Samir Badran är Team Gunilla

Igår postade Gunilla Persson det här brevet som författats av hennes advokater och där hon hotar med represalier mot Mauri om han inte besvarar skrivelsen innan den 15/1 2024. 
Gunilla har sedan dess tagit ner sitt inlägg igen, anledning oklar, men tydligt är att Gunilla och hennes advokater anser att Mauri utsatt Gunilla för brott – mordförsök enligt henne själv – efter att hon blivit matförgiftad efter att de båda gått på restaurang.

En som stöttar Gunilla helhjärtat i detta är Samir Badran, som tillsammans med Viktor Frisk kommer medverka i och tävla mot Gunilla i årets upplaga av Melodifestivalen.

Mauri verkar inte superbenägen av att kommentera det hela någonstans, vilket jag har full respekt för. Gunilla, i sin tur, skriver att ”rättvisan kommer att segra” i sitt senaste inlägg på Instagram, så jag gissar att det här inte är det sista vi hör i det här dramat.

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men någon måste ju kunna stoppa denna sjuka människa. Hon behöver vård, inte hurrarop på nätet.

      G visar tyvärr extremt tydliga tecken på psykisk sjukdom. Kanske är hon på väg att utveckla demens rentav. Sådant är ärftligt.

        Ja, känner en som blev knasig när hon fick det. Ska hon inte stämma en av Hollywoodfruarna också som hade dildopartyt. Hon påstår att hon blev drogad av henne med champagnen och kände sig helt borta. Var väl synen av dildon som fick henne yr i bollen🍆😉

      Ja, hon är riktigt sjuk i huvudet och verkar leva i en påhittad värld. HUR kunde ngn plocka ut henne för att delta i Mello?

        Blir intressant och se hennes reaktion om hon inte går vidare 😬 lär väl vara liknande reaktion som med allt annat, alltid någon annans fel och någon ska stämmas hit och dit.

      Det här visar ju än en gång vad Samir är för typ av människa och hur många celler som finns mellan öronen.

        Är nog mest sädesceller som existerar i den kroppen, ej hjärnceller😉

    Haha men allt är ju ett PR trick inför mello, o Samir ska också va med i mello. Kolla slutstycket på Gunillas instagram-inlägg, där skriver hon ”i wont shake (la la Gunilla)” o det är väl det hennes låt heter antar jag

    Gunilla är som hon är, Samir och andra uppmärksamhetshungriga är som de är, men det jag tycker är mest pinsamt är de advokater/jurister som tar på sig det här ärendet. Snälla, ha iallafall lite professionell yrkesstolthet.

      Googla hennes advokater så kommer du se att de har noll yrkesstolthet.

      Ja Safaryan är den mest pinsamma av dem alla.

        Att han ens får vara advokat…

          Konstigt att Gunilla anlitar honom. Hon tål ju inte Puma som advokaten ”kurtiserade” med under en vild fest.

          Blir inte särskilt förvånad om han åker ut ur Advokatsamfundet. Hans metoder går inte riktigt hem och inte heller hans privata festande. Han var gäst på Katrin Z horfest och lät sig fotas med puma of Sweden tror jag hon kallar sig. Själv var han klädd i vita byxor bar överkropp och vargpäls.

            Haha någon borde skicka den bilden med advokaten och Puma till Gunilla. 😂 Då lär det bli liv i luckan och firman bli sparkad.

              Speciellt det fotot där Puma tar på hans organ. Gunilla skulle svimma😂 Snacka om oseriös advokat f ö.

    Är det för mycket begärt att önska sig ett sexigt cease and desist-brev riktat mot Gunilla?

    Gunilla har en grandios självbild där hon ser sig själv som viktigare än andra och alla misstag är andras fel. Hon anklagar alla för allt möjligt. Mordförsök har hon väl nämnt vid ett flertal gånger, hennes mamma har väl enligt henne blivit utsatt för vanvård när hon vårdats på sjukhus och genom hemsjukvården. Hon är den enda som vet vad som är rätt och fel och har en stark gudstro. Kritik tolkas som avundsjuka. Att hon ska vara med i program tror hon beror på att hon är en sån fantastisk människa som är älskad av folket snarare än att det handlar om att locka publik då man vet att hon medför kaos pga hennes otillräcklighet. Hon har ingen kontakt med verkligheten alls.

      Men hennes mamma hade ju stora blåmärken på kroppen. Hemskt.

