Isabella Löwengrip om sin bröstförminskning

Jag har bokat in en bröstförminskning och lyft nu men jag vet inte hur mycket jag ska skriva om det i bloggen?
[…]

Jag har 75E idag och vill komma ner till en C-kupa. Jag gillar att ha bröst men jag vill kunna träna ordentligt, kunna köpa BH:ar i vanliga butiker också samt kunna ha klänning med öppen rygg. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip vill tillbaka till en mindre byst igen, och berättar nu på bloggen att hon har bokat tid för en bröstförminskning.
Anledningarna hon listar är hon vill kunna träna ordentligt, kunna köpa BH:ar i vanliga butiker också samt kunna ha klänning med öppen rygg.
När jag gjorde min bröstminksning var det enbart av smärtmässiga skäl och jag insåg senast igår att jag fortfarande väljer kläder och klär mig som före operationen och använder fortfarande inte ”vanliga bh-ar” men alla har sina olika anledningar till saker och ting.
Kanske upptäckte hon att det kanske inte var så kul med stora tuttar ändå?

Så här låter det i kommentarsfältet:

De två sista kommentarerna tycker jag är intressant.
Jag tror faktiskt inte att Isabella ens skulle överväga att göra en sponsrad operation, det kan jag verkligen ge henne. Och som hon skriver i sitt svar, tänk om någon skulle gå dit och få komplikationer.

Jag är fortfarande nöjd med min bröstförminskning – den gav mig en helt ny livskvalité med minskad smärta – och det trots att jag blev inlagd på SÖS i nästan en vecka, just pga komplikationer, och kommer behöva operera om det ena bröstet -men jag skulle aldrig rekommendera kliniken.
Komplikationer kan så klart inträffa med alla operationer, men jag ser hellre att de som är intresserade av någonting liknande gör sin egen research och fattar sina egna beslut utifrån det.

 

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är med spänning jag följer skapandet av den nya Bella.

   Vilket nr är detta, Bella 92.1?
   Hon ljuger ju redan, hon ska inte göra en bröstförminskning, det är något man gör om man har naturligt stora bröst och tar bort bröstvävnad. Det hon ska göra är att byta till mindre implantat (ev ta bort dom men det tror jag inte) och göra ett bröstlyft. Så less på influencers och deras eviga lögner! Berätta sanningen eller håll tyst. Tex när Annica påstod att hon skulle ta bort sina implantat så bytte hon bara till en lite mindre stl. Kissie påstod också att hon skulle förminska brösten men de nya var minst lika stora haha, och hon blev skitsur när alla kommenterade det. Kommer bara på en som faktisk tagit bort och lyft, Michaela Deler.

    Vilda Matilda har också tagit ur sina implantat ganska nyss ☺️

     Som när folk bara vill ha tillbaks sin ”egentliga” kropp med hjälp av operation.

    Maggan Graaf

  Jag har 65F/H och det är inte roligt.. dock tveksam till förminskning. Blir det så bra? Och resten av kroppen är lite mullig så jag vet inte.. men känner mig stor

   Om du inte har några fysiska besvär så behövs det väl inte. Skulle vilja säga att jag tror att komplikationer kan inträffa på varje klinik (om man har otur), men självklart ska man kolla upp de innan.

   Same, har 65K och mår dåligt varje dag av de där jävla brösten. Men är SÅ rädd för komplikationer!

   För mig blev det så jävla bra! Bland det bästa jag gjort i hela mitt liv. Fick också en komplikation som gjorde att jag fick besöka sjukhuset väldigt tätt i flera veckor och därav förlängdes läkningsprocessen (komplikationen gällde ena bröstet). Då som nu 1,5 år senare så är jag nöjd och det blev verkligrn bra! Har ett större ärr på ena bröstet där komplikationen var jämfört med det andra men allt är läkt. Gjorde via landstinget och också pga smärta samt jag blev hindrad av träning och annat i min egen kropp. Det är ett skämt att det i journalen står vid konsultation på sjukhuset att jag har SVÅRT att hitta rätt stöd. Det finns INGET stöd trots rätt storlek med min dåvarande kropp; en enorm byst (läs långa bröst) till en liten kropp.

