Nellie Berntsson svarar på frågor om flytten

Bildkälla: Nellie Berntsson Instastory

Nellie Berntsson och hennes affärs- och livsparnter Olav ha flyttat utomlands med sonen Valentin och alla hästar och hundar.
Än så länge har de inte avslöjat vilket land eller vilken stad de valt att bosätta sig i, men Nellie lovar att det ska avslöjas längre fram. När paret bott in sig en smula.
Så här svarar hon i alla fall på kommentarer om det hela:

Q: Hur känner ni över ett eventuellt syskon i ett annat land? Föda, vård osv?
A: Nu får jag ju tänka på de jag har. Dvs mig, Olav och Valle. Så vården här har jag redan koll på om någon skulle bli sjuk. Ett till barn är inte i närheten av agendan just nu så de har jag inte ens tänkt på.

Q: Du är en sån powerkvinna! Känns som att ditt konto+bilder, på dessa få dagar, har fått mycket härlig energi.
A: Men det är de. Vårt fruktansvärt knasigt 2023 med mycket. Både med stall och boende. Besvikelse osv. Så det känns som en ny era.

Q: Vart bor ni nu? Alltså vilket land och varför ville ni flytta?
A: Vi ville flytta av olika anledningar, men främst för att vi är unga och måste suga in oss allt vi kan och inte sätta livet på paus. Jag själv ser inget försvar i att sätta sig och luta sig tillbaka nu med motiveringen ”skaffa barn”. Jag vill ge Valentin allt jag kan, och då är min tid nu. Vi har länge velat upptäcka annat än Sverige, få mer kontakter, annan kultur och fler tävlingar mitt i veckan.Ångrar mig om jag inte testar. Så det va största anledningen.

Q: Hur tänker ni med att flytta i från familjen? Relationen mellan ditt barn och familjen?
A: Att man flyger eller kör. Alla får ju ta sitt ansvar. Olavs familj vet jag snart kommer och min pappa kommer snarast med vår säng och tv osv. Därefter syns man med jämna mellanrum hos varandra.

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inga sköna vibbar av denna donna.

   Varför inte?

   Men då har ni i alla fall något gemensamt!

    😂

   Hur skriver människan?

  Blir lika förundrad över hur illa många influenser stavar. Och det är inte bara de/dem jag syftar på..

   Håller helt med. Nästan så man blir mörkrädd…

   ”Ett till barn är inte i närheten av agendan just nu”

   I och för sig stavar de flesta väldigt dåligt, influenser eller ej.

    ”Suga in oss allt vi kan”?

  *influencers

  Modigt tycker jag! Fascinerad över att någon ställer frågan om ”föda barn” i annat land när Nellie varken är gravid eller var antytt att hon vill ha fler barn nu, snarare tvärtom.

   Eller som att kvinnor inte föder barn i andra länder?!

  Jag tycker att Nellie mognat under den här tiden (nu följer jag inte henne annars).

   Så hur kan du säga att hon mognat?

  Nellie är helt ointressant.
  Försöker hålla någon slags spänning med att låtsas hålla landet hemligt. Det låter ju spännande. Nordkorea?

   Kan knappt bärga dig du med?! 😂

  Varför säger hon inte vart hon har flyttat? Jätte konstigt beteende.
  Hon nämner också att Olavs föräldrar och hennes pappa kommer att träffas men hon nämner inte hennes mamma. Är de fortfarande osams?

   Nä, de är osams igen. Dvs femte gången senaste tre åren när de bryter helt. Plötsligt så är det då kontakt med pappan igen som lyfts fram. Hon, ja hon isolerar sig och sin sambo och sitt barn helt från all andra. De har ingen annan bara varann och sitt företag. Samma som hennes egen familj gjorde sista 7 åren, de och bara de tillsammans mot och i krig med alla andra. En farlig situation bör man på så sätt binder sig till varann och utesluter andra helt. Stackars killen han har blivit helt indragen i sett sektlikt agerande. Han har verkligen inget och ingen annan är sitt barn och sambo. Inte ens arbetskamrater som han kan få normalt socialt utbyte med på dagtid. Bara hon och hennes ryck och nycker.

