Hur har det gått?

Ida Warg redovisar hur hennes 2024 startat och det verkar ha varit i mjukiskläder och vabb. 
Dock har hon landat i en rutin med pilates tre ggr i veckan, två timmar dans och promenader och vill veta hur följarnas start på året varit.

Min har varit…varierande…. To say the least. 
Hur är det med er? Får ni ihop det berömda livspusslet eller vill ni mest kasta in handduken!

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oj jag hade totalt ”glömt” Ida!! Följde henne verkligen förut men slutade någon gång kring att de flyttade till Spanien och nu var det som att jag helt glömt bort att hon fortfarande var influencer! Ni som fortf följer henne, har hon bra content? Vad för typ av content gör hon nu?

    Plugg 100%, jobb 2-3 dagar/v och resterande tid bara luta mig tillbaka och göra ingenting… Så tråkigt och känner att jag har så mycket tid över så för mig är det raka motsatsen, är redo för ett nytt kapitel med barn men måste plugga klart först.

    Alltså förlåt men Nicci talar ut i Nessas podd…är hon uppväxt under en sten? Hon har noll verklighetsuppfattning, uppför sig som en 13-åring och tror att världen kretsar kring henne.
    ”Vi hade inte kunnat ta det här privat” eh va?

      Är intressant att hon var sååå förstående när hon berättade för honom att hon var gravid ifall han inte ville vara en del av det osv men sen är det katastrof att han inte hört av sig till henne efter de gjort slut?

        Please en sammanfattning av vad som sas i podden 🙏

        Men det är väl för att han sagt att han ska göra det? Jan kan ju inte säga en sak och se skita i det utan att kommunicera?

          Hur ska man kunna kommunicera med någon som anklagar en för stalking och som inte vill att man bor i samma område som sitt barn?

    Vad kul att hon tränar pilates. Älskar träningsformen och har tränat pilates i flera år. Just nu är det dock lite svårt med den disciplinen….

    Jodå det går rätt bra, tackar som frågar. Just nu har dock vår yngsta magsjuka så det känns lite tufft. Tacksam för mitt liv i övrigt ❤️

    Mitt jobb tvingar oss tillbaka till kontoret minst tre dagar i veckan. Trots att ledningen
    uttryckligen säger ”vi vet att produktiviteten minskar något när man är på kontoret men det får det vara värt”. För någon som måste jobba övertid varje vecka för att hantera en redan orimlig arbetsbörda var detta så jäkla provocerande. Började söka nytt i helgen och ska på intervju på fredag. Inte vad jag har tänkt mig för 2024 men nu känns det pirrigt på ett bra sätt!

      Ja vill man inte åka till sitt jobb ska man absolut söka annat

        Äh sluta. Så omodernt. Hemarbetsplats är livet. Tacksam för min.
        Dock ts; finns andra ställen där inga eller förre kontorsdagar krävs.

          Det är dit jag ska på intervju 🥰

          Han fungerat i alla tider och jobba på sin arbetsplats

            *att

            Det vete fasen. Fanns väl inget riktigt alternativ förut.

          Alla som jobbade hemma tex under covid hade gått upp i vikt. Vete 17 vad dom gjorde

            Haha va? Källa på den tack!

            Haha, inte jag, jag lyckades för första gången på evigheter gå ner i vikt! Superenkelt att äta bra när man jobbar hemma och kan styra bra mellis osv 🙂

            Min hälsa blev betydligt bättre när möjlighet till hemmaarbete gavs. Att lägga pendlingstid på träning, äta hemmalagad lunch istället för att äta ute samt att fika med sötsaker inte längre förekommer, har medfört att jag är i mitt livs form!

          Samma här! Vi har kontorsdag en dag i veckan (om man kan). Jag älskar att jobba hemifrån. Jag kan koncentrera mig så väldigt mycket bättre på mina arbetsuppgifter och riktigt sätta mig in i ett ärende när det inte finns en massa människor runt mig som hela tiden pratar högt, både med varandra, med kunder i telefon och med mig. Jag slipper åka två timmar tur och retur varje dag och jag har Google meet-möten med mina kollegor flera gånger om dagen så ensamt blir det inte heller. Det är toppen!

