Var bröllopsfesten sponsrad?

TACK
@mirafroling & @miracommunication för den OTROLIGA dukningen och bröllopsfixet här hemma! Att ni dessutom gjorde allt detta medan vi vigdes i kyrkan…! En DRÖM att komma hem till!!! 🙏👰🏼🤵‍♂️
Älskade vännerna på @unpocosthlm som dukade upp den magiska italienska buffén! Det var ett självklart val att vi skulle äta mat från restaurangen vi alla älskar , och där vårt hjärta finns! 🍝❤️
Finns ingen som du @emilio_collocolo Vi älskar dig! ❤️🙌

Pernilla Wahlgren har gift sig med sin Christian Bauer och det hela verkar ha varit en intim tillställning, för den närmaste familjen. 
Kanske behöver man hålla det så om man vill hålla det hela hemligt från pressen? Jag är varken kändis eller gift, så jag frågar inte åt en kompis. 🙂
Kanske är jag arbetsskadad, men när jag ser den här typen av inlägg med alla dessa ”tack” så går mina tankar omedelbart till ”spons”.

Pernilla fick hela sitt hus julpyntat med ”lånade” grejer från NK och Newport, vilket jag skulle tro egentligen ska reklamidentifieras eftersom det med allra största säkerhet finns en uttalad eller outtalad överenskommelse om exponering på Pernillas kanaler, och jag misstänker att det är precis samma sak med det Wahlgrenska/Bauerska bröllopet.
Här tror jag det garanterat finns någon typ av överenskommelse. Om man kan få allt på spons, varför betala? Det är i alla fall så den här familjen brukar jobba, så jag ser ett undantag som ytterst tveksamt.

Om ni hade kunnat få det mesta i livet sponsrat, hade ni då betalat? 

Jag har ställt frågan till Pernilla om både bröllopet och allt julpynt och uppdaterar om jag får ett svar. 

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kanske svårt att låta bli att få allt sponsrat och betalt, även om det är en liten och privat tillställning. Den enda ”ansträngningen” som krävs är några tack med text på insta och vips så bidde allt gratis!

  Människor som redan har en massa pengar måste aldrig betala.
  Och ja jag är lite avundsjuk, ensamstående mamma med inte särskilt bra lön. Samtidigt skulle jag aldrig vilja leva deras liv heller, där allt allt allt delas med alla. Inget privatliv någonstans. Så kanske är jag inte så jätteavundsjuk ändå… de betalar kanske inga pengar men priset känns ändå ganska högt.

   Fast kändisar vill ju synas. Jag skulle tacka jag om någon sponsrade mitt bröllop. Eftersom det är en större fest och dom kostar ju. Var jag rik som ett troll skulle jag betala själv.

    De är beroende av det, de vet inget annat. Ofta mår de ju dåligt, så vete sjutton hur mycket de egentligen vill…

     Inte tycker jag dom verkar må dåligt.

     Mår dom dåligt?

   Instämmer med dej.

   De köper grejer, men valutan är integritet.

   Värt för somliga, inte för mej.

   Avundsjuka har för mig alltid varit en drivkraft. Känns som att familjen Wahlgren/Ingrosso är i en klass för sig. Även de som har råd/är rika måste ju betala.

   I detta fallet handlar det nog snarare om att de är influencers. Även ”mindre” influencers ”får” enormt mycket gratis idag. Kolla alla inredningskonton. Det är galet egentligen.

   Håller helt med, ska nog svira om från mammaledig till influencer enbart i syfte att få grejer gratis som man idag behöver köpa själv. Det är inte heller konstigt att många av dessa personer har råd med Prada-kläder och gummistövlar från Chanel när hälften (om inte mer) av ens vanliga förbrukningsvaror står utanför dörren i en korg en morgon.
   Japp jag är BITTER😂

  Självklart spons, P måste dra ner på utgifter nu när hon har Mr B att försörja nu också😉

   Så fort ek kändis börjar tacka och tagga div företag eller namn förutsätter jag att det är sponsrad

   Ja för han tjänar ju bara 800 000 om året så det behövs nog…

    Om han tjänar så mycket, varför hyrde han en liten frigga i buschen ist för att köpa något? Varför var han tvungen att låna pengar för att köpa möbler till samma frigga?

