Positivt eller negativt?

Att Paul påverkat Isabella Löwengrip på mängder av sätt har nog inte gått någon som läser hennes blogg förbi, och nu har hon skrivit ett inlägg om hur Paul fått henne att ändra sitt utseende.
Eller, inte ändra, men påverkat henne att själv sluta ändra så mycket på sitt utseende, någonting som hon lyfter fram som positivt alltså…
Hon skriver så här:

Jag har bestämt mig för att det är den naturliga looken som gäller för mig i år. För 3,5 år sedan slutade jag med med hårextensions. För 2 år sedan slutade jag med spraytan och för ett halvår sedan slutade jag med fransförlängning. Gissa vem som har påverkat mig? Paul.. . Det är han som har legat på mig att plocka bort och vara så naturlig som det går.

I början så blev jag så sjukt provocerad av det. ”Jaha här kommer ytterligare en man som vill bestämma över mig”. MEN jag inser också att han faktiskt har rätt. Jag är finare utan löshår, lösfransar och en onaturlig brun hudton. // Isabella Löwengrip

I hennes kommentarsfält är det som alltid ”Moses och röda havet”, där det gnabbas lite om huruvida det är positivt att en man påverkar vad en kvinna gör med sitt utseende, och om man får kalla det för ett ”mer clean:t och naturligt” utseende, när Isabella i samma veva berättat att hon ska operera brösten och börjat med botox. 
För mig är det inga konstigheter, att hon menar mindre smink med uttrycket ”clean” och att det inte har någonting med botox att göra, men det är min tolkning.
Din är kanske en helt annan, men det är ju också okej.
Så länge hennes utseendeförändringar inte är sponsrade så bryr jag mig inte nämnvärt.
Isabella har även en betydligt älde och mindre lättpåverkad publik än vissa andra stora influencers, så jag tänker att de flesta av dem kan tänka, i alla fall en liten smula, själva och inte per automatik känner att de också måste göra botox för att ”duga” bara för att Isabella valt att göra det.



Typiskt också att hon delar en annonslänk på en produkt jag faktiskt hade tänkt köpa, och så är den slut där och har utgått i andra nätbutiker.

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tycker Bella är kanon när hon säger att hon är finare utan löshår, tan och fransar. Det har hon rätt i. Lite mindre tuttar och botox i pannan- vem orkar bry sig?

      Instämmer och så tröttsamt med folk som ”Linnéa” och andra som ska hacka på allt, ifrågasätta, leta fel och klanka ner på Isabella. Herregud Linnea så argsint du låter och så otroligt fjantig, som om botox eller bröst har något med saken att göra, nej. Varför läser hen ens Isabellas blogg kan man undra. Isabella skriver inte om varken botox eller att hon ska operera bröst i inlägget, hon berättade däremot nyligen att hon börjat med lite botox och att hon skulle vilja lyfta brösten, inte att hon ska göra det men kanske kommer göra det så småningom. Sedan är det ju inget konstigt att bli lite påverkad av vad ens partner säger och tycker men jag tror inte det enbart beror på P att Isabella droppat lösfransar för jag tror även hennes haters och denna sida påverkat det för här har hon ju hånats för sina fransar, hår och även för sin bus. Hon har ju tex haft rött läppstift flera gånger trots att P sagt han ogillar det. Sedan så tror jag hon vill vara mer naturlig helt enkelt för att hon tycker det känns bra, känns fräscht och passar henne. Behöver inte vara mer avancerat eller analyserat än så.

    Jag hoppas och tror att Paul påverkar henne på ett bra sätt!

      Samma Paul som enligt dagens inlägg tyckte att hon ska tänka på något annat när hon är ledsen över en vän som fått dåligt cancerbesked. Låter inte som ett sätt att påverka henne på ett bra sätt!

    Det är tydligt att IL fortfarande skriver små subtila saker som hon vet kommer skapa diskussioner, inga ramaskrin men på lite lagom utstuderad nivå. Ett exempel är t ex saker med P, att han har åsikter/synpunkter om hennes utseende, den gemensamma ekonomin, hanteringen med möbler, hans relation till barnen ja osv.

    Men såklart är det hennes jobb och det är precis lagom nivå nu jämfört med tidigare. Jag tycker hennes blogg har steppat upp och har en mer behaglig framtoning så att den faktiskt tilltalar mig nu!

