”Hela min själ tänds upp” – Paula Rosas

Hugo: Du är så konstig Paula. Du och grönsaker är som jag och godis.

& det stämmer faktiskt 😅😅😅.
Det är som att min själ tänds upp. Hela mitt inre vaggas. Jag älskar grönsaker, jag älskar kål och jag älskar att pressa syrlig citron på mina goda grönsaker. Bjud mig på en skål tabbouleh så har du mitt hjärta för alltid!

Pischa är precis likadan. Vi förstår varandra till 💯. Har du också någon hook i matväg som får din själ att vaggas tryggt? // Paula Rosas

Har du något i matväg som är ditt hjärtas fröjd? 
Mina är just nu: kantareller, vörtbröd med russin, djungelvrål, pappas brunkål, mammas köttfärssås, en särskilt burrito på Del Taco och frukt. Kylskåpskall apelsin eller vattenmelon. Ananas, mango och alla bär du kan hitta.
Jag tror att det finns några saker på listan som är konstanta, och vissa som brukar variera. Jag är som många vet expert på att snöa in på saker och ting och det gäller i högsta grad vad jag stoppar i munnen. (Don’t go there, snuskhumrar..)
Djungelvrål varierar dock aldrig. 🙂

Hand upp alla som kollat på Love is blind under helgen, och en hand till upp om du även är hooked!

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Yeeees!!
    Har kollat på LIB Sverige och är hooked. Kollat säsong 5 av LIB USA också vääääldigt bra, kan rekommendera

    Blir så orimligt irriterad på alla som börjar kolla på något som har slagit stort typ 2 veckor efter alla andra, och sen klagar på spoilers.

    Vet alltså om att det kan vara pga jobb, sjukdom, utlandsresa, inte intresserad at first etc etc ja men helt rimliga anledningar så jag VET att jag är orimlig. Men ändå.

      Problemet i det här kommentarsfältet är att folk spoilar om deltagarna fortfarande är gifta. (Camilla raderar allteftersom men folk hinner ju tyvärr läsa)

        Jo jag vet och det är såklart är svintråkig spoiler oavsett eftersom avsnitten med ja/nej inte ens har sänts än. Men jag är med i grupper på FB också där vi diskuterar och folk blir sura för att dom ligger 3-4 avsnitt back. Vet dock att jag fortfarande är orimlig som blir irriterad över en småsak.

    Ingen bryr sig Paula!

      Jodå, blev ju tillochmed ett inlägg om det i en av Sveriges största bloggar ☝️

    Någon som lyssnat på Powers röda rosor (från radioprogrammet), man kan t ex bli uppringd om man har en hemlig beundrare. En kille ringde upp och sa att han tyckte de passade lika bra ihop som Lego. Det tyckte inte hon😂 Kolla, finns på Youtube apropå lustiga uttryck 😀

    Nån som hört Söndagsintervjun i P1 med Yoga girl? Det sändes i förrgår. Det var mycket upplysande, handlade om hennes f.d. veganism, fria graviditet, framtidsplaner. Hon framstod som stockdum! T.o.m. mer korkad än vad hon visar i sociala medier. Hon sågade helt den gamla versionen av sig själv som förespråkade veganism och sa: jag skulle aldrig kunna säga att jag har rätt om en sak på det sättet idag. Sen gick hon vidare till att förespråka vilda graviditeter som att det var det enda rätta. Hon försökte prata astrologi med journalisten. Hon pratade svengelska värre än Victoria Silvstedt. Hon verkade ha NOLL självinsikt. Och allt inbäddat i det här självgoda, upphöjda wellness-språket som predikar neråt. Det var fantastiskt att höra. Rekommenderas.

      Haha, det måste jag nästan lyssna på! Har alltid tyckt hon verkat stockdum nämligen…

        Haha ja det var bra samtidssatir!

      Man undrar ju vad hon odlar där på sin lilla tomt egentligen…..

      Jag håller inte helt med. Tyckte hon var ärlig och medveten om hur hon tidigare pratat om veganism m.m. Låt som att hon förstod lite att hon gått för långt.

      Sen tyckte jag journalisten var allt för hård. Mycket negativa pikar mot Rakel!

    Jag är gravid men har tyvärr inga roliga cravings. Men är väldigt förtjust i frukt och iskall fun light med jordgubbssmak just nu. Vill helst dricka massa kallt och inte äta så mycket… Grönsaker vettefan om jag kan bli så exalterad över.

