Rosanna Charles dejtar Biancas assistent

Det har tisslat och det har tasslat om huruvida Bianca Ingrossos assistent/contant creator Saga Frisk Sundberg, 20, dejtar Rosanna Charles, 34 och nu bekräftar Rosanna relationen i sin och Sanna Guidettis podd ”Högt till tak”. 
I veckans avsnitt tar Sanna nämligen upp en lapp ur den gemensamma frågelådan med frågan ”hur länge har Saga och Rosanna varit tillsammans”?
Svaret från Rosanna blev följande:

Haha….alltså…. ja men vi har väl hängt i typ fem-sex månader.

Kul för dem, och länge leve kärleken och allt det där, men jag kan inte låta bli att fundera på hur det skulle kunna bli för Saga om relationen tar slut, med tanke på att Bianca är hennes chef och tillika Rosannas goda vän?
Hur tänker ni?

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De håller nog på med varandra allihopa 😉

   Haha ja, det är som en 90-tals såpa. Alla ligger med alla.

  Hade det varit en 34-åring man som dejtade en 20-åring tjej hade det nog låtit annorlunda. Jag tycker att det är creepy och ganska äckligt av Rosanna att dejta någon så ung.

   Tror inte det låtit så annorlunda, det är inte så ovanligt. Mindre creepy när det är tjejer tycker jag (även om det inte hade varit så konstigt med två olika kön heller, 20 är vuxen).

    Varför skulle det vara mindre creepy när det är tjejer? Tjejer har, precis som killar, olika personligheter.

     Tycker bara det, tjejer brukar inte utnyttja på samma sätt som killar. Ingen maktordning mellan könen.

    Förstår inte hur diskussionen kring åldersskillnad i förhållanden kopplat till genus kan vara så onyanserad. Eller diskussioner likt dessa överlag.

    Ja det är en stor åldersskillnad. Ja det finns anledning att anta att de är genuint lyckliga ihop, liksom att ja ålderskillnaden kan skapa en maktobalans mellan Saga och Rosanna. Men det är just maktobalansen som är av vikt här, för hade Rosanna varit man hade det funnits ännu en faktor av maktobalans att ta hänsyn till och därmed hade man haft ännu en anledning att ifrågasätta åldersskillnaden. Det är därför fler reagerar på åldersskillnad mellan äldre man och yngre kvinna, jämfört med som i detta fall kvinna och kvinna.

    Sen tycker jag det också är skillnad sett till personligheterna som är kända i detta fall, Rosanna lever ett liv rätt likt Saga. Det finns alltså inte anledning att anta att Sagas liv kommer förändras drastiskt som t.ex Saga hade blivit tillsammans med en 32-åring man med två barn varannan vecka där Saga går från ett kravlöst liv till ett liv som varannan vecka bonusmamma. Jag tyckte till exempel att reaktionerna var väldigt lugna när Johan Gunteberg från De Vet Du blev tillsammans med Hanna Ferm, dom lever trots ålderskillnaden rätt lika liv.

    Nope. Vuxen är alla individer över 30 år. Ung vuxen är 25-30 år. Adolescence är 10-24 år. Yngre barn är 0-9 år. Bland annat är hjärnan inte färdigutvecklad förrän vid 25-30 år

   Var det hon som körde som en galning på väg hem från Gbg och BI lade ut. Och tog bort?

   Tycker inte jag. Över 18 år och det är ok att bestämma sin partner. Åldern är en siffra bara. Bara båda är lyckliga i en sunt förhållande är allt bra.

    Så du hade inte blivit fundersam om din 18-åriga son eller dotter tog hem en 58-åring?

     😂

    Visst hade man ändå snackat om grooming osv om det varit tvärtom? Oavsett om 18 är vuxen/myndig eller inte.

