Påt igen, sötnos!

Högst upp på topplistan över veckans mest oempatiska svar hittar vi Lisa Borg (fd Anckarman) som postade det här på Snapchat. 

Lisa har postat ett inlägg där hon svarar på: ”Fick missfall förra veckan 💔” med orden ”Påt igen sötnos” och en bild på en leende Lisa som gör en pussmun.
Tack, men nej tack på den!

Tack för tips! 

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men gud…… 😟

    Vem är ”P” och varför åt hen igen?

      Oj vilket kul skämt.

    Vilken äcklig bild. Hatar vuxna kvinnor som har något konstigt behov av att göra en pussmun på varannan bild. Sluta! Ni är inte sexiga, ni är barnsliga fjortisar!

    Så, nu ska jag dricka en till kopp kaffe och lugna ner mig.

      Instämmer så hårt på den!
      Jag ska också dricka lite kaffe nu och försöka sluta känna mig som en surtant 😅

      Har heller aldrig förstått varför det är snyggt med det. Och ännu värre när det är en mun som ser ut som snälla-hur-tänkte-du-där.

      Eller bara plutar med munnen pyttelite fast det ändå syns för att man ska se ”sexig” ut. Särskilt om man är över 25 så ser det så otroligt löjligt ut

        Som Maja Lindelöf och Sanna Guidetti gör, ser för töntigt ut

        Elsa B, helt otroligt att hon gör så om och om igen. Jag skäms alltid när jag ser det, trots att det inte är jag som ska skämmas.

          Hon efterapar Sandra nu, mer och mer för varje dag.

        Engla – PÅ ALLA BILDER!!!

          Engla själv säger att hennes läppar ser ut så naturligt, att hon inte alls putar med dom. Eller hur…

            Hehe roligt för om man ser tillbaks på gamla inlägg/foton så såg hon mycket mer avslappnad ut i läppar och ansikte… 😉

        Haha, håller med, eller en Chrippa som biter lite på sin tungspets😄

      Ser ut som ett ko-anus, så inte sexigt alls.

        He he, har aldrig sett ett ko-anus ( vad jag vet). Däremot har jag sett nog av dessa lösfransar, när de lossnar och blir glest..

          Jag hoppas så att det blir ute snart! Det är inte och har aldrig varit snyggt. Ser bara trashigt ut. Samma med långa byggda naglar.

            För att inte prata om vilka bakteriehärdar dessa fransar är.

      Eller när man gör en sån här sne mun-grimas som typ ska betyda ”typiskt”, usch 😂

        Åh typ gabjossan!

      Äcklig? Lite överdrivet va? Inget konstigt eller ovanligt.

        Inget konstigt? Det är väl jättekonstigt att vuxna kvinnor plutar med läpparna på var och varannan bild. Att det är vanligt är ju inte detsamma som att det inte är konstigt.

      Eller pussmun, ställa sig lite med sidan åt kameran och lyfta ena benet upp mot rumpan

      Fru Showroom är mästare på redigerade pussmuns bilder och rumpbilder.

        Haha, ja! Dom blir bara värre och värre.

        Någon borde göra en intervention!

    Så totalt okänsligt. Frågan är om hon skulle vara lika dryg IRL?

    Påt igen skriver Lisa inte att P åt igen men visst lät det lite oempatiskt.

    Fler som har problem med instagram?

    Wow. Passande bild också… Var hon väldigt berusad eller är hon bara såhär tappad?

    Inte förvånad, Lisa har alltid varit otroligt tondöv.

    HUUUUUUR kan man tycka att det är snyggt med fillers i läppar och kinder? Alltså seriöst. Vill höra svar!! Inte bara ”alla har sin smak” utan reda argument!! Ni som har det- ser ni inte hur det ser ut? Är typ genuint intresserad över detta samtidens största mysterium.

      Ja det är jättemärkligt.Tror de som har det faktiskt inte ser hur det ser ut..har blivit hemmablinda s.a.s.BI gör sina läppar bara större och större, se senaste insta,börjar likna en clown snart. Det är upp till henne naturligtvis,men ja,det är märkligt.

        En clown med chokladsås runt munnen 🤦🏼‍♀️

        Vad betyder detta ”s.a.s.BI”? 😅 Vem eller vilka syftar du på?

          Tror att Marianne har missat ett mellanslag efter s.a.s. 🙂 Och gissar på att hon syftar på Bianca.

          S.a.s = så att säga
          BI antar jag är Bianca Ingrosso

          Så att säga. Punkt. Ny mening: BI =Bianca Ingrosso.

            Oj nu såg jag att andra svarat dig! Jag missade ett mellanslag!🙂

        ”Jullan”. Börjar se groteskt ut.
        Men – utseende går ju att ändra, men att ha frågestund på insta och inte ha ett empatiskt svar är så otroligt korkat.

