt som att jag hoppade fram och tillbaka mellan fyra mÀn.

          đŸ˜‚đŸ‘đŸœâ€ïž

      YOU GO GIRL! Men herregud, att bolla runt med 4 pappor! 😅 Det lĂ„ter som ett heltidsjobb bara det!

        Tre pappor

      Och oftast Àr det kvinnor som Àr elaka mot kvinnor.

        MÀnniskor Àr elaka mot andra mÀnniskor.

      Vi Àr fyra syskon med fyra olika pappor. Stort Äldersspann emellan Àldsta och yngsta barnet. Min mamma höll ihop med exakt 0 av dessa mÀn. Jag var den enda av oss som var planerad. Mamma valde att rusa in i graviditet pga förmodligen de kÀnslor som finns i förÀlskelsefasen. Inget konsekvenstÀnk. Sen nÀr de inser att relationen inte Àr sÄ jÀkla bra efter ett-tvÄ Är sÄ stÄr de dÀr med ett nytt barn emellan sig.

      SjÀlv Àr jag oviss om att skaffa barn alls för skulle inte orka vara ensam-morsa om en sÄdan situation skulle uppstÄ i framtiden.

    En man kan skaffa tusentals barn under en livstid. En kvinna kan skaffa ett barn i taget med ca. 1,5 Ärs mellanrum, till kroppen sÀger stopp.
    Det finns en skillnad.
    Kvinnan, som blir vÀldigt beroende av avlastning, hjÀlp och stöd under en graviditet och smÄbarnsÄren Àr i en mycket mer utsatt position Àn en man som kan komma pÄ ca. 3-5 minuter och glömma sin avkomma direkt.
    En kvinna mÄste, minst, gÄ igenom nÄgon graviditet innan hon kan kasta bort sitt ansvar pÄ nÄgon annan. En man kan skaffa 1000 barn utan att offra nÄgot alls, tvÀrtom sÄ Àr en orgasm att föredra över en graviditet.

    DÀrför Àr det ocksÄ kvinnan som har ansvaret att vÀlja partner med omsorg. Det Àr dennes barn hon kanske tvingas bÀra pÄ och uppfostra. NÀr en kvinna har tre barn med tre olika mÀn sÄ Àr hon inte en slampa, hon Àr dock inte sÄ mÄn om att maximera sin egen och sin avkommas framtida förutsÀttningar.

    Barn till ensamstÄende kvinnor leder i nÀstan varenda (negativ) statistik: fÀngelse, brott, missbruk, sjÀlvmord etc. Detta för att kvinnan inte kan förse barnen med den maskulina energi som balanserar ut hennes feminina energi. Detsamma gÀller ensamstÄende mÀn. Visst finns det barn som har lyckats trots ensamstÄende förÀlder, jag Àr en sÄdan sjÀlv, men med det sagt sÄ hade jag kanske haft Ànnu bÀttre förutsÀttningar om min far varit med och bidragit.

    SÄ ja, dÀrför skyller vi pÄ kvinnor som vÀljer att skaffa barn med flera olika mÀn. Vi skyller inte pÄ mÀnnen dÄ de, rent biologiskt, inte förlorat nÄgot pÄ att fÄ utlösning och dra. De har ingen bebis att ta hÀnsyn till om de inte vill.

      SÄ brist pÄ maskulin energi leder mÀn (oftast Àr dom mÀn) pÄ en brottslig bana och fÀngelse.
      Visst ja, det Àr bara feminina mÀn i fÀngelse, inga testosteroner inblandade.

        Statistik ljuger inte.
        MÀn som vÀxt upp med kvinnor (feminin energi) har svÄrt att reglera sin maskulina energi. De har ingen maskul förebild att efterlikna, dÀrför blir de antingen över-maskulina som över-kompensation (brottslingar) eller sÄ blir de vÀldigt kÀnsliga (sjÀlvmord och mental ohÀlsa).

        Statistik ljuger inte.

          Klart det Àr den feminina energin som Àr problemet. Har inget att göra med en förÀlder Àr fÀrre Àn tvÄ nÀr det kommer till tid och resurser

            Barn till homosexuella Àr ocksÄ mer benÀgna att fÄ mentala störningar n barn till tvÄ nÀrvarande förÀldrar av vardera kön. Statistik ljuger inte.

              Blir det för mycket av en sorts energi dÄ? Kan man inte anvÀnda kristaller eller oljor för att motverka det hÀr. Kanske vika en fin mössa av aluminiumfolie till barnet?