     Man är adolescent vid 18 år och definitivt inte vuxen. Det är redan bekräftat att barndomen sträcker sig in i den andra halvan av 20 årsåldern, bland annat då hjärnan inte är färdigutvecklad förran runt 30 år. Vuxen vid 18 betraktas som föråldrat och slumpmässigt vilket innebär att myndig inte avses vuxen.

     Det är redan bekräftat att barndomen sträcker sig in i den andra halvan av 20 årsåldern då hjärnan bland annat inte är färdigutvecklad förran runt 30 år. Vuxen vid 18 är ute ur leken och slumpmässigt.

    Åldern är inte bara en siffra. Rent utvecklingsmässigt händer mycket i hjärnan när man är mellan 20-25 år. Hjärnan är plastisk och slutar aldrig utvecklas, men just när man är barn, tonåring och ung vuxen händer enormt mycket.

     Helt rätt

    Barnäktenskap avses minderåriga och emerging adults (18-24) numera.

   Tror inte man kan tänka sådär. Finns omogna 47 åringar och mogna 23 åringar, ålder säger inte alltid så mycket.

    En viss ålder säger en del: ”Vår hjärna är inte färdigutvecklad förrän vid 25 års ålder och det är pannloben som utvecklas sist.”

    Det är liiite olämpligt att en som närmar sig 40 år är tillsammans med en så pass ung människa.

     Rättelse: ett tag till är hon närmare 30 än 40.

   För att då hade mannen utnyttjat tjejen = inte äkta kärlek. Och alla vet det. Det är därför folk gör skillnad på det. Och att anmärka (för jämställdhetens skull) att skillnaden vore dubbelmoral, är att blunda.

   Äh, min pappa är 17 år äldre än min mamma. Mamma var 19 när de gifte sig (fyllde 20 senare samma år). Berätta mer om det hemska med det.

    Men ändå…. Varför vill nån så mycket äldre va med en så ung. Bara skumt

    Och Elvis va 24 och Priscilla 14 när dom träffades, ”bara” 10 års skillnad och jag skulle vilja kalla det grooming, olagligt och djupt osmakligt

    En äldre person har en maktposition. Bara för att det funkar bra i vissa förhållanden, som för dina föräldrar, betyder det inte att det inte finns en problematik rent generellt.

   Tycker det är märkligt och ofräscht oavsett kön. Jag är typ som Rosanna och varje gång jag träffar en så mkt yngre person, 18-22 typ så känner jag så starkt att det är ett barn. Även om det inte är det i lagens mening, även om jag kan se rent faktamässigt att någon är vacker eller snygg så finns ingen attraktion. Det är som att tända på ett barn. Jag får moderskänslor eller storasyster-vibes.

   Tycker det är skamligt hur tex kvinnor 30+ satt å tyckte Justin Bieber va så het när han va tonåring -20ish Hans pojkiga look… Många fördömer pedofiler”hur kan de tända på barn?” Men samtidigt sitter gamla människor hela dagarna å tänder på artister å kändisar som är typ 19 , typ Kylie Jenner när va 17-18

  34/2+7=24… Ajabaja Rosanna

   Va?

    Den gyllene formeln för hur lågt du kan gå i ålder.

     Va, vilka lammisar jag kan börja dejta nu då? Hej då gubben😀

      Vedertagen formel, lyder enligt följande; din ålder delat på två, plus sju = minsta lämpliga ålder på din date/ligg/partner. Dvs, allt under den siffran är oetiskt.

      Förvånansvärt rationell formel, ur västerländskt, normativt hänseende, den ter sig applicerbar på alla ålderspann trots att det är en grovt förenklad generalisering, och är en bra tumregel.

  Jag må vara något år äldre än Rosanna, men jag har väldigt svårt att förstå hur man kan bli tillsammans med en 20-åring. Det är ju nästintill ett barn!
  Rosanna gick på högstadiet när Saga föddes 😳

   Men nu är ju inte Saga nyfödd utan 20 år nu. Trött kommentar.

