Love is blind Sverige

I helgen hällde jag och min pojkvän upp ett varsitt glas bubbel, hällde upp en skål med linschips och en med oliver. Ljusen tändes och jag smetade på första avsnittet.

Efter fem minuter var jag golvad. GOLVAD. Casting-personerna som jobbar med att fiska in folk till programmet förtjänar ju något form av pris. // Gabbi

Min poddkollega Gabbi har skrivit en krönika om den nya säsongen av Love is blind Sverige, som hon verkar ha smällt upp under helgen för att titta på med en intet ont anande sambo. 
Personligen tittar jag inte på den typen av program, om det inte är någonting utöver det vanliga och det verkar det ju vara i den här säsongen, om man ska tro Gabbi. Än så länge har jag sett noll minuter av programmet så jag går helt och hållet på hennes sätt att måla med ord.
Det finns ju alltid, eller nästan alltid i alla fall, minst ett riktigt praktarsle i varje säsong av den här typen av program och här har Gabbi till och med skakat fram en topplista.

Men alltså, den sjukaste potatisen som sattes var ju när Sergio säger till vår UNDERBARA Amanda att han blir avtänd av tanken på att hon blivit mobbad. Detta efter att hon öppnat upp sig om sin traumatiska skolgång.

Jag satt helt ärligt och gapade. Jag visste inte om jag skulle spy eller vad jag skulle säga. Jag har sett de grisigaste av de grisiga säsongerna av Ex on the beach/Paradise Hotel och ALDRIG har någonting så vidrigt exponeras för mina trumhinnor.

Jeppe Johansson sa till en kvinnlig deltagare: ”Så här ska jag spruta ner dig ikväll” för att sedan tömma en flaska bubbel i ansiktet på henne.

Eric Hagberg sa att han ”Funderade på att ligga med Erica men jag tar nog Paow istället för hon har större bröst”

Arvid Stenbäcken sa efter att han hade haft sex med en annan kvinnlig deltagare att han egentligen inte velat men ”gjorde det för att han var full”.

Men sen kommer detta…

Det fina är är dock som sagt att de andra killarna SÄGER IFRÅN. De sparkar nämligen rakt ut när de får höra vad det är för skit Sergio kläckt ur sig. De blir helt ärligt ganska så irriterade vilket var uppfriskande.

Vad tycker ni?
Har ni kollat? Blivit sugna på att kolla, eller lika ointresserade som tidigare?

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har kollat! Tycker den svenska versionen nästan är bättre än den amerikanska motsvarigheten.

  Folk som säger att de inte tittar på reality är tråkiga 😄

   Samma! Är en Love is Blind-fanatiker. ÄLSKAR det svenska. Hittills bättre än åtminstone den japanska och brasilianska.

    Vad är det som är bättre?

    Men gud nej, jag tycker tvärtom. Svenskar ska vara så artiga och leka så pretentiösa och göra sig till. Blää kräktes nästan på killarna. Hur jag reagerade på Sergio tänker jag inte ens gå in på… Vilken jävla nolla.

   Amen. 😁

   Stolt att vara tråkig.

    Buuu 😄

  Första gången jag kan känna att jag saknar Netflix efter att man inte kan ha det gratis längre.

   Har man någonsin kunnat ha Netflix gratis?

    Om man hade konto kunde man dela det till tre kompisar gratis.

     Ja fan vad rimligt att kunna kolla på massa underhållning gratis 😅 rätt åt dig

      Ja nu var det ju knappast min idé att det gick att dela kontot utan det var Netflixs.

     Då var det ju inte gratis. Någon annan betalade.

      Så om du får något är det inte gratis då?

       Du kan fortfarande ha det gratis i så fall, bara hitta någon som betalar tjänsten åt dig. (Precis som innan)

        Zzzzzzz

        Sluta var så bajsnödig.

         Fast det stämmer ju inte att man inte kan se gratis längre. Det kan man.

          Snälla @camilla släpp inte igenom såna här kommentarer, det dödar kommentarsfältet helt

     Har väl alltid kostat extra för att kunna se på flera skärmar samtidigt?! Typ 20 kronor eller något sådant. Har för mig att det billigaste abonnemanget var för en skärm åt gången bara. Även om man kunde ha flera skärmar kopplade till kontot.

     Jag har gratis hm, och mitt ex betalar och nej vi bor inte i hop och han vet om det jag har en profil där.

      Ja jag och mitt ex delar konto. Kommer då och då upp info om att dela konto men det kan man bara trycka bort och fortsätta se. Än så länge i alla fall.