                Nu försöker du bara provocera och dumförklara men jag har fakta, studier och statistik pÄ min sida och du har pÄhopp, lÀttkrÀnkthet och provokation.
                Önskar dig en bra vecka och liv.

                  Ja, det Àr jag som Àr lÀttkrÀnkt och har svÄrt att argumentera sakligt. SÄ mÄste det var.

          Statistik Àr statistik, dÀremot har du hittat pÄ att det skulle finnas nÄgon kausalitet https://www.sbu.se/sv/publikationer/nya-vetenskap-och-praxis/samband-behover-inte-betyda-orsak/

          Dessutom Ă€r det ju rent hittepĂ„ med ”maskulin energi”, vad Ă€r det? BenĂ€genhet att ta till vĂ„ld? De flesta frĂ„nvarande pappor har ju gjort ett val att inte trĂ€ffa sina barn, ganska kass maskulin energi som knappast skulle göra barnen till bĂ€ttre mĂ€nniskor.
          TĂ€nker att orsakssambandet (om statistiken Ă€r korrekt) snarare handlar om sociaekonomiska faktorer Ă€n ”maskulin energi”

            SÄ kan det vara men det sÀger vÀl sig sjÀlv att en man bidrar med en annan typ av energi Àn en kvinna. MÀn Àr mÀn och kvinnor Àr kvinnor.
            Maskulin energi Àr mer dynamisk, explosiv och aggressiv.

            VĂ€nd pĂ„ det hela, hade du kĂ€nt dig mer ”förstĂ„dd” av din pappa eller mamma nĂ€r du pratar om mens, graviditet, pojkar osv?
            Finns tjejer som kan prata om allt med sina pappor men vi kan inte skicka under stolen med att en kvinna inte bara lyssnar, hon relaterar och förstÄr.
            Samma sak nÀr det kommer till pojkar.
            De behöver en manlig förebild som de kan lÀra av. Det Àr vÀl inget konstigt med det, det krÀvs ju en man och en kvinna för att skaffa ett barn. Rimligen bör bÄda bidra med nÄgot annars hade vi skaffat barn via jungfrufödsel.

              Det mÀrks oerhört tydligt att du inte kan nÄgot om statistik, lÀst hela(!) forskningsrapporter eller grÀvt i frÄgan. Du kan skriva hur mÄnga A4or som helst, men det betyder inte att du har rÀtt.
              Statistik ljuger inte,det Àr andra som du som ljuger om statistiken.

                Tydligt att du trampade pĂ„ en öm tĂ„ hĂ€r. I rĂ„dande tidevarv pĂ„stĂ„s det ju trots allt finnas x antal kön, och inte tvĂ„ som alltid tidigare hĂ€vdats, och dĂ„ uppstĂ„r det förvirring nĂ€r nĂ„n har mage att prata om maskulina resp feminina drag! För att inte tala om energier; folk vill inte kĂ€nnas vid ”andligt trams”, utan blir mest motstrĂ€viga nĂ€r sĂ„nt kommer pĂ„ tal.

          Hur Ă€r det med de som vĂ€xer upp med homosexuella pappor som Ă€r feminina, har du statistik pĂ„ det ocksĂ„đŸ€”

            TyvÀrr inget jag lÀst eller lagt pÄ minnet men du kan kolla upp den statistiken sjÀlv om du vill.

      Du glömde statistiken pÄ adopterade, homosexuella, transförÀldrar, invandrare osv nÀr du ÀndÄ hÄller pÄ..

        Tingelinns barn Àr biologiska. Hon Àr hetero. Hon Àr svensk.
        Vad sysslar du med?

          Jag frĂ„gade ang statistiken som nĂ„gon av er ”anonyma” skrev ovan. Vet att Linnsans barn Ă€r bio, herregud..

            Ska man ta upp varenda statistik bara för att man nÀmnt en studie?
            De exempel du gav var inte relevanta, slÀpp det och gÄ vidare.

              SlĂ€pp dig sjĂ€lvđŸ’©

      Vad Àr det för rappakalja? Brist pÄ maskulin energi.

        GÄ in pÄ en byggarbetsplats sÄ ska du fÄ kÀnna pÄ maskulin energi. GÄ in i bikini sÄ ska du verkligen fÄ kÀnna pÄ maskulin energi.
        Är du lika bekvĂ€m att klĂ€ av dig i ett manligt omklĂ€dningsrum som i ett kvinnligt? Om inte, vad Ă€r skillnaden? Kan det vara att mĂ€n – hĂ„ll i dig nu- bidrar med en annan energi? Dvs, du kĂ€nner dig utstirrad, objektifierad, utnyttjad, rĂ€dd, orolig osv. Energi.

