Nu ska Paow upp i vikt

Paow skriver på Instastory att hon nu ska försöka gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt. 
Mitt tips är att sluta experimentera med Ozempic och fettsugningar, men har ni några andra förslag som ni tror kan funka bättre så kan ni ju alltid lämna dem i en kommentar. 😊

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Okej? Ja det är väl en jättebra insikt hon kommit till i så fall. Förhoppningsvis hjälper eventuell viktuppgång henne att kanske, kanske tycka bättre om sig själv.

    Jag tycker faktiskt inte om att diskutera Paow och förstår inte syftet med det här inlägget. Hon mår inte bra, hon hamnar i våldsamma relationer och saboterar sina vänskaper, och håller hela tiden på med extrem eskapism. Vet inte vad det finns kvar att säga om henne som inte redan sagts. Och jag tror inte man gör henne några tjänster genom att t.ex blogga om att hon ska gå upp i vikt.

      Jag håller med! Jag anser att hela bloggens existens är ett problem då syftet är att diskutera andra människor men när det kommer till Paow bl.a. så är det ett mer moralisk problem.
      Det känns ibland som att vi sitter och diskuterat, ojar oss över och skrattar åt någon med ett handikapp eller missbruk.

        Paow har sagt att hon haft bulimi också så det skaver lite extra med det här inlägget. 🙂

      Paow är inte så mycket yngre än mig men jag får typ moderskänslor av att följa henne. Vill ta med henne på något flera veckor långt retreat. Ingen telefon, ingen dator, ingen kamera. Bara terapi, meditation, skogsbad… Och så vill jag ge henne en ordentlig jäkla kram med mina knubbiga armar. Jag vet inte om det hade hjälpt henne, men kanske lite lite…

        Fast Paow hade inte velat åka på ett retreat med medation och skogsbad. Hon har det väldigt gott ställt med mycket pengar och all frihet i världen att göra vad hon vill, och det hon väljer att göra är att shoppa, knarka, plastikoperera sig och resa. Sluta omyndigförklara henne, hon en vuxen kvinna och har levt på samma vis i 15 år, hon vill leva det här livet.

          Hur vet du att hon vill leva som hon gör?
          Bara för att en person lever ett destruktivt liv betyder knappast att det är det liv personen vill leva.
          Gamla invanda mönster kan vara svåra att bryta.

            Sant så snart därför många är så bittra här, för dom vägar inte prova nya saker utan gå på samma pissiga jobb som dom hatar. Men vet vad man får helt enkelt.

            Jag håller med dig i ditt svar. Jag har själv som väldigt ung (ja jag vet att Paow är 30 och inte 20) levt ganska destruktivt med mycket alkohol, mycket ångest, uppmärksamhetssökande, party och annat. Då trodde jag att ”rock n roll”-livsstilen var mitt äkta jag, men det var ju inte det. När jag vågade möta mig själv i terapi och självutveckling så växte jag i en helt annan riktning.
            Kanske vill Paow leva sitt lyxliv med OF och vitt pulver, kanske vill hon innerst inne inte det. Vem vet. Jag spekulerar bara i att hon hade mått bättre om hon hängde med mig på retreat – men så klart svårt att veta på riktigt vad som rör sig i hennes huvud och hjärta…

            Jag vet att hon vill leva som hon gör för det är såhär hon levt sedan hon började med sociala medier. Redan kär hon började blogga för typ 15 år sedan handlade hennes blogg bara om resor, utseende, fest, killar och att använda sin blogg för att provocera och skapa drama. Paow har aldrig visat intresse för att lära sig något nytt eller utvecklas ex plugga, ha ett vanligt jobb, träna, lära sig något kreativt ex måla eller odla, friluftsliv eller natur, hon har inte ens tagit körkort? Den enda gången hon brytt sig om någon annan är väl sin katt, fast det reste hon ifrån regelbundet. Så säg mig, har Paow någonsin visat att hon vill leva ett annat liv?

              Du nämnder invanda självdestruktiva mönster. Det är inte detsamma som vilja. Dessutom ser man att du har noll kunskap om psykologi, utan går på det du tror och applicerar det på Paulina.

              Vad får dig att tro att en människa vill leva ett liv där den skadar sig själv, bara för att den lever självdestruktivt? Det är tydligt att du inte har kunskap om det självdestruktiva!

