Stämningen verkar ha vänt inne hos Isabella

Vet ni vad jag gjorde mer… Jag trådade bort små fjun på överläppen. Sally sa häromdagen att jag hade mustasch vilket jag fick panik över. När jag granskade mig noga i spegeln så hade jag små ljusa fjun som låg lite pyttelite över läppen. Dom rök nu i alla fall. // Isabella Löwengrip

Det klagas hej vilt i kommentarsfältet inne hos Isabella Löwengrip där man tycker att allting handlar om utseende, resor och konsumtion.
I princip samma sak som förekommer hos alla influencers, men Isabellas följare verkar extra missnöjda.
Inlägget jag hänvisar till här handlar om Isabellas bröstoperation och att hon varit och tagit bort fjun på överläppen efter att hennes dotter sagt att mamma har mustasch.

Så här låter det i kommentarsfältet:

*Tycker bloggen hade förändrats till att bli mera feel-good men nu är det fokus på utseende igen. Det är svårt att inte bli påverkad och börja undra om man själv inte borde fixa saker när man läser sånt här överallt.

*Sådan himla fokus på utseende…raka tänder, botox, fransar/bryn hit och dit, silikon, lyfta, minska, mer träning mindre träning, kilon hit och dit och lite minifjun mustasch- omg ja usch Isabella vad hemskt allt detta måste ju åtgärdas. Eller? Inte! Kanske. Vad hade hänt om du hade sagt till ditt barn ja detta lilla fjun till mustasch är helt naturligt och inget konstigt alls:) låter också lustigt att en vuxen kvinna ska åtgärda en sådan trivial sak bara för att ett barn har kommenterat det.

*Nu mjölkar du ju det här med brösten i varenda inlägg. Tydligt att du vill provocera.

*Om denna perfektionism förs över på barnen så är det ju knappast något som märks på en gång när ni har samtalet.. du är ju fin som du är, trist med all förändring generellt tycker jag..(med alla) alla ska se likadana ut.. tråkigt mål!

*Usch, det här gör mig uppriktigt ledsen att läsa. Att du lägger sån stor vikt vid att din dotter påpekar behåring och hur du uttrycker panik över det. Behåring i ansiktet har alla och istället för att korrigera borde du lära din dotter att det är fullt naturligt. Vad vill du förmedla till din dotter egentligen? Jag är uppriktigt nyfiken på hur du ser på det här. Ifrågasätter inget annat du ska korrigera men lite fjun i ansiktet. Hur långt ska du dra det? Och jag frågar igen, vad vill du förmedla till dina barn?!

*Jag har följt dig sedan dina första blogginlägg, alltså suuuuperlänge. Jag har alltid känt och trott att du varit annorlunda, att du inte gått på med att förändra ditt utseende med ingrepp och insprutade preparat. Och det har varit din styrka. Men så gör du det ändå visar det sig. Jag känner mig så himla ledsen över såväl botox, bröstoperation och nu paniken över hår på överläppen. Varför?
Kan för övrigt rekommendera alla att lyssna på P3 Dystopias avsnitt ”Influencers”.

Att hon vill förminska bysten har jag full förståelse för, men att oja sig över några fjun på överläppen?
Som förmodligen inte ens syntes?
Jag säger det igen – excelarket är tillbaka!

Jag fick förresten det här dm:et från en person som reagerat på en sak Isabella och Shelia pratar om i sin podd:

Förresten… när jag ändå har er uppmärksamhet…
Visst har alla människor en rövtofs? Alltså hår i röven?
Vissa mer, andra mindre men visst har alla det?
Frågar åt en kompis, visst? 🙂 

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förstår inte den här grejen om hennes excelark.. har inte alla bloggare (inklusive camilla) en strategi för när, vad och hur man postar? Camilla delar ju ofta instagramkontot med hon kvinnan som ger tips på hur man växer på sociala medier, är inte det att ha en strategi (eller excel-ark om man vill kalla det)?

    Jag tror att de flesta som är stora vet vad de ska posta när osv.. eller?

      Jo, jag som jobbar med marknadsföring tycker inte alls det är konstigt att man som varumärke har ett strategi för sin marknadsföring, oavsett om man är ett företag eller en influencer. Är man duktig har man såklart en strategi och har koll på sina målgrupper och vad de vill läsa om.