      Jag tycker hennes blogg är urtråkigt snark.

    Fattar inte, varför inlägg om IL var och varannan dag? Finns det inget annat?

      Vi alla känner till Camillas besatthet av Isabella!

        Och att hon hamnade i toppen av de influencrs flest vill läsa om här inne. 🙂

          Ja smaken är som baken delad 🤪

      Jag läser hellre om Isabella än en massa insta-bimbos.

    Läste det där och det kändes faktiskt lite sådär om jag ska vara ärlig, att vilja påverka din partners utseende men liksom gömma det i ”du är så fin natuuurlig” men där det egentligen handlar om att ta bort det som just Paul inte gillar. BUS eller solbränna är ju inte mindre naturligt än hårfärg eller solblekt hår. Får känslan av att vissa skönhetsgrejer var för tacky medan annat är ok, utefter Pauls smak då. Nu kanske Paul egentligen motsätter sig även hårfärg, Botox, nagellack, rakade ben osv, vad vet jag? Men skulle kännas mer ärligt att antingen vara helt emot allt som har med utseendeförbättring att göra, eller uppmärksamma och ge komplimanger för all typ av ansträngning om partnern själv är nöjd. Så nej, tycker inte det är mer ok att påverka bara för att man önskar en ”naturlig” look.

      Och det hon skrev om att ”här kommer ännu en kille som ska påverka hur jag ser ut” gör också att man får uppfattningen att hon inte rakt ut frågat om hans ärliga åsikt om det, något som man kanske gör när man känt varandra ett bra tag. Snarare att han kommit med kommentarer men inte kommenterat negativt om det han gillar.

      Hur kan BUS inte vara mindre naturligt än solblekt hår? 🧐

        Alltså menade att solbränna är motsvarigheten till solblekt hår såsom BUS är motsvarar färgat hår. Om du förstår hur jag menar? Alltså solbränna och solblekt hår är naturligt och kan fejkas med onaturlig BUS eller hårfärg och att båda två är lika onaturligt så varför är det viktigare att fejkbrännan ska bort än hårfärgningen?

          Tror det mestadels har att göra med hur mycket ansträngning det kräver. Att färga håret är en grej gjort på 1-2 timmar med ca 2-4 månaders mellanrum, inget särskilt behöver göras egentligen utöver det. En fejbränna måste upprepas med några dagar till ett par veckors mellanrum (beroende på om man gör hemma eller på salong) och kräver kanske lite mer förarbete (scrubba) och efterajobb (duscha av efter x antal timmar, inte röra kläder och annat, inte svettas m.m.).

          Med det sagt, betyder ju inte att det ena är viktigare att få bort eller inte än det andra. Men tror det som sagt är ansträngningen det kräver som gör att fler väljer att färga hår men inte hålla på med fejkbränna regelbundet.

      Jag tycker det låter sunt. Påminner lite om hur min dotter slutade med hårblekning och fejkfransar och massor med smink när hon träffat sin pojkvän. Han fick henne att förstå att hon var vacker ändå. Skillnaden är att min dotter var nitton då, Isabella är bra mycket äldre.

        Bättre sent än aldrig. Dumt att göra en sådan grej till en tävling om vem som kom på det snabbast, eller döma någon för att de inser det senare i livet. Är väl bara att gratulera vem som helst som hittar inre frid och acceptans, oavsett ålder.

          Självklart har du rätt.

    Det känns som att Bella anpassar en ny person och passande utseende för en annan målgrupp än den hon tidigare haft. Ja, texter också till en ny målgrupp.
    Men det känns lite bekvämt att skylla på Paul istället.

      Precis vad jag också tänker. Lite excelark som vanligt. Det är för att hon ska kunna överleva som influenser , få vara kvar i rampljuset och få rubriker i pressen. Har blivit mycket content runt barnen och Paul som genererar kommentarer ala familjeliv.

