”Humble brag” av och med GabJossPoss

Och måste få slå ett slag för dessa. OTROLIGA produkter. Jag har alltid varit en sådan där som bara tvättar med vatten och inte förstår varför man behöver tvål/olja i intimområdet. Jag upplever dock att det behövs om man ligger mycket ;p Så dessa har varit riktiga räddare för mig dom senaste åren och även deras tvål med doft av kokos! Oljan är fantastisk. Använder varje kväll! Tips, tips, tips! Beställde lite nya produkter därifrån igår då mina börjar ta slut. // Gabriella Joss Possler

Berätta att du ligger mycket utan att berätta att du ligger ofta. 😉
Ur GabJosPoss inlägg om Deodocs olika produkter för underlivet.

Bildkälla: HBL

Hur mycket är att ligga ofta?
Jag tänker att det är lite som frågan ”hur långt är ett snöre”?

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns även som en liten ”pik” till exet att hon inte legats så mycket förens nu(senaste åren=tiden efter hennes ex kille/man)

   Säger mer om henne än honom. Hon kommer ju aldrig gå ut med vem som ville skiljas men alla fattar ju att det var hon :p

    Var det inte han som ville det eller missuppfattade jag ditt inlägg?

     Är 40+. Ihop sen tio år med en snygging. Har en sjuåring. Är inte sugen mer än max en gång varannan vecka. Ni?

  Så tragiskt för mig som inte legat sen augusti 2019. Jo man överlever.
  Har haft mycket mycket sex innan.
  Tihi 🙃 🤭

   Det är la bara att gå ut o pippa om det hade krisat. Verkar finnas desperata män i varenda kvarter.😄

    Går nog inte ens att inte få ett erbjudande om detta när man är på krogen🤓

     Jo.

   Jag har inte legat sen 2014 och planerar att fortsätta så. Tycker sex är överskattat. 😄

    Hur gammal är du?

     37!

    Hen kanske var dålig i sängen😂 Ge inte upp hoppet.

     Nja, känner inte för att ligga mer bara. Tar hellre en promemad eller äter chips. 😁

    Sexleksaker är livet! Vad ska man med en man till? 😄

     Hur kramar och pussar en sexleksak?

     Får jag inte äkta vara får det vara. Äger inte ens en plastleksak.

   Jag har inte heller legat sedan 2019 och har inga planer på att göra det heller. 😅

    Du slipper iallafall köpa deo för underlivet.

     Haha ja det är ännu ett plus 😅

   Jag har inte legat sen februari 2023. Är absolut sugen haha. Har även absolut kandidater som vill ligga med mig men eftersom jag är en fegis och inte vågar höra av mig och bara ”kom hit”, typ, så lär jag väl fortsätta vara nunna ett tag😂 den ena är jag dock lite smått ”kär” i och vågar definitivt inte höra av mig till honom pga det😅

    Men köööör! Skriv och fråga om ni ska hitta pp något i helgen!! 😍😍

     Jaaa men det är läskigt😂 men vet att jag borde, haha🙈

    Såvida du inte har problem med alkohol eller av andra anledningar inte kan/vill dricka så är mitt tips att ta nåt glas vin å sen höra av dig till killen som du tycker om. Lycka till!

     Haha nej det har jag inte men jag har aldrig märkt av att ett glas vin har någon effekt på mig. Det hjälper mig inte att slappna av liksom, hade väl behövt en hel flaska😂🙈

   Var glad för då kan du fortsätta att tvätta dig med bara vatten, precis som gabajoss gjorde innan

  Jag vet inte om liknelsen håller riktigt, men visst är det subjektivt. Att ligga så ofta som en gång i veckan tycker jag låter otroligt påfrestande, men förstår att det för andra skulle utgöra skäl till att skicka in oroliga frågeställningar om huruvida ens man kanske är lagd åt ett annat håll eller funderingar om huruvida en BBL skulle kunna rädda äktenskapet, till veckonummer av ”Marie svarar”, alternativt tvinga med partnern på parterapi och/eller vara otrogen med kollegan… 😏

   Haha, eller hur!

  Tips, tips, tips: Använd inte Deodocs överparfymerade produkter.

   Ingen parfym i Fiffi, vet inte alla det🤔

   Varför? Undrar genuint.

    du kommer få svampinfektion. kokosparfym i snippan? nej tack.

