Caias pop up-store förlängs fram till sommaren

Att Caia Cosmetics förlänger sin pop up-store på NK kan väl inte komma som en överraskning för någon? Det verkar ju ha blivit en pang-succé och alla gånger jag gått förbi den så har det alltid varit fullt med folk. (Det blev en fyra, fem gånger i december nämligen, annars går jag sällan på NK.)

De bara MÅSTE ju en permanent disk någonstans, eller tas in på Sephora eller liknande, allt annat vore ju befängt!
Helst inte på Sephora eftersom jag gillar att handla där, och eftersom en Caia-monter skulle förvandla hela butiken till en Normalbutik med kaosigt prepubertalt klientel. Så kanske på NK? Eller Åhlens? Mer utrymme på Åhléns än på Sephora. 🙂

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Happy new year bestis 😂 Cringe.

      Rule no one är att alltid ”låtsas” vara bästis, älskling med alla oavsett om det är Arne 87 eller Greta 12. Alla ska invaggas i att du är deras bästa vän!

        Hade också varit bästa vän med alla dom gjorde mig till miljonär 😂

    Varför inte ha en monter på fritidsgårdarna el på ungdomsmottagningen😉 Leos lekland?

    Åh Sephora. Som en godisbutik. 🤩 Besöker den alltid oavsett om jag behöver nått eller inte. Blir kanske så när man har 20 mil till närmaste butik 😄

      Önskar jag hade älskat att vara på Sephora men är så helvetes mkt folk där när jag har möjlighet att besöka en butik. Beror väll förvisso på att jag också har 20+ mil till närmaste och det blir typ helger 🤣

        Jag var i den på biblioteksgatan i somras, det var som valfri Normalbutik i skollunchtid. Geggigt, högljutt och trångt. I andra städer i Europa har det varit lugnare och ffa renare och bättre service. Vet inte om det är vi svenskar som har svårt att bete oss i butiker eller om de anställda anser att det inte ingår i deras arbetsuppgifter att hålla ”sin” butik fräsch.

          Verkligen, jag fick ett sånt uppvak första gången jag var på Sephora i Tjeckien eller USA och det var… fräscht? Man hittade saker? Fick hjälp? Hatar sminkbutiker i Sverige.

            Uppvak?

      Fyfan, vidrigt på sephora ju! Beställde från nätet även fast jag jobbar 10m från biblioteksgatan, vägrar gå in där och trängas med en miljard tonåringar som stinker blommig parfym.

    Är det någon annan som tycker Bianca och Sanna G val av outfit på nyår var lite tveksamma?

      Så jävla snygg var Bianca

        Va? Ser ut som en sunkigt avklippt gubblinne. Förstår inte vad hon tänkte.

      Särskilt Sanna Gs var ju väldigt avklädd, närmast vulgär, hon var ju panghet i den men jag tycker personligen att det är sorgligt att utvecklingen gått i den riktningen, att ”empowering” närmast blivit i synonymt med att framställa sig som så ”fuckable” som möjligt – i brist på bättre ord, och att det hela normaliserats till den grad att kvinnor går klädda såhär till diverse tillställningar. Att individer väljer att göra det har jag väl inte någon särskild åsikt om, men att det i förlängningen riskerar påverkar både unga flickors och pojkars syn på kvinnor och deras roll, vad som värdesätts, vad kvinnor ska framhäva, osv, tycker jag är problematiskt. Jag menar, jag antar att John inte dök upp i genomskinlig kroppsstrumpa med string under?

