Bianca Ingrosso om hatstormen

Åka utomlands och bära bikini = samma hatstorm om och om igen 🫶🏻 Men jag har det bra om ni undrar 😍 // Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso njuter av sol och bad i Mexiko – närmare bestämt i Tulum – och har postat några Instagraminlägg där hon fixar fruktfat och grejer, iförd bikini. Ja, hon har alltså ”flyttat” till Mexiko en sväng.
I sitt senaste inlägg skriver hon att hon får samma hatstorm om och om igen, varje gång hon åker utomlands och bär bikini.
Jag satte mig och skrämdumpade av en del av de negativa kommentarerna och undrar vad ni tycker om dem?
Är det en hatstorm?
Absolut, det finns en del kommentarer som är negativa, men de är ju BETYDLIGT färre än alla pipande fanboys and girl som lämnar hjärtan, flammor och komplimanger, men kanske väger de negativa tyngre än de positiva?
Jag har aldrig riktigt fattat det där, men så är jag varken en influencer eller i tjugoårsåldern.
Kanske hade jag sett det annorlunda om jag var yngre och levde varje dag under lupp på sociala medier?

Här kommer i alla fall ett utdrag av de negativa kommentarerna från Biancas Instagramkonto.

 

217 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte hur man kan yppa sig kring någon annans kropp och klädsel på sådant vis som försegår här.

   Nä hur kan man tycka så mkt?
   Jag ser en snygg tjej å en svinsnygg kropp. Jaha? Vad är problemet?

    Ser en opererad tjej som mår väldigt dåligt.

     Okej……

     Samma här 💔 Omöjligt att inte känna så när man vet att hon kämpar med en sjukdom, har så svårt med hejarop eller att det normaliseras att glorifiera en kropp som säkerligen inte mår så bra.

      Hur ser man det tycker ni? Ni spekulerar.

      Tycker hon ser välmående och lycklig ut.

       Vet ej hur lycklig man är när man pratat om svårigheten med anorexia och ätstörning, för att sedan top it off med en fettsugning.

        Man behöver väl inte vara ett ras för det?
        Ätstörning är ngt man kämpar med i flera år, det betyder inte att man mår skit varje dag.

         Hon mär bra just nu för att hon precis varit på en retreat. Men snart dippar hon väl igen

     Ännu större anledning att inte säga något som får den tjejen att må ännu sämre i så fall.

     Oj vad hon mår dåligt. Den som inte är född igår kan räkna ut med sin bakdel att detta bekräftelsebehov grundar sig i det dåliga mående hon själv talat om. Så här. Positiva reaktioner får henne att må bra för stunden i sin ätstörning. Det bekräftar studier gällande bulimi.

     Det är inte okej att skriva elaka saker till hennes såklart. Men hon är sitt varumärke och att kritisera att hon normaliserar ätstörning genom att skapa content som dessa är ett måste. Det handlar inte om en hatstorm utan om att från den stund hon valde att trycka på publiceraknappen till sitt enorma konto som är en del av hennes inkomstkälla, så står hon också helt inför de kritiker som höjer sina röster. Bulimi är en förödande sjukdom och Bianca kan vara vacker utan content som dessa. Det handlar inte om en sund tjej i en bikini som äter lite frukt, utan om en sjuk tjej som försöker överleva stunden i sin ätstörning.

      Spot on kommentar!

    Problemet är att hon inte är fet 😂

     Problem är att hon inte mår psykiskt bra .. dickhead!

      Och vad har du med det att göra de är väl värre att vara fet och må dåligt än att må dåligt vara smal och stenrik

       Hur menar du nu? Mår man dåligt psykiskt är pengar, ens ev vikt och andra liknande saker totalt irrelevant. Den sjuke, som kämpar med psykisk ohälsa tänker liksom inte, well, jag har ju pengar att bada i och en snygg kropp iaf..

   Hon har postat typ samma bilder hela dagen, både en mängd stories och inlägg. I princip identiska: hon visar upp sin kropp + frukt. Vad skulle syftet vara om inte att få folk att gå igång?

    Är hon så omogen så hon vill provocera ja inte vet jag. Jag bryr mej inte. Äter själv frukt iförd baddräkt på solsemester och?

     Tar du bilder på din rumpa och filmar när du böjer dig fram i stringtrosa och lägger ut för allmänheten att se också?

    Bianca har ett behov av att visa upp sig och få bekräftelse det är ju ganska uppenbart. Sedan att hon kallar det hatstorm i vanlig ordning så fort hon får några kommentarer som inte bara hyllar henne och skriver hon är goals och snygg, visst några av kommentarerna är löjliga och lite elaka men hat ser jag inte direkt. Storm är det hon själv som gör det till men som sagt hon vill ha uppmärksamhet och bekräftelse. Sen alla som skriver ”men hallå inget konstigt hon har bikini hon är ju utomlands i värmen”. Jaja visst är hon det och nej inget konstigt att hon går i bikini MEN varför dessa märkliga avklädda bilder och rumpklipp – Jo för att hon vill visa upp rumpan och benen, och det borde väl att fatta.

     *det borde väl ALLA fatta skulle det vara. Haha folk är så roliga med ”men hon är utomlands i värmen” – Ja det fattar alla men dessa bilder och klipp hon lägger ut..? Hon vill visa upp sig helt enkelt och visst får hon göra det om hon vill hehe..

      Japp, och klippen med bikini är inomhus… Så udda. Iaf jag brukar ha på mig kläder inomhus pga ac. Det är kallt liksom.

    Får man inte äta frukt?

   Hade det varit en kille i tajta shorts hade ingen reagerat men så fort en snygg tjej går i string och bikini då ska det tryckas ner. Blir äcklad av människor, jag blev fan inspirerad och tänkte ta mitt feta arsle och börja gå en långpromenad varje dag, så det så!
   Sånt här triggar inte mig nåt, tvärtom tycker det visar att det är en självsäker tjej som går omkring och ”minding her own business” bara! Folk på sociala medier är så kritiska – till precis allt men såklart att bianca som är snygg och rik gör många avis! EW för sånna människor!

    Du är väl också bra mycket äldre än en osäker snart tonåring/tonåring som ser vad alla killar gillar och försöker efterlikna till varje pris. Tänk längre än vad din näsa räcker.

