Bianca Ingrossos rumpdebakel – del 2

Det rumlade om rejält när Bianca Ingrosso publicerade rump- och bikinibilder och filmer från semestern i Mexiko. Det var en del upprörda röster i kommentarsfältet där Bianca anklagades för än det ena, än det andra.
Vissa av er började prata om att även Bianca har ett ”excelark” och att hon så klart är väl medveten om vilka reaktioner hon kommer få för den här typen av inlägg, och jag är benägen att hålla med er efter att ha sett vad Bianca publicerat på sin story.
Där finns nämligen ytterligare en delad video, som Rosanna Charles postat från början, där Biancas assistent Emilie smörjer in henne med solkräm och avslutar det hela med att pussa Bianca på rumpan.
Så Bibbsan vet nog precis vad hon gör… det kommer ju trots allt en ny lansering av Valentine’s Day-smycken från Ani Jeweles. 🙂 Lämpligheten i att smörja in och pussa chefens rumpa går ju att diskutera, men kanske ingick det i arbetsbeskrivningen?

Samir Badran å andra sidan var arg som ett bi när han tog till sitt Instagramkonto för att stötta Bianca.
Han skriver även följande till Expressen:

Jag tycker om henne som fan. Hon får utstå så jävla mycket hat, det är så vidrigt.
Människor är så jävla äckliga. Det säger jag rakt ut. Ni som hatar där ute: Ni är vidriga! Och det är inte barn, det sjuka är att det är vuxna som är mobbare och näthatare, inte barn. Och de ska vara förebilder.

Gud vad jag längtar till sol och värme av dessa bilder och filmer!!!!
Borde jag kräva en ”trigger warning” på dem eftersom jag blir så frestad?

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bokstavligen kyssa sin chefs röv…

   😄

   Tror de har 6 också😉

    Det har de säkert och det är det B vill att vi ska tro, hon är ju så ”wild and crazy” 🤪

   Brun om tungan kallar vi det i norrland

    Här med (västsverige).

   Är det ett hundkoppel fäst på bikinitrosan?🤔

   Har Sveriges regler om kvinnokroppar i reklam upphört? Att Samir och många andra inte har kunskap men uttalar sig ändå och har ett enorm uppmärksamhetsbehov för egen affärsverksamhet är också allvarligt. Dessutom måste man granska vad Bianca anger sina Reels om bland annat smyckena. Där anger hon diamanter (!), guld och silver. Ljusår från vad de i verkligen är gjorda av.
   Bianca är inte på Instagram och andra kanaler som privatperson!
   Detta är reklam för all affärsverksamhet hon driver. Dags att ta upp debatten, Camilla! Du är bra på det.

    Dessutom har en del av deras smycken tunnare guldplätering än vad som rekommenderas. Enligt deras hemsida betyder ”guldplätering” ett tjockt lager guld, vilket förstås inte är sant.

    På deras hemsida kan man läsa: ”Våra smycken är handgjorda och tillverkade av högkvalitativa material som guld och silver…”
    Produkterna har också namnet ”Gold” i sig, vilket i sig kan vara missledande. Inte alla som läser under ”Material & Mått”, där framkommer det att det rör sig om mässing och 18k guldplätering.

    De rekommenderar att rengöra sina smycken när man använt det med en mjuk trasa eller putsduk. Sen informerar de om att man undviker oxidering genom att förvara smycket i asken!
    Vad de inte informerar om är att detta eviga putsande på den tunna guldpläteringen gör att man gnider bort guldet och påskyndar mässingens oxidering!

    Sen får man tydligen inte sova med smyckena heller, för då kan de böjas/gå sönder! Att folk köper skiten…

   Men fy f-n…..

    Till att kyssa chefens röv alltså.

     Uttrycket ”Kyss mig i r*ven” fick plötsligt en ny innebörd..

   Japp och Bianca la upp rumpbilder, snyft om ”hatstorm” och rumppuss för att få uppmärksamhet inför reklamen för Ani som kom precis efter, där Bianca säger ”hello mina bästisar, jag älskar er, unna er dessa för det är ni värda…” som hon brukar. Hon är ännu värre i sitt beteende efter Baravara tycker jag. Varför behövde de åka till Paris för att fota smycken på hotellrum förresten? Kunde de ju lika gärna gjort i Stockholm men de ville ha en fri resa till Paris antar jag 😉
   Och Samir, ville också göra sin röst hörd för att få uppmärksamhet – och det fick de båda två i expressen och andra ställen så det funkade för dem. Suck. Det där med Gunilla och Mauri förresten är väl bara en pr-grej, så därför ska Samir och andra kändisar stötta henne. Tilde sa ju i nyårsprogrammet att ”magförgiftningen” och Mello hör ihop så antar det var planlagt. Gunilla försöker ju även få Julia o Bingo att stötta henne, vill väl få hjälp med röstfiske av dem, hade det varit för några år sedan så hade hon tyckt att dem var oanständiga och hemska hehe men nu ska hon vara chill med allt typ.

