Nicci Hernestigs sammanfattning av 2023

Nicci Hernestig fortsätter skriva spaltmetrar om sin ex och pappan till dottern Chiara, och allting han ska ha utsatt henne för. 
Jag sitter i bilen och kan inte transkribera texten utan att bli på tok för åksjuk, men det är samma dravel saker som tidigare, bara med lite extra infoströssel på toppen.

Bilderna kommer från Cluee News Instagram. 

215 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker att du låter aningen nedlåtande Camilla. Kan inte vara lätt för henne att ha blivit utsatt på detta sätt. Hon har all min sympati.

      Håller med. ”Samma dravel” var helt sjukt nedlåtande beskrivning för en situation som låter fruktansvärd. Könssjukdom när man är gravid liksom??

        Hon säger ju att han INTE har varit otrogen. Har hon fått en sjukdom måste det ju vara hon själv som varit otrogen. Och man polisanmäler inte könssjukdomar.

          Han kan ju ha fått en könssjukdom mellan provtagningstillfället och inspelningsstarten. Varför skulle Nicci skriva att hon varit otrogen?

            Det är precis innan för att ingen ska kunna sprida sjukdomar, i alla fall har det varit så tidigare.

              Det finns inte snabbtest för samtliga sjukdomar utan visss behöver skickas till labb. Helt omöjligt att göra det precis innan. Dessutom bor väl de flesta på hotell inför? Alla kommer ju inte in ihop. Fruktansvärt idiotiskt att ha oskyddat sex då.

                Nej, det är inte helt omöjligt. Testerna görs precis innan och deltagarna sitter instängda på hotell, Andreas satt där tidigare än Nicci.

                  Du vet om att de inte sitter en vakt utanför dörren va?

                    Och de flyger definitiv ibte ner personer för att sedan behöva skicka hem dem pga positivt för STI.

                      Han har väl inte legat med någon annan än henne där eller hemma så det gör väl ingen skillnad?

                      och jo, ingen får gå in i programmet om de har en aktiv könssjukdom. Du kan fråga deltagarna som varit med. Fattar du inte själv hur oansvarigt det skulle vara?

                    Men är du 14 år? Din mognadsgrad på kommentar visar det till 100 %.

                    Låt oss hoppas att din intelligensnivå är högre än i dagsläget när/OM du får fina barn.

                      Skriver du om mig så vet jag inte vad min eventuella mognadsnivå har att göra med att jag faktiskt råkar veta att man gör tester för könssjukdomar precis innan man går in i programmet. Med det i åtanke bedömer jag helt enkelt att det är mer sannolikhet att han råkat stoppa snoppen i någon annan efteråt, det händer att män gör sånt tyvärr.

        Fast blir man gravid, med någon man inte känner, efter 4sekunder tillsammans, utan att ha något stabilt liv alls och får reda på massa skit om personen. Så kan man ju agera på många olika sätt. Att behålla barnet och använda sociala medier för att få sympati och göra ner pappan man VALT till sitt barn, och ta situationen och rida på den våg den skapar för att bli känd-är väl inte det bästa sättet direkt. Nej det är ett sätt att hantera det hela som jag inte ens skulle kunna fantisera ihop i mitt huvud. Stackars barn

          Håller med, oavsett vad som hänt så är det dags för dem att ta det privat utanför sociala medier och framförallt utan att använda ett skvallerkonto som mellanhand. Deras gemensamma barn kommer växa upp, lära sig läsa och gå ut på internet liksom ungens alla kompisar.

      Det finns alltid två sidor att lyssna på. Vad är hans sida om det hela?

        Well, han började ju med att fläka ut deras problem till Nessa (exonph). Så ja.

          Hon behövde ju inte föra vidare det, hon ska föreställa en vän till dom

            Hon är ett skvallerkonto..

          För att N satte på sig den största offerkoftan och påbörjade hela karusellen. Alltså, jag är inte på någons sida i konflikten men N har talat i gåtor och utan att vi ens vet vad som har hänt har allt möjligt kastats på A. Ironiskt att hon skriver ”sitt barn”, men det är hans barn också. Att hålla ett barn ifrån båda föräldrarna och helt utesluta fadern är galet!

            Jag säger mina barn hela tiden fast de har en pappa. Ganska normalt?

          Fast det gjorde han väl inte förrän efter att N börjat. Man kan ju undra varför N vill berätta en massa för Nessa dvs skvallerkontot, och blivit kompis med henne? Det är ju bara sååå konstigt. Och att hon sen verkar lita på vad Nicci än säger och påstår, och hon låtsas veta fastän hon inte vet ett skit för hon var ju inte där. Hur kommer det sig att hon tror på allt vad Nicci säger? Jättekonstigt det också. Att A inte uttalar sig är väl inte särskilt konstigt heller för vad kan han göra, det verkar ju bara bli värre då. Han vill väl inte sjunka så lågt som att prata illa om sitt barns mamma. Inte lätt för honom att försvara sig i detta men jag hoppas han är stark och förstår att många inte ser honom som dålig och att vi är många som anser att Nicci beter sig avskyvärt och riktigt pinsamt. Märkligt att alla killar hon varit med varit svin … hmm

            Nej. Andreas skickade in allt inklusive deras konversationer till Nessa.