    Jag tycker snarare att det visar en tjej med ett sjukligt bekräftelsebehov och som är en förebild för många unga kvinnor och därmed har ett visst ansvar för det hon visar upp på sociala medier. Nu är jag nästan medelålders men jag är tacksam för att BI som vi känner henne idag och sociala medier inte fanns när jag var yngre, då hade jag mått väldigt dåligt och varit sjukare i min ätstörning än vad jag var.

    Din slutledningsförmåga är absurd Ylva. En kille som bar lika lite kläder och som samtidigt vore en förebild för barn skulle få lika mycket kritik.

     Hahahahaha nej

      Jo gumman

     Ja tänk dig rasmus eller vad han heter….. gå i string med fruktfat. Deeet skulle bli en hatstorm

    En kille i string hade fått lika mycket kritik, speciellt om hela han var plastikoperad.

    Men folk nog mest hånat honom, om och om igen.

    Det hade jag också gjort i mina tankar😅

    Dessa utvik är ju bara hennes otroligt dåliga mående som talar, och det är sorgligt. Sorgligt också att unga pressas på en bild att det är så här man måste se ut.

     Är det inte tvärtom? Att hon mår bra och gillar sin kropp numera.

     Varför skulle det vara det?
     Jag visar hellre upp mig när jag mår bra.

    Fast det känns ju inte helt bra, alltså att du ser hennes (opererade) kropp, tittar på din egen med missnöje och ger dig ut för att bränna fett.

   Förstår inte varför människor reagerar så hårt? Grupphets skull jag kalla det. Kräks 1 ska alla kräkas 🤮
   Låt människan leva och va som hon vill för f-n. Jag går också i bikini när jag är i värmen!
   Om jag var Bianca så skulle jag stänga av Socialamedier sålänge hon är där. Bara gört Bianca ❤️❤️❤️

    Men hon klarar ju inte att stänga av soc medier, hon älskar att visa upp sig.
    Ropen skalla
    killrumpa med string till alla😂

    Är ju samma klick här som alltid ska säga att de kans e att Bianca mår dåligt. Sånt jävla skitsnack.

    Finns nog en stor grupp som själva mår lite bättre om de kan övertyga sig själva att Bianca mår skit. Att vara så snygg och lycklig är inte okej.

    Har man pågående bulimi, exempel, eller är deppig är inte varje dag skit.
    Man kan vara lycklig också.

    Som att hon skulle må dåligt för att hon är smal, brunbränd och ser bra ut.

    Folk är barnrumpor.

     Då inkluderar det även dig, (”barnrumpa”) om du tror att vara ”smal, brunbränd och se bra ut”, på något sätt öht skulle påverka ens psykiska ohälsa till det bättre. Psyket fungerar inte så och speciellt inte om man har en ätstörning, då ser man något helt annat i spegeln.

      Jasså, jag ser samma sak i spegeln trots ätstörning.
      Däremot är jag nöjd vissa dagar och avskyr min kropp andra.
      Allt är inte svart eller vitt

   Inte jag heller. Vad är det för fel på folk?
   Är det konstigt att äta frukost i bikini när det är 30’grader varmt och man bor typ på stranden?

   Och Olivet? Varför skulle han bry sig om syrran går i bikini, han är väl den som bryr sig minst.

   Det Bianca gör är reklam för hennes varumärke och de bolag hon äger. Denna ”storm” är skapad mycket medvetet. Hon har Excel ark som Löwengrip. Ny lansering av smycken inför alla Hjärtans dag.
   Varför annars fotografera sig på semestern? Dessutom ha med sig både stylist och fotograf. Riktiga kändisar, de som är verkligt berömda skyr all uppmärksamhet när de är på semester.
   Bildvinklarna är mycket medvetna för att få största möjliga effekt. Kommentarer ger bättre ranking. Att hon medvetet använder sin kropp i reklamsyfte ska granskas som alla andra företag som har modeller. Hon är modell för sina företag. Filter och diverse skönhetsoperationer och andra ingrepp ska naturligtvis granskas. Det är märkligt att många anser att hon inte ska granskas.

   Jag skäms brallorna av mig på det vis hon går runt i minimala bikinis. Hon har inte en tanke på att hon har sina morföräldrar, pappa, farbröder/ morbröder och bröderna ser hennes extremt pinsamma bilder och videos. Fyyy vad pinsamt!!

   Läs på lite om ätstörningar, så kommer du att förstå. Hoppas attdu inte har en dotter i tonåren. Bianca har pratat om att hon är ätstörd och har varit i många år. Hennes 1,3 milj. följare består mest av unga tjejer vill vara och se ut som henne. Därför så är det märkligt att Bianca som vet hur farlig sjukdomen är, lägger ut den här typen av content.

  Orkar inte reagera längre, enda jag tänker på vem äter så mycket frukt? Det är ju jättetråkigt 😂😂

   Haha verkligen! Jag var också i Mexiko i vintras och tryckte mest nachos med guacamole

    Nachos, guacamole och gratinerad ost. Det hade gjort mig glad. Frukt, plastikkirurgi och bikini. Not so much.

   Hon spyr nog upp det också tyvärr 💔

    Inte frukt tror jag faktiskt inte, det är nog mer om hon svullar på pasta, chips och glass typ…för hon har sagt att hon ”binge äter” vilket innebär att man får ångest när man ”svullat” en helg med onyttigt mat etc och då kräks upp det så försvinner ångensten. För en stund.

     ”Binge eating” måste inte nödvändigtvis vara onyttiga saker, även om det är vanligast.

     När jag var som sjukast brukade jag hetsäta äpplen som jag sedan kräktes upp.

    Men lägg av!

   Inte om man kan doppa i Nutella! 🍫😋

   Antagligen de ätstörda som ska äta cleant (och kalorifattigt). Jag undrar varför nån drar in Oliver i detta, varför ska han uttala sig om hur han känner för att hans vuxna syster går omkring och fixar i avslöjande bikini? Sen har jag personligen svårt att fatta varför det är så viktigt att visa upp sin nästan nakna kropp inför hela världen precis hela tiden? Det är ju inte det att hon (och andra influencers) bara visar sig i bikini när man råkar ha på sig det utan det handlar om att hela tiden visa upp röv, bröst, plutande läppar eller halvnaket, som att sexualisering av sig själv är nåt positivt. OBS! Jag är helt för ”naturlig” nakenhet (eller halvnakenhet), bara förundrad över varför man vill sexualisera sig själv hela tiden.