                Du menar att Paow varit självdestruktiv sedan yngre tonåren? För det var då hon började blogga och hon beter sig likadant nu som då. Tänker inte applicera massa psykologiska teorier på Paow, hon har sin personlighet och sin livsstil och den kommer nog aldrig att ändras. Jo kanske att hon lugnar ner sig lite med åldern.

                  Är väl då det brukar börja för folk som går ner sig?

                  Ålder har ingenting med mental hälsa att göra. Det är som att säga att en tonåring kan inte ha ett alkoholberoende för att den är så ung.

                  Dina fördomar om mental hälsa hjälper ingen och du framstår enbart som intellektuellt eftersatt, när du envisas med att raljera om vad andra är och inte är. Bespara folk dina undermåliga analyser!

          ”Väldigt gott ställt med mycket pengar” är nog verkligen inte sanningen. Om man tittar förbi de konstanta inläggen om plastikoperationer (som hon ju får gratis eftersom hon marknadsför klinikerna) och inköpen på Prada (som hon enbart shoppar i Thailand, vi vet inte ens om det är äkta) så verkar hon inte ha så mycket pengar ändå.

          Bara senaste veckorna har hon lagt ut inlägg på insta om att det var för dyrt för henne att checka in en extra väska på flyget hem, att hon sökt billigare hotell då hon inte kunde bo så dyrt längre i Thailand och vad jag vet har hon inte ens ett eget boende i Sverige.

          OF ger små stötar av pengar säkert men hon har garanterat inget sparande eller investerande och som vi vet har hon aldrig haft en fast lön. Jag tror inte hon kommer ha det så gott ekonomiskt ställt alls om ett par år när OF-hypen dör ut dessutom…

            Att OF-bilderna blir grövre får mig att tro att hon behöver pengar.

          Är du empatistörd?

        åh herregud skamsköljningen…

      Jag tror att Paulina hade mått bra av att ta hjälp av psykiatrin, hon förtjänar att må bra och det verkar inte som att hon gör det.

      Finns även mycket tecken som tyder på att hon kanske lider av Eips. (Som går att jobba bort med mycket terapi)
      … Men nu ska man ju inte vara hobbypsykolog heller.
      Men oavsett- hon hade absolut mått bra av att få hjälp med sin självkänsla och bryta destruktiva mönster. För det känns som att det är konstant fokus på utseende, vad alla andra gör fel och att skapa draman och sen skylla på att hon inte gjort något och att det är andra som skapar draman.

      Lite typiskt Eips, eller kanske t.o.m. narc

        Sluta släng med diagnoser på folk du inte känner.

        EIPS heter det om du nu ska leka hobbypsykolog.

        Ditt sista stycke där du beskriver vad som är typiskt EIPS är överhuvudtaget inte vad EIPS innebär.

      Är inte detta precis vad Paow själv vill. Ha mer uppmärksamhet så hon förblir ”relevant” som influensers tjatar så mycket om. Så detta inlägg är väl verkligen att göra henne en tjänst. Vem är du att döma ut nåns mående och omyndigförklara. Hon vill ju ha uppmärksamhet, att då ge henne det är väl bra!

        Destruktiva personer brukar ju fortsätta vilja vara det. Tills de får hjälp.

        Alkoholister vill dricka alkohol. Om man då som närstående ger alkohol i present är det bara bra? För att man ger det alkoholisten vill ha?

      Hon ska säkert bara gå upp i vikt för att odla fett som hon sen ska suga ur och spruta in i någon annan kroppsdel.

      Eller inte.

      Hon ska upp i vikt då hon nekades fler BBL pga hon saknade fett på kroppen. Fanns helt enkelt inget att ta av. Så nu behöver hon gå upp.

      Standard att de som gör BBL äter avokado i mängder till precis all mat. Rekommenderas till och med 😅

    Lycka till! Finns ingen bättre känsla än att känna att man har kontroll över sin kropp (om möjligt dvs) och sina impulser.

      Kan spåra över det med, allt med måtta! 😄

      Men hon gör det tyvärr enbart för att inte fortsatt nekas BBL. Dvs hon gör det för att få en ny rumpförstoring, det fattas just nu fett på hennes kropp för att genomföra operationen.

        Ja Anja nu vet vi att du vet.

