Alexandra Nilsson tar bort tatueringar

Alexandra Nilsson tar med sig sina följare för att ”snärta” loss två tatueringar, en i nacken och en på handledens insida. Det här är en process som brukar ta några gånger och som jag förstår det så gör det ont som fasen.
Rosetten Alexandra har i nacken hoppas hon ska vara borta med den här sessionen, medan rosetten på insidan av handleden verkar vara mer svårlasrad.


Hon får frågan om hon ångrar alla sina tatuereingar och svarar följande:

Ja. Jag vill inte se dessa tatueringar mer då dom påminner för mycket om en tid jag inte kan relatera till längre.. Vill bara gå vidare oh inte behöva se dessa ständiga påminnelser. Sen fattar jag inte varför jag gjorde 2 rosetter, räckte det inte med en?! 😂 Men jag har alltid varit extremt impulsiv och agerar gärna innan jag hunnit tänka. Något jag kämpar med varje dag. 😂

Kanske är smärtan lite lättare att hantera om man slipper betala för den? Fy vad surt att först betala för att få tatueringen gjord – kostar pengar och gör ont – och sen för att ta bort den – vilket också gör ont och kostar pengar.
Det är kanske här det där bristande konsekvenstänket som Alexandra pratar om gör sin storstilade entré? Jag undrar hur många som fortfarande idag är böjda över tatueringen som gjordes under alkoholpåverkan på ungdomens partyresan till Kreta? Ofta var det rosetter och fjärilar för tjejerna och för killarna tribaltatueringar runt överarmen.
Hur många bär dem stolt?

Jag undrar om Dessie har kvar sin ”Dessietatuering” i svanken fortfarande?

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Böjda?

      Har två tatueringar, båda gjorda på fyllan för 10 år sedan. Går lätt att dölja och tror inte att jag kommer ta bort dem, men önskar att jag inte hade gjort dem från första början främst pga religiösa orsaker.

        (Skulle inte vara ett svar, hur blir det alltid såhär🤨)

          För att du trycker på svara🤔

      När du skriver sådär, vad menar du?
      Att du inte fattar att det ska stå nöjda?
      Vill du berätta att du upptäckte ett fel i texten eller att Camilla är oduglig och slarvig?
      Känner du dig böjd över dig själv?😜

        Aha, nä trodde det var ett konstigt uttryck hon använde som jag aldrig hört. Hon brukar använda sånt lite fel..
        Hon borde verkligen korrläsa…

          Ok! 👍

          Jag läser minst 3 av våra största dagstidningar på nätet varje dag, och jag kan lova dig att deras stavning är betydligt sämre och fel ord slinker med hela tiden. Vi andra förstår ändå vad det står, men en del personer är naturligtvis både felfria och har väldigt svårt att förstå skriven text om bara en bokstav är fel…det måste kännas härligt att vara så felfri men ändå så okunnig om sina egna brister!

            Tycker du att det ska vara så? Är det bra att folk skriver som dom vill? Ditt skitsnack visar bara att du inte bryr dig om det svenska språket. Jag tycker det känns viktigt men för den skull tror jag inte att jag är felfri, så klart.
            (Har inte rättat någon här)

              Dom är talspråk , när du skriver använder man de eller dem.

      Nöjda. Fasiken vad fult med dessa nästan heltäckande tatueringar grabbarna har idag. Och de stora som tjejerna har. Min dotter har tatueringar. Började med en, sedan en till osv. Verkar vara som med fillers, måste bara fortsätta.

      Frågan var väl inte heller om hon hatar sina tatueringar utan om hon ångrar dom. Freudian slip kanske Camcam?

        Man kan både hata och ångra. Har ett otroget ex som jag både hatar och ångrar.

          Så kan de va 👍🏻

          Klart man kan, men det var inte poängen.

    Jag var så nära att göra en tribal i svanken en gång. Ville verkligen ha en. Det blev aldrig av och herregud vad tacksam jag är för det idag 20 år senare 😂

      Tribals är inne igen och alla coola kidsen skaffar. Obs skojar ej, kolla själv på Instagram.

