Bra konton på Threads

Jennie ”Betonghuset” Wiklund listar sina tre bästa konton på ”Threads”, som inkluderar @deeped @andreassarsson och @isabellalowengrip och jag kan inte annat än hålla med, i alla fall vad gäller Isabella.
Hennes threads är riktigt underhållande och jag får små flashbacks till tiden då Isabella bloggade med en tydlig agenda att chocka, provocera och irritera människor till engagemang. Nu är det subtils och snyggt gjort, och fortfarande underhållande!
Kan varmt rekommendera hennes tråd om man är ute efter något sådant. Visst är det lite Blondinbella 1.0?

 

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nr 2 i sängen vad fan! Att det finns flera såna äckliga pack. 😂

   Magsjuka eller otroligt onykter? 😁😬

   Bajsa i sängen, vad f-n💩

   Jag har också varit med om det. Bajsolycka med barn, kallas det dock. Inte värre än så.

    Oavsett vem det är som skiter i sängen så är det skit i sängen, och det är äckligt.

    Inte värre? Det är riktigt jävla illa…

    Varför skulle det kallas ”med barn” om det är en vuxen som gör det?

     Hur vet du att det är en vuxen som gjort det?

    Kan ju vara en katt också. När dörren till kattlådan råkar vara stängd. (Ja, hände mig)

  Gäsp

  Aldrig upplevt att Isabella haft en agenda att chocka, provocera och irritera, så inte så jättetydligt i så fall. Det var ju Kissie som hade en sådan agenda så kanske du blandar ihop. Isabella blir jag aldrig provocerad av, fast en del verkar bli det konstigt nog, och dessa tweets är väl inte provocerande, skulle snarare säga att de är ganska lättsamma. Lite väl mycket Isabella nuförtiden härinne.

   Gäsp

   Just de de trådarna är ju inte provocerande men helt klart sådant som väcker intresse och ger kommentarer. De flesta säger inte hej, va? Jag säger alltid hej. Är ju typ samma som ”fick ni också sitta ensamma på rummet när kompisen åt mat?!?!” – väcker känslor och ger kommentarer. Uppenbarligen finns det folk som fortfarande gillar att sitta och kommentera på sånt här, hur de själva städar och liknande.

   Haha då var du inte med när tonåringen Bella var aktiv!! Sök upp avsnitt från hennes egna tvprogram på youtube eller läs gamla inlägg så får du se på nån som kunde provocera!!

  Aldrig kollat Threads men Isabellas instagram och TikTok är ganska trevliga. Hon och Paul är härliga ihop, man vill se mer med dem två. Skulle hellre se en serie med dem än med paret Parnevik.

  OT men ändå lite om Isabella. Har det inte gått inflation i poddar? Isabella har TVÅ poddar. Vem i hela helvete lyssnar på dem? Vem lyssnar generellt på poddar där två halvkändisar sitter och babblar om helt random saker? Hela fenomenet tycker jag är jättekonstigt och så ointressant. Har försökt lyssna på några men tröttnar direkt. Jag förstår att man är olika men det måste ju ändå finnas fler som jag. Hand upp vem lyssnar på poddar där två halvkändisar sitter och snackar, vilka poddar och vad får ni ut av det?

   Jag gillar varken ljudböcker eller poddar. Gillar inte att prata i telefon heller eg, vill hellre träffa människan irl.

   Har provat att lyssna på den typen av podd men funkar inte. Det är som att lyssna på ett samtal med bekanta men där man själv sitter med munkavle. Har man väldigt mycket tid tex pendlar långt eller jobbar ensam där man kan lyssna och vill ha något riktigt lättsmält ja då kanske. Brukar mest lyssna när jag ska sova och väljer då nåt ämne jag tycker är intressant. Den här typen av pratpoddar handlar ju om så mycket så man vet liksom inte om man kommer tycka ämnena de avhandlar är särskilt spännande heller.

    Underskatta inte värdet av en fysisk bok😉

   Jag lyssnar på båda hennes poddar. 🙂

   Jag lyssnar på otroligt mycket poddar, men ingen där influencers deltar. Lyssnar dock på en hel del med komiker.

  OT men nån annan som lyssnat på dagens avsnitt av Det Skaver där de sa att beställa hem mat är på utelistan 2024, för att sen 5 min senare i ett reklaminslag göra reklam för Wolt 😅 Kändes ju lite motsägelsefullt.

   Och poddar är så 2021…

   Tycker det skaver lite

  Hon läser uppenbarligen här i och med att Paul klev in och pussade henne i en händelse på insta igår. 😀

   Du behöver gå ut och röra gräs.

    Vad händer om man rör gräs🤔 Fästingar eller?

  Jag gillar fan Isabella.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.