Bitskt och ilsket i kommentarsfältet

Man kan tycka att det är liten av en bitsk stämningin i kommentarsfältet här inne, men låt mig säga detta: det är ingenting mot vad det är i kommentarsfältet inne hos Isabella Löwengrip.
Där inne börjar det låta mer och mer som på excelarkets tid, där människor är i luven på varandra, om allt och inget på en och samma gång. Försöken till medveten provokation är lika tramsiga som Bianca Ingrossos försök med colaburkarna.
Det käbblas om allt.
Isabella måste verkligen mysa nu där borta på fjälltoppen!
Skål för det, Bella bjuder på Hotshots – laget runt!

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oj, det var inget roligt kommentarsfält…. Så här på skottdagen kanske folk är lite extra bitska….

      Haha jag tyckte det var väldigt underhållande. Nästan bättre än härinne, jag börjar undra om hon medvetet vill konkurrera med Camilla.
      Fast jag fattar inte kritiken mot att ta med barnen, de har ju massor med kompisar och de tar enligt IL hand om varandra.

        Den där Laura var fan prislös

    Att folk orkar… De där tanterna är bara bittra och använder Isabella och hennes liv för att pysa ut lite. Är inte sunt någonstans att hänga upp sig så mycket på småsaker som inte påverkar ens eget liv.

      Det verkar som att Maggans alla Katt-Evor har hittat till Bellas blogg. Vad hon än gör så är det fel. Tycker semestern verkar supernice och att barnen verkar ha jättekul.

      Haha så roligt att detta så väl kan appliceras på Camillas blogg också.

        Skillnaden är väl att det här är en skvallerblogg nischad på elakhet? Det är väl inte så förvånande med matchande kommentarer. Tråkigt för bloggar med annat fokus dock.

          Det är saklig kritik och granskning!!!!

    Man vet inte ens vad man ska skriva. Låt henne leva sitt liv, så länge hon inte gör andra illa.
    Finns nämligen människor som gör andra illa.

    Tycker du Bella är så intressant att du måste skriva om henne och hennes kommentarsfält var och varannan dag?

      Håller med. Undrar vad som hänt med den här bloggen? Camilla känner inte riktigt igen den längre.

      Undrar också. Att döma av bristen på kommentarer här är det inte många som bryr sig om henne

      Skriv vem du vill läsa om själv då?

      Om du har en blogg, så kan du bestämma vem/vad du ska skriva om. Camilla skriver om vem/vad hon vill, och du kan välja att läsa eller låta bli.

        Vad skulle Camilla göra utan dig? 🌺

    Ska vi slå vad om att 80% av de bitska kommentarerna kommer härifrån

      Eller 95% kanske🤔

      Ja eller hur, magstarkt av detta kommentarsfält att kalla andra kommentarsfält bittra :p

        Och speciellt med tanke på att man absolut inte får kalla någon bitter i det här kommentarsfältet 😅

      Tänkte den tanken med…. Tycker det är lite samma stil på kommentarerna.

    Är noll intressant med denna donna.

    Hahaha svullar raciette. Vem skriver så?? Tänker på de som sjunker så lågt och tilltalar människor respektlöst och provocerande, skäms dom?? De måste ju också inse att de är i kaninhålet och gräver.

    Att folk orkar ? 🤪

    En ifrågasättande kommentar och en massa mothugg på Matplatsen, men frågan ÄR intressant: kan en influenser med eget företag inte sjukskriva sig på heltid? Hur mycket kan en halvtidssjukskriven influenser blogga och ändå räknas som sjukskriven? Hur många reklaminslag kan man posta utan att anses frisk? Jag tycker att `Klaras` fråga är relevant. Victoria lär inte svara, men som vanligt går några av hennes fans till attack vid minsta kritik.
    https://www.expressen.se/amelia/blogg/matplatsen/2024/02/28/lately/

    Camilla, att du orkar. Jag har annars ganska ”högt i tak” när det gäller dina spekulationer, humor och tankar. Men nu blev det fel, verkligen fel

      Jag tycker inlägget var bra. Ni klagar mer och mera här. Och det är bara boring.

