Hur hade ni svarat?

Umeås finest – Gabriella Joss Possler – har svarat på en fråga i ett blogginlägg om att vara ”lättklädd” och de reaktioner detta kan leda till ute bland folk.

Jag har faktiskt inte tänkt särskilt mycket på hur andra ser mig. Jag och min bästa vän pratar ofta om att livet är för kort för att bry sig om andras åsikter. Jag lägger noll värdering i om andra har grön ögonskugga, enorma läppar, hår ner till knävecket, är utan ögonbryn, klär ut sig i tomtedräkt.. Alltså jag bryr mig genuint inte hur någon annan väljer att se ut eller väljer att klä sig. Jag har fullt upp med mitt egna  ;p Och om någon lägger värdering i hur jag klär mig och tycker att det på något vis är fel eller liknande så tycker jag att det säger mer om dom än om mig. Då har man för lite att göra. Jag skulle aldrig heller låta bli att klä mig som jag vill bara för att män där ute ser mig som ett köttstycke. // GabJoss

Gabriella har skrivit ett jättelångt svar till frågan men jag tar bara med den här biten om hennes kompis, eftersom hon får en ganska märklig kommentar om just henne.

Du och din bästis är ju väldigt lika i stilen med att visa bröst och båda är snygga osv. Hur är du med svartsjuka att din man säkert skulle kunna ligga med din bästis om han inte var med dig? Är det en jobbig tanke typ att han kanske fantiserat om henne osv?

Vad handlar detta om?
Att sätta griller i huvudet på Gabriella, för att hon ska bli svartsjuk och misstänksam? Eller är kommentaren skriven av någon som inte gillar kvinnor som klär sig som Gabriella och hennes kompis?
Jävla märkligt, eller?

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Uff blir helt snurrig sv hennes inlägg för allt går så speedat

  Ja med tanke på hennes bakgrund med att försöka ragga på sin kompis man så…

   Tycker om hennes svar om hur hon inte bryr sig om hur andra klär sig. Det är verkligen en så jävla trist egenskap många har, att döma människor efter hur de ser ut. Jag bryr mig inte heller mer än att jag kan bli inspirerad av hur andra människor klär sig. Så konservativt och trist att bry sig om en annan kvinnas urringning.

    (Denna hamnade fel, ska ej vara svar!)

    Gabriella är ju filmstjärnesnygg. Hon skulle lätt platsa in på röda mattan i Holllywood.

   Eller historien om hur kontrollerade hon var mot sitt ex på jobbet, chill är det sista jag skulle beskriva henne som. 😬

    Precis. Hon har till och med själv erkänt att hon är väldigt svartsjuk, men hennes kontrollbehov över exet lät bara sjukligt. Likaså när han började studera och hon inte alls verkade stå ut med att det fanns kvinnliga studiekamrater.

    Hon var ju väldigt ung då också.

     Hennes personlighet har ju inte förändrats, kastade en isskrapa och han började blöda sen skyllde hon på *hihi* ”mina hormoner, oj jag är så galen.”

     Hon skojar säkert om hennes bästa kompis, men hon hade 100% flippat ur.

   Precis. För de som missat: Hon raggade på en av sin dåvarande ”bästis” partner, som avvisade henne och skickade allt till sin flickvän. 😬 Innehöll otroligt pinsamma meddelanden från Gabriella, där hon bland annat pushade hårt flr att vilja komma och ”hämta en telefonsladd” som hon hade glömt där. Mannen hänvisar till att det är mer lägligt när flickvännen är hemma, men hon envisas.

   Sen försökte hon driva konversationer, var väldigt flörtig och frågade om han var kåt osv.

   😂

    https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/04/balle-chatten-ar-haaaaaar den här har jag sparat bland favoriter😂 minns inte varför, men är det det här du menar, haha? Kommer ihåg inspelningarna, hänger de ihop med det i länken?

  Vilken fråga 🙈😂 säger mer om den personen som ställer den

   Och hennes svar var ok? Att hon älskar båda så sharing is caring? Euwww….

  Det här får mig bara att tänka på gab joss tapes 🙈. Skämskudde än idag.

  Tycker om hennes svar om hur hon inte bryr sig om hur andra klär sig. Det är verkligen en så jävla trist egenskap många har, att döma människor efter hur de ser ut. Jag bryr mig inte heller mer än att jag kan bli inspirerad av hur andra människor klär sig. Så konservativt och trist att bry sig om en annan kvinnas urringning.

   Mja man kan ju dock oftast se på vissa personers klädstil hur de är i övrigt. Sen får väl folk se ut hur de vill

    Det är väl det som är att döma någon? Du tror att du vet hur de är baserat på hur de ser ut.

     Japp så är det ju.

   Hon är ju den som tittar snett så in i helvete på andra snygga tjejer på stan, från topp till tå och himlar med ögonen. Hon är inte alls så trevlig irl som hon är i sina kommentarer, det är bara smör för det är hennes inkomst.

  Haha så sjuk fråga men så härligt att hon faktiskt svarar, gillar hennes sätt!

  Märkligt att du inte kommenterar hur hon ser på sitt utseende. Hon hävdar att det inte kommer att påverka sin dotter. Ehh jo, hur hon pratar om sig själv då hon har dålig självkänsla och all fokus på utseende kommer påverka.