            Nessa bad Nicci bekräfta, Nicci förklarade då sin sak av ”historian”.

            Detta har samtliga bekräftat, så låt oss inte förvränga den sanningen. Dvs A började hela offentliga röran.

        Nej ibland finns det faktiskt inte 2 sidor. Vissa människor beter sig sinnessjukt mot somliga helt utan grund. Dessa personer borde fanmig kölhalas

      Håller med. Låter som en ung person som inte mått eller mår toppen men ingen elak människa. För främst sin egen skull borde hon dra ner på exponeringen av sin sorg men det är lätt säga som utomstående.

      Vad exakt är det hon har blivit utsatt för?
      Undrar genuint för jag kan inte hitta någon info om vad han skulle ha gjort – bara rykten.

        Det finns bara rykten eftersom att gå ut med det förmodligen skulle klassas som förtal, bara det hon gått ut med fram tills nu skulle kunna vara det. Sen är det väl inte särskilt svårt att lista ut själv vad det handlar om, om man använder hjärnan lite.

        Det står ju i det här inlägget.

          Orkar verkligen inte läsa, kan någon sammanfatta?

            Vill du veta får du lägga en minut på att läsa 😅

            Hur lat får man bli? 😂

      Hur arg jag än varit på mina barns pappor och hur illa de gjort mig. ALDRIG skulle jag skriva något offentligt om dem någons. Vidrigt beteende.

      Ja, varför skriver du så om just Nicci, har du nån insyn i relationen som du inte berättat om? Eller är du släkt med hennes ex? Annars är det jättemärkligt att vara så nedlåtande.

      Fast Denise det är ju ett dravel, och inget som går att lita på. ” Kan inte ha varit lätt att ha blivit utsatt på detta sätt” skriver du? På vilket sätt då? Vi vet ju inget om hur någonting varit och vad han gjort eller sagt. Det är ju A som blir utsatt för smutskastning å det grövsta. Vad N känt och tycker är inte synonymt med sanningen i alla andras ögon. Hon sa ju förut att ”nej han har inte varit otrogen” det handlade om annat – och nu vill hon försöka påskina att han varit otrogen för hon fått en könssjukdom. Hur ska hon ha det? Om det är så att hon fått det så kan den ha legat latent länge och att den blossade upp vid graviditeten så den kan hon likaväl ha dragit på sig tidigare. Sedan att hon använder ord som ”skadat” och annat som ska få det att låta som om han varit våldsam och hemsk. Det enda, som jag tror att han gjort och sagt, är väl att han egentligen inte ville ha barn nu så här tidigt och att han avvisat henne till sex vilket inte är jättekonstigt för många kan känna att de skadar fostret då – men det har hon tydligen tagit hårt. Tycker synd om A som utsätts för detta. Han har inte hört av sig efter födseln kör hon ju med också nu MEN hon har ju sagt att hon inte vill att han kontaktar henne. Hur ska hon ha det, verkar ju ha tappat det helt. Blir svårt för henne att få en pojkvän i framtiden, vem skulle våga beblanda sig med henne efter detta. Skulle inte förvåna mig om hon fått intresse för någon annan kille, eller är det för att hon känt sig så kränkt när han inte ville ha sex. Tror också hon vill ha uppmärksamheten.

        Tyvärr så är det inte första gången hon snackar ner sina ex. I sociala medier. Varje gång så ökar antalet följare. På hennes Insta. Den här gången med lite draghjälp från Vanessa från skvallerkontot ExonPH, som säkert också ha fått några nya följare. Nicci förstår aldrig varför folk är arga på henne, jag vet inte. Vad är det Nicci gör, som får folk tycka så illa om henne? Enligt henne själv så har det alltid varit så, redan i skolan

      Fruktansvärt nedlåtande. Inte första gången Nicci står i skottgluggen heller. Den här ”granskningen” verkar mest vara en ursäkt för påhopp av en nybliven, ung mamma som mår skit och behöver stöd.

      Herregud hon gjorde slut för hon var kränkt han inte ville ha sex.

      Sympati för en narcissistisk person?

    Vad är det för könssjukdom som kan vara farligt för fostret? Undrar för att jag är nyfiken, så ingen tror att jag ifrågasätter Nicci.

      Klamydia t.ex.

        Tyvärr så är det inte första gången hon snackar ner sina ex. I sociala medier. Varje gång så ökar antalet följare. På hennes Insta. Den här gången med lite draghjälp från Vanessa från skvallerkontot ExonPH, som säkert också ha fått några nya följare. Nicci förstår aldrig varför folk är arga på henne, jag vet inte. Vad är det Nicci gör, som får folk tycka så illa om henne? Enligt henne själv så har det alltid varit så, redan i skolan

      Jag undrar också. De där testerna innan Love Island var alltså inte så grundliga. Men oddsen att skaffa barn och flytta ihop direkt är väl inte så bra. Och återigen, varför basunera ut detta för allmänheten samt att det ligger kvar för alltid så dottern kommer kunna se.

