Måndagsvibes livepodd ute nu

Hanna Friberg och Lojsan Wallins liveshow för sin podd Måndagsvide finns nu ute på Youtube för den som är intresserad!
🙂

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Får vi ingen take på den från den sida?

      Rättar mig själv. Det är röd dag, såklart du ska vara ledig. Glömde bort det

    Tycker helt ärligt det var lite oskönt sagt om Tully. Tully är allt annat än en favorit hos mig, men vad jag förstått det verkar det ju som att Hanna sagt upp vänskapen med Tully, inte Tully som bytt ut Hanna mot Lojsan? Var väldigt vinklat och dessutom satt Tully i publiken och kunde inte få säga något.

      Om man inte orkar kolla, vad sa de? Varför sitter hon i publiken när de är osams?

      Dock verka det som att tully påbörja sin vänskap med Lojsan när hon och Hanna blev ovänner, de var liksom inte direkt vänner innan det utan hon va ju Hannas vän och assistent. Tully ville väl försöka hålla sig kvar i klicken för att kunna klättra själv, verkar va hennes enda mål med dessa vänskaper

        De var nog kompisar innan Hanna och Tully blev ovänner, så det stämmer inte, för de hade gemensamma middagar osv paren osv !
        Men Hanna verkar ju ha bytt ut en hel del vänner längs med åren och nu har Tully sagt i sin podd att hon inte än idag vet varför Hanna sa upp vänskapen, vilket är rätt barnsligt! Om det var middagen som Hanna och hennes ex inte var bjudna på så borde hon ju vara sur på Eric Saade och hans tjej då de ordnade den middagen.. men man är väl vuxna människor som borde diskutera om problem och inte säga upp vänskapen som en 3åring..

          Hon verkar generellt väldigt barnslig och inte alls som den vassaste kniven i lådan. Inte konstigt hon varit så besatt av sitt nästan 10 år yngre ex.

          De umgicks dock aldrig själva, hon var Hannas kompis som blev medbjuden och lärde känna de andra pga Hanna. Sen när de blev ovänner så tog Tully hennes plats typ i det kompisgänget, eftersom Hanna säkert inte vill träff tully så är hon aldrig med när hon är med. Tror Hanna var trött på Tully av olika skäl och därför bröt upp vänskapen, att hennes uttalande om Filippa Toremo var droppen. Sen verkar Tully ständigt vara dryg, negativ, klagar på allt och jag tror Hanna helt enkelt var trött på det då hon nämnt att hon rensat vänner som bara tar energi av en.

    Tyckte det var såå stelt!

    Olidligt. 😩

    Någon mer som reagerat på Hanna Fribergs kommentarer i den andra podden med Stella? Hon ska konstant tala om eftertraktad hon är och samtidigt med en ganska förminskande attityd mot kompisen (som i mitt tycke, om man ska vara sån, ser en miljon gångar bättre ut än Hanna och verkar skönare samt mer jordnära). Ska dessutom flörta med sin bästa kompis

    Aldrig lyssnat på något med henne tidigare, men vilken tråkig persona och översittarattityd (särskilt när man not is all that…) känner jag. 😅
    Ps. Nej. Orkade inte fler avsnitt efter jag insett hur tråkig attityd ena talaren hade.

      med sin bästa kompis ragg* och sen skylla på att Stella har problem med självkänslan istället för att erkänna att hon körde ett fult drag.

      ^ sorry, skickades innan jag var klar.

        Reagerade också på att hon raggade på Stellas killar framför henne (på rutin verkar det dessutom som) och sen har mage att vända på det till att Stella har dålig självkänsla. Tyckte det var helt sjukt faktiskt… Hon framstod inte direkt som härlig i podden utan tvärtom som full of herself och dessutom illojal och väldigt egoistisk 😳 Låter hemskt men jag förstår varför hon är singel, hon känns otroligt krävande att ha att göra med.. en my way or the highway person.

          Jag var helt blown away
          Över hur hemsk hon fastställer sig själv i podden.
          Tydligt att hon har dåligt självförtroende

    Jag förstår verkligen inte grejen med livepodd?? Lyssnar slaviskt på några få poddar men hade aldrig betalat flera hundra för att se det live?

    Tycker de är bra roliga och bjussiga och förtjänar cred 🙂 är ju liksom bara ett live-framträdande inte värsta teatern. Tycker det var alldeles lagom!

    Den där Buster är en kung

    Hanna verkar ju bli ovän med alla, eller beter sig passivt aggressivt mot dem, ghosting och silent treatment som en tonåring. Sättet hon hela tiden hänger ut sin sk bästa (och just nu enda?) kompis Stella i podd och på Instagram.

    Sen att hon drar in magen så att hon inte kan andas normalt och vinklar benen och huvudet så att hon ska se smalare ut när hon går (ser ut som hon bajsar på sig) stör mig lite. Av någon anledning kommer hon upp i mitt TikTok-flöde varje morgon haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.