       Får aldrig upp något sådant 🤔

      Jag vill också ha gratis HM, handlar ofta där.

   Buhu.

  Tittar inte nu och ser inte den typen av program. Har sett en del reklamsnuttar och man sitter med skämskudden.

  Älskar Love is Blind och denna säsong är jättebra!! ❤️

  Catja, snyggaste jag sett.

  Christopher – nej men.. han är såå snäll, men kan inte läsa av henne. Och förlåt men ”hjärtats fröjd” och den bandanan, hon borde ju ha anat hans stil.

  Amanda.. klok snäll tjej hade behövt en snäll kille och så faller hon för Sergio. Huuuur?

  Och de två gulliga svensk killarna. Oskar och vad han heter. Gulliga. (Även om många internationella sidor tycker Oskar är gayig? Antar att det är på samma sätt som en genomsnitts italiensk man för mig är lite.. gayig). Obs: ❤️ inget ont om att vara det. ❤️🏳️‍🌈 Men tror inte Oskar är det..

  .. däremot är hans tjej ju elak. Meira. Ekonom, pilot.. ja men med allt han berättat – hörde hon inte att det var en överklass-svensk? Varför då så förvånad?

  Och Emilia… snälla gud läs av människor. Tänk om en man hade betett sig som henne…

   Jag håller med dig i allt. Meira sitter bara nu och klagar och hittar problem, hon måste väl fattat att han var ursvensk? Han heter liksom Oskar och de pratar väl ändå intressen och allt möjligt om sitt liv innan man väljer och fria. Varför ska hon prata om ursprung och allt sånt nu? Blir så irriterad.

    Håller med! Stör mig också att hon i kapslarna satt och ba ”jag är faktiskt också ekonom” sen när hon träffar Oscar är hon överraskad att han är en typisk finanssnubbe (som dessutom inte klär sig konstigt???) + då är hon plötsligt från orten och det kommer krocka mellan dem kulturellt. Njaa, köper inte det. Oscar är way too good för henne.

    Och hennes hangup om kläderna… Hon verkar sjukt dryg.

    Tänk om det skulle varit tvärtom. Då hade han blivit kallad rasist.

     Meira’s verkliga problem är att hon inte är attraherad av Oscar överhuvudtaget, men inte vill säga det rakt ut varken till honom eller till tittarna för att hon vet att hon kommer att ses som alldeles för ytlig och därav ogillas av tittarna (ogillas ännu mer nu dock).

     I podden hade hon nog byggt upp ett drömscenario där Oscar var relativt finansiellt bra lagd, och svensk men mörkare i dragen (hon sa att hennes vanliga typ är mörkare drag) och därför skulle kunna ”live with” att han var väldigt svensson ändå.

     Hon ser ut att ha the ick konstant när hon ser på honom. Det är okej att erkänna att love isn’t blind, istället för att låta sig själv äcklas så till den grad att hon istället trycker ner honom för precis ALLT som gör honom till honom. Fruktansvärt beteende.

      Kunde hon inte frågat om han var mörk i bikupan? El man kanske inte fick det.

       Håller med! Oscar och Johan är väldigt typiska svenska namn – vad trodde hon?
       Det fanns ju 2 mörka killar varav den ena hette Mohamed eller liknande – hon kunde valt honom om hon ville ha en utländsk man.
       Jag är själv utländsk och gillar tvärtom svenska män, helst ljusa – opposite attracts antar jag?

      Exakt. Hon är för feg för att avslöja att hon inte är attraherad så hon ska trycka på allt annat, får henne att framstå som en jäkla dum idiot. Han pratar inte ursprung med henne och ser inga problem i det men hon ska göra det, som att hon inte kunde fatta att han var svensk från början och är chockad nu?

       B – Nej deltagarna får inte ställa frågor om utseende ☺️

        Ok, men hon borde iaf frågat honom om han var en Adidasryttare då😀

         Hon skulle bondat med Sergio ist.

        Jo det får dom visst

         Nej, varför tror du att ingen frågar ”vad har du för hårfärg? Ögonfärg?är skandinav eller från Asien eller annan kontinent?” Etc… För att det skulle förstöra konceptet att love is BLIND. Hela konceptet är att deltagarna inte ska veta hur den andra ser ut.

          För att dom inte vill veta men dom får visst fråga sådana frågor

          Dom har frågat i andra länder

          Fast Sergio sa ju att hans föräldrar var från Chile och de från några öststater prarade om det. Så helt hemligt med just ursprung verkar det inte vara. Det var väl även två tjejer från typ Iran som pratade om det. Sen att de inte får fråga om exakt utseendet ser ut förstår jag men att nämna eventuellt ursprung kan ju avslöja en hel del.

