@exonphspoilerse fortsätter dunka ut dramainnehåll

Nessa” som driver @exonphspoilerse fortsätter dunka ut inlägg om de nyblivna föräldrarna Nicci Hernestig och Andreas Deak, innehållandes ett dm där Nicci skriver att Andreas inte fått träffa sin dotter än och att det är någonting Nicci inte kan påverka, och att det är ett beslut som är fattat för barnets bästa.
Vidare skriver hon att:

För att komma framåt behövs också ett ”uppvaknande”, insikt, förståelse, behandling, personlig utveckling och en vilja och öppenhet.

Utöver det har @exonphspoilerse en omröstning om huruvida Andreas ska få träffa dottern eller ej, samt delar inlägg om att Nicci ska ha setts på krogen med en kille, samt en spekulation om hur hon kanske är på dejt.

Behöver du läsa ikapp, klicka HÄR!

160 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns som att soc kommer omhänderta detta barn framöver.

      Knappast på dessa grunder som enkelt kan lösas med hjälp av familjerätten.

      Tror ni verkligen att soc ”tar barn” på dessa grunder? Sådant går självklart genom rätten och det krävs ganska mycket tex att föräldrarna vägrar ha hjälp av insatser och barnet far illa.

        Något säger mig att nicci inte är sugen på en enkel lösning.

          Det behöver hon heller inte vara, pappan kan givetvis dra detta till rätten och få umgängesrätt och då spelar det ingen som helst roll vad hon är sugen på och inte.

          Men det var heller inte det som mitt inlägg handlade om. Jag skrev om att soc inte tar barn bara för att föräldrarna inte kan samarbeta.

          Folk måste sluta skrämmas om soc, att soc ”tar barn” hit och dit och gör att föräldrar som behöver hjälp inte vågar sig dit.

          Omhändertagna barn är inget att skämta om och Niccis bebis far inte så illa att ett omhändertagande över huvud taget är aktuellt.

          Sedan kan man ju såklart anse att hennes beteende är helt fel. Men hon kommer knappast bli av med sin bebis pga soc.

            Tror inte någon skämtar om detta. Tragiskt, pinsamt och omoget är vad det är. Barn som fått barn..

            Du pratade om en enkel lösning. Det är inte enkelt om den med vårdnaden inte vill att det ska vara enkelt. Givetvis kan hon sabotera och försvåra även när ett beslut är taget. Eller vad menar du med enkelt egentligen?

              Att soc inte tar barn när vårdnad och umgänge kan lösas via familjerätten.

              Eller tror du att barnet kommer att omhändertas pga detta och DET är lösningen?

                Jag har inte skrivit något om att detta barn kommer att omhändertas. Det säger jag inget om alls. Jag säger bara att en enkel lösning bara är enkel om bägge föräldrar vill att det ska vara enkelt. Något som jag är mycket skeptisk till i detta fall.

                Sen exemplet med kollegan var för att nyansera att det inte bara är att föräldrarna är skadliga i sig som kan göra att barnen flyttas på, vilket många verkar tro. Det kan även vara på grund av att konflikten är skadlig.
                Givetvis är det många steg innan ett barn placeras.

                  Ser att den kommentaren med exemplet hamnade fel, skulle varit ett svar i denna tråd.

            Vem skämtar om detta?

        Hon verkar ju inte vara så sugen på en lösning?

          Han kan såklart ta det till familjerätten oavsett vad hon är sugen på eller inte.

            Jo men hon måste samarbeta.

              Om det ska vara enkelt alltså

        Det kan bara lösas enkelt om båda föräldrarna vill att det ska lösas. Om en motsätter sig och försvårar så finns det inte någon enkel lösning. Min kollegas barn blev precis placerade i en annan familj. Inte på grund av att hon och pappan ansågs vara dåliga föräldrar utan därför att deras konflikt kring umgänget och vårdnaden ansågs skada barnen. En skilsmässa där det fanns en enkel lösning, men föräldrarnas beteende och konflikt sinsemellan gjorde att det absolut inte var enkelt.

        Så att påstå att allt har en enkel lösning med lite hjälp av familjerätt. Ja, det bygger på att föräldrarna vill lösa det enkelt.

        Och i detta fall verkar åtminstone mamman hellre vilja ta det via ett skvallerkonto med dess följare som någon slags jury. Oerhört barnsligt

          Nu var det ju heller inte det jag menade.

          Jag skrev att SOC inte kommer att omhänderta ett barn för att mamman vägrar låta pappan träffa barnet, när pappan enkelt kan få umgängesrätt via familjerätten.

            Om det vore så enkelt så skulle inte en enda långdragen och infekterad vårdnadstvist existera. Du utgår från att ingen av föräldrarna vill motarbeta barnets umgänge med den andra föräldern.