          Vad har du trĂ€ffat för karlar undrar jag? Utnyttjad, rĂ€dd och oroligđŸ€”

            Jag har trÀffat karlar av alla typer, har inte du?
            Jag har blivit antastad som 4-Äring, 7-Äring, tonÄring och vuxen.
            Jag har blivit lurad som tonÄring.
            Jag har blivit blottad av en man pÄ gatan som barn och för bara nÄgra Är sedan.
            Jag har sett mÀn stirra mig ned i urringningen. Jag har sett mÀn glo pÄ mig nÀr jag böjer mig ned för att ta upp nÄgot.
            Jag har blivit kallad för ”h×ra” för att jag inte vill ge ut mitt nummer.
            Jag har blivit stalkad av mÀn.
            Jag har gÄtt ensam i mörkret och kÀnt fotsteg bakom mig och Ängesten det medför.

            Jag har bara varit tjej.
            Om ingen man nÄgonsin tittat Ät ditt hÄll dÄ kanske det Àr svÄrt för dig att förstÄ.

      Men sĂ„ dumt, att jag aldrig tĂ€nkt pĂ„ att det Ă€r mammans fel om pappan Ă€r en dĂ„lig förĂ€lderđŸ˜©.

        Det har vÀl ingen sagt.
        Men att det Àr kvinnns fel om hon skaffar barn med vem som helst det kan vÀl alla hÄlla med om. 3 barn frÄn 3 olika mÀn, nÀr man Àr 24 Är, sÀger ju vÀldigt mycket om hur lÀtt det Àr att imponera pÄ kvinnan. Dvs. Hon Àr inte krÀsen med vilka hon vÀljer att ingÄ i relationer med.
        I framtiden kan sÄdant beteende innebÀra att en sÀmre styvfar kan komma in i hushÄllet och pÄverka barnens liv negativt.
        Man kan inte slÀppa in vilken man som helst nÀr man har barn.

          DÀr hÄller jag med. Kom ihÄg ett avsnitt av Dr Phil. Han visade statistik pÄ hur mycket större risk att barnet blir sexuellt utnyttjat av en styvpappa mot en biologisk pappa.

            Hur kan du dĂ„ frĂ„ga mig hĂ€r ovan ”vad har du trĂ€ffat för karlar undrar jag?”.

            Du vet att de kan vara farliga men samtidigt har du ingen aning? BestÀm dig.

              Hur skulle jag kunna veta vad du rĂ„kat ut för? Hoppas du fĂ„r/fĂ„tt terapi för att bearbeta detta sĂ„ du kan börja lita pĂ„ karlar igen. Alla mĂ€n Ă€r inte svinđŸœ

          Kvinnans ”fel” sĂ€ger du. Att ha tre barn med tre pappor Ă€r inte per default fel, statistik eller ej.

      Men vilket rappakalja om feminin vs. maskulin energi..! Anledningen till statistiken har inget med vilket kön ens förÀlder har utan vilken miljö barnet vÀxer upp i.

      EnsamstÄende med ensam vÄrdnad (tyvÀrr oftast mamman) hamnar lÀttare i fattigdom, förÀldern stÄr ensam med hushÄllet och barnet hamnar i klÀm = trauma som pÄverkar barnet som vuxen.

      Ett barn kan dock vÀxa upp i ett singelhushÄll utan trauma som pÄverkar dem som vuxen med. Precis som det finns kriminella/missbrukare osv som vÀxt upp i en traditionell familj


      Vet inte om ni studerat biologi men mĂ€nniskan bestĂ„r av bĂ„de ”feminina” och ”maskulina” köns hormoner, hormonerna jobb Ă€r att skicka signaler till hjĂ€rnan angĂ„ende reproduktion. Givet kan hormoner associeras med humör ex högt östrogen=nĂ€ra till grĂ„t eller högt testosteron=ilska MEN det Ă€r INTE ett personlighetsdrag?!

      Folk mĂ„ste börja se skillnad pĂ„ person och kön, blir fan galen – det Ă€r 2023.

        Hmm.. kan inte en orsak vara ocksÄ att de barn som vÀxer upp med bara sin mamma, ofta bor i en billig lÀgenhet- och var ligger dessa lÀgenheter? I otrygga omrÄden som ökar pÄ stressen hos barnen.