    Och hon skrev ju strax efter Baravara att hon inte längre ville dela med sig av allt till alla vilket jag tyckte verkade sunt. Men det gällde tydligen inte.

     Nu vill hon bara dela med sig av folk som kysser hennes röv, på bild.

   Brun tunga…

  Alltså det märks ju vilken åldersgrupp hon vänder sig till iaf. Jag 30+ kan inte ta en människa seriöst som uppför sig sådär. Sorgligt att företag som gör reklam med henne tycker sånt är ok bara för att hon är så säljande till alla tonåringar och unga vuxna

   Jag är också 30+, köper inte hennes grejer. Hon är väl fri att göra vad hon vill.
   Sen att hon beteer sig som en 19-åring skadar ju ingen.
   Men de föräldrar som har 12-13-åringar som följer Bianca borde man ju hoppas tar lite ansvar och kapar sociala medier.
   Fast de barnen följer säkert Jocke o Jonna också.

   Men sååå dålig förebild tycker jag inte Bianca är, en skinka har väl alla sett.

    Jag tycker att hon är en fruktansvärt dålig förebild för unga tjejer, men det är ju inte skinkan som gör det.

     Ja så mycket hon ändrat på sin kropp och lever ytligt så inte tycker jag hon är en förebild. Det är ytan det bara handlar om.

    Fast jag tror definitivt det skadar de av hennes följare som kanske har sämre självkänsla

     Det är väl inte hennes ansvar. Var och en får väl jobba på sitt eget mående. Det kan man inte lasta på någon annan. Mår man dåligt av att se en röv på bild ska man definitivt söka vård.

      Problemet är väl snarare att hon är en förebild för ofta väldigt unga tjejer och att hennes beteende i värsta fall inspirerar. Ska alla tjejer börja springa runt i string och sexualisera sig själva? Trodde vi hade kommit förbi det för längesen men vi ska tydligen igenom ett varv till.

       Trodde du verkligen att vi kommit förbi det för länge sedan? Eller att det är ett ideal som är skapat av bianca ingrosso. om bianca blir bonde i morgon gör det liksom ingen större skillnad, det finns fler så att säga…tycker det är urfånigt gå på individer som bianca som egentligen helt saknar betydelse för att påverka strukturella problem.

        Jag har inte påstått att det är Bianca som har skapat det men hon är en av Sveriges största influencers och har definitivt ett ansvar som förebild för tusentals unga tjejer. Men uppenbarligen är hon fast i ski*en själv.

       Ser massa 13-14 åringsr med string på stranden. Det kan vi ju inte klandra Bianca för, barnen har väl för fan föräldrar?
       Om folk hade koll på vad ungarna sysslar med på nätet hade vi haft betydligt fler barn med bättre självkänsla.

        Och hur ska föräldrar kunna kontrollera allt deras barn gör på nätet?

        Det Är fÖrÄLdrArNas fel. Alltid föräldrarna. För inte kan det väl finnas strukturer, senkapitalistiska strukturer, som påverkat oss och våra barn? Nej nej.

      Hm förväntas du smörja in och pussa din chefs röv?

      Herregud en så grund och ytlig analys du gör. Klarar du inte att tänka längre än näsan räcker?

      Nej jag tycker bara att hon skämmer ut sig själv, hela tiden. Den här anställda tjejen, är hon lika spånig som sin chef?

     Fast det där kan man ju inte lasta henne eller någon annan influencer för. Hon kan omöjligt ta ansvar för självkänslan hos sina följare, självkänsla ska liksom inte byggas upp av en influencer…

    Här handlar det om att hon är en dålig och gränslös chef.

     Ja precis som Bella var när hon sov med Simon för hon var rädd för spöken och åkte på mysweekend med Marisol som fotade henne när hon badade naken. Herregud tänk om min chef skulle bete sig så då hängde hon allt väldigt lös.