          Ja, precis! Det Nicci håller på med skadar barnet och försvårar markant en ev. återförening/försoning och eller ett framtida samarbete för barnets bästa.

            Tänk dig dottern i tonåren. Kul för henne att läsa allt hennes föräldrar tjafsat om, Klamydia, strypgrepp, otrohet mm. Har inte hennes morsa körkort förresten, viktig fråga😀

          Man ska bara jobba utifrån barnets bästa. Sitt ego får man lägga åt sidan. Fy farao för omogna människor som skaffar barn.
          Jag vet ju inte vad karln har gjort. Det lär ju vara riktigt illa iom att hon beter sig såhär.
          Han har all rätt att träffa sitt barn. Hon har INGEN rätt att göra såhär som hon gör och det kan bara slå tillbaka på henne i en tvist.
          Men det är bättre att de tar det i rätten än på sociala medier..måste vara generation snöflinga som inte klarar av att hålla det privata privat. Jag tycker att hela gejen bara är såååå pinsam och genant att skämskudden kommer upp.

        Nä men familjerätten

        O det är inte föräldrar som bedömer om ett ”barn far illa” utan socialen får självständigt fatta sådana beslut.

    Finns nog ingen som älskar att ”stir the pot” så mycket som Nessa, samt hennes följare. Allt som skrivs och rapporteras där ska tas med en hel knytnäve med salt.

    Med det sagt, hela det där dramat osar tonåringar som båda två behöver hjälp och att ett barn är fast i mitten är endast tragiskt och det borde absolut vara något av få subjects som inte ska postas om här inne mer nu.
    (Vet att dom inte ÄR tonåringar).

      Håller med. Varför skriver Camilla om detta? Nessa har ett låst konto, detta lär bara ge henne mer nyfikna följare som vill följa detta drama utan minsta tanke på barnet det handlar om.

      Vet att Nessa gillar drama men allt detta är 100% Niccis apparat. Hon vill ha följare och vill att Andreas ska fortsätta straffas. Varför gjorde hon annars sin profil stängd precis innan detta drog igång?
      Nicci är uppenbarligen en störd person (som råkar vara söt) från en störd familj som inte mår alls bra, hennes sociala medier får mig att häpna. Hon är förmodligen kär i honom fortfarande det är därför detta aldrig tar slut.

        Niccis profil har varit öppen fram till igår/imorse.

        Jag har ingen aning om vad som faktiskt har hänt, och det har inte du heller. Det dras slutsater baserat på kryptiska inlägg som ska sammanfatta flera månader av händelser, samt ett skvallerkonto som spär på historierna. Det sprids rykten som tas för sanning med noll källhänvisning och den som egentligen drabbas allra värst är den som inte kan tala alls – Barnet.

        Sluta spekulera och tro saker, end of.

          Känner du till berättelsen om Pojken och vargen?

          Hahaha va? Ditt inlägg är helt absurt när man vet hur Nicci själv valt att agera det senaste halvåret. Om Nicci ville ha lugn och ro, integritet för sitt barn och sanning istället för ryktesspridning ang hennes val, skulle hon agerat annorlunda fram tills nu.
          You’ve made your bed stumpan, now lie in it.

            Läste du vad jag skrev? Det är inte Nicci som drabbas, det är BARNET. Med din logik så är det BARNET som får ligga i sängen barnets föräldrar har bäddat för att gamar som du fortsätter att skvallra.

              P.S Jag försvarar alltså inte Nicci. ” Det dras slutsater baserat på kryptiska inlägg som ska sammanfatta flera månader av händelser, samt ett skvallerkonto som spär på historierna. Det sprids rykten som tas för sanning med noll källhänvisning och den som egentligen drabbas allra värst är den som inte kan tala alls – Barnet.”
              Syftar på inläggen Nicci har skrivit som har bidragit till rykten om A – vilket är fruktansvärt om det inte ens stämmer och bara är just det, rykten.

              Men det skvallras och sprids som sanning, både om A och N och igen är den enda som faktiskt drabbas av era slutsatser BARNET. Det om något är vad som är absurt att inte förstå och istället ge dom absolutely nothing så att skiten slutar.

        Tror hon är lesbisk. Utnyttjade bara A för att få det barn hon vill ha för sig själv🙃 Annars kunde hon berättat vad det handlar om. Hon kommer snart ut från sin walk in closet garderob. Som en karlhatare😉

          Tror vi får läsa i Hänt i vecket snart om att hon och Nessa har ett förhållande 😂

            De åker till Nissi beach på smekmånad. A får vara barnvakt hemma, det har soc bestämt😉 Sedan kommer de hem och då är Nessa gravid. Efter att ha varit otrogen..

            Skulle bli genuint orolig för Nicki Minaj liv då, haha.