          Yup, ökar Àven risken att hamna i/runt gÀngvÄld sÄklart

          Barn som vÀxer upp med ensamstÄende tenderar ocksÄ att fÄ ta mer ansvar tidigare i livet tex. gÄ hem frÄn skolan sjÀlv, vara ensam hemma, göra mellis sjÀlv, ansvara för lÀxor sjÀlv, ta hand om syskon medan förÀldern jobbar osv.

          Om förĂ€ldern/förĂ€ldrarna inte Ă€r nĂ€rvarande Ă€r risken större att barnet tar beslut pĂ„ egen hand utan vuxen guidning – som i sin tur kan leda till att barnet hamnar i otrygga umgĂ€ngen med barn/vuxna som lever i liknande förhĂ„llanden.

      Det Àr som att sÀga att det Àr ens eget ansvar att se upp om man Àr kort och svag för nÄgon större och starkare kan slÄ ned en. Allt handlar inte om biologisk möjlighet.

      AlltsÄ hur i helvete tÀnker du?
      MÀn har ocksÄ ett ansvar. Du mÄste fatta att det kan bli ett barn ifall du inte har skydd. Struntat du och din partner i det. SÄ Àr du ocksÄ med i spelet. De som bara drar sÄ fort de satt in kuken och sprutat Àr fega, svaga individer som aldrig kan bli riktiga mÀn, de Àr och förblir smÄpojkar. Riktiga mÀn tar sitt ansvar.

    Är generellt inget fan av tingelin men tycker detta var vĂ€ldigt bra, vettigt och moget skrivet och resonerar. FĂ„r faktiskt lite mer respekt för henne. Idiotier som kommenterar sĂ„na saker till henne, usch.

      Samma hĂ€r, brukar tycka att hon Ă€r omogen, men kanske hon har mognat lite? Man sĂ€ger ju att hjĂ€rnan Ă€r fullt utvecklad först vid 25…

      Tvivlar hur som helst inte alls pÄ att hon Àr en utmÀrkt mamma!

        Vad Àr det som gör Linn till en utmÀrkt mamma? Om nÄgot Àr hon vÀl raka motsatsen

    Fast jag skulle inte vilja bli tillsammans med nÄgon som lÀmnar en gravid kvinna. Gjorde misstaget en gÄng att bli tillsammans med en som var otrogen mot sitt ex. Ja, han var otrogen mot mig ocksÄ. Tror ni pÄ detta att en gÄng otrogen, alltid otrogen?

      Jag var otrogen en gÄng nÀr jag var 28.
      Jag var sÄ trasig frÄn min uppvÀxt, blev slagen och psykiskt misshandlad hemma. Jag kan i efterhand kalla det sjÀlvskadebeteende.

      DÀremot kommer det aldrig hÀnda igen dÀrför att jag jobbat med mig sjÀlv. Mognat och jag bara vet att jag aldrig aldrig aldrig nÄgonsin kommer göra sÄ.

      Sen har jag ett ex som varit otrogen mot alla han trÀffat. Han erkÀnner aldrig vad han gjort utan skyller bara ifrÄn sig. Med sÄna som honom tror jag mer att det Àr ett personlighetsdrag Àn en trasig barndom.

      SÄ man kanske ska dyka ner lite i vad det Àr för mÀnniska frÄn början för svaret pÄ frÄgan Àr ju JA det finns dom som bÀttrar sig men det finns lika mÄnga otrogna as som aldrig kommer komma till insikt.

      Det sÀger ju nÄgot om den otrogna personens moral som visserligen kan förÀndras men det Àr ett dÄligt utgÄngslÀge.

      Jag tror inte pÄ att en gÄng otrogen alltid otrogen men dÀremot Àr det alltid svÄrast att gÄ över en grÀns första gÄngen. Har man en gÄng gÄtt över grÀnsen att vara otrogen kommer benÀgenheten att vara det igen öka.

      Jag har varit otrogen nĂ„gra gĂ„nger mot min sambo sen 30 Ă„r. Detta var under vĂ„ra första Ă„r tillsammans. Vi har pratat om det mycket sĂ„ han vet precis vad som har hĂ€nt men har valt att förlĂ„ta. Nu i efterhand vet jag att allt berodde pĂ„ en svĂ„r livskris och jag mĂ„r fysiskt dĂ„ligt bara av tanken pĂ„ att titta Ă„t ett annat hĂ„ll. SĂ„ nej, jag tror inte pĂ„ ”en gĂ„ng otrogen, alltid otrogen”.

