Kul?

Bild 1: Isabella Löwengrip och hennes saällskap betalar 820 kr för kranvatten som redan stod på bordet. Uppdelat på alla vuxna som är med så blir det kanske inte så många kronor, men ändå?
Bild 2: Nog för att jag såg fram emot min bröstföminskning, men kul att se fram emot? Nä, det skulle jag nog inte kalla det. 

Jag betalar hellre 820 kr för vatten än 50 000 kr för en bröstförminskning igen om jag fick välja, men skönt är det absolut att slippa kontrolleras av tyngden av tuttar.

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hade vägrat! Denna idioti.

    Hade aldrig betalat den summan för kranvatten

      Det kan du ju inte säga efteråt. Och innan så visste dom det inte.

        Gervide. Uppenbarligen vill du inte ha mig här. Berätta bara vad jag gjort för fel. I modd sen 4-5 dagar.

      Exakt. Bara för att man har gott om pengar behöver man ju inte tappa allt sunt förnuft.

        Nu valde de ju inte eftersom det redan stod på bordet. Allt är dyrt i Schweiz. Alltså absurt dyrt.

          Du kan fortfarande välja.

            Att ta springnota?

              ”We will not pay for this.”

                Fan vad pinsamt. Bara att betala.

          Precis kommit hem från USA. Min 5-åring blev lite hungrig innan oss vuxna. Sprang in på första bästa ställe som såg ”barnvänligt” ut. En liten flaska vatten och en pasta till henne- 1250 sek.. 🥳🥳🥳

    Hon ska ju inte ens göra en bröstförminskning. Hon ska göra en bröstoperation där hon byter storlek på sina implantat och gör ett lyft. Exakt det har jag också gjort, inte fan var det en förminskning 😂 men antar att en förminskning låter bättre.

      Intressant att hon aldrig gjorde samma stora grej av att hon gjorde då vad jag antar var den första operationen? Men det var väl en period hon hävdade att hon aldrig skulle operera brösten om jag minns rätt.

        Hon vill ju inte erkänna att hon tidigare gjort en bröstförstoring och det är därför brösten nu är så stora och hon vill byta till mindre implantat, fortfarande implantat dock. Vet inte varför hon verkar besatt av att kalla det endast bröstförminskning.

          Om man lyssnar på hennes och Sheilas podd; Isabella söker Sheila, så pratar hon öppet om det hela. Och det låter absolut vettigt.

            Berättar hon att hon har lagt in implantat tidigare då?

              Nej det nämner hon inte

            Det var väl under Hajen-perioden 2018 som bröstförstoringen ägde rum?
            Men Isabella har svårt att kalla förminskningen vid sitt rätta namn när hon inte berättat om förstoringen alltså de implantat som nu vad det verkar ska bytas mot mindre.

        Dels var det väl inte riktigt rätt för hennes image och sen kanske det är lite pinsamt. Jag tror Isabella fått exakt samma problem som jag fick. Jag hade för stora och tunga (för min kropp och hud, jag har ”tuggummi-hud” enligt nya kirurgen jag gick till) implantat som gav mig hängpattar efter ett par år. Behövde då operera om till mindre och lyfta. Jag skulle aldrig erkänna detta irl, jag kan erkänna att jag har implantat om någon frågar men inte mer än så. Tror samma hände Isabella, skiten började hänga helt enkelt och såg för jävla fult ut.

          Plus att det krävdes dubbla (!) sportbh:ar för att kunna träna normalt!

            Det är väl iof samma för många med normal byst eller vanlig c kupa.

              Ok(?). Kanske inte är något man räknar med när man skaffar inplantat.

                Då krävs det ju lite upplysning. Det krävs inga extremstora tuttar för att bära dubbla sportbh.

                  Jag har implantat med s-kupa 9ch kan träna utan bh 🤷🏼‍♀️

                    D-kupa

                      Hur tränar man utan? Alltså vilken typ av träning? Jag får ont av bara tanken 😅

          Hennes har dock hängt sen hon opererade dem första gången. Blev inte snyggt alls, minns bilder från nån halloween och det ser ut som bollar i tubsockor. Sen blev de jättestora så förmodligen la hon in större implantat för att fylla ut. Stör mig på att hon fortsätter ljuga. Att byta till mindre implantat och göra ett bröstlyft är inte en bröstförminskning, det är ett bröstlyft plus implantat. Berätta sanningen eller inget alls.

        Verkar ju mest som hon gjort bröstförändringarna och även livsstilsförändringar i samband med killar.