    Och ett föörtydligande om att Nicci var ute på julmiddag med sin släkt bla storebror (som var ”killen”) en kort stund Medan mamman passade bebisen. Hon åkte sen hem och ammade igen. Varför valde du bort att ta med detta? Vill du spä på skvallret?

      Men varför lämnade hon bebisen hemma då tro? Om det var pga skydda från RS tex har jag full respekt för det men det är lite udda!

        Det är väl inte udda att äta middag med familj och låta bebisen vara med mormor? Antar att en så ung mamma får rätt mycket stöd av sin mamma (som tur är…), så bebisen har nog henne som trygg vuxen.

        I övrigt så behöver alla inblandade växa upp och tänka på barnet. Sluta hinta om diverse saker och ta det privat. Det är inte friskt. Och det innefattar Nessa.

          Jo det är udda att vilja och ha behov av egentid så snart efter att bebisen fötts. Oavsett om det finns trygga barnvakter i närheten.

          Hade resonerat precis likadant om det var pappan som så snart lämnade familjen för ensamtid men han får ju inte ens chansen att vara pappa till sitt barn.

          Allt hon gör visar på att hon inte är redo att vara mamma och har inte sitt barns bästa i fokus.

            Men vem har sagt att hon lämnade barnet för egentid? Hon ville väl hälsa på sin släkt kring jul och inte ta med en nyfödd till rs-party.

              Det gjorde hon ju redan dagarna efter barnet föddes. Så rs-partyt hade barnet redan deltagit i.

            Har du egen erfarenhet av att ha barn? Det är absolut inte ”udda” att få behöva vara ifred ibland. Det pinsamma med ditt uttalande är att dubinte ens förstår hur barnslig och mentalt outvecklad du framstår som.
            Allt du gör visar på att du inte är redo att släppas lös i ett kommentarsfält på internet.

        Det går ingen nöd på bebisar som är med sin mormor ett par timmar, särskilt inte en mormor som är en nära person som finns där hela tiden. Så har det sett ut i hela mänskligheten, i hela världshistorien.

          Nu tror inte jag att barnet tog skada av detta, men att använda argument att det har gjorts i hela världshistorien känns lite ogenomtänkt när det gäller barn 😆😜

            Det säger en hel del om vad barn mår bra av. Kan absolut användas vägledande.

              Lol

              Genom världshistorien så är det en oerhört kort tid som vi inte har agat våra barn tex. Eller låtit barn arbeta från ung ålder. Dött i spädbarnsdöd. Osv osv

            Var går gränsen tycker du? Får mormor gå ut på promenad med bebis i barnvagn? Får mormor hålla i bebis medan mamman lagar mat?

              Inte i en Emmaljunga barnvagn. Där går gränsen för Nicci😀

          Barnet tar inte skada men det är otroligt märkligt att man vill och behöver lämna ifrån sig sitt barn för egentid under barnets första tid i livet, en tid som kommer att prägla anknytning.

            Nej, det är inte otroligt märkligt att äta julmiddag med familjen. Vem har sagt att det var för ”egentid”, det är vad du hittar på.

            Det finns oerhört mycket som är konstigt i den här historien och jag tycker inte att Camilla borde sprida skvallret öht. Men att äta middag med familjen medan bebisen är med den andra trygga vuxna i ett par timmar hör inte till det som är konstigt.

              Frida är inte Hennes familj och middag kan man äta hemma

                Du är inte facit, som tur är.

                  Inte du heller.

            Hej! Här har ni en som gick på krogen(!), tillsammans med pappan till vårt barn. Barnet var tre veckor gammalt vid tillfället, och min mamma tog hand om honom. Min mamma tyckte vi var värda att ha en rolig kväll efter slitig graviditet och förlossning (och jag kunde inte amma, utan flaskmatade ). Barnet knöt an till sin mormor under hela hans uppväxt, hon tillhörde hans ”flock”,och han och jag har alltid umgåtts otroligt mycket. Det finns ingen i världen som jag värdesätter mer än min son, och han säger detsamma om mig. Så detta krogbesök för över trettio år sedan har inte förstört mitt barn ett dugg. ❤️

              En fin anekdot.

              Du förstår bara inte hela karusellen av denna historia

              Jag kommer aldrig förstå mig på människor som så snart efter födseln vill lämna ifrån sig sina bebisar (om än en kort stund) oavsett om barnet tar skada eller inte.
              Men såklart alla fastnar inte i bebisbubblan utan drabbas av förlossningsdepressioner eller psykoser och då har jag väl ändå viss förståelse för att man som förälder inte knyter an till sitt barn.

                Nej men känner du att du behöver gå en kurs i ämnet, eller har du bara generellt svårt att förstå att andra resonerar annorlunda än du?