   Till skillnad från Camilla köper jag kläder och bh (som om jag behöver någon haha) utefter min nya byst!

    Sent svar men då fick du vara sjukskriven länge? Vad var det för komplikation?

     Ja, slutet på augusti opererades jag och i oktober nångång började jag jobba (inte 100% direkt) eftersom jag hade ett fysiskt tungt jobb. Komplikationen var att en del av vårtgården inte läkte ordentligt. Eller den delen dog, så de fick ta bort det helt enkelt.

    Vill också förminska brösten, har i samma storlek och är väldigt petite, bara 1.60, så det ser liksom konstigt ut med två enorma meloner på denna lilla kropp haha. Dessutom har jag en massa smärta i nacke/rygg/axlar/bröstrygg och svåra låsningar på de platserna ständigt samt usel hållning.

    Skulle ha förminskat dem genom landstinget redan när jag var 19 men ångrade mig på sjukhuset en timme innan operation för att jag var för rädd för att ta morfin haha (hade sett för mycket svårt missbruk av det). Ångrar mig nu men ska försöka få en remiss igen!

   Jag gjorde min bröstförminskning för fem år sedan och det är bland de bästa besluten jag tagit i mitt liv! Hade tur och slapp komplikationer efteråt. Var sjukskriven i 6 veckor.

  Jag bara funderar på varför hon inte skriver ”Jag tänker ta ut implantaten och göra ett lyft” eftersom DET är sanningen?!

   Men VET vi att det är så eller är det endast spekulationer?

    Men vissa saker kan man faktist bara se. Det har ju varit uppenbart hela tiden.

     Fast folk säger hela tiden att jag ser ut att ha implantat, eller ja, hela tiden är ju en överdrift. Men har fått höra det i alla år, från olika håll. Och det har jag inte. Det finns alla former på tuttar, helt naturligt. Ska vi inte bara ta och lära oss det istället för att förutsätta saker.

      Samma här och har jag push up så kan jag typ tro det själv…

       Nä, brösten ändras inte som Isabellas har ändrats bara sådär.

      Hur gammal är du?

     Japp. https://nyheter24.se/noje/kandisar/846746-isabella-blondinbella-lowengrip-mitt-ena-brost-korvar-sig Hon var mycket tyngre, hade ammat två barn och hade rätt tillplattade bröst. Sen gick hon ner i vikt och de blev enorma. Märkligt

     Jag tycker inte det, Isabella har haft stora och små om vartannat, sen har hon sånna bröst som går ut mot sidorna och dom kan se väldigt olika ut beroende på vilken BH man har. En kollega till mig har F kupa men jag skulle aldrig gissa det för de flyter ut mot sidorna

    Såhär såg hon ut innan operation (efter amning av två barn)
    https://www.pinterest.se/pin/644085184183061811/
    Och såhär skrev hon om det
    https://damernasvarld.expressen.se/blogg/isabellalowengrip/2016/06/30/alskade-brost/

   Hon svarar på en kommentar att implantaten ska tas ut

    Fast nej det har hon ju inte?

    Kollade igenom alla och nej det skrev hon inte

  Blir faktiskt mer och mer nöjd med mina b-kupor ju äldre jag blir. Önskade länge större men vafan, de ställer aldrig till problem och min man gillar dem så det duger fint. Skönt att bli äldre och mer trygg i sig själv.

   Också tacksam för min B-kupa. Har aldrig någonsin velat ha större och trots ålder så har de inte förändrats mycket.

    samma, alltid gillat att ha bröst som sitter på plats

     Jag skaffade implantat och valde en b-kupa. Läns precis lagom!

   Fast nu har jag haft influensa och knappt ätit på en vecka. Tappat 2,5 kg och mina b-kupor som tidigare var grymt snygga hänger nu bara som två tomma påsar typ 😆🤦‍♀️

   Är så avis!! Vill också ha fasta små/lagom bröst som inte bara är i vägen.

    Det är ju bara att göra en förminskning. Prioritera dig själv!

