Magdalena Graaf om relationen till sina ex

Vi kommer säkert kunna sova över hos varandra och ”hänga” tills han träffar en ny tjej. Då brukar det av erfarenhet inte funka. Svartsjuka, drama och brudintriger 😂

JAG har faktiskt varit väldigt god vän med ALLA Magnus flickvänner mm, god vän med alla mina ex -killars fästmö’er och kärlekar. Vi har kunnat hänga, fira högtider, äta middagar, hjälpas åt och umgås. Jag är tillochmed BÄTTRE vän med dem än ex’et i många frågor och lägen haha

MEN med något litet undantag givetvis 😂 även solen har sina fläckar, och människan sina gränser och självrespekt. // Magdalena Graaf

Att vara vän med ex kan vara svårt, och att vara vän med exets nya partner kan vara ännu svårare, men inte för Magdalena Graaf.
Hon beskriver nämligen i ett blogginlägg att hon ibland är bättre kompis med sina ex nya partners än med exen själva.
I samma inlägg skriver hon om hur hon och exet Louie fortfarande kan umgås och säkerligen kommer hänga och sova över hos varandra ända till han träffar någon ny.
Magdalena skriver att det ”av erfarenhet inte brukar funka då” och det har hon ju förmodligen rätt i.
Jag hade nog inte heller gillar om min nya pojkvän hade ”sleep overs” med sitt ex och då är jag verkligen inte den svartsjuka typen.
Hade ni?

 

 

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Undra vem hon syftar på ? Som hon inte hänger med ) F nya ! Gillar maggan o hennes blogg

      Såklart det är F:s nya. De har ju haft en lång affär under tiden han och M var tillsammans. Men jag skulle vilja se M bli god vän med L:s ev nya brutta😂 Tro mig, det kommer inte hända. Hon verkar ju ha känslor för L fortfarande??!! Nä, vore ju konstigt om ngt ex ska sova med ens kille, sjukt om ni frågar mig.

        Hade dom en affär? Jösses vad jag missar saker!

          Ja, och då menar jag inte en ”butik” tillsammans😉 Innan dess hade han en affär med en annan som var anställd på bilfirman. Han ligger inte på latsidan den där bilhandlaren🏎️ Men kanske det behövs blåpiller i framtiden om han ska göra 🐑 lammköttet nöjd😀 Märks det att jag hatar otrogna människor🙄

            Han är inte ens snygg men kvinnorna lockas väl till pengar

              Ses

              Han skulle aldrig få en kvinna utan hans pengar. Undras om han fortfarande är otrogen under hans resor🤔

      Vill minnas att hon var väldigt förbannad på Linda Bengtzing.

        Ja, och sedan gav Magnus Linda skit också, kallade henne för kändis-wannabe bl a fast han haft ett förhållande med henne och t o m träffat hennes familj. Sedan blev han och M blivit tillsammans igen. Två år i varje klass för dessa systrar😉

          Ess

          Haha ja då plötsligt ville Maggan ha honom tillbaka. Att han kallade Linda Bengtzing för kändis-wannabe såå sjukt för hon var väl typ mer känd än både honom och Graaf, hon var ju känd artist redan då liksom och han mer en föredetting. Synd om henne för hon var nog kär, och han gick ju typ på ännu en nit. Vad kan det vara för några ex tidigare partners Maggan varit nära med? Är väl bara en enda person, en enda tjej som Magnus varit tillsammans med som Maggan hängt lite med, han är väl kanske fortfarande ihop med henne förresten.

    Det beror lite på varför det tog slut. Min exman är en nära vän och till hela familjen och mina barn. Vi har inga gemensamma barn utan det är med min nya man.
    Livet tog vändningar som vi inte kunde hantera och därför gick vi skilda vägar. Idag har vi båda nya partners och familjer. Älskar att hänga med dem och i julas gick mitt ex med mitt äldsta barn på hockey.
    Vi bor inte geografiskt nära varandra kanske jag ska tillägga dock.

      så mysigt!!