                  Det är faktiskt något svårt att förstå hur en fest kan vara viktigare än ens nyfödda barn. Oavsett om man är mamma eller pappa.

                    Det är inte viktigare? Det är inte antingen eller.

            Bebisar vilar tryggt i en mormors famn medan en mamma t ex sover ett par timmar (eller äter en julmiddag med sin familj). Misstolkning av anknytningsteorin att tro att det skulle vara dåligt på något vis.

            Däremot är det skadligt på flera vis för ett barn med infekterade (och dessutom offentliga) konflikter mellan föräldrarna. Nu dessutom påeldat av skvallerkonton, utan hänsyn till barnet. Lägg fokus där istället.

              Hade nog köpt det om det var att hon behövde sova ut eftersom hon (mormorn) lagt ut att Niccci tycker det är kämpigt med nätterna men det Nicci koncentrerar sig på är att fixa sig med dotterns slappt hängande på armen lite känslokallt som alltid för att sedan åka till Olli restaurang och festa med Frida och bonussyster.
              Är det festa (ja man festar på Olli som är som en nattklubb/restaurang) man är sugen på som nyförlöst trött nybliven mamma eller är det att ta en längre tupplur? Men det bevisar ju snarare att det är mormorn som har största ansvaret över barnet och Nicci kan fortsätta leva sitt ytliga egoistiska liv.
              Ser mer bilder på mormorn/storebroder och barn än Nicci med barnet. Hon koncentrerar sig på tjafs på insta via Nessa samt nya TikToks där hon visar upp sig själv.

        Men snälla, finns mycket i denna cirkus som är fucked up men trodde vi hade kommit längre än att shamea en mamma för att hon är ute och äter utan bebisen!

          Tycker det är precis lika illa om det är en pappa som lämnar sitt barn såpass tidigt. Men den här pappan får ju inte ens chansen att vara närvarande och då är det mamman det handlar om.

          Tycker tex att OI också prioriterar helt fel med allt jobb just nu och lite fokus och tid med bebisen. Även om det är skillnad på en förälder som måste jobba men O har ju förmånen att lite välja hur mycket jobb han ska ta på sig och verkar ju ha fullt upp med restaurang, tv-kock, boksläpp och DJande

            Hur gammal anser du att barnet ska vara när förälder går till jobbet?
            Så himla märkliga åsikter du har.

              Själv satt jag och ammade med myskläder och jättebinda när min bebis var två veckor. Hann knappt duscha. Ännu mindre äta 🙈 Tanken på att lämna ifrån mig henne de första året fanns inte på kartan. Jag ville vara med henne dygnets alla timmar. Som en lejonhona vakade jag henne 🦁 Idag går kändisar runt på Stureplan tre veckor efter förlossningen i samma kläder som innan (!!!) Vad olika vi kan vara.

        För att det var ute på krogen och inte alls passande att ta med en bebis. Om man nu vill äta middag med sin familj så gör man det hemma och inte ute på krogen en juldag, när man har en nyfödd bebis. Att riskera att få covid-19 och andra sjukdomar när msn har en bebis på två veckor är helt galet. Varför har msn ens behov av att gå ut på krogen för att äta middag två veckor efter man fått barn?

          Detta med momshaming har slagit över totalt. Det går hur mycket virus som helst just nu och står man inte ut med att inte leva sitt vanliga liv i mer än en-två veckor efter att bebisen är född så är man inte tillräckligt mogen för att skaffa barn.

            Ja, för både denna mamman och pappan verkar ju väldigt mogna😂

            Håller med. Tror inte alla förstår innebörden när ett sådant litet barn blir sjukt.

          Fråga familjen Ingrosso😀

        Åh nej, alla borde ju veta att nyblivna mammor har husarrest i minst två år!

          Det ska alltid överdrivas så fort man kritiserar, faktum kvarstår att går man på sådana tillställningar när man har en nyfödd hemma så har man helt fel prioriteringar.

          Japp, det är för att papporna ska kunna gå ut och otroga..

          Så tröttsamt att allt ska tas som momshaming när det inte ens är det det handlar om.
          Samma som lättkränkta influencers som direkt skriker ”hot och hat” så fort de får en gnutta kritik.

          MINST!!!

          Varför överdriver du? Tycker inte du det är märkligt att man väljer att gå och äta/dricka när man har ett nyfött barn hemma som dessutom är för tidigt född och skulle egentligen kommit till världen den 21 december.
          Allt detta plus allt Nicci lagt ut innan bebis var född bevisar att hon absolut inte är redo att ha barn. Hon beter sig som att hon är 15.
          Att restaurang Olli dessutom är det nya man går till när man festar eftersom de har ung publik och dj och folk bokstavligen dansar på borden och det var inte saft på borden där Nicci Frida o syrra satt så tvivlar jag på att hon tog bilen.
          Att hon ammar är säkert också en vit lögn då hon och andra familjemedlemmar lägger ut bilder med ersättning och flaska i varje bild..