     Jag tvättar min med helt vanlig flytande tvål som är väldigt parfymerad. Har aldrig haft några problem med svamp eller något annat. Sen kanske man kan vara olika känsliga kan jag tänka mig.

    Deodoc är skapat av kvinnloga läkare sägs det..Som att det skulle vara någon slags kvalitetsgaranti. Gjorde misstaget att beställa deras intim rakgel och blev chockad över mängden parfym. Verkligen stank (är inte känslig för parfym annars). Det är inte alls hälsosamt för underlivet. Upplagt för irritation och svamp.

     *kvinnliga läkare

  Vad äckligt att bara tvätta sitt kön med enbart vatten😳 Även om man skulle vara nunna. Intimtvål ska man köra med.

   What?! Jag tvättar endast armhålor och nacke + bröst med tvål. Har gjort det hela livet pga känslig hud.

   Vatten duger gott, könet i sig är ju självrengörande.
   Tvätta innerlåren med tvål om det nu luktar svett där kan man ju göra.

    Slidan är självrengörande, könets yttre delar är inte det.

   Öhh men att tvätta underlivet med tvål är ju som att tvätta sig i näsborrarna med tvål. Onödigt och svidigt. Flytningar och snor har en funktion liksom. Röven däremot kan gott tvålas in!

   Fråga vilken gynekolog som helst – de kommer avråda från intimtvål. Enbart vatten eller vatten + babyolja rekommenderas.

    Jag kan dock säga att jag träffade en idiot gynekolog ( ryss) jag sökte för återkommande svampinfektioner och förklarade att jag bara använde vatten olja när hon frågade. Hon förklarade då att det var därför jag hade svamp man måste använda tvål !!! Var hennes råd. Jag bad att få veta vad hon baserade det råder på för forskning hon tyckte jag var en idiot som ens frågade tvål var ju självklart enligt henne. Sen gav hon mig rådet att beställa ett läkemedel från Ryssland via en rysk hemsida. Tror ni jag gick tillbaka till denna ”läkare” ??? 😆

     Har en rysk brysk babusjka på vår värdelösa vårdcentral. Henne avbokar jag alltid tid till om jag blir erbjuden.

     Haha åh hjälp!! 😛

    Vanlig duscholja typ eucerin.

   Har inte brytt mig om att skaffa intimtvål specifikt vilket man iofs kanske borde men tvättar hela kroppen med tvål, duschcreme eller liknande. Sen står jag väl inte och gnuggar in tvål i själva vaginan men yttre delarna kan väl inte vara farligt/fel att tvätta med något annat än vatten? Men hela området då, jag kör med tvål, men ja något annat än bara vatten behöver man väl ändå använda? Olja kanske är optimalt då.

    Men sluta, trodde alla visste man inte tvättar vaginan invändigt🙄

     Varför sluta med något som fungerar? Jag tvålar in den ordentligt och har alltid gjort. Precis som jag rengör navel, bakom öronen mm. Jag har aldrig haft svamp så det kan ju inte vara ett problem för alla.

      Hur får du ur tvålen då? Krystar du ut den?

       Inte I själva hålet mellan liksom runt blygdläppar och så. Det är inte så att jag sprutar in tvål i vagina utan på de delar som är på utsidan. 😳

        Ah okej, då förstår jag! Fattar inte Bs svar för nu när jag läser igen har du ju aldrig skrivit att du tvättar vaginan invändigt 🙃

  Off topic, men vilken influencer är det som inte visste om att det var gratis att hyra böcker på biblioteket?

   Mimmi kapell

   Låna.

  Ligger 5-7 gånger i månaden och tycker det är mycket om man jämför med hur lite jag låg med mitt ex, lika många gånger per år. Sen tycker jag det är lite för att jag egentligen vill ligga mer men svårt pga distans.