        Haha, inne eller ej, skulle ha panik om jag hade en idag 😂

      Coolt med tramp stamps ju

        Håller med! Bär min stolt!😄

    Tycker det är skönt att valet finns att kunna ta bort (de flesta) tatueringar man ångrar. Sen är det väl inte så surt att först tatuera och sen ta bort tatueringen, man brukar ju inte göra det direkt efter den är gjord 🤷‍♀️😀

      Surt ekonomiskt så klart.

    Alla mina tatueringar är minnen av en tid som varit. Jag ångrar ingen av dem, men jag skulle vilja göra en cover up över en där tatueraren var en jäkla klåpare. Kolla upp era tatueringskonstnärer innan ni låter dem komma nära med nålarna är ett tips.

      Jag har lasrar bort 2. Väldigt duktig tatuerare men jag ville inte ha kvar dem för det. Jag har precis som Alexandra en som är seg och inte vill släppa helt. Har någon behandling kvar men det gör så satans ont att jag skjuter på det 😅 Kostnaden kan jag leva med men smärtan är svårare..

        Har de varit stora? Jag har bara tagit bort en liten 2x7cm men skulle kunna tänka mig att ta bort en sleeve och hela låret om resultatet blev bra.

          Hur många behandlingar tog det? Jag ska börja ta bort en nästa vecka.

    Förstår verkligen inte behovet av att tatuera sig. Finns ju så många andra sätt att uttrycka sig på än genom att permanent skada sin hud. För att inte tala om alla kemikalier och skit man får in i huden och därmed kroppen 😬. Jag är bara 30, så är inte direkt gammal heller. Är SÅ glad över att aldrig ha fallit för grupptryck och över att ha 0 tatueringar. Har faktiskt aldrig sett en tatuering jag tyckt varit snygg. De blir bara dassiga i färgen direkt. Aldrig träffat någon som gillat sin tatuering många år senare heller. Nu är det ju så vanligt så var och varannan 80 åring kommer ju ha det i framtiden 😂.

      ”Skada” 😄
      Otroligt många gillar och ångrar inte sina tatueringar.

        man vet ju idag att det kan vara farliga ämnen i färgen som kan leda till cancer samt lagras i tex lymfkörtlarna

          Allt är farligt nu för tiden 😅

            Mja, jag vet inte om jag håller med, men tatueringsfärger har varit ohälsosamma länge: https://www.kth.se/om/nyheter/centrala-nyheter/giftiga-amnen-i-tatueringsfarger-1.993083 . Just tungmetaller vill iallafall jag inte ha en liten depå av i kroppen.

              https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/34XPXd/ny-eu-lag-begransar-tatueringsfarger-alla-kommer-behova-stanga

              ”Jörgen Serup, professor i dermatologi vid Bispebjerg hospital i Köpenhamn, är kritisk till lagstiftningen. Han menar att det inte finns något som tyder på att färgerna orsakar cancer. Han säger att det inte heller finns något känt fall där någon drabbats, trots att 700 miljoner människor i världen är tatuerade.
              – Man famlar i mörkret. I den medicinska världslitteraturen finns inget som direkt tyder på det, säger han och berättar att det dessutom gjorts epidemiologiska studier som visar att det inte finns någon risk.
              – Jag har sett mycket, men inte cancer.
              Jörgen Serup medger dock att det förekommer att tatuerade fått allergiska reaktioner av de färger som används, men att det i 9 av 10 fall handlar om den röda tatueringsfärgen.
              – Man kan förbjuda röd färg, men den är viktig och populär, den näst populäraste efter svart.”

              Och ändå lever vi…

            Ganska stor skillnad på att injecera tungmetaller i kroppen och att äta chark 🤷🏼‍♀️

        ”Fallit för grupptrycket”? Du tror på riktigt att det är därför man tatuerar sig?

      Anonym, grupptrycket? Jag har ett gäng tatueringar som jag älskar. Har haft dom i 20 år och inte ångrat mig. Min man hatar tatueringar men jag gör som jag vill.

