Linnea Claesons nyårsdagsinlägg

Haveristerna har postat det här inlägget om Linnea Claesons nakeninlägg, publicerat som stöd till alla som känner sig suicidala på årets första dag. 
Att visa stöd för någon som mår så pass dåligt att man inte vill leva längre är ingenting att driva med, men att publicera en avklädd bild på sig själv i sin akt och mening att visa stöd är det däremot.

Bild tre summerar det hela väldigt bra. 

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Slår man upp ”bekräftelsebehov” får man upp en bild på Linnea Claesson, det är sen gammalt

    Linnéa tror nog fortfarande att hon har ryggen fri för alla möjliga utvik bara för att en del av inlägget är behjärtansvärt.

      Det är win win, klagar någon på att hon är avklädd är det fel och ofeministiskt och hon kan profitera på det med.

      Jag ser det inte så. Utan mer att vi alla är människor. En del mer sköra änn andra.

        Fint, men är ganska säker på att det inte var samma tanke Linnea hade med bilden.

          Jo det tror jag. Det är en fin bild. Vi människor är ju bara människor och kan inte vara några superhjältar.

    Hon är verkligen inte frisk. Och att profitera på allt, t o m suicidala människor är bortom all reson.

      Nej det verkligen något som inte stämmer i huvudet på en människa som lägger upp något sånt här. Hon har helt tappat det. Lita på mig…..

    Ridå

    Snälla låt 2024 bli året när folk ser igenom Tully Yayik och hennes extrema besatthet av att bli känd (och se ner på folk samt bygga en aura av att vara förmögen). 1) Hon är inte rik, överhuvudtaget. 2) Hon är inte rak och ärlig, hon är oskön. 3) Hon byter vänner för att klättra i status. Hjälp.

      Jag tycker om Tully. Följer mycket hellre henne än många andra.

        Du verkar inte kunna se igenom en person

      Men hon har väl inte bytt vänner mer än Hanna? Och Hanna fick ju pik på liveshowen att hon byter vänner oftare än många andra 🤔

      Håller helt med. Hon är besatt av att bli känd och att vara vän med innersta klicken för att rida på deras våg. Hon började liksom som Hannas assistent för att nu kämpa med att bli influencer? Tycker alltid det säger något om en människa

        Är väl inget konstigt att man vill prova nya saker! Det borde folk göra här!!

      Ja jag får en så dålig känsla av henne. Lyssnade på avsnittet med henne och anitha och sättet hon ser ner på resten av Sverige som inte är Stockholm, attityden….

    Läser på Aftonbladet om Pernilla W:s äktenskapsförord. Alla som skrev om det här, när bröllopet offentliggjordes, kan alltså pusta ut.

      Vilken tur, har legat sömnlös..

      Klart hon skrev på det bara män som tänker med k*ken 😂

        ?

          Kvinnor använder hjärnan! Känner noll rika kvinnor som inte skrivit äktenskapsförord.

            Jag känner noll rika kvinnor

              Jag känner noll kvinnor

    Linnéa slutar aldrig att förvåna. Jag läste i hennes kommentarer innan hon tog bort kommentarsfältet och hon bemöter eller svarar inte på något, varken positiva eller negativa kommentarer eller följare som uppenbarligen mår dåligt. Det får mig att fundera om hon verkligen bryr sig så mycket om sina följare som hon försöker ge sken av. Hon uppmuntrar ju ofta till att folk som mår dåligt skall skriva till henne på DM osv. Är det någon som skrivit till henne någon gång och fått svar? Hon säger ju ofta att hon skall sitta uppe hela natten och stötta folk, vilket jag upplever lite märkligt och gränslöst.
    Fattar inte att det fortfarande finns organsationer, skolor och kommuner som anlitar henne.

      Ja hade också velat veta om någon som kommenterar till Linnea (även Johanna Bladh) någonsin får respons. Säger inte att man behöver svara men just de två bygger ju sitt varumärke på att vara läsarens kompis och uppmuntrar till en dialog. För det är inte känslan man får i kommentarsfälten eller de gånger jag svarat på någon av tex Johannas dumma ”någon som har tips/varit med om något liknande/känner igen sig” poster

    Vet haveristerna om att de är lika pinsamma som Linnea, om än på olika sätt?

      Älskar Haveristerna och är besatt!

        Samma här.
        Bäst är när Axel blir arg och även hans skratt.
        Som tur är brukar båda egenheterna dyka upp i varje avsnitt😊

          Otippat

            Puss 💋

        Sök hjälp.