    Linns lÀgenhet Àr sÄ liten att man kÀnner till alla vinklar och vrÄr.

      Okej? ska man bo ensam och bara vara dÀr varannan vecka sÄ rÀcker vÀl en etta gott och vÀl.

    LÄter som en av mÀnnen frÄn medeltiden

    Visst inte optimalt, men om barnen pÄ riktigt har det bra och mÄr bra, skulle jag aldrig tycka nÄt mer Àn sÄ. Bra och moget svar fö

    THIS! WORD! KarljĂ€vlar kan göra precis vad fan de vill och bara komma undan med precis allting, folk bara skrattar Ă„t det och rycker pĂ„ axlarna. Men om en kvinna gör samma sak – oj, oj, oj! dĂ„ bryter helvetet lös! För kvinnor skall nĂ€mligen bete sig sĂ„ som kvinnor ”skall” bete sig (mammigt, gulligt, fint, försiktigt, behaga allt och alla, vara till lags Ă„t allt och alla, söt, timid, ljuvlig, lĂ„g stĂ€mma, inte prata för högt, inte prata för mycket, absolut inte vara obekvĂ€m pĂ„ nĂ„got sĂ€tt, inte sĂ€ga nĂ„got obekvĂ€mt, alltid bete sig pĂ„ ett liiiiite underordnat och mycket imponerat sĂ€tt nĂ€r en karl pratar/Ă€r i nĂ€rheten (gĂ€rna sitta med öppen mun och stora ögon och sĂ€ga ”Wow!” nĂ€r mannen pratar och beundra mannen sĂ„ att mannen kĂ€nner sig störst bĂ€st och vackrast, osv). Britney, ja. Jag tĂ€nker SÅ ofta pĂ„ henne. She never stood a chance mot alla mĂ€nnen i den branschen, och speciellt inte nĂ€r hon var tonĂ„ring. De krossade henne totalt och förstörde henne för livet. Hon hade inte en chans. Och nu sĂ„ stĂ„r hon och dansar halvnaken inför hela vĂ€rlden i den ena mĂ€rkliga videon efter den andra och Ă€r bortom all rĂ€ddning och förstörd för livet. SĂ„ som kvinnor alltid gör efter att mĂ€n har förstört dem – dĂ„ stĂ„r de och dansar/visar sig halvnakna nĂ„gonstans (pĂ„ sociala medier, bordeller, strippklubbar, you name it), för de Ă€r trauma-bonded till mĂ€nnen som förstörde dem och försöker dĂ€rmed göra sina abuser-mĂ€n nöjda genom att göra det som mĂ€n gillar mest – nĂ€r tjejer klĂ€r av sig.

      😂

      Har du lÀst Britneys bok? Jag fastnade för hur hon berÀttade om hur hon försökte vara snÀll och duktig och söt tills hon bara gick sönder.

    Kvinnor ska absolut inte nedvÀrderas pga antal sexpartners, dÀremot funderar jag alltid pÄ hur man (bÄde mÀn och kvinnor) har tÀnkt nÀr man skaffat barn med 3-4 partners? Liksom, varför inte se till att ha ordentligt skydd i början sÄ att det inte blir barn nÄgra mÄnader in i relationen. Visst finns det folk som fÄr det att funka med en massa olika familjekonstallationer men mÄste ÀndÄ bli jobbigt nÀr det blir sÄ mÄnga inblandade, byta vecka? Ja, vÀnta ska jag kolla med de 3 andra först. Eller rodda ihop semestrar och högtider med 3 andra familjer.

      Jag tycker varken hon Àr en hora eller slampa, i mina ögon fÄr man ligga med hur mÄnga man sjÀlv vill med. Men det jag tycker Àr lite anmÀrkningsvÀrt Àr att hon valt att skaffa barn efter nÄgra mÄnader in i förhÄllandet med de tvÄ senaste mÀnnen. Hon gör det ju inte direkt lÀtt för sig sjÀlv eller för barnen heller. Men slampigt Àr det verkligen inte.

        Jag tycker inte heller att hon Àr en slappa som har barn med flera mÀn men precis som ni skriver sÄ tÀnker jag att det mÄste vara svÄrt att fÄ livet att gÄ ihop nÀr det Àr sÄ mÄnga familjer och viljor inblandade.
        Det Àr ju inte bara relationen mellan barnen och förÀldrarna som blir pÄverkade och kanske lidande i viss mÄn men ocksÄ relationen mellan flickorna. Dom fÄr ju trots allt bara spendera halva tiden tillsammans.