        Jag tror det handlar om att målgruppen så lätt sammanblandar influensern som företag med influensern som privatperson. Inte så konstigt, för vissa är verkligen privatpersoner i första hand som får möjlighet till samarbeten ibland. Medan andra är hundra procent strategi och excelark. Därför är det så viktigt att influensers följer marknadsföringslagen så det blir tydligt vad som är vad.

      Såååå enig

      Nej det är inget konstigt i det fast nu tror jag inte hon tänkte excelark för att hon berättade om att hon tog bort ansiktsfjun. Vilka andra kvinnor gör inte det liksom. Jag klipper och noppar bort hår i ansiktet. Tror det är ganska vanligt.

        Betr ansiktshår/fjun; köp Noella facial hair remover cream . Finns på Normal för cirka 45:-. Bästa som finns, och hur enkelt som helst, på fem minuter är allt borta.

      Det låter ju korkat att försöka leva på sociala medier och bara posta helt random, klart det blir bättre om man analyserar vad som funkar och planerar utifrån det. MEN, tror jag skrev det tidigare, det var ju mer sättet hon använde excelarket för att provocera; måndag: businesskvinna som spenderar mängder med pengar och är oändligt framgångsrik = folk blir stötta, tisdag: ta med barnen till biblioteket som en helt vanlig helyllemamma + folk gillar. Kanske framförallt hur hon använde barnen för att lugna läsarna, framstod som att hon egentligen inte ville vara på bibblan men att det funkade för excelarket.

        Ja, en strategi alltså?! Kalla det för att provocera eller skapa engagemang.. same same i slutändan, dvs klick, kommentarer och pengar.

        Om hon nu bara skriver för att provocera så funkar ju den strategin bra. Inne hos henne provoceras läsarna, bloggbevakning gör ett inlägg om det, läsarna här inne provoceras… the circle of provokation.

          Ja men absolut, det funkar ju. Innehållet i hennes sociala medier har nog inte varit tillräckligt intressant eller givande i sig på länge för att det ensamt ska kunna dra någon större engagerad följarskara. Och tror ändå de flesta jobbar så även om man ibland undrar om folk är korkade eller försöker provocera.

          Men det jag menade var att det blev lite väl magstarkt när hon raljerade över hur hon använde barnen i sin strategi och skrattade åt hur hon trissade upp folk för att sedan bli den trevliga mamma Isabella igen, sen runt runt.

    Jag känner mest att alla dom som går på att det bara är pga tunga bröst som hon opererar sig är lite naiva. Förminskning, lyft och implantat är väl lika mycket skönhetsoperation som dom som bara gör större bröst. Sen är det säkert jätteskönt att slippa stora, hängiga. Men i det här fallet har det nog mest med utseende att göra.

      Tror absolut hon tycker det är jobbigt med större bröst tex när man ska motionera.

        Ja stora implantat blir kanske stora problem.

      Bryr mig verkligen inte varför någon annan opererat brösten. Så länge det inte är mina bröst de ska skära i så får de göra det av exakt vilken anledning de vill.

      Hon har ju själv sagt att det är en kombination av anledningar så varför skulle någon tro att det BARA är pga fysiska besvär?

      Kan ändå tycka det är lite märkligt att göra en stor grej av att man förminskar brösten av medicinska skäl, tidigare sagt att hon inte gjort brösten, sen ändå sitta och säga att hon ska ha porriga implantat. Sedan visa en oro för att dottern ska fundera på att hon plockar hår på överläppen. Ibland vet jag inte om allt hos Isabella är genomtänkt ren strategi eller om hon bara är lite korkad.

        Jag tror bara att hon är pantad.

    Det är väl samma lilla klick av bittra tanter som gnäller på allt Isabella gör och inte gör. Sedan blir det inlägg här. ..
    Sedan syntes ju såklart fjunen/mustaschen och hon är inte den första som trådat bort fjun i ansiktet, eller rakat, lasrat etc. Inte särskilt konstigt eller ovanligt. Sedan ordet porrigt brukar betyda sexigt ungefär, hon säger ju inte att hon vill se ut som en porrstjärna men att hon vill att brösten ska ha en sådan ”look” dvs runda fasta bröst, inte heller särskilt konstigt i mina öron.

      Tycker inte att porrigt och sexigt är samma sak! Verkligen inte!

    Jaha nu fastnar man så trist.

      Var fastnar du?

