Fredrik Söderholm drar på turné

Från början verkar Fredrik ”Geniet” Söderholm planerat för en enda show –  en ”stand up special ONE night ONLY på Södra teatern 27 april 2024” – men verkar nu fått blodat tand och planerar för en turné istället. 
Han frågar sina följare om vilka städer han bör besöka förutom Göteborg och Malmö, och i skrivande stund har han inte fått in allt för många förslag.
Skulle du vilja att Fredrik kom till din stad?
Delar ni samma slags humor så du hade rasslat iväg för att köpa en biljett?

Jag är mest sur över att alla biljetter till Matt Rife i Stockholm är slut.
Hur kan jag missat att han skulle komma hit? 🙁

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför skriver du om detta men inte om hans bråk med Filip Hammar, Fredrik Wikingsson, Alex och Sigge och Niklas Schulman??

      Berätta!

      Va?

      Långtifrån de enda han avslutat relationen med. Ploj senast som verkligen tog ansvar för programmet. Han är rolig. Han sitter i avsnitt på avsnitt och pratar om hur man inte ska bete sig och så beter han sig precis så.

        Han har ju blivit osams med Camilla också. Eller ja, kickat henne och börjat kalla henne för häxa. Så mogen kille det där

          Menar du mig här?

            Ja han säger ofta vidriga grejer om dig i GS. Trodde du visste, förlåt

              Jasså? Det var jag som avslutade vårt samarbete, men jag är inte osams med honom. Det får i så fall stå för honom. 😊

                Bra! Han skrev lite om att segmentet inte flög osv innan du försvann och därför trodde jag det var omvänt. Men då är det väl därför han är så arg på dig då.

                  Fast det har han rätt i, det var inte ett forum för mig och därför funkade det heller inte klockrent.

              Jag lyssnar regelbundet på Gott snack och ofta skulle jag verkligen inte påstå! Har hört gliringar enstaka gånger. Rätt ska var rätt!

                Okej så här då: han pratar inte dagligen om bloggbevakning men varje gång det nämns är det i ordalag som ”häxan från bloggbevakning”.

                  Andas.

        Listan på folk han gjort sig ovän med är oändligt lång. Gemensamma nämnaren för samtliga på listan är just det, Fredrik…

      På tal om Niklas Schulman så vill nu Fredrik sakligt diskutera med honom. Men givetvis vågar han inte göra det själv utan måste ha med gamlingarna Lady Damher eller Ekis Ekman. OM Niklas ställer upp så är till och med jag beredd att lyssna på detta. 😂

        Sist han hade med en person som var pro Israel tappade han det helt och kunde absolut inte diskutera sakligt, så intressant nu att han vill nå Niklas för att prata om ämnet.

          Nej, det var väl den supertrevliga killen som bodde i Israel? Där var ju Fredrik sjukt otrevlig och spydig i samtalet.

    Jag hade köpt om han kom till min stad. Fredrik är en sån som växt i mina ögon. Jag håller inte alltid med honom. Men det är något med honom som är väldigt intressant.

      Växt? Han håller ju fullständigt på att spårar ur. Hans missbruk är ju tydligen så illa att Ploj och gänget försökt prata med honom men då gjorde han sig av med hela gamla GS-gänget. Är väl osams med halva mediasverige. Hängde ju ut Filip Hammar på fyllan men ursäktade sig dagen efter med att han var dyngrak…

      Jag tycker också att han är intressant och på flera sätt en bra programledare men (ett stort men!) är ju att han på olika sätt
      inte är stabil/beter sig oprofessionellt. Det är inte lika vanligt nu men förut var det vanligt att han snackade skit om gäster han haft, har svårt att se att dessa skulle vilja komma tillbaka. En annan typisk sak är nonchalansen i samtalen han liksom de andra ibland har. Inte alltför sällan så har antingen Fredrik eller någon annan gäspat högt under konversationer. En person gjorde det för ett tag sedan och då kommenterade äntligen någon det, tror det var Amanda Colldén som sa till! Ibland så dyker inte personer upp och därmed försvinner ett segment. Att folk försover sig från höger till vänster eller bara inte dyker upp, är tydligen ok. Tänk om arbetskulturen var sådan på P1 eller i andra radioprogram, det har inte direkt varit hållbart.