   Inte för att vara elak mot Rosanna men det är ju rätt klassiskt. En äldre person som är lite kaosig eller inte så snygg kan inte hitta en jämlike i sin egen ålder, går därför ner i ålder. Detta är SÅ vanligt bland män. Dejtar snygga yngre tjejer för det är enda sättet för dom. Även vanligt bland folk som är kontrollerande eller abusive

    Och dessa yngre tjejer är med dessa gubbar enbart för att dessa har pengar/makt. Likadant med gubbarna som importerar kvinnor från Thailand. Real love, skulle inte tro det även fast det kan förekomma såklart också.

    Fast det är ju inget fel på Rosannas utseende. Jag är ingen fröken sverige men har dejtat många och haft flera förhållanden och är lyckligt förlovad. Vill hon dejta någon sin ålder finns det massor som säkert ställer upp.
    Men jag lite väl stor skillnad, men men… har nästan samma ålderskillnad mellan mig och min systerdotter, om 5 år är jag 34 och hon 19 och jag ser verkligen henne som en liten bebis fortfarande, bara tanken att hon skulle dejta någon i min ålder ger mig rysningar. Killens syrra är 20, även hon känns så sjukt mycket yngre än oss, som en tonåring. Så jag fattar faktiskt inte hur man kan ingå ett förhållande med någon så mycket yngre, men alla är vi olika…

  Åh det känns lite vilset, hoppas inte Saga får lida konsekvenser på jobbfronten om det inte håller. Ligger de med varandra allihop förresten? Känns inte hälsosamt

   Att ligga är väl hälsosamt om något

    Inte om de får en könssjukdom… 😉

    Inte om man får ont i rumpan😂

  Jag struntar i vilket men aldrig gillat R. För grov i munnen för min smak, nåt nasty över hela henne och hennes gamla podkompis

   Instämmer, känns väldigt mycket orten?

    Orten vet jag inte. Gick i skolan med henne (Stockholms innerstad) men hon stack ut redan då. Skrikig, otrevlig, ärligt lite våldsam (kunde putta in folk i skåpen på måfå). Kom hon och hennes kompisar gick man som lite yngre gärna en omväg så att säga. Känner ju inte henne och har aldrig gjort med men har verkligen svårt att förstå hur någon kan vilja hänga med henne.

   Hon är arrogant

   Jag jobbade i en matbutik för några år sedan som hon brukade handla i då och då, hon var alltid så sjukt jäkla otrevlig och dryg. Dömer alltid alla lite som hänger med henne men gissar att hon är rejält mycket trevligare mot sina influencerpolare som hon måste smöra för.

    Ska även tilläggas att det var en hel del personer som är kända på riktigt som handlade i den butiken också som alla var riktigt trevliga, Peter Jöback, Lars Winnerbäck och Joel Kinnaman t.ex. men inte Rosanna Charles inte, hon var too good för oss. 😅

     Jag jobbar i en matbutik och hade jag stått och plockat varor och Joel Kinnaman hade ställt sig bredvid mig och granskat krossade tomater så hade jag imploderat.
     Med vänliga hälsningar,
     En liten storstad

     Den butiken är på söder om man får gissa? De i min butik: Fredrik Wikingsson, Pontus Gårdinger, Viktor Norén, Kenza så kan ni gissa vart jag handlar 🤣

      Vasastaaaan 😊

  Man får väl hoppas att de kan uppföra sig som normalfungerande vuxna om relationen tar slut. Inte så konstigt.

   Exakt. Alla relationer slutar inte i bråk.

  Man herregud man får väl hoppas att inblandade är så pass vuxna att det kan fortsätta friktionsfritt även om det tar slut. Kärlek kan man ju inte planera likasom

  Pja, med den ingångsvinkeln kan man ju aldrig bli tillsammans med en kollega, studiekompis eller någon som redan finns i ens bekantskapskrets. Iaf före Tinder var det ju så ALLA träffades.