        Ja, mycket Paul säger… och Paul tycker…

        Får hon rubriker av att sminka sig mer naturligt och skippa löshår? Överlever hon lättare som influencer om hon sminkar sig mer cleant? Nja, tveksamt. Vet inte hur du tänker anonym 09:56? Vore väl konstigt om hon inte nämner P och barnen eftersom de är en del av hennes liv och hennes blogg handlar om hennes liv, hon skriver om sina dagar liksom där de ingår. Excelark skriver du? Är det vad denna blogg går efter då kanske för här görs väl inlägg om IL för att många vill läsa om det och för att det ska generera många kommentarer, Isabellas inlägg som får många kommentarer blir till inlägg härinne och säkert av en anledning. Analyserar ni andra bloggar också på samma sätt? För andra bloggar nämner ju också sina män och sina barn eller sin makeup och stil etc. Ser liksom ingen större skillnad. ”Skylla på Paul”? Som om det skulle vara något negativt att hon droppat lösfransar och vill sminka sig cleant? Så märkligt en del skriver haha och varför skulle hon ha en ny målgrupp? Hon har väl väldigt blandad och varierad målgrupp/läsare både nu som tidigare verkar det ju som.

      Hon hade också kunnat välja att utelämna Pauls åsikt. Men det hade troligen gett mindre engagemang i form av kommentarer etc, .. och alla ’klick’ tjänar hon ju på.

      Ja brösten blev väl större under Hajen-perioden och nu blir dom mindre istället.

        Ingenstans har hon väl sagt att hon ska operera sina bröst mindre? Eller har jag missat något? Såg däremot hon skrev att hon skulle vilja lyfta brösten, göra ett bröstlyft, och kanske kommer göra det i framtiden. Och so what om hon gör det, så som så många andra gör och gjort. De flesta influencers har ju gjort sina bröst en eller flera gånger.

    Hon får göra vad hon vill såklart. Hon har äldre följare men även en yngre dotter. Vad menas med att hon får göra alla skönhetsbehandlingar förutom om det är spons?

      Tycker det är märkligt att folk bara ”herregud det är ju bara lite botox, hon är ju ändå över 30”. Men alltså, det blir ju oftast inte ens snyggt, bara stelt och lite märkligt.

        Fast det är ju hennes problem om hon vill se stel ut. Folk klagar ju på rynkiga människor också, det är synd om människan som Strindberg sa.

          Fast gör folk verkligen det, och på nån kring 30 ? ”Gud vad rynkig” ?

            Och med botox hör jag sällan ”gud vad snyggt” utan det är ju stelt eller blankt som kommenteras mest.

              Jag brukar komma på mig själv med att länge titta på en persons ansiktet och undra vad som är fel innan jag kommer på att det nog är botox.

    Såg att P använde efternamnet RIddervold i ett fotoarbete. KAn man slå vad om att det är Isabella som vill att de ska heta så sen när de är gifta? Hon verkar ha ett enormt sug på att bli med ett gammalt namn och sk gamla pengar.

      Men Riddervold är väl inte ett namn med ”gamla pengar”?

        Har till och med googlat nu och de enda träffarna jag får är Paul och en död norsk präst typ.

          Släkten Riddervold var en dansk-norsk adelsätt som ska ja varit förmögna. De ägde och innehade flera stora egendomar, gårdar och landområden både i Danmark och Norge. Men hur det är idag förtäljer inte historien.
          Den mest framstående var Hans Riddervold på 1800-talet och han var präst, biskop och satt i riksdagen mm.

            Men ett gammalt adligt namn betyder inte pengar per automatik.😄

              Verkligen inte. Min släkt med vapensköld och adligt namn stammar från 1623 och jag fick precis tömma barnens sparkonto för att kunna reparera vår skruttbil 😀

        Jo, hon berättade ju det förut. En liten släkt med gamla anor och pengar.

      Ska de flytta ihop om de gifter sig tro?

      Fått fel info. De bor ihop. Riddervold?

      Vad menar du med använde? Det är hans namn.
      Tror inte hon kommer att byta ut det tagna Löwengrip och två långa efternamn som dubbelnamn låter lite osmidigt.

      Det är väl hans riktiga namn? Varför han använder Sundvik (eller vad han nu ”heter”) är högst oklart…

      Här tror jag att en viss språkförbistring uppstått. Kommentatorer som menar att det inte är en naturlig look när man sprutar och opererar in diverse kemikalier i kroppen utgår från definitionen av ordet naturlig ”Som skapats eller kan skapas av naturen, utan hjälp av människan”. Bella och hennes hejdukar menar en sminkning som efterliknar naturen när den är som bäst. F ö är det tydligt att Bella nu bytt persona (igen) under Pauls starka inflytande.

