Vem är hon?

Katrin postar ett inlägg som sannerligen osar både ödmjukhet, seriositet och fullständig och total avsaknad av blygsamhet och hon ställer frågan hon tror att vi alla undrar över:

Jag är helt ärligt relativt ointresserad av vem den där ”Zyttopolskan” – hennes egna ord – tror att hon är, men desto mer intresserad av ifall hon är inblandad i att Julia Franzén postar dessa smått kryptiska inlägg på sin Instastory.
Instagram diskuterades detta i helgen, men jag är nyfiken på om ni håller med dem – att det med största sannolikhet är Katten Zyto det handlar om?
Det är SÅ konstigt, alltsammans…

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Naaw jobbigt inte kunna va läbbig längre och behöva verka vuxen… #denminstafiolen…

   Fattar inte, Julia är väl både öppen och lägger upp som vanligt, inte sett någon skillnad. Ska man tycka synd om henne är det därför hon delar detta, och som en cliffhanger typ. Nej tror inte Katrin hotat henne så att Julia ”inte kan vara sig själv”, däremot så verkar det ha skurit sig mellan dem och kanske har Katrin sagt att hon inte bör lägga ut vissa saker pga att barnen skäms är ju mycket möjligt. Julia har ju uttalat sig lite bitskt om Katrin i tv flera gånger så det kanske inte Katrin tyckt varit trevligt. Tror också Julia varit avundsjuk på Katrin för Bingo sa, när deras serie hade premiär, ”nu kommer den riktiga stjärnan – Katrin” och ”det är Katrin som är stjärnan” det gillade nog inte Julia som nog ser sig själv som stor stjärna. Pinsamt när J tar över och knappt låter Bingo säga ett ord.

    Tror att Julia inte tål något alltså att hon inte tål att få någon tillsägelse utan tar åt sig väldigt och blir arg och sur för minsta lilla. Hon är trevlig och glad oftast men så fort någon går lite emot henne så blir hon sur och bitsk, tror jag, det såg man i Bachelorette sista avsnittet när det var reunion till exempel. Katrin har ju bara sagt snälla saker om Julia, hon har verkat gilla henne och man har inte sett att hon uttalat sig illa om Julia inte ens efter fadäsen i bilen med h*ra-uttalandet som Jullan gjorde och som ju faktiskt ställde till det även för Katrin.

  Har hon tagit bort inlägget eller vadå? Vad stod det då?

   Hon har privat profil så säkert därför. Jag följer inte henne och kan inte se.

  Camilla – Katrins instapost är borta så hela inläggets början har blivit en cliffhanger.

  Jobbigt när Zyto har privat profil så man inte hänger med alls. Nej, tänker inte börja följa henne, inte ens för allt smör i Småland.

   Jag la in en skärmdump på texten. 😊

    Tack snälla.
    Men oj … ja, jag vet inte vem hon är innerst inne, men är verkligen jättemånga så intresserade så hon måste bre på så där? Ett yttre av en förförisk liten pralin … vad surrar hon om?

     Disciplinen är ju inte allt för bra när det kommer till att inte käka piller man kanske inte borde😅

     Tyckte ändå hon beskrev sig själv rätt träffsäkert så som hon framstår. Förutom kanske att hon inte är riktigt så förförisk som hon verkar tänka, hon är ju inte en magiskt vacker person sådär som en del influensers är, men hon är väl också 20 år äldre än många andra.

     Dock tror jag inte heller att folk funderar jättemycket över ”mysteriet Katrin”. Det är väl kändisar med mycket integritet som lyckas frammana den där mystiken som gör att folk blir nyfikna. Dvs typ motsatsen till Katrin.

  Nog för Katrin är bra pinsam men om hon fått ett annat spektakel att lägga band på sig är det ju bra. Den där jullan som mamma sen, ryser… hon lär visa blöjor med innehåll

   Hon postar ju själv om puma swede tex, det är äckligt

    Och det gör saken bättre hur?

     Hon ska inte säga åt andra vad dom ska göra el Posta!