        Säger inte att hon inte blivit vanvårdad, men hon var väl mellan 90-100 år? De kärlen och huden är otroligt skör och man kan väldigt lätt få blåmärken.

          Precis, och det är även mycket vanligt förekommande att en äldre person står på blodförtunnande läkemedel vilket ökar risk för blåmärken än mer. Blåmärken är inte per automatik vanvård.

        om du bara visste hur stora blåmärken man ser inom äldrevården

      Spot on! Det går omöjligen att tala Gunilla tillrätta, oavsett bevis, logik, sannolikhet osv. Hon har alltid rätt, gör, och har aldrig gjort fel i hela sitt liv, enligt sig själv. Stackars den sate, ev.doktor, psykiatriker, advokat, rådgivare (ha!) som ev.får henne som patient, klient, kund osv.,som att prata till en betongvägg. I min enfald trodde jag faktiskt i början, när svenska Hollywood fruar? (el vad serien nu hette) var nytt, och det skrevs en massa om henne, att hon spelade en roll, men det verkar inte bättre än att hon ju verkligen ÄR sån här.

      Lite som Donald Trump, alltså. De är väl samma generation?

        Men exakt!🤣 Det är hon & Trumpen. Båda två väntar väl på rättegång (där de har självgaranterat rätt på alla punkter..)dessutom.

    Alltså den här soppan (quesadillasen) blir ju bara värre och värre. Gunilla har väl bränt pengarna hon fått för dottern och måste hitta på nya grepp. Den där advokaten måste jag kolla upp, han är väl känd för ngt, kommer inte ihåg. Samir, ja vad kan man vänta sig från en PHdeltagare.

      Mark Safaryan anlitas av alla realityprofiler när de känner sig kränkta. Jag vet inte om han lyckas i och för sig.
      Han företräder bl a Gunilla mot Stoppa Pressarna också så Stoppa Pressarna anmälde honom till Advokatsamfundet för bristande etik tror jag det var. Sedan skrev Stoppa Pressarna en massa sk*t om honom också…

        Stoppa pressarna har anmält någon för bristande etik…?

          Japp!

          Förstår du nivån på den bristen av etik? 😲

        Stoppa Pressarna har under långt tid jagat Safaryan och även anmält honom i ärendet med P. Ekwall. Anmälan har avskrivits då den varit grundlös mm

        Den 14 februari ska Gunilla vara i domstol med Safaryan som åtalat Stoppa Pressarnas ansvarige utgivare för grovt förtal. Uppenbarligen har Safaryan lyckats ro hem seger mot Nyhlén trots problematiken med grundlagdsskyddet. Läse nyss professor Schultz krönika om anmälan vilket är mycket intressant.

    Är Gunilla ironisk med sin stämning eller är stämningen pga att hon inte förstår ironi?

    Advokaterna utnyttjar och lurar ju Gunilla om de säger till henne att det här är en bra idé och låter henne betala dem för att utföra det. Trist att hon blev matförgiftad, men hon får väl i så fall stämma restaurangen.

      Hon är inte ironisk. Hon förstår inte heller ironi utan tolkar allt genom sitt förvrängda synsätt. Hon verkar inte kunna läsa andra människor alls. Tar saker bokstavligt när alla andra förstår att det är ett skämt.

        Det är Tildes fel, hon satt ju i tv, i Nyårskaramellerna, och sa att Mauri förgiftade Gunilla och därför tror verkligen Gunilla det och utnyttjar det som sades i programmet till sin fördel. Stackars Mauri. Man såg ju hur förvånad han blev när Tilde slänger ur sig, för andra gången, att Mauri förgiftade Gunilla. Dumt att han inte sa ifrån då istället för att sen skoja… för han trodde väl sen att Tilde bara var ironisk och att han skulle spela med liksom. Sedan är han ju även ironisk när han säger – efter att publiken i studion applåderar tv-inslaget – ”applåder för att jag förgiftade Gunilla” som att det ju är konstigt att de applåderar det liksom. Men aj för att han sa så för nu får Gunilla och hennes advokater det till att han ”erkänt att han förgiftat henne” för det säger han ju. Fast de förstår nog också att han inte menar det som i att han på riktigt har gjort det. Men frågan är om Gunilla förstår det, eller bara spelar dum, för såg att många förklarat ironin för henne på hennes insta fast hon har raderat alla kommentarer sen såg jag.

          Fattar du inte ironi?! Hon skämtade ju!!!