    TRIGGERVARNING! Camilla, du glömde triggervarningen. Ska inte allt som har med vikt och mat att göra ha en triggervarning? Tänk på de som har ätstörningsproblematik.

      😂😂

      ❄️

      Tag blir triggad av triggade människor, kan du ha en TW innan du öppnar käften?

        Jag tror (hoppas) Evil var sarkastisk…

          Det var hon nog. Men jag är trött på folk som ska skoja om att de blir ”triggade”. Vad blir triggat exakt? När det gäller vikt kan såna här inlägg trigga folks ätstörningar. Det är det man menar med triggervarning, att en allvarlig sjukdom kan triggas igång.

          Thanks for listening to my Ted Talk

      Inget att skämta om.

        Nej, jag tycker faktiskt det är osmakligt att skriva såhär. Uppenbarligen mår Paow inte bra, det är ju jättebra om hon börjar inse att hon kanske ska gå upp lite upp lite i vikt istället för att experimentera med Ozempic och dylikt. Hoppas även att hon lämnar norrmannen för gott, verkar ju som hon rest hem till Sverige själv i alla fall. Paow, stanna hemma och häng med dina katter nu. ❤️

          Man får skämta om allt.

            Såklart att man får det. Men man kommer ju bli sedd som en idiot av andra om man tror att alla slags skämt passar alla slags tillfällen i alla slags sällskap.

              Gört på rätt sätt.

        Jo faktiskt

    Det är jättesvårt att gå upp i vikt med hälsosam mat har jag märkt. För mig är det dock tvärtom, viktnedgång, jag håller på och går ner i vikt, men ibland så får jag bakslag och svajar då upp och ner lite. Och jag har märkt att när jag hetsäter bra mat istället för dålig mat så är det helt annorlunda. Om jag äter 3000 kalorier godis eller 3000 kalorier avokado är det, märkligt nog, en jätteskillnad, vilket det inte borde vara, samma mängd kalorier borde ju ge samma utslag i kroppen, men det gör det inte. När jag hetsäter enorma mängder onyttig mat en lång period då går jag upp massor i vikt, men när jag hetsäter enorma mängder nyttig mat en lång period då går jag inte upp i vikt, trots att det är samma mängd kalorier. Och detta är så märkligt tycker jag! Kanske att det beror på att man rör på sig mer när man hetsäter nyttig mat, för då rör man ju sig mer, man får mycket energi av all nyttig mat man proppar i sig, när man hetsäter onyttig mat då blir man ju tvärtom helt slö, närmast apatisk, så trött, och bara ligger ner. Mycket möjligt att det kanske beror på det.

    Jättebra att Paow vill ta hand om sin hälsa bättre, SÅ bra, det kommer göra henne gott, och det blir ofta en domino-effekt då på andra områden i livet, tar man hand om sin hälsa bättre så tar man automatiskt hand om annat i livet också bättre, och framförallt sig själv. Önskar henne lycka till med det!!

      Förväntar mig högre nivå på fredags-trollandet. Drick lite dumbfuck-juice och prova igen!

        Men hur svårt är det att bara låta bli att svara??

          Oj, lugn. Inte som att någon är döende p.g.a. detta

      Självklart har olika livsmedel olika effekt på kroppen. ”Kalorier in-kalorier ut” är förlegat. Allt vi stoppar i oss har även effekt på hormoner och olika organ, samt psyket, för vi är inte bilar som bränner exakt X liter bensin på X km…

      Kalori är endast ett mått på energi, inget annat.

      Ett tips: lägg dina lökar på den snodda laxen när du väger den. Vips så har du ätit mindre lax än du tror🐟

    Herregud. 🙈

    Att göra hälsosamma val och förändringar kan vara både svårt och läskigt, speciellt om man inte är van. Snyggt jobbat av Paulina. Kanske är det första steget på en resa mot bättre mående och hälsosamma livsval i allmänhet.

      Nej tyvärr. Det är för att ha fett på kroppen som hon kan spruta in i rumpan.

      Hon har öppet sagt att hon har nekats pga för smal.

        Det räcker nu Anja.

    Kan du inte bara sluta att fokusera på kroppar i din blogg?

    Dina inlägg sätter ribban på hur andra kommentarerar.