    Ogillar egentligen såna serier men absolut fastnat i LIB Sverige. 🙂

      är också preggo och för mig handlar det mer om konsistens har jag märkt! Gillar inte mjuka grejer, helst krispigt, kallt och hårt. Hårda äpplen framför banan, knäckebröd framför bröd osv. Vindruvor! gud vad gott. jahaaaa nu triggade jag igång hungern haha

        ”Gillar inte mjuka grejer, helst krispigt, kallt och hårt” – där beskriver du ju hela min online-persona. 😉

        Intressant! Det där med kallt har verkligen slagit igenom för mig. Brukar jämt vilja dricka te men nu är det helst kall saft eller citronvatten med is i som gäller. 🙂

        Kul för er som kan äta, en annan är vrålhungrig men mår så fruktansvärt illa. Blir också mer illamående av att äta. Inget som är gott att dricka heller eller som inte ger kväljningar. Sover mest bort dagarna. Vettesjutton om jag orkar stå ut med detta i flera månader till 😫

          Får man fråga hur många veckor gången du är? Mina första sexton veckor var så, sen har jag kunnat äta som vanligt!

          I övrigt håller jag med er andra, kallt (helst kolsyrat) vatten är typ det enda jag har haft cravings på.

            Vecka 9 ännu så inte plågats allt för länge ännu men har svårt att förstå de som orkar stå ut. Hade ingen aning om hur dåligt man kunde må som gravid. Har fått vanliga lergigan men de hjälper inget mer än att göra mig supertrött så har bett om lergigan comp. Gud vad jag hade gjort för att kunna slafsa i mig en halv kebabpizza eller typ riktigt bra thaimat! Ska aldrig mer klaga över matkoma 😄

              Lider med dig M! ”De” säger att någon mellan v12 och v16 brukar det gå över eller iaf bli bättre, jag håller tummarna för att det gäller dig också!

              Lergigan comp innehåller effedrin som är aptithämmande 😅 Jag kräktes tills ungen var ute och saknade verkligen att kunna äta. Men de var super mot illamående. Finns fler alternativ också om det inte blir bättre. Du kan även prova mer omeprazol. Det hjälpte mig en hel del. Lycka till och grattis till graviditeten ❤️

                Eh koffein, inte efedrin va?

                  Comp innehåller både efedrin och koffein.

          Vad tråkigt att du mår kasst. 🙁 Jag är långt gången, v 35, så är nog ganska ovanligt att må illa kring denna period. Håller tummarna att ditt illamående går över! Haft många vänner som mått mycket bättre efter att första trimestern passerat.

          Runt vecka 9 var vidrigaste månaderna för mig. Sedan började det lätta kring vecka 11 för att bli bättre och bättre. Från vecka 18 var illamåendet helt borta.

          Varit så båda graviditeterna och för många blir det bättre mellan vecka 10-18 så håll ut!

      Brukar inte vara en grönsaksperson annars men när jag är gravid älskar jag grönsaker. Helst kall krispig sallad!

    Så ”passade” att ha cravings på grönsaker när man är ortorektiker.

      Är det du som satt diagnosen eller har hon påstått det själv?

      Men lägg ner 🤣 bara för att man gillar att träna och gör det mycket är man inte ortorexiker

    Shakshuka! Skulle kunna äta det varje dag.

      Ture Sventon! (Eller ja, Omar då)

    Eh hon gillar grönsaker för då blir hon smal. Det är det som är belöningen. Hon känner nog kontroll och lugn.

      Eller så tycker hon om det? Är väl inget fel att vara smal och äta hälsosamt. Hon verkar ju må bra 🙂

      Jag tror inte man blir smal per automatik bara för att man gillar grönsaker 😉

        Jag gillar grönsaker men märkligt nog blir inte jag smal…. Sen gillar jag pengar också men blir inte rik…

        VAD gör jag för fel????

          Äter du pengarna kanske du blir rik

      Det ena behöver ju inte utesluta det andra?

    Ja grönsaker av alla det slag 😍 Choklad och Dave & Jon’s Dadlar Salted Caramel Peanuts 🤤

    Semlor, tur det är säsong för det nu

    Tål inte Paula 🤮

    Haha min sambo tycker att jag är tokig som gillar grönsaker och dipp, oliver eller popcorn (ej färdigpoppade eller på påse) över chips och att jag inte ofta får ett sötsug. Är preggers nu så har plötsligt sötsug.

    Ge mig kall, krispig och söt vattenmelon (gärna med fetaost) and i’m a happy camper

    Flapjack i smak av caramel, iskall nocco limon, popcorn med ranch dipp, krispig toast med en god cheddarost… mmmmm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.