   Glöm inte radhusgrannen😉

   Tänker folk är fria att välja hur, men de måste beakta konsekvenserna. Och om de inte tar konsekvenserna på allvar så orsakar de en dålig arbetsmiljö. Jag har läst här innan kommentarer om hur det *varit vidrigt att arbeta med en kollega som som sagt att de är kära i dom*.

    Mmmm antisemiten Rosanna

  Du kan inte skriva ett enda inlägg utan att i sista stycket uttrycka din personliga åsikt, som i 99% av alla gångerna är negativ.

  Att två personer faller för varandra är underbart på alla sätt. Vi borde uppmuntra kärleken mer istället för att kasta ur oss spekulationer ”om” det tar slut eller ”om” andra saker händer.

  Livet är nu!

   Wow! Ta’t lugnt! Det här är Camillas blogg och hon får väl skriva vad hon vill! Starta egen blogg vetja och försök att inte skriva något om vad du själv känner. Lycka till!

    Jag menade bara att hennes infallsvinkel alltid är negativ. Inte att man inte ska vädra sin åsikt, självklart ska man det. Men hon kan aldrig låta ett inlägg vara just positivt utan måste alltid ha en liten negativ knorr på slutet som solkar ner.

   Hon vill ju få kommentarer. Det är lättare att engagera med något mer ”negativt” än positivt. Hur skulle en positiv frågeställning låta som skulle få dig att vilja svara och ge din åsikt?

   Om du tror det så har du nog inte läst så många inlägg här inne alls. Eller vilka glasögon har du egentligen på näsan?

    Tycker inte du behöver försvara dig när sådan här typ av kritik väller in Camilla Gervide. Så skenheligt att läsa inne hos en uttalat granskande skribent men låtsas vara holier than thou. Dina texter är en frisk fläkt bland allt ”🔥🔥🔥 omg dör för dig 🔥🔥🔥” i
    influencervärlden.

    Nyanserade diskussioner behövs, inte minst gällande influencerbranschen som har en så enorm normförkjutande påverkan, inte bara på barn och ungdomar utan på samhället i stort, och som därtill ofta är som ett skyltfönster utåt för olika samhällsfenomen som inte alltid är oproblematiska, och som framförallt inte ska antas vara det bara för att något i stunden funkar för de inblandade.

    Nu är jag förvisso skolad i att förhålla mig kritisk till det jag läser (är jurist), men min och andra liknande yrkesgrupper (om man får anta och generalisera) är nog inte ensamma om att känna att en okritisk rapportering vore tämligen menlös och fullkomligt ointressant. Två personer har blivit ihop, grattis. 😴💤

    Om belysande av potentiella risker med möjliga maktobalanser eller andra förhållanden, hur stora eller små de än är, per definition är ”att sprida negativitet”, så får väl framhållas att det är de mest negativa människorna som åstadkommit det samhälle vi lever i idag, där kvinnor har särskilt lagskydd gentemot våldsamma män, samtyckeslagstiftning har införts, vi har en särskild ålder för byxmyndighet (tycka vad man vill om åldersgränsen i fråga), prostitution är inte straffbelagt men sexköp är, månggift, tvångs- samt barnäktenskap är förbjudet och relationer mellan lärare och elever eller andra beslutsfattande myndighetspersoner och den vars ärende och/eller intressen de råder över är oacceptabelt och/eller i vart fall jäv, osv. För att nämna några få exempel.

    Med det sagt, fortsätt vara kritisk Camilla, dina bidrag till den svenska samhällsdebatten kommer nog visa sig ha haft en betydande påverkan på sikt, betydligt större än vad vi idag kan ana.

  De jobbar ju inte ihop så Bianca har ingenting med deras relation att göra så varför skulle det påverka? Kan däremot förstå att en del arbetsplatser inte vill ha par på samma avdelning, jag har jobbat med flera par. I en del fall har det inte påverkat alls, i andra fall har det varit lite som att ofrivilligt medverka i Scener ur ett äktenskap.

