Excelarket är tillbaka?

Jag hade superhöga krav när det gällde min förlovningsring (kanske därför det dröjde hehe). Den fick inte vara mindre än två karat och helst Top Wesselton i kvalité och VVS i klarhet. Snacka om divafasoner men jag tänkte att äh, jag har varit så generös mot alla män i mitt liv. Nu får jag önska mig en dyr ring. Jag är SÅ glad över den. Det är en riktig Isabella-ring. // Isabella Löwengrip

Mina poddkollegor sa häromveckan att det är uppenbart att Isabellas excelark är tillbaka. 
Om man inte vet vad det innebär så betyder det kort att Isabella tidigare planerade sina inlägg i ett excelark, där provokationer och besök på biblioteket med barnen planerades utefter hur Isabella behövde manipulera sina följare. Var det ett produktsläpp på gång så publicerade Isabella någonting om sina barn så att läsaren skulle bli vänligt inställd till Isabella och således även till produkten, och ibgland var det rena provokationsinlägg med syfte att uppröra och generera mycket engagemang.

Tror ni att Excelarket är tillbaka?
Vi vet vad ”Stollis” tycker, men vad säger ni andra?
Ser inlägget här ovan ut att komma från detta berömda ark?

Älskar för övrigt att Isabella har en ”ringattrapp” som hon bär så att hon inte blir av med den äkta ringen om hon blir rånad. 
Själva traumat i att bli rånad verkar hon inte reflektera över. Kanske kan hon fråga Petra Tungården hur det är att bli rånad på sina smycken, hon blev ju nämligen knivrånad på sin dyra klocka som hon förmodligen visat upp i parti och minut på sina sociala medier?

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Excelarket är 100 % tillbaka. Det märks SÅ tydligt på vissa inlägg.

   Drar hon in en månadslön på sin blogg? Typ som Beijer skrivit om att hon gör.

    Beijer har en fast månadslön från plattformen hon bloggar på, det valde hon redan från början! De flesta trodde inte på den idén utan ville tjäna mkt pengar så fort som möjligt. Sen har ju även Beijer extra för länkar och samarbeten. Det visade sig att upp som en sol och platt ner som en pannkaka när intresset dalade för de flesta som då var stora bloggare. Beijer sitter tryggt i båten medan andra har slutat eller använder sig av excellark🤭

     *Excel*…!

   Fast det skriver ni ju här titt som tätt. Isabella har väl aldrig själv ens yttrat ordet excelark, eller? Det är väl andra som målat upp det så och upprepar det ganska ofta. Kanske andra som har ett däremot det verkar i alla fall så.

    Jo, det är precis det hon har! Hon satt i Schulman show och berättade ingående hur hon lägger upp det. Finns nog på youtube om du vill se.

     Vet men tror inte hon sa något om excelark utan det målas upp så härinne. Men de flesta planerar sina inlägg, och vissa är extremt noga med sina flöden och med taktik, det ska snyftas innan produktsläpp, det ställs frågor för att få många kommentarer etc. Så många tog nog efter det hon sa. Isabella känns inte särskilt taktisk, verkar inte bry sig så mycket.
     Härinne har varit färre kommentarer än vanligt på sistone och vad kommer då jo ett inlägg om smal/tjock och ett som är syrligt om Isabella dvs provokativt. Så lite av ett excelark härinne tror jag bestämt.

      Hon sa ordagrant excelark

       Men varför tjata om det. Vem har inte excelark eller liknande liksom, inte alla som är öppna med det bara. Finns värre saker, finns annat att skriva om som är betydligt mer intressant och mer exceptionellt.

        Känns jättemärkligt att hacka ned på att någon eventuellt använder excel för att planera sitt jobb??? Alla som arbetar ”på riktigt” med sociala medier, content, eller kommunikation, använder ju diverse planeringsverktyg – däribland excel – för att planera sina kampanjer och content.