      Hemskt att dessa människor är ansvariga för unga människor som de anställt. Arbetsgivaransvaret är långtgående i Sverige och här förbrukas unga människor på löpande band.

      Fast Marisol var väl inte anställd då utan de åkte på en weekend som vänner. Och Bianca ser ju sina assistenter som sina vänner men absolut lite märkligt att pussa rumpan och av Bianca att daska anställda i rumpan på kontoret och äta av deras mat.

  Fy. Skulle aldrig ens kyssa en parters skinka.

   Jag pussar alltid min partners skinka, men så är han ju min äkta man också.;)

   Dock inte mina vänners, kollegor eller chefens röv.
   Men gränserna verkar ha suddats ut, så tur hon hittat rätt assistent för sin verksamhet.

    Hade inte kysst en äkta makes skinka heller, rumpor och fötter får gärna hållas dolda.

     Det där var kanske lite hårt ändå!

      Är benägen att hålla med, tycker det börjar bli lite tjatigt och pinsamt med alla bakdelar som ska tryckas upp i varenda kamera och exploateras för precis alla hela tiden. Saknar tiden innan sociala medier då människor fortfarande betedde sig normalt.

      Hårt att ha en åsikt?

       Hårt att inte kyssa makens skinka samt att alltid hålla fötterna dolda.

        Varför måste man kyssa sin partners skinka?

   Samma här, inte ens om den är bakhyvlad och hårfri. Inte fötter heller, så äckligt🤮

    Vad är bakhyvlad?

     Kavlad el rakad, välj själv🙂

      Kavlad rumpa😂

     Ha ha, dagens Freudian Slip? Men gissar på att det skulle vara rakhyvlad…?

      Jag vet inte det skrevs i ett annat inlägg också😅

      Finns väl inget som heter rakhyvlad?

    Tur man inte är gift med er då!
    Jag älskar min man, även om jag slipper duga på ett par tår. Men annars lider jag inte särskilt av ngt på kroppen. Känns skönt att inte äcklas eller oroas över kroppen eller någon annans kropp när man vill ligga med varandra.

     Jag attraheras som fan av den Jag ligger med, annars blir det inget sex liksom. Men det betyder inte att jag vill kyssa skinkan på nån.

   Min partner pussar jag gärna på hela kroppen. Men min chef pussar jag inte alls och absolut inte på rumpan. Såklart, skulle jag vilja tillägga. Men man har bevisligen olika sätt att se på världen. Är glad att inte ha en chef som tycker det är okej att jag pussar hens rumpa.

    Hahahaha, jag med!
    Hade bytt

  Kanske ska forska och skriva en avhandling om exakt när kritik blev hat. I alla fall för mig är det två helt skilda saker.

   Det vore verkligen intressant. Förmodligen hände det i samband med att alla blev så kräääänkta när de fick kritik. Då blev kritik lika med hat.

    Och glömt icke aaaaavundsjukan. Är man kritisk är man vad det ofta verkar, avundsjuk..

    …. och blev till hatstorm såsom en fjäder blev till en hel hönsgård.

  Influensa är ett tillstånd orsakad av starkt bekräftelsebehov och oförmåga att arbeta IRL. Tillståndet är självvalt men upplevs ofta som ett kall och personen tror sig vara tvungen att visa upp sin röv och i övrigt smala kropp. Sjukdomstillståndet mildras något av hyllningar eller hat från följare. Något egentligt botemedel finns inte men sjukdomen ebbar ut i takt med att personen får ett bättre självförtroende och finner djupare mening med sin tillvaro.

   Jaha, senast jag hade influensa fick jag feber, halsont och blev så matt jag inte kunde gå ens en centimeter. Vilken sort är det man får när man blir framgångsrik ung multimiljonär som lever sitt bästa liv? Den tar jag gärna nästa gång.

    En och annan blir framgångsrik ung multimiljonär som lever sitt bästa liv.
    Så prova! Det är som sagt självvalt och du behöver egentligen bara en telefon/ kamera och dator
    Kanske du blir en av dem lyckliga.

     Flög det där över huvudet, eller?
     Du skrev ”influensa” där det troligtvis skulle stå influencer…

      Nej, inte alls 😀

      Tror ord-leken snarare flög dig över huvudet 😉

   Med andra ord ytligheter brukar bli mindre med åren. Skönt!

