Vad sysslar de med?

Jag har tidigare sympatiserat med Nicci Hernestig efter att hon och Andreas Deak bröt upp innan deras dotter var född, men den känslan har börjat ändras allt eftersom. 
@exonphspoilerse agerar någon typ av presstjänst åt henne och Nicci hänvisar alla dit, som om det vore till hennes fördel att det här kontot för hennes talan, och jag undrar mest vad de håller på med.

Det här är vad @exonphspoilerse postat och som Nicci hänvisar till.

Hej Nicci,
Btw glömde fråga. Har A träffat dottern än. <3

Niccis svar: Nej, det har han inte och jag har faktiskt inte hört ett ljud från honom varken innan eller efter hon föddes. Men eftersom att han inte har brytt sig alls sen jag blev gravid och ville att jag skulle göra abort så förväntar jag mig inget annan av honom heller.

Men vänta nu?
Har inte Nicci påstått att Andreas bland annat knackat på hemma hos henne? Av det här inlägget att döma – där @exonphspoilerse åter igen är i sitt esse – ber Nicci Andreas respektera att hon inte vill ha någon som helst kontakt med honom.

Nja, Nicci borde nog lägga undan mobilen för ett tag, och fokusera på sin dotter och den livslånga relation hon kommer behöva ha med den nyblivna pappan, för vad Nicci än tycker och tänker om honom så har dottern rätt till två föräldrar och vem fan är Nicci att förvägra henne det?

200 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är också Nicci som uttryckligen skrivit flera gånger att hon inte vill ha kontakt med Andreas varken före, under eller efter graviditeten. Så nu när han respekterar hennes ord så blir han hängd för det istället?

    Nää det här osar katt!

      Men VARFÖR ska allt ut offentligt på insta eller vart hon nu skriver. Klart man kan bli förbannad på sitt X men detta kommer slå tillbaka på henne själv.

        Han skrev till exontheph. Innan dess var inget offentligt. Eftersom han gått ut med det valde hon att ge sin sida.

          Nessa säger det ja, men har extremt svårt att tro det då hon var den som började skriva saker som uppenbarligen kom från Nicci (även fast Nessa säger att det inte gjorde det), och det var det Andreas svarade på.

            Hon har ju delat de meddelandena. Framgår tydligt att han kontaktade henne. Det skedde innan hon publicerat något om dem alls.

              Fast det var ju inte så det började när Nessa började posta? Nessa började posta ”kryptiska” meddelanden om ”om man är gravid o blivit smittad med klamydia – är det farligt för barnet då?” sen direkt en video på Nicci som gråter i sina stories.

              Sen svarade hon på en fråga angående om hon visste vad som hänt mellan Nicci och Andreas och svarade då ”Exakt allt i detalj. Fattar inte hur Nicci pallar att vara tyst om detta.”

              Sen skrev hon att hon medlar mellan Nicci och Andreas och hur stort drama det är osv.

              Därefter började hon posta meddelanden från Andreas.

              Men du tror alla saker innan var saker Andreas hade sagt till Nessa alltså? Uppenbarligen inte, kommer uppenbart från Nicci. Bara att Nicci och Nessa ville få det att se ut som att Andreas är den som startade dramat och dra in Nessa, men han hade ju aldrig sagt de sakerna till Nessa som hon postade om.

              Skrev ett svar som fastnade i modd. Men nej, det är tydligt att det var Nicci som började. Om min kommentar släpps igenom så visar jag hur.

                Fast nej. Flera länkar till ett lägg här men det finns skärmdumpar som har datum som visar på motsatsen.

                  Nej, det gör det inte. Som påpekats, så står det inget datum i det inlägget (som du påstår), utan Camilla har lagt upp screenshots i den ordning de postats. Och det var inlägg från Nessa innan hon postade om Andreas.

                    Men det delades i stories innan dess??

                  Nicci, eller vem du nu än må vara, om du vill ladda upp dessa bevis som du påstår dig ha någonstans så tror jag folk i diverse kanaler skulle få större förtroende för det du säger. Om du är Nicci, ta hand om dig och din lilla flicka. <3

      Vad hon vill är inte intressant längre, barnets rättighet att träffa båda sina föräldrar går före allt

        En nyfödd blir verkligen svårt traumatiserad av att inte ha en pappa närvarande, denna oumbärliga person som alla spädbarns överlevnad hänger på.

          Det handlar väl snarare om att kunna bygga upp en trygg relation och anknytning mellan pappa och barn fårn början, än att han ska plötsligt dyka upp som en gubbe i lådan när barnet nått en viss ålder. Som nyfödd förstår barnet uppenbarligen inte det och har inget direkt behov av det, men det handlar om långsiktigt vilket vem som helst borde kunna förstå.

          Blir också fundersamt hur N kommer prata om A till sitt barn. Om hennes uttalanden om A publikt är en indikation så kan det ju bli en fråga om ”parental alienation”.

            Jag tror du är högst medveten om att det saknas noll vetenskapliga belägg för den teorin och att det är något våldsamma pappor har använt för att få tillgång till sina barn.

              Jag syftar inte på ”parental alienation SYNDROME”, det är absolut mestadels bs som använts med falska belägg. Men parental alientation som koncept, inte syndrom alltså, utan en förälder som pratar illa om eller renatv ljuger om en förälder till sitt barn i syfte att förstöra relationen mellan barnet och den andra föräldern.

                Fast nej. Det är inte vad det betyder.

                ”Föräldraalienation (parental alienation, PA) innebär att ett barn, ofta i samband med konflikt mellan föräldrarna/vårdnadshavarna, tar avstånd från eller helt avvisar den ena av dem, som det tidigare har haft en fungerande relation till, utan att det finns några faktiska grunder för avvisandet, som beror på den andra förälderns (alienatorns) påverkan på barnet.[1]”
                https://sv.m.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6r%C3%A4ldraalienation

                  Men jösses, det är ett vedertaget begrepp på engelska för att beskriva föräldrar som försöker sabotera relation mellan barn och andra föräldern. Du kan läsa vidare på engelska istället, det är inte särskilt ifrågasatt att det är något som händer ibland, tyvärr. Sen är det som (med rätta) ifrågasätts när man pratar om det som ett syndrom, som har annan betydelse.

                  Men sure, stryk ”parental alienation” om du hakar upp dig så mycket på det. Låt mig ändra formuleringen till:

                  Blir också fundersamt hur N kommer prata om A till sitt barn. Om hennes uttalanden om A publikt är en indikation så kan det ju bli en fråga om att hon kommer fortsätta prata illa om honom till barnet och på så sätt (med flit eller ej) negativt påverka relationen mellan pappa och barn.

                  You happy?

                  Att du hittar en wikipedia sida på svenska med en källa

                    Jag har läst utvecklingspsykologi på universitetsnivå i USA. Sluta med dina härskartekniker. Det innebär att en förälder saboterar en redan befintlig relation. I detta fallet finns ingen etablerad relation så begreppet är inte applicerat. Jag tog första bästa källa men jag kan gärna ge dig fler hänvisningar om du är intresserad.