            Tilde ja.

          Hur sjukt det än är tror jag faktiskt att precis just det här kan bli avgörande – att han spelar med och därmed ”erkänner” att han ”försökt förgifta” Gunilla Persson. Jag har läst utkastet till stämningsansökan och det bygger till stor del på just inslaget i TV4:s Nyårskarameller där ”erkännandet” sker efter Tilde de Paulas frågor och uppspelningen av inslaget från restaurangen.

          Personligen kan jag tycka att Gunilla Persson hellre än att jaga stämningar i efterhand borde fundera preventivt. Och känner man att mat smakar konstigt? Då sväljer man inte utan spottar ut den och tar med sig lite i en servett för senare analys, så att restaurangen om det finns anledning prickas och kanske till och med får klappa igen.

      Ja, hon borde lägga pengarna på att betala tbk de pengar hon lurat av oss skattebetalare ist för felaktiga barnbidrag och om det var ngt mer.

    Samir skyller väl allt på ”MEDIA” 😜

    Det brevet är definitivt samfundsmässigt. Hoppas advokatsamfundet ser det.

      Kanske trög fråga, men vad betyder samfundsmässig?

      Vad betyder samfundsmässigt?

    Spännande läsning en googlesökning bort om nämnde advokat.

    …och svenskan i det här inlägget är lika bedrövlig som alltid. ”…superbenägen av att kommentera”, varför staplar du bara ord på varandra utan att veta hur de används!? Den här bloggen skulle verkligen tjäna på en skribent till, som behärskar skriftspråk.

      Varför kan man inte skriva så menar du🤔

    Vet någon ang repressalier från läkare. Jag klagade till min men såklart vänligt. Det var kuratorn ang tumörborttagning som skrivit brev till honom. Han var jättearg och hemsk. Ringde patientnämnden dom sa repressalier från läkaren är olagligt. Jag ska kontakta lawline men kan ju vara någon här som vet något? Jag är inte den första som klagar på läkaren och en tjej skrev i recensioner hon sitter hemma och gråter för han var elak mot henne. Han är 67 år.

      Va? Vem fick repressalier?

        Jag pga klagade på läkare.

          Men det kan väl knappast vara olagligt?

          Det är svårt att förstå vad du menar med ditt inlägg, men jag tror att du kanske missförstått vad ordet ”repressalier” betyder?

            Ja exakt, vad fick du för repressalier?

      Byt läkare bara.

    Som jurist är jag inte särskilt imponerad av advokaten…

      Här brukar ju finnas advokater och läkare m m. Dom har väll tagit ledigt då här i från 🤣

        Du får väl förklara vad som hänt.

    Genuin fråga: Är det här en rollfigur hon har byggt upp, ett alter ego, eller är hon så är på riktigt?

      Undrar faktiskt samma.

      Jag tror det är hennes persona. Säkert är hon lite speciell i grunden, och så i början av Hollywoodfruar eller vad programmet hette så märkte produktionen att Gunilla engagerade folk. Därför har hon byggt på mer och mer på ”rollen”.

      Trodde som du i början, att hon spelade en roll. Men nej, är numer övertygad att hon verkligen är så här på riktigt. Sen att det blivit en slags inkomstkälla för henne, gör väl att hon är tämligen ointresserad av att öht ta till sig kritik rörande hur hon beter sig. Dock inte troligt hon hade gjort så oavsett..

      Hon är så här på riktigt. Hon var likadan innan hon började synas i tv. Bara att fråga folk i hennes hemtrakter.

    Fattar inte: Blev hon matförgiftad för att maten var dåligt tillagad på restaurangen, eller för att Mauri medvetet hällde gift (eller nåt) över hennes mat?

      Naturligtvis har inte Mauri hällt gift i maten. Antagligen blev hon matförgiftad på riktigt av restaurangmaten och nu har de byggt en story kring det.

        Det var kanske ngn i restaurangköket som lade ngt i maten🤔

        Undrar varför hon anmäler/stämmer Mauri och inte restaurangen som gjorde maten. Förstår mig inte på denna underliga kvinna.

          Hon tror på allvar att han förgiftade maten. Tyvärr är det så illa ställt med hennes tankar.

      Nej exakt. Hur kan det vara Mauris ansvar? Visste han att man ofta blev matförgiftad på just den restaurangen?