    Ditt excel
    ark verkar också vara tillbaka, att bomba med inlägg om Isabella 😴

      Ja det här är 4e inlägget om henne den här veckan och inte ett enda har varit intressant tyvärr

        Känns som att det är länge sedan isabella var intressant.

        Roligt ändå när någon menade att det var för att ingen vågade säga vad de tyckte politiskt här som det ekade rätt så tomt under bella-inlägg jämfört med förut. När det nog antagligen handlar om att hon är ganska ointressant nu.

        Allt kan inte passa dig.

      Verkligen! Finns det ingen annan att skriva om?

    Tycker det klagas för mycket.
    Rövtofsen vågar jag inte uttala mej om. 🙊

      Min gubbe rakar bort min rövtofs, gillar inte konkelbär😉

        Men herregud, varför tvättar du dig inte?!

          Tror du inte jag tvättar mig? Om jag bajsar på jobbet, var ska jag duscha då? Det är f ö ohygieniskt med hår.

    Va?

      Antar personen menar pga att Sally påpekar om en sån sak på sin mamma 😅

        Av barn och alkoholister får man höra sanningen. Stämmer ofta..

          Kanske inte så viktig ”sanning” att påpeka en sån sak.

            Barn är barn🙃

          Alkolister? Som har förbrukat många hjärnceller. Och dom lyssnar du på?

    Jag fascineras ändå över hur olika Isabella får sig att framstå i olika medier. Filterlös? i podden med Sheila, excelark i bloggen, korrekt i officiella sammanhang och så ändå när man har läst hennes bok – blir ett mindfuck. Hur är hon egentligen?

    Jämför henne ofta med Engla som väl bloggat typ lika länge. Hon har alltid klätt (velat klä?) sig lite porrigt och utmanande oavsett om hon jobbar hemifrån eller är på sonens fotbollsmatch (Mob Wife here I come). ”Jag klär mig alltid som jag vill” Det är länkar hit och dit med sexiga plagg på önskelistan och outfits i träningskläder med alltid fokus på brösten. Som hon fö opererade ”för att få känna sig som sig själv igen”. De få gånger man ser henne dela bilder från sociala sammanhang så sticker hon liksom ut(…..) jämfört med vännerna oavsett om det är skidhelg i fjällen eller nyår.

    Men Isabella kommer undan med sitt klassiska stil-approach. Iaf på bloggen. Jag får inte riktigt ihop det…. Får hon ihop det själv? Sin persona alltså?

      Är kanske lika bra så – vissa skulle säkert bli mörkrädd om de blickade bakom sina egna kulisser…. Läste ett gammalt inlägg på isabellas blogg (nör jag kollade efter någon gammal bröstbild för att se om de numera så omtalade bethagen alltid varit så yppiga) om hur hon efter en shoppingdag med någon väninna och sin mamma blivit sinkad på
      hemvägen för att någon hoppat framför tåget, vilket endast irriterade I – ”kunde hen inte valt en annan dag”. …

    Har sett många rövar pga jobb så tycker jag kan uttala mig och nej: alla har inte ”rövtofs”, långt ifrån alla, speciellt kvinnor.

      Är inte det bara könshåret som växt lite längre.

      Nä men vad räligt. Hade hoppats att alla hade rövtofs. Mvh har rövtofs.

        Var är språkpoliserna som kommenterar på dialekter norrifrån nu? 😀

          OOOOOBS skoja!!!

          tycker bara att det är lustigt att det nästan uteslutande är dialekter från typ norrbotten som språkpolisas om här inne 😀

          Vill inte bråka, bara skoja

          Vad menar du? ”Räligt” är inte norrländskt.

            Nej väldigt östgötskt. Och rätt charmigt.

        Beror på hur man ser på det. För oss som jobbar blir det merjobb vid rövtofs när någon ej kan torka sig själv. Hade önskat att ingen hade rövtofs men det är som det är.

          Men vad är en tofs och vad är bara lite hår? Har absolut en ”rand” hår på varje sida, men en tofs? Nej skulle jag inte säga.

            Har faktiskt aldrig använt ordet rövtofs men tolkade det som att det betydde hår i allmänhet runt röven.

              Men så jäkla äckligt äckligt ord, rövtofs 😦 Aldrig hört det användaa förut, blä.

    Vad är egentligen skillnaden i att noppa bort mustaschen jämfört med att raka benen eller armhålorna? Jag undrar verkligen om alla dessa som kommenterar hos bella går all in naturliga (med allt vad det innebär) för att göra poänger för sina barn.