                      *aplicerbart

                      Lol, ”okej”. Snackar om härksarteknik och försöker härska i samma kommentar.

                      Anser du det vara en härskarteknik när någon informerar dig om deras akademiska kunskaper? Du gör dig lustig kring att jag saknar kompetens och förståelse för engelska termer när du själv har fel i sak.

                      Okej Nicci.

                      Så tröttsam kommentar..

                  Fast det är ju samma fast beskrivet mer kort o basic

              Det finns extremt mycket forskning att det finns. I många länder även ett brott.
              Dermot finns NOLL forskning att det inte finns.
              En bofälder använder barnet mot den andra föräldern med lögner skrämsel faska påståenden osv. Man kan i små barn genom upprepning ävennge falska minnen.
              Alienering är all arlig psykisk barnmisshandel. Som det ser ut blir paykislt våld ett brott från 1 jan 2024.
              Klart steg i rätt riktning.

              Rekomender saknadebarn.nu, vbu , barnets bästa, Sverker Sikström och Lena Hellbom Sjögren om man vill hålla sig innom sverige.
              Internationellt finns enorma mängder att läsa och det finns även tester som visar om ett barn är utsatt. Vetenskapligt grundat.

              Enbsamligssida som är lite rörig men så är det en äldre proffessor som samlat ihop olika källor fakta mm, så fokus är fakta inte snygg sida.

              Alienering är demokatisk. Alla etniciteter relioner läggning och framförallt bör sägas att det inte är pappor som utsätts.
              Exakt lika många mammor, har inte med kön att göra. Dermot finns kopplig till kluster B personligheter.

                Missade skriva sidans namn ompa.se eller ompa.nu minns inte sista där.
                Man kan nog googla ompa Björn möjligen

            Framför allt är det väl viktigt att PAPPAN får en relation till BARNET?

            Visst att ett spädbarn inte lider av att pappan inte är där i de yngsta åren, men pappans relation och kärlek till barnet påverkas absolut om hans stängs ute, och det verkar Nicci skita i.. om ett par år kommer hon säkert kräva att han ska ”bidra” men hon tänker inte på att det är bra att han fakriskt bygger en kärleksfull relation till den lilla bebisen som är hälften honom, så han kan bygga vidare på den sen. Han verkar ha försökt få ta del av den tiden nu och hon har vägrat, så extremt omoget. Förstår att han givit upp.

              Mja bra att han bygger anknytning så barnet redan känner trygghet m sin pappa.

          Vet du att idag fungerar det alldeles utmärkt att växa upp med pappor från start också. Det finns ersättning och rent vatten i Sverige så ett spädbarns överlevnad hänger inte på dennes biologiska mor heller.

            Men mammans överlevnad i rampljuset tycks hänga på barnet.

            De överlever kanske, men tryggheten från mamman, vars kropp de bott i hela livet kan inte ersättas av pappan. Sen är det klart en en normalt funtad pappa som delar på omsorgen med mamman är optimalt.

            1. Man kan förstöra amning genom att ge flaska.

            2. Alla bebisar tar inte flaska om det är vant med flaska.

            Pappan kan träffa barnet mellan amningstillfällen såhär i början när bebisen äter ofta och länge.

          Fattar sarkasmen.

          Traumatiserad??

        Med tanke på att hon nu börjar lägga krokben för sig själv när hon inte har koll på sina lögner och även hur hon tidigare anklagat åtminstone tre av sina ex för sjuka saker också så är det ju väldigt lätt att ifrågasätta hennes påståenden. Ingenstans har något bevis för någon misshandel lagts fram utan istället har han ju friats från de anklagelser hon anmält honom för.

        Nu hoppas jag bara att han faktiskt anmäler Nicci och Nessa istället för det förtal och hat de spridit som orsakat sånt lidande och utsatthet mot Andreas, hans familj och vänner.

          Friats? Det är en pågående utredning? Vilka lögner är det du menar?

          Har man en gång genomlidigt en toxisk relation och inte bearbetat den på rätt sätt, är risken stor att nästa relation är toxisk. Jag följer inte någon av dem, utan har bara läst om dem här, så vet inte alls hur de andra relationerna varit illa. Dock luktar din kommentar illa.

        Hur vet du att han slagit henne?

        Det är klart hon inte vill det, förståeligt k så fall, men det avgör tyvärr inte hon.

      Ja, här ligger en ”hund begraven” 😳 Dags att vända blad, lägga ned allt drama, agera på ett vuxet sätt och samarbeta för barnets bästa.
      Min kille ville också att jag skulle göra abort och vi hade en skakig relation under graviditeten. Idag har jag en vän, allt är glömt och förlåtet och barnet har en fin relation till sin pappa. Det går att fixa om man lägger bort egot och ser till allas bästa.

    Kloka ord, de sista raderna.

    Hon kommer ha en livslång relation med barnets pappa och det bästa hon kan göra för sin dotter skull är att se till att mamma och pappa har en bra och sund relation där de kan kommunicera med varandra på ett vuxet och respektfullt sätt.

      Precis. Och i det här fallet är det ju faktiskt hon som valt att behålla barnet och därmed valt att ha en livslång relation med honom.

      Om det nu är sant ja…

        Eftersom vi inte Vet kanske man inte ska gå på en nyförlöst kvinna på det sättet?

          Innan hon födde var det ”man kanske inte ska gå på en gravid kvinna på det sättet?”

          Så när kan man säga till att vad Nicci håller på med inte är okej och rentav kasst för sitt barn? För när hon inte längre är nyförlöst, då är hon ju ammande. Eller tar hand om ett spädbarn. Eller ensamstående. Eller…ja, det går ju alltid att komma på ursäkter varför man inte får säga något. Men hon beter sig illa nu och hon är den som väljer att ta allt publikt.

          Hon kan undvika kritik angående att hon väljer att kabla ut allt privat online mycket enkelt genom att bara helt enkelt sluta göra det.

            Ursäkter? Om man ser till barnets bästa attackerar man inte dess mamma. En lugn och trygg mamma är bland det viktigaste för ett nyfött barn. Mamman reglerar bebisens nervsystem eftersom det inte kan göra det själv. Sluta hyckla.

              Mammor har alltid immunitet, glöm inte det hörni!!

              Börjar tro att du är Nicci eller hennes mamam typ så extremt du försvar och krigar all over alla kommentarer.

                Nej verkligen inte. Däremot är jag sjuk och har tid över. Har följt detta från början av en slump och tycker det är hemskt hur allt ansvar läggs på Nicci och inte Andreas. Det känns som om kvinnor granskas på ett helt annat sätt och hålls till en mycket högre standard än män. Samtidigt som hon är den som går igenom graviditet, förlossning och återhämtning efteråt utan att någon tar hänsyn till det. Det tycker jag är riktigt illa.