        Nej men Gunilla tror det för att han säger ” vad Gunilla inte vet är att denna tugga av mat ska ge henne århundradets magsjuka” ungefär (pålagt i efterhand när produktionen visste om att G blivit magsjuk) och för att Tilde säger i tv-programmet Nyårskaramellerna att Mauri förgiftade Gunilla. Hon kanske inte ens blev såå väldigt magsjuk/förgiftad som hon vill få det att låta, vem vet. Synd om hon stämmer restaurangen nu eftersom så många skriver det, det kommer hon säkert göra för hon är på jakt efter pengar. Kolla bara hur hon nu fiskar efter att få göra tv med Samir. Och hon har varit runt på nattklubbar för att tjäna pengar, gissningsvis, vad annars gör hon där liksom, fast hon säger att hon är förmögen. Advokaterna är ju också ute efter att tjäna pengar förstås, toppadvokater tror hon att de är…

    Jösses den kärringen är ju mer än tokig.

    Samir har alltid varit tydlig med att han gillar Gunilla och det hedrar honom att stå kvar även när det blåser kring henne.
    Så gör inte många andra, utan man ’tar aaavstånd’.

      Det kan jag verkligen hålla med om, även om jag tycker båda är hyfsat fjantiga i övrigt. Finns så otroligt många sk.kändisar därute som vill frottera sig med ”guldkalvarna” när det går bra, men vänder ryggen när det går mindre bra eller vid ev.skandal rubriker. Äcklas över den typen av ryggradslösa människor. Bara att kolla in alla som är inne på PW;s IG och smörar nu när det går så bra med allt.

      Han kanske håller sig framme för att få publicitet själv. SB verkar inte vara den vassaste kniven i lådan så han passar väl bra ihop med GP.

      Det blåser ju alltid runt Gunilla. Jösses, hon är galen och han är inte smart.

    Team: Gunilla & Samir ♥️♥️

      Vad händer nästa gång Gunilla stämmer någon på helt felaktiga grunder och denna personen inte har en tvkanal bakom sig eller pengar? En ensamstående förälder som inte har kapital. Är det lika kul då? Hejar man på henne då också?

      Ja, hon vill ju de ska giga tillsammans i framtiden😀 Men seriöst, hur kan Mauri få skulden för att restaurangen serverade dålig mat?

        Ja och Mauri är ju knappast där på uppdrag av sig själv.

          Dessutom åt väl han också av maten?

        För att han, dumt nog, sa så i Nyårskaramellerna och för att Tilde sa att Mauri förgiftat Gunilla. G känner sig kränkt och vill därför sätta dit Mauri, och sedan är hon nog ute efter pengar också. Frågan är om hon inte faktiskt fattar själv att Mauri inte förgiftat henne iaf advokaterna måste väl förstå det men utnyttjar de facto vad som faktiskt sades i Nyårskaramellerna. Lågt av dem. Dåligt av tv4 att ställa till det så här för Mauri. Lågt av Tilde, och tv4. Bort med Tilde säger jag, varför envisas tv4 med att ha kvar henne? Tror inte hon är så omtyckt och önskad av tittare så varför betala hög lön till henne och behöva snåla in på annat. Hon har blivit märkvärdig, fått hybris, och verkar tro att vad hon tror och tycker är sanningen och så ska alla andra också tro och tycka, som hon läxat upp panelen i Efter fem och som hon förtalade miljöministern i samma program t.ex. Nej usch så märklig hon blivit, hon stör, bort med henne så skulle Efter fem bli bättre, killarna är bättre.

          Tilde skämtade ju, du förstår inte det? Det är du och Gunilla som inte förstår.

            Jag tror att Anonym 18:47 förstår. Hen svarar ju B med en förklaring till varför Gunilla inte förstår, men det verkar ju inte du förstå. Gunilla har ju de facto hakat upp sig på det Tilde sa i Nyårskaramellerna.

    Men vad är detta egentligen? Är han stämd enligt amerikansk eller svensk lag? Är det en civilrättslig process? Straffrättslig? Vad menar hon att han gjort? Varit oaktsam i bokning av restaurang?

      Fattar inte heller vad detta gäller, hon verkar bli konstigare och konstigare…

      En knäppgök som hotar att polisanmäla?

      Du låter precis som någon han behöver för att författa ett svar som borde inkludera exakt dem frågorna. Trist att en advokat är ok med att underteckna en sån tunn anklagelse.