    Hur vet du vad han tjänar…

     Personen har väl kollat på ratsit

   Varför tror du inte att Christian kan försörja sig själv? Larvig kommentar.

  Who cares.

  Skulle gärna få både bröllopsfest, julafton och barnens kalas sponsrade. Semestern också för den delen. Klandrar ingen. Festen blev säkert lika rolig oavsett vem som betalade.

   Ser inte något problem med att Pernilla eller andra kända personer tar emot spins men hur svårt ska det vara att reklammärka?

    Bryr mig absolut noll procent om det om jag ska vara ärlig.

    Kan hon komma undan genom att det var Bianca som ordnade allt?

     Komma undan vadå?

  Alltså, någon som vet hur reklammarkering fungerar (på tal om alltså..😅)
  

  Mina barn tittar på The Swedish family på Youtube (de har även IGkonto).
  Dessa är ju en typ av Influencers för barn.
  Jag ställer mig ofta frågande till deras reklammarkering vid vissa inlägg, speciellt när de vänder sig till barn.
  Nu har de startat en egen klubb för barnfamiljer, de gör alltså reklam för sin egen grejj men reklammarkerar inte, eller väldigt diffust.
  Kolla deras IGinlägg de la upp för 1vecka sedan, där kommer reklammarkeringen väldigt långt ner i texten.
  I deras senaste video gör de reklam för sin nya klubb utan att reklammarkera alls. Är detta ok? Om inte, vart kan man anmäla sådant?

  https://youtu.be/wS5WZmXrKdQ?si=twVfcYUAthtcPd6e

  https://youtu.be/7Rc3G9X3sOw?si=nbvczY84OQLVnh7c

   Man får väl överhuvudtaget inte vända sig till barn när det kommer till reklam?

   Min dotter får inte kolla på The Swedish Family. Fy fan gör folk som säljer ut sina ungar för hela världen 🤮

  Vem är det som ska reklammarera här? Bianca som fixade festen eller Pernilla som fick den?

   Om det ska reklammarkeras tänker jag att det borde vara Pernilla eftersom det är hennes konto där allt exponeras och hon som fått allt.

    Vem bryr sig hur och om folk reklammärker! Det finns millioner saker som är viktigare att lägga fokus på

   Hon tackade skitmycket folk men sen smörar hon ihjäl sig för Bianca att hon gjort allt?

  Alltså han gillar väl detta, men vilken fullständig fasa att gifta in sig i den där familjen!
  Allt ska filmas och allt ska läggas ut, hela Sverige vet vilka man är och man blir igenkänd och har inget privatliv. För mig låter det som en mardröm av värsta sort.

   Tro mig. Christian Bauer ÄLSKAR detta och livet han fått är allt han velat ha och lite till. Pernilla kunde inte fått en mer hand i handsken man…

    Tänk i början i WV när han ”inte ville synas” och nu senast på middagen med tjejen som fixade ihop dem där han poängterade hur han ”inte är kändiskåt”. Det går bra att säga saker men ens handlingar visar vem man egentligen är. Han tycker det är lajbans med att vara någon (!) Mest irriterande att han inte står för det iallafall. Det går att leva i familjen och inte synas så mycket om man vill, andra familjemedlemmar skymtar bara förbi ibland och synkar aldrig och ingen bryr sig särskilt om det.

     Du tror inte att dom gemensamt kommit fram till att han inte skulle vara med så mycket i början?
     Man kan ju inte veta om det håller, då är det ju lite tokigt att vara så inblandad?
     Nu har dom ju varit tillsammans flera år och tillhör familjen så varför varför ska han inte blandas in, om han själv tycker det är ok?

      Tja, det tog endast ett par månader innan han var med en hel del.