      Jobbigt o behöva vara på plats tre dagar i veckan, snälla… har alla kontorsnissar blivit så lata?

        Varför skulle jag slösa min tid och bensin på att åka till ett kontor där jag jobbar lika ensam som hemma? Det vore ju helkorkat.

          För att interagera med andra människor? Jobbar du själv så visst men det är svårare att jobba med vissa personer på distans säger jag bara..

            De som har svårt att arbeta effektivt med andra på distans får väl söka sig till andra arbetsplatser? Varför ska jag offra min nyvunna balans i yrkeslivet kontra familjelivet (och mitt mående) för att en kollega tycker det är ”opersonligt” att ses via Teams?

      Alla studier pekar på att de anställda själva anser att man jobbar lika bra eller bättre hemifrån medan produktiviteten i verkligheten går ner. Om man inte jobbar helt ensam med sina arbetsuppgifter utan i någon form av team behöver man vara på plats, oavsett hur effektiv man upplever att man är hemma. Tre dagar på kontoret är väl inte så mycket?

        Haha googlade nu för att hitta nämnda studie men fick bara upp att det skulle ha ökat produktiviteten 😂

          Haha tränkte säga det – jag har bara hört att det blivit bättre för folk känner sig mer motiverade när de sparar in på åktid etc .

      Chefer är duktiga på att berätta hur viktigt det är med ”snacket vid kaffemaskinen” också 😂 Hade klarat mig jättebra utan det tack!!

    Jovars, livet rullar på. Har nyss flyttat och försöker balansera flyttkaos med plugg och träning inför maraton.

    Har inget direkt livspussel, det är jobb och sen fritid. Testar en ny fritidsaktivitet och har kvar min gamla älskade. Reser utomlands en vecka på söndag och sen blir det 40årsfest ❤️

    Of topic; Men Anjo åkte hem till Crippas lägenhet inatt. Minst sagt kaos: https://youtu.be/a-ocudfDRWk?si=IKt1C9WHVzmChS-w

    Kolla hela. Är galet.
    Förstår inte vad dem håller på med? Är dessa vuxna människor? Deras beteenden, och att dem lägger ut allt detta på internet och är stolta över det(?) gör mig på riktigt mörkrädd

    Jag kastar in handduken varje dag. Det är den träningsform som passar mig bäst.

    Mitt år 2024 började med att min syster dog och sedan har jag haft muskelsmärtor på höger sida som visade sig vars blodproppar på lungorna och höger ljumske. Nu ligger man på sjukhus och får enbart äta flytande och fåt blodförtunnande :)) fantastiskt år jag fått! Sjukskriven pga sorgbearbetning och nu lägger kroppen av.

      Hoppas du kryar på dig, både i kroppen och i själen, och att du är i goda händer på sjukhuset. <3

      Vilken fruktansvärt tung start på året du fått! Jag beklagar sorgen och skickar omtanke i den mån jag kan över detta kommentarsfält. Jag hoppas att din sorgbearbetning blir fruktbar och att kroppen kan hämta sig snart. 🌺

      Beklagar så hemskt mycket!!❤️
      Men måste fråga, hur var dina muskelsmärtor och vart i bröstet då eller? Hur kändes det? Jag har haft muskelsmärtor i armen fått andnöd är konstant trött andfådd och har misstänkt blodpropp men inga tester tas. Läkarna skickade mig till sjukgymnast för dom tror det är något med min nacke men har så otroligt ont i både bröst och över armar.

    Jag försöker gymma fyra dagar i veckan och springa två, däremellan blir det promenader med hunden. Kör yoga någon kväll i veckan också, den balansen funkar bäst för mig 🏋🏼‍♀️🧘🏼‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.