Kompatibla?

Det här är någonting jag tänkt på den senaste tiden. Influencers publicerar ju ofta ”perfekt” content, där flödet ska följa en viss estetik och allt ska passa in, och det måste ju i allra högsta grad även inkludera människorna som förekommer i dem.
Så…

94 % av de som röstat på Instagram tror att influencers väljer assistenter som ”contentkompatibla” och jag är benägen att hålla med. 
Vad säger ni?

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inga exempel?

  Vad menar ni med ”contentkompatibla” då? Bryt gärna ner det. Finns det btw särskilt många assistenter till influensers?

   Att assistenten har likadan stil/utseende som sin chef för att passa in i flödet/livsstilen.

   Undrar också vad menas med det?🤔

  Lite väl slappt inlägg ändå va?

  💯

  Haha ja. Hur ofta ser man någon influencer/assistent till influencer som hade kunnat vara vem som helst på gatan.

  Spontant svar blir ja. Det ”måste” ju vara någon som passar in influencerns livsstil. Sant eller falskt låter jag vara osagt.

  Har för mig att Bianca pratade om det här i hennes dokumentärserie. Eller ja nämnde att anledningen till att hon ville ha Worge som assistent var för att hon var ”så cool och snygg” haha.

  Jag vet inte hur många influenserassistenter det finns som aldrig syns i sin chefs flöden? Så det är väl lite svårt att svara på.

  Ja en del gör väl det.

  Influencers är ju oftast mycket medkännande och rättrådiga människor. Klart att de inte skulle anställa någon för deras utseende eller potentiella content-kompabilitet.

  Tvekar någon om detta resonemang är det ju bara att begära utdrag från alla intelligenta, kloka, influencers högskolepoäng. Det borde bli MASSOR, då dessa megabimboaner anser sig ha både makt och rätt att säga till hur saker och ting ska förhålla sig, till både hög som låg.

  De är roliga att följa, som aporna på Skansen Akvarium. Men må de för fasen inte påverka ditt liv på riktigt. Då de alla är FEJK rakt igenom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.