Magdalena Graaf och den galna magneten

Igår när jag gjorde min vanliga runda bland bloggarna så insåg jag att Magdalena Graaf fortfarande inte uppdaterat sedan hon tog en bloggpaus HÄR
Inlägget publicerade hon den 16/2 så det är snart en vecka utan uppdateringar.
Givetvis finns de individer som fick Magdalena att ta den här pausen kvar i kommentarsfältet, men jag tror mig se att de blivit utnumrerade av alla de som saknar Maggans uppdatering.
För att gå emot mitt vanliga och negativa tema så tänkte jag fokusera på det, alla fina kommentarer som förhoppningsvis kan locka tillbaka Magdalena att börja uppdatera igen. Jag uppskattar också Magdalenas blogg, jag tycker den är uppfriskande.

Jag undrar vad det är som gör en människa till en ”crazy magnet”?
I verkliga livet och på nätet. Alltså varför vissa offentliga personer får, antingen många stollar eller några få ytterst dedikerade stollar, medan andra slipper det helt?
Vissa kommer undan med vad som helst och i alla kommentarer jollrar man glatt, vad de än lägger upp, medan andra kan få regelrätta mordhot för samma sak och under deras inlägg är man ständigt missnöjd, oavsett vad som postas. Jag skriver inga namn för att inte riskera att locka hit deras stollar.
Det är fel i ALLT!
Vad beror det på?

Magdalena Graaf och den galna magneten – tänk er en barnbok med den titeln.

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker mig känna igen hennes beteende med att hänga upp dig på enstaka negativa kommentar när majoriteten är totalt harmlösa, okritiska, hyllande som sväljer allt med hull och hår. Blir nog blogg igen eller ett riktigt/vanligt jobb.

      Tycker också det verkar vara mestadels hyllningar och hjärtan. Bellas är ju värre tycker jag, ett väldans tjat om allt, nu senast om hon har silikontuttar el inte🙄

        Ja men Bella skriver ju om och om igen om tuttarna för att provocera. Hon märker väl att det skapar engagemang och det är det hon lever på.

          Hon skriver väl om sin kommande bröstförminskning och lyft av hängtuttarna. Varför är det provocerande?

      Hon är tillbaka. Och Bregotterna också😉

    Om jag ska gissa så handlade det väl i detta fallet att folk störde sig på att hon var med i Runars ”talkshow”. Även ngn som irriterade sig på att hon skämtat om stomi 2 ggr på kort tid nu (hon bad om ursäkt första gången).

      Har ingen aning om varför folk är sura på Maggan, men har man beblandat sig med Runar så är det väl inte såå jättekonstigt att folk reagerar. Han är ju i blåsväder igen.

        Ryktas om att det är Magdalena som fick guldhalsbandet som Runar köpte för stulna pengar.

          Det där vill jag verkligen inte tro på. Hon kan väl inte ta emot saker från ngn som inte har pengar f ö. Har hennes armband från Panama kommit tillrätta än förresten?

          Du kanske har rätt, läste Expressen ang ”kändiskvinnan”.

      Magdalena är ju en stolle själv, då dras stollar dit.

    Jag är en av de som gillat henne och hennes blogg i många många år. Skrivit en del kommentarer, alltid genuint positiva. Men nu är jag trött på det här hon gör med jämna mellanrum, straffar hela sin trogna skara pga enstaka uppenbart knäppa kommentarer. Så otroligt förminskande av oss andra som ändå måste vara runt 99%.

      Kan det vara att hon själv tröttnat på att blogga och tar tillfället i akt s a s? Nu verkar hon frisk från krämpor iaf, blir nog uteliv med syrran för hela slanten💃 Tycker också det är otroligt dålig stil mot de 99% som har skickat hjärtan till henne jämt och ständigt.

        Troligtvis har hon haft annat för sig. Kanske en resa till solen med syrran?

      Det är inte förminskande av oss andra, herregud sluta! Det är fullt förståeligt att hon blir ledsen över de vidriga kommentarerna som kommer in och att hon vill ha en paus. Du har själv rätt till både semester och lediga dagar för att få vila från ditt jobb. Varför skulle hon inte ha samma rätt, bara att hon väljer att pausa när det blivit för mycket elakt?

        Har ju inte läst alla bloggar såklart men vilken bloggare får inte kritik ibland? M får ju varje dag höra: du är så fin ❤️osv. Duger inte det åt henne så hon kan bortse från de andra? Isf ska man nog inte ha en blogg. El en blogg utan kommentarsfält.

        Självklart har hon rätt att ta ledigt och semester som alla andra när hon vill. Ingen kräver väl att hon ska blogga överhuvudtaget. De flesta brukar dock inte sänka hela sin arbetsplats med orden att de är ett haveri av sjuka människor, ett äckligt forum och att man inte vill hänga med dem? Man kan ta ledigt ändå.