  🍿

  Och patriarkatet behöver inte kliva ur sängen idag heller.

   Varför skulle vi?
   Systerskapet krattar manegen och rullar ut den röda mattan.
   Bra jobbat 👍

    Suck

  Det tradigaste är ju hur hon varenda millisekund ska posera för att se så smal och sexig ut.

  Bianca vet EXAKT vad hon gör när hon lägger ut content som detta. Bara Bianca vet varför? Eller oxå är det så enkelt att har man gått på LPG 3 gånger i veckan i två år (hennes egna ord) så vill man visa upp en cellulitfri kropp. Känns ändå så märkligt. Alla reagerar utifrån sina egna känslor. Jag undrar bara VARFÖR hon är i sånt behov av bekräftelse och hjälpte inte BARAVARA ett skit?

   Har man lagt så mkt pengar på sin kropp vill man väl njuta av den tänker jag

    Haha ja hade jag lagt ner så mycket tid och pengar på min kropp hade jag nog också velat visa upp den. Slöseri annars! Bättre att vara ärlig än att låtsas som att man bara råkar gå runt så.

     Men snälla.. ”bara råkar gå runt så”. Hur ska hon gå då? Eller ska hon skriva under varje inlägg föralltid ”btw, tuttarna har jag opererat”.

      Kanske inte fota med uppenbart fokus på kropp? Vinklarna liksom? Hon får ju göra som hon vill såklart och som jag skrev ovan förstår jag, men det är tydligt att det handlar om att visa upp att man är snygg.

    Tänkte samma. Har man lagt en halv förmögenhet på sin kropp så är det bäst att den visas upp också. Är väl egentligen inget värre än dom som köper en Ferrari och vill visa upp den.

     Vad gör man när man har visat upp den då? Alltså vad ska det leda till? Visst är det säkert kul att ha en Ferrari eller en snygg bikinikropp men vad gör man sen?

      Ingenting antar jag. Strävar vidare efter något annat som kan tänkas göra en lycklig? Lite större bröst, smalare midja, en Koenigsegg?

   Bortse ej ifrån bröst, fettsugning och skinny bbl.
   – fillers
   – botox

   Många frågor. Det måste vara omärkt reklam för plastikkirurgi? Eller har hon av misstag postat på instagram istället för onlyfans? Varför ens göra sig besvär med att sätta på sig en bikini i stl 5 år, allt hänger ju ut till allmän beskådan ändå? Bianca har allt pengar kan köpa, men lite klass, självvärde och integritet saknas. Det är tragiskt att vara så bekräftelsekåt och desperat efter validering att man känner sig tvingad att sälja sin kropp och sexualitet för insta klick, trots att hon är mångmiljonär. Hon provocerar lika mycket som Blondinbella men där Isabella endast gör det för ekonomin är det i Biancas fall ett sjukligt och destruktivt beteende. Detta är skadligt båda för Bianca och alla småtjejer som dyrkar henne. De enda som mår bra av att hon postar sånthär är alla äckliga män som använder henne som runkobjekt…
   Hon är rik som ett troll och skulle kunna dra sig tillbaka och fokusera på att bli frisk och lycklig, leva ett härligt liv och njuta av semester. Istället väljer hon att göra det här?? Dags att boka in en helårsvistelse hos spasekten.

    Så är ju alltid skillnaden mellan nya och gamla pengar. Bianca kan bo och leva hur dyrt som helst, men klass och graciositet kommer aldrig att rymmas i människan. Och det vet hon.

     Nej klass finns inte i Bianca. Men du blandar ihop det. Det finns även folk med ”gamla pengar” som är helt utan filter o vett och etikett. Det är en speciell typ av människa, det har inte med gamla eller nya pengar att göra.

  Men låt kvinnan ha på sig vad hon vill!!

  Vad är det för dum kommentar ”vem äter frukost i bikini”, ja Bianca uppenbarligen!

  Det händer att jag käkar frukost naken, är det så konstigt??

   Och lägger ut det för alla att se på sociala medier?

    Ja de tär väl klart hon får lägga ut det.

   Låter lite äckligt, iallafall om man inte är själv. Jag hade inte velat sitta och äta med någon som är halvnaken där man nästan kan se rakt in i r*ven.

    Torris

     Torris för att jag inte vill ha någon annans arsle upptryckt i ansiktet när jag ska äta? Ja, då är jag mer än gärna en torris.

   Tagged Oliver ingross också och fråga vad han tycker

    Märklig kommentar. Är du för hedersförtryck? Varför just Oliver och inte Pernilla?

    Han brukar ju gilla alla syrrans halvnakna bilder, han likear alla hennes poster. Konstigt att tagga honom haha men har bryr sig nog inte om att syrran visar rumpan.
    Benjamin och Pernilla får ju så mycket beröm och uppmärksamhet just nu så då vill ju Bianca ha uppmärksamhet också.

  Måste ändå säga att hyllningarna är fler än hatet, eller är hatkommentarerna raderade?

   Jag kanske är dum men jag tror folk blir otroligt uppretade och provocerade pga man VET hur mycket Bianca fixat på sin kropp. Och i samma sekund som hon står och filmar sin bakdel så läser man om unga kvinnor som oxå vill se ut så pga de ideal det sänder ut, kvinnor som dör på operationsbordet. Tragiskt

    Vad är det man VET att Bianca har fixat på sin kropp?

     Är du blind?

     Vad är det MAN VET? Spelar du dum?????? Allvarligt??????

      Nej? Däremot är du förmodligen dum eller blind. Som personen innan skrev” ett tränat öga ser” alt en som lägger märke till detaljer 🙃

      Sluta idolisera influensers

     Vad man VET beror nog på hur tränat öga man har. Många VET bara de saker hon själv berättat om. Andra, som kanske själva gjort några av de ingrepp Bianca gjort eller drömmer om att göra, VET betydligt mer. Sen finns det en stor grupp människor som följt henne så pass länge att de minns hur hon såg ut i början av karriären och VET att smink, hudvård, naturligt åldrande och en ätstörning inte ändrar hela ens utseende.

     Snygg som attans är hon i alla fall.