          Sluta sök empati hos idioter då. Enkelt.

          Hon är dessutom, efter senaste ingreppet, lite sne i munnen.

            🙈

        Ser för jävligt ut på ren svenska😂 och alla som gjort läpparna, jag vet inte hur jag ska förklara men t.ex när de dricker ur sugrör, det ser inte ut som att de kan ”omsluta” på samma sätt som vi utan fyllda läppar. Eller när de pratar. Som att de typ förlorar känsel och hur man rör läpparna naturligt? Om någon förstår hur jag menar, ÄR det så eller är det bara jag som tycker det ser ut så?

          Nej, det är inte så om man inte gör extremt stora som gör att du inte kan stänga munnen normalt

          Nä, du förlorar ingen känsel övh. Tvärtom så gör fillers extremt ont att injicera för läpparna är jättekänsliga.

      Jag undrar också det, det ser ju bara konstigt ut.

      Jag ställer mig ständigt den frågan. ALlT ska vara så groteskt överdrivet. Jättestora bröst(börjar väl ta slut), extrem röv, fransar som dammvippor, ögonbryn uppe i pannan och ser ut som svart maskeringstejp🙂.
      Framförallt på senare år så har jag uppskattat mig själv så mycket mer. Har aldrig gjort något, inte ens lashlift eller naglar. Men så glad för mitt tjocka långa hår, naturligt kraftiga ögonbryn o långa fransar- inget extremt men så j-a lagom. Då räcker fem minuters smink och jag är inte ens ung. Finns så många andra sätt att se fräsch ut om man är ute efter det utan allt konstgjort. Min look är att se nyvaken ut, smårufsig i håret och lite rosor på kinderna🙂

        Ser så konstigt ut när ögonbrynen nästan går på fel håll. Mer lodräta än vågräta.

      Jag har en ojämnhet i en del av ansiktet som jag fyllt ut med filler. Det gör att jag kan känna mig mer självsäker eftersom min ansiktsform är ”återställd” ❤️ Ingen skulle dock misstänka att jag har fillers för de ser bara ett normalt ansikte

      Jag ville ha större läppar och är jättenöjd med mina läppar sen jag lade i fillers. Velat ha det i nästan tio år, väntade till jag var över 25 och har inte ångrat mig någon gång. Aldrig fått höra någon elak kommentar – förutom när jag läst vad anonyma skriver här inne då. Och då blir jag lite mörkrädd över vad (oftast) äldre, bittra kvinnor kan skriva om andra kvinnors utseenden när de slipper stå för det. För i verkligheten hade ju ingen av er sagt detta högt för att ni hade känt er alldeles för elaka och som dåliga människor 😅 ni predikar säkert att man inte ska döma andra efter utseende och acceptera alla för hur de ser ut men sen är ni samma personer som säger att det bara är vissa kvinnor som gör fillers och det är MINSANN aldrig akademiker!!! Utan endast white trash, och white trash vet vi ju att ni absolut inte är – för ni är bättre än så, ni är NATURLIGA kvinnor av en högre klass än oss fillers-idioter 😉

      Tycker ni är rätt sorgliga, för ni sprider bara mer osäkerhet, signalerar ut ännu mera osäkerhet (& bitterhet), och verkar inte ha kommit längre i livet än att ni fortfarande fokuserar på andra kvinnors utseende ständigt. Det om något är ju vad patriarkatet vill att vi ska göra.

        Nej, skulle aldrig tala om för dig face to face att dina läppar är groteska. Varför skulle jag göra någon ledsen? Man får dock absolut ha den åsikten och ställa sig frågan här varför ni som gör så tycker att det är snyggt.
        Jag känner helt normala, icke-trashiga, utbildade och smarta kvinnor med fillers i läpparna så är inte alls av åsikten du tillskriver mig i din kommentar.
        Jag tycker att fyllda läppar är 1. Fult, 2. En sorglig utveckling.
        Jag tycker t ex inte heller om rosa hår på tjejer över 12 år men färgat hår är liksom inte riktigt samma sak som ingrepp som förändrar utseendet och vars uppgift är att få kvinnor att först må dåligt över delar av sin kropp och sen förändra kroppen för att passa in i en mall. Snart ser alla likadana ut på konstgjord väg och tjejer använder sina pengar på skit – ett sätt för patriarkatet att se till att vi mår piss och lägger tid och pengar på sånt som inte utvecklar oss.
        Jag ser ju också hur trenden med stor rumpa nu blivit det motsatta. Samma tjejer som fixade bbl ska nu fixa rumpan så den blir mager. Ser inte du hur sorglig den här utvecklingen är? Och att du är ett får i skocken? Man kan försöka intala sig hur mycket man vill att man gör ingrepp för sin egen skull men man gör ju dem för att man matats med bilden av hur en kvinna ”ska” se ut. Och när man faller i ledet fortsätter man sprida den bilden till andra kvinnor.
        Män håller ju inte på så här i närheten av samma utsträckning. Wonder why?