   Haha, målande beskrivning iaf.

  Är det här assistenten som var med i dokumentären om Bianca? Som Bianca var en konstant b*tch mot?

   Nej, hon har slutat. Surprise.

    Vem var det?

   Vem var hon en b*tch mot?

  Pr trick säkert

  Varför vill man dom en medelålders person vara tillsammans med en 20-åring?! 😟

  Hade INTE uppskattat om min 20-åriga dotter träffat en partner på 34 år.

   Medelålders? Lugna dig med epiteten.

    Tog du åt dig? 😂

     Nej, det är en ren invändning.

   Stackars dina barn som ska behöva bry sig om vad DU tycker.

    Ensamboende?

     Nyskild och arbetslös? Maken till bitter människa

   Medelålders??😄😄😄

    Exakt!

   Fan, fyller 30 i år och är alltså halvvägs i graven 😂😂

   Så stor skillnad är det inte och en 20-åring är vuxen.
   34 är inte medelålders.

  Är detta de två kända kvinnorna som dejtar, som ni pratat om i podden?
  Det kan det väl inte vara? Eller?

   Jo jag misstänker det

   Vad orimligt besviken jag blev nu. 😆 Vet ingenting om dessa personer och fick för mig att det var två extremt kända kvinnor som ALLA hade koll på.

  Ingen annan som tycker det är JÄTTEskumt att R är/har varit vän med varenda influencer som Sverige producerat?
  Hon hängde ju med Jackie Ferm innan hon blev känd, hon var med i lyxfällan, något annat tv-program, sen blev hon vän med varenda C-kändis i landet. Hon bara byter av influencers på rullande band och försöker synas så mycket som möjligt. Kan inte bara vara jag som reagerat på det..
  Allt från Antonija Mandir, Bianca, nu hennes assistent,Jackie,Alice,Nimra (F.d Armin), Kenza etc etc.

  Jag VET att alla känner alla ytligt sett, men R verkligen umgås med folk och är med på alla bilder.
  Tycker det är väldigt udda. All for fame?

   Fast är inte hon en klassisk social klättrare? Hon fanns i min utvidgade bekantskapskrets när jag var tonåring och var så även då, alltid väldigt duktig på att pinpointa vilka människor hon skulle hänga med för att befinna sig i händelsernas centrum men rörde sig snabbt vidare så fort fokuset riktades mot någon/några nya. Men hon var ju heller aldrig egentligen del av någon grupps riktiga kärna, utan (från utsidan) verkade det mest vara ganska flyktiga kompisrelationer hela tiden.

    Sociopat

    Kanske, men jag tycker sånna är läskiga. De ser bara ett visst värde i människor och deras rykte och använder de som trappsteg till nästa influencer att snigla in sig på.
    Jag skulle inte kalla det normalt beteende, det är snarare lite läskigt och sociopat vibbar.
    Fattar inte hur man kan posera på bilder med veckan bästis och nästa vecka hänga med någon annan bästis och allt är så bra och toppen och kul. Mår nästan lite illa av det.
    Jag känner inte R personligen men det är så tydligt att hon har en agenda och det är att hänga med de största namnen i landet.

     Ja, alltså det är verkligen inte min typ av socialiserande heller, men vissa är ju bara så och gillar ombytligheten. Viktigt är väl att båda parter fattar och är med på de villkoren bara.

   Håller med, har tänkt samma sak! Bästis med alla som kan främja hennes karriär och status. Aldrig gillat henne, verkar så falsk (och vulgär). Klara är likadan, har klibbat sig fast vid varenda stor influencer hon kan hitta för att själv bli stor.
   20 och 34 är väldigt stor åldersskillnad, 30 och 44 är något helt annat. Saga är typ en unge men hon är ju nära den största stjärnan Bianca.