      Han har ju tagit över hela cirkusen, de borde byta namn till Bauers värld. Väntar fortfarande på att få se åtminstone en vän till Mr i showen. Vad spelar det för roll om han är med och det skulle ta slut, kan lika gärna hända nu.

  Jag hade absolut tagit emot spons för fest och resor! Inte ens en sekund tvekan haha. Hade älskat att kunna ge barnen fantastiska resor och stora kalas! (Även om jag vet att det viktigaste för dom är att jag är där, vilket jag alltid är) 🥰

  Om jag hade haft jätte mycket pengar själv så hade jag ändå tagit emot sponsen och gett företagen reklamen, och lagt mina egna pengar på diverse välgörenheter.

   Med mycket pengar hade jag också tagit spons. Men hade använt mina egna pengar till att spara rejält till barn, syskonbarn, osv så att de kunde leva gott och utan pengabekymmer i framtiden.

    Självklart det med! 🙏🏼❤️

  Maten från Un Poco är helt gratis. Jag vet att hela klanen alltid äter gratis där mot publicering av bilder/filmer. Ett ganska billigt sätt att bekosta reklam på för restaurangen

   Men det är väl släkt/vänner till familjen som driver stället

   Ja, dom är ju familj, så det är ju inte konstigt.

  Dessutom, fixar man allt på två veckor så har man nog satt alla sina assistenter på att ragga sponsen 😂

   Varför blev det så bråttom med bröllopet, är någon av föräldrarna sjuk? Eller hade Mr B bråttom så att P inte hann skriva äktenskapsförordet😉

    Du tror inte man hinner skriva äktenskapsord på 2 veckor?
    B, Christian måste ha varit väldigt elak mot dig. Dissat dig?

     Jag raggar inte på mina vänners pojkvänner😉

   Tror faktiskt inte att det behövs ”raggas spons” i det här fallet. Gissar på att olika företag står på kö för att få erbjuda sina varor och tjänster.

   Stämmer nog, PW tackar ju två personer i sitt inlägg.

  Vad är det egentligen som gäller vid sådant här? Om en influencer får låna saker, där det bara är en outtalad överenskommelse att influencern gör en publicering om var grejerna kommer ifrån. Behöver det reklammarkeras? När det inte finns något kommersiellt syfte från influenserna sida? Fortfarande reklam, eller är det som bud? Det behöver inte reklammarkeras, men förmånsbeskattas på?

  Ska vi ändå fantisera så vill jag hellre vinna 3 miljoner än tjäna pengar som reklampelare.

  Asså det känns lite som ett ”hån” i brist på bättre ord när personer som typ Helene torsgården blir utbrända. Av vad? Att sköta en gård på arbetstid? Att renovera på arbetstid? Att vara med sina barn på arbetstid? De som andra gör obetalt efter sina jobb kan hon pyssla runt med hela dagarna. Ändå är allt så jobbigt för henne hela tiden, gnäll på barnen att de bråkar är svåra att lägga eller liknande..

  Josephine Qvist är gravid 😀

   Och Ditte Svanfeldt!

    Har så svårt för henne, kan inte riktigt sätta fingret på det. Verkar så kall och lite av en översittare, väldigt full of herself.

   Hur vet du??

    Hon lade ut det på youtube!

     Det var den konstigaste gravidvideon jag sett tror jag.

   Ja, väldigt kort video på Youtube och stängt av kommentarsfältet

   Det känns som att hon byter liv som andra byter trosor, men hon verkar barnkär så det blir nog bra. Hoppas det håller med pt-mannen.

  Ju rikare du är dessto mer får du gratis…Finns väl inte en enda pryl,plagg eller mat som hon inte fått sponsrat för ett tack på insta. Hon har ju eg. råd att betala,men väljer gratis och el.lån,som alla andra flunsor. De är ju i grunden försäljare och lever på reklam och spons.

   Men det är ju hennes jobb, den förmånen ingår. De ger ju inte ut gratis saker för att vara snälla, det är inte välgörenhet det handlar om.