  Det enda jag tänker på nu när dom ska renovera är vad hon skulle säga om ”mannen” skulle prata med en kvinnlig hantverkare så som hon gjorde med den där killen för några år sen. Popcorn skulle poppas om man säger så

   Berätta mer, vad sa hon till hantverkaren? *Tar fram popcornen*

    Orkar någon annan förklara? 😂 Det var nämligen ”busringningen” (efterhandskonstruktion host host) till honom efter han skrivit om kåthet och vinballe som är det sjuka. Hennes ”mannen” får ju inte ens kolla på p*** liksom 🙃

     Det var ju dock hennes ”bästis” pojkvän

     Är inget fel i att man inte vill vara en ”cool flickvän” och tolerera att ens partner kollar på någonting som är kvinnoförnedrande och ger en skev bild av sex 🙂

  Helt ärligt, varför skulle det vara något att skryta om att man har sex? Ju mer sex desto bättre förhållande? Knappast. Tänker snarare att om man måste skryta om sitt heta sexliv så är det en kompensation för att andra delar av förhållandet är sämre.

  Gifta i snart sex år och vi har det nästan varje dag ibland flera gånger, och ja vi har barn och jobb

   Har ni jobb?

    Ja folk tror att man inte hinner ha sex om man jobbar vilket man absolut hinner

     Vilka folk tror inte det?

    Den genomsnittliga skärmtiden för vuxna är 3 timmar/dag, bara på deras telefoner. Så de flesta hinner nog ligga om de prioriterar det.

     Lite svårt dock att få till det flera ggr/dag om han har barn (större alltså som inte sover dagtid). Men antar att folk då sätter barnen framför skärm för att få till det 😂

     Tänker att många pendlar och har skärmtid på buss och tåg. Svårt att ersätta den tiden med att ligga. Folk hade nog kollat snett

      Haha! Tänker även skärmtiden jag har i soffan hemma när tweenie och tonåringen är vakna, blir skevt om pappa och pappa går och ligger lite istället.

       Absolut inte det är så barnen blev till. Man kan säga att pappa o mamma behöver vila eller ska kolla på en serie ihop. Sen får dom fatta eller inte så länge dom inte ser eller hör 🙂 😀

  Flera gånger i veckan är ofta tycker jag.

  Hon älskar att snacka om deras sexliv. Inget nytt. Hon passade också på att lägg ut skärmdumpar från en menscykelapp där varenda dag var markerad med ett hjärta = loggat att de haft sex varje dag hela månaden. Och när hon opererats för cancer i livmoderhalsen och samtidigt var gravid kunde de ju inte hålla sig utan hade sex så hon fick blödningar och fick åka in till sjukhuset… Det är lite konstigt att man vet detta om man följer henne 😛

   Eh… wtf

  En av de mest integritetsfattiga och tråkigaste influänzas som Svea rike nånsin skådat.
  När jag ser henne irl i Umä så kan jag inte låta bli att glo i smyg och förfasas över hennes pinsamma och gravt utlämnande blogginlägg som HON kanske inte bryr sig om just nu, men kanske kommer att göra om några år när hennes barn blir äldre.

  Jag skulle inte gilla om min morsa snackade offentligt om sin hårlösa f***a eller diverse ställningar etcetc . Siuck

   Hon verkar ha en stor bakdel. Bbl, fillers eller gym? För något år sedan var den obefintlig.. vill veta hemligheten:)

    Alla rumpor kan se stora ut i rätt pose….

     Jag har underskattat deras poseringsmagi!

   Fast jag tycker det är bra att vi är så öppna och kan tipsa tex om det hon gör. Det kan ju vara att någon tycker det är bra. Tänk förut när man inte kunde prata om sex.

    Absolut men det finns väl gränser även inom det? Jag pratar gärna öppet om sex generellt, inga problem att prata om sexleksaker osv och absolut kan man tipsa om både det ena och det andra – ”problemet” för mig personligen är mer att hon är lite väl öppen med sitt privata sexliv. Hur många gånger i veckan hon och hennes man ligger, jag förstår verkligen inte hur det kan vara en så återkommande fråga i hennes frågestunder? Hur är det intressant för någon random och varför? Och att hon så glatt svarar på det och gärna, som nu, nämner i tid och otid hur mycket sex dom har och gärna visar i en app exakta dagar 🤦🏻‍♀️ Det är väl en sak mellan vänner eller i en konversation med EN person då, men i en blogg som vem som helst läser? Barnens vänners föräldrar lär ju veta mer om hennes sexliv än sin eget.

     Men vad gör det. Vi är ju vuxna tycker det är en bagatell att berätta hur ofta man har sex. Däremot vad man gillar är för mej privat.