                Tror att X är samma person som endast har sms-kontakt med sina barns pappa. Sore spot.

                  Kan vi bara släppa det. Jag har kommenterat på bloggen i flera år med samma namn. Jag är medelålders och har 3 barn..

          Haha är du seriös….? ”Gå på en nyförlöst kvinna”

          Ska kvinnor alltid få komma undan eller? Ärligt talat tycker inte jag det är en ursäkt för att man är ”nyförlöst”.

            Jag förstår att du aldrig har fött barn och uppenbarligen inte har förståelse för den processen och allt vad det innebär. Det handlar inte om att komma undan utan att vara förstående och har respekt för hur stor påfrestning det faktiskt är. Man är ofta oehört skör efter en förlossning, man har en enorm hormononställning, blöder så man behöver ha vuxen blöjer, sover inget och bearbetar i detta fallet även en traumatisk förlossning. Jag tycker det är omoraliskt att sparka på henne då. Framförallt alla som säger att de bryr sig om barnet. Att dess mamma manglas på internet påverkar det definitivt met negativt än att inte få träffa sin pappa sina första lrvbadsveckor.

      Visste inte att det var så. Då har jag en större förståelse för Nicci. Trodde att han hade varit otrogen eller något liknande.

    Får man som förälder till ett barn, som man delar vårdnaden 50% med den andra föräldern, flytta hur långt bort man vill? Om man inte får det – vad är det som begränsar? Lagar? Isf vilka?

      Nej du får inte flytta längre bort än 6mil från den andra vårdnadshavaren utan medgivande från denne.

      Min son kollade upp det när han och dotterns mamma separerade

        Det stämmer inte.

          Vad är rätt?

            Tror inte man inte får flytta iväg utan godkännande från andra vårdnashavaren, som enskild person. Däremot får man inte ta med barnet utan att båda vårdnadshavare är med på det.

              Man får inte flytta så långt att det påverkar umgänget med barnet eller barnets skolgång negativt. Var gränsen går prövad från fall till fall i domstol.

                Du FÅR. Det är inte så att du pga gemensam vårdnad har ett flyttförbud på dig. Sen kan det påverka vårdnad, boende och umgänge om man gör det utan att det är i samförstånd med den andra vårdnadshavaren. Men man får.

                Gemensam vårdnad innebär heller inte att man t.ex. har varannan vecka. Många som har gemensam vårdnad med barnet ändå bor mestadels hos en förälder och kanske varannan helg hos den andra. Så om en flytt inte innebär att det ens påverkar boende/umgängessituationen som var innan så lär inte flytten oavsett påverka boende och umgänge ändå.

                  Jag tror det var ganska underförstått.. Flyttar den ena föräldern utan godkännande från den andra anses det ofta vara problematiskt med delad vårdnad eftersom beslut kring barnet ska fattas i samförstånd.

                    Men det är inte att man inte får. Det är att det kan innebära konsekvenser, men inte ens det är givet eftersom det beror på situationen.

                    Det enda som uttryckligen inte är tillåtet är att flytta med barnet långt bort utan andra vårdnadshavarens samtycke.

                      Det står ju klart och tydligt att det prövas i domstol. Det finns prejudicerande domar.

        Läst olika, och finns inget från någon myndighet. Vet bara att det i föräldrabalken står att besluten kring barnet/barnen måste vara gemensamma vid gemensam vårdnad. Vilket verkar som att ifall den förälder som har barnen folkbokförda hos sig flyttar kommer denne behöva ha medgivande av den andra föräldern om det är tänkt att barnen ska flytta med.

        Men det finns ingenstans att man inte får flytta hur långt bort man vill? Men gör det de, får ni gärna hänvisa till en källa så jag kan läsa på.

    Så jävla sjukt hur hon håller på. Kan ingen vuxen i hennes närhet säga åt henne att lägga the fuck av. Hon borde växa upp, flytta hemifrån och säga upp kontakten med hon spoilerbruden

      Håller med helt men så sjukt att en person som precis blivit förälder skulle behöva en vuxen som säger åt henne att skärpa till sig.

      Tyvärr känns det som att hennes mamma uppmuntrar detta beteendet och att Nicci ska stå på sig mot Andreas.

      Obs – är inte för eller emot någon av dem. Hoppas de alla kan enas för barnets skull ❤️

      Hon livnär sig ju på självömkan och drama. Precis som många i generation Z.
      Väx upp för tusan!

    Hon är säkert dum i huvudet, men om jag precis fått en dotter hade jag inte nöjt mig med att respektera någon önskan om att vara ifred. Jag hade ärligt talat inte heller lagt någon energi på att jaga en nybliven pappa en vecka efter förlossning för att bygga en fin relation om han inte stått nedanför min balkong och visat att han också är redo att jobba.

      Du menar att man kan ta människan ur Paradise Hotel™ men inte Paradise Hotel™ ur människan?

        Exakt så. Och man är inte en bättre förälder för att man är tyst och håller sig undan. Tycker man kan kräva lite mer än en axelryckning.

          Nu känner publiken inte till hela sanningen, men om den ena parten skulle ägna sig åt medveten ärekränkning och eventuellt falska anklagelser om fysiskt och psykiskt våld är det inte otänkbart att motparten backar undan. Tänker att det bara är en tidsfråga innan sociala myndigheter kopplas in.

            Absolut, men det gäller hans barn, inte en katt eller en påse kläder. Man kan ju såklart bara utgå från sig själv, men inte fan hade några anklagelser på ett instakonto fått mig att backa från att ha kontakt med mitt eget barn.

              Jag tror man får ta allt som sägs med enorm nypa salt än att det är exakt så det ligger till och har utspelar sig, speciellt iom att samma person säger saker som inte går ihop med varandra.

                Som jag förstått det har hon polisanmält honom för något osv. Är det för stalking som någon här nedan skriver är det kanske inte konstigt om man drar sig för att ta initiativ och istället väntar ut att mamman till barnet ska må lite bättre, för alla inblandades skull.

                Obs att jag inte tar sida i bråket, utöver lite sporadiska storys här och där inne hos exonph har jag ju noll insyn i denna röra. Jag menar bara att man kanske inte gärna eskalerar en redan urspårad situation. Bättre att ta saken via berörda myndigheter än att börja jaga barnet på eget bevåg i detta läge.

                  Ja att ta hjälp av myndigheter i en sådan situation är den vuxna lösningen.

              Jag tror inte att det handlar om några enstaka anklagelser, kollar man under hennes inlägg så pågår det HÄXJAKT och det sprids sååå mycket rykten. Allt från att han sitter häktad för att ha strypt henne när hon var gravid till att han gav henne klamydia.

              Sedan vet ju inte vi hur mycket han anstränger sig, för han verkar klok nog att hålla det utanför sociala medier vilket gör att man endast ser en sida och det är hennes.