          Knappast. De har väl varit tillsammans i flera år.

      Annica Englund och Alexandra Nilsson sa väl också att de skulle göra en bröstförminskning när de bytta implantat. Sedan kanske Isabella ska ta bort hud också och därmed förminska, oavsett så blir det ju en förminskning om man gör sina bröst mindre vare sig man har implantat eller ej. Förstår inte varför vissa har sånt begär av att påpeka att hon skulle ha implantat, det vet ni ju inte.

        Haha jo det vet alla som har ögon. 😂
        Bröstförminskning är att ta bort egen bröstvävnad. Att byta till mindre implantat är inte en bröstförminskning och det vet de mycket väl, de ljuger för att det låter bättre för deras nya image.

    Det var ett himla tjatande om denna bröstförminskning…

    Helt off topic….

    Men varför använder Nicole och Anna i deras nya podd samma jingel som de hade i ”Nej men ärligt”? Tror det är Tullys röst som säger ”Nicole stör sig”. Är inte det lite konstigt efter tullys kommentarer om att nicole typ dumpade deras podd?

      Konstigt oavsett.

    Jag vill så gärna göra en förminskning, men hörde någon gång för länge sedan att om huden blivit för tunn så går det inte. Är det någon som hört/vet mer om det?

    Efter 20 år med stora tunga bröst, graviditet och amning så känns min hud just tunn. Jag hade hoppats på att brösten efter amning skulle bli mindre i volymen men de är precis lika tunga som före. Hade hellre haft tomma taxöron än kroniskt bära på två stycken 2liters vetepåsar.

      Gå och få en konsultation så får du svar. Men har svårt att tänka mig att huden skulle vara för tunn.

      Det har med blodcirkulationen att göra. Är vävnaden tunn kan den ha sämre cirkulation och skär man då bort vävnad begränsas cirkulationen.

    Zermatt är vansinnigt dyrt. Vi åkte skidor där innan barnen kom, återvände med barnen i somras för att vandra. Bodde med helpension på byns vandrarhem, väldigt prisvärt, och roade oss med att titta på menyerna utanför byns restauranger. Ingen varmrätt under 60 CHF (ca 700 sek). Fyra glassar och två kaffe på McDonalds gick på 400 sek. Även om det är otroligt fint så kan man hitta andra alporter som är betydligt mer valuta för pengarna. Isabella är så uppenbart nyrik, måste ständigt påtala vad hennes dyra vanor kostar.

      Tycker samma med geneve och hela landet. Barnpizza för 450 spänn och liknande. Inget bra semesterställe för vanliga Svenssons.

      Ska till Cervinia om en vecka och man har ju hört historier om att man inte ska äta lunch på den schweiziska sidan eller missa sista liften tillbaka 😅

      Tycker hon efterapar Sofi Fahrman endel som visserligen inte påtalar sina dyra vanor men som också beter sig just rätt så nyrik i både resor, inredning och stil alltmer…

    Om hon ser fram emot att byta ut sina implantat till mindre kan hon väl få uttrycka det som något kul…. Varför går det inte att göra rätt? Hur hon, och andra influensers, än uttrycker sig är det fel.

      Va. Det lät ju märkligt

      Ja jag håller med, hon kan väl få säga att det hon är glad över och ser fram emot är kul även fast en operation i sig aldrig är kul och inte tiden efter för det blir ju ganska jobbigt ett par veckor efter.

    Det sägs att riktigt rika människor är lättlurade,för de vet alltings pris men ingentings värde.Därför betalar de vad det kostar,för de har råd,även om det inte är det reella värdet.En kopp svart vanligt bryggkaffe 90 kr på cafe på östermalm (utan priser synligt) känns helt ok för dem.Har man råd behöver man inte bry sig….

      Vilket café är detta?

      Intressant kommentar men jag har en helt annan tolkning.

      Min man är uppväxt med synsättet att är det gott kaffe och stället ligger såpass nära hem/jobb att man slipper slösa onödigt tid är det värt vad det än kostar. För att ta ett exempel. Så att de skulle vara lättlurade ser inte jag det som, snarare att de gör olika avvägningar och väljer det mest bekväma alternativet eftersom de inte behöver kompromissa vad gäller priset.
      Helt vanligt bryggkaffe för 90 spänn, mja då är det snarare att man vill fika i sina kvarter och struntar i de andra faktorerna.

      Rika människor bryr sig definitivt om vad saker och ting kostar, annars skulle de inte fortsätta vara rika.