      Vet du att hon ammar? Alla gör inte det.

        Ja hon säger det själv

          Det Nicci säger ska man nog inte lite på har vi väl lärt oss vid det här laget?

      Exakt min tanke, varför lämnar Camilla bort det om inte för att spä på 🤦🏻‍♀️

      Gud vad smaklösa spekulationer. Sluta skriv om det här. Det är att kräla runt i gyttjan på lägsta möjliga nivå.

      Det är N egen historia! Finns de som sett Nicci ute.

      Spelar ingen roll om hon lämnade bebis hemma. Hon är 2 veckor gammal! Bortser man från hur onaturligt det är för en mamma att lämna bort sin 2 veckors bebis så är faktumet att RS smittar även vuxna! Kul när hon drar på sig det och smittar sin dotter… undrar om hon ens är medveten om vad RS innebär för ett spädbarn. Är så man blir mörkrädd och jag hoppas verkligen att det gått iväg en orosanmälan på henne, hennes val och handlingar utgör en eventuell livsfara för hennes barn. Att hon håller dottern borta från Andreas för att skydda henne är HÖGST ironiskt efter detta.

    Jag tycker det är så otroligt sorgligt, oavsett vad föräldrarnas konflikt handlar om, att barnet inte får möjlighet att träffa sin pappa. Det är tid som för alltid går förlorad. Jag har såklart ingen aning om vad föräldrarnas konflikt handlar om men ju mer som kommer fram desto mindre allvarligt låter det. Dessutom tycker jag det snarare framstår som att N använder sin kontroll över barnet som ett sätt att bestraffa A snarare än att hon inte låter barnet träffa sin pappa för att det skulle vara skadligt för barnet. För det fall hon vägrar barnet rätten till sin pappa, utan extremt goda grunder, är det såklart en väldigt egoistisk och oförlåtlig handling (som dessutom i slutändan skulle kunna ligga till grund för att hon förlorar en eventuell vårdnadstvist). Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att föräldrarna förmår lösa SIN konflikt så barnet kan få den relation till BÅDA sina föräldrar som hon ha rätt till och förtjänar.

      Ganska typiskt narcissistisk/psykopatiskt beteende av Nicci.

    Att Nicci som är barnets mamma håller på såhär är hemskt nog, men att Nessa spär på och gör content av ett stackars spädbarns barndomstrauma som ska skötas privat inför sina 400k följare är så jävla illa.

    Ta lite jävla ansvar.

    Äcklig samtid man lever i.

      Och vad är det för idioter till följare som sitter och röstar kring sådana här saker??!

      Dom är ju vänner … El vänta, har nicci några vänner??

      Håller med. Äckliga tider.

        Finns bättre ord än äckligt på tiderna vi lever i. Äckligt är mer att peta näsan.

    Det kommer bita Nicci i arslet att hon håller barnet ifrån pappan om det inte är soc som gått in och rekommenderat att det ska vara såhär under pågående utredning eller liknande. Mammor som flyr med sina barn för att överleva blir av med vårdnaden pga att dom hållit barnen från den andra föräldern och inte ”samarbetat”

      Och du och ingen annan vet hur det ligger till med den saken.

    Tre personer som sätter sig själva, sitt drama och instagramföljare framför ett litet barn. Av det jag ser verkar helt ärligt snubben mest vettig och få har jag inte superhöga tankar om honom heller men tjejen som fortsätter föda ett skvallerkonto med info om den här högst privata (för barnet) situationen försöker ju uppenbarligen få någon form av allmänhet på sin sida när hennes fokus borde vara att få det bästa för sitt barn. Det är mycket ”main character syndrome” här att hon/de tror att sitt eget barn är någon bikaraktär som är till för att bygga hennes varumärke och liv snarare än tvärtom.

    Andreas måste alltså bli en perfekt man/pojkvän först för att få träffa sitt barn (personlig utveckling, behandling, uppvaknade, vilja, osv, allting hon radar upp att han måste bli först). Jösses. Koppla in Soc NU. Hon kommer att förstöra barnets relation med sin pappa, eftersom hon ser Andreas som en pojkvän till sig själv och inte som en pappa till barnet. Människor behöver inte ändra på sig för att träffa sitt barn, de behöver enbart vara den personen som de är. Alla människor/föräldrar har dåliga sidor, det har naturligtvis även Andreas så som alla människor har (även Nicci har en uppsjö av dåliga sidor). Andreas har rätt att träffa sitt barn trots att han har dåliga sidor, alla andra föräldrar med dåliga sidor har ju rätt att träffa sina barn. Och barn skiter i att föräldern inte är perfekt, de vill ju bara träffa sin förälder. Andreas behöver koppla in advokater nu, och även koppla in Soc.