      Då har vi väl olika gränser helt enkelt men även vad hon gillar har det ju skrivits om, så hon stiger uppenbarligen över även dina gränser.

    Önskar att det pratades mindre om sex som omväxling

  Rent spontant så låter det i det här sammanhanget som att ”mycket” = flera gånger per dag, alternativt väldigt långa sessioner dagligen. Alltså om det ej fanns behov för specialtvål om man ligger ”vanligt” = iaf ett par gånger i veckan, kanske något mer. Så i mitt huvud tänker jag ett par ggr per dag som menas här.

   Sessioner! 😅👍🏻 Lät väldigt roligt… ☺️

  Varför behöver man ”produkter” för att ligga mycket… Vissa produkter kan även skapa problem.

   Låter ju lite konstigt, som att man liksom blir sårig/smutsig/svampig pga så mycket ligg? om vanlig olja inte räcker för ens behov så borde det nog kollas upp, inte bara tvättas bort typ konstiga flytningar och täcka stanken med parfymerade produkter.

  Lukta kokos i fiffi? Blä nej tack!
  Min man köpte en gång nån typ av doftkulor att ha i dammsugaren som doftade just kokos. Varje gång man dammsög kunde man fantisera om att man var på en tropisk strand med folk som smort in sig i kokosolja. Hatar numera doften.

   Dofter går verkligen rakt in i ens undermedvetna. Nä jag var barn på en vindpinad klippa i Västernorrland så smorde mina cool kusiner in sig med kokosdoftande sololja (spf -20). Så vid minsta kokosdoft förflyttas jag till en vindpinad klippa i norra kvarken. Exotiskt!

    Tycker en gång i veckan är full lagom, haha. 2 gånger per vecka känns mycket när det sker! Har flera barn och dödstrött på kvällarna, mannen likaså.

    Sorry, denna hamnade fel. 🙂

  Älskar sex orimligt mycket. Fyfan vad underbart det är att hångla på soffan länge länge, lyssna på mysig musik och tillslut få slita av sig kläderna när man bara inte kan hålla sig längre. Jag ryyyyser

   Ja det är fantastiskt med rätt man 😊

   Ja, ja och ja!
   Vi hade nån spellista på, men den tog uppenbarligen slut för helt plötsligt blev det något ”störande bakgrundsljud” som vi båda la märke till och eftersom det var så fel i tillfället började vi asgarva. Det vi hörde var: O fortuna🎶

  Jag har inte haft sex på lite mer än 1.5 år. Blev så hjärtekrossad av en kille. Och när jag väl läkt och mår bra igen så har jag varit utan sex så länge så nu har jag tappat all lust till sex och intimitet 🥲 jag trivs som det är men ibland så kan det komma en saknad efter någon speciell om kvällarna

   Kram till dej.

  Varit tillsammans med min man i 20 år, 3 barn i ”mellanåldern” och ligger typ 5-7 gånger/vecka. Sex är en högst väsentlig del i vårt liv. Men jag skulle aldrig ALDRIG prata om det offentligt. Samliv är privat. Allt annant är low class. Urk…

  Ah okej, då förstår jag! Fattar inte Bs svar för nu när jag läser igen har du ju aldrig skrivit att du tvättar vaginan invändigt 🙃

  Verkar vara inne att förmedla att man har massa sex osv.
  Typ som att -WOW en sådan tjej vill jag med ha ( eller kille då )…
  Som att det är pluspoäng.
  Såg en snutt av Love is blind Brasilien.
  Ena snubben blev VÄLDIGT intresserad så fort ena tjejen började prata om att hon ville ligga mycket.. som att han mött Universums bästa tjej pga det..sen ska alla bki avis på att han har det så bra med sexet…

  Verkar vara inne att framhäva sin sexdrift…

  På vilket sätt ät det att skryta att påstå att man har mkt sex ?

   Ja om folk säger att dom inte alls vill ha det så mycket och hellre nån gång per månad så varför ser folk det som skryt om dom inte tycker att de låter som nånting roligt eller bra ?

  Är mycket förvånad över att man ALDRIG fått se hennes tänder. Aldrig ett leende.

  Och hon fick görs ett samarbete med tandblekning 🤣 Hallå företaget!!??
  Och la upp nån halvkass grå bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.