   Funderade också på detta. Går det att föra över ett sunt förhållande till utseende när man själv är så utseendefixerad med dålig självkänsla? Undrar genuint. Hur gör man rent konkret?

    Väldigt svårt tror jag, dels för att barnet aldrig hör den vuxna prata om sig själv på ett bra sätt (inkluderar också skämt) och dels vanorna att ständigt vara sminkad och fixad.

   Engla har uttryckt sig likadant, att hennes silikonpattar och bukoperation minsann inte kommer påverka dottern… Yeah right. Vem vill se trist ut bredvid sin mamma då?

  Jag är inte särskild konservativ och ganska fri i min klädsel också.

  Men hennes klädkod under hennes helg i Stockholm var i mitt tycke ganska… öppet och trashigt. Lämnade inget till fantasin så att säga. 😀

   Om man inte har något att komma med så visar man kroppen. Bad taste.

  Fast så märkligt är inte frågan tycker jag.
  Man attraheras ju av en sak utseendemässigt och de har ju samma stil.
  Men det hade väl vara varit att svara att ja, hon är också snygg men eftersom vi blev kära i varandra så är han inte intresserad av henne.
  Inget mer med det liksom.

  Alltså bara jag som får typ nån slags nervös krisreaktion för att denna människa aldrig kollar in i kameran???

   Speciellt i reklamvideos, då blir hennes osäkerhet så märkbar. Tycker förtroendet för själva produkten sjunker samtidigt.

   Kris??

    Läs med en hint av ~*ironi*~

   Hon är väldigt osäker över hennes utseende

    Hon är osäker över sitt utseende, ingen annans 🤓

   Jag förstår inte heller varför hon alltid tittar neråt, det enda man ser av hennes ansikte är tyvärr de väldigt ljus sminkade partierna rung ögonen.

    Hon kanske skelar och skäms för det?

     Jag har alltid tänkt att hon antingen skelar eller har en bred näsa framifrån. Förstår annars inte hennes fobi för foton tagna rakt framifrån??

   Jag gick in på hennes blogg och kollade och oj! Man ser verkligen aldrig hennes ögon!
   Hon har säkert kommit fram till att hon tycker sig se snyggast ut på det sättet, och tänker inte på att det blir överdrivet och märkligt.

  Onödig och taskig kommentar.

  Jag tycker kanske man kan respektera sin omgivning genom att inte klä sig allt för utmanande. På foton med barnens kompisar ser man ibland hur barnen sneglar på hennes tuttar, och det lär ju inte bli mindre sånt när killarna blir äldre. Men hon kanske gillar det så. Jag skulle tycka att det är brist på respekt om min släkt eller vänner skulle komma i sådana kläder hem till oss.
  Sen tycker jag det ser trist ut när hon typ har på sig samma kläder på gymmet som när hon går på event. Hon som inte ens brukar duscha efter träningen (enligt egen utsago).
  Och alla små tygbitar är dessutom köpta på Shein.

   Håller med om detta, man klär sig passande efter tillfälle. På barnkalas t ex så behöver man inte ha kortkort och urringat. Det kan man spara till partykvällen.

    Man får ju också ha i åtanke att vi alla kommer från olika miljöer och kanske inte lärt sig vett eller etikett.
    Alla kommer ju inte från en miljö där föräldrarna satt gränser och man kanske blir kvar i ett beteende som man hade som tonåring.

   Det finns ju faktiskt något som kallas för klädkod och det har inte kommit till för att vara elak utan för att majoriteten ska känna sig bekväma och trivas. Så om Gabriella och hennes bästis klär sig i de minimala tygstyckena i sina kretsar där alla trivs med det så fine. Men de skulle tjäna på att lära sig lite social skills och ta hänsyn till omgivningen. Tänker på GabJoss eventuella framtid som mäklare. Skulle det vara så lyckat för henne om hon dök upp på visningar i sin nuvarande garderob?

  Gabbjoss enda syfte med att vara online är ju att visa upp sig som ”fuckable”. Hon kan såklart gömma det genom att visa upp fruktfat och dylikt men väldigt få personer skulle exploatera sina barn och hålla kalas i minimala kläder.

  Hon får väl hävda att ”hon inte bryr sig om andras utseenden” men hennes val att fokusera allt på sitt utseende, lär kanske påverka henne framgent.

  Ibland hejar alla på brudarna som klär av sig och menar att de själva väljer att tjäna pengar på sin kroppar. Samtidigt vill ingen av dessa rekommendera sina barn att klä av sig för pengar.

  Har man barn behöver man fundera över vilken typ av förebild man är. Det har noll med ”momshaming” att göra, utan handlar om sunt förnuft och ett hälsosamt föräldraskap.

   Jag tycker inte att hon är snygg.
   En tjej som kan gå med mjukisdress eller pyjamas utan smink filler fransar och löshåret och fortfarande se vacker ur det är o va snygg på riktigt.

  Hon är så underlig, hon sa på sin blogg att jag köpte inte tårta från bageri på mina barns kalas för de är så dyrt men sen åker hon på lyx sviter OH käkar ute varje dag för mer än EN prinsesstårta på city gross. Vet inte känns bara som hon är självisk, och kom inte med att hon lägger 6000 på kalas och barnen har Nintendo switch man kan aldrig köpa sina barn med materiella ting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.