  Svårt att ta Bianca seriöst som den super-mega-entrepenör hon vill framställa sig som, när hon samtidigt poserar halvnaken såhär.

   OF nästa?

   Poserar? Hon ligger väl och solar vad jag kan se. Vad har du på dig när du ligger på en solbädd?

    jag menade även bilderna från igår när hon definitivt posar halvnaken

    Haha! Med kameran inzoomad på r*ven och ett litet snöre mellan benen. Ser jättenormalt ut.

     😂

   Precis. Just när man tänker att det är lite synd om henne ändå så gör hon sånt här. Och sen ”men jag är bara en vaaaaanlig tjeeeeej, varför får jag så mycket haaaaaat *snyft* Inget klickar i huvudet att det finns en koppling mellan det hon gör och reaktionerna. Sen önskar jag att alla bara kunde ignorera henne helt så att hon fick vara ifred, så som hon säger att hon önskar. Det unnar jag alla influencers! Vågar dock inte ens tänka på vad de skulle ta sig till med ett tomt kommentarsfält.

  Kyssa sin chefs skinka, känner inte assistent sig som en påse skit nu som mer eller mindre blir nedvärderad av sin chef på det här sättet framför tusentals? Jag tror inte att den här tjejen gjorde det från ingenstans, måste ha varit Biancas idé.
  Assistenten aka rövkyssaren kan inte ha vaknat på morgonen och tänkt ”solen skiner, vi har massa frukt i kylskåpet så idag vill jag kyssa Bianca på arslet”, eller?

   Eller så är det ett 🖕🏼Till folk som du 🤣😂

    🤫

    På vilket sätt? Ärligt talat nyfiken.
    På de flesta arbetsplatser skulle det där vara en HR-fråga av en god anledning

    Kan bara komma på en arbetsplats där rövpussande är ett accepterat och uppmuntrat beteende. Är du en sån? Då fattar jag din kommentar.

   Hon har ju fotobevis på att hon bokstavligen är beredd att kyssa röv. Säkert en merit vid vissa anställningar!

  Så jättekonstig händelse. Planerat? Vem kom på det? ”Förresten kan vi inte lägga upp att du smörjer in min rumpa med solskydd och sen pussar på den?”
  Hur gick tankarna hos assistenten? Ville hon? Vågade hon inte säga nej?
  Var det ett skämt som blev verklighet? Var det assistentens idé och vad tänkte Bianca då?
  Så många frågor och inga svar. Nu.
  Kanske kommer i boken ”Assistentens bekännelser- min tid hos Bianca” om 30 år?

   Jag tror dom har ett helt annat förhållande än assistent-chef.

   Vem fotade, en assistent till assistenten ?

  Cirkus Bianca..

  Vad vill hon förmedla med det här? Är genuint nyfiken.

   Sin kropp så klart. Hon är besatt av sin kropp.

    Jaha, och sen då? Vad ska vi göra nu när hon har förmedlat den?

  Skall ta upp detta med min chef här på kontoret, undras hur det hade mottagits? Herregud, man bli helt matt.

   Hur hade en sån konversation gått till tänker du?😂
   Fråga rakt ut? Bara göra det utan samtycke? Hinta om hur gärna man vill kyssa chefens bak?

    Hade förmodligen åkt rakt ut pga sexuella trakasserier.

   😂

  Tänk om assistenten varit en man/pojke, är det mindre ok? Anställd som anställd eller är det ok bara för det är en tjej som pussar sin chefs röv?

   Eller om chefen varit en man?

    Som Pontus Rasmussen, sorry jag kan inte sluta att byta ut Bianca mot honom i mitt huvud. Varför ska hon kunna vara gränslös men inte han? De har ju samma målgrupp. (Att han inte kan det är självklart)

  Håller helt med Samir 👏🏼👏🏼

   Den numer alltid arga och gapiga Samir?

  Måste alla inlägg numer avslutas med en fråga? Det är så basic retoriskt grepp så det blir tjatigt. Förlåt detta gnäll.

   Nästan varje bloggare brukar ha en el flera frågor. Man behöver inte svara om man inte vill..

   Numer? Jag har gjort det i 95% av de 18 000 + inlägg jag postat här sedan starten. 😊

    Säkert. Men nu ofta med ett märkligt påstående ihop med en fråga.

     Och helt omöjligt att bortse från och bara scrolla vidare?

    Jag har för mig att jag räknade till 23 frågetecken i ett och samma inlägg, aningen överdrivet. Förstår att du vill skapa debatt men det går verkligen överstyr ofta.

