Rib cage bragging

Tänkte bara påminna om att det kommer en ”Beach 2024” och att det bara är att rassla ner till stranden om man vill medverka i den. 
En vänlig påminnelse om att förra årets koncept ”rib cage bragging” – som förmodligen kommer göra sin närvaro hörd, även i år – inte är någonting man ska lyssna på.
För att citera ett uttryck jag egentligen hatar men vi borde ”normalisera” att se helt normal ut på stranden, och att det ska se ut på många sätt.

Vet du inte vad ”rib cage bragging” är så kan du klicka här för att komma till ett inlägg jag publicerade i somras i ämnet. 

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Drick varje gång Hannalicious drar upp armarna och sträcker på sig i en bild/video”.

   Jag vill inte bli alkis😳

   Förstår hon verkligen inte hur dumt det ser ut?

  Det ÄR helt normalt att se normal ut på stranden. Det är bara att gå ner till vilken strand som helst och se att alla typer av kroppar och alla typer av människor finns där. När du säger att vi ska normalisera att se normal ut på stranden får du det att låta som om det inte är normalt att se normal ut – det hade, helt i onödan, stressat mig som fan när jag var yngre och trodde att bara snygga människor hängde på stranden. Jag gick inte dit eftersom jag var normalviktig (till skillnad från heroin chic som var idealet då). Så oerhört onödigt!

   Även på simhallen ser man ”normala” kroppar, vad som nu är normalt. Alltså alla möjliga former. Vad hajpat det verkar vara att åka till Mexico nu🤔

   Ja jag känner mig aldrig så okej i min egen kropp som på just strand eller badhus osv. Folk ser verkligen ut som folk gör mest och min sladdermage är verkligen inget unikt.

   Men hon SER ju normal ut!

    Av vilken anledning tror du att hon sträcker på sig och drar in magen?

  Bara jag som inte förstår mig på trosorna?!

   Vad är det du inte förstår?

    Varför dom ska se ut som stringblöjor

     Förstår du dig på överdelen då? Varför ska den ha så smala band?

  Så extremt kontraproduktivt inlägg.

  Fattar att du menar att vara ”kroppspositiv” men du gör detta genom att
  1. eventuellt trigga människor med ätstörningar som ser bilden
  2. basha en annan kvinnas bikinibilder (en kvinna som ev. själv har ätstörningar, vad vet du?)

  Alltså ibland tänker du inte ett helt varv. Ta ner.

   Fast vi måste väl kunna kritisera influencers som sprider knepiga ideal? Tjejen på bilden står ju i en väldigt konstigt pose med armarna uppsträckta och magen insugen för att framhäva revbenen. Att vi inte ska kunna kritisera influencers som sprider sjuka kroppsideal för att de ”eventuellt har en ätstörning” är bara löjligt. Det är ju influencers och andra kändisar (bland annat) som hjälper till att sprida dessa ideal som leder till ätstörningar.

    Fast måste vi det? Att diskutera kvinnors kroppar i oändlighet för att man tror att man är någon slags hjälte som poängterar att andra är smala, vad ska det egentligen leda till?

     Det är inte kvinnors kroppar som diskuteras i oändlighet utan influensers och då inte bara deras kroppar. Att det finns så mycket att diskutera om influensers skulle kunna förklaras med att de gör så mycket ogenomtänkta saker. Kvinnokroppen har alltid diskuterats men på grund av influensers har det helt gått överstyr. Så det är helt befogat att rikta kritik mot influensers och deras ständiga uppvisning av sin kroppar.

      Har det gått överstyr pga influencers eller pga er här som sitter och diskuterar deras kroppar? Det är ju ni som gör det.

       Du är alltså för censur.

        På vilket sätt är något av detta censur? Ska staten förbjuda publicering av bilder på vissa kroppar?

     Det leder till att smala personer som inte hade ätstörning får ätstörning. Hände mig.

    Tänk, jag tycker kvinnan på bilden ser ut att ha en normal sund kropp..

     Jag med. För hennes kropp ser ut som min. Och jag vet att min kropp är sund.

    Ska bara tjocka människor får visa upp sig då? Ska alla vi smala hålla oss borta behöva skippa semesterbilderna så att ingen triggas?

     Nej, alla kroppar får visas upp. Det är ju själva poserandet och syftet med bilderna som ifrågasätts, dvs att posera med kroppen på ett onaturligt sätt för att försöka framhäva revbenen och se smalare ut. Hade hon bara visat upp sin kropp i en mer naturlig pose hade ingen reagerat.

