Spot on by Alexandra

Alexandra Nilsson gör en parodi på skönhets-och sminkinfluencers och hur de agerar när de fått en ny ”favorit-någonting”. I det här fallet är det blush. När slutade vi förresten säga ”rouge”?
Jag tycker den är klockren!

Jag såg förresten den här nya ”jelly blush:en” från Milk på Tiktok och är SÅ sugen på att testa den. Jag vet att Margareta Grääs lagt vantarna på den, men när jag försökte köpa den för någon vecka sedan så hade den inte börjat säljas i Sverige än.
Den gör mig också sugen på Jello, men det är en helt annan sak.
Jag får hänga på låset helt enkelt. 😁

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Någon som kommer ihåg dessa ”läppglans” som fanns på 70-talet, inte de i glas men de luktade godis? Man hade lust att äta dem, fanns i små och stora storlekar.

      Menar du smackers? De minns iaf jag (90-talet och runt millennium iaf.) Hade vattenmelon som jag på riktigt åt upp haha..

      Lipsmacker. Jag hade en stor jordgubb som var så yum. Dom finns fortfarande i usa och i alla möjliga smaker.
      https://www.lipsmacker.com/

        Körsbär var min favorit ❤️

        Ja, så såg de ut. Nostalgi🙂

    Ang milk så skrev Kicki på DaisyBeauty skrev att den var inget för torr hud, och vääldigt mycket pigment i, så inget för mig tror jag.

    På tal om AN. Hörde att du skickat din bok hem till henne och att hon slängde den rakt i papperskorgen 😂🤣

      Haha… måste vara förlaget som skickat den till henne.

      Var hörde du det?

        Av en vän som är vän med A.

          Jaha men då var det ingen trovärdig källa 😂 trodde du menade att hon lagt ut något själv om det

            Mycket trovärdig! Dom pratar även om det i podden Högt i tak. Mycket skit om C.

              Moget.
              De kan alltså inte skilja på Cam i sin roll på jobbet och som privatperson.

                De kanske pratar illa om henne i egenskap av bloggare. Har själv inte lyssnat men är ju inte omöjligt att de ogillar det hon skriver

                Då har de något gemensamt i alla fall.

            Fast Camilla ekrötter det ju lite på något sätt så…

              Bekräftar*

          Anna Annika Ann-Sofie Angie???

      Haha hörde det i en podd.

      Vem är AN?

        Duuuh – det var inget… 😂😂

    Satt på bussen och såg en tjej gick förbi, utan konkurrens värsta sminkningen jag någonsin sett. ”Blända” var inget hon visste något om. 5 olika nyanser brun/vit i ansiktet är ingen att rekommendera.

      Tycker generellt många tjejerharalldeles för mycket smink. Ser mest tungt ut och får dem att se betydligt äldre ut.

        Tycker tvärtom. Ibland känner jag mej ensam med mitt rosa och röda läppstift. Jag trivs i det och känner mej fin.

          Mycket färg och mycket smink är inte samma sak.

          Pensionärer räknar jag inte i gruppen ”tjejer”.

      Hon bländade dig med sin oförmåga att blenda 🙂

    Är så roligt med smink. Rouge gör så mycket för ansiktet. Vill också ha den som Margareta visar.

      En som fortfarande säger rouge precis som jag. Men franskan har väl inte lika stort inflytande i sminkvärlden längre. Ni som kan, har något smink ens franska namn längre?

        Säger också rouge. Kände mig med ens väldigt gammal när jag läste inlägget, har aldrig reflekterat över att man skulle säga blush istället-

        Mascara

    Jellyrougen ska tydligen vara svårarbetade. De sätter sig direkt på huden så man får vara jättesnabb med att sudda. Inget för mig.

    Jag såg ett nytt blush från Huda beauty som ändrar färg efter hur varm man är som jag blev nyfiken på. Älskar smink.

      Sänt finns ju som läppstift. Köpte mitt på normal är grönt men blir en rosa färg. Snyggt men dyrt för att vara normal ca 160:-

    Kul parodi hon gjort. Jag har faktiskt inte slutat att säga rouge.

      Hon verkar nästan vara den skönaste influensern därute nu. Enda med självdistans och humor och en mimik som verkligen funkar för det. Eller finns fler? Tipsa gärna.

      Hon låter precis som Bianca varenda gång de släpper ännu en onödig produkt.

    Använder ni alla foundation till vardags? Jag har turen att ha en problemfri hy och tycker ofta att foundation ”tynger ner” mitt ansikte och kan nästan se äldre ut.. Tänker ibland på en sak Trinny Wodall sagt; ”varför täcka/dölja något som redan är fint?”. Menar verkligen inte att skryta om min fina hy utan undrar på riktigt om det kan ha fördelar att skippa visst smink? 🤔

      Du har ju ingen skyldighet att sminka dig överhuvudtaget och heller inte, om du väljer att sminka dig, använda alla existerande produkter.

      Det gäller att välja rätt märke och rätt svamp. Jag har clinique och är nöjd.

        Fast pja, om man känner att man har problemfri hy som man tycker om att visa upp naturlig skulle iaf inte jag rekommendera att man satsar på att leta ny foundation och svamp..

          Jag tycker iofs inte att foundation handlar om att täcka och dölja utan att jämna ut. Men visst, inget måste givetvis.

      Nej, har för det mesta cc-cream, bb-cream eller typ färgad dagkräm till vardags. Men aldrig bara helt naket face, känns lite väl ’ofärdigt’, hehe.

      Har inte använt annat än mascara de senaste åren. Och de så sällan att den hinner torka 🫣. Eftersom min hy också är helt okej känner jag inte behovet att ”måla över den”

        Tror att Bianca och hennes kompisar skrämmer många med hur dom ser ut när dom sminkar sig. Vitt under ögonen, bruna sträck på ologiska ställen, blush som en påskkärring. Och allt i ett hav av smör.
        Jag fattar inte, ser dom inte själva hur det ser ut?

          Men vad man tycker om Biancas sminkning är väl en smaksak. En del gillar mycket smink, en del lite och en del ingenting.
          Gissningsvis inspirerar Biancas sminkningar väldigt många sett till hur Caia säljer och sett till hur många som försöker se ut som henne.

          Teatersmink aka contouring ser inte bra ut i dagsljus. Det är en teknik för scenen och kameran, i vardagen ser de ut som slitna dragqueens.

      Det är väl självklart fördelar med att skippa allt smink? Det kostar pengar, är dåligt för både hud och miljö och tar tid att fixa med. Så har du snygg hud i dig själv och dessutom tycker du är snyggare utan foundation finns det väl ingen anledning till att använda det?

      Jag har slät hy och ja, problemfri. Använder foundation på vintern pga röd runt/på näsan, mörk under ögonen, dvs för själva hudtonen, men tycker inte det behövs från vår till sen höst när jag har lite färg, föredrar det naturliga då och känns bättre utan. Sen blir det ju inte riktigt samma look som den där perfekt-sminkad-bas-looken om du fattar vad jag menar men tycker absolut inte att man måste använda foundation för att det ska se snyggt ut.

    Skulle det där vara roligt av Kissie eller? Undrar vem hon snott iden av denna gången. Sämst

      Parodi.

    Ser festligt ut med jelly blushen och det blev fint på maggan. Undrar dock hur festlig den där jellyn är när den börjar torka i hylsan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.