     Oj, du behöver skaffa dig en hobby. Eller förlåt, din hobby kanske är att räkna frågetecken?

    Ja. Otroligt tröttsamt.

  Vid vilken ålder anses man vara vuxen? För jag och min omgivning som är 30+ bryr oss inte så värst mkt om någons bakdel?

  Det här var ju askul, en sån kreativitet de måste ha för att komma på allt 😀

  Jag inser såklart att detta säger mer om mig än om Bianca men jag undrar genuint vad folk tycker är intressant med Bianca? Absolut att hon lyckats skapa sig ett imperium vilket är imponerande och jag tvivlar inte en sekund på att hon jobbar väldigt hårt för sina varumärken. Jag köper att hon tillförde ett visst underhållningsvärde i reality-serien till exempel. Sedan finns det väl ingen som tror att hon hade kommit dit hon var idag om hon inte hade fått skjutsen av att vara en nepo-baby?

  Jag tycker bara att hon är så otroligt ointressant? Hon är säkert en jättegullig tjej och i grunden en bra person, jag undrar mer vad hon tillför? Vad är det som gör att nästan 1½ miljon människor vill följa henne?

   Jag håller med i allt. Jag förstår inte heller vad som är intressant med henne. Men om man ser till den internationella marknaden vad det gäller influencers, Youtube kreatörer osv. så är det extremt tydligt, att så länge du är normativt snygg, kan du komma mycket långt och också komma undan med väldigt mycket.

   Har varit fascinerad över detta ända sedan influencererans början, när man inte ger något annat innehåll än sin kropp, sina kläder och vad man köper; VAD är det som är så inspirerande för folk? Alla Biancor, Gabjossar, Englor m fl. Är det att flukta på livsstilen som lockar? Hur många stelopererade dockansikten och kroppar klädda i beiga kläder orkar man inspireras av? Och sen kommer barnen till dessa, klädda i samma beiga färger, i sina perfekt inredda små pastellgrottor, inte en gräll plastleksak eller nåt annat som antyder något faktiskt mänskligt liv inom synhåll. Superinspirerande verkligen!

    Så bra sagt, tack!

   Har samma undran ”Sara”.Och ”MH”, eller hur, hur mycket greige i både hem och outfits, högblanka face utan tillstymmelse till drag orkar världen se? Det är så skrattretande likriktat och enformigt, plastigt och tillrättalagt, så man undrar ju seriöst, att om man skulle starta ett ig konto med bilder på vita väggar i olika nyanser (!), så skulle det kanske blir succé..

   Håller med. Hon har inget intressant att säga och tillför ingenting till allmänheten.

  Har Paow och killen gjort slut igen 😅verkar lite så på hennes instagram

   Undra hur länge det varar denna gång

   Häromdagen fick hon en förlåtpresent på Prada (eller vad det nu var) och idag är hon arg på att killar är otrogna med tjocka och fula tjejer. Vilken härva det där är alltså! Hur orkar de ens med alla bråk?

    Tjocka och fula tjejer? Anser hon att hon själv är snygg då alltså🤔 Mogen brutta f ö. Hur många killar vill ha OF-brudar?

  Undrar om assistenten fick ob tillägg för detta?

   Och bonus.

   Hur många är med på denna jobbresa? Här syns på bild Bianca, en annan tjej och uppenbart någon som filmar. Semester? Absolut inte, jobb för att höja hennes värde. Eller för att avskräcka köpare av riskkapitalbolagets del?

    Rosanna är väl också med. Hon och Saga kom väl precis hem från Thailand… Men det är klart att man måste följa med till Mexico med Bianca. Är det verkligen en jobbresa? Det ser mer ut som semester?

    Emelie Feola som jobbar på Caia

     Emelie jobbar inte på Caia.

   Hon borde även få beredskapsersättning och betalt för ryck samt risktillägg för att smörja och pussa chefens rumpa.

  Att många inte fattar att det rör sig om marknadföring. Det har väl alltid varit såhär, offerkoftan på eller lättklädda bilder.
  Det ger mer engagemang och seen kommer reklamen som ett brev på posten…

  När hon mådde ”dåligt” senast, pumpades det ut reklam för sminkföretaget…

  Blir säkert påhoppad nu men jag tror inte hon mår så dåligt som hon påstår.

  Gällande SB, verkar vilja ha uppmärksamhet och gör vad som helst för att synas igen.