      40 spänn, absolut, men 90? Tipsa gärna.

    Uppenbarligen var de ok med det dyra bordsvattnet,annars hade man ju gått därifrån/hittat nåt annat ställe.

      Det är schweiz…helt vansinniga priser- särskilt på nåt turistställe. Inte särskilt mycket billigare utanför turisstråken heller, det är helt enkelt sjukt dyrt för svenskar (och de flesta andra också).

      men nu brukar det ju inte hänga en prislapp på kannan på bordet, den överraskningen kommer när kalaset ska betalas. Såklart.

        Om man då inte är smart nog att fråga. Ganska vanligt i vissa länder att vatten och bröd står på bordet. Som svensk är det då lätt att tro att man inte behöver betala för det. Så bäst att alltid dubbelkolla. Personligen dricker jag utomlands sällan vatten på restaurang eftersom det oftast är överpriserat. Går till närmaste livsmedelsbutik och köper vattenflaskor där som man kan ha på hotellet/lägenheten.

          Men skärp dig. De ville ju ha vatten.

    Fattar inte hur dyrt vatten hänger ihop med bröstoperationen? Är det Bella själv som kopplar ihop det el är det en släng av Camillas ibland svårbegripliga humor för att få ihop något om ointressanta Isabella ?

    Robert ser ut som en medelålders kvinna.

      Musslan sluter sig på livstid! 😂

      vilken robert??

        Isabellas fästman Paul heter egentligen Robert. Varför han väljer att istället kalla sig Paul är en annan fråga…

          Nej, Paul Riddervold heter han nu. Han har bytt förnamn (igen) från Robert till Paul.

            Sen kan man ju undra varför han kallar sig Paul Sundvik ibland. Men det verkar vara ett artistnamn som han använder för den konstnärliga verksamheten inom foto, design osv.

            Jag såg det när jag kollade upp honom. Men innan hette han i alla fall Robert så jag fattar inte grejen med Paul Sundvik.

              Fast han heter väl Paul Robert Riddervold Sundvik? Ett efternamn efter pappan och ett efter mamman kan man förmoda. Isabella har ju berättar att hans registrerade efternamn är Riddervold och hans familj heter Sundvik i efternamn. Gissar att han skrev Paul Sundvik när han började som formgivare, kanske tyckte det lät finare, och så på instagram kallar han sig ju det också.

                Nej.

                  Vadå nej? JO. Han har ju flera förnamn och ett tilltalsnamn och om du ser vad Andy skrivit så hade hans pappa 2 efternamn eller ja det ena heter väl mellannamn. Hans syskon heter Sundvik.

                    Det finns flera sajter som hämtar uppgifter från offentliga register. Ingenstans finns namnet Sundvik med för denna person.

                Pauls pappa hette Niels August Riddervold Sundvik (1935-2014).
                Han bodde länge i Vietnam och var svensk honorärkonsul i HCMC.

                  Gällde inte frågan vad Isabella Löwengrips sambo heter? (= Vilket namn som är registrerat hos Skatteverket.)

      Det där stela, svullna, blanka som blir efter man har fixat i ansiktet.

        Haha ja, han ser ut som en 70 åring tant. Blir så pinsamt.

    Det var många runt bordet. Vilka åker hon med? tycker mest att det brukar se ut som att det hon och Paul och inga andra annars.

      De åker med ett gäng som har barn i samma skola.

      De andra vill kanske inte synas på bloggen.

        hon har ju frågar så klart annars skulle inte barnen döljas & dom vuxna va med…

    Och Fribergskan fortsätter kämpa på med att hålla andan 😅

    Allt i Schweiz är dyrt men lönerna är generellt rätt höga de med, det går liksom lite plus minus noll. Så att åka dit och semestra från ett land som vårt är bara dumt 🙂

      Det är väl bara dumt om man inte har ekonomi för det. Jag och min familj ska till Zermatt och vandra i sommar, vi har räknat att det blir lite högre budget per dag än när vi åker till andra länder, och det är ok.

    Sjuk summa för lite vatten. Känns inte som något kul att göra men hon menar kanske mer känslan efteråt när allt är klart.

    Griselda vill bara skryta lite men eftersom de var 16 klasslösa nyrika brand-luxury pajasar runt bordet så blir det inte mer än 45 pix/Amex Platinum. Barnen fick ju inte ens en juice så det var nog inte så farligt. Du kan lätt betala 40 spänn för kolsyrat kranvatten på krog i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.