   Önskar jag hade kvar mina b men d nu. Vantrivs men tyvärr hormoner o ålder

  Haha först opererar man jättestora och sen opererar man bort dem. Suck sjukt detta

   Ja vad det ändras. För om åren var det ju jättepopulärt att skaffa stora bröst. Har själv c kupa men skulle gärna ha b kupa. Men tänker inte göra om dom.

  Hm, har 80E och har inga problem att hitta BH:ar i vanliga butiker? Har hittat både på H&M och Lindex, men handlar framför allt på underklädesbutiker som Hunkemöller t.ex. Dock förstår jag verkligen önskan att kunna ha kläder med öppen rygg, så avis på mina vänner med mindre bröst som kan gå runt utan bh och slippa svett och obekvämt skumpande haha

   Utan BH är inte snyggt.

    Är väl en smaksak, precis som med allt annat 🙂 men skönt är det iallafall

   Det är ju mer om man har mindre omkrets det blir svårt. E är ofta den största storleken som finns på kedjorna. Men har man t.ex. 70F (jag har det) är det nästintill omöjligt.

    så sant. Jag har 70 H, kan endast köpa bhar på nätet eller i en extremt dyr butik i stan. finns ingen annan stans. o de ligger på runt 700-1200kr för en bra bh. Annars är det sportbhar o de är fasen lika dyra.

  Hur kan det komma sig att det är ”fult” att operera sig och fylla silikon om man är platt, men alla hyllar om man förminskar? Visst, jag fattar att stor byst ställer till det fysiskt men att se ut som en pojke kan faktiskt ställa till det psykiskt.

   Oxå stört mig på det, operation som operation! Minns oxå när Gynning skulle ta ut implantaten och konstnären Elisabeth Ohlsson-Wallin skulle göra ngn installation med de uttagna implantaten. Det var bara det att Gynning inte alls skulle skippa implantat utan skulle bara byta sina jättestora till lite mindre mer trendiga. Vad var det för coolt med det?

   Jag håller med. Jag hade ingen bröstvävnad alls efter 2 barn. Kände mig som en prepubertal pojke. Gjorde en b-kupa. Har fått ett helt annat bemötande än min vän som gjorde ett lyft efter avslutad amning.

   Förminska gör man väl ofta av hälsoskäl, kanske därför? Jag tycker inte det är fel att förstora brösten (alla gör vad de vill med sina kroppar och det är inte mitt jobb att döma dem) men det handlar ju oftast mer om utseendet medan att förminska brösten i regel handlar om att de är tunga, i vägen, orsakar smärta i rygg, axlar etc.. är i alla fall därför jag vill förminska mina 🙂

    Måste man ställa detta mot varandra? Är det ”mer synd” om er med stora bröst mot de stackare som inte fick några bröst alls? Ja, att vilja ha bröst handlar om utseende, svårt att förstå eller? Varför ska det vara så nedvärderande?

  Vem är det?

   Fannidays

    Hur deppigt att försöka skaffa barn i en massa år, och sedan när hon väl blir gravid så åker pappan fast för narkotikabrott. Hon som mår nog dåligt ändå, hur ska detta sluta. Är som en bilolycka man inte kan titta bort ifrån.

     Man kan titta bort från en bilolycka utan svårigheter.

  Någon som vet var det finns behå toppar utan bygel och knäppning.? Alltså typ träningsbehå men i bomull. Tycker sådana är supersköna.

   Prova Sloggi, finns lite överallt.

   Kolla in Bonprix, de har massa sånt.

   Den skönaste och bästa jag testat är från Dollarstore och kostar 90 kr. Låter sjukt men de är så oerhört sköna och håller tvätt efter tvätt…

    Har samma, den är kanon faktist!

     Tack för svaren ska kolla inn alla.

   Jag köper på city-gross/liknande affärer och dollar store haha. Superbilliga, kanske inte bästa stödet för stora bröst (har själv väldigt stora) men hellre det än bygel, avskyr bygel! Inte använt någon annan slags behå på fem år sen jag upptäckte dem. 😅

  Någon som gjort förminskning men även satt i implantat?
  Jag har 75E och önskar mindre men jag skulle gärna vilja ha lite överpol också, därav tror jag inte enbart förminskning och lyft hade passat mig..