      Biancas outfit upplevde jag ändå som en vanlig, piffig, outfit I GRUNDEN, men som på ett sådär forcerat sätt ”korrigerats” till att vara så ”tempting” som möjligt, med skippad bh och linnet upprullat till max, sådär som man förr, på ”min tid” (född 1988) kunde uppfatta det när en del ibland valde att öppna en eller två knappar ”för mycket” i blusen/skjortan/koftan/klänningen/linnet, utan att ha något plagg därunder, haha. Ni vet när det skulle vara sådär ”lite lagom oskyldigt” men ändå uppenbart att det fanns en önskan om att blickar skulle dras till klyftan. 😂 Tyckte alltid att det ”beteendet” upplevdes så himla pinsamt, haha, så även om jag kunde tycka det var sexigt, och jag absolut kunde önska att jag också kunde vara equally tempting som mina vänner/kollegor kunde jag aldrig förmå mig att göra likadant, för hade skämts ihjäl av hur uppenbart uppmärksamhetssökande det skulle uppfattas. (Kanske har jag jättefel över dessa knappuppknäppares intentioner, de KANSKE BARA HADE HAMNAT I ETT TIDIGT STADIE AV KLIMAKTERIET OCH HADE VÄRMEVALLNINGAR. 😌 skoja)

      Då får ändå nämnas att jag absolut haft vissa tveksamma outfitgrejer för mig på den tiden. Men det var av någon anledning så viktigt för mig att inte något framstod som att JAG ändrat på något plagg för att framhäva min kropp, DET upplevde jag som mycket mer cringe än att bära ett plagg som var designat för att vara sexigt, i ett sammanhang där det var passande (även om jag även tyckte att detta kändes genant). Känner egentligen samma sak idag för när man knäpper upp knappar eller knyter upp plagg i midjan osv, tämligen oskyldigt, särskilt med dagens mått mätta, men av någon anledning känns det så otroligt cringe i mina ögon. Haha. (Obs yes jag vet att problemet ligger hos mig, så det behöver inte påpekas, jag bara vädrar mina personliga upplevelser av vissa stiltendenser jag noterat).

      NÅGON ANNAN?

        Håller med dig i allt. Fattar inte varför dom har sånt behov av att visa sig så naken som möjligt. Är det för att kroppen är det enda dom har att komma med?

      Inget ovanligt att hon vill visa sina bröstvårtor och utstickande ben.

        Vad är det för fel på bröstvårtor?

          Skrev jag att det var något fel med bröstvårtor?

            Tonen

              Sluta läs in saker som inte finns.

                Nu var det den där tonen igen

                  Ändra din sinnesstämning, tonen du läser med eller tillsätt valfri emoji om du känner att det behövs.

                    Alltså ni anonyma är ju som två tonåringar😉

                  Lider du av schizofreni? Det skulle förklara att du hör toner när du läser en text.

                    Du ska inte kasta diagnoser omkring dig.
                    /ny anonym

                      Verkar enbart vara du som kastar diagnoser runt dig.

                    Det är ingenting att skämta om.

                      Du verkar inte förstå begreppet differentialdiagnostik. Att bara länka utan att själv läst och förstått är aldrig en lyckad plan.

                      Varför är autism relevant här?

            Ja.

          Inget fel på pungkulor heller men det finns ändå människor som har ändå åsikter om huruvida det är passande att lufta dem under semitransparenta tygstycken i offentliga sammanhang, eller inte. 🤓

          Och nej, jämför inte bröstvårtor och pungkulor, reflekterar bara över förhållandet ”inget fel” —> ”lämpligt att visa upp inför ofrivillig publik”.

      Ja pga väldigt fula outfits.

      Bianca du kan klä på dig nu, vi har sett att du köpt nya bröst.

      Vad fan hade Bianca tänkt med?
      Ett avklippt linne, jättefint, not.
      Klär dig som en nybliven 20-åring

    Istället för att vänta till att utredning är klar är alltså Joakim Lundell omkring på internet och försöker hitta bevis på att hans brorsas ex är ett ”psykfall” när hon anmölt sin brorsa för miss*andel. Kan man snälla få bort dessa män från internet för all framtid?

      Hans brorsa*

      Va? Han kallar inte henne psykfall, han skriver ju att han inte tar ställning. Men att det gör ont i hjärtat att ens egen bror är misstänkt för en sån sak.