                Hoppsan hejsan, läste ej detta innan jag skrev kommentaren ovan. Man hoppas ju verkligen att det inte är sant, så vidrrigt i så fall, men samtidigt vore det ju fruktannsvärt om det inte är det och N låter rrykktena florera hejvilt med.

                Oavsett vilket är det ju ledsamt att deras lilla flicka en dag kommer vara gammal nog att förstå vad hon hamnade i för offfentlig soppa. 🙁

                Hur länge hann N och A känna varandra innan hon blev ggrravid? Och hur länge kände de varandra efter att ha varit i huset?

                Stämmer det att hon redan var ggrrravid (och visste om det) när hon hade spelat in någon sorgsen video om att hon kanske aldrig kommer kunna få barn pga sin Pcccosss?

                Någon skrev tidigare om att skulle ha några diaggnnnoser, jag vill verkligen inte bjuda in till någon spekullaaton om den saken, undrar bara om det är något hon själv gått ut med och vad det i så fall är för diaaaggnnoser hon säger sig ha?

                Hoppas verkligen hon kan finna någon form av inre ffrrid snart. :/

                Ja som sagt, jag kan bara utgå från mina känslor. Men inte skulle några tjejers åsikter på Instagram stoppa mig från att försöka ha kontakt med mina barn.

                Om han faktiskt vore klok hade han väl struntat i vad de tycker.

              Nej men om mamman drar till med anmälningar om stalking osv när han försöker kontakta henne. Vad kan kan göra annat än å vänta på att få ett beslut om umgänge med dottern?

                Jag tycker att han får oförtjänt mycket stöd och ryggdunkningar för att vara totalt passiv. Han har liksom inte gjort någonting bra.

                Var har du hört att hon skulle anmält honom för stalking förresten?

              En katt är inte att jämställa med en påse kläder, det är ett levande liv med känslor och värde precis som ett barn. Jisses..

            Det får man hoppas att det redan är. Med tanke på att hon ska ja anmält honom och de har barn ihop.

              (Säger alltså inte att det är sant men man kan hoppa att soc pingas)

      Han var ju redo men honnhar blockat honom överallt, vad är sååååå svårt att förstå??

    Det måste kännas skönt för Nicci att leka Gud och envåldshärskare i ett mediakrig som redan är förlorat. Synd bara att oskyldiga barn som alltid hamnar i skottlinjen.

    Varför är det så illa att han ville att hon skulle göra abort? De hade ju känt varann i typ två sekunder, inte så konstigt då. Hon fick ändå göra som hon ville (som sig bör) men han har all rätt i världen att ha en åsikt i frågan

    Sen är det så urbota korkat att hon öppet skriver om att pappan ville att dottern skulle aborteras… hur kul är det för barnet att veta det i framtiden och hur kul är det för henne att veta att alla andra också vet..
    Den människan borde inte få bli mamma…

      Nu är jag övertygad om att det är Nicci som alltid har varit problemet och inte Andreas. Han ville inte ha barnet och därför tänker hon straffa honom.

        Fast vården hade sagt att hon högst troligt inte kan få barn. Blir man gravid trotts allt är det ändå rimligt att vilja behålla barnet. Andreas kan ju skaffa barn med vem han vill, när han vill.

          Ja det är absolut hennes val och inget fel i att hon valde att behålla.
          Men när man väljer att behålla ett barn som är tillverkat tillsammans med någon annan så måste man ju ha i åtanke att barnet är lika mycket den andres och har lika stor rätt att få ha en relation till sin pappa.

          De sa att hon har PCOS och endometrios. Det är inte att man högst troligt inte kan få barn. Hur ens chans att få barn ser ut med dessa sjukdomar kan man egentligen inte veta förrän man börjar försöka. Antingen fick hon extremt felaktig information, vilket låter konstigt idag (var mer sådant som man sa för 15-20 år sedan om dessa), men kan förstås ha hänt om hon fick en dålig/opedagogisk läkare. Eller så var det hon som valde att tolka det så för att det skulle låta värre.

            ”Valde att tolka det”. Ganska smaklöst uttryckt. Man kan ha pcos och låg äggreserv (även om det inte är typiskt vid pcos), har man endrometrios kan man är en ha mycket ärrvävnad kring äggledarna. Har du ingen insikt i hennes medicinska historia tycker jag inte du ska uttala dig alls. Att spekulera kring någons diagnoser och medicinska information är direkt olämpligt.

              Vad är smaklöst uttryckt? Säger att antingen valde hon tolka det så eller så fick hon riktigt felaktig information. Det är väl de två alternativen som finns ändå?

              Spekulerar ingenting kring hennes diagnoser eller medicinsk information. Utgår från att hon har de diagnoser hon säger sig ha. Men faktum är, att enbart diagnoserna PCOS och endrometrios innebär inte per automatik att man har extremt svårt att få barn. Det vet man väldigt ofta inte huruvida ens chans att få barn ser ut innan man börjar försöka eller om man ser ett aktivt problem (t.ex. blockerade äggledare, avsaknad av ägglossning). Men diagnoserna i sig innebär inte det.

                Alternativet att du inte är insatt i hennes medicinska tillstånd och att vården mycket väl sagt precis så och att det stämmer? Det är precis vad du gör och det är smaklöst. Hur hennes pcos och endrometrios yttrar sig är inget du är insatt i.

                Alternativet att vården sagt precis det och att det stämmer. Du säger att det per automatik inte innebär det men du spekulerar kring hur det drabbat henne. Du har ingen insikt kring hur pcos och endrometrios påverkar henne på individnivå och det är smaklöst hur du uttrycker dig.

                  Hej Nicci, snälla snälla lägg ner! Fokusera på att skapa en trygg relation till ditt barn och att ditt barn ska få en lika trygg relation till sin pappa. Du är mamma nu, dags att gå vidare från dagisfasonerna. Om du lägger ut sånt här kommer folk att spekulera här och på trashkontot exontheblabla… Det skadar i slutändan ditt barn, som nu t. ex. kommer kunna googla fram detta inlägg och läsa om abort etc. JUST DON’T!!

                    Gud vad dessa kommentarer är tröttsamma. Jag är fortfarande en medelålders småbarnsmamma och inte Nicci 🙄🙄🙄

              Nää, skulle inte säga att det är osmakligt alls faktiskt.

          Hur vet man egentligen att vården har sagt så? Kan ju va ett hitte på för att slippa bli ifrågasatt när man skaffar barn med någon man varit ihop med i en kvart.

          Det stämmer ej…. PSOS kan försvåra befruktning eftersom äggen bildar en grupp och man inte alltid får en normal ägglossning, men det innebär ej att du inte kan bli gravid, även om det kan vara svårare. Jag har en väninna med svår PSOS (vilket ej Nicci har enl.utsago) som har fyra barn. Ett barn behöver stabilitet, mognad och trygghet och Nicci visar klart och tydligt att hon Ej är mogen och redo ännu att bli mamma.

      Verkligen! Hon agerar otroligt omoget och borde tänka på barnets bästa. Inte smutskasta honom via ett skvallerkonto. Jisses, varför skaffar ett barn barn?

      Det här☝🏻. Dom hade bokstavligen bara känt varandra i några veckor (i ett hus i en dokusåpa!), inte konstigt om abort kan vara aktuellt att diskutera då.

      Jag håller helt med. Det är kvinnans kropp och hon gör vad hon vill, men det är väl inte så konstigt om Andreas inte vill ha barn så tidigt i en relation och kanske inte med henne, han kan ju ha märkt att deras relation inte var så bra. Det vet jag självklart inget om men nu valde Nicci att behålla barnet vilket är hennes fulla rätt men då tycker jag det är lite dumt att anstränga sig så här hårt för att förstöra barnets och pappans relation. Dottern kommer en dag bli läskunnig liksom alla hennes kompisar också kommer bli det. Och så har vi Nessa, den lilla vidriga skvallertant. Hennes 15 minutes of fame borde varit över för länge länge sen. Hon borde skaffa sig ett eget liv att bekymra sig om istället för att leva genom att skapa intriger åt andra.

      Ska man komma med såna påståenden bör man ha bevis på att det har skett.

        Förundersökningen kommer släppas snart. Det är väl inget hon ska lägga ut på instagram? Hon har aldrig påstått det i sociala medier utan sagt att hon inte kommenterar det eftersom det är en polisanmälan. Eller att det gjorts en polisanmälan har spoilerkontot sagt och hon senare bekräftat.

          Hon lägger ju ut allt annat på instagram själv eller genom Nessa.

            Och det kritiseras. Då är det ganska skevt att uppmuntra henne att lägga upp mer? Givetvis ska det skötas via polisen och inte Instagram.

              Nej, det var ingen som uppmuntrade att hon skulle lägga ut mer. Poängen var att hon skulle inte ha påstått saker offentligt överhuvudtaget, speciellt inte om hon inte vill (eller kan pga förundersökning) backa upp det. Men hon är ju den som aktivt valt länge att lägga ut allt på IG när hon inte måste.

                Nu valde Andreas att gå ut med det. Men givetvis borde detta inte delas i sociala medier alls. Tycker bara det är skevt att Nicci anses ansvarig när han var den som började.

                  Okej, fortsätt säga det fastän det har länkats flera gånger till inlägget på BB med historiken kring det. Uppenbarligen inte Andreas som började även fast du stenhårt vill tro på det.

          Hon har ju absolut gått ut med konversationer där hon skriver att han kallat barnet för det.

          Sen om det är sant eller inte, det är en annan femma. Men hon har absolut spridit det och startat ett sinnesjukt drev mot honom. Och folk har inte varit nådiga, herregud vilken folkdomstol det är som pågår. Det finns som sagt INGA bevis på att det har hänt, ändå fortsätter såna som Du X att sprida desinformation, vi vet inte ens om han varit häktad? Eller ens anmäld.

            Jag har inte påstått att han har varit häktad?

      Jag har inte sagt något om hur han är som pappa/partner för det har jag ingen aning om, enda jag har i beaktning i det stackars barnet som får växa upp med en mamma som beter sig som en högstadieelev!

      För att det verkar som att han önskade det enbart pga könet på barnet.

      Hade önskat sig en pojke.

      Ville han inte bli pappa borde han haft kondom. En abort är både fysiskt och psykiskt påfrestande för en kvinna. Så det är vidrigt att som man begära att en kvinna gör abort.

    Men det finns ju bildbevis på Andreas instagram som visar att han varit involverad under graviditeten?

      Håller med! Det anordnades babyshower, utsågs gudfar osv osv. Att han gått och gömt sig stämmer ju verkligen inte för fem öre. Senaste tiden? Absolut. Men det är inte så konstigt då hon och hennes följare startat en häxjakt. Herregud vild kommenterar dessa 14-åringar och white trash morsor lämnar.

    Fy vad hemskt för barnet att senare i livet se allt om abort-snacket och denna smutskastning. Risken är att barnet inte vill ha med sina föräldrar alls så småningom.
    Bara lägg ned och fokusera på barnet istället. Det räcker nu!

      Men ändå, det finns nog många barn som får höra att det inte var meningen att mamma skulle bli gravid, och att det diskuterades abort. Man får liksom skilja på diskussionen om en hoppsangraviditet och barnet som man sen så klart älskar.

      Jag tvivlar på att instagram finns kvar när barnet lär sig läsa om 8 år. Om barnet mot förmodan har tillgång till internet. Det som skrivs här finns däremot kvar. Kanske något att tänka på innan denna typen av inlägg och kommentarer skrivs..

        Ja, så sluta elda på ryktena om något som fortfarande bara är rykten

        Åtta år? Nog lär man sig läsa innan man är åtta år gammal. Och varför skulle instagram inte finnas om åtta år?

          Det är stor skillnad på att kunna läsa och att tillgodogöra sig information i text som inte är anpassad för barn.

            Fast det var inte det du skrev. Du skrev ”när barnet lär sig läsa om åtta år”.

              Ber om ursäkt. ”När barnet kan tillgodogöra sig den typen av texter om si sådär 8 år.”

                Så du menar att barnet kan tillgodose sig det som har skrivits här om åtta år, men inte det som skrivits på instagram? Vad baserar du det på?

    Jag har alltid sympatiserat med Nicci, men reagerade också på det där med att han inte kommit och bett om ursäkt.

    För det var väl visst det han gjorde? Utanför hennes dörr stod han väl med blommor och bad om ursäkt, men hon hade vägrat prata med honom och delade det istället med skvallerkonto och gjorde narr av det på Tiktok.

    Camilla varför fortsätter du skriva om det här ens? Du spär ju på allting också

      Troligen för att det här händer på en blogg. Och här bevakas bloggar.

        Jo men Camilla skriver i inlägget att nessa och nicci borde lägga bort telefonerna, ”vad håller dom på med” osv, det här ska inte tas på sociala medier. Men hon skriver om det själv och har en väldigt hård ton i inlägget.

          Håller med! Detta blir sökbart på Google. Det blir inte Instagram och tiktok.

            Du verkar inte så kunnig i hur internet fungerar om du tror att du inte kan söka saker från IG och tiktok.

            1. Du kan absolut söka på typ google och få upp resultat från IG och Tiktok.
            2. Sådant som läggs ut på IG och Tiktok och får spridning läggs ofta ut på fler plattformar är ursprungskällan.
            3. Det akriveras fortfarande och kan hittas på många ställen även om sidan/plattformen läggs ner eller innehållet raderas.

              Du tror att ett barn är medveten om hur man gör en sådan sökning? En story på instagram och tiktok blir inte sökbar utan försvinner inom 24h 🙄

                Ett spädbarn? Nej, det tror jag faktiskt inte. Ett äldre barn? Absolut, de har nog bättre koll än vad du har.