    Fast när det gäller Valentin så tycker jag att hon är en jättebra mamma. Innan lille V föddes var hon benhård på att han skulle in på dagis påp direkten och hennes liv skulle minsann inte förändras. När han sen kom så ändrade hon sig helt och han är definitivt mittpunkten i hennes liv. Förskolan stressade honom så hon tog ut honom därifrån (han är ju bara 2 år!) för hans skull. Jag tror det blir jättebra med barnet. Han får nog träffa massor med människor under hela sin barndom.

    I övrigt håller jag med om att det är tramsigt och genomskinligt att vägra ens tala om vilket land de flyttat till. Clickbaiting så det lyser om det. Man behöver ju inte gå in på några detaljer, det räcker med ett ord.

     Skrev hon ja, hon kom väl ihop sig med dagiset och valde att lämna det därför. Hon klarar inte av att hålla sams med någon alls. Har aldrig gjort, har ju vare sig gått gymnasiet eller haft något vanligt jobb så hon har inte lärt sig det sociala spelet och att behöva samsas och jämka för att livet ska rulla på. Nu surar hon bara ihop och drar och bryter kontakten oavsett om det gäller relationer, bostäder eller övriga saker som kräver samarbete och en känsla för hur man samsas i samhället.

      Hon skrev ju att förskolan var bra MEN att V blev stressad av att vara där hela dagarna. Och det förstår jag, han är ju bara 2 år!

  På hennes sätt att skriva kan man tro att svenska inte är hennes förstaspråk, hackiga meningar och konstiga formuleringar. Hur hemligt kan det vara vart en avdankad influencer ska bo, har hon stalkers?

  Skulle tippa på att hon har flyttat till Nederländerna eller Tyskland som är två stora länder inom hästhoppning och också mycket uppfödning och försäljning av hästar.

   För vem spelar det någon som helst roll vilket land människan flyttat till?

  Det låter som vanligt nu. Hon skriver bl.a att hon är besviken på Springfield Farm, både på stallet och det egna boendet och hon ska berätta om det senare.
  Tror att hon har enorma samarbetssvårigheter och nu börjar det väl bli ont om alternativ kvar i Skåne där de kan hyra in sig. Tror inte det blir lättare utomlands med den attityden hon har och ingen vet vem hon är där. Här lever hon väl främst på sitt namn som gammal storbloggare, samarbeten och på att ständig pumpa in smygreklam för hästförsäljningsföretaget på sitt instagramkonto.
  Det framstår som att hon är en enormt framgångsrik företagare som ständigt köper nya bilar och kan kosta på sig men allt är ju hyrt eller köpt på kredit och omsättningen på hästförsäljningsföretaget har gått ned kraftigt enligt senaste redovisningen.
  Killen däremot är en duktig beridare och det är nog på hans referenser och meriter de tagit till det superhemliga stället i Europa där de är nu. Vi får väl se hur länge det varar..

   Fast de säljer väl aldrig hästar till svenska ryttare ändå så marknaden blir nog större nu och enklare kanske för köpare att besöka dem samtidigt som andra hästhandlare.

   Vad jag kan se så bor dom i Hovås utanför Göteborg sen februari 2024?

    Får väl kanske tillägga att jag inte är någon spion men blev nyfiken eftersom jag läst detta inlägget och sen kort därefter så står deras lastbil parkerad längs med den vägen jag kör till jobbet 😇

     Ja hjälp, det var kortare än till och med jag hade trott – inte mycket mer än en utlandssemester ju….

  En hel del faktiskt till children, juniorer och yr. Hon annonserar ju flitigt ut hästar till sina följare genom ständig smygreklam på sitt stora ig-konto.
  Senast för några dagar sedan försökte hon sälja sin dräktiga Zamina som avels- eller ridhäst till någon i sin beundrarskara. (Den höll ju inte så väldigt oseriöst att försöka sälja den som ridhäst☹️)

  Belgien

  Varför ska det vara så jävla svårt för folk att skriva DET istället för de?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *