Samir Badrans ilska mot Anis Don Demina

Bildkälla: Johan Valkonen/Stella Pictures

Anis Don Demina uppmanade tydligen inte sina följare att rösta på Samir & Viktors tonaliska haveri i Melodifestivalen igår och därför har Samir valt att blocka honom på Instagram. Under gårdagen ska Samir ha skickat följande sms till Anis:

Tack för stödet av dig under Mello, brorsan. Allt jag gett dig genom åren. Jag är så fucking tacksam.

Anis fick ändå tre hela meningar av Samir, och det är fler än jag kan stoltsera med som bara fick ett enda ord av honom i hans senaste arga mail  – ”karma”.  
Anis säger i NRJ Morgon där han är en av programledarna att han och Samir aldrig hängde och att om Samir bett honom posta någonting så hade han gjort det.
Han passar även på att såga Samir & Viktors bidrag med att de inte levererade och att det är synd, men att det är ett risigt sätt att hantera det hela på.
När Aftonbladet får tag på Samir säger han:

Jag och Viktor var de som tog in honom i ’gamet’ när han var en vanlig Youtuber. Vi lät honom vara med i Mello med oss, lät honom medverka i vår musik som streamade miljontals gånger. Jag hyllade honom i ett stort antal inlägg och pushade honom överallt i media, tv och sociala medier.
Sedan han blev känd har han varit oskön mot både mig och Viktor och pratat ner oss vilket gjorde mig extremt besviken! Och nu under Mello har han inte pushat oss överhuvudtaget.
Jag tycker att man ska vara ödmjuk och schysst mot dem som hjälpt till på vägen upp och inte pissa på folk när man står på toppen! Han visade sin rätta sida när han väl lyckades! Därför blockade jag honom. Som en äkta genuin vän stöttar man varann i med och motgångar. Man klankar inte ner när det går dåligt för någon. Det är nu jag skulle behövt honom som mest.

Jag antar att Anis inte ser Samir som samma ”äkta genuin vän” som han själv verkar ha varit för den fd Paradise hotel-deltagararen och mäklaren?
Aj, aj… bryt ihop och kom igen… 🙂

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hej, jag är 25 år och har ett dilemma. Jag har träffat en kille av och på sen i somras. Han har varit deprimerad i flera månader, han vet vad han känner för mig men vet inte vad han vill med vår relation. Jag vill vara med honom så mycket att det gör ont. Hur ska jag orka släppa och gå vidare?

   Det är ”öppet spår” imorgon kl 20.00

   Han behöver nog hjälp med sin depression. Prata om ert förhållande men ta det lugnt nu när han inte mår bra. Ta en dag i taget och ta hand om dej.

    Vi blir aldrig av med dessa kommentarer eller att de kan invänta öppet spår så länge någon svarar…

     Oj, detta skulle inte hamna här!!

   Bara för att något känns starkt och intensivt betyder inte att det är rätt ❤️ Han har uppenbarligen inte ork eller lust att vara i en relation med dig just nu. Acceptera bara det, sätt en gräns för dig själv och agera på den istället för dina känslor. Vem vi väljer att leva med är ett av de viktigaste valen vi gör i livet. Välj någon som respekterar, värdesätter och prioriterar dig. Nöj dig aldrig med mindre.

   Jag var i samma sits, jag valde att fokusera på mig själv och inte vara hans livboj då jag kände att jag inte hade ork till det då. Han tog tag i sitt mående själv och vi hade lite små kontakt under 2 år och efter det så hade han hamnat på rätt köl igen och vi började träffas igen. Nu är vi sambo och har två barn, det är fortfarande inte alltid en dans på rosor och han dippar ibland men jag är glad att jag valde mig själv först i första läget och att vi senare kunde träffas när vi båda var på stabil mark 🙂

    Bra jobbat E ❤️

   ”Vet inte vad han vill mer er relation ” = håller dig kvar för att få ligga och samtidigt vara fri och vara med andra. Behöver inte vara så såklart men det är mina erfarenheter av de jag träffat.

  Så … om den där Anis pushat Samir och Viktor, hade de gått till final? Eller hur menar han? Eller är det bara typ personligt?

  Sån bitterhet när det inte gick som tåget, vilket de nog räknat med.

   Vet inte om S menar att A skulle be sina följare att rösta på dem, eller🤔 De kunde väl åkt runt själva på olika dagis och promotat el haft sagostunder på dagis. Varför slutade S med sitt mäkleri, vet att han var på en skum firma iofs men finns väl andra. Vilken dålig förlorare han är btw.