                Nej, men dessa stories är ju nersparade och uppladdade på diverse ställen. Det är alltså inte en fråga om en story som inte längre finns tillgänglig.

                  Min poäng är att alla som skriver här bidrar till en mycket större spridning som senare är betydligt lättare att hitta. Blir skevt när alla här pratar om att föräldrarna borde tänka på barnen.

                    För det ultimata ansvaret ligger hos föräldrar. Inget skulle finnas att diskutera eller posta om om inte föräldrarna (eller främst en förälder här då) själva postade. Det är klart man måste kunna diskutera att det är skevt och fel och ansvaret inte ligger hos de som kritiserar. Men du kan ju själv föregå med gott exmpel genom att sluta kommentera på varanda kommentar härinne om du nu tror att det är diskuterandet här inne som är problemet.

                      Självklart är det så men om man nu är orolig för barnet är det skevt att görs saker som bidrar till att barnet kan må dåligt.

                    Det är väl illa nog med själva informationsspridningen? Kommer ju snackas runtomkring barnet om vilken dålig förälder Nicci är, hur pappan förespråkade abort, etc. Det krävs liksom inte att barnet LÄSER det.

          Ja Camilla, varför skriver du alls om detta?

    Både Nicci och Nessa har mjölkat det här i flera veckor. Båda med syftet att öka i trafik till sina konton. Jagar följare, likes och sympatier. Vilket resulterar i samarbeten och inkomster. Det sjuka är att det är ett oskyldigt barn inblandat/i centrum. Det är nästan så sjukt att det är svårt att greppa. Vad fan håller de på med? Andreas är redan utdömd utan att få försvara sig. Frågan är om han ens kommer att ha en chans att bli hörd eller trodd. Den där Nessa är bland det värsta som har kommit med Instagram. Har aldrig förstått hypen med henne.

    Så orimligt nyfiken vad som hänt 😅
    Så orimligt nyfiken på vad Andreas gör nu, jobbar han?
    Eller började han som influencer efter love island? Och det kan han väl inte försörja sig som nu? Känns som han är utdömd i influenser världen?
    Flyttade han inte till Nicci i Stockholm från någon annan stad?

      Jo, flyttade från Göteborg om jag inte missminner mig. Spelade väl hockey innan Love Island?

    Håller med, en nyfödd bebis upp till 1 – 1,5 år klarar sig bra utan sin pappa, sen att en mamma kan behöva hjälp av en till vuxen människa såklart ( men pappan behöver det inte vara )
    Andreas kan bara se på bredvid, det är Nicci som styr deras relation, och om hon inte vill, ja då kan ingen annan göra något.
    Hon behöver inte träffa Andreas om hon inte vill.

      Det handlar ju dock inte om vad hon behöver, utan att barnet har rätt till båda sina föräldrar. Ett sådant litet barn har ju förstås ingen uppfattning om det och ”behöver” väl inte sin pappa rent behovsmässigt om mamman finns och ta hand om alla fysiska behov. Men grejen är ju mer att någon gång så kommer barnet vara tillräckligt stort för att ha en relation med pappan och ha ett behov av det, och därav bör den relation börja etableras så snart som möjligt – för barnets skull. Så det är en naturlig och trygg relation, än att den ska börja byggas plötsligt när barnet är en viss ålder.

        En relation kan vara naturlig och trygg även om den vuxna introduceras senare. Du har inget minne före 2 års ålder och det går utmärkt att bygga en relation med en 1 åring.

          Ja men dåså, då kan ju alla spädbarn sättas i något slags jättedagis för att effektivt hålla de i liv tills de kan minnas saker, de behöver ju inte någon förälder som de ändå inte minns innan dess. /s

            Det är självklart skillnad på ett spädbarns relation till sin mamma och pappa. Anknytningen till mamman skapas redan under graviditeten. Har barnet en primär anknytningsperson år det utmärkt att introducera ytterligare en senare. Att du vill göra dig löjlig och prata om jättedagis är bara tramsigt.

      Häpnar av dessa kommentarer! Klart att barnet ”klarar” sig men vadå ska pappan dyka upp som någon gubben i lådan efter 1-1,5 år? Så urbota dumt! Det är inga dockor det handlar om. Barnet ska självklart få knyta an och bygga relation till pappan från start.

        Jag har hängt med i detta drama sen start.
        Jag är väldigt väldigt bekymrad över hur en person kan bli så dömd av personer ( N:s fans) utan att vi vet någonting kring något egentligen. Utan bara rykten och meningar/pikningar från N och sen ett skvallerkonto som driver detta åt sin egen vinnings skull.

        Vem är denna Nessa egentligen? Förutom en skvallerkärring! Hon kan inte heller må bra! Kanske A har gjort fruktansvärda saker vem vet?! Iså fall är det fruktansvärt och då förtjänar han all skit och bli dömd men då av vårt RÄTTSVÄSENDE inte av folket och några småtjejer på sociala medier.

        Det här spridande och dömandet av folket är så fruktansvärt att det inte går in. En jävligt farlig väg när det gäller vårt rättssamhälle.

        Det här klassas garanterat som grovt förtal.Det här beteendet kommer att få konsekvenser för både N men även skvallerkontot. Jag tror att N har målat in sig i ett hörn och kan nu inte skilja på sant och lögner. Skvallerkontot har drivit på efter N och hon bär en lika stor skuld i detta och båda kommer att bli dömda.

        Undra hur skvallerkontot kommer att hantera detta när det börjar komma i kapp henne om vad som pågår?

        Att ingen vettig människa i N;s närhet stoppar henne!? Jag förstår verkligen inte det! Det här kommer verkligen inte gynna N vid en vårdnadstvist.

        Angående N:s pappa som tog livet av sig. När skedde detta? Någon som vet?

        Tror knappast det gynnar barnet om det för mamman stressad och orolig. Spädbarns nervsystem regleras av kontakt med mamma. Detta handlar inte om barnets behov utan pappans!

          Något säger mig att du inte har barn själv. Så som du resonerar här i tråden får jag anta att du snarare ÄR ett barn.

            Jag har 3 och en drös högskolepoäng i utvecklingspsykologi. Trevliga härskartekniker du använder!

              Utifrån att du fullkomligt spammar tråden med vem, av två unga influensers, som sagt vad och vem som började, till något skvallerkonto på Instagram så antog jag faktiskt att du inte var vuxen. My bad.

                Jag är hemma och är sjuk och barnen är hos sina morföräldrar. Tänk att även vuxna kan fördriva tiden med sånt. Är du själv vuxen eller vad gör du här?

                  Japp jag är vuxen och fördriver uppenbarligen också tiden här. Är dock inte så investerad i dessa personer som du tycks vara för sånt har jag varken tid eller intresse till. Krya på dig!