        Man tester sig för de vanligaste sjukdomarna när man är med i sådana program, klamydia är en av dom. Har han smittat henne med det så innebär det att han legat med någon efter programmet därav otrogen om de var ett par då. Klamydia vid graviditet är definitivt inte riskfritt och kan bli riktigt farligt om det överförs till barnet.

          Eller att det missades vid provtagningen.

            Det är väldigt väldigt ovanligt så det är ingenting jag väljer att tro på i alla fall.

              13/100 är knappas omöjligt.

                var har du läst dessa siffror?

                  Väntar fortfarande, vad jag vet har urinprov en väldigt hög säkerhet, tror den ligger på över 99%.

                    Inte jag som skrev men det räcker med att googla false negative chlamydia för källa(or).

                      Ja det är precis vad jag har gjort, för att jag hade i huvudet att risken är väldigt liten. Därav undrar jag var personen har fått dessa siffror ifrån.

          Eller att han hade oskyddat sex mellan provtagningstillfället och inspelningsstarten.

            Ja, det finns något som heter inkubationstid.

            Oskyddat sex medför alltid en risk, för könssjukdom eller graviditet. Det får man bara leva med om man tar den risken själv.

            Fick klamydia en gång och när jag grät floder till en person i min närhet sa hen bara ”vad gråter du för? Det är sånt som händer, som en förkylning fast i könet”. Vill man inte bli sjuk så får man ta ansvare själv, om det nu inte var en otrohet som hon säger.

            Väx upp.

              Fast man ska väl kunna ha sex med sin partner utan att vara orolig för könssjukdomar? Anser du det är oansvarigt?
              Man kan testa sig för klamydia 7 dagar efter senaste oskyddade samlaget. Har man haft sex därefter behöver man givetvis ta ett nytt test.

                Du missade en viktig del av min kommentar som ger svar på din fråga.

              En förkylning gör en inte infertil…

          Sådana program som man måste kolla sjukdomar innan 😀Hon och A borde ställt upp i Postkodmiljonären ist. El kanske inte, de skulle ha bränt alla 3 livlinor på första frågan😂

      Det är väl i princip alla infektionssjukdomar. Vad gäller just STD överförs de väl till barnet vid förlossningen om inte förr.

      Herpes kan vara farligt om mamman har ett utbrott när barnet föds.

        men herpes kan man inte se om man har såvida man inte har utbrott just då att göra prov på

          Hur menar du? Du kan ta ett blodprov för att se om man har herpes oavsett utbrott eller ej.

            Ja men då är det helt omöjligt att avgöra när personen fått herpes-viruset? Kan ju vara många år tillbaka, för en del till och med så lång som vid födseln (och då blivit smittad av mor).

              Hur är det relevant? Har man herpes så har man? Hade de testat för det och han varit negativ och senare smittat Nicci vet man ju exakt när han smittats? Nu handlade det dock om klamydia.

                Herpes kan du ha på fler ställen är på underlivet
                Därav testar man i princip aldrig det genom annat än skrapprov på misstänkta blåsor
                Att ta blodprov för att veta att man bör på viruset ( som de flesta faktiskt gör) säger noll och inget , du kan lika gärna ha det i munnen / ögat osv

                  Svabbprov är det nog förresten , oavsett så testar man inte för herpes annat än vid misstänkt utbrott

            jaha okej då har jag missuppfattat! tyckte jag läste att läkaren bara kunde se det om man hade utslag vid tillfället

        Då blir det kejsarsnitt alltså? Gjorde hon inte det förresten?

          Nej man brukar ge antivirala läkemedel i förebyggande syfte.

            Jag känner folk som gjort kejsarsnitt pga pågående herpesutbrott

    Årets kommunikationsstrateg.

    Antar man tar testerna några dagar innan man går in i huset. Man kan ju ha smittats efter det.

      kollar de verkligen alla STI sjukdomar?

        Jag kan inte påstå att jag vet men jag skulle bli extremt förvånad om de inte gjorde det. Förstå hur ansvarslöst det skulle se ut om nån spred runt 18 sjukdomar under en tv4 produktion… eller rubrikerna efteråt.

      Om det skulle vara herpes det rör sig om är det väl något som kan ligga latent väldigt länge.

      Osmart att ha sex efter det då😉

        Framförallt oskyddat sex. Men känns inte som ett klientel med många högskolepoäng.

          Det var väl en fördomsfull sak att skriva.

    Hon är mytoman

      Vad menar du hon ljuger om??

        Allt? Hon har i flera månader smutskastat fadern till barnet?

          Att hon tycks vara rätt omdömeslös kan nog de flesta som hängt med i svängarna skriva under på, men hur vet du att det hon skriver är lögner?

            Vidare låter det som en fruktansvärd situation, och det är inte konstigt att hon mår dåligt över det, inte heller att hon känner sig hämndlysten och i ett behov av att få sina känslor validerade av andra och att spä på allmänhetens missaktning mot pappan. Det är väl fullt normala (mänskliga) känslor att ha i en sådan situation, skillnaden är väl bara att de flesta inte skulle agera på dem, i vart fall inte offentligt.