          Du kan omöjligt jämföra någon annan arbetsplats med att vara ensam bloggare. Klart som fan att hon inte vill, eller ska behöva, ta emot de äckliga kommentarer hon får. Att hon inte orkar med att folk skriver elaka saker om henne och barnen har fortfarande noll och ingenting med dig att göra.

    Jag läser en hel del bloggar och har gjort sedan forever. Det är verkligen något speciellt med Graafs läsare, eller i alla fall de som kommenterar. Det är så mycket störda kommentarer, på ett helt annat sätt än hos någon annan. Gå in och läs tio random inlägg, ni kommer att häpna. Jag misstänker att flera av de allra värsta är från en och samma person, men det finns stora mängder hat. Jag har flera gånger blivit chockad över hur folk uttrycker sig hos henne, med allt från antydningar om den avlidne sonen, till påhopp om utseende och de andra barnen. Folk är dumma i huvudet och hennes läsare är helt klart värst.

    Känner lite för Maggan som för Booken, att de skulle må bättre av att skaffa ett ’vanligt’ jobb utanför bloggar/instagram/påhopp etc.

    Men kan hon inte blocka stollarna? Jag tycker det är otäckt när folk är rent elaka men hon har väll jättemånga fans.

    Hon beter sig väl själv lite galet då lockar man till sig sådant.

      Nej tycker inte hon beter sig galet.

        Då tycker du fel.

    Hon finns ju på Instagram. Varför läsa hennes blogg och ge henne pengar? Alla med blogg skriver ungefär samma saker på Instagram

      Hon har ju skrivit att hon inte tjänar ngt på bloggen🤔 Hon var ju inte i Furuvik i somras heller🙄

        Furuvik??

        Så du tror alla som bloggar inte tjänar nåt på det, gör det gratis?

          Enl systrarna själva tjänar/tjänade de inget på bloggarna. Du får väl välja att tro dem el att de ljuger. M skrev i somras att hon skulle till Furuvik, hon fick en massa åsikter att hon inte borde åka dit pga apskjuteriet, hon skrev att de inte åkte dit men på Insta stod det lokaliserat Furuvik.

            Vad har Furuvik med något att göra? Om hon nu inte orkar skriva att hon ska dit för att hon får så mycket kommentarer om det så behöver hon inte.

              Nä, men hon blir ju inte trovärdig. Jag vill inte följa en blogg där bloggaren ljuger, hur kul är det? Och hennes vitaminpiller som är så bra för håret, hon sätter ju i löshår var och varannan vecka..

                Och alla piller som är så bra för hela kroppen. Finns det någon som är så mycket sjuk som hon?

                Snälla du, du får nog ta och inse att 99% av alla bloggare ljuger. Dom hittar på historier som passar in, när det passar dom. Dom bloggar inte för att du ska få ta del av deras verklighet.

    Jag tror det skulle göra gott för systrarna Graaf att lämna rampljuset. Bara leva ett vanligt liv i lugn o ro.

      Hur skulle det gå till? Dom älskar ju att visa upp sig.

    Jag tror Maggan har en jobbig period.
    Begravning, Isakdagen o födelsedag. Tillsammans med allt annat. Låt henne vara, hon kommer tillbaka. Snart ska hon säkert till frissan. Hon gjorde väl nya bryn igår/nyss?

      Hon bryr sig ju inte om sitt utseende skriver hon ju.. Begravning?

      Vadå begravning?

    Gillar verkligen Maggan blogg. Blir sällan upprörd över något hon skriver. Men fick ett litet hugg i hjärtat när hon för andra gången gjorde sig rolig över stomi. Har ett barnbarn i lågstadiet som blir retad över den. Man kan ju förstå om barn gör det om vuxna gör sig rolig över det. Lite synd faktiskt att Maggan inte tänker till lite. Men jag tror inte att hon gör det för att hon är elak. Hon gör sig rolig på andras bekostnad så som många andra gör.

      Hon förstår inte att man inte gör sig rolig hur som helst. Hon har inget filter.

    Magdalena Graaf har en sån taskig männskorsyn överlag men hon skyller ifrån sig det på ironi, skämt och att man inte fattar hennes humor osv

    Det låter som om alla Maggans tokstollar flyttat hit till just det här kommentarsfältet… Det som skrivs på bloggen skrivs här och på flashback😉

    Nu har hon skadat sig igen. Hon skulle ”svänga runt” för en fotografering och fötterna fastnade. Fattar inte människan att hon fortfarande måste ta det lugnt med höften.

    Varför lägger Magdalena up ett gammalt inlägg som en annan människa har skrivit om hennes döda son? Inlägget är typ flera år gammalt. Vill hon vältra sig eller eller h auppmärksamhet för sin sorg. KANSKE ändå ligger nån sanning i det inlägget handlar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.