      Hur gammal är du?

  Varför skulle det vara K? Hon postar ju själv allt möjligt?

   Verkar dock som att det är det då Julia har tagit bort alla bilder på barnen och verkar syfta på dom att hon inte får posta dom längre, samt att både Julia och Julias mamma har slutat följa Katrin på instagram. Hon ”får” inte heller posta gos med Bingo etc.

   (Baseras på tidigare kommentarer här inne, jag följer ingen av dom så kan ha fel)

    Oj, det var intressant.

    Barnen kan jag förstå, om det är är Katrins barn. Men gos med Bingo? Hur kontrollerande är denna person? Någon kanske kan fråga Alex S för ärligt svar.

     Personlig gissning att Katrin säger att det är pinsamt för barnen att se/barnens vänner. Kan hålla med till viss del men tror att mycket grundar sig i att Katrin är svartsjuk.

     Fast det är ju inte säkert att det är Katrin som sagt hon inte får gosa med Bingo, kan vara andra eller att Jullan överdriver och förvrider. Låter nästan lite offerkofta i det hon postar tycker jag.

      Så klart är det inte Katrin.

   K har också postat saker i helgen om ”bra gener” och att ”barn gör som vi vuxna gör”. Känns som det är en del pikar mot Julia (och Julias knepiga familj).

    Det var Bingo som formulerade sig så (barn gör som vi vuxna), Katrin hade bara repostat hans story. ☺️

   Bingo är värst.
   Filmar barnen i tid o otid. I situationer som man kanske borde tänka efter mer än en gång.
   Spelar ingen roll om barnen säger nej, B filmar ändå.

  Är det nåt att skryta om att man är ett rövhål?

  Kan det röra sig om att man vill skapa mer engagemang på sina konton…

  Samtidigt är det rätt äckligt det som Julia ibland postar. En del grejer håller man för sig själv, särskilt då det är barn inblandat.

   Katrin gör ju likadant själv

    Delar hon när tamponger dras ut, när hon kissar och jag vet inte allt? Ja, isf är det rätt illa det också.

     Men det ska ju katrin skita. katrin själv super o festar o lägger alltid ut videon om det. O när de bröstar sig med varandra. Vad är puma för förebild?

     Puma får äckla sig i hennes poster ibland

      Okej! Jag tycker fortfarande att man bör tänka på vad man lägger ut, särskilt när man har barn omkring sig. Det är inte som att två fel gör det automatiskt till ett rätt.

   Kan du tänka dig Jullan med tvillingar, en pojke och en flicka ska det ju tydligen vara🙄 Ja, stackars Ringo och Rambo med dessa föräldrar och styvmor. Hur kan man förresten få döpa barn till dessa namn.. Vad blir tvillingarnas namn: Bambi och Zingo?

   Tror ungdomar ser värre saker på tiktok och snapchat

    Ja men dåså, då kan Julia fortsätta posta när Bingo drar ut tamponger ur henne och allt annat äckligt hon håller på med, för det finns alltid värre att se på andra ställen. Bra logik!

     Mm precis. Hon är ju ändå ”nära” anhörig nu… lite j-la klass

      Ja, jag skulle tycka att det var jobbigt om min förälder/bonusförälder la ut grejer på internet som inte är rumsrena än att andra helt okända på tiktok gjorde det.

   Julia är bara en bimbo-opererad tjej från Lerum. Läppar, bröst och löshår.

   Snäll och hygglig mot sin lilla vanliga familj i Lerum.
   Var en rolig och trevlig tjej i Robinson.

   Men smart är hon inte. Har sekundärskämts i åtskilliga gånger åt det som hon postar (och hennes mamma).

  Roligaste är ju att Katrin beskriver sig som en ”förförisk liten pralin”. Katrin är nog inte så självsäker som hon vill verka, min erfarenhet är att det är riktigt riktigt osäkra människor som måste veva och lyfta sig själva så som hon gör.