      Jag förstår verkligen inte behovet av att INTE vilja tatuera sig 😍

      Ps kemikalier och skit får du in i kroppen ändå så oroa dig inte.

        Detta var det dummaste jag har hört på länge! Vilket idiotiskt resonemang.

          verkligen!

          Du äter väl kött eller? Applicera samma mening på kött så ska du se att du säkert håller med.

        För att det ser trashigt ut med tatueringar.

        Eftersom tungmetaller anrikas i kroppen och förs vidare till fostret så framstår din kommentar extremt korkad. Ju fler källor desto värre.

          Levern och lymfsystemet gör förstås sitt jobb, men de kan överbelastas (samma anonym för att inte skrämma upp för mycket)

      Gjorde mina för 39 år sedan och ångrar ingen. Men visst, det var långt innan tatueringar blev dussinvara och de som görs idag är oftast riktigt dåligt gjorda dessutom.

      Jag instämmer, har nog aldrig sett en snygg tatuering i mitt liv. Tycker det är sjukt fult faktiskt. Jag har en som jag gjorde direkt jsg fyllde arton, är glad att jag inte gjorde fler. Tur i oturen sitter den i svanken så jag slipper i alla fall se den. 😂😂😂

    Kommer säkert att dö som den enda utan en tatuering. Det har aldrig blivit av eftersom jag aldrig sett nån mening i det.

      Jag har inga heller så då är vi två haha

      Jag har inte heller en enda tatuering 🤷🏻‍♀️ har önskat laga flera gånger, första på nian (en stor trollslända på bröstet) sen önska jag en tribal i svanken, sen text på axeln och nu barnens namn men har aldrig vågat göra dem 😅 är helt för rädd att ångra och att tatueraren gör så fult resultat 😅🤦🏻‍♀️

        Du måste vara finlandssvensk ❤️

          Varför det?

            För att hon vill ”laga” en tatuering och drömde om det ”på” nian ❤️ 🇫🇮

      Men du, Johanna Bladh! Det är många som inte är tatuerade.

        Åh, hoppas hon normaliserar!

        Men Johanna är den ENDA som har en eftergravidmage🙄😉

          När har hon sagt det? Ni Bladh-hatare är besatta.

            En bild säger mer än tusen ord. (Om det ändå vore EN bild, det är tusen)🙄

      Japp bara du i hela världen utan tatueringar, sjukt va?

      Jag har inte heller någon och tänker aldrig skaffa någon så du är inte ensam. 🙂

      Jag har inte heller och inte min man heller.
      Inte så många i vår omgivning faktiskt men svärmor har börjat på äldre dar.😄

      Brukar säga till barnen att aldrig tatuera sig, ser så skabbigt ut.
      Som att ngn ung röker.

      Ungdomens synder från 90-talet och början på 2000-talet kan man ju förstå då det typ exploderade. Men nu?!

        Skabbigt att säga så bara för att du inte gillar det.
        Jag fattar inte vad alla tjafsar om. Gillar, gillar inte, liksom. Jag tycker det är skitfult att färga håret rött men tänker inte håna någon för det.

    Det är ju popolärt att tatuera halsen och ja inte tycker jag det är snyggt. Sedan undrar jag varför en del tatuerar hela kroppen. Får nästan panik när jag tänker på det.

      Ojdå, lugna sig gamla Britta!

      Tönt.

    På temat tatueringar som man ångrar, haha tänk alla som gör ”gen Z” tatueringar🥲😳
    Sök typ ”gen Z tattoo fail”

    Jag ångrar en av mina tatueringar. Den sitter på skulderbladet så jag själv slipper ju se den. Gjorde den på fyllan (!!) i Pattaya (!!) på en bakgata (!!).🫠 Den är gjord alldeles för djupt och med för tjocka linjer. Inte snygg för 5 öre. Inte alltid adhd är en superkraft! 😅

      Jag tatuerade mig på en nattklubb 🙄 Riskbedömningen var kanske inte jätte bra när man var 18 år. Tacksam att jag slapp någon blodsmitta iaf 🙏

      Är huvudet dumt får kroppen lida.