      Underbart ju!

    Har bara ett ex och vi pratar inte men är inte ovänner heller, en hel del tjejer (killar med?) klarar inte av att män har kontakt med sina ex. Men saknar inte han alls och tack och lov inga barn! 😄 Men visst var det en stor sorg i början även fast jag gjorde slut efter 10 år. Livet går vidare. 😊

    Har inget som helst behov av att umgås, fira jul, ta varma duschar med x-krokens nya partner. Finns andra jag vill lägga energi på och bry mig om.

      ”Ta varma duschar med”
      😂

    Det är väl en sak om man har barn tillsammans. Då kanske man behöver kunna umgås för barnens skull. Men annars håller jag mig borta från X-en och deras eventuella nya.

    Är kompis med mitt ex och vi hänger en hel del. Han är en av dem som känner mig bäst och ibland är det skönt att kunna diskutera saker.

    Hans nya säger att hon tycker att det är helt oproblematiskt och även vi umgås. Men jag anar att hon på sikt kommer att tycka att vår relation är för böta och kontakten för tät. Ska bli spännande att se vart det tar vägen!

    Är sleep overs samma sak som kamratligt ex-sex?

      Antar det men det bestämmer man väl själv😉

    Mitt ex är en av mina närmsta vänner, men vi var också kompisar innan vi blev ett par. Han hänger ibland med mig och min nya partner och de klickar bra med varandra pga att vi alla tre har gemensamma intressen. Skulle definitivt se det mer som en red flag att någon har noll kontakt och pratar illa om sitt ex, än att man är vänner eller har lite kontakt.

      Oj, jag skulle inte alls se det som red flag att inte ha kontakt. Inte så att det behöver vara något fel att ha kontakt men ärligt – vad får man ut av det? Föredrar att blicka framåt och har det funnits en brinnande eld för en gång så kan ju gnistan tändas igen om man nu gillar varandra så mycket att man inte kan släppa taget. Och att det tog slut pga att man blev ovänner så är det ju bara att släppa.

      Ok fattar att det ibland kanske tog slut pga att kärleken tog slut men man är bra vänner. Men tycker nog ändå det är mest normalt att släppa ändå, man klarar sig ändå, finns andra människor.

        Ok måste tillägga då det blev lite konstigt, jag menar alltså inte att man inte kan hålla sig ifrån sitt ex och därför ska hålla sig borta pga risk att vara otrogen. Menar mer att när man är ett par så delar man ju verkligen livet, planer för framtiden, man är så nära fysiskt och psykiskt, det blir liksom inte helt vanlig vänskap såsom med vem som helst efter att ha delat allt det med någon, kommer alltid vara speciellt.

          Efter en tid när båda gått vidare så blir det en vanlig vänskap. Inget mer än så. Inga känslor finns ju kvar förutom vänskapliga sådana.

            Kan förstå om man fortfarande ses, om man tex brukade spela brädspel ihop att man bjuder in även exet i framtiden. Men om man liksom umgås på tu man hand och pratar, varför kan måste det vara med exet, kan man inte gå vidare och umgås med andra? Känns mer som att man vill hålla kvar något som är historia. Hellre att man lämnar det bakom sig och gör plats för nytt.

              Mitt ex, sedan måååånga år tillbaka är min vän. Hans fru har blivit min bästa vän. Jag har varit med under deras barns uppväxt och de under mina. Vi finns där för varandra. En sådan vänskap kastar man inte bort och bara skaffar nytt. Hur många sådana vänner möter man i livet? Tror vi ser olika på vänskap.

                Var bästa kompis med mitt X i 10 år men så träffade han en ny för 1 år sedan. Jag är blockad från han nu… Jätteglad för hans skull men saknar min vän

                  Vad tråkigt att det blev så 🥰

    Jag uppskattar hennes ärlighet och bakgrund. Livet och människorelationer kan vara svårt ibland. Och fast man varit tillsammans med någon, så är det ju bra att kunna umgås och tänka bra om den andra. Att allt inte blir tjafs/intriger/annat.