      Precis, därav rubriken Rig cage bragging. Syftet med inlägget går inte att misstolka.

      Vem försöker inte se så snygg man kan ut på bild? Särskilt om den ska visas upp för en massa människor? Är du sådan att du bara är? Inte fixar håret, sminkar dig eller något? Då är du ganska ensam.

   Punkt 1 är bara att lägga ner.
   Folk kan verkligen bli triggade av det mesta och hela världen kan inte anpassa sig efter vem som blir triggad av vad, det är orimligt.

   Ansvaret ligger faktiskt på den som blir triggad, inte alla andra.

    Suvränt av Lewis – som inser att bli triggad av livets företeelser är ju just att leva..

    Håller med dig till 100%.

   Håller med, tycker sådana här inlägg uppmärksammar det mer än annat. Tycker du sprider mer kroppshets. Skriv och visa upp sunda motpoler istället och skifta fokus till nåt annat än kroppen och hur den ser ut eller inte och dessa dumma uttryck som du sprider vidare. Hade aldrig hört talas om uttrycket innan men har nu tyvärr. Finns säkert många influensers som sprider bättre budskap, visa dem istället för att highlighta det som inte är sunt.

    Tycker det är bra du tar upp detta. Att vilja visa revbenen är ju knäppt.

     Varför det? Egentligen. Handlar ju faktiskt om hur ens bröstkorg är byggd. Inte bara fettprocent.

  Den typ av bild alltså. En tjej som står och suger in magen och lyfter armarna för att revbenen ska synas? Så töntigt.
  Just den där tjejen ser ju dessutom ut att vara helt normalviktig, dvs inte pinnsmal som många andra influensers är, utan en tränad kropp som mår bra. Då syns det extra mycket att det är insugen mage… Äe, så konstigt.

  Dom där bilderna känns som om de gjorde sitt under 80-talets Samantha Fox/Sabrina (glamour modeller) era. Känns bara unket och ofräscht. Vem står ens sådär?

  Jag gissar att hon är helt normalviktig enligt bmi. Om jag står så där så kan man se mina revbenskonturer med, fast lite sämre då jag är så himla blek, och min bmi är strax över 19.
  Det är även normalt att vara överviktig nuförtiden.

   Exakt, jag ser också ut sådär om jag lyfter på armarna. Behöver inte ens ”dra in magen”. Är det onormalt att vara smal nu också 😒 Inget är tydligen rätt längre.

    Men ni kan ju inte mena att ni verkligen inte förstår problemet med denna typen av bilder? Hanna ser ju inte alltid ut sådär, utan det är ju när hon anstränger sig för att se smalare ut och drar in magen för att framhäva sina revben som hon ser ut sådär.

    Det här handlar snarare mer om blogginnehavarens känslor kring sin egen matproblematik och operationer. Det brukar resultera i att fokus och kritik riktas utåt när personer inte hanterar det inre. Ni tror väl inte att det är av omtanke för andra som den här grejen ständigt kommer upp på bloggen. Här inne får personer inte vara smala och är dem det är det ”skryt”. Vi kan inte ha ett samhälle där man enbart får fotograferas i en bikini om man har fettvalkar. Det måste finnas utrymme för alla som vill använda det plagget oavsett kroppsform. Den här hetsiga jakten och fokus på personer med lägre BMI är absurd. De som har en patologisk ätstörning har det pga. brist på förmåga att hantera sina emotioner. Merparten som kämpar med vikt (svält/överätning med mera) har växt upp i hem där de har blivit känslomässigt övergivna. Det uppstår när föräldrar har psykisk ohälsa (missbruk, psykiska sjukdomar) det kan också vara kriser som sopas under mattan (bortfall eller allvarliga sjukdomar hos individen eller nära och kära). Sen kan man även se att genetik (hjärnans uppbyggnad) påverkar. Det är sorgligt att det är så många som hoppar på det här tåget och tror sig veta vad som ligger till grund utan utbildning eller ens förståelse till sin egen problematik.

    Alla yngre tjejer (och ibland killar), som blir bättre i sitt mående när de får vård 24/7 utanför hemmet. De kommer oftast hem vid förbättting och försämras ofta igen, för familjedynamiken har inte ändrats och de är tillbaka där de blev sjuka och får exakt samma bemötande (med skillnad att fokus är på kroppen/vikt och mängden mat).