    Tror aldrig jag har fått den uppfattningen av Klara, hon känns ändå rätt lojal mot sitt ”kärngäng” med Kenza, Dani och Ines och de andra. Hon träffade många av de andra influenserna i jobbet tidigare väl, men hon hängde ju inte med alla? Väl?

     Ines och Dani är väl ändå inte i hennes kärngäng?

    R.C. har ett kontaktnät som är extremt mycket starkare än ”influencers”. Hennes pappas ex var tillsammans med John Lennons ex-flickvän (som han har barn tillsammans med).

    Det blir bara pinsamt att ni försöker få R.C. till att behöva någon av de där inflyttade lantisarna.

    Hur långt sträcker sig ”influencers” kontaktnät utöver Stockholm och vissa delar av Sverige!? R.C. behöver inte de här personerna, däremot gynnar det många att vara på god fot med henne.

    Förhållandet med en så pass mycket yngre person visar dock på en emotionell omognad från hennes sida. Möjligtvis är Saga den där tjejen, som hon drömde om att få som yngre men som alltid ratade henne? Vem vet!?

   Fast är inte Rosanna en som känner alla och därmed styr stora fester och alltid löser listor, ingång till klubb etc? Tror snarare folk köar för att få hänga på hennes gäng ut…

    Oj…Jag tror inte det är så. Med tanke på att hon alltid måste hävda sig genom att hänga med influencers så tror jag inte hon är ”the prize” utan bara ännu en tjej som smörar sig in bland eliten för att hänga med dom.
    Hon är den hon är pga de stora namnen hon hänger med, utan dom hade hon inte kommit in någonstans.

    Nej Rosanna styr inte stora fester utan är rätt illa omtyckt av de flesta i den riktiga kändisvärlden, dvs alla flunsor borträknade. Rosanna är dotter till Noel Charles som är känd för att ha startat Alexandras med sin dåvarande fru Alexandra Charles. Alexandras var Stockholms motsvarighet till New Yorks Studio 54 och alla som var något i nöjesvärlden syntes där under 70- och 80-talet. Noel öppnade även nattklubb/disco på Barbados. I slutet av 1990-talet träffade han Cynthia som är mamma till Julian Lennon, John Lennons son. Julian och Noel var gamla vänner sedan 1980-talet och Julian introducerade sin mamma till Noel och de gifte sig 2002. Noel dog 2013.
    Alexandra Charles är fortfarande mycket verksam i nöjesvärlden och med tanke på hur känd och nätverkad Rosannas pappa var är det underligt att hon inte lyckats bättre eftersom hon har en räkmacka in till Sveriges kändiselit.
    Sanningen om Rosanna är att hon är mycket illa omtyckt i de kretsar hon vill röra sig i. Hon är en mobbare vilket många i hennes ålder kan intyga. Någon kallade henne för sociopat, kanske, en sak är säker man måste gräva djupt i avloppet för att hitta en person som är lika empatistörd som Rosanna.
    Till Saga säger jag, stick så fort du kan och håll avstånd mellan dig och Rosanna. Det kan bara sluta illa.

     Detta var spännande läsning! 😏

     Vad är mobbaren psykologi då?

     Oavsett är hon någon som hjälpt många framåt i karriären.

     Skulle jag påstå att R.C. är någon man ska släppa in bara så där i sitt liv? Absolut inte! En ytlig nivå är bäst med henne, om hon inte känner sig 100 % trygg med en.

     Umgicks med henne under en sommar för en massa år sedan och kunde själv konstatera att hon är kul på en ytlig nivå, men har det kämpigt med sitt inre. Hon har växt som person i alla fall och det är fint att se. Har personligen inget ont att säga om henne, mer än att min tidigare personliga kontakt med henne gör att jag kan se på saker och ting på ett nyanserat sätt (det som relaterar till R.C.)!

   En typisk wannabe…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.