      Nej Andreas har inte rätt att träffa barnet. Men barnet har rätt att träffa Andreas.

      Kanske låter banalt men en viktig skillnad att poängtera tycker jag.

        Hur skulle Andreas inte ha rätt att träffa sitt barn? Vad menar du?

          En förälder har inte rätt till sitt barn men barnet har rätt till sina föräldrar. Ligger faktiskt en viktig skillnad i det då det ska utgå från barnets rättigheter och barnets bästa, det ska inte utgå från föräldern.

        Klart att Andreas har rätt till barnet.
        Exakt lika mkt som nicci. Punkt.

          Från en person med en pappa som inte var snäll mot min mamma – NEJ, föräldrarna har inte rätt att träffa sina barn. Men barnen har rätt att få träffa sina föräldrar som ovan skrev.

          Du missar poängen, ingen förälder har rätt till sitt barn. Däremot har barnet rätt till sina föräldrar.

          Nej du har väldigt fel

      Håller helt med.
      Märkligt dessutom att hon ställer så pass höga krav på Andreas men har ingen självinsikt i sitt eget beteende.

      Det där är dessutom hennes mamma som skriver.
      Exakt samma ”visdomsord” och prat om insikt osv.
      Nicci skriver inte sådär och är sen gammalt att det är Niccis mamma som driver hennes sociala medier samt samarbeten mm eftersom Nicci har dyslexi.
      En ganska sjuklig relation med mycket manshat förutom till bonuspappan.

    exakt som vissa galna ex fruar som ljuger för barnets ”bästa” nej hennes egna ego för att hålla barnen från deras far.

      Värsta är nog niccis poster, filtrerade och minen…. som säger typ ha haa. Nåt så narcisistiskt över henne, hennes min

      För att inte prata om alla fäder vars enda anledning till att vilja ha kontakt med dina barn är för att fortsätta ha kontroll över barnens mamma, men visst det är ju fruntimren som är galna som vanligt…

        DETTA må va Det skummaste jag hört. hur kontrollerar pappan mamman för att han myser med barnet o
        På sin helg käkar glass och har familjetid på den tiden både föräldrarna kommit överens om det ända mannen har kontroll över utan avsikt är mammans ego känslor som kvinnB har om att han inte har rätt till ett liv efter skilsmässa. Lägg ner

    Otroligt tragiskt och barnsligt. Vad än denna Andreas gjort är inte anledning nog att inte få träffa sitt barn. Det kan ju mamman inte själv bestämma.

      Fast ”vad än denna Andreas har gjort”, är väl ändå lite att ta i. Tänk om han under graviditeten utsatte Nicci och barnet för fara? Dessutom, om man utgår från det Nicci skriver så verkar det ju som att någon annan tagit beslutet och inte hon själv, det vill säga socialtjänsten och då har denna Andreas gjort något riktigt jäkla illa.

        Hade han gkort det hade han suttit inne nu

      Så om han exempelvis misshandlat Nicci under graviditeten så tycker du ändå att han ska få träffa barnet?

        Den anmälan blev ju tydligen nedlagd det jag hört från säkra källor är att det uppstod tjafs med Niccis familjemedlem och Andreas försvarade sig mot denne och det skreks och det är det som blev en höna av en fjäder.
        Sen har Nicci spätt på den här historien ett antal gånger

    Hon har ju självklart vunnit sympati med feminist snack och fått soc på sin sida innan dom ens träffat pappan

      Vad är ”feministsnack”? Du verkar inte veta hur socialtjänsten arbetar, vad de tittar på eller huruvida de måste ha faktiskt underlag för vissa typer av beslut de fattar.

    Jo jag vet för jag har sett hur dom trott på oroasnmälingar utan att utreda och tagit ett barn och gett det tillbaka efter ett möte med föräldrarna och personerna fick sparken inom loppet av en vecka. Plus så har jag en närstående man som bara gjort allt för hans barn med ingen sorts problematik men mamman går runt med kriminella män och svälter barnen men hon har lyckats manipulera soc med att hennes exman skiter i barnen när hon i själva verket undan håller kontakt och slänger brev som pappan skickar till barnen och anmäler pappan för falska saker utan bevis. Exakt som i alla yrken så finns det idioter som arbetar och gör enorma fel och tror på lögner än att utreda och lyssna in på båda parter

      Lätt att tycka en massa saker när man själv inte jobbar med det.

    Men usch, släpp det här nu, så otroligt oskön grej att sprida/ge uppmärksamhet, när det finns ett barn med och allt.