          Men Lewis är ju JÄTTELYCKLIG och har världens bästa liv, vet du väl? 🤣

      Är ju ändå tur att den där läspande dalmasen o sköra mansegot i Haveristerna har nåt att sysselsätta sig med. Så patetiska 😤😤😤

        Tycker synd om den kvinnliga medverkande som inte alls hänger med och tillför 0. De andra två tillför inte heller ngt men fattar iaf samtalsämnet.

          Hon var bra i början! Tyvärr har hon halkat efter rejält och lägger mest sammanfattande kommentarer om det de andra säger. Känns oengagerad nu för tiden.

      Dom är hemska

      Jag älskar haveristerna på nått sätt. Det är inte bara ”100%” och en massa trams som kommer ur deras munnar. W&W tex har så mycket faktafel att det blir pinsamt när dom ska upplysa sina lyssnare om nått, lite research vore nått kanske?

        Dom är rent ut sagt elaka, inte konstigt dom får massa hot mot sig

      Hahah, ja det pinsammaste avsnittet av haveristerna är typ när de ska ranta om vulverine cos. Under avsnittet verkar snubbarna ha NOLL koll på hur preventivmedel fungerar. Otroligt skämmigt för dem att de ska prata ner vulverines visserligen ifrågasättbara content medans de inte har en aning om hur kvinnovården ser ut eller hormonella preventivmedel funkar.

      Älskar Haveristerna!! Kan passa på att rekommendera alla avsnitt om Linnea, kom väl för 4 år sen ungefär.

      Linnea är åtminstone inte elak. Det finns absolut inget ont i den tjejen. Hon har ett hjärta att av guld. Fråga de som känner henne.

      Haveristerna har tappat följare igen. Då snor de ihop nåt om Cissi och Linnea t ex och vips kommer alla gamar flygande igen. Oftast kvinnor. Jag föraktar på riktigt dem. Och likasinnade.

    OT nån som följer paow? utslängd från hotell det senaste

      Old news

        ah fan missat det

    Upphörde plötsligt alla snuskmeddelanden som skickades till henne som gjorde henne ”känd”? Underligt.

      Hon orkade inte ensamchatta med sig själv något mer 🤭

    Sorry men skrattade högt åt kommentaren på sida 3.

    Så fyndig på nått sätt😂

      Jag vet inte varför men jag trodde att du hade lite mer avancerad humor än så 😅

        Man som skrattar åt män som hånar kvinnor, verkligen unikt.

          En kvinna som inte fattar poängen utan dra könskortet direkt, verkligen unikt.

            Men snälla Lewis…

    Blev det någonsin klart om hon dejtade j*n em*nuel?

      Har inte han fru? De har iofs inte hindrat folk innan 🫣

        Han hade fru och barn 2022 iaf

      V*rf*r en ma*sa st*ärn*r ?

      Jan Emanuel heter han.

        För att inte skapa en myriad av träffar ifall det inte visar sig stämma. Grattis till din nyförvärvade kunskap!

          Beklagar din okunskap hur algoritmer funkar på nätet.

          Testa sök på Jan Emanuel bloggbevakning så kommer du kanske förstå vad jag menar.

          Ps: Jan Emanuel

      Nog för att det vore trevligt att dejta en man med bra ekonomi, men någon som är så vräkig i sin livsstil är väldigt avtändande för mig.

    Hur uppe i sin egen r*v kan en människa vara?

      Jag tycker att Linnea är en obehaglig människa. Narcissist. Jag. Jag. Jag.

        Man kan ju vara obehaglig utan att vara narcissist. Ogillar Linnea, men ogillar även människor som försöker patologisera negativa drag hos varje människa de inte gillar. Ibland är människor bara rövhattar. Väldigt få personer är narcissister, patologiska lögnare, ”emotionellt instabila” eller ”psykopater”.

          Tråkig ton

          Sant.

    Hahahaah jag tycker nästan att själva texten är roligare än bilden. Hon skriver liksom på fullaste allvar att hon ÄLSKAR dessa främmande helt okända människorna som mår dåligt. Varför? Nej men det behöver ingen bekymra sig om, det räcker att hon säger det.

    Sådär, alla självmord har förhindrats. Suveränt!

    Claeson är min favoritfluencer 🙂 Hade velat ha henne som statsminister och Kenza som finansminister.

    Jamen, hennes bild relaterar väl till att de flesta som dränker sig själva faktiskt klätt av sig kläderna först! Att ta livet av sig med kläderna på är det få som gör! Såklart en avklädd bild med lite suddighet och typ dimma passar då!

