Tre frågor från vår kära bloggvärld

Monas Universum tipsar om sina bajssprayer som de perfekta julklapparna till exempelvis ”julklappsspelet” och jag måste fråga.
Är folk generellt så paranoida om den egna eventuella bajslukten att man måste bära med sig en sån här vart man än går? Man använder den väl liksom inte hemma? Eller vågar man inte –låta bajset lukta ens i det egna hemmet? Alla människor bajsar och allt bajs luktar. Hur kan det vara ett SÅ stort problem? De flesta toaletter har väl ett doftspray ståendes för sådant?

Magdalena Graaf googlar flygbiljetter till Irland, där hon planerar att hyra en liten bil, ta dagen som den kommer, åka runt helt ensam och bo på bed and breakfast och local pubs. 
Att resa själv är verkligen SÅ underskattat och någonting jag kan rekommendera till alla. Så min fråga till er är: Vilket är det bästa resmålet du kan rekommendera som soloresa?

Isabella Löwengrip får kritik om att det är dåligt att hon bara uppdaterar sin blogg varannan dag, och även jag fick mig en släng av sleven i en kommentar att inlägget inte varit så genomarbetade den senaste tiden.
Vad har man för förväntningar på Isabellas blogg och vad har ni för förväntningar på den här?
Jag vill alltså genuint veta. Under tiden jag skrev boken så sjönk mängden inlägg här inne, men även då uppdaterade jag den här bloggen med minst fyra inlägg, och som mest sex inlägg. Det första kommer 05.30 på vardagar och det sista 21.00. På helger kommer det också fyra inlägg.
Jag har sammanlagt varit ledig TRE dagar sedan jag startade den här bloggen 2016, utöver sjukdagar.
Vad är rimliga förväntningar att ha, tycker ni? Jag vet att Tramsfrans pratar om det i sin podd. Han berömmer min arbetsdisciplin, då han själv kämpar med att publicera ett inlägg om dagen, samtidigt som jag publicerar minst fyra.
Har jag skämt bort er? Får jag skylla mig själv som lagt ribban på en nivå där jag publicerar mellan fyra och sex inlägg snudd på 365 dagar om året?

Berätta gärna hur ni tänker kring det här och vad som är realistiska förväntningar på en annan människas arbetsmängd och prestation? 

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Helt ärligt skulle jag nog inte klicka mig in här över huvud taget om uppdateringen inte var så frekvent som den är. Detta är typ mitt alternativ till Instagram/alla andra bloggar och det skulle tappa sitt syfte för mig om kvantiteten minskade. De inlägg (med efterföljande diskussioner) jag uppskattar mest är dock förstås de mer genomtänkta texterna du skriver, men de mindre genomarbetade inläggen som slängs in mellan varven gör bloggen mer levande (i en tid där den tävlar mot ett konstant uppdaterat flöde på instagram, bland annat) och håller uppe intresset (och vanan att frekvent tiden klicka sig in för att se om det dykt upp något nytt sedan senast).

    Tack för mig! ☺️❤️

      Jag håller med dig. Man vet att det sällan ekar tomt här inne och ja vi har väl varit bortskämda med många inlägg per dag, till och från.
      Det är lustigt att jag blir irriterad när det tex inte dyker upp ett morgoninlägg, men det är ju för att vanan är stark, inte för att det är fel att inte alltid servera oss morgoninlägg.

      Kör ditt race Camilla. Gnällspikar kommer det alltid finnas. Jag är nöjd med bloggen som den är.

      Ha en fin måndag hörrni ✨☺️

      Håller med! Jättebra med många inlägg om dagen! Det gör det värt att gå in ofta och är
      spännande att se nya inlägg flera gånger om dagen! Jättebra jobbat Camilla!

