”I badrumsskåpet” – ett lyckat koncept

Emelie ”Hairtalkbyemelie” Johansson har skapat sitt koncept ”I badrumsskåpet…” där Emelie besöker olika svenska kändisar och helt enkelt dyker in i deras badrumsskåp för att se vad som finns där.
Senaste avsnittet gästas av Isabella Löwengrip, som dock spelade in avsnittet på hotell snarare än hemma i det egna badrummet, och som vanligt fylls kommentarsfältet av idel hyllningar och positiva kommentarer. Tittarna verkar fullkomligt älska Emelies koncept och tycker hon är så bra och får gästerna att känns sig avslappnade!

Så här lät det under den senaste videon:

Jag undrar vad man kan utläsa från en persons toalettprylar?
Det finns säkert riktigt konstiga saker i alla våras badrumsskåp som skulle få Emelie att lyfta på ögonbrynen. 🙂

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför var de på hotell istället för hemma i badrumsskåpet?

      för att de ska kunna dra av kostnaden i bolaget, man anger tv produktion.

      Känns som Bella gör de av ”säkerhets skäl” hahaha vilket är löjligt då mångmiljardärsdottern Emila de Poret på Strandvägen öppnade upp och visade sitt hem.

        Jag tror att hon skäms lite över att inte ha det lika fint som dom andra dom har varit hos, då drar hon säkerhetskortet

          Eller att hon vill hålla det ”privat”

            Privat? När allt annat är offentligt? Då ska man tacka nej inte ta in på hotell på Skattebetalarnas bekostnad.

        Å andra sidan har nog mångmiljonärsdottern Emilia betydligt större möjligheter att vidta preventiva säkerhetsåtgärder i olika form och grad, än vad Isabella har.

    ”I badrumsskåpet…på hotellrum” måste bli väldigt tråkigt och intetsägande eller? 🤔🫣

      Verkligen,och så tillrättalagt det blir.Boring,,,.

      Nej det var faktiskt ett väldigt roligt och bra avsnitt. Isabella öppnar upp sig och bjuder på sig själv och gav bra tips. Hon var härlig och Emelie är jättebra. Mycket trevligt program men absolut att det är kul att få se personernas hem och deras faktiska badrumsskåp.

    Älskar det! kul att se vad influencers, som får pressbud med hudvård och smink hela tiden, verkligen använder när de inte får betalt för att promota ett märke eller en webshop. Iofs är de säkert lojala mot influencerkompisens halvdåliga produkter och promotar dem ändå och talar gott om märken de hoppas få fortsätta samarbeta med, men jag tror ändå att de flesta åsikterna är ganska genuina.

      Mycket snack om Mantle (som Emilia de Poret har investerat i) … Emelie var förresten jättetrevlig mot henne och på gränsen till otrevlig mot Sandra. Tror hon gillade Emilias skåp mer som den sminknörd hon verkar vara.

      Jag har kollat på flera avsnitt och är inte ens intresserad av smink. Fast förresten: efterlyser tips för minimal sminkning. Alltså typ: vilka fem produkter ger mest effekt?

        Brynpenna, rouge, mascara, tunn eyeliner & läpptint/glans.

          Det låter bra, tack!

        Färga brynen varannan vecka ist och ha sedan endast genomskinlig gel för form, en lätt concealer i din färg som du använder ist för foundation, om mörk under ögonen: en lite ljusare concealer där annars slippa, brun mascara (eller kör samma metod som med brynen), lite bronzer och/eller rouge, färgat cerat typ burts bees, Elizabeth arden, clinique etc voilà

          Tack! Ja, concealer är nog en bra idé på mig.

      Jag känner lite tvärtom att man märker när de tipsar mycket om de de samarbetar med. Först tänkte jag att det skulle vara lite mer ärligt och ”opartiskt” men vissa känns tips inte helt genuina.

    Hade varit SÅ kul att se Bellas riktiga badrum. Tyvärr fick vi ju inte det pga säkerhetsskäl.

      Tror det är båg. ”Säkerhetsskäl”.

      Säkerhetsskäl, hur då?

        Badrummet kanske är hennes panic room? Hon fotar ju en massa i andra rum. Å andra sidan dumt att skriva säkerhetsskäl om just badrummet faktiskt är ett rum med förhöjd säkerhet.

        Hon har har problem med stalkers och vill inte visa upp sin övervåning utan hålla det privat.

      Håller med det hade varit kul men avsnittet var ju riktigt bra ändå, jätteintressant faktiskt. Emeli är jättebra och Isabella var härlig.
      Isabella ville tydligen hålla sin övervåning lite privat, känns väl kanske lite för utlämnande att filma i sitt badrum så just säkerhetskäl handlade det nog egentligen inte om, även fast hon säkert har en del galningar efter sig. Jag tror hon inte fått helt iordning på sin övervåning sedan Paul flyttade in kanske, så att det nog mest berodde på det men så bra det blev ändå som sagt.

    Det är knappt man känner igen Bella på bilden om man jämför med tidigare. Inte negativt menat.

    Undrar vad det är för konsultuppdrag hon påstår sig ha.

    Varför var de på ett hotell? Då var det ju inte hennes badrumsskåp. Nä, inte intresserad av vad folk har i skåpen. Var väl ngt program förr: vad har du i ditt kylskåp?

      Ja,det var ett roligt program, just för att kändisen inte visste innan att de skulle öppna deras kylskåp.Sedan så lagade kocken till något gott av det som fanns.
      Det jag minns bäst är hos Dr Alban, han hade bara typ en senapstub och gammalt bröd i sitt kylskåp.
      Gick inte att tillaga något av det, så då fick kocken ta till sin nödväska med proviant.