    Ja vad hände egentligen med mäkleriet, fick han sluta av någon anledning? Han sa ju nyss att det blev kaos när han började som mäklare?

     Det var ju polisrazzia på mäklarkontoret och firman gick senare i konkurs. Saker stod helt klart inte rätt till men tror inte att Samir var inblandad i de skumheter som pågick.

      Varför han inte fortsatte sin mäklarkarriär nån annanstans tror jag aldrig har framgått dock

       Det var väl ingen som ville anställs honom. Vem vill smutsa ner sin firma med den typen av associationer.

       Han fortsatte på Mäklarhuset på Kungsholmen. Han slutade på firman innan razzian. Vet detta endast för att vi bodde granne med Mäklarhuset och såg han var evigaste dag på gatan 🙂

   Tror bara det är personligt. Han har känt att han har gått above and beyond och Snis gör inte en endaste liten ansträngning.

    Vadå ansträngning? Varför skulle Anis ha en skyldighet att uppmana folk att rösta på Samir när han inte ens verkar tycka låten var bra.

     För att Samir promotade och lyfte Anis när han var okänd? Tjänster och gentjänster?

      Det är ingen tjänst, bara en björntjänst.

      Om du promotar en dålig låt med en dålig och otrevlig ”sångare” så slår det ju tillbaka på dig själv.

    De hade inte gått vidare även om Anis pushat för dem på insta, Samir vill bara hitta något att skylla sitt eget misslyckande på. Hur många som tyckte låten sög hade bara men åh Anis vill att jag röstar på Samir och Viktor så då gör jag det! 😂

    Anis hade starka kopplingar till Sony och hade bra kontakter innan även om han inte var framför kameran och han behövde inte ens Samir. Det blir larvigt när någon har ett så stukat ego som den inte kan hantera en förlust.

    Samir har varit upptagen på annat håll i många år och sa tack och adjö till musiken och fladdrade vidare till studier och mäklarkontor. Nu när det passar honom ska alla hans fans (som förövrigt har växt upp och gått vidare i livet) lyfta upp hans sångkarriär samt ska alla ”branschvänner” också bära fram honom till en vinst han verkade ha tagit ut i förskott.

    Det blir olustigt när folk planerar dåligt och sen vägrar ta ansvar/acceptera att det inte känns toppen vid en förlust. Kändisskap är en färskvara och Melodifestivalen är inte direkt en tävling där bäst person vinner…det är en popularitetstävling och har du varit borta från blickfånget kan du säga adjöss till finalplats!

   Han är bara en dålig förlorare och tar ut sin frustration på andra.

   Fast såklart man räknar med att vänner stöttar en. Förstår att samir är besviken.

    Men att stötta behöver väl inte vara att uppmana andra att rösta på honom? Stötta kunde ju vara att säga att den där låten, den är inte så bra…

     Nej håller inte med dej.

      Jo, ärlighet varar längst.

     Även om man säger det privat stöttar man väl vänner utåt?

      Varför skulle man behöva stötta vänner utåt? Dessutom är de ju inte nära vänner ens, man måste inte skriva på sociala medier om allt all bekanta gör.

    Men de är ju inte nära vänner eller brukar umgås längre. Anis behöver väl inte nämna allt Samir gör på sina sociala medier för resten av livet 🤷🏼‍♀️

   Det handlar inte om att vara bitter eller att dem hade gått till final. Det handlar om människor och vem man är, vart man kommit från och vilka som stöttat en genom livet, karriären etc.

   Nu skall JAG förklara exakt vad Samir menar. Först kopierar vi detta: ”Anis säger i NRJ Morgon där han är en av programledarna att han och Samir aldrig hängde och att om Samir bett honom posta någonting så hade han gjort det.”

   Anis svar bekräftar ju bara vilken usel vän han är. Han vill att Samir skall ”be honom posta någonting” Nej, en vän skall inte behöva be om sånt, det ska komma från Anis själv, det borde vara en självklarhet med tanke på hur Samir och Viktor stöttat Anis när han inte var känd. Då var Samir och Viktor på toppen av karriären och hade kunnat skita i Anis, men istället är man ödmjuk och lyfter Anis. Det är ju det Samir menar. Nu är det lite ombytta roller. Nu när det går bättre för Anis så tänker han inte ens tanken att han på något sätt vi ge tillbaka och göra en ”shout out” till sina följare när Samir och Viktor har bestämt sig för en ”comeback”. Det är fan riktigt ruttet. Håller med Samir 100% här.

   Anis om du läser detta: Du är en usel vän.

    Och du överanalyserar något du inte har 100% koll på!

     Och du har mer koll då eller?

    Haha, varför tar DU det så personligt? 😂

    Ylva
    Bästa svaret, jag håller helt och hållet med dig.

    Exakt så. Och var skulle det vara en överanalys? Är väl exakt detta Samir säger han är besviken över.

     Det har gått över 6år sedan de senaste hade ett samarbete. Man får gå vidare i livet. Uppenbarligen är de ju inte speciellt nära vänner längre.

      Tänk om alla inom musik, som någon gång jobbat med någon, ska gå ut och pusha alla dom? Eller är det bara vissa man ska pusha, eller handlar det möjligen om att man vill pushar dom man tycker är bra?

      Uppenbarligen är du inte en bra vän som tänker som du gör. Spelar väl för fan ingen roll att det gått 6 år. Om man glömmer vem som stöttade en när man själv inte var så framgångsrik så är man en rätt egocentrisk och självupptagen person.

  Hur orkar folk som skapar såna här dramor hela tiden? Jag hade aldrig orkat.

   Det heter DRAMAN.

    När man korrigerar andra och har fel själv. Det heter dramer i plural.

     Jag tror att ’draman’ snart blir den vedertagna pluralformen. Man kan redan se en ökning av den formen på bekostnad av ’dramer’, framför allt när det handlar om händelser i folks liv och inte teateruppsättningar.

     Det är inte så konstigt att pluralformen håller på att ändras. ’Dramer’ bygger på singularformen ’en dram’ medan ’draman’ bygger på ’ett drama’, som ju är den ordformen vi använder nu för tiden.

     Oj vad förlegad svenska Lovisa!

      Oj här har vi en som hånar språket.

  Män med Peter Pan- syndrom kan vara charmiga och roliga ett tag.
  Tröttsamt i längden.
  Det är dags för Samir att ta sig förbi barndomens egocentriska, narcissistiska och omogna fas.

   Tror faktiskt du har helt fel bild av Samir, tror inte han är något av det du skriver över huvudtaget. Tror han är en riktigt bra människa helt ärligt. Det är min uppfattning.

    Känner du honom, Ylva? Du går så jävligt i försvar.

     Kul att du är ensam om att tycka det också.

  Samir har ju för f-n tappat det. Tål inte att se hans superfiltrade rants om hur orättvist livet är. Och BTW alla skriker om Biancas (eventuella) operationer. Här sitter en kille som varenda kotte kan se har kapat halva snoken, sen han sist stod i rampljuset, och INGEN höjer en röst. Dubbelmoral! Alltid dubbelmoral och skillnad på om en kvinna eller man gör något!

   Tappat det? Det är väl inget fel i att tycka att en vän ska stötta en? Du har tappat det om du inte anser att vänner ska stötta varandra.

    Men fatta! Dom VAR inte vänner på det sättet

     Uppenbarligen inte från Anis sida.

     Men Samir verkar ha stöttat Anis som sin vän.

      Samir verkar iofs vara en reko snubbe. Han stöttar Anis, Gunilla P, Bianca, Läckberg? Har jag glömt ngn? Kanske kan han göra karriär inom kyrkan, mkt hjälpsamma och goda människor som jobbar där.

     Jaså, hur vet du det? Att dom inte var vänner på det sättet? Troligtvis så var dom vänner på det sättet eftersom Samir reagerar som han gör och blivit sårad att Anis frånvaro.

    ”Ylva” sluta vara en så dålig förlorare. Du hade inte vad som krävdes den här gången. Håll dig kvar i rampljuset och ställ upp i trall- och danstävlingen nästa år, så ska du se att du får en bättre placering.

     //
     Sluta vara ett ruttet troll som har en rutten jargong och trycker ner andra människor. Hoppas du mår bra!

   Fast han säljer inte skönhetsprodukter och hävdar att det är dem som förminskat hans snok.

    Och hennes enorma matintag som modellerat skinkan😉

     Du är en riktigt bitter elak trollpacka! Stick ut i skogen istället!

   Vad har han tappat? Snoken, det är han och Zlatan. OT, var är den där Zlatanstatyn nu eg? Och var är hans snok👃

   Samir och Bianca är lika på många sätt. Språket framförallt.

    Ett framtida par😉

   Ah..Är det DET han har gjort. Inte kunnat sätta fingret på vad det är som gör att han ser så annorlunda ut mot förr.

  Så ointressant.
  Skriv om Sandra Beijers inlägg om hur ute det är att vara unik och hsp, det genererade ett intressant kommentarsfält.

   Jag har inte threads, men det kommer upp inlägg på instagram, plus att Egoina gjorde ett inlägg med sina inlägg och jag tänker att det här är lite av det Sandra också är inne på? Att alla luftar sina egna tankar och tycker att de är unika och ovanliga? Eller är det igenkänning man är ute efter? Jag vet inte, men jag känner bara att jag inte orkar med fler tankar än mina egna haha! Gillar Egoina, absolut, det var bara att hennes exempel speglar precis de inlägg jag får upp på instagram.
   Gillar ni threads? Eller vad tycker ni som använder det? Vad skriver ni?

   Gick in och kollade. Tack för tips, intressant läsning! Håller med Sandra ☺️

   Verkligen! Jösses om hon kommer undan med att såga sina läsare och alla andra tjejer på internet. Snacka om pick-me girl.

  Men allvarligt, skulle ni inte känna er svikna? Okej om man väljer att inte rösta eller hylla, men att säga till sina följare att de inte ska rösta, det är lågt tycker jag. Jag är inte något Samir fan och gillas Anis riktigt mycket, men tycker här att Samir är den som visar en mer mogenhet här som vågar uttrycka sin besvikelse och sina känslor.

   Samir MOGEN??????!!!!!!!?Är du allvarlig?????????????

   E/ var har han sagt att man INTE ska rösta?

   Anis har inte sagt att man INTe ska rösta. Han uppmanade inte till någonting. Inte att rösta på Lisa Ajax, eller någon annan.

   Hur stor makt tror Samir att Anis har egentligen?

    Det handlar väl inte makt utan att ge tillbaka av det man fått. Tvivlar på att någon tror att Anis följare skulle gjort någon skillnad på resultatet.

     Samir verkar ju tro det

      Tycker inte alls det framstår så utan om besvikelse över att någon man har stöttat och lyft upp inte gör det samma.

       Men var ju flera år sedan de var vänner, de umgås inte längre. Så varför skulle Anis behöva uppmana folk att rösta på Samir? Speciellt när han inte ens själv verkar tycka att låten var speciellt bra.

       Ska han liksom behöva lyfta allt Samir går för resten av livet bara för att ”betala tillbaka” bara för att Damir anser att det är tackvare honom Anis blev känd 😳

        Ja lite så. Men håller nog trotts allt med om att Samir mest är en dålig förlorare.

     Men ska Anis behöva skriva om allt Samir gör för resten av livet? Han är inte skyldig att lägga upp något om Samirs låt på sina sociala medier eller be folk rösta. De är ju inte ens vänner eller umgås idag.

      Håller med. Tycker också att Samir och Viktor har gjort ett namn för sig själva i mello sammanhang, de behöver inte push från andra. Det hade ev varit skillnad om de var med för först gången.

       Där har du faktiskt en verrig poäng.

     Det hade ju varit pinsamt för Anis att be folk rösta på en skitdålig låt.

    Men vad var det Anis sa?

     Ingenting? Samir är arg för att han inte la upp något om deras mellolåt på instagram och skrev då ett drygt meddelande till Anis samt blockade honom.

   Han skrev inte till sina följare att de inte skulle rösta, han skrev in ge bling om det alls. Du tolkade nog det lite fel.

    Ingenting*

   Ja håller med. Han uttrycker sig moget och ärligt.

   Jag håller helt med dig.

   Mitt misstag, läste fel, tyckte det stod att han uppmanade följarna att inte rösta.

  Samir och Viktors låt var fruktansvärt dålig. Uppenbarligen gick den inte ens hem hos småbarnen heller. Som sagt, bryt ihop och kom igen. Bu-fucking-hu…

   Tycker inte den är dålig. Refrängen är bra iaf och den fastnar.

   Och de sjöng så falskt

  Herregud, Stay in school kids. Med en utbildning slipper ni bete er som en omogen fjortonåring bara för att ni inte får vara med mer i Melodifestivalen. (Till er som äger att Samir har en utbildning så har han tydligen en för dålig utbildning eller mognad för att förstår att man inte ska ta arbete hos den mäklare som alla visste inte var rumsren…)

   Undrar vad han tänkte när han började där.