    Det är inte ett problem som kommer utifrån utan hur hjärnan har fått utvecklas under åratal (sedan barnsben).

     Nu blir jag riktigt förbannad för det du säger om ätstörningar är så fel. Hur kan du överhuvudtaget skriva dessa saker??????

      Vad grundar du det på?

       Finns flera grova faktafel i texten.

     Dåliga hemförhållanden är bara en orsak till ätstörningar. Andra orsaker är problem med att få kompisar, stress, prestationskrav från idrott eller skola, anlag såsom låg självkänsla, strängt överjag, neurotisk personlighet, funktionsvariationer.
     Det låter som att du själv projicerar dina egna dåliga erfarenheter.

     Vad snackar du ens om, fattar du inte Camillas rubrik och folks kommentarer? Det handlar inte om smala eller tjocka utan om poserandet. Läs rubriken en gång till, please.
     Men jag håller med om att ätstörningar kan vara kopplade till att ett trauma i familjen tigs ihjäl. Utan att vara expert, jag grundar det egentligen bara på ett exempel i min absoluta närhet och där är det så, där är det en tjej i tredje generationen av tigande som drabbats.

   Hahaha mina revben syns på mig också. Är ändå ganska överviktig. Alltså kliniskt. Jag är det. Men har också ”stort skelett”.

   Ser också ut så där. Även om jag äter 6 måltider per dag.

  Vad gör hon i Mexico?
  Vad upplever hon?
  Vilka utflykter, båtturer, stränder, kulturella platser besöker hon?
  Ser mest bilder på hennes kropp.

   Det är iofs helt okej att åka utomlands och såsa vid hotellpoolen också om det är det man vill. Man kanske bara vill ha lite värme.

    Absolut!
    Man har olika behov såklart 🙂

   Nu måste hon resa enligt era krav också?

    Hon ska inte resa alls😀

    Nej!

    Så kul, eller snarare en intressant iakttagelse, att du gör en persons inlägg till ”era” och denna persons frågor till ”krav”.

   Du följer henne för resetips?

    Ja är inte det hennes blogg handlar om?

    😂
    Upphörde med det nu.

    Nej, vill ha recept på Märgpipa😉

  Vad är problemet här?
  Jag ser en normalviktig ung tjej med naturlig(uppfattar jag det som) kropp utan fejkbröst.
  Ok hon poserar lite men det här var ett onödigt scam inlägg tycker jag.

   Inser du inte vad det kan förmedla så blundar du bra hårt.

    Att ser du bra ut så sticker det i ögonen på andra kvinnor?

     Uppenbarligen. Man får inte vara naturligt smal nuförtiden heller för då är man tydligen inte ”normal”.

      Vad pratar du om? Du har totalt missat poängen.

       Ja så märkligt att det är så svårt att missa för vissa. Har de tappat förmågan att läsa?

     Jag som vuxen får bara höra att jag skryter och vill ha uppmärksamhet när andra kan se att jag inte när extra kilon. De som säger det är aldrig smala/normviktiga personer.

     Mentaliteten är lite ”om du döljer din kropp som jag tolkar som mer åtråvärd än min kan du får låta bli att få din kropp kommenterad”.

     Det är något riktigt sunkigt i det här för hur f*n ser ni på personer med funktionsvarationer? Se vad tusan ni har istället för att räkna revbenen på andra och bli förbannade/provocerade.

      Jag och mina vänner som råkar hålla oss inom dagens snäva norm vad gäller kropp har aldrig någonsin fått höra att vi söker uppmärksamhet på hur vi ser ut. Vi kanske har haft tur när det gäller vänner och vilka vi träffar.

      Så du bara existerar och andra människor hoppar på dig och säger att du skryter utan att du säger något? Låter som att du fantiserat ihop detta.

    Att inte alla människor är feta eller? Att normalviktiga tjejer inte får visa bilder på sig i bikini? Att det är fult att ha revben? Att kvinnor borde skyla sig helst om de inte är tjocka el står som en hösäck?
    Jag fattar problematiken när undervikt exponeras som normalt och attraktivt men här ser jag faktiskt bara en tjej i bikini som står bredvid en solstol troligen vid en pool. Hon är inte fixad och opererad och poserar inte i ett kök när hon gör fruktsallad. Bilderna är inte uppseendeväckande på något sätt. Triggas man av det här så är man förmodligen bara bitter och övervviktig.