    I allt detta märkliga och tragiska drama är det enda jag kan tänka på att Nicci kastat Andreas under bussen SÅ j*vla hårt, han hade besökt henne och velat prata ut privat. Sen har hon mage att lägga ut och svara på följarnas frågor om han träffat bebisen, hört av sig osv. Tro fan att han inte vågar höra av sig när allt han gör blir fel och hon hänger ut honom. Är det så konstigt? Hon är otäck och jag tycker inte det är ett dugg konstigt att han uppenbarligen inte försökt kontakta henne innan och efter förlossningen. Det blir ju skitkonstigt att hon i ena stunden skriver ut att hon i princip inte vill ha med honom att göra i samband med förlossningen och sen när hon har frågestund och folk frågar ”har Andreas hört av sig innan eller efter” varpå hon skriver nej det har han inte… buhu. Ae stackars barn

    Hon var på ett festevent på Oliver Ingrossos restaurang och höll isf sin bror i handen, men det kan man väl göra

      Syskonkärlek 💋

      Apropå ingrosso, dom är inte ett dugg bättre. Flänger ute höger till vänster med barnet i dessa sjukdomstider. Undra om dom får någon skit?

        Barnet är dock inte två veckor gammal

    det enda jag tog med mig från detta är det obehag som jag känner av att läsa ”han” när det skall stå ”honom”.

    Och nej, är ingen språkpolis men tydligen lite överkänslig. Förövrigt är jag urkass på att stava så kastar även sten i glashus.

      Suck

    Men alla ni som spekulerar vet ni ens vad som hänt mellan dom? Kanske något som gör att hon för barnets bästa skyddar barnet från A? Har han gjort något försök i att träffa barnet? Hon har sagt att hon hörde av sig när barnet fötts. Har han gjort en effort ? Sluta skamma en mamma som försöker navigera i sitt nya liv som ensamstående när planen såg annorlunda ut för bara veckor sen. Tycker det är hemskt och elakt när ingen vet vad som hänt mellan dom eller hur snacket har gått

      Men varför outar hon om deras konflikt? Hon borde vara tyst om detta .

      Fast det är ju faktiskt helt och hållet Niccis egna fel att folk ifrågasätter henne. Hon gick bland annat hårt åt Andreas under graviditeten och krävde att han absolut inte fick kontakta henne eller höra av sig öht utan det får endast ske på hennes initiativ annars skulle det få ”konsekvenser”. Sen när han lyssnar på det så går hon ut i sm och skriver att Andreas minsann inte har hört av sig ALLS under senare delen av graviditeten och att han därmed inte får se barnet!? Under hela den här soppan har Nicci gapat om alla dessa otroligt allvarliga sinnessjuka *ni kan inte ens föreställa er* saker som Andreas tydligen gjort. Men allt pekar ju bara på att det är Nicci som tappat greppet totalt och försöker skapa problem melland Andreas och barnet. Tycker hennes beteende är oroväckande och med tanke på hur öppet hon driver detta helt utan en tanke på barnet så tvekar jag på att hon inte skulle gått ut med hemskheterna om det verkligen fanns några. Pratar om det bästa för barnet samtidigt som hon hetsar fram ett offentligt drev mot barnets pappa på sm jo jag tackar ja vilken omtänksam mamma 🫠

        Inte konstigt hon är så när hennes mamma är precis likadan.
        Hon blev även galen när Andreas skulle flytta till Bromma för det skulle hon göra och då stalkade han henne säger hon.

      Nicci själv har ju gått ut med att Andreas ”stalkat” henne för att sedan helvända och säga att han inte brytt sig alls eller ens haft mage att höra av sig en enda gång. Vidrigt beteende att hålla dottern från sin pappa. Mindre än en vecka är hon ute i full julhandel i RS-tider men den nyfödda och efter två veckor är hon ute på krogen (hennes kompis Frida postade bilder på insta som snabbt togs bort efter hon var tvungen att ljuga om att hon var ute med ”familj”). Nicci är inte ett dugg redo att vara förälder, och är antaglien lika mycket narcissist som hon anklat Marcello, Ben och Mattias för (och nu Andreas då). Stackars, stackars barn.

        Såg också den händelsen och tog såklart även skärmdump. Bordet fullt av massa drinkar och vin och absolut inte ”bara” en middag.
        Nicci prickar in alla rätt på narcisisst skalan.
        Enda hon bryr sig är om sig själv och umgås med folk hon kan dra nytta av

      Nicci vill att det spekuleras. Annars hade hon knipit eller talat ut skägget. Helst knipit tyst.

      Sluta försvara en idiot!

      Hur vet du att N hört av sig till A?. Det är ju bara N ord.

    Läs under vi som kämpar för våra barn vad som kan hända .