        Alla kommentarer kan inte göra just dig nöjd. Du får scrolla förbi det du tycker är tråkigt, kanske passar nästa kommentarsfält dig bättre.

    Alltså jag vet att din blogg inte är din och som läsare kan jag välja själv om jag vill läsa den samt bidra till din inkomst. Men jag saknar dina gräv. Din blogg har blivit så tråkig och din fascination av Isabella börjar också bli tröttsam.

      Blev hel fel, jag vet att din blogg är din skulle det ju stå.

      Med vänlig hälsning Anonym ovan

      Jag tror det skulle kunna bli ett bra gräv att gå vidare på kommentaren för några dagar sedan i ÖS om hon som lyfte en hög lön på en myndighet och inte gjorde någonting och att det var lika för de flesta kollegorna. Helt säkert för att myndigheten vill blåsa upp sin betydelse och behålla sina höga anslag år efter år. För hu ifall myndigheten skulle läggas ner och generaldirektören förlora sin skyhöga lön och pension. Det som Trafikverket verkar riskera nu, och kanske är det där hon jobbar? Inte ett typiskt blogg-gräv såklart men jag tror Camilla skulle kunna hitta massor med intressanta grejer i det här kommentarsfältet som hon kan gå vidare med. Kanske som alternativ till Öppet Spår en dag i veckan?

        Jag skulle också gilla om Camilla la till ett spår om Special film och teve

          Såg just Taylor Swift-dokumentären på Netflix. Tror ni hon kan påverka valet och få sina följare att rösta mot Trump?

    Bella är på G igen och det är intressant.
    Ska också bli intressant vilken diagnos som orsakar det, fast ADHD och bipolär går bort eftersom de är förbrukade.

      Men ÄR inte ADHD-diagnoser (och de flesta andra) ett sätt att slippa gräva i sig själv? Finns en intressant artikelserie i DN om det just nu även om den inte är vinklad just så.
      Eller, om man nu ska börja någonstans i sitt familjegrävande. Att föräldrarna ska slippa gräva, eller ”rädda” sina barn från att börja göra det. Det finns en hund begraven i varje familj, det är jag säker på.

        Bella har ju tidigare hävdat att hon har ADHD och att det är hennes superkraft. Sedan har hon menat att hon aldrig haft ADHD. Så vi får väl gå på det hon säger: inte ADHD och inte bipolär.

          Låter vettigt. Jag tror hon har koll på vad eller vem som orsakat hennes inre stress.

          Hon är inte bipolär längre! Hon säger att hon aldrig har varit det.

    Heja Isabella. Fortsätt visa flärden!

    Vilka konstiga kommentarer… jag hade förväntat mig att vi skulle diskutera hur dum i huvudet Isabellas följare verkar vara 😅 Typ varför skulle man åka på skidresa på barnfri vecka? Barnen kan väl uppskatta skidor och vilket häftigt minne att ha åkt med så många kompisar på sportlovet. Som barn hade jag tyckt det vore jättekul att inte bara hänga med mina föräldrar på semester.

    Tyckte kommentarerna för kunde vara lite kul att läsa ett tag, så patetiska att det blev roligt. Men börjar bli lite väl, ledsnat nu så återgår till att inte läsa det kommentarsfältet haha.

    Snart går Belsabub ut med att hon under de senaste åren levt med Ebola men tack vare Akademikliniken och bröstförminskningen så lyckades hon mirakulöst bota det och en förkylning.

    Jag tycker att många kommentarer är sakligt kritiska. Inte elaka eller avundsjuka.

    Kan du inte skriva om det faktum att Griselda et al åker till alperna och krökar samtidigt som de varje kväll låser in ungarna som får klara sig på egen hand. Orosanmälan på den. Är de för snåla för nanny kan de väl strunta i sina klasslösa skalbolagsfester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.