    Ja eller så stämmer ryktena som säger att inget sådant har hänt?
    Är inte friskt att starta ett drev på sociala medier grundade på rykten.
    Jo gränser finns, ett barn ska inte umgås med någon som är dålig för den. Finns inget som säger att det här barnets far skulle vara en dålig förälder.
    Och rent krasst skulle inte jag vilja ha något att göra med en människa som skriker ut allt det här inför tusentals folk, det är inte att vara en bra förälder. Så i det här fallet är det väl lite grann att kasta sten i glashus att ta henne parti också?

      Var har du läst ryktena om att det inte stämmer? Andreas har väl inte uttalat sig? Jag har inte hört några rykten om att det inte stämmer, bortsett från folk utan insyn som inte tror på Nicci. Däremot har Nicci bekräftat att Andreas är polisanmäld, svårt att tro att hon skulle ljuga om en polisanmälan

        Internet är ju fullt av rykten om att det inte stämmer också. Har du sett rapporten på polisanmälan? Har du läst ett förundersökningsprotokoll?
        Om hon ljuger så skulle hon inte vara det första arga svikna kvinnan som drar till med en lögn i jakten på ensam vårdnad eller i en umgängestvist.

          Förundersökningen släpps först när åtal inleds.

          Ja, internet är fullt av rykten om att det inte stämmer SOM SKAPATS AV MÄNNIKSOR UTAN INSYN. Ryktet om polisanmälan baseras på att Nicci själv gått ut och sagt det. Hade Andreas gått ut och dementerat så hade jag hållt med dig om att det finns rykten som talar i båda riktningar.

            Men snälla. Att en part försöker smutskasta en annan inför allmän beskådan kan ju inte kallas för att ha insyn.

              Hon syftar på att parterna har insyn..

    Jag tror att man får ta allt N skrivt och sagt med en stor nypa salt tyvärr. Tror inte aktivt att hon ljuger eller kryddar rejält, men tror heller inte aktivt på att det är helt sant. Det är inte det som är fokuset för det är oklart. Det som är uppenbart är att det finns konflikt, upprörda känslor och en vilja att ta allt detta publikt. N behöver inte ta allt detta publikt, hon väljer att göra det och verkar gilla det av någon anledning. Därav kommer att folk börjar bli ”så hårda”. Det är mot detta beteende, inte mot vad som möjligen har eller inte har hänt (för det kan ingen här veta).

      Det var ju Andreas som tog det publikt. Det ångrar han nog nu.

      Lätt att skylla på Nicci men det var han som öppnade pandoras ask.

        Det gjorde han ju inte. Det var Nicci som startade igång det på sin IG och genom exonph (väldigt tydligt att hon matade info till exonph innan Andreas började skriva, annars hade exonph aldrig postat det hon postade som uppenbarligen kom direkt från Nicci och med Niccis godkännande eller önskan om att det skulle postas).

          Nej han kontaktade Nessa innan det. Det finns skärmdumpar delade på vad han skrev. Eller du menar att han kontaktar ett skvallerkonto med en massa i formation inte innebär att det kommer bli publikt?

            https://nyheter24.se/bloggbevakning/2023/09/26/nu-ar-nessa-i-sitt-esse/

            Om ser till vad exonph postade innan Andreas meddelanden, så var det självklar Nicci som började, även fast hon och exonph låtsas som att det inte var det.

              Om du har sett datumen så stämmer inte din tidslinje.

                Det står inga datum, så vet inte vad du snackar om eller syftar på. Det är Camilla som lagt upp screenshots i den ordning exonph postade dem. Det förekommer poster från exonph (som Nicci uppenbarligen matat) innan exonph börjar posta om/från Andreas.

            Exonph delade ju från Niccis inlägg och delade flertalet texter med hintar som handlade om Nicci och Andreas, vilket alla som läste förstod. Så sluta haka upp er och säga att Andreas var först. Är inte som att vi inte hade varit här ändå idag, med all jäkla info som exonph och N fortsatt dela. Hade Nicci inte lagt ut flertalet videor där hon grät, sa hur misslyckad och sviken hon var så hade folk inte börjat bomba Andreas med hatkommentarer där han anklagades för otrohet och annat. Nicci kunde hållt tyst och istället sagt hon kan berätta allt sen och be fans sluta spekulera..och då väntat tills polisanmälan eller vad det nu är, är klar. Men nej hon valde att fortsätta dela, dela och dela…OFFENTLIGT. Herregud.

    Mina föräldrar träffades på krogen och vips nio månader sedan dök jag upp. Pappa ville att mamma skulle göra abort men mamma vägrade. Pappa jobbade utomlands tills jag var typ 7 då flyttade han hem till Sverige. Träffade honom första gången när jag var typ 2. Har idag en relation till min pappa men en helt annan relation till min mamma och hennes man som hon träffade när jag var 8 månader. Han är min pappa, han som gjort läxor, betalt veckopeng och alltid pratat om mig som hans äldsta dotter. Min biopappa och mamma har ofta pratat skit om varandra och jag har alltid försvarat dem inför varandra. Är glad över ett Instagram inte fanns när jag föddes…

    Du sätter huvudet på spiken; RYKTEN!
    Det som de gjort nu har ju inte direkt förbättrat situationen. Sedan när är att blanda in en spoilersida rätt väg att gå? De säger halva meningar i syfte att människor ska spekulera, gissa och sprida vidare. Jag hade skött det helt annorlunda. Och fortfarande så vet vi inte ens vad som är sant och inte. Och så länge vi inte vet det tycker jag inte att vi ska döma Andreas. Har han gjort något olagligt kommer han få sitt straff.

      Det var ju Andreas som kontaktade henne för att hänga ut Nicci?! Han valde att ta det publikt.

        Men snälla, är du så naiv. Uppenbarligen Nicci som började kontakta henne och säga saker som hon postade om.

          Naiv? Jag har sett skärmdumparna. Men visst om du säger det 😏

            Det kan alla andra också se, så vet inte vad du är så självbelåten med det. De finns här:
            https://nyheter24.se/bloggbevakning/2023/09/26/nu-ar-nessa-i-sitt-esse/

            Vr ju alldeles säkert Andreas som skrev till henne om STD och graviditet osv 🙄

              Alla skärmdumpar finns inte med där. Om du sett datumståmplarna hade du sett att det inte stämmer.

                Men så bra att du kan skylla på det så ingen kan säga emot 🙂 väljer faktiskt att tro att Camilla postat det rätt här etfersom det var en aktiv diskussion/situation än att du påstår någonting utan några som helst bevis. Har du annat att visa på så varsågod!

    De borde aldrig skaffat barn, så enkelt är det. Vet inte ett dugg om vad som hänt mellan dem ( vilket jag är helt säker på att ingen annan här inne gör heller men vissa väljer att tro på rykten och skvaller) men Nicci bevisar att hon är som en omogen tonåring. Sitta och skriva ut saker offentligt och ta det via ett skvallerkonto. Bebisen är inte ens en vecka gammal och hon sitter på Instagram och uppmuntrar folk att gå in och läsa vad en skvallerkärring skriver om hennes ex…..
    Stackars, stackars barnet!