    LD ska återigen hävda att hon är svartskalle men nu även att hennes barn skulle vara det och att dom upplever någon form av internaliserad utanförskap pga det…. snälla

      Efterfrågan på förtryck är numera betydligt större än tillgången i vår del av världen – tack och lov!

      Även ett inlägg om att folk påstår att hon är psykotiskt eller manisk pga grund av hennes enorma mängder inlägg om Israel/Hamas, och för att hon själv uttryckt att hon har psykisk ohälsa. Komiskt nog är tonen precis i linje med ”anklagelserna” ovan..

      En som känner så trots superpriv har andra problem att ta itu med. För att populariteten dalar i de kretsar man varit poppis inom har inget med ens ursprung att göra, då hade man aldrig varit del av den communityn hon lever i. Hon har ju hyllat det till skyarna i år efter år pga just detta och aktivt motarbetat att andra som hon numera tycker är likasinnade (sk svartskallar) ska få plats där. Hyckleri heter det.

      Ja alltså herregud.. hon mår verkligen inte bra. Lyssnade på podden hon var med i när hon gick ut med skilsmässan, hon ifrågasätter hela sin existens nu, som att ex-mannen format hela henne. Om nån frågar henne om hon gillar banan så vet hon inte, O sa ju att hon gillar banan men gör hon verkligen det.. nåt i den stilen. Tror hon fått psykos på riktigt. Skriver ju rakt ut att alla som inte delar lika mycket om G-I kriget är för folkmord o mord på barn osv.. alltså helt galen.

        Vilken podd var detta??

    Matt Rife?? Varför vill man se honom?? Misogyn jäkla douche till människa. Urk.

      Ja men verkligen

      Verkligen! Samt funkofob.

      Jag tror minsann att Camilla har plockat fram excelarket!
      Har varit dåligt med fart i kommentarsfältet det senaste. Då får hon börja provocera lite.

      För att alla kanske inte bryr sig om samma saker som du? Det gör mig ingenting om han är misogyn, om han ens är det… förmodligen inte. Han är rolig och det räcker.

        Det är inget snack om huruvida han är misogyn eller inte. Och funkofob som nån skrev ovan.

        Trist för dig att du har så tråkig människosyn att du är okej med sånt.

          Det är inget fel på min människosyn. Det är inte jag som kallar andra människor för okvädesord för att de skämtar om saker.

            Fast skämt är inte okej bara för att 1) de är skämt, 2) dras av en populär standup-komiker? Det gör inte per automatik att en är immun mot tveksamma beteenden eller kritik. Och kritiken handlar inte bara om hur han är på scen. Tror du behöver dra en vända på Google eller Youtube om detta..

              Jo, skämt är okej.

              Nej, men dom skämten var okej.

    Matt Rife blev rätt så cancelled efter sin Netflix speciell. Varit väldigt tyst om honom på TikTok för mig i alla fall.

      Han är alltså ute på världsturné.
      Man blir inte cancellerad för att någon på tiktok blir kränkt.

        Kan hålla med om att han inte är cancelled pga uppenbart får gig fortfarande, men ”någon på TikTok”…? Snacka om att minimera kritiken haha, för den har varit enorm. Du borde kolla upp det.

    Vad hände med podden tillsammans med Julia frändford? Den bara försvann.

      Får känslan av att de emellanåt ryker ihop och sedan blir vänner igen några månader senare. Två starka viljor…

      Nu födde ju Julia barn för en månad sedan och hon har varit ledig sedan början av december med daddy issues fram till förra veckan. Så de kanske tar uppehåll då de inte verkar tjäna några pengar på podden ännu. Men med tanke på hur Fredrik håller på att spåra ur så gör Julia gott i att hålla sig borta. Hon sa något i senaste daddy issues om att hon har haft vänner som inte ens gratulerat till barnet, kan tänka mig att det gäller Fredrik.

      Hon sa ju i senaste avsnittet att hon ska ta ledig efter att ha fått sin bebis så det är väl precis det som hänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.