Kan Gunilla Persson ens sjunga?

Lördagens deltävling av Melodifestivalen närmar sig med stormsteg, och en av de medverkande som minst sagt har ögonen – och öronen – på sig är Gunilla Persson. 
Just nu pratas det mycket om henne på sociala medier efter att några musikskribenter fått ynnesten att höra Gunillas bidrag och recenserat det hela.
Enligt Nyheter24 så beskrivs bidraget ”I won’t shake (La La Gunilla)” som en countrydänga av en recensent från TT, som förhandslyssnat på låten. På Youtube finns det flera klipp på Gunilla där hon sjunger som N24 rotat fram, men förhoppningsvis är Gunilla lite mer varm i kläderna på lördag, än hon var i dessa klipp, för annars kommer falsksången att stå som spön i backen och Gunilla riskerar att göra en ”falling down” i green room om hon inte går vidare.
Jag vill se Gunilla Persson och Dogge Doggelito i Mello. Är det för mycket begärt?
Ni har redan mina hjärtröster i så fall.

https://www.youtube.com/watch?v=0FoYvwj9Rp4

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Såg intervjun med Gunilla på nyhetsmorgon i helgen. Där sa hon att låtskrivaren som skrivit hennes mellolåt hade hört henne sjunga Summertime i Hollywooodfruar och därefter kontaktat henne. Bådar ju gott om hen hörde detta och bestämde sig för att ”jajamänsan denna fantastiska sångerska behöver vara med på mello! jag skriver en låt till henne!”

    Hur som helst så är Gunillas nummer det enda jag ser fram emot i årets tävling. 🙂

      Det är ju inte pga Gunillas fina sångröst hon kontaktats för mello utan för att det ska bli en annorlunda kul grej som väcker uppmärksamhet. Tror inte låtskrivaren ringde upp Gunilla för att han hört henne sjunga summertime hehe. Spelar ingen roll direkt hur hennes sång låter det ska bli kul oavsett att se henne i mellon på lördag, verkligen. Roligt blogginlägg förresten, kul att se.

    Tycker det ska bli jättekul att se Gunilla och hon kanske sjunger jättebra. Var mer positiv.

      Om du kollar på klippen i inlägget så hör du att hennes sångröst inte är så bra.

        Ok förlåt då.

          Du är förlåten. Men tänk lite nästa gång 😊

          Du är förlåten för denna gång.

          Du behöver inte be om förlåt. Du har rätt till din åsikt.

          Be aldrig mer om ursäkt för att du säger din åsikt. Det är din och du har rätt till den. ❤️

      Ja visst ska det bli kul men det är ju inte pga hennes fantastiska sångröst som hon ska vara med i mello om man säger så…

    Imorgon bitti, klockan 07:00, går det att lyssna på en snutt (30 sekunder?) på SVT-play. Can’t wait!

      Jag har lyssnat (1minut). Var faktiskt bättre än jag trodde, ngn trallvänlig Djingis Khan🙂

    Haha hoppas Maria M sitter i publiken på lördag och att svt får en pratstund med henne efteråt. Gunilla är ju klassisk, hon avslutar ju med sitt legendariska omdöme om Britt Ekland efter sången att hon inte har någon stil eller klass, efter att hon lämnat i förväg. Men vågar man se på när tåget kraschar?

    Längtar!

    Det tror jag inte men hon gör säkert vidare ändå 😄

    Hoppas hon slipper yrselanfall på scen! 💕

      Är det kristallsjukan så vet man aldrig när det kan visa sig. Tog mig ca 1 år att bli av med helt. Blev värre i varuhus och bland stora folksamlingar🙁

    Jag tycker ändå att det är jättepositivt om nån tycker att Gunilla kan sjunga. Det betyder att min getröst också måste duga till nånting! Kanske blir mello för mig också.

    Är det någon utom jag som faktiskt fick en mer positiv bild av Gunilla Persson efter att ha lyssnat på Oförskämt att anta-poddavsnittet om henne? Det framkom att hon faktiskt rär en människa inte bara ”överspelande” Hollywoodfru

      Tycker faktiskt att jag fått en okej bild av henne även genom Hollywoodfruar. Hon är ju jätte speciell och väldigt mycket av allt men tycker det framgår hon även är rätt varm och empatisk.

        Ja mycket kan man säga om gunilla, men hon brinner för de hon bryr sig om och det tycker jag är ganska sympatiskt.

      Gunilla menar väl men ibland så blir det fel, jag tycker om henne. ❤️

    Av klippen att döma blir det en ”upplevelse” att höra henne i melodifestivalen på lördag…..

    Haha så kul, tack för att du la upp detta så man fick sig ett gott skratt!
    Det sista klippet har jag inte sett innan, den låten var ju riktigt bra och Gunilla gjorde det bra. Gissar att det blir ungefär så i mellon, något liknande det gissar jag. Ska bli spännande att se, kul.

    Något jag stör mig på är att hon säger att hon ”tog hand om sin mamma och det var ett heltidsjobb” Men hon hade ju sköterskor som skötte hennes mamma och Gunilla åkte ju ofta iväg några veckor så då tog väl andra hand om mamman också.
    Ungefär som en annan äldre känd kvinna som framställer sig själv som så godhjärtad och hjälpsam men får en lön för det, ett välbetalt jobb som innebär att hjälpa äldre – hon får alltså en månadslön för att vara hjälpsam. Falskheten …

    Är Anna Book och Gunilla fina vänner fortfarande? Sett förut att de brukade skriva gulligt till varandra på instagram.

      Av erfarenhet kan jag säga att sjuk anhörig + personal är ett heltidsjobb att rodda.Har äldre anhöriga utomlands och de behöver tillsyn när ingen släkting kan vara där, praktiskt taget 8-19 alla vardagar. Personerna som ska göra jobbet kommer inte, kommer sent, missförstår, försöker smita iväg tidigare, försöker slippa jobbiga saker som att duscha vår anhöriga…. det är en cirkus och tar massor av tid.
      Det finns inte hemtjänst där utan det här är alltså personer som vi får hitta och anställa själva, sedan kan man dra av lite av kostnaden om man har ”invalidintyg”. Men det är inte lätt bara för att man inte fysiskt gör allt själv.

    Hur har det gått med det där mot Mauri? Blev tyst om det? Var det bara en PR-grej måntro, skulle nästan tro det.

      PR-grej för vad??

    Sångröst = NEJ. Udda personlighet=JA

    Dör skämsdöden en gång till av det här

    Jag säger som Phoebe Buffay ”MY EARS! MY EARS!!!”

    Jag är bekymrad över Gunilla, i veckan är hon på flera evenemang och kramas med allt och alla… måtte hon inte bli sjuk nu inför den stora dagen med alla baciller som härjar. Det räcker väl med kristall sjukan. Drama drama

    Låten av det jag hört verkar ju faktiskt bra! Hon går säkert vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.