     Jag fattar iofs inte att man kan bli provocerad av att en människa står i ett kök i Mexico i (hemska tanke) en bikini??!! Vad ska man ha på sig då, en onepiece eller? Kamelhårsunderställ? Kalasbyxor?

     Hanna inte opererad? Hahaha

      Vad jag kan se så har hon opererat öronen när hon var 9år gammal samt förminskat brösten dvs inga implantat. Vad hon sen har sprutat in här och där i ansiktet har inget att göra med utseendet på hennes kropp.

     Genuit, har BB:s kommentarsfält börjat bli attackerat av troll? Som anser att alla icke beundrande kommentatorer är bittra, överviktiga tanter alternativt småbarnsföräldrar.

    Vad förmedlar det? Mina ögon är vidöppna.

  Inga åsikter om Hanna Friberg, men varför är dessa poser eftersträvansvärda? Fattar ej.

  Man ser tydligt på många bilder hur hon typ håller andan, håller in magen och resultatet blir att det ser ut som hennes revben försöker rymma genom hennes framsida. Ser så jävla stelt och onaturligt ut. Tycker synd om henne som känner att hon behöver hålla på på detta sätt, varför?

  Så tragiskt att unga tittar på henne och sedan strävar efter samma, och ja, jag fattar att det finns folk som är naturligt smala osv, men detta är ju ett fenomen bland många att posera såhär

  Ibland funderar jag på om alla försök att normalisera olika kroppar endast är kontraproduktivt. Vi kanske bara skulle låta allas kroppar vara som de är utan att uppmärksamma. Tror det skapar mer stress än att bara låta det vara.

   Exakt så. Som Lady Dahmer skrev. Sluta kommentera helt och hållet andras kroppar.

    Då får folk också sluta visa upp sina kroppar.

     Man måste inte tycka en massa bara för att någon lägger upp en bikinibild.

      Men det är ju vad influensers vill ha, att folk ska tycka. Dom är beroende av det för att tjäna pengar. Men det gäller att folk tycker rätt saker, ❤️🫶🏼💋😍. Allt annat är hat.

      Är inte det exakt vad syftet är med bilden?
      Bara kolla detta kommentarsfält så är det ganska tydligt då den nästan är det enda som diskuteras.

    Kommer aldrig hända och det vet ni.

  Hur mår hunden hon lämnar vind för våg hela tiden? När hon skulle ”ha den” för ett par veckor sedan grät hon ut om att den la sig vid ytterdörren och var ledsen över att hennes föräldrar hade åkt. Hon är verkligen en av Sveriges mest verklighetsfrånvända influensers. Rent ut sagt dum.

   Hon skrev för någon månad sen att den trivs så bra hus hennes föräldrar att den bor där. Det är ju inte så konstigt med tanke på att hon haft hunden hos sig i Max någon vecka i tsget innan hon lämnar bort den för att resa bort. Förstår inte vad hon tänkte när hon skaffade den. Jag har en helt vanlig livstil och jobbar mest hemma, men känner att jag inte kan ta hund om jag vill göra saker. Skulle aldrig ha samvete att konstant lämna bort den och då reser jag absolut inte runt så som Hanna gör.

    Hon är så extremt egoistisk. Hon bidrar inte med någonting heller, utom att visa upp sin extrema ytlighet.

    Tycker så himla synd om hunden.

     Går ju dock inte nöd på hunden, hennes föräldrar har ju haft hund tidigare(tax, drever som jakthundar).
     Däremot äre så oerhört tröttsamt med ännu en människa som ska köpa hund för det är sött. Hon tröttnade ju på den efter bara några dagar & verkar helt efter/ointresserad av att träna den. Tänk att misslyckas att träna en 5-kilos sällskapshund. Hur svårt kan det vara att träna den att klara en vardag i en lägenhet i innerstan?
     Alltid undrat varför alla hundar hon någonsin promenerat vägrar gå med henne också, har ni märkt det?
     Tänk att va 30+ & dumpa av sin valp på sina föräldrar & dessutom jobba hemifrån utan typ bebis påväg. Hennes förutsättningar har liksom varit 100% att klara ägarskapet???
     Uppfödaren måste varit desperat att bli av med valpen som väljer en köpare som henne, fast de kanske ändå va nån såndär oseriös blocket-uppfödare?

  Men hur orkar folk. Ja okej, hon vill visa sina revben. Låt henne? Sök hjälp om det är jobbigt för dig. Mig rör det inte i ryggen.

   Inte i ryggen men kanske i revbenen?

  Men sluta skriv om kroppar någon jävla gång. Och vadå normalisera? I det ordet läggs ju en massa saker som exkluderar andra. Vad är normal?

   Du bidrar faktiskt med din kommentar.
   Det bästa du hade kunna göra är att inte kommentera alls.

  Jag ser en kropp som är på stranden, en tjej som trivs med sin kropp 🤷🏽‍♀️ fattar inte grejen varför vi ska göra en big deal av allas kroppar så fort de syns

  Folk som inte ser det problematiska med bilder som dessa har nog ingen aning om att Hanna tipsade om att skära upp ett äpple i mindre bitar för det var mer mättande och då orkade hon inte äta upp hela äpplet. Smalhetsen hos Hanna och andra influencers är farlig

   Ja, man slutar aldrig att förvånas över flunsornas begåvning..

   Måste omedelbart testa det nästa gång jag köper en pizza med extra ost och dubbel botten.

   Det är typ det äldsta tipset någonsin – mindre bitar ger intryck av större mängd vilket kan öka mättnadskänslan.

  I så fall är jag mer bekymrad för Anna Wi. Hennes revben sticker ut på ett sätt som inte alls kan jämföras med Hanna här utan snarare med Eugenia C… 🙁

   Hon har alltid varit smal och att jämföra henne med Eugenia är som att jämföra äpplen och päron.

    Tycker Hanna har en sund och otroligt fin kropp. Annwii däremot är enbart sorglig. Hon ser inte själv hur tragisk hon är.

    Det är ju inte alls sant? Annas blogg var typ den första jag började följa för 100 år sedan. Hon led av fetma som tonåring och genom att enbart dricka cola zero gick hon ner extremt mycket i vikt, så pendeln svängde till undervikt och anorexi. Hon vårdades för anorexi inom öppenvården när jag började följa henne. Tror inte detta är en hemlighet, hon har nämnt att hon tyckte om att hon mötte sin man när hon var som störst då hon visste att han såg henne för insidan och inget annat. Det är inte ovanligt att få tillbaks ätstörda mönster vid kris, stress o.s.v. Jag tycker Anna verkar vara en så härlig person men hennes revbensbilder tror jag tyvärr visade på att hon fått tillbaks ätstörda tankar…

     Ja och att hon inte förstår det själv. Hon bortförklarar allt men samma popcorn, glass, redbull/pepsi varje dag är ju inte helt normalt. Manisk träning dag in och ut. Hon borde söka hjälp. Lider med hennes barn. Vad är syftet med revbensbilderna? Bekräftelsebehov.

      ”Vill inte äta för mycket socker” skriver hon ofta. Hon matar sina barn med massor av sötningsmedel och man kan ju undra hur mycket bättre det är egentligen. Något av barnen fick diarré pga hennes förkärlek för aspartam…

   Håller med, men det som är mest skrämmande är det s.k. body checking content som hon lägger upp, dvs. att hon aktivt poserar för att se så smal ut som möjligt. Det är revben, konstiga vinklar, framställande av thigh gap m.m. Det är varken hälsosamt för henne själv eller den som följer. Det var svårt att känna igen henne i Drömpyramiden i TV 4 då hon såg ”vanlig” ut, alltså en helt normal tjej utan filter och konstiga poser.

    Instämmer. Konstiga vinklar, blir bara pinsamt. Hon är inte 12 år utan 40, varför inte visa sig kvinnlig istället. Upplever att hon vill vara ett barn. Hon läser säkert här så kommer säkert fler konstiga vinklar nu , mer revben eller ett försvarstal. Mer moget att erkänna att hon har problem och stå för det, förnekelse hjälper henne inte.

    Ja därav att jag jämför henne lite med Eugenia som är proffs på att framhäva sina magraste kroppsdelar. 🙁
    Anna var så fin i drömpyramiden! Men hon vägrar ens nämna programmet för hon inte kände sig fin alls pga ”ful outfit”….

  Det blir skevt när någon med Hannas kroppsvikt ”naturligt” skulle ha synliga revben

   Vad menar du med det? Jag är gravid i vecka 33 och kan fortfarande se mina revben när jag sticker upp armarna.