     Alltså om hon får barn kommer de ju inte ens känna igen sin mamma på en enda bild innan hon var 20 typ.

    Du vet ingenting gumman

    Precis så 🎯🎯🎯 Hon är förebild för en ung målgrupp och att man går så långt som att operera sitt utseende för ”att duga” är så sorgligt att jag inte finner ord för det. Yta…yta och åter igen yta. Tänk vad vi konsumerar och opererar medan vi håller på att förstöra planeten under tiden. Jag blir fan mörkrädd.

  Men det var väl rätt uppenbart att fokuset när hon stod och skar frukt var hennes bröst? Hon fick väl de reaktioner hon var ute efter?

   Det visar väl snarare vad personer väljer att fokusera på. Du och många andra intresserar er för frukten. Nej, ursäkta! Ni intresserade er enbart av brösten.

   Själv blev jag j*vligt sugen på kiwi. Bröst är inte så intressant om man inte är osäker eller intresserad av bröst.

    Ja men faktiskt bra analys! Bianca spelar på unga tjejers osäkerhet kring deras kroppar. Är det inte hemskt?

  Har man ingenting att komma med, så har man i alla fall en naken kropp att visa upp.
  Att se din röv i kylskåpet, fy f-n.

  Kroppsbevakning strikes again

   Det löser sig ju självt, när man lägger ut bilder på sin nästan nakna kropp. Då blir det så, så klart.

    Vad brukar du ha på dig när du är på solsemester?

     Vad märkligt, Biancas insta ser ut att vara public för mig.

     Hahahaha, ja inte filmar jag min röv, när jag tar fram frukt ur kylen. Och inte filmar jag mina bröst när jag visar fram fruktfatet. Hon får vara hur naken hon vill, men hon är pinsam som lägger ut det för alla att se. Det är inte helt friskt.

      Du är pinsam gumman.

       Hej Bianca! 👋🏼

  Mår lite sämre över min egen kropp varje gång jag ser Bianca (nej jag vill inte ha en ätstörning) så följer inte henne längre. Förstår inte behovet av att ösa ur sig elakheter på någon annans sociala medier.. Sluta följ bara.

   Kom ihåg att hon har

   Ätstörning
   Opererat brösten
   Filler i hela ansiktet
   Fettsugning/sculpting
   Massa behandlingar

   Hon ser inte bara ut sådär så jämför dig inte❤️

    Exakt, jämför dig inte.

   Va? Varför? Jag mår varken bättre eller sämre när jag ser hennes kropp. Hon har sin kropp, jag har min. Vad ska jag må dåligt över?

    Fast jag tror inte E3 mår dåligt över din kropp eller sa åt dig att må dåligt över den heller.

    Jag blir dock verkligen genuint glad av att höra att du verkar trivas i din kropp! Önskar fler kunde känna så ❤️

  Herregud så patetisk hon är och hennes fans som inte fattar vad hon är ute efter är ännu värre. Alltså för helvete vad hemsk samtiden är när folk inte genomskådar sekten Wahlgren/Ingrosso.

   Ja naiva är en del faktiskt.

  ”Jag har inte alls gjort min rumpa, bara tränat”.
  😂😬
  Klart inte unga tjejer ska jämföra sig. You’re not ugly, just poor.

   😂😂 ellerhur?! Bytt ut hela ansiktet och kroppen. Fotplastik nästa?😂

    Hur gör man det? Eller var det ett skoj? Inte för att jag vill göra det men hade lätt gjort det om jag hade varit rik vid 15 års ålder (tycker verkligen inte om mina fötter… eller knän 🤷🏻‍♀️😂)

    Hahahah! Jag tänkte att det primärt var ett skämt med sedan googlade jag på det och tydligen kan man förutom hallusvalgus etc göra en ”cinderella surgery”.

    Bye bye hammartå, långa tår och breda fötter😂

     Great. Nu vet jag att det finns hopp! Kallades Fred av vännerna när jag tog mig mod till att efter 30 år bära öppna sandaler. Fred, tänker ni, vad underligt. Det var efter Fred i The Flinstones. Hans stortår och Kina stöptes i samma form 😂

      Mina. Inte Kina. Vad jag vet 🧐

  Om hon får hatstorm varje gång hon bär bikini och visar upp så gillar hon väl det eftersom hon gör om det? Jag brukar också äta frukost i bikini ibland när jag är utomlands, inget konstigt. Slimpop😂

   Håller med dig om det första, men inte äter jag i bikini.

    Vad har du på dig i hettan när du äter frulle utomlands då, morgonrock? Flanellpyjamas? Tänkte, man går ju oftast till stranden efter, jag sover enbart i trosor. Menar alltså när man äter inne i egna boendet, inte på hotellets restaurang😀

   Eller så vill hon inte låta de som vill begränsa henne vinna. Tack för det, finns alldeles för många (både män och kvinnor) i världen som vill begränsa kvinnor. Det sker alltid med förevändningen att kvinnan måste döljas för att inte skada andra.

   Och lika bra att säga det, när jag är utomlands så äter jag också i bikini eller baddräkt men lägger inte upp det, varför? Jag är för gammal, men när jag var ung så var varenda bild i fotoalbumet på mig topless, hade det funnits IG så hade de nog funnits där med för det var helt naturligt för mig att springa runt topless

  Är nog inget nytt att de enstaka negativa kommentarerna överröstar de positiva. Det kan i alla fall jag känna igen mig i som lärare.

  En filosofisk fråga.

  En kvinna som är född med modellutseende får massor med beröm för att hon är så snygg/naturlig, utan att ha gjort ett dyft.

  En annan kvinna som har lagt ut mkt pengar, utstått mkt smärta och en del risker blir utbuad som total fejk (känner inte Bianca, vet ej vad hon ev har gjort eller inte gjort).

  Förtjänar inte kvinnan i det andra exemplet mer credd än den förra?

  Ha en fin kväll, Peace & Love

   Det är inte en filosofisk fråga 😂😂😂 snälla Per!!!
   En naturligt snygg tjej får en massa likes och en fejksnygg opererad tjej får beröm av en helt annan kategori människor.
   Båda förtjänar sina komplimanger eftersom de får sina komplimanger av helt olika grupper. Några gillar naturlig skönhet, andra gillar den opererade looken. Enkelt.