            Självklart är det otroligt synd om henne om det hon skriver är sant, men det förtar naturligtvis inte det faktum att hennes hantering av situationen är fel. För alla inblandades skull, inte minst barnets, hade det naturligtvis varit önskvärt om hon istället hade hanterat sorgen privat, eller i vart fall på ett mindre utelämnande sätt, och om de nyblivna föräldrarna hade hanterat den tämligen infekterade vårdnadsfrågan med hjälp av berörda myndigheter då de uppenbarligen inte klarar av att kommunicera med varandra.

            Att göra en mediecirkus av det hela, som under några månader här gjorts, är naturligtvis inte försvarligt, dels för dotters skull, dels för faderns, och hon kan mycket väl anmälas och eventuellt också dömas för förtal osv., om pappan vill ha upprättelse, vilket i sista ledet förstås också drabbar henne själv, och i förlängningen kanske även dottern, negativt.

          Rent generellt, att du smutskastar någon betyder ju inte per automatik att det du säger inte är sant.

          Hon förtalar vederbörande

            Det betyder defacto inte att det är lögn.

              Hon förtalar honom fortfarande

                Nej, men du svarade ”Allt? Hon har i flera månader smutskastat fadern till barnet?” på frågan om vad hon ljugit om.

            Är det du, A? Ditt nya alias? Lögner som plötsligt blir ”förtal” när du får en simpel fråga om vad exakt som är lögn, du som vet 😂

            Du motsäger dig själv och snackar goja. Hejdå. Gå.

    ENDA inte ända

    Var inte en polisanmälan inblandad?

      Det har påståtts ja, kanske är den nedlagd? Inte ovanligt om så är fallet.

      Nessa påstår den fortfarande är under utredning.

      Tveksamt.

        Hur kan Nickedockan gilla att Nessa skriver om detta hela tiden? El också gör hon det🤔

    Vad menar du är strössel i texten?

    Låter hemskt. Och bra att hon tagit sig ur det.
    Jag vill ju tro på henne, men hur hon skött detta genom det där skvallerkontot på Instagram gör det tyvärr lite svårare. Men tänker ändå att det är sant och då är han en skit.

      Okej efter att ha läst på fb tar jag tillbaka det jag skrivit. Tror hennes är kryddat rätt rejält

    Mållös av bristen på integritet. Man kan dela med sig utan att fläka upp könssjukdomar mm

      Jag tror att det är svårt när vanliga Svenssons influencers hamnar i kris. De är inte kundligheter, har kända föräldrar som kunnat guida i medieträning och HAR ingen medieträning. Men massa offentliga kanaler. Det blir såklart ingen bra kombo.

        Att Nicci inte förstår hur hennes fortsatta uttalanden gör henne till den näst största förloraren, efter barnet så klart.

          Det förstår människor nog när de mår bra men människor i kris är irrationella.

    Om det är sant det hon och Nessa hintar om är det ju för jävligt men borde inte befinna sig på sociala medier nu. Det är två omutbara människor som har satt ett barn till världen och nu får hon se till att göra det bästa för sin lilla dotter, inte gråta ut i sociala medier, vecka efter vecka.

      Omogna* inte omutbara.

      Varför skulle någon vilja smitta någon med flit?? Bs! Hon är inte klok

        Det räcker väl med att man inte är tillräckligt ansvarsfull för att låta bli att vänstra/använda skydd eller säga till sin partner ”ursäkta men vi måste använda kondom för jag var otrogen i fredags och använde inte skydd, sorry.” Har du verkligen så svårt att förstå hur sjukdomar sprids?

          Vi vet ingenting om att han varit otrogen!

            Var skriver jag att jag ens vet vem snubben är? Du frågar hur man smittar någon med flit och jag berättar hur det brukar gå till. Det räcker med att man inte bryr sig tillräckligt om konsekvenserna för någon annan av sitt eget beteende.

              Nä jag skrev varför skulle någon vilja smitta någon med flit inte hur det smittas!

                Jag förklarade ju det för dig? Syftet måste inte vara att smitta sin partner, det räcker med att inte bry sig tillräckligt om partnern blir smittad alt vara för feg för att berätta för sin partner att man haft oskyddat sex med andra. Vad är det som är så svårt att förstå?

            Man kan läsa det mellan raderna. Han tycker inte hon är attraktiv, smittar henne med könsjukdom.

              Nån gammal fd vän till nicci söger att hon är lika galen som förut. Eller hon skrev faktiskt farlig.

                Vi har alla fattat att du inte gillar henne, och även om det är på goda grunder så är det faktiskt du som låter lite galen nu.

                  har också väldigt starka minnen av att denna ”M” skrivit som att hen skulle vara polare med Andreas.

                    Men lägg av 🤣🤣🤣

                      Fast om du inte är det är det ännu värre? finns kommentarer där du skriver om hennes vänner, hennes morsa, vad hon jobbar med bland annat? Du verkar lite besatt.

                    Har ingen aning om vad N mamma jobbar med

                      Har du visst det, ljug inte. Eftersom du verkar gilla att stalka Nicci så mycket så tog jag mig tiden att stalka dig tillbaka. Du har skrivit väldigt mycket skit om Nicci på flashback också, vad är det som gjort dig så besatt av henne?