    Seriöst, på riktigt. Frågan lyder ÅNGRAR du, det står ju klart och skittydligt i bilden du lagt upp.

    Ändå får du det till att hon skulle hata tatueringarna? Wahfuck hände där i huvudet? 😂

      Oj andas människa.

    Jag ångrar då ingen tatuering. Ångrar inte mycket i allmänhet. Livet levs och man märks på olika sätt.
    Ingen idé att blicka tillbaka och tänka om – gå framåt!

      Fast att blicka tillbaka är väl ganska utvecklande ibland? Jag ångrar mina men i get jag ältar eller tänker på speciellt ofta.

    Jag har två som jag gjorde på sent 90-tal. Hade jag vetat att de skulle flyta ut och bli kluddiga med tiden så kanske jag hade avstått men nu sitter de där de sitter och de får hänga med resten av livet. Jag har ritat förlagorna själv och har en på ankeln och en på skuldran.

      Men det finns pyttesmå tatueringar som är jättefina. Att ha en sådan på insidan handled siktar jag på.

    Property of(f) Magdalena Graaf😀 Förhållandet blev off iaf.

    Har alltid funderat på tjejerna i klassen i typ nian/ettan på gymnasiet som gjorde svanktatueringar. Om de fortfarande gillar sina tatueringar. <3

    Om man inte vill se sina tatueringar så är det väl utmärkt att ha dem i nacken! 😀

      Som PH-Sofia🙂

        Prinsessan Sofia är ju dock väldigt stolt över sin i nacken.

    Behåller tatueringar sin skärpa under hela ens liv eller blir de sådär matta till slut som jag vill minnas att jag sett?

      Det beror på hur duktig tatueraren är. Ja, linjerna blir lite mer suddiga och solar du satan kommer den bli mer och mer grå. Även med åren. Men att de skulle bli ”kluddiga” stämmer inte. Då har du fått en billig, dålig tatuering.

      Du kan se både bra och dåliga exempel här: https://www.reddit.com/r/agedtattoos/

    Måste man alltid lasra bort tatueringar? Kan man inte bara tatuera över dem med hudfärgad färg? 🤔

      Som Tippex? Smart! Concealertatuering? Är det nästa fluga? Att permanent tatuera över ringarna under ögonen?
      Ja, tack

        Ja under ögonen ska finnas.

      Nej den tatuering som finns där sen innan kommer synas igenom. Till viss del kan du kamouflera och ljusa upp små partier med ljusare färg, tex som del av motivet om du gör en sk cover up med ett annat motiv över. Men i regel så rekommenderas att tatuera något mörkare om man vill tatuera över så att den tidigare tatueringen inte ska kunna skina igenom.
      Huden ändrar dessutom färg under de olika årstiderna och när du åldras, den färg du skulle ha nu kanske inte är samma som skulle se bra ut under sommarhalvåret eller om fem år.

    Detta händer i kroppen när man tatuerar sig:
    https://youtu.be/nGggU-Cxhv0?si=SS9eoSLlEoMmJ0p5

    Det pågår en superintressant epidemiologisk studie på Lunds universitet där man undersöker om det finns ett samband mellan tatueringar och cancer. Det finns nämligen inga långtidsstudier på detta, vilket är konstigt med tanke på hur vanligt det är med tatueringar. För övrigt är jag glad över att jag aldrig tatuerade mig. Har bytt stil totalt och den tatuering jag suktade efter som 20-åring vill jag verkligen inte ha i dag! Tur att jag var fattig som student, så det blev aldrig av (trots färdig skiss och allt).

      Det är nog inte många som ångrar att de INTE gjorde den där tatueringen de funderade på för länge sen. Men det är många som ångrar tatueringarna de gjorde. Allt går nog inte att lasra bort heller, som tatueringar på den tunna huden på hals och bröst.

    Gnäll och gnäll, det drabbar ingen fattig Alex har råd att både lasra och göra nya tatueringar..

    Själv har man inte råd med varken att ta bort skiten man har eller göra nya!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.