    Så du menar att det är en strikt vetenskaplig fråga? Säger inte emot men tycker att det är intressant hur olika personer behandlas.

     Finns det bara strikt vetenskap eller filosofi enligt dig?

      Inte alls men onekligen är det polariserat. Med ett yrke där utseende är a och o kanske man inte skall ge den enskilde en massa påhopp för att personen vill maximera sina möjligheter. Vad vet jag? 50+ gubbe, läggdax för mig. God kväll 😀

   Nä, bara pinsamt att operera sig till något man inte är.

   Att dessutom aktivt spä på de snäva idealen så att normalsnygga människor helt plötsligt anses vara fula är inget som ska creddas.

    Dvs ser till att ribban för ”snygg” höjs i takt med operationerna.

    Det blir inte heller så snyggt allt som görs. Så är det ju.

     Om det inte blir snyggt så höjer de ju knappast ribban, du säger ju emot dig själv. När mina tuttar ramlar ner till knävecken kommer jag lyfta dem, bryr mig inte ett dugg om vad folk ev skulle tycka. Ska man vara kritisk tycker jag Bibz tuttar sitter för långt ifrån varandra för att vara köpta, jag skulle inte varit nöjd.

  Det måste vara tröttsamt att leva med ett sådant bekräftelsebehov. Tänker också på Lisah Silfwer (42 år!) vars hela Instagramkonto består av klipp och bilder på henne, alltid med tighta kläder. Hon har också ett Tiktok-konto. Jobbar på Expressen och poserar ständigt. Undrar om hon någonsin går till jobbet i en vanlig tröja? Det är förstås inget fel att ha tighta kläder men hon har ju uppenbart ett stort bekräftelsebehov. Killar i tonåren kommenterar och det verkar hon tycka är prima, trots fylla 40.

   Jaa, hon har uppenbarligen någon sorts ålderskris. Klär sig som en fjortis fast 40+. Sorgligt.

    Åh nej, vad menar ni? Var tvungen att kolla hennes insta nu och fattar inte varför hon klär sig som en fjortis? En del tighta klänningar, men mycket stickat och knälångt. Men kanske är på tiktok då?

     Mycket på Instagram men framförallt på Tiktok ja. Klipp som fokuserar enbart på hennes kropp och inte direkt nyheter…

     Förstår inte heller. Ser en kvinna med figurnära klänningar men knappast nån som en tonåring skulle ha på sig. Måste man klä sig i dok efter 25? 🙄

      Det var det väl ingen som sa? Det handlar ju om hennes uppmärksamhetssökande i form av att hon alltid vill visa sin kropp. Hennes kollegor verkar koncentrera sig på annat.

   Hahaha Lisah!! Så SJUKT FULA KLÄDER, typ nån liten ful klänning anno 2006 😂 har aldrig tänkt på hennes kropp i sig, bara att hon hr fruktansvärd klädstil.

    Hennes outfits är direkt hämtade från 90-talet. Men det är väl så när man har en ålderskris. Man klär sig i den stilen man hade som ung 😂

   Det var då en jäkla tillkrånglad stavning, kan inte annat att känna att om man stavar Lisah Silfwer så är man redan där ute efter att göra sig märkvärdig (om man nu inte ens föräldrar ville ha en ”unik” stavning)

    Efternamnet kommer från maken. Ogift hette hon Pettersson. Såvida hon alltid stavat Lisa med h är oklart men det verkar som det! Märkligt att förstöra ett vackert namn med ett h. Fyller ju inget syfte heller.

   Vad taskiga kommentarer. Gick in på hennes insta och kände igen henne från Expressen-TV. Ser inget fel i hennes klädstil. De har väl helt enkelt ingen stylist där. Inte supermodernt men vad spelar det för roll. Tycker hon är proffsig på nyhetsklippen, rapporterar neutralt och sakligt.

    Hon rapporterar neutralt och sakligt men fokus ska ligga på hennes tighta kläder? Varför aldrig rapportera i något annat än en tight klänning i så fall? Det är inget fel på kläderna i sig men ledsamt att se tonåringar kommentera hennes utseende hejvilt när hon de facto passerat 40. Annat vore väl om hon vore 17 och det mer hörde åldern till. Tycker också att det är märkligt att göra en massa privata filmklipp på sin arbetsplats, i synnerhet när det som sagt alltid fokuseras på kroppen. Det är inte som att hon skulle göra ett klipp i en bylsig tröja.

  Alltså ibland tänker jag att visst det hade säkert varit kul att ha en sån kropp, att de flesta kläder sitter bra osv. Men sen tänker jag hellre en normal kropp och lite allmänbildning och intellekt.

   Och hellre ett roligt liv där man faktiskt kan leva och göra saker utan att fundera på hur det påverkar ens utseende.

    Hon är miljonär och bor i ett lyxhus i Mexico för tillfället. Tycker att det verkar ganska roligt ändå

     Tycker det ser lite ensamt ut i det där kala och sterila lyxhuset förutom den som håller i kameran. Men hennes familj/vänner kanske var i ett annat rum.

     Ja det är väl roligt egentligen. Men tror du det är så kul när man inte vågar äta något? Inte bara kan slänga sig i havet för då förstörs sminket och håret osv.

   Jag gillar mest att ha både sådan kropp, allmänbildning och intellekt.

   Övrigt anser jag att det är bara ett knapptryck bort för alla negativa människor att slippa se sådant de inte vill se.

    Har inte träffat många med den kombinationen så då är du rätt unik.
    Nu läser jag ju den här bloggen, jag följer inte Bianca så.

  Alla gamla snuskgubbar som hänger på hennes konto blir iallafall glada.

  Hur fick bianca bort sina hipdips? Jag lider så otroligt mycket av att jag har såna tydliga. Bianca hade tydliga hip dips förut, minns när jag var på hennes podcast i globen med Alice och blev så glad av att se att även hon har det, finns bilder att som om ni googlar från deras uppträdande i globen. Men nu är dom ju helt borta?
  https://www.hant.se/hant-tv/bianca-ingrosso-avslojar-darfor-lagger-jag-och-alice-stenlof-ner-podcasten/4947834

  Dom försvinner ju inte av viktnedgång och hört att träning inte heller ska det men det kanske inte stämmer? Tycker förövrigt hon ör så vacker, men vill gärna också bli av med mina. Någon som har tips

   Fettsugning + spruta in fett i rumpan borde lösa bekymret.