    Precis som tidningar, tv-kanaler och andra saker där man syns mycket utåt gör reklam

  Tycker alla kvinnor som väljer att skaffa barn borde bli sponsrade av samhället att vi skapar och ger ny befolkning på bekostad av våra kroppar. Inte föräldrar peng utan typ 1 mille rakt in på kontot ekonomisk trygghet och inte vara beroende av eventuell partner.
  Sen ska alla lokalvårdare, barnomsorg, undersköterskor, hemtjänst och andra slitiga
  Jobb ha en minimum lön på 60 papp i månaden. I en perfekt värld 😊

   Ni föräldrar får ju redan 300.000kr i spons, rakt in på kontot?

    Va?

     Under en 19 års period får föräldrar 300.000kr i spons från samhället.

      Avundsjuk?!

      Ja, för det kostar ju absolut ingenting att ha barn🤔 Och vad skulle hända om alla Svenskar skulle sluta skaffa barn? Hemska tanke..

   Finns ju inget som säger att man måste jobba i de yrkena hela sitt arbetsliv. Många har det som ett extrajobb vid studier osv också.

   Är nog viktigt att ha olika typer av arbete så man inte får förslitningsskador. Gäller även de som sitter vid en dator om dagarna. Snickare m fl.

  Tycker det är så märkligt att du inte skrev ett ord om L-M och Emils dundersponsrade bröllop där allt från blommor till bubblet var spons? Hon gjorde tex reklamcontent med sina brudtärnor PÅ själva bröllopsdagen. Men detta skrev du ingenting om. Blir nästa löjligt hur olika dessa personer behandlas.

   Who??

   Är det någonting som Camilla har lovat? Att skriva om precis alla? Att varenda influenser ska vara rättvist omskrivet?

   Håller helt med! Deras dundersponsrade bröllop var ju bara ett jippo, ett exempel på hur något inte är genuint. Hur mycket man än försöker trycka på just det ordet. Tårtan, bubbel, klänningarna till tärnorna, slottet, smink, hår, gift bags, etc etc. Bröllopsresan var även den sponsrad. Det enda bra med L-M & E, är att de märkt ut reklamen. Men för mig, när allt är sponsrat, då har man sålt ut sin själ.
   Och det har ju klanen W/I gjort för längesen 🤷🏼‍♀️.

  Den där klanen är så kåt på pengar och uppmärksamhet att det är äckligt.

   Var i ligger det äckliga?

    Att dom är kåta😂

  Nej, skulle inte sälja ut min integritet.
  Skulle inte fuska med det hela heller. Tycker det framstår som billigt och mygligt.
  Hur är det egentligen med företagens ansvar med bristande reklamidentifiering? Kan även de bli fällda om infilensern blir det? Har de ansvar att säkerställa att reklamidentifiering följs?

  Jag skulle aldrig byta ut min frihet mot all spons i världen!

  Jag undrar som vanligt vad företag egentligen tjänar på att ge bort gratis mat och dukning mot att få ett tack på insta. Skulle vara så intressant att se den uträkningen. Samma med Pernillas julpynt som tydligen är lånat då, hur många tror ni rusar till NK och köper renar i naturlig storlek efter att ha sett hennes insta? Jag tippar på ytterst få kanske ingen.

   Måste hon lämna tillbaka renen😂

   Jag har sett i många bloggar/Insta som gör reklam för tex en restaurang att hela fansvansen vill boka bord.
   Dom får en chans att äta på samma restaurang som deras idol.

  Låter ju snarare som att Bianca har varit med och betalat?

   Varför tror du det?

   Verkligen inte. Allt är spons. Jag vet!

   Varför skulle Bianca betala sin mammas bröllop?

  Om allt är sponsrat så måste hon väl skatta för värdet…

  Vad hände med Johanna Kajson. Skulle inte hon fixa bröllopet? Eftersom hon inte nämns gissar jag att hon inte var involverad?

   De ska även ha ett bröllop utomlands med alla nära och kära, det är kanske det hon ska planera

    Tveksamt…tror inte Pernilla ville anlita Kajson.

    Varför har man två bröllop🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.