  Men vilket intresse finns det av henne idag… klart hon säkert gillar att röra upp lite, men nu är hon äldre och det är inga tvsoffor längre.. nja

  The come back kid…

  Sjukt märkligt med attrappen. Som hon använder ”ibland”? Skulle någon råna henne i hemmet skulle de ju kunna forcera det ännu mer om de misstänker att det är attrappen hon har på sig. Och säg att hon ska ut och gå ensam i mörka gränder och få använder attrapp – är det inte bättre att inte ha några smycken alls eller enklare sådana isåfall? Sorry fattar inte poängen. Rent ekonomiskt får man ju ersättning men psykologiskt spelar det mindre roll. Känslomässigt tja kanske men då skulle det ju gälla även enklare ringar.

   Fast vad är alternativet? Aldrig bära en ring man tycker jättemycket om?

   Sjukt onödigt att skriva om hennes dyra ring här kan jag tycka med tanke på rånrisk och kriminella. Onödigt att basunera ut det här på en stor blogg. Isabella tänkte nog inte själv på den risken, hon skriver nog bara ärligt det hon känner för i stunden på sin blogg och tänker sig inte för tror jag men att hon skriver att hon har attrapp är ju såklart för att kriminella inte ska försöka råna henne, som ett skydd för att inte behöva bli det. Sedan har hon skrivit att hon alltid har larm på sig och larm och kameror hemma.

    Men lägg ansvaret på rätt person! Hon berättar ju själv om sina smycken!

    Då är hon väl högst medveten om risken? Hon har liksom haft stalkers efter sig och varit i offentligheten mer än halva sitt liv. Så dags att tänka på risken om hon inte redan gjort det

  Skulle tycka det var skittrist med en ring jag aldrig skulle våga ha på mig.

   Ja inte skulle jag vilja ha det så. Smycken ska man kunna bära. Varför vill hon ha en sån stor och dyr ring. Vad blir bättre med det.?
   Tycker också om influenser får stora summor? för reklam för tex aco ska dom svara på frågar till läsaren om produkterna.

   Jag tycker det klingar falskt med att hon skulle ha en attrapp. Tror hon bara drog till med det när någon skrev om rånrisken. Precis en förlovningsring som man inte kan ha på sig låter ju helt sjukt.

    Säg inte det. Finns folk som inte har på sig sin vigselring utom vid speciella tillfällen för att de ”inte ska bli slitna” lärde jag mig på bröllopstorget när jag skulle gifta mig…

     Men milde tid.

   Fattar inte varför det är så pass viktigt att gå ut med hur fin/dyr ringen är. Är det så pass viktigt att få berätta det att det liksom är värt risken att bli rånad och behöva ha en attrapp? Hon hade ju inte behövt visa upp ringen alls, men visst hade den väl synts lite i bild men hade det inte varit bättre att skriva typ ”min vackra personliga ring, värdet sitter i känslan” (ok dåligt exempel men ni fattar) eller är det så otroligt viktigt att bevisa att Paul har pengar och inte är snål, för vem ens?

    Håller med!

   Eller hur. Helt meningslöst att ha smycken man inte kan bära särskilt ofta pga rädd för stöld eller att de skall förstöras. Finns ju t.o.m de som har snordyra klockan i bankfack och kör med kopia till vardags..

   Precis, varför ha en dyr ring som man inte vågar ha på sig utan använder en billig kopia?

   Dessutom så är det väll inte värdet på ringen som är det viktigaste utan vem man fick den av och tanken bakom

  Fast Isabella har väl aldrig nämnt något excelark för provokationer utan det är det du som målat upp här och upprepar med jämna mellanrum här. Det är du som manipulerar dina läsare, och Isabella har ju sagt att det hon sa till Alex S inte var helt sant.
  Sedan gör de flesta bloggare och influencers samma sak som att försöka få följarnas sympatier inför ett produktsläpp t.ex och även du skriver för att få många kommentarer som så många andra.

   För länge sen sa Isabella till Schulman att hon hade ett excelark där hon planerade hur hon skulle provocera följare och på så sätt få mer pengar.

  Ja, någonting skevt (excelark eller annat) är på gång igen. Noterar även att hon lagt upp en sådan där ”rolig film” på Paul som ramlar ute på gården. Syns direkt i början att den är lika stagead som när han ”satte sig på en nektarin”. Varför?!??!!!