    Sluta, sluta, SLUTA att öppna upp för diskussioner kring folks kroppar och utseenden. De kommer att komma ändå så du behöver inte spä på det. Vi har fattat att du inte är Paows största fan och att du tycker att hon tar det ena dumma beslutet efter det andra men detta gör ingen ledsen glad. Låt henne vara och sluta raljera över varje steg hon tar.

    Om man nu vill gå upp i vikt så är väl julen och december en ypperlig tid för detta. Bara frossa i julmust, skumtomtar och allt det feta på julbordet. 😋

      För mig har december och julen motsatt effekt. Blir äcklad av allting i matväg runt omkring o h kan knappt äta runt jul. Ändå gillar jag julmat men men nej, en gång räcker.

    Att inte Bianca har koll på att man inte har bara axlar i kyrkan… jättefin klänning men hon skulle kunnat haft en sjal över axlarna under ceremonin.

      Hur kan du vara förvånad över det? Jag hade varit förvånad OM hon vetat.

      30-talet ringde och ville ha tillbaka sina vett och etikett regler.

      Dra ut din pinne ur…

      Om det hade varit ett problem så hade prästen eller någon annan ur kyrkans personal sagt till. Men eftersom det inte är ett problem, så lät de henne se ut som hon vill.

      Men gäller detta verkligen 2023? Min dotter hade en röd klänning på sig, det där är väl gammalt och förlegat😉

      Bara för du vill följa en väldigt gammal tradition så kan du inte förvänta dig att alla andra ska göra samma. Finns inga regler eller någon lag om detta.

        Hört talas om oskrivna lagar? Man måste inte följa dom, men man får räkna med att bli sett som lite lågbegåvad och mindre vetande.

          Så du menar att man inte kan ha röd klänning på ett bröllop för då tror alla att man har legat med brudgummen? Ja, säkert..

      Hade förstått om det var en gudstjänst. Nu var det ett väldigt intimt bröllop. Det är ju dessutom inte ovanligt att en brud har en bröllopsklänning med bara axlar.

    Misstänker att hon ska äta upp sig pga ny operation, ett 6-pack på magen te x. Hoppas jag har fel.

      Tänker samma. Gå upp i vikt för att ha gett att transplantera

      Det var min första tanke också.
      Gulligt att det är så många som tror att hon plötsligt vill ta hand om sin kropp 🙂

    Det här inlägget borde du ta bort. Paow mår inte bra och att på ett sätt uppmärksamma hennes försök till att gå upp i vikt gör man inte. Sluta fokusera på människors kroppar – och speciellt på de som kämpar med en negativ självbild.

    Låt flickebarnet vara.

      Flickebarn?

    Det är inte alls förvånande att det bara tog 10 minuter att ta bort gårdagens inlägg, jämfört med det här som troligtvis aldrig kommer att tas bort.
    Lyssnar du bara på feedback när det kommer till att du eventuellt kan göra något olagligt?
    Moraliskt ansvar avfärdas som ”snöflinga”, ”troll” och ”bevakning”.

    Förstår du verkligen inte själv hur problematiskt det här inlägget är? Och på så många nivåer dessutom.

    Varför är du så hånande och elak gällande sånt här ?! Du har själv gjort en viktoperation. Och någonstans själv varit missnöjd med din kropp. Visa lite vördnad inför andra.

      Har Camilla gjort en viktoperation? Hade ingen aning.

        Japp ! Sen haft alkoholproblem och ändå noll empati inför andra och är rent av elak 🤦🏾‍♀️

          Ja lite empati skulle verkligen inte skada. Fine om man nu tagit på sig rollen som självutnämnd ”bloggbevakare” men man behöver ju inte vara elak och trampa på folk för det.

          jag hoppas verkligen att blogginnehavaren inte är så här i sitt privata liv? om så kan det knappast vara särskilt rikt umgänge kvar.

          Har hört om fler som fått alkoholproblem efter en viktoperation. Ofta byter man ut ett (mat)missbruk till ett annat🙁

      Det kräver emotionell mognad! Varför tror du att blogginnehavaren har ett sådant fokus på andra kvinnors kroppar!? Det går hand i hand tyvärr.

      Har hon verkligen det? Opererat sig alltså? Tror inte det då hon kritiserat andra som inte varit öppna med operationer. Vet att C gjort reklam för bantnings-shakes tidigare och skrev om sin ”viktresa” men vill minnas att hon skrev om hur hon gick ner i vikt genom att bara ”äta” 500 ckal/dag och träna med PT.