     Tyst B

      Muckarduva😂

   Verkligen så cringe att se hur Emilia och Lucas interagerar 😖 Han blev uppenbart besviken när han såg henne.

   Rasmus – hur kan en kille som han ha såna otroliga krav på hur en tjej ska se ut? Han är ingen skönhet själv precis. Men Krisse verkar ju nöjd 😅

    Rasmus och hans tjej tycker jag utseendemässigt passar ihop ändå. Samma vibe. Dock inte helt säker att det blir en sund stabil relation, även om början verkar lovande.

    Emilia är så sjukt jobbig, obehaglig och sättet hon tryckte ner Karolina för själv att ”vinna”, nej. Usch.

     Karolina hade inte passat Lucas ändå

     Emilia är ju den enda vettiga människan i det där programmet – hon är sig själv, ärlig och snäll. Inte tillgjord eller full av sig själv.

      Full av sig själv är hon då absolut? Har du sett avsnitt 3 och 4?

       Ja. Hur är hon full av sig själv?

    Verkligen.. att hon inte kopplar att han inte är intresserad? Förlåt men vilken kille vill någonsin vänta med att vara sexuell om det inte beror på att han ej är attraherad 😔 sen är det tråkigt att man inte kan vara ärlig och säga det, även Catja och Meira har ju svårt med att vara ärliga om den fysiska attraktionen. Något som vi kan vara överens med att det är det första folk hade nämnt i usa iaf🤣

   Håller med allt utom Catja, så snygg är hon inte.

   Mellan Sergio och Amanda finns det en opposite attracts vibe som gör att det fungerar mellan dem. Kombinerat med att han är katolik och hon är kristen har de också religion som binder dem samman. Sergio var mer seriös med Amanda i början också jämfört med de andra. Jag tror på dem mer än något annat par.

  Inse att dessa människor bara är ute efter att bli kända. Ingen kan väl tro på detta koncept.

   Den amerikanska versionen har gått i några år och det är flera par som hållit ihop och fått barn.

    Jo visst, var väl några i Bonde söker fru också😀

    I den amerikanska versionen har väl inga fått barn än?

     Ett par från den senaste säsongen väntar barn

    Usa är mycket mer seriösa. Älskar bachelor från USA. Inte alls samma som här i Svedala.

     Tycker dock att det är seriöst i vissa program här, typ gift vid första ögonkastet. Men det jag inte klarar av att kolla på är Love Island Sverige, tycker det är avsevärt mycket sämre än det brittiska.

     I USA är det viktigare o bli gift än här. Någon som försörjer en , har bra jobb

  Catja ♥️

  Vet att en av deltagarna har varit otrogen mot en tidigare partner hehe.

   Jag blir inte förvånad😂

   Säger man A får man säga B!!!

   25% (av alla svenskar) har någon gång varit otrogna så det är väl inte chockerande direkt 🤷‍♀️

  Jag skäms över mänskligheten

  Älskar Love is blind!!! Jag var lite tveksam till den svenska versionen för jag tycker inte att andra försök på liknande realitysåpor blivit så bra på svenska… till exempel Gift vid första ögonkastet. Love is blind däremot har än så länge imponerat! Jag ser verkligen fram emot kommande avsnitt.

   Hur många tror du kommer hålla ihop?

    Sergio och Amanda (heter hon så?)

     Hon känns för mesig för att stå på sig inför honom så det funkar nog bra. Han charmar på med sitt spel och hon köper det.

      Jag hoppas verkligen att det inte håller, herregud så traumatiserad hon kommer att bli av ett förhållande med den narcen.

     Han ville ju inte ha henne i början för att hon berättade att hon var mobbad i barndomen. En riktig gentleman. Or not..

    Jag föll för frestelsen och kollade ratsit… fler än jag trodde är fortfarande gifta, bland annat några som jag var säkra på skulle ha gett upp tidigt.

     Kan ju också vara så att de inte får skilja sig innan allt är över på tv. Kan för mitt liv inte förstå vad någon kvinna kan se i Sergio. Psykfall!

     Två av paren som är gifta var verkligen en överraskning… Dock är bara ett skrivet på samma adress.

   Svenska love Island är ju urtråkig jämfört med flera andra länder. Ingen drama i Svenska, ingen vågar leka när det gäller lekar o tävlingar

  Släpps det ett avsnitt i veckan?