    Jag har inga klagomål på din blogg, uppdatera när du vill liksom. Tror de som klagar antingen har sjukt tråkigt eller så menar de att det är bättre att inte uppdatera alls än att skriva något (för dem) ointressant.
    Om man betalar för något, som exempelvis Glossybox, då kan man absolut klaga över att sakerna är tråkiga men att gå in och läsa en blogg eller kolla på nåns TikTok och sen klaga på att det är tråkigt…..jag vet inte. Sluta kolla är väl mitt tips, eller bidra själv genom att skicka in fler saker som man vill att bloggaren ska skriva om.

    Isabella har nog landat lite i det vi kallat vardagshjulet när hon nu själv gör allt själv. Och då hinns nog inte bloggen med att uppdatera varje dag.

      Uppdatering varje dag behövs väl inte, jo här på Bloggbevakning😉 Skulle också vilja åka till Irland, verkar mysigt. Men jag vill ha ngn med mig, är Ingen ensamresare. Gillar man det kan man väl i princip åka överallt, kanske inte Maldiverna. (Om man vill träffa andra att surra med).

        Varför skulle man inte kunna åka till Maldiverna ensam? Hur jävla skönt som helst att ha en sån där villa helt för sig själv och göra vad man villa när man vill. Jag tycker att der är ett perfekt ställe att åka till helt själv.

          Om man vill träffa andra att surra med la jag till för jag visste att det skulle komma någon som dig och ifrågasätta!! Har själv varit där, mest (ny)kära par som åker dit. Åk dit, det är ett jättefint ställe och de kommer inte finnas kvar i framtiden pga klimatförändringarna.

      Isabella uppdaterar ju varje dag, med några få undantag. Det är EN person i hennes kommentarsfält som hela tiden gnäller om att det är dåligt uppdaterat.

    Sådana där toadoftsprayer som du pratar om kan vara det värsta som finns, 100 gånger av 100 får man migrän av lukten och ofta verkar de antingen ha fått sprutas runt till den grad att skallen riskerar implodera så fort man öppnat dörren eller så lämnar folk efter sig den där, i brist på bättre beskrivning, ”sötsyrliga” doftmixen av avföring och *attificiell rosenbladsdoft*.

    Jag har svårt att bestämma mig för vilket som faktiskt är värre, den naturliga bajslukten (som på intet sätt är behaglig) eller den mixen. Usch, kräkreflexerna triggas bara jag tänker på detta.

    Om Monas spray inte lämnar någon parfymig doft efter sig skulle jag absolut kunna tänka mig att testa, låter iaf som ett bättre alternativ än de där sprayerna som borde lämnats kvar på 70-/80-talet eller när än de nu kan tänkas ha introducerats.

      Artificiell doft* och nej, gröna äpplen, vanilj, körsbärsblom, orientaliska kryddor, eller vad de nu brukar lukta är INTE bättre. Det får mig bara att få toalettassociationer varje gång jag känner lukten av något av de nyssnämnda dofterna.

        Mina föräldrar sa att allt som luktade äpplen (schampon, sprayer, sköljmedel) luktade mens, så jag har jättevårt när det luktar så. Deras uppfattning delar jag också numera.

      Sprayen finns billigare på normal.
      Ja tycker nog det gått till dom bortskämdas håll här.

      Så onödigt med ämnen som förorenar inomhusluften, och dessutom fler förpackningar och transporter.

      När jag var liten brukade min pappa alltid tända en tändsticka inne på toa sedan han … ja, ni vet. Jag minns inte om det hjälpte, lite kanske?

        Det funkar även för att dölja fisar.

        Jättebra tips 👏🏻👏🏻👏🏻😁

          Så då vet vi vad du har gjort om du tänder en tändsticka utan att röka😉

        Det funkar otroligt bra. Jag använder tändsticka efter en stinkbomb, tar bort ALL lukt ☺️

    Jag vill ge kritik till att du inte godkänner kommentarer direkt, man får ibland vänta i flera timmar innan kommentaren godkänns, det är hopplöst för då är ju inlägget inte längre relevant (eftersom det oftast har kommit ett nytt inlägg). Jag har tydligen blivit bannlyst på nåt vis, eftersom jag har en speciell personlighet, och då blir man utfryst, det har jag blivit i hela mitt liv så jag är van vid att inte bli accepterad som den jag är och att andra människor inte klarar av att jag ”sticker ut som något eget”, då reagerar och attackerar massan/svärmen och sen så hänger på tåget.