    Usch, hon är så obehaglig den där tanten asså, minns när hon stod o kastade kläder o va helt rabiat o skrek på en kvinna som skötte om mamman. Frisk är hon så inte! Dottern är över 18 år nu så den förmögne fadern fyller inte längre på Gönillas bankkonto så hon är säkert i behov av pengar helt enkelt. Men jag är helt övertygad om att hon får betala istället för inkassera här. Men OM hon mot förmodan skulle vinna så lär inte ett öre landa på tantens konto utan dras av på den skuld hon har till oss alla svenska skattebetalare via Försäkringskassan.

    Domstolen kommer nog att lägga ned åtalet så fort dom får höra hennes namn, och namnet på restaurangen 😉 Mauri kan väl inte förutspå att Gunilla skulle bli MEGA matförgiftad på det där stället? Visst hade den ett dåligt rykte.. men av det jag såg så åt väl Mauri av maten också? Och vad det gäller voice overn, så kan det läggas till i efterhand.. så om Gunilla nu hävdar att hon blev matförgiftad och nämnde det till Mauri så la han ju in bara voice overn i efterhand! Sen kan man ju ala Gunilla krydda lite extra när hon säger att hon blev matförgiftad också… Troligtvis är det restaurangen som ryker och inte Mauri! Talets gåva har hon, inte till sin fördel tyvärr.. och dessutom, ingen tvingade henne att äta middagen som gavs!

    Är det ingen som tycker att Mauris beteende var förkastligt? Jag hade aldrig förmått en äldre kvinna att äta dålig mat. Hänsynslöst att ge sig på äldre oavsett om det är ”pranks” eller ej. Tänk om det var er mamma eller mormor som åt det👵🏻 Och ja, jag vet att hon är som hon är – men hon har ju inte framkallat fysiskt lidande för någon.

      Nä, men psykiskt😂

      Men snälla A, han kunde väl inte veta att maten var dålig förrän G började äta den och hon fortsatte väl äta trots hon tyckte den smakade skumt. Hänsynslöst att ge sig på folk så som hon gjort flertalet gånger vilket vi sett i tv. Många anser att det är hänsynslöst att hänga ut äldre som är sjuka också say no more… Minns en viss äldre mamma som sa till dottern ”du är så j-la elak” och det skrattades bort… När kameror är på så är det glatt fint och I love you men vem vet hur det är när det inte filmas just sayin.

      Vem är du? Det är väl klart att han inte tvingade henne att äta skämd eller förgiftad mat. Han tog henne till något annan än en lyxrestaurang. Vilken mamma eller mormor skulle inte kunna äta annat än lyxmat?

      Men så klart visste han inte att hon skulle bli matförgiftad. Det fick han ju höra sen, och la på det ljudet i efterhand.
      Hur kan du tro att han filmar när han med berått mod förgiftar den han gör program med? Snälla.

        Men läste de inte recensionerna innan eller? Förmodligen hade hon vägrat äta maten om hon själv läst recensionerna.

        Jag tycker pranks är jättekul samt klipp med folk som gör challenges osv… men just här känns det så onödigt? Lite som när ett barn vill spela fotboll eller brottas på skoj och man inte tar i för hårt för man vet att ungen antagligen inte vill eller klarar av att man ger 100%. Ja hon borde veta bättre än att äta det, men det är lite oskönt av en annars så snäll person som Mauri

    Mauri visste inte att det var dålig mat. Det ”roliga” var väl att ta med fiiiina Gunilla till ett billigt slitet hak. Det var inget prank utan ett sätt, antar jag, att filma Gunilla utanför hennes komfortzon. Som att ta med kungen för att äta på lokala pizzerian i Degerfors.

    Hemskt vad Tilde och TV4 ställt till det för Mauri, om det nu blir något av detta, om det går vidare. Oroligt för Mauri nu, tycker lite synd om honom. Mauri måste våga säga ifrån och inte låta sig utnyttjas för mycket av TV4. Synd att det är han som får skit för att han är programledaren men det är ju produktionen som styr och som liksom styr över honom och hur programmet blir och hur det klipps ihop osv. Tycker han lurades till att säga saker i Nyårskaramellerna av Tilde, och vad fick henne att säga så som hon sa – att Mauri förgiftat Gunilla? För att sätta honom i dålig dager? För att få exponering i media och därmed fler tittare till programmet? Gunilla tog väl bort inlägget med brevet för att Mauris personnummer syntes, det var fel av henne att lägga ut det. Vilken soppa.