   Är något skevt på gång? Hur vet du det, något skevt?? Nej den ser inte stagead ut, ser ju ut som det kunde gått illa, skulle han riskera att skada sig? Det var väl dessutom film från en övervakningskamera. Jag tror inte att klippet med nektarin var stagead heller, jag tror hon började filma när hon såg nektarinen och fläcken, annars så är Paul en riktigt bra skådis om det där var fejkat.

    Oj. Hoppas att du är ironisk🙄

  Men är det så konstigt egentligen med ett excelark Camilla? Jag gissar att du har något liknande för att föra statistik över hur många inlägg du gör om varje bloggare, vilken fördelning det är mellan undersökande journalistik, skvaller och ren rapportering från sociala medier? Jag tänker att alla företagare för någon slags dokumentation och affärsplan så jag tycker inte att det är konstigt om du eller Isabella har det.

   Vem har sagt att det är konstigt??
   Bara du som snackar om konstigheter

    Men varför skulle de här inläggen komma upp om och om igen om Camilla bara ville rapportera om att Isabella har uppdaterat sin affärsplan? Om man kan läsa in undertoner i det som Camilla och flera andra skriver så ör det någon skämmigt, fult och bedrägligt. Det har också skrivits flera gånger om att det här Excelarket är för att lura och manipulera följarna. I mina ögon så är det inte mer bedrägligt än när den lokala Coop butiken analyserar hur de ska placera varorna bäst för att vi ska köpa mer.

   Om jag minns det rätt så var det väl för att hon beskrev det på ett så, ja jag vet inte hur jag ska beskriva det, men hon skrev tex att hon först provocerade och sen kom ett inlägg om hur hon tog barnen till biblioteket för att läsarna gillade sånt. Alltså, tror mer det var hur hon använde barnen som gjorde att det blev lite väl magstarkt. Men självklart, lever man på sociala medier så måste man ju hitta en strategi som fungerar. Men just det där med biblioteket och sen liksom skratta och vara nöjd med hur hon lyckas styra sina läsare, det upplevdes nog inte som så charmigt.

  Så en exakt likadan ring har tilverkats, som är lika vacker att bära men mindre värd??

  Inte så troligt i mina öron

   Ibland kan vissa saker behöva sägas eller skrivas, för säkerhet. Finns tex en annan ”influencer” som ofta säger på insta att hon har en sambo, vill få sina följare att tro det men hon bor ensam med sina katter. Hon säger väl det för att känna sig trygg helt enkelt.

    Haha vem?

   Håller HELT med dig! Så klart finns det ingen attrapp!

  Vem är Stollis?

   Människa som försvarade/försvarar Isabella i alla lägen. Var helt stollig i sina kommentarer. Vet ej om hon fortfarande härjar här.

    Personen härjar helt uppenbart i kommentarsfältet…

  Jag måste säga att jag inte förstår hur någon kan bli provocerad av detta. Hon vill ha en dyr och maffig ring? Jaha, men låt henne, karln hennes har ju uppenbarligen råd. Hon är generös tillbaka verkar det som.

  Skriv om bröderna SkuldBerg. Vore intressant med en granskning, om det är så att skatteskulder och tjänster byts emellan…

  Excelarket är absolut tillbaka. Och, jag älskar det!

  Om att blogga är ditt jobb, varför är det så konstigt att ha ett upplägg för hur bloggen ska se ut? Att man planerar sina inlägg så det blir en blandning och håller intresset uppe? Tex 1 sponsrat inlägg i veckan, 1 om barnen, 1 om jobb, 1 som kommer få Bloggbevakning att skriva om min blogg och öka min trafik osv.

  Jag använder excelark i mitt arbete för att lägga upp strategier gentemot våra kunder.

  Kände inte det var speciellt provocerande att hon skrev om sin ring, det är väl inte direkt hemligt att de som har en viss inkomst också kan förmodas ha dyrbara smycken hemma/på sig.

  Det raderas friskt på Bellans blogg nu. Något är på gång.

   Vad är det som har raderats? Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.