        Hon har själv pratat om det flera gånger i ”sin” podd. Så det är inget hon döljer.

        Hon är ” öppen ” med sin operation !

        Vad jag har förstått så gjorde hon en bröstförminskning pga smärtproblematik.
        Har hon gjort något annat också?

        Japp, med både fibro och hypotyreos var alternativet att leva på vlcd/måltidsersättning eller göra en sleeve, och jag valde det senare för ungefär 10 år sedan. Ju mer jag väger desto ondare får jag och hypotyreosen har välsignat mig med en icke existerande ämnesomsättning.

    Det här inlägget tycker faktiskt jag är under all kritik. För all del at Paow gör en hel del saker man kan ifrågasätta, men det här inlägget är i klass med 90-talet/början av 2000-talets skvallertidining-mobbning av kvinnor. Lite ”du kan aldrig göra rätt”, och hånande av en person som uppenbart inte mår helt bra.

      Mobbning av kvinnor?

      Hon skriver om en enda individ, nämligen om Paow, och inte om alla kvinnor.

        Läsförståelse much?

        Jag jämför inlägget om Paow med skriverierna/mobbningen av hur kända kvinnor såg ut i skvallertidningar på 90-talet/början av 2000-talet. Inlägget handlar om EN kvinna (Paow) men sättet det är skrivet på är så som tidnignarna generellt skrev om kända kvinnor.

    Hon ska kanske göra en BBL?

      100%

    Den här bloggen har länge känts som att den varit påväg utåt. Moral och etik har länge sedan övergetts bara för att få fler klick. Ingen går säker längre, istället för att stötta någon poppar hon popcorn och ser till att lägga på ved på brasan när någons liv brinner.

    Finns många sätt att göra detta inlägget som inte blir så nedlåtande eller sarkastiskt.

    Och som vanligt lyssnar du inte utan ignorerar vad vi säger.

    Camilla är verkligen en mean girl.

      Precis som 98% av alla som kommenterar härinne. Lika attraherar lika.

        Det gör inte saken bättre

          Har jag påstått det?

            Piff och Puff🐿️ i farten igen🥜 Anonyma al.. allvetare😂

    Kan du inte bara låta Paow vara nu? Det räcker liksom. Så tråkigt när du i perioder blir besatt av att skriva nervärderande om vissa utvalda personer

    Du kritiserar ofta smalhetsen bland influencers. Men nu är du ju en del av problemet! En ätstörd person skriver att hon försöker gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt och det är väl i så fall jättebra? Men istället för att heja på så är du extremt hånande över att hon tidigare betett sig ätstört. ”Mitt tips är att sluta experimentera med Ozempic och fettsugningar”, herregud 🤦‍♀️

      Ja plus Camilla själv gjort operation för att reducera vikt. Sjukt hycklande.

      Herre Gud till dig. Att P ska gå upp i vikt har ingenting att göra med en till operation tror du? Att hon behöver lite fett som kan tas ut och stoppas in någon annanstans? Ska vi heja på det?

    Men det här är ju fasen humor… ena veckan bantningspiller & fettsugning. Nästa dag vill gå upp i vikt. Good lord.

      Nej, det är helt i linje med hennes plan, hon ska göra en BBL.

    Men ta för fan bort inlägget!

      Varför? Tycker ni överdriver. Det är komedi på hög nivå att Paulina ena veckan ska suga ut varje cell i kroppen och nästa vecka vill gå upp i vikt (troligtvis för den kommande BBL).

        Jag tycker att du underdriver.

    Paow har långt hår – klipper kort och vill ha långt.
    Paow vill göra brösten större- gör dem mindre fast ändå större genom nån annan tuttsort.
    Paow tar osempic och vill nu gå upp i vikt.
    Paow skänker kläder och köper nya hejvilt.
    Paow tyckte Södermalm var off och skulle flytta till Östermalm men tycks ändå bo kvar på Söder.
    Paow går från Gud till Djävul i sina tatueringar.
    Puh, inte lätt att vara vår kära P.

      Det blir ju inte lättare när Camilla blivit maniskt besatt av att trycka ner och skicka minions på henne heller..

        Va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.