   Hon är mer som en sån lakriktspatron-karamell, hårt yttre och sen smäller det till och så är det bara ett salt och blött inre

    Haha!

   Isåfall den pralinen man tror är en nougat så visar det sig vara en PUNCHPRALIN, mörk & bitter insida ❤️

    Fast det är väl ingen som skulle tro att hon är nougat?

     Na, snarare den pralinen som ersatte trillingnoten och ar den som blir kvar sist i Aladinasken.

   Om man har ett behov av att hela tiden framhäva sin förträfflighet, så vittnar det om en LÅG självkänsla och inte tvärtom. Katrin har alltid varit nöjd med sig själv, men det är ett spel. Hade hon varit nöjd, så hade inte alla dessa ingrepp gjorts. Man gör inte så om man är nöjd. Fejktuttar, bukplastik och allt detta botox. Sen vill hon få oss att tro att det är Clean eating, träning och kosttillskott som gjort allt detta. Det värsta är att många köper det rakt av. En stor dos ödmjukhet och empati är det Katrin saknar.

  OT, såg på DN att Google publicerat listor över vanligaste sökningarna för året. Antar baserat på region mm. Kan du inte kolla om det går att få fram siffror på mest googlade influencers, Camilla? Intressant tycker jag!

  Vilken otrolig mardröm att vara bonusförälder i Bingo/Katrin-familjen. Nu gillar jag inte Julia nämnvärt men jag är själv bonusförälder (barnlös precis som Julia) och att ha Katrin som ex, hu alltså! Karin lär ju skapa enormt mycket drama och vilja fjärrstyra allting som den tvättäkta narcissist hon är. Det kommer bara bli värre om Julia väljer att skaffa barn med Bingo, då börjar tävlingen på allvar för Katrin. För Katrin ser allting som en tävling. Och Bingo är en klassisk förvirrad och konflikträdd man som lär stå mitt i bonusfamiljen och ducka bollarna som viner i luften mellan kvinnorna.

   Nu följer jag ingen av dem. Men umgås Bingo och Alex/Falke fortfarande? Innan var det ju resor med hela stora familjen men kan tänka mig att Katrin bara gillar det så länge hennes ex inte har några nya kvinnor i sitt liv. Sen verkar ju Julia och hennes familj en mardröm. Följde dem ett tag och de verkade ju fullständigt tagit över bingos lägenhet i Spanien. Bor hon i Sverige nu eller var befinner hon sig?

    Bingo säljer lgh nu. De letar större där alla ska få plats. Julia har även egen lgh I Lerum nu, vill kunna ha nåt eget o inte sova på soffan hos föräldrar el syskon jämt när hon hälsar på. Könns som hela familjen, släkten har adhd eller vissa av dom ialf

     Alla ska få plats. Innebär det Bingis tre barn, Julia, Julias föräldrar, morfar, syster och barn? Undrar hur stort det måste bo för att alla ska få plats…

     Hon har en egen lägenhet i Lerum? Bor hon där på heltid eller bara då och då? Läste även om hon har en egen lägenhet precis bredvid Bingos? Alla får ju göra som de vill men känns lite underligt att ha egna boenden lite här och där istället för att bo med sin kille eller sin familj.

      Ja stort så alla får plats. Hon är väl i lgh då o då, spelar det nån roll? Hon ska fira jul i Lerum.

      Lägenheten bredvid Bingos är en mindre lokal som Bingo också äger, som Julia fått och har som sin bostad/studio. Ja visst är det lite underligt. Jag tror inte Julia riktigt vet vad hon vill faktiskt. Hon verkar ibland lite vilsen liksom.

     Fast det där de säger att de letar större verkar ju vara en efterkonstruktion för att det liksom ska låta bra, men anledningen att han säljer är nog en annan. Julia ville inte att han skulle sälja sa han ju först. Undra om Julia tänker sig att hyra ut lägenheten i Lerum och tjäna sig lite pengar på det för systern har ju jättelägenhet visade hon på insta och där skulle väl Julia ha en säng i ett jättestort rum sa hon tidigare men visst kanske vill hon ha eget där. Hon verkar inte vilja leva och bo ihop med Bingo, behöver egentid och vara själv. Hur ska det gå om/när hon får barn då med Bingo eller donator? Så märkligt allt, och när de snackar om att gifta sig typ 5 gånger…är väl bara massa snack för uppmärksamhet.