    Oerhört ointressant koncept. Mvh Negativa Nina

    Tycker också det är kul. Mest vill jag se deras badrum, hittills är Amanda Schulmans badrum by far det finaste av dem jag sett.
    Klaras badrum är med fint.

    Som vanligt är avsnittet med Bianca mest sett.
    Säga vad man vill om henne men Bianca är en publikmagnet.
    Och vill man bli influenser, får man röra sig i hennes kretsar. Sjukt hur många som glidit på henne.

    Ok seriöst så IL sitter på ett hotellrum och visar vad hon har i ”sitt” badrumsskåp?
    Vitsen med sånt här är väl att man kikar in hemma hos folk och det är helt ofiltrerat,lite stökigt och personligt.

    Tre timmar gammalt inlägg och inte en enda kommentar. Vad händer?

    Nu är det en väldigt skillnad på badrumsskåpet hemma och det på ett hotell. Man tar väl inte med sig alla sakerna i skåpet om man reser?

    Jag avskyr när gäster rotar i mitt badrumsskåp, alltså när de gör det i smyg av nyfikenhet eller varför de nu gör det. Förr när jag hade fest brukade jag kila fast en kopp med gamla mynt innanför skåpdörren, som rasade när någon öppnade så det hördes utåt.

      Har gjort samma fast med pingisbollar.

      Vad nojiga ni är. Jag bryr mig inte alls om folk snokar, de är säkert bara avundsjuka. Har inte heller något olagligt i badrumsskåpet haha.

        Men andra kanske inte vill visa sin hemorrojdkräm eller receptbelagda mediciner för nån random gäst (det är många som har sina tabletter i badrumsskåpet, även om man inte bör).

        Inte noja, integritet. Hade ju varit dumt att förvara just olagliga grejer på det stället jag vet att folk kikar 😂
        Men nej, tycker det är ett riktigt oförskämt beteende. Det är upp till mig om jag vill dela med mig till folk vad jag har för t.ex. krämer, läkemedel och vilket glidmedel jag använder.

      Men gud vad sjukt

    Så mysigt, inbjudande och informativt program. Och kul att se hur avslappnad och bekväm Isabella är tillsammans med Emelie. Det är så talande att skönhet kommer inifrån, det syns utåt när man mår bra inom sig. Det strålar verkligen om Isabella.

    Tycker att det här konceptet är så mysigt och Emelie verkar vara en härlig och naturlig person. Däremot är det roliga att se hur folk bor och hur de har det hemma. Blir ju lite trist när det är på ett hotellrum.

    Vi får veta allt om bellas tuttar men inte se hennes eget badrum? 😂

      Om förminskningen och lyftet men inte om förstoringen. El är jag felinformerad?

    Avsnittet med Zinat Pirzadeh var bäst,rekommenderar det! Hon piffar till intervjuvaren också!

      Intervjuv 🥳

      Oj,ser att jag har förväxlat detta med ”Badrumsskåpets hemligheter” där Zinat medverkade! Exakt likadana consept!

    Lyckat är det minst sagt för Emelies plånbok. Kollade hennes bolag jämfört med tidigare, hon har börjat dra in flera miljoner nu vilket också syns tydligt på hennes alltmer dyra lyxiga livsstil. Chanel i flera färger, exklusiva kläder, jeans för 10k, ny större lyxigare lägenhet etc.

    Obs läs inte in nån avundsjuka utan jag bara påpekar att hon verkligen växt på senaste.

    Ja,det var ett roligt program, just för att kändisen inte visste innan att de skulle öppna deras kylskåp.Sedan så lagade kocken till något gott av det som fanns.
    Det jag minns bäst är hos Dr Alban, han hade bara typ en senapstub och gammalt bröd i sitt kylskåp.
    Gick inte att tillaga något av det, så då fick kocken ta till sin nödväska med proviant.

    Ska kolla in serien. Men tycker det var synd att det inte är riktiga badrumsskåpet, nu blir det ju istället noga utvalda grejer som hon valt att packa ner och ta med. Hon gjorde väl en jätterensning nyligen också så känns som att det roliga med konceptet försvinner. Ok fattar att man kanske plockar bort typ Anusol och torkar av lite innan de kommer men poängen är väl att det ska vara sådär hemtrevligt och avslappnat, kändisar som visar produkter har man ju sett tidigare.

      Enbart avsnittet hos Bella de valde göra så, Bella är ju så speciell och behöver säpovakter därför kunde de absolut ej filma hos henne. Då borde man inte ens få vara med? Varför tillfråga henne

        Man kan ju tacka nej till att medverka också om man inte känner sig bekväm med att folk ska filma i ens badrum, fullt förståeligt. Tycker det ofta blir sådär tillrättalagt personligt med Bella, liksom att hon behöver vara 100% förberedd för att kunna visa sig personlig och skön, men det går inte vara för spontant så att hon tappar kontrollen.

      De gjorde likadant med Emilie T som bor i Norge.

    Det mest anmärkningsvärda med mitt badrumsskåp är nog att det är fullt till brädden med mestadels dyra, helt oöppnade eller endast testade produkter. Ett symptom på höga ambitioner men dålig karaktär antar jag. 😂

    Det finns en precis likadan serie på youtube fast med en skönhetsjournalist, den drog igång typ samtidigt å heter typ samma sak. ”Badrumsskåpets hemligheter” Hon har bl.a varit hemma hos Margareta Grääs, Kakan, Gynning och Linda Hallberg. Vem har snott konceptet av vem? Eller ”råkade” de bara dra igång precis samma serie, med typ precis samma namn typ precis samtidigt?

      Blev nyfiken och kollade datumen, dom släpptes samma dag.

    Tycker Emelie gör detta så bra – närvarande, lugn och har härlig energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.