   4 i veckan. Tror jag.

   4 i fredags, 4 nu på fredag och sen två till någon annan gång , vet ej när.

    Fyra nu på fredag, sen ett nästa fredag och ett nästa söndag 🙂

  Avskyr dessa pinsamma program.

   +1

  Åh vad tråkig du är.

  Det heter inte ett varsitt eller en varsin. Orden varsin och varsitt säger helt enkelt att det är EN/ETT var.

   Barnen fick en vars en glass…

   Obildat.

  Jag fattar inte att hon ville förlova sig med honom alls. Än mindre gifta sig.

  Att hon pallar…

  Men du spoilervarnar ju inte?????????? Hur kan du bara droppa det där i samma mening som din sk ”spoilervarning”?

  Var så förvirrad av att alla dessa ph-människor är med i love is blind, men hon börjar alltså helt plötsligt lista händelser från random ph-säsonger?

   Ja jag fattade inte heller först 😅

   Hon jämför tidigare hemska uttryck hon har hört från tidigare tv personligheter, för att påvisa att hon har hört mycket äckligt men Sergio tog priset.

  Älskar konceptet!

  Däremot stör jag mig ofantligt på hur Emilia tryckte ner Karolina för att vinna Lucas. Och sen kräver att han ska vara fysisk med henne. Luckas, som i sin tur inte ens attraheras av henne (well, no shit 😬). Tror ärligt talat att han i efterhand blev besviken på att han inte valde Karolina.

   Han hade ju noll passat med Karolina

    Jag tror de hade passat ihop, men risk för att han velat täcka över henne en smula.

     Han hade inte varit attraherad av henne heller

   Varför tycker du att det är okej att skriva att en tjej du sett på tv är oattraktiv? Du verkar vara en usel människa.

    Ursäkta? Chilla lite, usla Emilia. Vart skrev jag det du påstår?

    😂

     ”… som i sin tur inte ens attraheras av henne (well, no shit 😬)”.
     Vad betyder din parentes, menar du? Ska du vara taskig får du ju stå för det du skriver eller låta bli att skriva.
     Och nej, jag är inte Emilia. Rätt tröttsamt med det där svaret så snart någon inte håller med en. Med din logik borde du då vara den polska deltagaren vars namn jag tyvärr inte minns.

      Min parantes innebär att hennes beteende är äckligt och gränsöverskridande. Inte undra på att en man inte attraheras av en så gränsöverskridande persin. Hade varit rena ramaskriet om det vore en man.

      Men du kanske uppmuntrar sånt beteende, Emilia?

       Nu är han ju rätt öppen med att det är fysisk attraktion han menar och att han älskar hennes personlighet, men fint försök att rädda upp din egen kvinnoshaming Karolina.
       Hur är hon äcklig och gränsöverskridande? För att hon säger att hon vill vara fysisk? Hur exakt tänker du att man ska uttrycka det om inte i ord? Hon får bli ledsen, hon får bli besviken. Hon har inte försökt tvinga honom till något eller gett sig på honom.

  Ja man fastnar ju men samtidigt känns de flesta mer intresserade av en stund i rampljuset snarare än att de genuint söker kärlek. Flera av deltagarna har synts i tidigare realityserier. Men man blir ju fascinerad, Rasmus med sin SD frisyr tycker ju att han är guds gåva till kvinnorna men ser ju själv inte mycket ut för världen. Och Meira är otroligt dryg att Oscar var en riktig Svensson kom väl knappast som en överraskning. Sergio är ju bara för mycket och Amanda förtjänar nån bättre. Tycker inte Lucas passade med nån av tjejerna han var intresserad av. Ja det finns mycket att fundera över. Kul!

   SDfrisyr? Hur ser en Vänsterfrisyr ut då🤔

    ingen aning med det skriker ju SD om honom.

     Kanske Christoffer lila hår lutar mer åt vänster?

      😂😂😂

     Det gör det väl inte?

     Dock solklar Kim jong un frisyr…

    Sa ju till dig att vara tyst

     Batiktant.

   Nej? Inga av dem har synts i reality vad jag vet?

    Krissan har varit med i big brother och Oscar eller om det var Rasmus har varit med i Robinson

     Oscar har varit med i love edition i Robinson om jag inte minns fel.

     Oj har hon, i svenska? Missat helt isf

   Däremot håller jag helt med om allt annat 😂 Älskar hur Rasmus hade så höga krav till kvinnor när han själv ser ut…. som han gör. Typisk SD’are var faktiskt en perfekt beskrivning. Haha.