          Men man kan bli slapp😉

        Vet vi att hon valt det sjÀlv. Det krÀvs ju tvÄ för att skaffa barn. Var inte mÀnnen med pÄ det? Varför Àr det bara hennes fel?

          För att det Àr hon som har ansvaret gentemot sina barn och den enda av parterna som har möjlighet att göra abort.

            Varför har inte papporna ansvaret?

              För att det inte Àr pappan till barn nr 2 som har ansvar över att barn nr 1 inte FÄr in en ny person i sitt liv helt plötsligt. Samma gÀller pappa till barn nr 3 angÄende barn 1 och 2.

          Framkommit att hon ska ha ljugit om preventivmedel och att minst 2 pappor inte varit redo för barn

            DÄ ska hon ha skit, inte mÀnnen

      Tycker mest synd om den Ă€ldsta som vid 6 Ă„rs Ă„lder redan upplevt tre separationer, tvĂ„ inflyttade bonuspappor och tvĂ„ nya syskon. Har ingenting med ”slutshaming” att göra överhuvudtaget. Tycker mest man kan ta det lite lugnt med att introducera nya pojkvĂ€nner i barnens liv och inte rusa in i förhĂ„llanden hela tiden. Men alla Ă€r vi olika
.

    Det Àr aldrig nÄgon som frÄgar barnen hur en sÄn hÀr familjekonstellation pÄverkar deras uppvÀxt. Att de vuxna tycker att de fÄtt till det och att det fungerar bra just nu för dem betyder inte att det Àr bra för barnen att leva sitt liv utifrÄn ett schema dÀr man lever sitt liv i flera olika familjer och Àven mÄste samsas nÀr de Àr hemma hos sin mamma. Jag skulle önska att alla barn fick vÀxa upp i ETT hem dÀr deras fasta punkt med saker,kamrater och trygga vuxna Àr.

      Livet Àr inte perfekt och alla fÄr inte en perfekt barndom. Tror alla skulle önska att deras barndom till viss del vore annorlunda, men det hör till att inte fÄ exakt som man vill.

        Det har du rĂ€tt i. Men att ha rĂ€tten till ett tryggt och stabilt hem, boendes med nĂ„got man kan kalla för familj. Är inget jag skulle kalla för perfektion utan nĂ„got grundlĂ€ggande.

      HÄller med. SÄ försvarar man sig med att det Àr bÀttre för barnen att ha lyckliga förÀldrar (som skiljer sig) Àn att vÀxa upp med förÀldrar som inte Àr lyckliga och kÀra.
      Givetvis ska man vÀl inte stanna i ett vÀrdelöst förhÄllande men man kanske inte behöver kasta sig in i ett nytt dÄ heller.

        HÄller med. Man kan leva med barnen och skippa karlar ett tag. Fattar inte mÀnniskor som kan bli kÀra i nya mÀnniskor hela tiden heller (barn el inte).

    Du hade lika gott kunnat göra en skÀrmdump av ditt kommentators fÀllt Camilla, kanske inte lika grova ord men budskapet Àr detsamma

      Varför tror du jag postar det hĂ€r inlĂ€gget hĂ€r inne? 😊

        Vill du ha sÄna kommentarer eller vad menar du?

          Nej, det Àr ett sÀtt att markera mot sÄdana kommenterar genom att tillÀgna det ett helt inlÀgg.

      Men Àr vÀl inte mÄnga idag som tycker att nÄgon Àr en hora eller slampa för att den legat med 3 personer.
      Men jag kan tycka att det Àr rÀtt sunt att man ifrÄgasÀtter beslutet att skaffa barn med alla nya mÀnniskor man ligger med? Kanske inte Àr den bÀsta miljön för barnen att jÀmt och stÀndigt förvÀntas vilja bo med en ny frÀmmande mÀnniska i sitt hem.

    Men sĂ„ dumt, att jag aldrig tĂ€nkt pĂ„ att det Ă€r mammans fel om pappan Ă€r en dĂ„lig förĂ€lderđŸ˜©.

    LÀste pÄ FB att Toftby skulle flytta in i Karlatornet. LÀmnar de dÄ sin HR eller kommer de behÄlla den?

      Kanske sÀljer den svart?

      De ska behÄlla bÄda lgh

    Om det ens Àr sant
.
    Tror Linn kan hitta pÄ vad som helst för att folk ska tycka synd om henne

      Har du lÀst hennes fb trÄd?!