      😂

      Lina, du är mytoman och troll. Varje dag kommer en ny historia, så nej du är inte utfryst- Alla har bara lessnat nu

      Du har verkligen ingen självinsikt Lina, dina inlägg är alltid provocerande och märkliga som om du vill provocera. Oftast tillför dom ingenting till de diskussioner du deltar i, så det är nog lugnast om dina inlägg går igenom Camillas filter för allas vårt bästa🙂

    Det var ju kvaliteten på dina inlägg som kommenterades, inte kvantiteten.Tror ingen kan kritisera kvantiteten.

    Förväntningar har jag inga, fortfarande tillräckligt kul för att jag ska titta in. Men jag har alltid mest varit här för att läsa kommentarer!

      Jag brukar scrolla förbi inlägget ganska snabbt. Får en uppfattning om vem det handlar om och vad, men läser det inte. Sen läser jag kommentarerna.

        Samma här! Delar inte riktigt humor med CamCam och gillar kommentarernas mer komprimerade form.

        Sen är ju inläggen inte så väl genomarbetade, vilket är fullt förståeligt när man lägger upp 4-6 per dag. Läste Tramsfrans blogg noga men han hade ju ett helt annat upplägg på blogg som mer gick ut på att han själv skrev fyndiga texter.

          Gillade hans blogg tills han bytte plattform

      Dock är ju kvalitet och kvantitet direkt relaterade till varandra. Borde inte vara så svårt att förstå att om kvaliteten går upp går kvantiteten ner? Själv uppskattar jag att det publiceras så många inlägg, jag går in här flera gånger om dagen av slentrian och finns alltid nåt nytt att läsa, lite nya kommentarer att kolla igenom. Vad det handlar om är mindre viktigt. Sen är jag osäker på hur mkt kvaliteten faktiskt har möjlighet att gå upp…

    Ja du har skämt bort oss! Men du kanske inte behöver sköta allt själv utan låta någon mer bidra med inlägg? Frilansa liksom, så du får ledigt någon dag i veckan? Och kanske korrekturläsa 😃

    Ja, jag tror vi är bortskämda 😃 Vi är vana att kunna läsa något nytt varje gång vi går in och kollar. Och det är det jag gillar med denna blogg! Men om du skulle göra färre inlägg skulle vi nog vänja oss med det också.. Färre och mer arbetade inlägg hade funkat bra!

    Jag minns i början av den här bloggen då du raljerade över vissa bloggare både över hur lång tid det tar att köra spell check och att bloggare inte skulle ta bloggpauser eftersom det är deras jobb och man kan schemalägga inlägg. Hm.

      Nej, jag raljerade över bloggare som tog långa pauser utan att överhuvudtaget nämna någonting om det. Det är respektlöst enligt mig.

    Jag tycker bättre om färre genomtänkta inlägg än många ”utfyllnad” med typ ”vad är din personlighet/vad har du för husdjur/vad ska du ha på dig på julafton/osv?” som fråga för att få igång kommentarer. Inte bara här utan i bloggar/inlägg generellt så tänker jag att inlägg är ganska ointressanta om de inte får igång kommentarsfältet bara av sig själv.

    Får man ge kritik under det här inlägget där camilla undrar genuint eller kommer de trogna läsarna ändå hänvisa en till att dra härifrån och starta en egen blogg då?

    En del skriver att de hellre skulle se färre, men mer genomarbetade inlägg här – och jag förstår poängen, men tror ändå att en stor del av framgången beror på MÄNGDEN av inlägg, frekvensen av uppdatering
    …men en medarbetare, som nån föreslog, skulle ju kunna ge båda + dig möjlighet till ledighet…

      Jag tror att de som gillar mängden inlägg ser bloggen mer som ett forum och kanske inte kommer för inläggen i sig.