  Upp med handen alla som har revben. 🙋🏻‍♀️
  (mina syns iofs inte, men dom är där)
  Så inte så mycket att skryta om tycker jag 🙄

  Detta är problematiskt. Nej inte bilderna i sig utan att det görs ett inlägg om dem. Hon ser ganska normal ut, inte undernärd eller ohälsosam. Hon poserar lite fånigt, men låt henne, och låt det vara. Skulle det bli ett inlägg om en överviktig person som poserade på ett annat fånigt sätt och en text om att det sprider ett (annat) ohälsosamt ideal? Nej precis, för så ”gör” man inte idag. Smala människor ska skammas, överviktiga ska höjas. Låt bara folks kroppar vara, det blir fel på alla sätt med dessa inlägg.

   Skillnaden är att det under lång tid har det magra idealet varit det eftersträvansvärda. Hos modeller, på reklampelare osv. Kan inte minnas då fetma har varit eftersträvansvärt. Jag har svårt att se att en bild på fet person skulle leda till att unga tjejer idag blir ätstörda i jakten på att bli lika feta. Däremot ökar kraftigt anorexia, ätstörningar bland unga idag i jakten på att vara smal.
   Det är inget fel på att vara smal. Kritiken handlar inte om det. Det handlar om att ta bilder där man tex vill framhäva revben så mycket som möjligt.

    Jo jag vet väl det. Men att ta bilder som dessa och säga att de inte är ”normala” hjälper ingen.

     Då tolkade vi Camilla helt olika. Jag tänkte att hon menade att vi kan vara som vi är på stranden utan att tänka på att visa revbenen och dra in magen. Tråkigt att bilder där man gör det är det ”normala” idag. Är du influenser har du makt att påverka och dina bilder säljer ett ideal många vill uppnå. De är vanligt idag med sådana bilder där influencers, modemagasin, klädföretag förstärker ett ohälsosamt utseende och jag tycker absolut att det hjälper att föra en debatt om det för att förhoppningsvis få till en förändring.

      Fast kan man det. En av mina vänner är överviktig och en del stollar till killar kan säga riktigt elaka kommentarer.

  Såg just Rosanna Charles highlights om 20% av Bibbs ragg. Vad är det som gör att alla dessa män flockas kring Bianca? Vad missar jag? Är det bara jag som inte ser nåt speciellt i hennes utseende?

   Det vet väl alla vad män flockas kring 🙂 man behöver inte vara snygg.

   Handlar inte enbart om utseende, Bianca känns ju en typisk ”cool girl”.
   Anses ha humor, lite smågalen, snacka mycket om sex, visar rumpan i små bikinis, osv (dvs utan att vara FÖR vulgär eller lössläppt) samma med Jennifer Lawrence som alla killar avgudar. Finns en scen i filmen ”Gone girl” som beskriver fenomenet ”Cool girl”.

   Varför skulle du kunna se den attraktionen om du inte personligen tänder på brudar? När ska ni osäkra personer sluta ifrågasätta att en del anses attraktiva hos killar/män? Inse att tjej /kvinnan inte är problemet, utan er risiga självkänsla.

    Till // Vad vet du om min sexuella läggning?!

    Jag undrade varför alla de männen gör narr av sig själva vid just Bianca (och inte nån annan i sällskapet)? Vad är så speciellt med henne i videoklippen? Kan inte se nånting speciellt jämfört med andra på stranden.

    Vad menar du, att du inte ser kemi mellan ett hetropar och att du som kvinna inte kan se vad en man ser i en kvinna?
    Nu var i och för sig frågan från RR mycket enklare än så, dvs vad är det som är speciellt med Biancas utseende. RR frågade inte ens om attraktion utan enbart utseende.

   Män flockas runt de flesta tjejer i en minimal bikini på en strand. Säkert B som bett R lägga upp och skriva att B blir raggad på för att B ska verka populär för det vill hon ju liksom vara. Hanna har säkert lika mycket män runt sig eller fler, hon är snygg med en naturlig kropp. Ett gägn tjejer på en strans, som B och gänget är, lockar till sig killar på ett sådant ställe. Fullt normalt och vanligt.