        Ja det har jag. Bilderna pĂ„ ”meddelandena ” som Linn försöker pĂ„visa som bevis.
        Vem sÀger att de bilderna/skÀrmdumparna ens Àr sanna? Skapade för kontent ?
        Man ska inte tro allt man lÀser

    Varför Àr det alltid fel pÄ kvinnan och inte mannen ?

      I det hÀr fallet för att det Àr kvinnan som vÀljer att skaffa barn.

      Va? Kvinnor gnÀller ju 24/7 om alla fel det Àr pÄ mÀn

      Tror jag att det historiskt varit svÄrt att hitta fadern medan modern har ju alltid varit lÀtt att identifiera. SÄ dÀrför lÀggs bördan pÄ modern.

      TÀnk dig in i ett jordbrukarsamhÀlle pÄ medeltiden. TvÄ förÀldrar Àr upprörda för att deras dotter blivit gravid. Den kille som dottern utpekat som fadern vill inte kÀnnas vid det hela eller förmÄr inte ta ansvaret. Och hur kan de veta vem av flera killar som faktiskt Àr fadern?

      Hade situationen kunnat undvikas? Det Ă€r hĂ€r – tyvĂ€rr – som den enklaste lösningen blir att skuldbelĂ€gga kvinnan. Och varför monogami varit sĂ„ pushat av kyrkan – *det var enklare sĂ„*.

    Jag skulle sĂ€ga att det Ă€r ett tecken pĂ„ dĂ„lig impulskontroll samt lĂ„g intelligens att skaffa barn med fler Ă€n 2 partners – oavsett om du Ă€r kvinna eller man.

    Dessutom Ă€r det oerhört WT, och kvalar in i samma genre som att spara klisterlapparna pĂ„ Ittalaglasen, inte ha vantar pĂ„ vintern, och allt vad det nu Ă€r som diskuterats hĂ€r! 😉

      Kanske Àven brist pÄ konsekvenstÀnk och ett stort innehav av egoism.

      Finns nog en korrelation mellan vant-vÀgran och kondom-vÀgran.

    Eller hur.
    Inte sÀtter man barnens behov först iallafall, om man skaffar ny unge med varje ligg.

      Speciellt efter tvĂ„ mĂ„naders dejtandeđŸ«Ł

    Slampa Àr hon dÄ rakt inte och förtjÀnar inte att kallas för fula saker bara för att hon har barn med olika pappor.

    DĂ€remot kan man ha Ă„sikter om att skaffa barn med flera olika mammor eller pappor.

    Jag har flera halvsyskon som har olika mammor allihop. Flera av dom har i sin tur flera halvsyskon Ät andra hÄllet.
    Ingen av oss mÄr sÀrskilt bra som vuxna och det kommer frÄn den dÀr stökiga barndomen med nya vuxna som konstant klampade in i vÄra liv och vips kom det ett till barn, det flyttades konstant och vi kÀnde oss aldrig speciellt sedda eller trygga. Vardagen var fylld av brÄk, drama, stök och uppbrott och alla syskonen har spenderat mkt tid i terapi och har skitsvÄrt att lyckas med vÄra relationer idag.

    SÄ nej, jag ogillar att man sÀtter sig sjÀlv i första rummet och inte tar ansvar för barnalstrandet. Bara för att man VILL ha massor av barn mÄste man ocksÄ tÀnka pÄ alla dessa barn som ska mÄ bra och vÀxa upp till vÀlmÄende vuxna.
    Jag har mkt svÄrt att se hur den hÀr typen av familjekonstellationer Àr bra för barn.
    Men visst finns det dysfunktionella kÀrnfamiljer ocksÄ, det fÄr vi inte glömma.

    De tvĂ„ sista papporna har sĂ„klart samma ansvar i den situationen som nu uppstĂ„tt men ingen av papporna Ă€r offentliga (iaf inte de första tvĂ„) sĂ„ dĂ€rför fĂ„r de heller inte samma kritik offentligt. De har inte den plattformen Linn har valt att ha sĂ„ det Ă€r ju inte sĂ„ konstigt. Hade de valt att exponera sina liv sĂ„ som Linn valt att göra hade de kanske fĂ„tt samma kritik pĂ„ sina respektive plattformar, men de har ju valt att vara helt privata. (och det Ă€r ju tur för barnen att de iaf fĂ„r lov att ha ett privatliv varannan vecka, iaf de tvĂ„ Ă€ldsta) Alla fĂ„r vĂ€l ”kritik” pĂ„ sina egna plattformar, och i detta fallet Ă€r det bara Linn som valt att ha en. (den typen av kritik hon visar hĂ€r dock Ă€r sjĂ€lvfallet inte okej nĂ„gonstans) men som sagt sĂ„ Ă€r papporna helt privata och Ă€r sĂ„ledes inte utsatta pĂ„ samma sĂ€tt för offentlig kritik.