    Personligen tycker jag man är ex av en anledning, och man kan vara trevliga mot varandra om man råkar ses osv, men världen är full av folk och man behöver inte haka fast vid personer man avslutat en kärleksrelation med. Man kan gå vidare. Jag tror att det är bra för båda parter, och jättebra för bådas nya relationer. Dåtid är dåtid och en ny partner ska inte behöva få sin killes eller tjejs ex ”på köpet”.

      Håller med och tycker du fick fram det bra. Att fortsätta umgås blir ju lite som att man vill äta kakan men ha den kvar. Ja, tråkigt att behöva säga hejdå till någon man kanske gillar men där förhållandet inte höll. Men vad är det som gör just den relationen så viktig att den inte går att släppa?

    Att Maggan skulle vara chill när Louie träffar en ny är bullshit. Hon är inte direkt känd för stillsamma separationer. 😂

      😂

    Klipp navelsträngen och gå vidare. Se bara på Lyckliga familjen KZ och Bingo/Julle. Var sak har sin tid. Sen dags att släppa. Men att kunna prata med ex och nya- jättebra och vuxet.

    Maggans ex Louie har ju nyligen släppt en bok.
    I den skriver han att en av anledningarna till att det inte höll mellan honom och graafen var att hon hade för mycket kontakt med sina ex.
    Han gillade inte det.
    En annan anledning, enligt honom, var att Maggan var helt klistrad vid sin mobil.
    Han var sotis på både människor och ting således.

      Har du läst den? Står det även att M var psykiskt labil, eller är det bara skitsnack? Så mycket han retade sig på, tur att han var Mr Perfekt själv, host host..

        Om M nu är psykiskt labil har jag all förståelse i världen för det. Tycker hon verkar vara otroligt stark psykiskt efter allt hon varit med om, jag hade då inte klarat det.
        Att bli misshandlad och leva skyddat med sin förstfödda på grund av galet ett galet ex, ha barn med en aktiv missbrukare som under de åren var allt annat än en bra förälder och partner, förlora sin son under otroligt tragiska omständigheter i ung ålder som det dessutom var en hel del strul med innan, sedan svårigheter med en annan son, bli lämnad i en otrohetsaffär offentligt… Och sedan Louie på det.
        Har han mage att gnälla på henne borde han föreställa sig att försöka gå i hennes skor en dag.

          Glöm inte att hon var på Drottninggatan när Akilov körde ihjäl folk. ❤️

          Hon har verkligen haft sin beskärda del av skit

          Visste inte Maggan att exet låg utslaget på soffan och barnen fick äta flingor de veckor han hade dem. Barnen kanske inte sa ngt iofs..

    Ett ex är ett ex. Antar att det tar slut för att den romantiska biten dör? Jag har ex men det är över 20 år sen, vi var unga, bor inte i samma städer längre, hade inga barn osv. Fanns ingen orsak att fortsätta hålla kontakten. Om jag och min man skulle bli varandras ex så måste vi ändå hålla nån form av relation vid liv då vi har gemensamma barn och förhoppningsvis barnbarn i framtiden. Dom ska inte behöva lida för att vi ev inte skulle kunna bete oss. Jag skulle aldrig smutskasta mina barns pappa offentligt på sociala medier eller andra ställen. Men fråga igen om det visar sig att han ligger med min bästis 😉

    Maggan har nog svårt att hitta ngn ny, då hon vet att L skulle bli galen av svartsjuka…

      Tror du verkligen han skulle bli det? Han får väl fortsätta fjanta runt med yngre tjejer. Hur han nu kan få dem🤔

    ALLA Magnus flickvänner, hahaha, där fick han en släng av sleven…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.