  Samir beter sig som en omogen tonåring. Acceptera att låten var värdelös – skyll inte över förlusten på andra.

  Blev Samir besviken på Bianca också, för hon gav väl inget stöd heller? Samir som alltid försvarar henne högt, hoppades nog… Kanske blockade han henne också. Joakim Lundell stöttade han? Är han också blockad? Anis verkar väl ha fått lite hybris, särskilt efter han fick jobbet i Idol? Vad hände, varför fick han inte vara kvar? Det där blev nog en käftsmäll för honom, blev nog en stor besvikelse för honom men han har å andra sidan ett bra radiojobb nu iaf men hoppades nog på att bli en stor tv-programledare.

   Precis. Bianca borde ju promotat deras låt som fan som tack för stödet förra veckan…..
   Hoppas Viktor och Samir promotar Camilla Läckbergs ev kommande böcker i framtiden med tankte på att Läckberg gav dom sitt stöd i mellon.

  Men jösses! hahahahahaha
  Så man står alltså i gentjänst hela livet i allt efter att någon hjälpt en?
  Om Anis inte tyckte låten var bra varför ska han då promota den?
  De umgås ju inte ens.
  Anis har säkert hyllat Samir förr i tiden…är det en regel att göra det hela livet sedan?
  suck

   Agree!

  Nu förstår man varför han skrev o stöttade Bianca! Tydligen hjälpte inte det heller att smöra in sig hos henne!

  När man korrigerar andra och har fel själv. Det heter dramer i plural.

  Känns trist att du använder oss läsare i din personliga vendetta med Samir, hur många inlägg är det nu på sistone? Det är oerhört oprofessionellt och det är här du förlorar den seriositet som jag antar att du vill ha som ”makthavare”. Du har ju själv uttryckt att du har makt att påverka i egenskap av influencer med tanke på din plattform – att då använda bloggen, och i förlängningen oss läsare, för att ge igen på enskilda som du har en beef med är något som drar ner nivån rejält.

   Vendetta? Beef? Är detta en actionfilm från 90-talet med Keanu Reeves?

   jag tycker tvärtom. Camilla gör rätt som kritiserar denna person som hyllas av sina kändiskompisar. Samir vill vara känd på sina villkor. Han vill bara ha the benefits. Men inte ansvaret som kommer med det. Offentlighet har sin sötma. Men också sina beska droppar. ska man vara känd får man tåla båda 🙂

  Samir är butthurt för att deras låt och framträdande var det sämsta som någonsin sänts på public service tv, det spelar ingen roll om så jultomten själv hade hypeat den.
  Äg istället att du är en asdålig ”artist”.

   Tyvärr röstar ju alla småbarn på den… som alltid….

    Nej inte ens barnen röstade… tittade du ens?

     Ahhh vad skönt att höra

  Nu fattar man mer av Samirs rövslickeri på Bianca: Han ville ha lite skön back up inför/under Mellon. Sorry Samir inte alla tänker strategiskt ”BROR”!!!!

  Samir Badran har haft hybris sen han kom in i paradise hotel. Personligen orkar jag inte se denna 33-åriga vuxna man bete sig om en fjortis i tv. kanske fler som tröttnat på det med tanke på röstningen i mello. Inte ens barn låter sig luras längre, 🙂

  Tror Samir har umgåtts för mycket med The Gunilla och tar efter hennes konfliktbeteende 😉

  1. Samir är butthurt för att han längre inte är aktuell och de tog för givet att låten skulle gå raka vägen till final
  2. Kanske lite kefft av Anis att inte nämna dessa två personer om de nu är vänner, dock inte hans skyldighet heller utan Samir är nog bara lite bitter och griper efter halmstrån
  3. Köper ändå Samirs resonemang om att man visar sina rätta färger när det går bra. Innan allt fame var Anis beroende av andra men inte längre. Det enda man hör är också att folk säger att han är skitdryg och otrevlig bakom kulisserna, alltså han har en fejkad fasad typ som Margaux hade, han borde värna om sitt varumärke mer så det inte går som henne är allt jag tänker

  MEN, egentligen är det inte låten det är fel på. Hos mig har den fastnat i skallen, även om jag inte går in och lyssnar på den (den söndermixtrade versionen som Cam skrev). Men kanske andra, yngre, gör? Så får han sin revansch ändå, iaf veckorna fram till final när man får lyssna på de som gått vidare igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.