    Jösses!
    Livet blir inte bättre av att vädra varje känsla varje gång offentligt. Rätt som det är så händer något som gör att man ändrar sig och det blir så svårt när allt är uppvisat. Då får man en tråd på Flashback där de under de kommande 15 åren kommer att kommentera det som en gång var.

    Men en könssjukdom är inget man polisanmäler… Så varför har hon polisanmält honom..?

      Enligt Flashback har hon anmält honom för stalking och trakasserier så han har velat träffa henne för att prata ut och försöka lösa det.

        Jag har läst tråden och ingen har ju bekräftat detta utan det är en trådsanning helt taget ur luften.

          Absolut. På samma sätt som ingen har bekräftat att det N påstår är sant, så varför ska vi tro på hennes ord?

            Det är åtminstone hon som sagt det och inte någon random som aldrig träffat någon av dem. Hade det kommit från honom hade det ju varit en annan grej.

      Man kan dock anmäla det om sjukdomen i fråga faller in under upplysningsplikten, en förutsättning för att kunna dömas är ju dock att den som överfört sjukdomen till den som anmäler själv är medveten om att denne bär på smittan (med reservation för att plikten möjligen också skulle kunna göras gällande om den anmälde borde förstått att den blivit smittad – om den till exempel har någon form av tydligt utbrott eller att den är medveten om att haft sex med någon som har det, eller med någon som berättat att den har ex. obehandlad hiv/aids eller liknande… Jag vet alltså inte exakt vad bestämmelserna kring detta är utformade utöver att plikten gäller då man har vissa de facto konstaterade könssjukdomar.)

    usch det är värre än vad jag uppfattade det. men hon har min sympati. hon är ung, hon är kär hon är gravid och smittas samt att det sedan hänt saker då hon går o bär på ett barn.
    oavsett så är det bra att hon inte är i hop med pappan. hoppas dom hittar en väg framåt. i Sverige spelar det tyvärr ingen roll att pappan gjort mamman illa, barnet har ändå rätt att träffa pappan. och har hon erkänt honom som pappa så har han umgängesrätt men hon har ju så klart behåller enskild vårdnad.
    Omtankar ❤️

      Du borde läsa flashbacktråden 😅

        Ja där får man ju veta sanningen, eller hur menar du? Det låter alltid så smaskigt när folk hänvisar till flashback, men det består till 99% av antisociala missfoster som kallar alla kvinnor feta och fula horor, och kommer med en massa lösa idéer och fantasier som knappast har nåt med verkligheten att göra

        För alla vet ju att Flashback är världens mest pålitliga källa och att synpunkterna som framförs där är väldigt objektiva. Det är ju verkligen inte så att kvinnohat, rasism, funkofobi, fettfobi och våldsbejakande åsikter förs fram där och är mer norm än undantag.

    Om jag hade blivit smittad med en könssjukdom skulle jag väl aldrig gå ut offentligt med det?!! Känd som okänd. Det är väl inget jag vill dela med resten av världen, hur sårad jag än är. Är helt fascinerad att allt ska fläkas ut. Förr var det ”skämmigt” att sånt ens råkade komma ut.

      Precis så 🎯Men i en värld där man dagen efter förlossning står och drar in magen i sexiga underkläder – där finns inget privat. Allt ska visas för uppmärksamhet. Vi får vara glada att vi slapp se befruktnkngen på Youtube.

    Så nedvärderande du låter, Camilla. Niccis upplevelse låter fruktansvärd.

    Varför dravel? Han har gjort bort sig. Nicci har ju varit ok. Hoppas det blir bra för henne och bebisen.

      ”ok” lol

      Hon har gjort bort sig ännu mer

    Förstår inte riktigt om han visste att han hade en könssjukdom? Eller var han med någon när de hade en relation? Vet inte om jag missförstår men att få en könssjukdom kan väl tyvärr hända, det är väl ingens ”fel” utan någon som man tyvärr kan åka på om man träffar någon ny. Sen var det ju väldigt oturligt att hon fick det när hon även blev gravid, måste varit sådan ångest! 🙁

      Eller inser nu att de skulle testa sig innan de var med i serien och att hon då borde kunna lita på det, my bad!!

        Ja han valde alltså att ha oskyddat se efter att de testat sig inför. Så jäkla oansvarigt.

          Kom igen… Produktionen kan ju omöjligen testa deltagarna för ALLA könssjukdomar heller

            Så många är det väl inte?

    Dålig livsplanering kallas det, vilket i sin tur hör ihop med vissa negativa personlighetsegenskaper.

      Njaej. Ung och kär och man kan ha tur eller otur. Du kan planera hur mycket du vill men skit händer.

        Fast är skillnad om man tänkt till innan också

    Off topic, men betalar Kenza något överhuvudtaget för hennes renovering i hennes hus eller lägenhet? Hon gör reklam för soffor, designbyrås, tapeter, färger, snickreifirmor osv osv. Det är ju helt sjukt om hon får allting gratis – hon om någon har ju råd att betala för det 🙃

      Jag har råd att betala för godis. Inte så att jag betalar när Telenor bjuder utanför maxi..