        Obs, inget fel med det 😊

      Håller med. I semestertider kan du kanske ha Öppet Spår varje dag? Du behöver heller inte slå knut på dig själv med flera instagramposter i varje blogginlägg.

    Jag tycker det är fantasilöst när du bara tar ett inlägg rakt av från Instagram och sedan förlöjligar det för att skapa debatt i kommentarerna. Men det är inlägg jag skrollar förbi för det mesta.

    Jag tror att alla unnar dig och varandra semester men inläggen jag nämner ovan kan väl inte ta allt för lång tid att skriva så tidsinställ några sånna.

      Jag måste fortfarande vara ständigt uppkopplad för att modda kommentarsfältet.

        Kanske dags att få sig en ”praktikant” 😜

        Det låter galet stressfullt! Jag hade inte pallat nån längre tid. Hoppas du fortfarande tycker det är roligt och värt det <3

        Du kan ju välja att inte ha ett omodererat kommentarsfält. Eller sätta fler ord på modd. Det är ju självvalt att ha ett sådant här kommentarsfält. Eller bara sätta fler av de värsta kommentatorerna på modd så kanske de lär sig att vara lite trevligare här.

    Jag läser alla inlägg och går för det mesta in runt tiden det kommer – till 1-3h efter det publicerats. Jag tycker det känns lyxigt att få ”underhållning” så pass frekvent som den här bloggen erbjuder. Sen är vissa inlägg såklart kanske lite taskigt skrivna, eller så är kommentarerna skruvade, ibland kanske det inte genererar så många kommentarer. Hur som helst så är det ändå uppskattat att det kommer nya inlägg så frekvent. Alla inlägg är inte bra och då kan man vänta tills nästa för att se om det är bättre och intressantare. Det är det jag gillar med bloggen.

    Sen tycker jag nog inte att du behöver 05.30 och 21.00 inläggen så ofta, utan det räcker när det kommit någon intressant spaning som ska ut på kort tid.

      Jag tror dessutom att många här inne inte skulle sura ihop om du vill ta lite ledigt. Vill du ta ledigt över jul så kör, det är alla värda.

        Ja, släng bara in omoddat öppet spår som ersättning

          He he, ja det skulle kunna bli intressant😉

    OT – Monas universum alltså… Hur KAN hon tro att HON skapade trenden att ha bh under kavaj.
    ”Minns när jag var 17-18 år och hängde mycket på nattklubbar (umgicks bara med äldre kompisar så jag kom in överallt) och vid ett tillfälle fick för mig att det skulle vara snyggt att bara ha en svart behå under en kavaj. Kan ju säga att om jag ville att omvärlden skulle reagera så var det ett understatement för vad de gjorde. Sen började alla klä sig så och nåt år senare såg jag att dåtidens stora stjärna: Grace Jonse, körde samma race. Jag minns att jag tyckte det var coolt att j a g hade startat en trend.”
    Ehhh… Storhetsvansinne eller vad? Hon är verkligen helt uppe i det blå den tanten.

      Menar hon Grace Jones eller? Jag såg Malin Berghagen i kvällstidningen med svart BH under en kavaj tror det var mitten på 80talet. Hon härmade säkert Mona😂

        Januari förmodar att hon menar Grace Jones 😂 Jo men det är ju TROLIGEN så att supermodellen Grace Jones härmade Mona Lundgren från Sthlm… Jag förundras så över hennes galna självbild!

          Hon har svarat någon på en kommentar, hon var iaf först i Stockholm med BH:n😀

      Finns ingenting i världen som inte hon eller någon av hennes allra ”närmaste vänner” uppfunnit, tror jag.

      Hon var även först med engångskameror på bröllop och med Happy life happy wife.