   Rasmus och Sergio behöver tas ner på jorden. Alldeles för stora egon.

   Har inte sett nån av dom i nåt annat program. Amanda känner jag dock igen från någonstans

    Hon påminner om Miranda Kerr

  Fick helt plötsligt akut längtan efter 70-talets tv-tablå.

   Hem till gården finns fortfarande att se på TV😉

   Jag med. Så jäkla ytliga program. Saknar mer äkthet.

  Folk spoilar en hel del här. Hade jag vetat att folk skulle ha så dåligt omdöme hade jag inte klickat in mig på det här kommentarsfältet. Så trist.

   De första avsnitten har ju legat ut i flera dagar? Hur länge tycker du det är rimligt att vänta innan det diskuteras och vad trodde du skulle finnas för kommentarer här? 🤔

    Det har raderats kommentarer där folk kollat upp vilka som är tillsammans idag.

     Ahaa då förstår jag och håller med, det är trist!

  Nej inget för mej och kommer inte kolla.
  Usch vilka sviniga kommentarer från en del av killarna. Blä.

  ”smetade på första avsnittet” -som att hon sätter på tv:n med majonnäskladdiga fingrar. Vad betyder det egentligen?

  Nej, skulle aldrig kolla på ett sådant program. Räcker med att läsa de där kommentarerna av killarna.
  Jag kan inte heller förstå hur någon kan bli tillsammans med någon annan efter att ha deltagit i ett sådant program. Fan vad glad jag är att bo i en liten stad där ingen deltagit i förnedringsprogram.

   Haha va? Du är glad att bo i liten stad så du slipper bli tillsammans med någon som varit med i ”förnedringsprogram”? Låt säga att du bor i en stad med 30000 invånare. Du tror inte att man kan hitta många fler än 30000 invånare i t.ex Stockholm eller Göteborg som inte varit med i ett sånt program?

    Ok jag läste fel angående att bli tillsammans 😂 Förstår fortfarande inte logiken i att det är bättre att bo i en liten stad där ingen varit med i ett sånt program. Efter 20 år i Stockholm har jag aldrig behövt umgås med någon av dessa personer.

     Du fattar inte logiken?
     Det är ju större chans att människor från större städer har deltagit, än vad det har varit från mindre städer.
     De från mindre städer verkar inte lika intresserade av att göra bort sig och inte vilja synas.

   Ok

   Så ingen i en liten stad har varit med i en dokusåpa?

    haha det är väl typ bara lantisar och ortenbor i dokusåporna 😀

    Inte från min stad, nej 😊

   Är inte småstadsfolk överrepresenterade i dokusåpor? Typ PH.

  Intressant att Daniel 37 (?) (bara sett 2 avsnitt) var med typ 1 minut i första avsnittet. Han vann en annan kärleksdokusåpa för typ 10 år sen. En där man skulle välja baserat på experiment så som lukta på tröjor osv på svt vill jag minnas. Jag såg han på tinder flera varv för 6 år sen när jag hängde där. Fortfarande singel alltså?

  Jag fattar inte upplägget. Det är ju jättemånga deltagare som man inte fått se alls, fast de uppenbarligen är kvar, man får se när de tröstar andra och dissar Sergio tex. Visar de bara dem som lyckas matcha med nån eller kommer det senare?
  Enlighten me 😅

   Undrar samma!? Vissa har ju inte fått tv-tid ALLS, de har ju inte ens visat någon dejt typ. Men de kanske bara var med för utfyllnad? Eller alltså, mer att utbudet skulle vara brett men man räknade med att ett visst antal par skulle bli ihop?

    De klipper väl bort en hel del samt de som det inte blev något med/tråkig TV.

   Ja bara när de matchar så klart

   De deltagare som inte blir förlovade klipps typ bort helt (iaf deras ”dejter”). Har alltid varit så i den amerikanska versionen så ingår nog i konceptet. Men sen finns det alltid någon som inte blev förlovad men vill ha tv-tid och tar för sig när de samlar alla deltagare för gemensamma fester, möhippor osv 😅.

    Flera som förlovade sig i denna säsong av LIB men de valde ut några av paren de tog vidare i programmet 😊

  Vad är det med all engelska hela tiden?
  Inte ens Christoffer som är halv-aussie pratar engelska men alla andra, hela tiden. Så töntigt

   Jamen eller hur! Precis hela tiden och det retar upp mig nåt helt ofantligt. De är inte 8 år. Eller?

  En av killarna är en fd vän till mig. Han borde inte ens ha förhållande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.