Annica Englund flyttar till Vancouver

Eller ja, det är hennes hockeyspelande sambo Elias Lindholm som trejdas från Calgary till Vancouver, vilket innebär en flytt för hela familjen. Hos serieledarna Vancouver Canucks – längst bort på västkusten – blir han lagkamrat med Elias Pettersson, Nils Höglander och Nils Åman och väntas få få ikläda sig rollen som andrecenter, i alla fall om man ska tro Aftonbladet.

Vancouver verkar vara en urtrevlig stad, och brukar rankas högt i listor över ”världens bästa stad”, där livskvalitet värderas. Såväl 2009 som 2010 tog Vancouver förstaplatsen i brittiska affärstidningen The Economists sammanställning.
Trevligt…och en kuststad. Också trevligt! 🙂
Annica verkar inte helt missnöjd med flyttplanerna av Instagraminlägget att döma. Skönt det ändå…

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skulle verkligen vilja åka till Vancouver. Har kollat alla säsonger av Love it or list it Vancouver bara för att det är så vackert där. Hoppas hela familjen trivs!

    En kommentar på två timmar? (Aja två nu då.)
    Måste vara bottenrekord?

      Finns inte så mycket att kommentera kring detta

      Känner lite grann att det intressanta här är ju att Elias tradats till en ny klubb, inte att hans partner flyttar. Och då är vi väl mer inne på sportsidorna än en skvallerblogg om flunsor.

        Men hans partner, Annica har ju bloggat i massa år, så kanske intressant ändå?

    Vancouver är oerhört vackert och om man gillar utomhusaktiviteter och djur finns massor att uppleva, valsafari på sommaren och skidåkning på vintern. God mat om man gillar asiatiskt (stor kinesisk population) och fisk. Däremot kan invånarna bli tröttsamma i längden då de gärna ser sig lite som coola LA-hippies, och fokuserar mycket på tramsiga hälsotrender (som svenskar iofs) och ”spiritualitet”, lite ängsligt. Baksidan är mycket hemlöshet och missbruk och svindyrt boende.

      Så typ som Kanadas Los Angeles?

        Precis, men mycket svårare att njuta av beachen pga svinkallt vatten och sällan riktigt varmt i luften. Men, ett rejält lyft jämfört med Calgary, som att flytta från Luleå till Stockholm kanske!

          Luleå är ju underbart! Stockholm fy fan!! 😂😂😂

            Haha, ja! Flyttade till Luleå för sju år sedan och hade då aldrig bott någon annanstans än Sthlm. Har stormtrivts sedan starten. Så jäkla schysst liv här! Trevliga människor, roliga jobb och fina årstider. Tycker det är kul när man får uppleva helt nya platser i Sverige och dessutom få trivas. 😀

              Vad har ni för roliga jobb?

    Det jag funderade på är att tar man med barnvagnen in i flyget? 😀

      Detr en modell man viker ihop så att den blir i samma storlek som ett handbagage.

        Även barnvagn som inte tas som handbagage kan tas med ända fram till flygplanet, där du plastar in den och sätter på din tag, sen tar personalen ner den till dom som lastar baggaget på flyget.

      De flyger privat.

      Nu såg det dessutom ut som att de flög privatjet (som BB på gamla goda tiden). Där lär det väl inte vara några problem att stuva in en vagn.

      Sen förstår jag inte att hon skriver att de blivit tradade. Det är väl han som blivit det. Sen att det innebär att resten flyttar mer ju en annan femma. Finns väl ingen som säger att vi har fått nytt jobb, om ens partner har fått det?

        Samma som att ”vi är gravida”.

        Hon har ju uppnått det som var hennes livsmål (refererar till Big Brother och uttryckliga önskan om att en dag bli Hollywoodfru). Rik man (iaf ring på fingret), barn och hemmafru. Slår vad om att hon är besviken på att det inte blev NYC nu och istället flytt till ännu längre väst på fel sida om landsgränsen. Men men för sådana som Annica löser sig allt tillslut.

    Av det man ser ger elias verkligen intrycket av att vara så lugn och snäll, han är snygg och svinrik. Fyfan så avundsjuk på Annica 😂

      Ja han verkar vara en toppenkille. Tror också kanada är ett mycket bra land. Och vad spännande att få bo i en stor stad. Hoppas dom kommer trivas. 😊

      Samma här 😂 Och vilket jättekliv att få leva med Elias när man tidigare levt med Marcelo som mest påminner om en jättebebis.

        M var dessutom inte snäll mot henne🙁

          Nej, verkligen inte 😔

    Jag har bott i Vancouver 2007. Underbar multikulturell stad med utmärkta hiking-möjligheter och gillar man kulinariska upplevelser finns allt där, framförallt alla asiatiska kök. Mycket bra kulturupplevelser- för ofta avslutar europeiska band eller kulturella sällskap sina nordamerikanska turneer där innan de flyger tillbaka till europa. Kallades för hollywoood north när jag bodde där. Först bodde jag i ett område som hette Yaletown, och då kunde man ju råka springa in i Michael Douglas, Cathetherine Zeta Jones eller Jessica Alba när man skulle köpa sitt morgonkaffe. Få svenskar i staden förutom hockeyspelare med fruar och de brukar bo i villa, utanför downtown-området. Hela westcoast-mentaliteten finns där och de har weed av väldigt hög kvalitet. Många arbetar inom filmindustrin eller har lite kreativa arbeten på andra sätt. En stark hippiekultur. Nackdelen med staden är att den är liberal, och därmed attraherar missbrukare, street kids och prostituerade från resten av Kanada, ev. även washington state i USA. För British Columbia är mycket vänligare än, exempelvis Seattle. När jag bodde i Vancouver, så var jag ute och vandrade mycket, även inom staden, och de har liksom ett Skid Row , precis som i L.A. Och den skiten man får se där, så många trasiga människor och sådan misär. Vancouver är en stor hamnstad, så om det inte har förändrats så kommer merparten av allt heroin som distribueras till nordamerika dit från asien. Och sedan vet jag inte hur jag ska förhålla mig till att det var så normaliserat med alla former av sex-work. Har aldrig varit i LA eller Las Vegas, men det verkar ju som att det kan normaliseras något så otroligt kring droger, sexarbete och det våld som följer på det i vissa städer.

    Men som sagt som hockey-wife kommer man ju att bo i en villa, säkerligen söder om staden, och där finns det gallerior dit man kan åka och köpa det man behöver, så man behöver aldrig konfrontera de mörka sidorna av staden. Men som sagt det är British Columbia, och det fanns lite av den där trevliga brittiska artiga småpratsmentaliteten kvar. Jag gick genom den lokala lilla parken nära mitt hem en dag. En lokal native american bodde där och han spelade California dreaming på repeat på sin lilla transistorradio. Men det fina var att typ en äldre dam i kvarteret, som var superkorrekt klädd (typisk brittisk tant), kunde slå sig ner bredvid honom och berätta om hur jobbigt hon tyckte att det var att hennes GP tyckte att hon var överviktig, och han bara direkt förstod att det var jobbigt för henne, och så satt de där och pratade tillsammans. Jag har tillbringat tid i två städer där man kan bevittna sådana här konstiga möten mellan människor och det är i Vancouver b.c. och i Brigthon uk. Två hippiestäder som absolut har attraherat droganvändare och prostituerade och de problem som det medför, men med acceptans kan man i alla fall skapa ett humanare stadsklimat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.