      Men det var ju ett skämt. Och Mauri var så klart med på det.

    Mauri som verkar så snäll och som väl inte skulle kunna göra någon illa men som nu utmålas som ond och elak. Så fel. Han skulle väl, om han ville, kunna förstöra rejält för Gunilla så att hon inte får delta i Melodifestivalen. Han skulle väl kunna anmäla Gunilla för förtal t.ex. och då finns risk att hon inte får delta i Mellon. Det går ju att bli diskad där med kort varsel, det har vi sett tidigare.

      Han ber ju till o med om ursäkt och säger -förlåt för att jag tog dig hit och utsätter dig för detta- när/för att Gunilla grimatiserar om att maten inte smakar gott. Det betyder inte att han visste att hennes mat skulle vara dålig, och det var inget prank. Att de åkte just dit kan ju ha varit för att det är enklare att filma på ett sånt hak än på en finare restaurang, sedan var det kanske produktionen som bestämde var de skulle äta och filma och inte Mauri. Var kanske inte planerat heller och troligtvis inte med ont uppsåt.

        Dels var det ju ända stället öppet sa de, ett ställe som var ok att filma på samt att de kanske såg att det fått dåliga ratings och då ville se om fancy Hollywoodfrun Gunilla (som hon själv ser sig vara) skulle märka av det? Sen att hon blev magsjuk visste de ju såklart inte!!

    Har ni inte tänkt på att Gunilla kanske inte ens blivit magsjuk…😂
    Hon säger ju att hon hållit på att bli mördad 500ggr… Alla sköterskor som haft hand om hennes gamla mamma har försökt mörda hennes mamma också! Hon överdriver ALLTID å det grövsta.

    Hon ringde nog produktionen dagen efter de spelat in detta och ”hittade” på att hon mådde dåligt efter maten. Kanske nåt i stil med ”usch vilken hemsk mat det bjöds på igår. Aldrig mått så dåligt efter en middag tidigare”…
    Mauri tog det som en rolig grej och lade in det i videon ”matförgiftad” i efterhand och sedan har det blivit värsta grejen som hon mjölkar! 😅 Toktant!

    Gunilla var ju väldigt vänlig mot Samir när hans pappa var fast i Gaza. Kanske känner han att en vänlig kommentar kan få henne att må bättre. Som någon skrev ovan är de ju båda med i Mellon och är säkert lite PR inför det. Uppfattar Gunilla som väldigt ensam och kanske saknat riktiga vänner hela livet? Svårt att veta hur man beter sig socialt osv. Hon tror ju uppenbarligen att Mauri gjort det här medvetet mot henne. Och självklart förstår Samir att det inte stämmer men vill stötta henne. Även fast inte Mauri gjort det med flit så gör ju han humor av hela grejen, vilket kanske börjar gå lite för långt enligt mig.

    Hur länge ska vi behöva dras med denna ofriska människa. Jo jag vet, vi blir ju tvungna till den långdragna Mello, att läsa och höra om henne och alla hennes utspel. Fuck den galning som bestämde att hon skulle få en låt att ställa upp i Mello med. Giv oss styrka helt enkelt

    Vem fasen är Samir???????? Mediahoran valde att kliva ur mediakarusellen för att leka ”seriös ” mäklare. Sprang på gatorna i Vasastan som självaste Greta Garbo! Allt för anonymiteten 😎Nu vill stackars Samir-pojken inte leka ”seriös” mäklare längre och har sadlat om till media-hora igen!! Jizzez 🥱Ge inte denna lilla ynkliga media-hora något utrymme eller omnämnande i media. Ynklig liten liten person som slösat min tid att skriva dessa rader….

    Ni begriper ju inte allvaret i detta eller hur tv fungerar. Mauri valde avsiktligt Los angeles sämst rankade restaurang, han ville med avsikt få en rolig shot på henne på en sketen diner och det är ”bra tv” att hon blir magsjuk. Han gör comedy av detta. Han tramsar runt på Gunillas mammas begravning och gör sig lustig. Hans program är lyteskomik = man driver med människor som han tycker är föredettingar som vi ska skratta ÅT inte skratta MED. Man kan dö av matförgiftning, det är vanligt i USA men desto ovanligare i Sverige, sök själva så får ni se, flera i USA har på riktigt dött av det, ni verkar leva i nån bubbla ju som inte inser att ibland kan Gunilla ha rätt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.