      Jag undrar typ vem hon är? Fattat att hon har eget företag och att hennes man jobbar med ngt. Ngn skrev att dom hyr sitt hus? Mer skvaller tack anonym 08.49 😁

        Dom, eller hennes man, har väl gjort sig pengarna i porr-branschen. Mona brukar försöker hävda att dom bara haft en sexleksaks-butik men så var det inte. Mer info om mannen här https://www.expressen.se/nyheter/porren–offren/.

          Va, jag är i chock😳 Trodde jag verkligen inte om henne, hon ska ju framstå som så präktig. Så det är dessa smutsiga porrpengar hon shoppar loss helt galet för, vad äckligt!! Jag tänker inte köpa hennes porrbajsspray. Hon verkar inte varit över och hjälpt Maggan ngt under hennes sjukdomstid. Shoppingen tar väl sin tid..

            Tror inte hon hjälpt Mirka heller som är den snällaste hon känner. Går dock rätt snabbt att googla vilka företag i familjen som går bra. Huset hyrs och maken tar jobb som ekonom….Cam har väl tidigare skrivit en del om familjens ekonomi och lån.

        Mona är en tant som har kommit upp sig i smöret (ja, tycker hon själv i alla fall) genom sin blogg. Hon och hennes man hade något hemslöjdsföretag eller nåt, hon försökte kränga gräsliga smidessaker på bloggen. Nu tror jag hon lever bara på bloggandet, och mannen verkar ha någon slags konsultverksamhet inom ekonomi.
        Hon tycker själv att hon är väldigt rolig för hon skämtar mycket om kiss och bajs och gör sig rolig på makens bekostnad.
        För några år sedan skrev hon ett långt inlägg där hon berättade att hon varit gift med en pedofil (skild sedan många, mångar år) och att denna person förgripit sig sexuellt på deras gemensamma dotter. Hon var, i mitt tycke, väldigt gränslös när hon berättade om allt det där, och sedan blev hon förtalsanmäld och dömd i domstol till skadestånd till exmannen för förtal.
        Hon är expert på att skaffa sig vänner som kan ge henne fördelar i livet, i form av kläder, smycken, kändisskap osv. Hon är bl a vän med Magdalena Graaf och hon ääääälskar att namedroppa (t ex när de sitter och fikar så slank Loreen förbi och satt en stund osv).
        Alla hennes vänner är ”norra europas” snyggaste/rikaste/välkändaste och även hon.
        Hon shoppar mer än någon annan, och pengarna som inte går till shopping går till botox och andra ingrepp. Hon var nog rätt snygg en gång i tiden, nu ser hon ut som vilken överopererad kärring som helst.
        Hon ger i alla fall mig väldigt dåliga vibbar, hon känns verkligen inte snäll eller genuin.

          Som sagt, pengarna kommer från porrbranschen. Sen har dom väl tagit slut då dom numer hyr hus och Måna även hållt i diverse insamlingar där man inte riktigt vet vart pengarna har gått.

            Vet inte om hon var så speciellt snygg. Inte så populär när hon växte upp, rätt konstig. Finns en hel film om henne, hon är en av Jordbrobarnen.

              Menar du i dokumentärfilmen?

                Ja finns en egen film i serien om henne. ”Det var en gång en liten flicka” heter den.

            Hörde deras första hus i Bromma var intecknat upp till skorstenen. De tvingades antagligen sälja annars hyr man väl inte (är ju som att slänga pengarna i sjön). Visste inte hon var vän med Mirka, OF nästa el?

    Jag tycker inte att du ska skriva återigen om hur många semesterdagar du har haft för det är så irrelevant. Du väljer själv helt och hållet så stå för det då och martyra inte över dina semesterdagar så fort någon kritiserar kvaliteten på dina inlägg. Vill du vara mer ledig – planera för det då.

    Vi är nog många som läser som har (du får ursäkta) långt mer krävande och tuffare jobb än vad du har så sympatierna är begränsade.