      Där har du fel Maria. Dom flesta som tar livet av sig genom drunkning har oftast kläderna på

        Jag tror att Maria är ironisk…

    Jag blev lite nyfiken på om Linnea fortfarande har följare, efter att hon avslöjats som bluff känns hon ju totalt irrelevant och syns ju nästan aldrig i media längre. Men följare det har hon så jag gick in på social blade och det verkar inte vara något konstigt. Så kollade jag några andra när jag var där, Elin Woodie och Alexandra Nilsson tappar några varje dag. Josephine Qvist tappar men sen ramlar det in ungefär lika många som hon tappat på en dag så antar att hon köper. Sen kollade jag Jasse och sheisse, hon tappade varje dag i december till det helt plötsligt ramlade in ca 12 000 nya följare på fyra dagar. Mellandagsresa på köpta följare måntro? Undrar om företag kollar upp sånt här innan de betalar för samarbeten, rätt poänglöst att göra reklam med en flunsa som har massa fakeföljare.

    OT men alltså hur kan Victoria Törngren fortfarande jobba som influenser? Inget nytt i flödet, alltid samma upplägg. Jättelite engagemang på bilderna och så vidare. Känns som hon inte gjorde det här skiftet som alla andra gjorde för ett par år sedan. Mer ”i nuet” bilder och spridare. Följde förut och tyckte hon var så bra! Men slutade, som ni kanske förstår. Någon mer som håller med?

      *och så vidare

      Samma med nina glimsell, gäääsp

    Före detta paret står det ju. Finns ju ett antal alternativ.

      Dela med dig vetja! Här är det stiltje. Kommer inte på en enda en…

        Kan det vara Molly rustas?

    Tror det är Ellen Bergström

    Ellen B & exet Niclas?

      Men tror vi inte att Aftonbladet hade beskrivit Ellen och Niclas som mer av ett par där båda är kända? Jag tolkar artikeln som att det bara är kvinnan som är influencer. Niclas borde åtminstone benämnts som ”TV-stjärna” eller liknande. Men tankarnas förs väl dit pga att dem flyttade ur sin lägenhet (som nu är såld) pga fuktskada.

    Antonija Mandir och en första sambo renoverade en lägenhet runt den här tiden. Tror inte på Rustas, de köpte lägenheten 2019 och skrev då att de inte skulle renovera pga lägenhet var nyrenoverad. Andra skvallersajten tror på Ellen Bergström men jag är nog mer inne på Mandir.

      En av bilderna från badrummet som AB visar från stämningsansökan är samma bild som finns på Niclas Lijs Insta. Case closed, det är Eller och hennes ex.

    ”hennes” första sambo såklart.

    Jag var inne på Flattered sida och läste OM OSS delen och blev förvirrad kring det som stod där, om jag minns det rätt var det inte Isabella som medgrundade företaget pga behov av inneskor, där de gjorde ballerinainneskor? Står att Hanna letade efter inneskor och så grundades företaget, det stämmer väl inte?

      Det här är ju faktiskt intressant @camilla

    Hahaha alla dessa *goda kvinnor* med jesuskomplex som gömmer sig bakom feminism och liknande enbart för att få synas själva.

    Klickar man på hennes profil på Insta står det fortfarande att hon är lawyer…dvs advokat….det är hon väl inte utan jurist….stor skillnad.

      Så vad heter jurist på engelska?

        Legal aid

          Fel, jurist kan översättas till bland annat lawyer. Tänker du på barrister?

      Skillnad på jurist och advokat absolut, men lawyer översätta till båda.

      Laywer kan nog översättas till båda. Jag brukar säga lawyer till jurist och attorney till advokat.

    Då var det finare att idag, när jag stod och väntade på min bil på verkstaden skulle bli klar, såg jag små foldrar från Mind ligga vid kortterminalen ❤️

      Men vad bra.

      Fint! ❤️

    Såna som Linnea kommer alltid finnas. Det läskiga är hur många som sväljer allt med hull och hår. Vad är det för folk som följer och hyllar henne och hur klarar de sig i livet? Känns som såna som går på Nigeriabrev

    Det roligaste är väl att Linnea inte insett att generiska ”älska dig själv för jag gör det, främling” blev skämtmaterial redan 2015. Saknas liksom en komisk timing som gör det hela ännu mer underhållande.

    Men herregud jag skäms bara av att läsa detta. Snacka om att förminska andra personers lidande. Tror hon på riktigt att en person som är suicidal överhuvudtaget skulle påverkas (positivt) av att hon ”älskar” dem. ”Lita på mig” Hur kommer man på tanken att skriva något sånt?? Att inte fatta hur ytligt och verklighetsfrånvänt ett sånt inlägg är visar ju bara hur extremt sjävcentrerad och pantad hon är.

      För att hon tror att hon är typ Jesus

    Laywer kan nog översättas till båda. Jag brukar säga lawyer till jurist och attorney till advokat.

    Någon som orkade räkna alla ”jag” i texten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.