    Jag har en fundering och är dåligt insatt…

    Hur långt får det Nicci och Nessa gå som de lägger ut utan/innan det kan bli dags för en fundering kring förtal? För jag tycker det har gått alldeles för långt men jag är ju inte rätt person givetvis att utdöma det.

    Jag har misstrott henne från första stund, och kommer tro på Andreas fram till motsatsen är bevisad i domstol.

      Jag tror att det förmodligen redan har anmälts till polisen. Det är min tanke.

      Oj, såg att min kommentar är konstigt skriven… hur långt får det gå innan det kan bli tal om förtal, är frågan tänkt utifrån det som Nessa & Nicci skriver om Andreas?

      Tror faktiskt det kan röra sig om förtal redan. Går aldrig att svara på rakt av efter som det varierar från fall till fall och ska vara en avvägning mellan vad som är allmännyttig information vs. riskerar ryktet hos den det gäller. Men har svårt att se att det här inte skulle kunna ses som förtal, för knappast information som Nicci behövde dela offentligt och som är väldigt skadande för honom.

      Dock är det något Andreas skulle behöva driva själv och det kanske han inte vill, för det lär ju knappast minska konflikten och snarare göra Nicci ännu mer motiverad att stöta ifrån honom.

        Allmännyttig information är något helt annat än det här. Ingen av dem är offentlig av den digniteten eller den misstänkta misshandel ett så grovt brott att allmänheten behöver veta namnet på den misstänka förövaren. Om Nicci har polisanmält talar det inte för hennes sak att sprida rykten via ett skvallerkonto på det här sättet och föregå utredningen och om Andreas också använt Nessa för att sprida rykten i sin tur är det precis lika korkat. Det är domstolar som ska döma, inte randoms på internet.

          Nej, jag håller absolut med. Menar bara att man kan aldrig säga absolut säkert om någon skulle bli fälld för förtal eller ej i en hypotetisk rättegång kring det.

    Jag tycker nästan alltid att folk som gör orosanmälningar mot folk de inte känner och baserar det på sociala medier (typ Mariette med familj som fick en anmälan för att ena mamman hade ett glas vin i handen) är helknäppa och ute och cyklar. Men i detta fall känns en orosanmälan (om det skulle ske) verkligen berättigad. Usch lider så med detta barn som fått två omogna, egoistiska skitungar till föräldrar.

    Jag tycker att folk är alldeles för hårda här inne framför allt i adventstider… Det viktigaste av allt när man skaffar barn är att man har kul, annars kan man ju bara försöka igen /s

    Det borde införas tvångssterilisering för alla dessa WT-slödder till människor.

      Tvångssteriliseringar är aldrig rätt oavsett situation och är dessutom ett gravt brott mot mänskliga rättigheter. Vi har redan haft tvångssteriliseringar i Sverige. Låt oss inte gå tillbaka i tiden.

        Ett informativt och trevligt svar – Tack!

    Det är ju bara kolla i hennes flöde så finns ju bilder och filmer på när hon berättar för honom att hon är gravid och de kramas, när de poserar på nån brygga med bådas händer på magen och liknande.
    Så det låter väldigt missvisande att påstå att han inte brytt sig alls sen hon blev gravid.

    Tycker inte diskussioner om en influencers mamma hör hemma här. Väldigt elak kommentar också.

    Vad tycker du, Camilla?

    Den där bruden verkar inte ha alla hästar hemma!

    Man går inte o lägger sig o har sex med en tillfällig relation (för så länge varade den ju inte) o påstår ”jag tror inte jag kan bli med barn” som ursäkt för att inte skydda sig, o sätter en unge till världen hipp som happ utan att först fråga sexkamraten ”nu när vi ska ha sex, är du beredd på att bli pappa då”? Om inte, fram med kondom, annars blir det inget, exakt så ska det gå till!!
    Sedan bli på smällen o beklaga att ”pappan ville göra zzzzz”! Ja vilken normal kille skulle inte vilja göra det med en tillfällig förbindelse!
    Sedan snacka en massa skit om en man som blivit pappa mot sin vilja, i sociala medier, är bara så beklämmande lågt.

    Vilken kille har inte rätt att bestämma att han inte vill bli förälder?? O endast l ä k a r e, dvs g y n e k o l o g, kan bedöma om det är uteslutet för kvinnan att få barn, vilket hon i detta fallet verkar skylla på att hon ”trodde inte att hon kunde få barn”?
    O då ska man ha genomgått enorma medicinska provrörsbefruktningar m.m innan en g y n e k o l o g kan lämna ett sådant yttrande.
    Sedan gå ut i media o säga, nej pappan har inte träffat barnet ens. Vad man läst i dessa kanaler har det ju uttalats oändligt många ggr att pappan får inte närvara vid förlossning pappan får inte bla bla bla. Varför överhuvudtaget tjafsa om denna 9 månaders graviditet i media o lipa o lipa, väx upp! Men nu är denna löjliga barnsliga leken över för de mammor som motarbetar mannen som de tagit emot spermier ifrån, för i samma ögonblick ett barn är fött, står barnet under beskydd av myndigheter, en nybliven mamma har ingenting att säga till om längre, för nu är det myndigheterna som bestämmer tack o lov.

      Men han ville ju först gärna ha barnet tills det var en flicka? Det har hintats många gångar. Verkar stämma då han varit med i början av graviditeten och till och med på gender reveal.

        Haha vadå tills det blev en flicka? Vad är detta för nytt fånigt påhitt plötsligt 😂😂 nej han var lika glad i inlägg när könet var avslöjat. Han har försökt ha kontakt efter Nicci gjort slut men hon har skrivit rakt ut hon inte ville ha kontakt.

    Alltså kommentarerna på hennes inlägg där hon precis fött barn är nog fan det mest grotesk jag läst. Människor har ingen gräns hur elaka de kan vara. De tar upp hennes pappas död, att hon gjort bukplastik för att hennes mage återgått, att barnet förtjänar en annan förälder osv. Fyfan människor är vidriga!

    Än så länge så finns det tid för bebis och Andreas att få en god relation. Jag hoppas verkligen att föräldrarna kommer på bättre terms med varandra. Bland det värsta jag vet är föräldrar som inte kan lägga sina egna känslor åt sidan för barnens skull. Men det kommer efter föräldrar som använder barnet för att skada den andra föräldern.

    Sådana människor borde inte vara föräldrar.

    Vill bara rätta en del av texten. ”Barnet har rätt till två föräldrar” stämmer inte. Barnet har rätt till trygga förebilder. Det är inte alltid föräldrarna som är trygga förebilder. Tänker då på Lilla Hjärtat, Tintin och Matteo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.