    Jag har faktiskt ingen koll på Julias familj eller på Katrin och Alex relation . Julia och hennes familj kanske kan toppa sig mot Katrins, om dom också är en mardröm!

     Julia ser ut att ha en varm, fin familj där man är snälla emot varandra av det lilla jag sett.

   Alex träffade en vanlig tjej som inte ville synas på sociala medier utan ville leva ett vanligt liv. Det var då varannan vecka livet började och samtidigt slutade dom att umgås så intensivt.
   Nu är tyvärr den relationen slut.

    Alex ville inte ens ha barn men det sket katrin i. Hon har sagt det i podden själv. Givetvis är alex glad för falke nu, just saying.

  ”osar både ödmjukhet, seriositet och fullständig och total avsaknad av ödmjukhet”

  Vad menar du ens? Osar både ödmjukhet och total avsaknad av ödmjukhet?

  Spekulerar hej vilt nu men jag tror att hela det här ”dramat” började när Jullan och Bingo serien spelades in/visades. Katten vinklades som en bitch och Jullan stickade på offerkoftan som jag har förstått det (har inte sett den utan utgår från vad jag läst).
  Att J o B klädde ut barnen till H-festen tror jag även skaver i mammahjärtat en smula även om hon förmodligen aldrig skulle erkänna det då hon spelar tuffare än vad hon är.
  Barnen får nog ta en hel del skit pga det som föräldrarna flashar på Some och det vore nog bra om samtliga vuxna inblandade satte sig ner och tog ett snack tillsammans om hur mycket barnen ska figurera , hur mycket man ska provocera och hur intima saker man ska dela med omvärlden. Det är inte alltid härligt med spontana och obrydda vuxna.

   Jag tror inte att det skaver det minsta lilla att B och J klädde ut barnen, det var ju K som anordnade festen och valde tema…

    Men jag tror inte att hon hade tänkt att barnen skulle vara med på festen utan det var B o J´s hittepå bus. De två saknar helt konsekvenstänk och Katrin fick sjukt mycket skit pga deras lilla överraskning.

     Hon och bingo pratade om det i podden innan festen. Att bingo skulle klä ut barnen och komma med dom en stund på festen. Sen kastade K både J och B under bussen efter festen och ljög ihop att hon inget visste.

     Katrins alla uttalanden genom åren skvallrar om att hon också saknar konsekvenstänk dessvärre. Jag tycker det är märkligt att man kan börja sin karriär som mobbare. Ränderna går aldrig ur en tiger.

  Fick samma känsla när jag läste det. Vågar ingen gå emot Katrin? Vissa inlägg som Julia eller Bingo lägger ut. Tänker jag att kan inte vara så roligt för barnen att se.

  Jullan som splittrade det tidigare sammansvetsade gänget. Hon tog Bingo från dom han tidigare umgicks med och for till Lerum där han ska betala för hennes egen släkt. Jullan är en jättebebis som vill synas och höras. Fly Bingo fly!!

   Men bingo är väl en jättebäbis om nån 😂😂

  Katrin alltså, vilken hemsk människa.

  Tycker synd om Julia faktiskt, mardröm att ha Zytomierska som partnerns ”baby momma”. Sedan finner jag det väldigt lustigt och lite ”kletigt” av Bingo att lägga ut videos på sitt nyförlösta ex.

   Hur många lägger inte ut videon från förlossningen, spela roll . Man såg ju inget som man inte bör se

    Tajmingen för det är ju isåfall det lustiga om det nu är så att det är spänt mellan J och K.

  Trodde först hon beskrev Julia, naturligtvis hade hon aldrig kunnat bekänna sån avund så vi vänder det och försöker spegla …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.