   Mår man tillräckligt dåligt så orkar man inte gå upp ur sängen, har ingen matlust, orkar inte duscha el byta kläder, orkar inte träffa folk. Ev lägga in sig på psyk. Hon har isf en lightversion av att må dåligt. Det tillhör livet med toppar och dalar.

    Men hon mår ju bra nu skrev hon 🙂 För denna gång

     Ja, åtminstone till nästa produktlansering…

   Jag tror att majoriteten förstår att det handlar om marknadsföring. Hela hon är ju en levande reklampelare, och det är väl alla medvetna om vid detta laget.

   Det är väl fortfarande ”inne” att må dåligt? Ha ångest, jobba mycket osv osv. Det är väl så dessa influencers gör för att verka mer jordnära och lika oss ”vanliga”.

  Så fruktansvärt märkligt och opassande. Kyssa chefen på rumpan?? Man baxnar. Hajade till så mycket när jag såg storyn att jag nästan blev förvånad över min egen reaktion 😄

  Självklart har hon ett excel-ark! Om inte är hon dålig på sitt jobb.

  Vilken otroligt ovärdig och opassande arbetsmiljö.

  1. De skrattar åt alla reaktioner de får kring detta. De har mer distans till oss än vad vi har till dem. Det kittlar lite lätt när det kommer reaktioner, sedan kan de prata om det i sin lilla grupp om hur tex ”Bloggbevaknings-töntarna” hetsar eller alla ”gamla tanter” på IG.
  2. Tänker att det förmodligen varit minst en toalettsits som omfamnat den där rumpan – och ganska många andras – under dagen…

  Haha MEN detta la dom ju upp för att retas /provocera pga ”hatstormen” på förra inläggen. Det är ju för att retas med alla som skrev i hatstormen…. De skrattat åt er……och vill såklart kompisen/medarbetaren berätta att hon älskar B och avskyr det alla skriver.

   Underligt beteende om det är som du tror. Hur många seriösa företagare vill reta/provocera sina potentiella kunder offentligt i sociala medier…

   Hahahahaha, och dom fattar inte hur otroligt pinsamma vi tycker att dom är. Tror hon att vi gillar henne mer, om assistenten kysser hennes bara röv? Jösses väx upp.

    🤣

  Har pengar men inte äkta vänner.

   Det verkar ju tyvärr vara så. Hon skaffar assistenter som ”kompisar”. Dessa verkar ju dessutom sluta hyfsat ofta, så de kanske inte orkar med. Ingen orkar ju med en självupptagen och ständigt bekräftelsesökande individ i längden, det är oerhört dränerande.

  Så innerligt o allvarsamt tog Bibbz den BaraVara-upplevelsen😁 Va ju otippat.
  Antar att CAIA har eget kollektivavtal, det ser inte så bra ut när man som chef ber sina anställda både smeka o göra annat göttit på delar av chefs-kroppen. Men allt har förstås ett pris o man ska ju slicka uppåt enligt Saga(n)

  Haha enbart straight tjejer skulle göra så där på varann som kompisar 🤣 skulle aldrig få för mig att smörja in och kyssa en kompis bak haha 🤣 om ja hade en flickvän skulle hon få, allt annat är olämpligt för mig 🙉 kunde inte hjälpa mig själv med att kolla på klippet några gånger trots allt sjukt sexigt 🥵 men inget som borde finnas på instagram.. 🙉 tragiskt egentligen…

  Är det bara jag som tycker det verkar vara rätt sorgligt att hyra en stor lyxvilla själv och bara vara med sina två assistenter?

  Precis. Kärlek och lycka kan inte köpas.

   Och inte vett heller.

  Väldigt intressant att läsa kommentarerna i denna och i del 1 och inse att Bianca har förvandlats till en figur att älska att hata, nästan mer som ett meme än en människa.

  Alltså influencers brukar ju ofta argumentera för att det faktiskt är ett ”riktigt” jobb – och ja, det är det väl på flera sätt. MEN att en assistent pussar sin chef på rumpan gör ju inte argumenten starkare. Opassande, helt klart.

  Detta kommentarsfält liksom på Instagram är så patetiska. Ni är alla patetiska. Låt Bianca vara, för fan!

   En influencer vill ju ha uppmärksamhet, och se folk som går igång på bilder och annat.
   Hade jag varit enormt rik så hade jag köpt Caia företaget, det är ju till salu💵

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.