      Och varför varför varför sätter du mig i modd hela tiden? Jag har inte skrivit något elakt eller dumt.

      Hur vågar du?
      Menar du att jag INTE får tycka att mitt jobb är lika påfrestande och krävande som en infektionsläkare under corona-pandemin?
      Att du har mage!!! 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

    Så länge en blogg är helt gratis, dvs utan betalvägg, som den här är så är det helt upp till dig hur ofta eller sällan du väljer att publicera. Du bestämmer.🙂

    Visst är folk vanedjur; kan de vänja sig vid många inlägg så kan de också vänja sig vid färre. Trappa ner långsamt Camilla, om det är din avsikt (mjuk övergång = mindre gnäll).

    De som aldrig haft egen blogg har verkligen ingen aning om hur mkt tid det tar. Och allt som ska fixas bakom kulisserna… 😅

      Inte ens med betalvägg har man något att säga till om. Man blir ju inte automatiskt ”delägare” av något och har rätt att få sina åsikter lyssnad på bara för att man prenumererar.
      Det är fortfarande ägaren som väljer hur ofta och vilket innehåll som publiceras.
      Som prenumerant kan man bara välja att sluta betala om man inte tycker om innehållet.

      Det är verkligen inte helt gratis. Vi betalar genom att utsättas för reklam som vill få oss att köpa grejer eller spela på nätcasinon.

        Så dåligt att göra reklam för spelfirmor. Finns folk som fått gå från hus och hem för att de spelat upp hur mycket som helst. Vet att sonen spelar, han bor själv nu så ingen koll. Är ett missbruk som alla andra. Och dessa kändisar som gör reklam för skiten, som verkligen inte behöver pengarna ens..

          Håller med!

          Extra dåligt tycker jag att det är, som i denna blogg, när det dyker upp reklam för casino men finns inte ens ett kryss så att den går att trycka bort.

            Den kommer blockeras inom kort.

              Toppen!

          Pengarna måste ju in någonstans och även om jag också stör mig på reklamen uppskattar jag ändå beslutet att inte göra samarbeten på bloggen. Troligtvis skulle även kommentarsfälten modereras hårdare om företag köper inlägg och då försvinner lite poängen med bloggen enligt mig.

    Mona hävdar att ungdomar inte vågar gå på toa på skolan. Är det kompisens restlager, hennes egna felstavade flaskor från fabriken som brann ned eller är det de som hon själv skulle ta fram med världens bästa som hon nasar? Graaf som skulle satsa på hälsa och inte det yttre går från sängliggande till att bleka håret igen.

      Kanske Runar som vill se henne som blondin😉 Han bleker ju själv håret. Nästa par? Han behöver iaf ha någonstans att bo.

      Tycker nog man kan unna Magdalena ett besök hos frisören efter den inte så lilla operationen.

        Tycker hon ska vara mörkhårig, passar henne så bra. Likadant med PW, vad snygg hon var som mörkhårig när hon hängde med polisen.

        Självklart men det var ju lite ironiskt att håret att prio efter pekoralen om hälsan.

      Fattar inget av det som du just skrev…

        byt ut ordet att nummer två till ordet är

    Tycker Isabella gör ett ganska bra jobb med att uppdatera sin blogg med tanke på att hon typ lever som en rik hemmafru (ja hon har ju sina egna pengar så hon är inte hemmafru på det viset, men hon lever som en).
    För din egen del så är det väl en toppenidé som flera skrivit, att ta in nån som skriver lite på frilans. Eller satsa på mer ett mer genomarbetat inlägg per dag och resten mer lättsamma, tror som många säger att en hel del av styrkan ligger i frekvensen på inlägg

      Fast Camilla har ju sin stil och sin humor. Hon skulle kunna testa AI men det skulle ta bort personligheten i bloggen. Samma om hon väljer en assistent med helt annat humor eller stil än sig själv, eller helt utan.