    Skulle vilja se en kommentar från Camilla kring varför detta inlägg ens publiceras här.

      Hon driver en skvallerblogg, vad hon och Nessa gör skiljer sig inte så mycket som hon vill försöka få folk att tro.

        HoN gRaNsKaR

          Hon bevakar bloggar. Bloggbevakning.

      N och A’s relation har länge kablats ut på sociala medier och internet. Det kommenteras och diskuteras på Tiktok, Flashback, Instagram och Youtube. Det är N och Exontheph som har varit drivande i att sprida skvaller genom att hinta på sina kanaler för att få bollen i rullning. Förstår inte grejen med att kritisera Camilla i detta? Hon har enstaka gånger skrivit om detta och det är rapporteringen om stora som små händelser samt granskningar inom influenser/blogg världen som är anledningen till att vi alla är här inne och läser. Att försöka tillskriva henne ett ansvar i denna tragedin är bara löjligt. Det är främst N som borde göra en förändring i sitt användande i sociala medier. Snacka om att flytta fokus.

    Hade hon verkligen brytt sig om barnets bästa hade hon loggat ut. Det här handlar om något annat som tyvärr går ut över barnets bästa. Därav borde vi alla ignorera dessa hopplösa människor tills de klarar av att ta sig samman och se livet ur någon annans perspektiv än enbart sitt eget.

      Just nu video ute under story med låten all mine… och man brukar buffa på barnet inte smeka med fingrarna. Allt är bara usch. Hon borde bara sluta nu . Logga ut, va mamma! Allt detta gör hon med flit.

      Kommer inte ske så länge hon är fast i mammans klor.

    Bloggbevakning fortsätter att dunka ut…?!

      Är väl Nessi-nissen som dunkar och Niccedockan hakar på.

        Och bloggen här kablar ut för ytterligare kommentarer och klick. Alla utom barnet vinner på detta.

    Tolkar det som att Andreas utsatt Nessa för någon form av våld…

      Och hur tolkar du det?

        Nessa kanske vill ha Nicci👄😉

      Menar du Nicci? Det är min tanke att något sånt hänt.

        Det har hon väl sagt? Hon har ju anmält honom, för att skydda sig själv och sitt barn.

          Det är det hon säger ja men man behöver bara slänga ett getöga på hennes och mammans sociala medier för att se att det är narcissistiska drag.

          Väldigt egocentriska och visdomsord för att få folk på sin sida för att sedan gå ut med pikar och hintar om personer.

          Ingen jobbar och mamman har social fobi och kan inte äta på restaurang r det är det enda hon gör och dessutom har hand om Niccis samarbeten.

          Började med Marcelo dom fick skit sen Ben och Mattias och nu Andreas.
          Varenda anmälan läggs dessutom ner.

          Skyller på pcos men det första mamman frågar Andreas är om han vill ha barn.
          Är det en bra fråga om man vet att din dotter har pcos?

          Nä har inte mycket att ge denna silikonfyllda blondin som har som låtit att se ut som en milf

    Snälla sluta rapportera om sånt här.

    Snälla bara sluta skriva om detta, det är bara osmakligt…

    Herregud vem orka bry sig om denna kvinna som aldrig haft ett jobb o bor hos mamma? 4 män alla kastar hon i rampljuset och redigerar kameran när hon gråter att hon inte skäms är skit pinsamt vem vill bli hennes nästa offer ? Hon lever ju på att då människor att tycka synd om henne är hon psykopat eller nåt gå o skaffa ett jobb gud så jobbig människa

      Sådan mor sådan dotter. Nicci är en kopia av sin mors beteende. Har aldrig heller jobbat utan skyller på diabetes och social fobi 😂 hon har allt annat än social fobi.
      Enda som jobbar är plastpappan som har någon skum fira som blåser folk på falska fakturor vad jag sett förut tror han bytt firma nu men Nicci jobbade där när hon träffade Ben.
      Så en riktigt bluff familj som utnyttjar andra.
      Ben försökte morsan tvinga på ett avtal som gav Nicci intäkter som Ben skulle tjänat in flera år tidigare samt allt framåt i tiden.
      Som tur är skrev han aldrig på det och efter det började häxjakten på Ben.
      Kanske är något sådant även med Andreas?
      Mattias blev också utsatt för liknande

    Bara en tanke. Pappan kanske har varit våldsam mot Nicci när hon var gravid och därmed indirekt våldsam mot barnet. Det tycker jag det defenitivt vore ett skäl till att inte låta honom träffa barnet.

      Mycket ”kanske” i spekulationerna ang dessa🤔

        Eftersom jag inte vet så skriver jag kanske. Om det inte ligger något sådant bakom så är det självklart inte ok att han inte får träffa barnet.

      Du vet ju ingenting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.