   Enkelt. En plastikkirurg har flyttar fett från t.ex. magen och sprutat in där ”dipsen” var.
   Skulle dock inte rekommenderar någon sådana ingrepp… Farligt och onödigt. Man kan leva ett fint liv utan att se ut som en perfekt docka.

    Eller så tränar man musculus gluteus maximus.

     Du får inte bort hipdips av att träna gluteus maximus, medius eller minimus. Det är hur benet är format.

      Inte helt men genom att träna sätesmuskeln så fyller man ut så att det inte syns lika tydligt. Googla vetja.

   Åh, det är just pga sånt här som det blir så fel att visa upp en så opererad kropp när man har många yngre följare😐. Att det blir en jämförelse som är omöjlig att uppnå utan operation, och därmed bidrar det till missnöje med sin egen kropp…som du skrev, du blev glad över att hon också hade hip dips som du men nu när du såg en annan bild av henne så vill du bli av med dina…

   Ett tips i all välmening: Jobba på att acceptera dig själv som du är istället, du är garanterat fin som du är.

  Hennes gigantiska bekräftelsebehovet fick de uppenbarligen inte bukt med på Baravara. Och nej, bryr mig inte ett skvatt om ngn går runt i bikini och äter, det jag tycker är så fruktansvärt patetiskt, är behovet av att lägga ut bilder på sig själv så här. Om det inte är för att få bekräftelse, varför gör man det öht? Speciellt när hon gnäller över ”hatstormar”. Hon har kanske fettsugit det tänkande organet oxå. Det här är bara för sorgligt alltså.

   Hon är ju besatt av Kim K, det kan vem som helst se. I samma veva som Kim gick ner i vikt rasade även B.

    Och hon skulle väl riva ut hela inredningen i sin lägenhet när det plötsligt var ute med vad det nu var. En mer osäker och ”ogrundad-i-sig-själv” människa får man leta efter.

   Fettsugit hjärnan 🤣

  Vad är hipdips nej förresten jag vill inte veta.

   Snabbgoogling: ”Hip dips är kända som de små inåtgående kurvorna som finns under höften och ovanför låren. Hip dips beror på ditt pelvis (höftben) form. Hip dips är alltså en normal och naturlig del av din kropp oavsett om det är synligt eller inte.”

    Jag tycker det är snyggt med hip dips! Gillar mina 🥰

     Jag visste knappt vad det var men jag har också såna såg jag. De får vara 😄

    Hämtat från en sida för plastikkirurgi. Så tacksam att det inte var så utbrett med sånt här när jag var ung. Tänk att ha möjlighet att se allt möjligt på sin kropp som ”fult” och problematiskt, och alltid finns det nån som är villig att tjäna pengar på att fixa detta åt dig. Och för Biancas del, om hon vet att vissa saker utlöser en hatstorm och inte kan klassas som viktig information i övrigt så finns det ju en jätteenkel lösning…. Men vem ska då beundra hennes kropp, liksom?

  Kan tycka att hon sänder dubbla budskap med tanke på den problematik hon gett uttryck för och förstår att vissa reagerar men självklart ska vem som helst få visa sig i bikini och äta frukt på Instagram utan att få elaka kommentarer.

  Har BI någon gång klagat på alla dessa äckliga kommentarer från medelålders män? Om inte, varför då?
  Tycker hon om att få dessa kommentarer från äldre män, väldigt ofta med med sexuell anspelning?

  Hon lägger säkert ut dessa halvnakna bilder för att hon vill höra kommentarer om sin kropp. Kanske det var dags att lägga ut lite avklätt för att få mer ”likes” och kommentarer. Om hon redan vet att hon får det hon kallar hat, varför lägger hon ut denna typ av bilder?

  Ytterligare en sak jag reagerar på, varför bryr hon sig om dessa kommentarer? Var det inte hon som mådde hur bra som helst efter 4 dagars vistelse på ett ”hälsohem”?
  Är det inte lite för varmt med offerkoftan på i Mexico, kanske det är dags för några nya produktlanseringar, de brukar ju komma som ett brev på posten efter dessa ”snyft-inlägg”…

  Har hon köpt följare nu igen med tanke på alla konton med 0 inlägg…

  Tycker alla tjejer/kvinnor/kärringar ska ta och jobba på självkänslan istället för att bry sig om vad andra gör. Hoppas hon pumpar ut bikini bilder ett par veckor framöver. Hon är såå jäkla snygg 🔥🔥🔥

   Kommentarer som din hjälper i alla fall ingen med självkänslan.

   Så jäkla snygg, men verkligen inte så jäkla smart.

   Ja Bianca skulle också behövt jobba på självkänslan istället för att förändra hela sitt utseende

   Ja BI kanske ska jobba på sin självkänsla lite med tanke på att hon bryr sig om vad andra tycker…

  Sänder lite dåliga signaler för att hon inte är öppen med alla sina operationer. Helt uppenbart att hon gjort en bbl eller liknande för att få en fylligare bakdel. Det går inte att gå ned i vikt och magiskt enbart bygga en rumpa utan att få större lår på köpet.

   Hon har dessutom tagit bort revben 🤢

    VET du det?

  OT Men jag blir så illa berörd av Vanjas hyllningar av hennes make insatser i köket. Det känns så toxic på nåt sätt 😫😫
  Nu är det pizza som vi ska tokhylla några veckor då…

   Verkligen!! Allt han gör är det bästa i hela världen. Stört mig enormt på det här så skönt att se att vi är minst två iaf.

    Hon sliter ihjäl sig med vardagslivet, han orkar inte delta i något, men han orkar göra pizzadeg som pysslas med i 72 timmar… och sen måste hon hylla honom som om han vunnit nobelpriset. Red flag!

  Tror knappast mycket på det fruktfatet blir uppätet men det ser bra ut på bild i alla fall ^^

  Känns so. Att hon tigger lite om taskiga kommentarer så man sedan kan gråta lite och få lite sympati sedan

  Är det inte dags snart att skriva om Margareta Grääs och det faktum att alla hennes stories innehåller reklamlänkar till en produkt? Nu är hon på semester och har i sina senaste stories länkat till solskydd, hårborste, väska samt indy beautys nya produkter. Imorgon lär vi antagligen få mer solskydd, kanske en klänning, eventuellt en parfym och något återfuktande. Synd för jag gillar henne men det är så tjatigt och känns bara säljigt och inte längre genuint.