      Sen har vÀl hennes barns pappor inte fler barn utan endast barn med henne?

    I min ungdom blev mĂ€nnen kallade bock. Betydligt snĂ€llare Ă€n hora men alla visste att det var nĂ„gon som k…..e runt överallt.

      MissförstÄ mig inte nu. SjÀlvklart Àr det inte ok att kalla nÄgon hora/slampa, oavsett hur mÄnga sexpartners de har haft.

    Handlar snarare om att hon (och andra i hennes sits) har sĂ„ otroligt dĂ„ligt omdöme och Ă€r extremt naiv. Varför skaffar folk barn med nĂ„gon man har kĂ€nnt i nĂ„gra veckor? GĂ„ng pĂ„ gĂ„ng? Helt sjukt beteende. Dessutom Ă€r hon bara 25 sĂ„ lĂ€r blir fler barn med flera olika pappor đŸ€Ș

      Kanske inte sÄ lÀtt att hitta ngn som vill ha en ensamstÄende med 3 barn med tanke pÄ att den hon ska trÀffa absolut inte fÄr ha barn sjÀlv!? Av ngn konstig anledning..

    Hennes liv hennes val varför ska jag ha en Äsikt om det?

    Tycker dock att du, Camilla, öppnade upp för slutshameing mot just Linn i ett tidigare inlÀgg dÀr hon poserade i underklÀder.

    SÄ sjukt att vi inte Àn Àr fÀrdiga med slut-shaming, sÄ oerhört tröttsamt! Snarare tycker jag nog att vi nÀstan gÄr bakÄt i utvecklingen just nu.

    Att skriva hora och slampa till henne Àr fruktansvÀrt, och totalt irrelevant. De som gör det Àr elaka personer!

    Det jag dock kan fundera över Ă€r hennes konsekvenstĂ€nk. Min Ă„sikt spelar sĂ„klart ingen roll, men eftersom hon Ă€r offentlig person som visar upp sitt liv för frĂ€mlingar sĂ„ kan man ju inte hjĂ€lpa att fundera lite. Det viktigaste för barn Ă€r kĂ€rlek och trygghet. Och absolut, förĂ€ldrarna behöver inte bo ihop för att man ska fĂ„ det. Men alla jag kĂ€nner som Ă€r separerade har ju sett separationen som en fruktansvĂ€rd hĂ€ndelse och stort trauma, som man försöker lösa sĂ„ bra som möjligt för barnen. Hon gĂ„r igenom TRE sĂ„dana separationer innan hon ens fyllt 30 men tre smĂ„ barn. Barn 1 upplever ju dĂ„ separering frĂ„n inte 1 manlig förebild utan 3. Döttrarna trĂ€ffar varandra varannan vecka hos mamma, oklart vilka syskon som finns hos papporna. Kidsen flyttar runt och byter miljö varje vecka, logistiken och kommunikation behöver funka mellan mĂ„nga olika vuxna
 jul, nyĂ„r, kalas ska synkas och delas upp. MĂ„ sĂ„ vara att allt funkar bra, och att logistik samt kommunikation mellan alla funkar bra, men jag kan Ă€ndĂ„ undra hur man inte tĂ€nker pĂ„ barnen i detta och vĂ€ntar lite med att skaffa nytt barn innan man Ă€r sĂ€ker pĂ„ sin relation? SĂ„klart kan alla relationer ta slut, och det finns inga garantier för nĂ„got, och just dess barn kanske har det JÄTTEBRA, men jag kĂ€nner Ă€ndĂ„ att det Ă€r lite vĂ€l snabba puckar och det hela kĂ€nns mer som att en omogen, gulligulltjej desperat söker efter ett idylliskt familjeliv och enda sĂ€ttet hon ”binder” den nya killen till sig Ă€r genom att skaffa ett gemensamt barn. Men sen sprĂ€ngs gullbubblan och verkligheten kommer ikapp, och dĂ„ börjar hon om igen. Är sĂ€kert en fantastisk och kĂ€rleksfull mamma, men detta beteende kan leda till en otrygg och instabil vĂ€rld för barnen som bĂ„de byter miljö och nĂ€ra personer oftare Ă€n man kanske borde som litet barn.

    Vet inte, bara en reflektion.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.