  Kritiken mot bilder som dessa har ju inget att göra med hennes kropp. Det handlar om att man tar fotografier där man medvetet tex drar in magen, visar revbenen. Bilder som ska påminna om hur man ser ut om man är väldigt underviktig. Varför ska vi sprida sådana ideal till de som växer upp idag? Det är alltså inte kroppen i sig som kritiseras. Finns inget problem med att visa bilder på sig själv i bikini om man är smal. Problemet är då man poserar så att skelettet ska synas så tydligt som möjligt då det verkar vara eftersträvansvärt.

   Men hon är ju inte underviktig!

    Som sagt det har inget att göra med hennes kropp, om hon är normalviktig eller underviktig. Det har att göra med att man vill visa hur revbenen sticker fram för att förstärka det. Jag tycker hon ser jättefin ut. Har inger med det att göra.
    För min dotter som har anorexia är det viktigt att revbenen syns, att skelettet syns genom huden. När man då som influenser, klädföretag tar bilder som förstärker det tror hon att det är det normala.

  Dålig retuschering av ena bröstet, dom borde anställa någon som hjälper dom att fuska😆

  En genuin fundering, följer ni dem här tjejerna? Eller vilka är det som följer? Är det väldigt unga (alltså tonårstjejer) som följer Hanna Friberg, Alice Stenlöf, Bianca Ingrosso, Hanna Schbönberg, Lovisa Worge, Rosanna Charles mm? Eller vilka är det som följer dem? Jag är 30 år gammal och följer inget av dem här kontona. Inte för att göra någon poäng utan för att det är ointressant innehåll för mig. Jag tycker å andra sidan mycket om Maja Nilsson, Ines Kokic, Isabella Löwengrip och Kenza, dem delar mer innehåll som jag tycker är mysigt att följa. Jag funderar ofta på vilka det är som följer, lyssnar på deras poddar etc. Det uppfattas för mig väldigt ytligt och ”ungt” innehåll, eller? Missar jag varför folk är så intresserade av dem här personerna? Kan förstå om man har barn som följer dem, då vill man säkert ha lite koll på vilka dem är.

  Så när hon lägger upp bilder i bikini så är det fel, men när en tjock person gör samma sak så ska hon hyllas. Se ni inte dubbelmoralen här?!?

   Jag skulle säga att skillnaden mellan de båda är betydligt större än dubbelmoralen här.

   Nä inget problem att hon lägger upp bilder i bikini. Problemet är att hon vill framhäva revben genom poser och att dra in magen. Finns ingen dubbelmoral.

  Ok, en fånig pose. Det får vi väl skratta åt?

  Varför har du inte gjort ett inlägg om Sandra Lindahl, det är content delux och du farmar ingeting på det? Bukplastik, breakup, bloggbevakning trashtalk

   Med tanke på hur hon prata om alla bloggbevakningskärringar, h*ror och allt vad hon kalla läsarna här så kanske det är bäst att låta bli 😅

  Hon påminner lite som om man söker på Peter Griffin long legs

  Det är även helt normalt att ha synliga revben och vara smal. Inte är det rib cage bragging om man naturligt ser ut så? Jag har utåtstickande revben och höftben, men det är inget jag ens har tänkt på innan du skrev det här inlägget…

   Svar nej, inget problem att du ser ut så. Däremot om du tar bilder för att medvetet förstärka hur dina revben sticker ut och du är en person som många ser upp till.

    Men alltså, varför är det så svårt för folk att fatta skillnaden här? Är ni lågbegåvade?

    Ja revben KAN synas på en smal människa i vanliga sammanhang, men DET ÄR SKILLNAD NÄR EN INFLUENCER STÄNDIGT och MEDVETET zoomar in och sätter fokus på sina extremt smala kroppsdelar= bragging=hyllar/promotar ett sinnesjukt icke friskt ideal. Snälla försök att FÖRSTÅ skillnaden.

    Kan alla smalisar bara sluta böla, ni beter er som ”inte alla män”-skaran

     Exakt! Folk vill inte fatta…

  Det går inte in hos de flesta här. Trots att flera förklarar att det har inget att göra med att hon är smal och att smala självklart kan lägga ut bilder på sig själva så fortsätter 75% av de som skriver här att bli arga på att hon som smal inte får visa sig i bikini. Man hittar på något som inte existerar och ska argumentera mot det. Det är ju som att prata med en vägg. Stendött.

  Mitt bmi är HÖGST normalt även min vikt ca 60-63kg 160cm jag får sådär ge er

   Men det är ju inte det som kritiseras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.