   Förstår vad du menar. Indy Beauty tror jag dock var ett betalt samarbete och länkarna ledde till Indy Beautys egna hemsida och de har ingen affiliateportal (= går inte att göra reklamlänkar via dem utan endast vanliga och därmed ingen provision).

  Men varför är alltid hennes framstjärt så avlång när hon har bikini ?!? 🥲🥲🥲

  Ser inte det sexiga i det. Ser en bar röv nära mat = ohygienskt. Hon sitter liksom på toalettsitsar och bajsar med den där. Förstår inte varför hon är så pepp på att visa upp den så nära livsmedel.

  Efter att ha läst hela detta kommentarsfält så är det bara att konstatera att Flashback ligger i lä när det gäller att klanka ner och kritisera kvinnors utseende.

   Håller med. Så tråkigt att se. Tragiskt.

  Bianca får för all del gå naken och äta frukt, men behöver hon illustrera detta i fyrtio olika vinklar av kroppen.. stackars assistent som springer efter för att få de perfekta klippen/bilderna. Bekräftelsen /behovet att lägga ut alla dessa bilder har ett syfte och det är osunt när man vet vad som kommer och sedan mår dåligt av det. Retreatet på
  Bara vara verkade inte fokusera på detta, den nyvunna andligheten och lugnet har falnat. Bianca borde ta en paus dra till usa och lägga in sig på ett riktigt rehab för sin ätstörning samt få hjälp att definiera vad vill Bianca, inte alla runt Bianca som tjänar pengar på henne

  Var och en väljer att se det man vill se och var och en väljer att reagera som reagerar. Var och en är ansvarig för sin egen tolkning, och sin tolkning kan man bara lägga på sig själv och ingen annan!

  Ser man bara kropp och yta säger det mer om mottagaren än sändaren. Sen om det är bra eller dåligt, det är en annan sak!

  Jag ser inga som helst problem med att hon har bikini på sig i ett varmt land? Kroppen är snygg och naturlig eller inte så är det snyggt gjort. Jag är ledsen men ni är avundsjuka och mår dåligt i er själva vilket ni projicerar på Bianca. Acceptera att det alltid kommer finnas människor som är snyggare än er själva. Men håll i minnet att det är många uppoffringar som krävs. B har ju själv berättat om sina kräkningar osv. Inte värt det för mig men ja ingen kan säga att hon är ful 😉

   Jag håller med dig, hon är skitsnygg oavsett vilka procedurer som lett till det. Jag tycker vackra ting och människor är behagligt för ögat och väljer det framför annat när det slöscrollas bara. Det ger mig inspo och gör mig glad. Alla kan välja vad de vill se på sina SoMe.

   Haha va, jag bryr mig inte om vem som är snyggare. Det är beteendet att överexponera sina bla omgjorda bröst och trycka upp dem i följarnas ögon jag stör mig på. En 15-årig följare ”accepterar” inte så lätt att man är fin som man är utan påverkar troligtvis av sån där skit.

    Verkligen. Men jag antar att Biancas fans inte klarar av att tänka i de banorna utan i deras värld är alla som inte äääälskar BI och allt hon gör avundsjuka. Jag är mer avundsjuk på Babben Larsson än på BI. Babben verkar ju iallafall ha roligt och må bra.

    Eller hur. Det gamla vanliga ”avundsjuk kortet” åker fram. Skiter fullständigt i hur flunsor ser ut, följer inga som har yta som främsta (enda) intresse. Skulle heller aldrig komma på tanken att jämföra mig med någon av dem, dels för att det är ointressant & meningslöst, varför liksom, jag är jag och de är någon annan. Plus att det är filtrerade, manipulerade bilder, förstår faktiskt inte att inte fler vuxna följare verkar fatta det. Att en 15 åring, vilket ju väl till stor del är Caias klientel, kan ha lägre förståelse för och påverkas negativt av detta, verkar flyga över huvudet på de som hävdar ”avundsjuka” när kritik framförs. Obegripligt.

  Absolut ingenting illa menat nu men
  alltså så många kommentarer men ingen som tycker att hon har kylskåpsdörren öppen lite väl länge? 😅😅 eller det är nog mest jag som blev uppväxt med stäng dörren! så fort man stod i en sekund med kylskåpsdörren öppen och tänkte på vad man skulle ha 😅

  Även om hon opererat, köpt till sig en snygg kropp så tycker jag det är fantastiskt att hon faktiskt ser sund ut. Visar inte upp beniga knotor eller revben som sticker ut!! Hoppas den tiden är förbi !

  Jag undrar vad som hänt med världen och när det skedde? När blev influencers något man önskar att ens barn inte följde?
  Jag är född på 70-talet och har barn som är födda på 90-talet. Jag är så glad att både jag och dom sluppit detta hetsande om utseende, fillers, botox osv. Vad är influencers syfte mer än att få bekräftelse och fett bankkonto? Mår man bra av detta? Finns det ett slut eller blir det värre för kommande generationer? Sorgligt.

  Hon är väl nöjd med sin kropp och vill visa den.
  sedan som bonus blir ju alla som dräglar.

  jag tror mer folk reagerar på att det var 1 milj bilder där fokus faktiskt låg på att fota just rumpa, bröst.
  -ta ett foto på mig mig när jag står vid kylskåpet med rumpan i sting
  -ta en bild på mig när jag går så rumpan kommer med
  -ta en video när jag dricker vatten med rumpan i fokus
  -ta en bild på fruktfatet på mig uppifrån men se till så att brösten kommer med

  det ser väldigt forcerat ut…

   +1

   _/ Ja man får vara nöjd med sin kropp men varför känner man ett behov av att visa upp den för främlingar? Jag fattar inte grejen öht. Vad visar det dagens tonåringar? Skevt tycker jag. Det är väl inte riktigt en helt naturlig kropp utan ingrepp antar jag?