    Tycker att kommentarerna var vettiga. Såg henne när hon var med i Ekonomibyrån i svt för ett tag sen och tycker det är helt uppenbart att hon försöker vara någon hon inte är.

      Kan du utveckla det?

      Jag såg också detta och jag håller inte med dig.
      Jag tycker hon har blivit en helt annan person sen hon träffade Paul. Så mogen, men ändå rolig. Dom verkar ha roligt ihop.
      Men på ekonomibyrån gjorde hon väl ett helt normal intryck? Eller vad menar du med din kommentar?

        Fortfarande lika övertygad om att Isabella och Paul har en vänskaps-/affärsrelation och inte en kärleksrelation. Win-win att ha sin egen fotograf och han fick en ”familj” och alibi…

          Spelar det någon roll hur deras relation ser ut tycker du? Huvudsaken är väl att båda mår bra.

            Spelar absolut ingen roll. Men det känns lite konstruerat att yra om förälskelse, barnplaner etc till att verka leva platoniskt.

    Är väl samma klick av bittertanter som gnäller på Allt Isabella gör och inte gör. Sedan blir det inlägg här av kommentarerna…var väntat.

    Självklart syntes fjunen/mustaschen och hon är inte den första som trådat bort fjun i ansiktet. Inget konstigt eller ovanligt.

    Ordet porrigt betyder sexigt ungefär, hon säger ju inte att hon vill se ut som en porrstjärna men att hon vill att brösten ska ha en viss ”look” dvs runda fasta, inte heller särskilt konstigt särskilt som hon nu har hängiga. Mer konstigt att oja sig över vad hon gör och säger enligt mig. Tror för övrigt inte att de säger det ordet när de pratar med sina barn.

      Nej, och ingenstans står det att hon fick full panik inför dottern och slet ansiktshår som en galning framför ögonen på barnet. Man kan läsa in vad man vill, en del vill gärna läsa in så mycket negativt som möjligt.

      Snälltolka är ett bra begrepp som fler borde ta till sig.

        Hon skrev att hon fick panik.

          Jo men inte att hon fick det inför dottern eller att hon ens visade för dottern att hon fick panik.

    Så sorligt bara. Såg min fört detta bästis på bussen i dag men svullet ansikte och med enorma ankläppar och dammvippor till ögonfransar, gräsligt! Att dom inte ser det själv!! 😂

      Hon kanske själv är nöjd. Har du funderat på det?

        Tvekar på det. Hon var en skönhet innan men hon såg aldrig det tyvärr.

          Får man fråga varför hon är en f d bästis?

          Vad spelar det ens för roll? Uppenbarligen mådde hon ju dåligt. Så varför ens blanda in vad du tycker om hennes nya utseende?

      Din insida verkar matcha hennes utsida ganska bra då.

        Tar det som en komplimang här, så tack! 😄 Gissar jag blev på en öm tå! #sorrynotsorry

          Om du tycker att gräslig är en komplimang så visst. Ta det så.

      Jaså. Kul för dig då.

      Kanske du ska rannsaka dig själv istället som dömer efter utseendet och inte fattar att det finns en människa inuti? Sorgligt.

      Bra för henne att du är hennes före detta bästis, toxiska människor ska man alltid göra sig av med.

    Att prata om andras utseende som gräsligt tycker jag är minst lika sorgligt.

      var ett svar till kommentaren ovanför.

      Hon har ju själv betalat för att förstöra sitt utseende! Varför vill man se billig ut?!

        Så länge det inte är skattepengarna som används får hon göra vilka skönhetsoperationer hon vill för mig, varför stör du dig för?

        Vem bestämmer vad som är ett förstört utseende? Och om en person mår så pass dåligt över sitt utseende, vad gör dig själv till en bättre person som värderar det som ett ”förstört utaeende”? Ska inte utseende spela noll roll egentligen.

        När man läser hur personer som dig uttrycket sig så är det inte konstigt att folk mår dåligt över hur de ser ut. Du låter sjukt ytlig som dömer ut andra människor på det sättet.

    ”Det är svårt att inte bli påverkad och börja undra om man själv inte borde fixa saker när man läser sånt här överallt”
    Blir nästan rädd att folk är så lättpåverkade och inte b e h ö v e r göra som alla andra.

      Det är väl snarare naivt att tro att man inte skulle bli påverkad av normer i samhället. I synnerhet normer om utseende som också blir så tydligt.