        Det var ju inte en haltande jämförelse alls…

      Lika sjukt som att hon genom att göra sitt klädbolag till aktiebolag inte behövde betala löner när bolaget gick i konkurs. Men strax efteråt köpte sommarhusoch påbörjade renoveringar. Ja, det är lagligt men man undrar ju hur hon kan sova på nätterna…

      Ungefär samma som Melina Criborn. Allt i deras hus är reklam – golv, eldstäder, kök, målerifirmor, snickare. Ja, rubbet. Helt galet.

    Det här måste ändå vara ett jättetydligt exempel på hur egoistiskt det är att skaffa barn. Förhållandet börjar skava ordentligt under graviditeten men fuck all that, vi fortsätter ändå. Och ja, jag vet om Niccis PCOS och vilja att skaffa barn. Det ska ändå aldrig, aldrig, aldrig någonsin behöva gå ut över ett barn som föds in i den soppa som nu stormkokar

      Instämmer! En riktig kalops och i månader har det spekulerats för att således öka trafik och mera intäkter. Hoppas att lilla barnet får en bra uppväxt med båda föräldrarna.

        Man kan få en jätte bra uppväxt även med en förälder.

          Varför ska inte pappan finnas med i bilden?

      Precis! Hur svårt ska det va att inte bara tänka på sig själv?

      Antingen behåller man barnet, håller käft, fokuserar på att skapa en bra miljö å förutsättningar för att bli en så bra single mom som man bara kan.

      Eller så tar man det jobbiga men mogna beslutet att avsluta graviditeten.

        Inte jättelätt när man går igenom ett trauma samtidigt som man bär på barnet man skapat med personen som orsakat en traumat

          Då avslutar man graviditeten.

    Antar att tanken är att barnets namn ska uttalas ”Kiara”? Förstår att det är italienska, men hur tänker folk när de döper sina ungar till dessa namn? Ch-ljudet uttalas inte som ett K-ljud på svenska, så varför inte bara stava flickebarnets namn som det uttalas på svenska och bespara henne en livstid av tillrättavisanden

      Finns rätt många i Sverige som har namn som kan uttalas på olika sätt. Nicci bor väl dessutom i Sthlm där det finns barn vars föräldrar är ifrån typ varje land på jorden. Skulle tro att man är van vid olika stavningar och uttal. Tycker det är ett ickeproblem

        Det var en allmän fråga och ett konstaterande av faktum relaterat till inlägget, inte så att jag direkt bryr mig eller tycker det är ett problem samt efterfrågar om andra tycker det är ett problem. Det mest tröttsamma med detta kommentarsfält är dessa kommentarer där poängen flyger högt över huvudet.

        Även om de bor i Stockholm där det finns många nationaliteter så kommer folk ändå alltid att uttala namnet som Charlotte eller choklad 😅 ännu svårare om de åker till Norrland 😛

          Utalar de Christina och Christel på samma sätt som choklad i Stockholm också? :)))

            Säger stavningsregler dig något? :)))

      Vet ingenting om denna Nicci men om hon har italienska rötter så är det inte ett dugg konstigt att döpa sitt barn till ett italienskt namn. Mina föräldrar kommer från Balkan och gav mig ett väldigt svenskt namn, för de ville passa in. Men jag är stolt över mitt ursprung och bytte i vuxen ålder till ett namn som är ganska vanligt i mina föräldrars hemland men väldigt osvenskt. Gör mig inte ett dugg att svenskar tycker det är ”krångligt” att uttala eller skriva mitt namn. Året är 2024 så alla svenskar får helt enkelt acceptera att inte alla måste heta Marianne och Lisa.

        Nu handlar det ju varken om frågan om att alla måste heta Marianne eller Lisa eller om Nicci möjligtvis har italienskt påbrå utan att folk väljer att krångla till det när de ska döpa sina barn idag i syfte att göra det mer ”unikt” tex Melwyn istället för Melvin, det är väl få som missat den trenden men du verkar ju vara en av dem 😜

          Fast förstår inte varför någon skulle uttala Chiara på annat sätt än med K-ljud? Aldrig hört någon med det namnet oavsett stavning som uttalar det med sje-ljud

            Säger du kampinjon? Kampange? Kocklad? Karlotte? 🤪

              Kimpans

                Kimpans stavas väl ändå schimpans på svenska?

                  Ja och inte fan uttalar man då det som kimpans. Som ungens namn tydligen ska.

                    Det ska uttalas skimpans! Vedertagen sanning tydligen

          Fast det är inte nån kreativ stavning det rör sig om, Chiara är en vedertagen stavning

            Mitt efternamn har en vedertagen stavning här i Sverige och tex engelsktalande länder men stavas och uttalas helt annorlunda i spansktalande länder. Är det vedertagen stavning och uttal för alla då?

        Haha

      Håller med dig i sak, men visst finns det ”svenska” namn där Ch uttalas som K, exempelvis Christian och Christer (sorry, börjar visst nya året som jobbig besserwisser).

        Haha! Absolut, men det beror nog mer på är en skillnad i uttalet när ch- följs av en konsonant eller vokal.