    Skrattade högt!

    Helt ointressant

    Till Lisa om du läser det här: Det där var vidrigt svarat. Ett hån mot en person som är uppenbart ledsen och som går igenom något hemskt. Gör inte så igen.

    Till S om du kommer in här och läser: ❤️ ta hand om dig.

      Varför skriver man till en iqbefriad guldfisk, att man fått missfall?

        Förolämpa inte guldfiskar, tack! De är mycket smartare.

    Totalt ointressant

    Om man känner sig tvingad att efter missfall söka tröst och ventilera med en spånig influenser får man tåla att det kommer ett idiotiskt svar

      Varför ska man skylla sig själv?

        Var det någon som TVINGADE henne att efter ett tufft missfall gå in på en idiotisk och ytlig influensers frågelåda och berätta/söka stöd menar du???????!!! Wtf är den här världen på väg? Ingen har ansvar för sina handlingar och alla är kränkta

      Känner exakt detsamma!!!

    Alltså! Jag bor i Uppsala och ser Lisa då och då. Vad har hon gjort med sitt ansikte? Är det bara fillers eller har hon opererat sig? Det ser INTE BRA UT. Hur gammal är hon? Nej fy fasen vad mkt fillers och botox 🙄

      Kan kanske vara kindimplantat. Vanligare än man tror

      Tror hon är född 89? Blir väl 35 i år då.

      Bor också i Uppsala och jag håller med. Groteskt. Vi gick på samma skola. Utseendet börjar kanske matcha insidan nu? Hon var en översittare då och hon verkar inte ha förbättras.

    Jag som inte kunnat bli gravid på ungefär 50 månader av försök och med två missfall i bagaget tycker inte att svaret var så illa. Jag har visserligen ett barn, så jag går inte sömnlös över att kanske inte få fler barn trots ivf och många misslyckade embryotransfers.

    Och ja, innan nån skriver det, folk är olika och jag har inte tolkningsföreträde.

      Påt igen gumman.

        Tack!

      Exakt du har redan ett barn! Men för den här personen kanske det är en stor sorg.

        Här får man dock ofta läsa att ett missfall är en ofattbart stor sorg även om det skett i vecka 5 och efter andra försöket och oavsett hur många barn man har sen innan.

          😂

          Men varför måste det hånas? Sorg är så olika. Någon kan få missfall och bara rycker på axlarna och går vidare medan någon annan känner enorm sorg och gråter i en månad. Vem är det som bestämmer att bara den första reaktionen är giltig?
          Jag gick till kurator efter upprepade missfall och sa vid ett tillfälle till henne att jag kanske överreagerar eftersom missfallen var innan v 12. Hon sa då att det inte går att tänka så, att hon träffar kvinnor som varit gravida i några dagar och de som varit det i flera månader och att tårarna och sorgen är likadana efter en förlust. Det finns inget behov av att någon ska bestämma över vem som ”har rätt” att sörja…

    Tänker att man vet väl hur ens vänner är? Kanske hon visste att den sortens svar skulle peppa den personen.

      Varför hon lägger ut personens privata info är konstigt dock, men hon kanske hade fått tillåtelse?

    Måste man berätta för världen att man fått missfall?
    Vad vill man uppnå med det? Sympatier?
    Det är väl högst personlig sak… obegripligt.

      Hur har hon berättat för hela världen? Hon berättade väl för denna Lisa?

      Kanske? Är det så fel att någon vill ha tröst och sympati när den är ledsen?
      Sen är det ju bra att det talas öppet om missfall om den drabbade vill och orkar det. Är nog långt fler som får hanterar din förlust ensamma men som skulle behöva stöd.

        Få tröst av instagram-människor som inte ens känner dig?
        Hur mycket är det värt? Hur mycket stöd ger det?

    Jag bor i Uppsala, och Lisa är inte känd för att vara empatisk direkt om man säger så…

      Du märker att Lisa inte är empatisk bara av att bo i samma stad?

        Nej, men det kan ju möjligtvis vara så att man känner folk som känner henne, har gått i samma skola som henne, stött på henne på krogen osv osv 🙃🫶🏻

    Hon känns så påtänd. Undrar vilka droger hon tar.

      Droger är nice. Påt igen gumman!

        Fler och fler som känns tjackade.

    Hennes svar bekräftar den känslan jag har haft om Lisa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.