  Inte så mycket hat , men kritik och önskan att diskutera varför hon lägger ut detta. Det handlar inte om dagens första frukttallrik, men vad det handlar om fattar inte jag.
  Det skrivs att hon har bikini på sig, men det är närmare bestämt en mini-micro-bikini. Jag kommer ihåg när Bianca i början av Wahlgrens värld tyckte det var så genant att hennes mormor tog av sig skorna på en tillställning som Christina själv var värdinna för.
  Varför lägger hon ut när hon struttar omkring i en nästan obefintlig outfit?
  Kan hon svara på det?
  Med det sagt vill jag säja att jag gillar Bianca och förstår henne och beundrar henne.

   Jag minns också den scenen från WV men mycket har hänt sen dess. Minns att jag själv reagerade på att BI och hela hennes utstrålning förändrades radikalt efter att Lovisa kom in i bilden. Från att ha varit jordnära, glad och rar blev hon dryg och märkvärdig.

    Håller inte med dig, Bianca är inte dryg och märkvärdig.

     Det behöver du inte men jag upplever henne så.

  Det är varken gratis eller smärtfritt att skapa sig den kropp som B har.Hon känner snygg och vill visa upp sig,och det får hon väl göra? Sen kan man tycka att det inte är speciellt tjusigt gjort,att frukten mest bara är rekvisita,och att hennes bekräftelsebehov känns sorgligt.Att posera sexigt på alla bilder,blunda och pluta,allt för att se sexig ut,vad är syftet egentligen annat än att få bekräftelse..se så snygg jag är?
  Och sen? Alla äckelgubbar som flåsar över hennes instakonto,alla negativa kommentarer,är det värt det? Hon skriver hatstorm ( tror ingen eg.hatar henne) men hon måste ju vara medveten ändå att alla inte kommer reagera jättepositivt på dessa avklädda bilder…?

  Tycker inte det är så mycket hat i det Camilla tagit fram, men kritiska undringar? Varför lägga ut det? Vad går det ut på? annat än att få uppmärksamhet? Kan Bianca svara på det? Undrar vad det handlar om, att lägga upp att man i en närmast obefintlig outfit göra sig en frukttallrik?
  Med det sagt, så tycket jag att Bianca är en jättebra människa, som jag gillar och beundrar.

  Jag undrar vart hon ska med fruktfatet 😉 Tycker hon verkar gå först framåt där hon fotas bakifrån, sedan fotas hon en bit bort på samma ställe men då vänd mot kameran och sedan lite närmre kameran…och så uppifrån.. och sedan fruktfatet på ett bord/träbänk… och uppför en trappa…Så om någon missade det så bar hon alltså runt på ett fruktfat.

  Jag hade gärna sett dom äta av det 🙂

  Bianca borde ta inspiration av Therese Lindgren och sträva efter att skapa något av värde som bidrar till att hjälpa klimatet, djur eller människor istället för att kränga överreklamerat krafs till vilsna och sökande småtjejer.

  Förlåt men jag tänker mest på fruktfatet man är inte van att dom bara slänger upp det så där haha

  I hennes Excell-ark för att hålla sig relevant står det nog mycket om att visa upp nyköpta kroppen, få reaktioner och en gång i halvåret gråta ut massivt om hat och hota med att sluta posta på sociala medier. Så ökar engagemanget och så tjänar hon pengar. Att inte folk fattar detta gör mig fan mörkrädd! Hur kan ni vara så kassa på att uppfatta mönster i ett beteende?!

   Håller med 100%. Förra gången mådde hon såå dåligt att hon skulle åka till ett ”hälsohem”, många tyckte förstås synd om henne och kommentarerna ökade. Vad hände samma vecka, jo Caia lanserade en ny produkt.

   Förstår inte hur folk kan gå på det här och vad är det för typ av människa som följer alla dessa influensers…
   Offerkoftan på, sen kommer en produktlansering som ett brev på posten…

    …människor, ej människa…

  Har vi inte lärt oss något från Löwengrips excel-ark? Bianca har lagt upp dessa bilder och sen några timmar senare ett reklaminlägg. Smart marknadsföring skulle jag säga. Hon vet att folk reagerar och använder det 🙂

  Alla ni som kommenterar att hon bara vill visa upp sin snygga kropp, uppmuntrar hennes ätstörning. Alla som ger henne likes på såna här inlägg, som skriver att hon är en ”power woman”, uppmuntrar hennes ätstörning. Alla som skriver att hon är för smal/för stor/för opererad/för lite opererad, uppmuntrar hennes ätstörning. Alla kommentarer som rör en ätstörd persons kropp är triggande!

  Bloggbevakerskan borde veta att detta inlägg uppmuntrar ätstörning. C. som väljer att ha kvar massor av kommentarer här som rör hur Biancas kropp ser ut, borde veta bättre.

  Har haft en paus från internet och sociala medier plus denna bloggen.
  Måste säga att man blir nog lite avtrubbad när man hänger på internet. För JA det är vidriga kommentarer hon fått och jo, jag kallar det en hatstorm.
  Kommentarerna här skummade jag igenom och blev lika förvånad. Vad hemska folk är online!
  Ta en paus och kom tillbaka. Det blir helt enkelt lite snällare då.

  Något helt annat om Bianca (är trött på kommentarer om hennes kropp, köpt eller inte). Hur går det med lägenheten som hon köpte på Mallorca? Hon köpte den på ritning och den skulle bli klar 2022 men jag har inte hört eller sett något om den. Går man in på det svenska inredningsbyrån hemsida så funkar inte det och jag hittar INGA bilder någonstans på deras projekt. Whyte Lilja heter byrån. Någon som vet, kan hon ha blivit scammad?

  Alla ni som klagar och förfasar er, ni som lämnar elaka kommentarer bara för att ni MÅSTE få ur er det. Det är ni som är mest skadliga för alla andra, inte Bianca. Ni hånar och skriver kränkande kommentarer, till vilken nytta? Mår ni bättre efteråt? Tror ni Bianca eller någon annan mår bättre efter det? Ni förstår väl att ju mer ni kränker och skriver hat, desto fler bilder och reels kommer det. Låt kvinnan vara! Låt henne visa upp sin kropp, sin semester och vad tusan hon vill!! Testa skriv något uppmuntrande istället och tar det emot så föreslår jag er att avfölja och scrolla vidare. Titta på något ni gillar istället, hur svårt kan det vara🙄

  …och där kom en nylansering, att folk inte fattar att hon tar på sig offerkoftan strax innan en nylansering…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.