      Hur uttalar du Christina?

        Gemensamt för namn som Christoffer, Christian, Christina etc är att ch-stavelsen efterföljs av bokstaven R, som är en konsonant och därmed ger upphov till k-ljudet. Hur uttalar du chips?

          Kips men ofta Krisps efter det engelska ordet. Jag är trots allt ingen göteborgare.

            Jag har alltid sagt Schristina

      Christian?

      säger du så till alla Christian, Christer, Christoffer också? så vitt jag vet så uttalas dem alla med K-ljud. är de svåra för dig att uttala?

        Nej. Har du svårt att läsa? Finns förklaring i kommentaren precis över din.

      Jag uttalar det Tjaråh….som den ballare versionen av hejdå.

    Detta är alltså en väldigt ung tjej, förmodligen uppvuxen med socmedia (har mao inte samma gränssättning och integritet som en annan som levt och varit ung innan den tiden) som vad det låter som blivit love bombad och sedan psykiskt misshandlat av sin partner som hon blivit gravid med. Och ändå sätter vuxna betydligt äldre människor på nätet och är totalt hänsynslösa kring det hela och kallar hennes behov av att ventilera för ”dravel”.

    Jag har själv blivit utsatt för både fysisk och psykisk misshandel och blivit love bombad för att sedan bli gas lightad, förvirrad och nedbruten när han vänt och blivit sitt riktiga jag. Jag känner så igen känslan hon förmedlar. Man vill liksom bara att han och hela världen ska förstå hur illa man blivit behandlad men pga hans manipulativa sätt och omvärldens bild av sig själv fortsätter man att ifrågasättas. Hade jag varit i henne ålder när allt detta skett kanske jag agerat liknande i desperation. Man måste kunna se människor ut olika perspektiv.

    Saker borde absolut hållas privat (om inte minst för hennes och dotterns skull, tror hon mår bättre av det när allt lagt sig) men hon mina sympatier. Hoppas hon har stöttande nära som kan bekräfta henne när hon ifrågasätter sig själv eller tvivlar. För det är precis vad man fortsätter att göra i flera år efter misshandeln. Det är hemskt.

      Hundra stavfel men hoppas budskapet gick fram 😩

      Word! 🙌

      Att vara 23 år är inte att vara väldigt ung. Däremot har hon ju aldrig haft ett eget liv eller livserfarenhet, alltid bott med mamman eller med någon kille eller varit med i en dokusåpa. Inget riktigt jobb och ingen utbildning.

        Ja då är hon ju kanske yngre än 23 rent socialt och mognadsmässigt? Vissa bor hemma vid 23, andra har två barn och egen villa.

        Vaddå eget liv? Du kan ha ett eget liv trots att du bor hemma. Du är liksom ingen fånge. Så fånigt resonemang.

      🙌🙌🙌

      Jag kan förstå din sida av saken men jag tycker det är konstigt att ingen nämner dottern. Att förvägra fadern att träffa dottern av det jag kan utläsa på det hon skrivit ovan är ett svek mot sin dotter. Ingenstans står något som gör honom olämplig att få träffa sin dotter. Dottern är inte niccis egendom att göra som hon vill med oavsett hur sårad hon är. Att han varit otrogen omdömeslös osv behöver inte betyda att han kommer vara en urkass fader. Min mamma hatade min pappa till den grad att hon smutskastade honom och anklagade honom för sexuella övergrepp på mig, min snälla pappa som verkligen var världens bästa bara för att han inte skulle få träffa mig eller få vårdnaden. Han var genomsnäll mot mig in i benmärgen för övrigt.

      Sen betyder inte det att dom måste träffa varandra men någon vuxen måste gå in och förklara att ett svek mot nicci är inte ett svek mot dottern i det här fallet.

        Vill han verkligen träffa den han kallade för horungen och borde verkligen mamman gå med på det isf?

          På sätt o vis har han ju rätt, men inte snällt sagt om hans egna barn
          Tror inte han sagt så.

            Nej det är ju gumsan niccis ord

            Varken hon, eller han tar vad jag vet, inte betalt för sex, alltså är ingen av dem en hora och barnet kan således ej heller vara en horunge.

              *) Ta bort ”inte”.

    Nyårsdagen förtjänar också öppet spår 😋😋

    Funderar lite över det här med Niccis PCOS. Enligt min gynekolog (specialist på Karolinska) får kvinnor med PCOS lika många barn som de utan, men det svåra är ibland att pricka ägglossning pga kan vara oregelbunden. Sedan att man kan ha post pill PCOS, att ägglossningen inte kommer igång på ngt år efter p-piller. Min blev väldigt regelbunden igen där nånstans i tiden, tänker om det kan ha varit så för Nicci? Någon som vet mer om det? Har läkare verkligen sagt att hon skulle ha jättesvårt att bli gravid? Kan ju såklart variera utifrån läkare/patientfall (och man vet ju förstås först när man försöker) 🙂

      Specialist på vad? Älskar när det hänvisas till specialister och halvt vilseledande info. Läs på 1177 istället.