  Dagens samhälle. Isabella beskriver sig själv, sina bröst, sina planer och får kommentarer från en läsare som tagit åt sig personligen om att hennes egna bröst inte duger. Blir så trött. Kan man göra rätt alls idag?

  Jag fattar inte, hur vet man att hon redan gjort brösten? Jag ser det inte!

   Man har följt henne länge och har ögon. När brösten från en dag till en annan går från visserligen stora men ”helt vanliga” till betydligt större med mycket volym upptill och i princip står rätt ut så blir det tydligt. Det var i samband med att hon gick ner mkt i vikt så det blev extra tydligt.

   Jag minns så tydligt att hon skrev ett inlägg om sina bröst när hon hade slutat amma (med bild för att illustrera). Vet inte varför, men det inlägget har hängt kvar i mitt huvud i alla dessa år. Men det finns inte en chans att hon gick från hur hon såg ut då till hur hon ser ut nu utan operation. Det är fysiskt omöjligt.

  Hur ska jag kunna göra ordentlig research ifall det inte är någon som skriver om deras erfarenheter?

   Om du googlar (förutsätter att du kan det) bröstförminskning får du 64000 träffar att välja på.

  Vad många som förminskar brösten nu! Många på tiktok framförallt

  Om man följt Bella.länge har man sett att Bella laborerat med sina bröst minst en gång och då företrädesvis förstorat dem. Men hon har aldrig bloggat om det. Att hon nu är så desperat i sin jakt på uppmärksamhet och förmodligen också pengar (hur länge räcker löwengrippengarna med hennes livsstil?). Desperat med sina försök med hemmafrulooken på bloggen, företagsskola på TikTok och nu det klassiska bland flunsor med en skönhetsoperation. Snart ser vi de klassiska bilderna med randiga sjukhuslakan, infarten i handen etc etc. Trist eller tråkigt?

  Jag hade respekterat henne betydligt mer om hon varit öppen med sin tidigare operation också. Varför mörka den och vara öppen med denna? Om hon nu vill vara öppen med förminskningen, varför inte säga att hon vill plock ut/byta till mindre inplantat? Nej… känns bara skenheligt för mig.

  Angående smärta så är förstorade bröst är inte lika tunga som naturliga, antagligen därför hon inte nämner ont i ryggen som orsak till operationen.

  Hon skäms kanske och känner sig dum som valde då stora implantat.

  Jag gick upp i vinstbong fick större bröst. Jag kunde inte sova utan bh och jag fick klåda mellan och i det brösten.

  Nu har jag gått ner i vikt och halleluja vad skönt med mindre, ingen klåda, kan ta linne utan bh och så mycket enklare vid träning!

  Bimbolooken funkar inte på Lidingö bland Paulettes vänner. Jobbigt när gubbarna bara stirrar på Belsabubs meloner under föräldraträffarna. De kvinnliga mellancheferna tycker det är jobbigt när även deras prebpubertala söner börjar ha kompisens mammas tuttar som skärmsläckare.

  Jag tror verkligen inte att hon opererat sig. Hon har alltid haft relativt stora bröst som varierat en del beroende på hennes vikt. Hon har ju lätt pendlat 15 kg upp och ner under åren? Har liknande kropp som henne och samma händer mig. Sedan fick hon barn, ammade och brösten blev små och hängiga. De brukar dock komma tillbaka vilket de gjort.

  Men tänk hörrni när alla dessa gigantiska rumpor ska vara små igen? När ”anknäbbarna” blir otrendiga? När brösten ska vara jättestora igen? Anar att en B-kupa är det som trendar i skrivande stund.
  Gloowet är snart ett minne blott och de ögonbrynen går mot streck-trenden igen.
  Lite smink kan man väl lätt experimentera med, men vi lägger oss friska på operationsbordet och opererar kroppar. På riktigt alltså? Så. Fruktansvärt. Sjukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.