        Nej, jag tror det skulle hjälpa! Den här bloggens styrka är verkligen bredden av granskande inlägg och lättsamma, inte Camillas språk.

    Min största anledning till att följa denna blogg är för att jag inte ids plöja Instagram (har inte tik tok) för att hitta något intressantare än frukostfrallor som ingen egentligen äter upp pga lever på en mandel och ett blåbär och kläder som visas fast de knappt syns för modellen som visar sitter på ett sätt som gör att man mest tror att hon precis har halkat på en isfläck och vrickat foten. Denna blogg blir som en bra sammanfattning på vad som hänt och det spelar egentligen ingen roll om det är ett inlägg eller sex stycken på en dag, har det bara hänt nog för ett inlägg så har det 🙂

    Personligen tycker jag att det är ok med ett inlägg om dagen.
    Ser gärna mer granskande inlägg, känns som att det blivit mer ”skvallerpress-inlägg” på senaste tiden.

    Jag uppskattar dom kontinuerligt kommande uppdateringarna på fasta tider. Väldigt mycket. Du gör ett väldigt bra jobb!

    Har absolut ingen minstanivå för vad som är ”godkänt antal inlägg, skriver någon en gång i veckan men det är ett intressant inlägg s läser man såklart men kommer sen inget inlägg på ett par månader så ja, då glömmer man ju av den bloggen men bloggaren har såklart *rätt* att vara ledig. Bellas blogg tex, skulle den uppdateras sporadiskt är det helt klart en blogg jag skulle kunna glömma lite, tror hon verkligen tjänar på att vara regelbunden men också hyfsad kvalitet.

    På den här bloggen däremot är kvantitet a och o, bryr mig in det minsta om stavning eller grammatik är fel, ut med det senaste så fort som möjligt, är något inlägg tråkigt scrollar jag bara, gräv i all ära men själva stommen är mer att publicera mycket här. Tror dock inte det skulle vara något problem om du tar en vecka här och där ledigt men om man får känslan av att bloggen sakta dör ut tappar du nog fler läsare.

    Detta är en bloggbevakning och skvaller, har du missat det? Det du söker finns på andra ställen.

    Ta semester! En ordentlig en. Det värsta som kan hända är väl att du tappar lite följare eller att någon främling blir sur på dig för att du ändrar hens dagliga rutin men vad gör det? Kanske ökar följarna ändå sedan då de flesta som aldrig tar semester faktiskt utför ett sämre jobb. Det sämsta som kan hända om du INTE gör det är ju värre; stress (och därtill stressutlösta sjukdomar), inte tid till reflektion, inte tid till att vårda relationer och intressen m.m.

    Det är inte en komplimang att berömma någon för en arbetsdisciplin om det innebär att aldrig få en sammanhängande semester. Det är att uppmuntra till att någon kör slut på sig.

    Har egentligen inga synpunkter på antalet inlägg, men viktigt att kommentarsfältet får fortsätta vara hyfsat fritt, det är en stor behållning. Och viktigt med granskningen av flunsor. De har blivit en maktfaktor som inte granskas av ngn annan, rätt konstigt egentligen och jag tycker att det är viktigt att de följer lagar och regler och reklammarkerar. Och att det ifrågasätts när de har oj så fullt upp med sina naglar och fransar och behöver tas ner på jorden ibland när de ljuger ihop besökssiffror och fifflar med statistik. Så fortsätt med det viktiga arbete du gör och låt ingen köpa dig!

      +1 på den.

    För mig räknas kvalitet framför kvantitet så jag skulle hellre se ett mer granskande inlägg per dag än fyra ”den här roliga videon såg jag idag inlägg”.

    Kollar generellt denna blogg 1-2 ggr om dagen, ibland varannan. Jag förväntar mig inte att du aldrig är ledig. Jag förväntar mig däremot att du korrkturläser dina inlägg så att de är begripliga. Jag tycker det är det minsta man kan begära av någon som arbetar med text.

      Korrkturläser? Fattar inte😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.