Blinka två gånger om ni behöver räddas!

Åh, herregud!
Det här är som sekten på Löwengrip Beauty, all over again! 🙀

Klicka här om du inte förstår vad det betyder.

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alla som initierar sådana här danser eller dylika ”spontana” påhitt ser alltid ser ut att ha typ tränat framför spegeln och piffat och förberett sig inför uppträdandet 😂 av någon anledning är just dessa personer alltid så ”fixade” och välkoordinerade medan kollegorna blandar och ger och mest bara flaxar runt som yra höns. 😂

      Jag vet med säkerhet att en av tjejerna i klippet är praktikant också. Jobbig situation som det är när man är där ”för att visa framfötterna” och typ tävla om en tjänst, då kan man ju lätt känna att man inte kan säga nej när sånt här föreslås.

    Whatever floats your boat etc. Hade min rektor försökt få med mig på fredagsdans hade jag fått stresspåslåg redan på torsdagskvällen 😂

      Samma här! Hade försökt ta ut återkommande flex lagom till varje inplanerad fredagsdans. Alternativt få magknip eller störtblödning = behöver akut byta mensskydd här och nu.

      Jag hade aldrig ställt upp på någon töntig dans, som dessutom ska filmas och läggas upp på sociala medier. Hade skrattat människan rakt ut i ansiktet som svar och gått därifrån.

      Tycker det är nog hemskt när stackars butikspersonal ska ha tomteluva på sig i december. Redan där hade min gräns gått 😅

    Vad skulle ni vilja se granskat mer av här på bloggen? Själv skulle jag vilja se granskning av influensers som köper följare, och influensers som lever på att exponera sina barn och inte värnar om deras integritet. Tycker det är viktiga ämne att belysa.

      Ja du har ju sagt det under var och varannat inlägg här. Flunsor som exponerar sina barn brukar väl lyftas här rätt så kritiskt? Även de som uppenbart köper följare.

      Jag med!!!

    Hade självdött om min arbetsgivare beordrade oss att spela in när vi dansar conga och lägga ut det på företagets instagram. Ryser.

      Det är väl knappast något en arbetsgivare kan beordra en att göra.

        Kanske inte formellt men informellt kan avvägran att delta påverka arbetslivet, karriärsmöjligheter negativt. Sociala informella regler etc är starka krafter.

    OT: Kan vi börja ta upp diskussionen kring alla kvinnliga influencers och deras bokstavligen köpta ADHD diagnoser som de uppenbarligen köper för att de har hört att medicinerna dämpar hungerkänslor (hört på stan av en känd poddare). Min lillasyster har en diagnos sedan hon var barn och det råder brist på exempelvis Elvanse i Stockholm just nu…

      Tack för tips 😊👍

      Det är ett jätteproblem men beror ju dock inte på flunsor som köper diagnoser

        Vi såg ju alla hur det blev med diabetesmedicinen Ozemopic när alla fick reda på vad den har för numera känd bieffekt…

          Ja, men adhd medicin-bristen är inte lokalt i Sthlm. Det är ett globalt problem som beror på bland annat problem i större produktionsanläggningar, brist på råvaror och leveransproblem. Vore oerhört onyanserat att påstå att det är på grund av någon flunsa som har köpt en diagnos för att gå ner i vikt.

      Det kan vi diskutera när du lägger fram fakta om vilken/vilka klinik det gäller och inte något dravel om hört på stan.

      Om du kollar på Läkemedelsverkets hemsida kan du enkelt se att det är tusentals läkemedel som restnoterade som inte är utbytbara. Listan innehåller brister på läkemedel som är väldigt mycket allvarligare än bristen på ADHD-medicin.

      Vi kan diskutera hur många farliga biverkningar dessa mediciner har.

        Alla mediciner har farliga biverkningar om man har otur.

        Vilka av biverkningarna syftar du på? Alla mediciner har biverkningar. Det är därför friska människor inte ska ta dem.

      Nu har du nu rört ihop det. Elvanse är inte vad som används vid bantning. Det är klassiska preparat med metylfenidar som concerta och Ritalin som för många har viktminskning som biverkan.

      För övrigt är problemet på en organisatorisk nivå. Sverige har inga lager av mediciner sedan man avvecklade apoteksmonopolet. Man ser nu över det på eunivå för att eventuellt bygga upp genemnsamma lager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.