    Excelarket är tillbaka för att Bella är ytligt ointressant utan provokationer.

    Ok ,ett inlägg om dagen om Isabella just nu.
    Varför?

    Jag fattar inte…Bella har ALLTID provocerat. Man undrar ju varför bittertanterna är i hennes kommentarsfält och härjar. Allt Bella skriver om är yta, yta, yta…vad förväntar dom sig?
    ”förvirrad”

      Det är ju lite kul ändå, har börjat läsa hennes kommentarsfält på sistone, tex Malin som drar upp klimatet oavsett vad inlägget handlar om, hon jobbar så hårt på det att man undrar om det är Isabella själv som skriver men troligen bara någon som är lite besatt.

      Men jag tycker faktiskt det är tråkigt att det blivit så mycket utseende och behandlingar på sista tiden, verkar som att det eskalerat ordentligt ungefär sen hon blev frisk från ätstörningarna, gillade hennes blogg bäst för sådär 1-2 år sen.

      Nej Bella har inte alltid provocerat. Hon gjorde det på de gamla goda tiden före kraschen men sedan dess verkar hon mest trevat sig fram, skrivit om kläder, barn, heminredning, matlagning som tusentals andra. Tills nu, nu är hon på gång igen. Antar att hon behöver en inkomst, löwengripförsäljningen kan ju inte räcka i all evighet.

    Jag tycker att det är mer anmärkningsvärt inne hos Tiingelinn där hon sitter naken och förespråkar det. Dessutom benämner sig perfektionist och mörbultar sin bil och trädgård. Tråden om henne på FB är mitt fredagsnöje:-)

    Tycker det är lite förvirrande när Isabella pratar om bröstförminskning.
    Bröstförminskning för mig är inte att plocka ut de silikonimplantat man redan och byta mot mindre implantat. Det skulle jag snarare kalla att operera om brösten. En bröstförminskning för mig är att förminska en stor byst som ger ryggont eller dyl.

      Tror hon försöker intala sig själv att den operationen aldrig hänt och hoppas det ska funka på andra också. Faan vad sorglig hon har blivit.

      Det är väl en förminskning om hon plockar ut ett större implantat och sätter in ett mindre?

        Ja rent storleksmässigt men mer korrekt är silikonbyte. Tycker jag.

          Ja precis, det är ju så märkligt att tjata sönder den här operationen men helt förneka den förra. Men ganska typiskt Bella.

    Ett kommentarfält ska väl fyllas av kommentarer? Om ingen vågar kommentera något så blir det inget kommentarfält!

    Jag har svarta ”fjun” på överläppen, några enstaka på hakan samt bröstvårtorna, samtliga rycker jag bort med pincett så fort de visar sig. Jag har dessutom rövtofs och hade inte tackat nej till lagom ”porriga” bröst istället för mina små sandpåsar! Mvh en människa

      Haha jag rakar bröstvårtorna flera gånger i veckan 😅 Måste vi kanske normalisera håriga bröstvårtor?? 🤔 Johanna Bladh hoho var är du?

        Får ni hår PÅ bröstvårtorna, sitter inte håren på vårtgården😉

          Du är säkert kul på fest!

            När kan jag och mina hårfria nipplar komma😀

    Jag rakar hela min kropp men det gör jag mest pga sensorisk känslighet. Trivs bättre med känslan av en helt hårfri kropp helt enkelt och har förståelse för det även hos andra, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte känner mig lite sorgsen över att det har blivit så normaliserat med skönhetsingrepp. Snart är det ju mer ovanligt att inte ha fixat något och det tycker jag känns ledsamt.

    Rakar bort allt, inklusive ”rövtofsen”

    Har hon aldrig sett ett fjun på sin överläpp innan? Det låter intressant..

    Kan förstå det här med kroppen kan kännas rätt viktigt med tanke på vad vi matas med och de sjuka ideal som råder, men vi är liksom på jorden en millisekund av av all tid.. Nånstans måste man ju ändå fatta hur betydelselöst det är i det stora hela.
    Vad är det som är viktigt på riktigt?
    De som föder barn nu (inte alla men många) kommer jag aldrig kunna se om barnen har drag eller liknar sig själv, då mamman valt att operera sig nästintill oigenkännlighet. Går hon i närheten av ett element, så smälter hon.

    Nä, ingen rövtofs här. Har väldigt lite hår på kroppen för övrigt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.