        Om du verkligen vill veta arbetar hon här, tänker dock inte lägga ut mer info så du får välja själv om du vill tro på mig https://www.karolinska.se/for-patienter/alla-mottagningar-och-avdelningar-a-o/tema-kvinnohalsa/gynekologi-och-reproduktionsmedicin/gynekologisk-mottagning-solna/. Sen kan ju såklart hon också ha fel, därför jag är nyfiken bla 🙂

        Hennes påstådda PCOS känns inte trovärdig om man säger så. Min bästa kompis lider av det och mår förjävligt.

      Jag fick diagnos PCOS tidigare, födde mitt första barn i oktober 2023. Så som jag förstår det är det svårare att pricka ägglossning, fick själv hjälp med ägglossningsstimulerande tabletter. Så det är väl det som är svårt, men det finns säkert andra som har andra symptom och svårigheter med samma diagnos som mig.

      Min PCOS gjorde att jag inte hade ägglossning alls när jag var yngre, vilket ledde till att vi fick göra IVF med första barnet. Andra barnet räckte det med ägglossningsstimulerande tabletter (som inte funkade vid första). Så det kan vara väldigt olika, även för samma person.

    Vad har hänt med Ida Wargs Youtube? Allt innehåll är borta, har hon gått ut med att hon ska sluta med Youtube?

    Hon måste vara sjuk på något sätt. Mytoman. Tycker hon är obehaglig i sitt skriftspråk

      Kan vi inte bara sluta försöka diagnostisera människor vi inte tycker om? Det om något är obehagligt. Människor kan bete sig dumt även utan att ha någon diagnos. Få personer är mytomaner. Det är låg chans att människor du tycker ljuger, faktiskt skulle uppfylla kraven för mytomani.

        Mytomani är inte en diagnos. Kram!

        Ejhhhjjjjjjhhggh du tycker mytoman är något legitimt? Obehagligt

        Bete sig dumt? Låter pappan till barnet hållas på 10 mils avstånd. Hon har ju i princip kidnappat barnet

    Min bästa kompis fick negativt klamydiatest inte 1 utan 2 gånger för att sen ett år senare få positivt! Hon flyttade utomlands och testade sig för totti innan detta, vilket var negativt. Hade en relation med en person under sin vistelse utomlands och testades 2 mån efter hon kommit hem igen, även detta negativt. Sen kom pandemin och hon hade inga sexuella relationer men gjorde ett rutintest pga känningar efter 1 år igen, då positivt. Till saken hör att killen, som nu är hennes man även testade sig innan de träffades, när han kom hem igen plus när hon fick positivt ett år senare och han hade negativt alla gångerna. Otroligt obehagligt. Så jo, tyvärr kan det verkligen gå fel. Har hänt en annan nära vän till mig också, första negativt andra positivt trots att hon inte testade för tidigt första gången. Säger ingenting om otrohet mellan Nicci och Andreas det vet jag inget om men att man kan få felaktigt resultat det har jag tyvärr fått bekräftat.

    Såhär dumt bar jag mig åt när jag och min äldste som separerade när jag var 23.
    Gud vad jag skäms idag, inte ens hälften av allt jag vräkte ur mig var sant. Jag ångrar mig verkligen. Hur förtvivlad och olyckligt kär jag än var så finns ingen ursäkt.

    Sedan har vi faktan om det skulle vara tex kondylom så kan hon ha blivit smittad för 2 år sedan. Och att det ploppar upp nu i det en graviditet så kroppens immunförsvar blir sämre för att inte stöta bort fostret.

    Oavsett så gör det inte han till en sämre pappa för det. En dålig partner om han smittat henne ja, men ingenstans gör det han till en dålig pappa.

    Kanske har du ingen legitim ursäkt, men de flesta skulle nog uppskattat en förklaring och ett förlåt. Jag lovar att det du gjort inte är oförlåtligt, om än dumt gjort. 🙂

    Niccis beteende är red flag. Ja jag är cynisk och kan ha fel, men hur blir inte fler skeptiska till detta? Kapitaliserar på sitt påstådda trauma och tar 0 hänsyn till egen och dotterns integritet. Smutskastar (förtalar) offentligt.
    Hon gör aldrig fel, blir alltid ett offer för alla hon stöter på. Hm…
    Min förövare betedde sig likadant efter jag lämnat honom.

    Absolut att hon får vara ledsen och sårad! Men hon måste lära sig vad som är att vara personlig och privat. Hon hade inte behövt gå in på detaljer. Det här är endast för att få sympatier.

    Dels är det VERKLIGEN möjligt att ifrågasätta att Camilla håller det här vid liv genom att skriva så frekvent om det, oberoende av vem som gjort vad. Det här handlar om en D-kändis, kanske till och med lägre än så. Och ett barn är med i bilden. Och ni sitter och gottar er åt sidvisningar och raljerar om vilken förälder det är som lider av vilken diagnos.

    Åt helvete är det.

    Jag kan inte låta bli att bli illamående av hennes formulering: ”så jag vill börja med att tacka mitt ex för att han har gett mig det absolut finaste i mitt liv”.
    Han har inte gett det – hon har berövat och stulit det från honom snarare.

      Ja. Hon har stulit ett barn. Är inte det brottsligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.