      Vilket namn hua 🤣

    Att en man påverkat henne så att hon upplever att hon behöver stöka mindre med sitt utseende är väl ändå toppen. Alla gör väl som de vill men jag tänker ändå att det är bortkastade kvinnodrömmar att lägga ner så mycket energi, pengar och tid på sitt utseende att det är ett halvtidsarbete är lite synd.

    Sen så tycker jag att det finns ett omvänt samband mellan höga klackar och IQ. Varför ha ont i fötterna för?

      En del får bättre självförtroende när de blir lite äldre och behöver inte sminka sig lika mycket. Inte noja sig lika mycket över kroppen hellre. Speciellt om de är trygga i sina förhållanden.

        Drömma i silver drömma i guld. Har man inte bra gener så vill nog många fixa till sig. Och det är ok.

      Man ska inte underskatta kraften i att vara i jämnhöjd med eller längre än män när man ska in i möten och kan titta dem rakt i ögonen. Man har en annan pondus från första sekund.

      Får dock inte uppfattningen att hon lägger mindre tid på utseende nu, det är bara lite annorlunda ”stök” som resulterar i en annan look och ej heller riskfritt om hon nu vill operera brösten tex.

    Känns ju mer uppdaterat än hålla på med oändliga extensensions, vem vill ha någons annans hår? och tan och en massa kladd, långa fula naglar.

      Extensions görs ofta av indiskt tempelår och det bör man undvika. Kvinnorna rakar av sig håret av religösa skäl och så norpar gubbmunkarna åt sig det och säljer till andra gubbar som gör löshår och tjänar storkovan, kvinnorna får inte ett öre och vet inte ens om att deras hår som de offrat i en religös rit säljs vidare. Jag är less på alla dessa gubbar som skor sig på kvinnor vare sig det rör sig om snordyra svenska träningstights, indiskt löshår eller Fröken Snusk.

        Är också trött på män som ekonomiskt exploaterar kvinnor, MEN om kvinnorna valde att själva sälja sitt hår hade det inte räknats som ett offer och den religiösa riten skulle förlora sin mening. I övrigt håller jag helt med dig!

    Hur gammal är Isabella? Hennes look gör att hon ser ut att vara i 50 års åldern men hon är väl bara runt 30? Det blir jättefint med en lite mindre fixad look på henne. Även om det säkert kräver lika mkt fix för att uppnå den mindre fixade looken…

      Vad spelar hennes ålder för roll? Och varför är det så farligt att ha en stil som gör att man, enligt dig, ser ut som 50?

        Det är ytterst ovanligt att vuxna kvinnor vill se äldre ut än vad de är…

    Jag är iofs äldre men gör ofta tvärtemot vad min man tycker. Jag gillar att färga håret mörkt på vintern och ljust på sommaren. Jag vet att han föredrar när jag är blond men det bryr jag mig inte om. Han tycker såklart att jag ska göra precis som jag vill och det gör jag. Sade upp mig från en fast tjänst utan att ha annat trots hans protester. Nu 5 år senare har jag ett fritt jobb på distans och tjänar bättre. Nu har han inga invändningar 😁 Jag gör och har alltid gjort som jag vill och tänker så fortsätta.

    Är Paul fotograf? Känd? Välbetald?

      Paul är utbildad inom konst, design och foto, har flera utbildningar.

    varför skulle det vara mer sunt att sluta med allt det om syftet ändå är att vara som snyggast? Tycker att det är precis lika osunt med ”naturlig skönhet” när det innebär att på massa subtila sätt ändå hålla på med sitt utseende mycket.

      Eller hur, och precis som att ”lite lagom” botox inte är fix. Det är ju där varje dag och när det går ur fyller dom på. Och bryn och fransar färgas ju kontinuerligt så sminkad ser man ju ut ändå.

    Får alltid konstiga vibbar när män tycker om hur man ska vara/se ut. Antingen ska man vara jättefinas eller så ska man tona ner sig.
    Har haft båda typerna av män. Den som önskade att jag tonade ner mig, gjorde mig till en osynlig grå mus till slut då det kom smygandes mer och mer. Hoppas att så inte är fallet här.

    Ingen man kommer någonsin få bestämma hur jag ser ut. Aldrig.

    paul själv verkar gjort ett o annat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.