        Jag såg med egna ögon när hans brorsas tidigare ex hade live där Jocke bland annat kommenterar att de har ”alla bevis de behöver och inte ska säga mer så hon inte kan anmäla dom för förtal”. Att han inte går ut med det offentligt på sin instagram är för att han vet att det kommer se dåligt ut, men av allt att döma är han högst delaktig i det.

          Låter som förtal för mig. Men det är väl upp till en domare. Inväntar dagen då det delas ut sms med dagsböter minuterna efter det har skrivits eller sagts något. En pod bör ju vara lika publik som ett inlägg.

          Och jag kan bara förundras över hur mycket energi han lägger på detta om det är som du säger.

            Även bröderna Lundells kamrat Gustav Björklund la upp en story om ”psy*fallet” till flickvän. Hjärna saknas verkligen hos samtliga, självklart är det förtal det dom håller på med.

              Hahaha, var det inte han som satt och grät ut i en video att han hade en sjukdom som gjorde att han skrev till andra tjejer och var otrogen mot sin tjej?

      Äpplet faller inte långt från trädet i så fall. Kärlekssagan mellan Jocke och Jonna har väl sin grund i en polisanmälan och utredning?

      Kan vi få bort alla deras följare också? både barn och vuxna som sitter och kommenterar ”free chrippa” hahaha. En kille frågade t.om vad borgen låg på, så att de kunde få ut honom. Borgenssumma. I Sverige. 🙂

      Är det bara white trash som följer bröderna Lundell eller har de annat klientel också? Vad jag kan se när jag spanar in kommentarerna så är det tveksamt.

    Vad föreslår du ska hända med dessa män?

      Bränn dom på bål!

      Skicka dem till typ Öland?

        Kroppkakor?

          Så goda😀

        Varför vill du förstöra Öland på det sättet?

          😂😂😂

    Säg att du bor i Stockholm utan att säga att du bor i Stockholm. Dessutom finns det så många andra spännande märken än detta. Och till mer rimligt pris jmfrt med kvalitet. Därav åldersgruppen som frekventerar hyllorna.

      Det mesta i sammanhanget händer ju dock i Stockholm. Om du söker mer bredd går det bra att växla till Bloggbevakning Molkom edition.

      Vilka produkter från Caia har du just nu? Och vilka har du testat innan? 😍

        Till Katarina asså. Är genuint nyfiken

    Tror inte att Verdane har lust att klippa bort vinst genom att permanenta dyr lokalhyra på NK. Målgruppen som handlar på NK ersätter del av sina internet köp med fysiska NK köp, så det ger inte Caia merförsäljnig. Dessutom det är upp till bevis nu. Anledningen till att Verdane köpte Caia överhuvudtaget var att de trodde på en internationell lansering. Asien var en fullständig flopp och Tyskland är inte direkt en framgång. Att ge sig på USA och UK är kaxigt, men inte särskilt realistiskt.

      Klart Caia inte kommer att sälja utomlands, ingen vet vem Bianca är där.

      Ja. Det ska bli intressant med USA! UK känns lättare. Ska bli intressant vilken prisnivå de väljer att lägga sig på samt vilken målgrupp de väljer att rikta in sig på först. Tog ju Klarna hundratals miljoner i rena marknadsföringspengar för att ens lyckas bryta sig igenom bruset.

      Märket är väl i princip synonymt med BI så jag förstår ärligt inte hur de trodde på en internationell lansering… alls?

      Bor i Tyskland och har sett många tyska influencer använda CAIA i sina videor. Vet dock inte om folk faktiskt har köpt deras grejer

    Lyko?

    Känns som att det hade passat bäst där.

    Tycker förövrigt att Lykobutiken är 100 gånger bättre än Sephora.

      Ja, den butiken är grym! Så kul att handla där och de är generösa med att man går pröva produkter! 💋💋💋

      Finns Lyko utomlands?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.